אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי ג'יאנט 2 של טרמלטק והמאורר כבר אני חושב חצי שנה או יותא אני מתקן אותו כל שבוע (לא יודע מה איתו) אז החלטתי לקנות גוף קירור חדש: מה אתם אומרים על CoolerMaster CoolViva VHC-L61 VGA Cooler , אולי יש לכם משהו טוב להציע בסביבות ה200 ש"ח נ.ב זה לכרטיס רידאון 9600XT
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
רכשתי את הקירור ThermalTake Silent 1156 CLP0552 לפני כמה ימים רציתי לשמוע עליו חוות דעת ממכם מבחינת רעש וקירור (דגש על הקירור)
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני צריך מאורר טוב לAMD XP 2800+ שלי אין לי חורים על הלוח אז כנראה שרק הקליפס הזה יהיה טוב לי.. ואני רוצה לעשות איתו OC טוב אה ורעש די חשוב לי אין לי בעיה שיהיה רעש אבל לא משהו רציני(כמו דלתא או משהו שאלה אמרו לי כמו רחפת)
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום , בפורום המליצו לי לנקות אבק לצורך הורדת טמפ' (הכרטיס על 90 מעלות בעבודה) עכשיו , איך עושים את זה? מוציאים את הכרטיס מסך מהמקום ואחר כך את המאוורר מהמקום ואת המאוורר שוטפים במים? או שפשוט שואב אבק עושה את העבודה? (בזהירות כמובן) או שאין ברירה , ומחשב הוא דבר רגיש.. צריך לעבור ס"מ אחר ס"מ עם טישו.. מה ממה שכתבתי נכון , יש אזהרות כלשהם לפני ניקוי אבק? תודה, אבי
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לפי התחזיות, אנו עומדים לקבל מעבדים חדשים של INTEL במהירות שעון של 1333MHZ. כיצד ניתן להמהיר אותם אם לוחות האם הנוכחיים לא תומכים בבאס גבוה יותר? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי p41700 וgf2 mx 200 איך אני גורם למעבד לעבוד כp41800? וכיצד אני ממהיר את כרטיס המסך שיהיה טיפטיפונת יותר מהיר? יש סיכוי ששני אלה יהרסו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חברה הרצתי סתם בדיקה למערכת שלי עם פיסימארק 2004 רק שעד שיגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי (6800gt) אז בדקתי עם גיפורס 4 חח הינה הציון מעבד 6480 זיכרון: 5853 כרטסי מסך 1244 הרדיסק: 5135 איך הציון בכללי ולא מדבר על הכרטיס מסך המסריח הזה חח??
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה תחת הכותרת - Processors / Pro3200A+ (בתוכנת הEVEREST)רשום: Processor Properties: Manufacturer AMD Version Pro3200A+ External Clock 133 MHz [glow=red,2,300]Maximum Clock 3000 MHz [/glow] Current Clock 1800 MHz Type Central Processor Voltage 3.3 V, 2.9 V Status Enabled Socket Designation Socket-A המעבד יכול להגיע למהירות של 3000MHZ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאוורר הזה לסוקט AM2: כדאי לקנות או שעדיף לחסוך למאוורר של ZALMAN ? אני מתכוון לקנות מפה: http://www.ksp.co.il/hmain.php בשביל אוברקלוק...
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם מקלדת פתוחה אני בדילמה... האם לתלוש את הדיודות (לדים) או יש דרך אלגנטית יותר להסיר אותן ולשים במקומן משהו..
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רוצה להחליף את המאוורר למשהו יותר מהיר / חזק / גדול.... : איפה ניתן לקנות + המלצות לדגמים , תודה.
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
עד איזה טמפ' זה נחשב לבסדר? עם קרור ובלי קרור
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לאחר חיפושים ממושכים של לשנות את היחס שבין הזיכרון למעבד אני פונה אליכם, אני חיפשתי בחוברת ההוראות של לוח האם אח לא מצאתי עם מישוהיודע כיצד משנים אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הוא מציג לי טמפ' לא הגיוניות כאשר אני משתמש בתוכנות כמו EVEREST SPEED FAN ועוד כמה תוכנות שאני לא זוכר את שם. רק דרך הביוס אני יכול לראות את הטמפ' של המעבד אבל של הלוח אני לא יכול לראות. האם מישהו נתקל גם בבעייה כזאתי עם הלוח הזה? אני ממש נואש ???
