עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by super-MC,

madshrimps המבצעים מבדקי ביצועים לגופי קירור הוסיפו חמשיה גופי קירור חדשים לסקירה החדשה שלהם נכון להיום מופיעים במבחני הביצועים של האתר הגרמני כ 18 גופי קירור חלקם טובים יותר, וחלקם פחות. מומלץ מאוד לקרוא או סתם להביט בגראפים בעיקר לאלו המעוניינים לרכוש גוף קירור אוויר חדש , או לאלו שזה מעניין אותם Intel Reference S775 Heatsink Coolermaster Eclipse Coolermaster Mars Coolermaster Hyper TX Scythe Ninja Titan Amanda TEC TTIC BIG Zalman CNPS9700LED Coolermaster GeminII Scythe ANDY Samurai Master Scythe Kama Cross Scythe Katana 2 Tuniq Tower 120 Thermalright Ultra-120 A Thermalright SI-128 ZEROTherm BTF90 TTIC NPH-1000 Evercool Buffalo אז מי ניצח ..... http://www.madshrimps.b…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by carman6,

שלום לכולם, לפני משהו כמו כמה חודשים אני זוכר שהיו פה כמה מדריכים שמישהו ממש טוב ונחמד העלה באותו זמן. הם היו מדריכים מעולים שהסבירו בפירוט אבל לא היה לי הזמן לנסות אותם. כרגע אני לא מוצא אותם- לא פה בפורום וגם לא באתר. מישהו יודע איפה הם אולי?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  3. שלום. אני קונה במחשב בקרוב המפרט הדי סופי (אני משלים הרדיסק וצורב והמחשב הישן שלי ) K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 15-12-2011 אינטל מעבדי Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 945 1 945 GIGABYTE Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטל Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI 550 1 550 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 1 290 מסך כרטיסי ASUS - nVidia Price Units Total GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 380 1 380 PCI Price Units Total ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטים TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Adapter …

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. לוח אם מפגר של אינטל :'(

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by stas12,

שלום. כרגע אני נמצא עם מארז קומפיוקייס 6A21 עם 2 מאווררי זלמן F3 מקדימה ומאחורה ו9 ממ של ארקטיק קולינק בדלת. הקדימה ובדלת מכניס אוויר ומאחורה מוציא. קודם ניסיתי קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO שהחזיק לי את המעבד על 39 מעלות. בעקבות כך שמכרתי אותו שמתי את הקירור סטוק והפלא ופלא הוא מחזיק את המעבד גם על 39 מעלות. ה VAPOCHILL הורכב טוב מאוד והשתמשי עם משחה MX1. לדעתי אמור להיות הבדל בין קירור ב 50 ש"ח לבין קירור ב 300 ש"ח. אבל לא כאן העניין, אלא בזה שהלוח עומד על 55 מעלות. בלוח החלפתי את השמחות שבאו עם הלוח ב MX1 כדי שיהיה יותר טוב אבל לא שינה כלום. אני חושד שהסירקולציה במארז שלי לא מי יודע מה, או שפוט הוא בנויי בצורה שלא מאפשרת לו להתפטר מהחום הנוצר בפנים בצורה יעילה. השאלה שע…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  6. אחרי התקנת 2 מאווררים AC דגם : Arctic Fan AF12025 PWM 120mm‎ לפני : אחרי:

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by Tov_Tov,

לא הצלחתי להחליט עם זה מתאים לפה או לזכרונות מעבדים... עם זה לא מתאים לפה בבקשה להעביר ואני מצטער. אוקיי אז ככה לפי מה שהבנתי המקסימום VOLTAGE בEPOX הוא 2.8 ואני לא מבין איך זה יכול להיות ? זה נראה לי פשוט קצת מידי ... קניתי ביחד איתו זכרונות BH5 שלפי מה שהבנתי הם טוחנים מתח וכדי להגיע למשהו צריך לפחות 3.0 גם בלי OC למעבד אפילו רק אם אני רוצה להוריד את התזמונים שלהם ל 2-2-2-5 אז האם זה נכון ? זאת אומרת שנדפקתי ואני לא יוכל לעשות שימוש בזכרונות ? או שאני טועה לגמרה ? ועוד שאלה מה הקטע בעצם של הBH5 ? שהם יכולים לספוג מתח מבלי להתחמם ? יענו אני יכול לעשות להם OC רציני מבלי לדאוג שהם ישרפו ? דבר ראשון שאני יקבל את המחשב אני רוצה להוריד את התזמונים ל2-2-2-5 מה אני צריך לע…

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  8. יש לי מאורר (SF2) אני רוצה לשים אותו במקום המאוורר של אינטל המקורי(P4) עכשיו יוצא מהמאוורר של אינטל חוט אם 3 פנים איך שהבנתי 2 מהם חשמל פין אחד זה שמביא מידע על מהירות הסיבוב ואיך שאמרו לי שאת ה(SF2) אסור לחבר ללוח(את החשמל) והשאלה שלי לאן אני צריך לחבר את החוט בשביל לקבל את המידע של מהירות הסיבוב של SF2