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי מעבד CELERON 400 PGA 370 שאני רוצה לעשות לו OC באס 66MHZ. העלתי את המתחים מ-2V ל-2.3V והוא הצליח לעשות לי פוסט על BUS של 100MHZ, אך נתקע כאשר ניגש להריץ את מערכת ההפעלה מהכונן הקשיח... הלוח נותן לי אפשרויות של באס 66, 100, ו-133 (אין כיוונון עדין). האם אני יכול להגיע עם מעבד זה לכך שיעלה וינדוס בבאס של 66MHZ ע"י העלת מתח? והאם אוכל גרום לו לפעול על באס של 133MHZ ושהוינדוס יעלה, ע"י העלאת מתח מטורפת :s05:? חשבתי על להעלות מתח לא ע"י הביוס (ע"י הספק), יש לי דרך לעשות את זה, אבל אם יש לכם דרכים לזה, אשמח לשמוע עליהן. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי את המארז הבא עם זרימת האויר כפי שמוצג בתמונה - אני רוצה להוסיף את הקירור הבא למפרץ הקדמי של המארז (מעל המאורר הקיים) - מה אתם אומרים, יוסיף או יגרע (יפריע לזרימת האויר) ?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ככה קניתי את הlcd עכשיו וקניתי כבל עם קונקטור משהו כזה אז אני לא יודע איזה חיבר לפין של הקונקטור משתמש באיזה כבל http://members.lycos.co.uk/th4/t_h/DSCN1364.JPG התמונה מאוד גדולה אז נתתי את הלינק אם אתם לא מבינים אני ינסה להסביר שוב התמונה של חבר שלי
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסוג 8800 ULTRA ואני רוצה להחליף את הקירור שלו חשבתי על ZALMAN VF1000 ורק קציתי לדעת מה דעתכם עליו ועל מה עוד היתם יכולים להמליץ לי שבת שלום יואב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שכל המאווררים של המחשב ממש מרעישים.. אין אפשרות לעשות אותם מבוקרי מחשב- הרי יש חיישני חום.. TNX
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רב , המעבד שלי E6750 נמצא בOC על 3.2 הטמפרטורה היא 60 במאמץ בתוכנה האם זה נורמלי ולא מסוכן ? לדעתי המשחקים הטמפרטורה אפילו יותר נמוכה אפשר המלצה לקירור בתקציב של 200 שקל בערך ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.קודם כל אם כדאי לי לעשות OC כי אני לא ממש מבין ומפחד להרוס לעצמי את המעבד.?. 2.ואם אפשר מדריכים איך לעשות OC ועם איזה תוכנות 3.ולאיזה תוצאה אני יוכל להגיע אם אני יעשה את הOC 4.ואם חייבים קירור בשביל זה וכמה קירור עולה כי אין לי הרבה כסף.. :-[ 5.גם ככה יש לי מחשב מעפן( ועוד דברים גרועים8500GT )אז אם אני ירגיש שינוי אחרי הOC ותתתתתתתתתוווווווודדדדדדה רבה לעוזרים מי שאין לו כח שיענה לפחות על שאלה אחת בבקשה וווווווווואאאאייייי איזה חופר אני...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום אז כן אמא שלי מנהלת חברה שמוכרת ציוד דנטלי (רופאה שניים) עכשוי הכשירים שאיתם קודחים עובדים אל אוויר שעשה מדחס אוויר עכשיו מה אפשר לעשות אם זה?? נ.ב יש לה גם שמה מכשיר במעבדה לתיקונים שקודח אז בלוקים אין בעיה
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
נכון מכובד? ללא פתיחת מכפלה טמפרטורה במנוחה של מעבד 56 לוח 32 האם להמשיך? יציבות בינתים בסדר
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מדבר על התחממות רבה בלי אוברקלוק(נאמר 65 מעלות למעבד). אני מבין שבסופו של דבר המחשב יקרוס, אבל השאלה האם הוא יכול להמשיך לעבוד אבל עם ירידה בביצועים? באיזה מצבים נגרם נזק בלתי הפיך לרכיב?
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מדובר ב435 שנפתח לפנום. האם הקירור סטוק מספיק לו? ולאובר קלוק קל? כמו כן, איזה תוכנה מאמצת את כל ארבעת הליבות?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-