9. Started by PeaS,

קיבלתי לפני מספר ימים את שני המוצרים המצויינים בכותרת, ויש לי מספר שאלות בנוגע להם. את הAX7 עם תחתית מאד מלוכלכת, יש עליו כתמים מאד כהים (ישנו כתם די גדול שהוא פשוט שחור) שאין לי מושג בדיוק ממה הם ולמה הם, מה אני צריך לעשות? ניקוי שלו עם נוזל אלכוהול דל 70% לפחות יעזור? דבר שני, התחתית שלו חלקה ביותר (עצמים קרובים ממש משתקפים בה), אך יש עליה "קווים" דקים ומעוגלים כאלה, בצורת טביעת אצבע.. זה בסדר? כדי לי בכל זאת לשייף את התחתית (לאפינג)? ועוד בעיה, תוכלו לקרוא לי קטנוני אם תרצו, אבל ה"ריבוע" המצוייר על התחתית (זה שאמור להראות את נקודת המגע בין המעבד לגוף הקירור, לא?) קצת באלכסון.. זה בסדר? ובקשר לNanotherm, בהוראות באתר החברה היו שני שלבים בנוגע לניקוי הליבה וגוף הקיר…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  10. דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני ממש ממש אוהב את האתר שלכם...אני מבקר פה כל יום ורק עכשיו נרשמתי....כי אני באמת רוצה להיות חלק מהקהילה! עכשיו לשאלה שלי....יש לי מאוורר של כרטיס מסך ישן שלי (החיבור שלו הוא 3 פינים אבל ממה ממה קטנים...) עכשיו יש לו 3 חוטים ואני רוצה חבר אותו ללוח האם שלי או לספק בשביל שהוא יפעל (אני צריך אותו כי אני רוצה לבנות כמו מקום קירור לכונן הקשיח שלי...). אני רוצה לשים אותו מקדימה, אתם יודעים איפה שיש סלוט לכונן פנוי עם הפלסטיק הזה....אז שם. אתם חושבים שזה מאוורר חזק מספיק בשביל לקרר קונן קשיח? ואם המאורר לא מספיק חזק...איזה מאוורר כן יעשה את העבודה...אבל אני צריך שהוא יהיה 4 סמיטימטר...מוכרים דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  11. היי ... אני רואה בהרבה מודים ברשם כונן סידי/DVD ששמו עליו את הכיסוי למקום הכונן 5.25 אינצ'. כמו פה http://www.bit-tech.net/images/ukcase/52/3l.jpg זה נראה לי מגניב, ואני רוצה לעשות כזה ... אבל לא הבנתי איך שאני רוצה לפתוח/לסגור את הכונן איך אני פותח/סוגר אותו ? כי גם הכפתורים מוסתרים ... אז קצת הסבר יהיה מאוד יעיל ! תודה

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by stingeR-,

אנשים קיבלתי דמי כיס (כ 300 שקלים) עלי לבחור מה לקנות איתם והעדיפות הראשונה היא גוף קירור מצויין ואולי לעשות איזה חלון עם קטודה וכמה מאוררים... אז תנו לי בבקשה הצעות ל : גוף קירור למעבדAMD ATHLON XP 2000+ @ 1667Mhz AGOIA Stepphing ודברים למודינג בכסף הנותר...

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  13. עשיתי OC ואני רוצה לדעת לאיזה חום מותר הכרטיס הבא יגיע : Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effecti…

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  14. לא משנה תודה בכל מקרה זה לא בשבילי אני מוכר מי שרוצה שידבר איתי משאבה-Swiftech MCP655 12 VDC Pump רדיאטור- ThermoChill PA120.3 Radiator מיכל- Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir בלוק- Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance אנטיפריז- Swiftech Hydrx Extreme Duty Coolant צנרת- TYGON

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by polliker,

מהו קירור האוויר שהייתם ממליצים עליו ל-6870? אני לא ממש מבין בנושא הקירור אז אשמח לעצות... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  16. שיחקתי במישחק אחד פיתעום קפצה הזהרה של dual core center של msi היה רשום היתחמומות יתר של המעבד המחשב יכבה בעוד 1 דקה ואז ביתלתי את זה זה קופץ לי כול פעם שאני ניכנס למישחק המישחק הוא hawx הטמפרטורה היתה ב 80 ו 81 בהתאמצות נמוכה של עד 40 50 אחוז עכשיו אני במזגן המעבד 71 המערכת 41 המאוורר טוב מגיעה ל 2555 rpm מקסימום עזרה מהר לפיני שהמחשב יתפגר פו ;D

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  17. כותרת וגם האם אפשר לבדוק שם טמפ' של כרטיס מסך? רק לוודא שאני באמת בביוס... הביוס זה SETUP שמגיעים דרכו מתי שהמחשב עולה ולחוצים על DEL (מאיפה שאפשר לקבוע מאיזה דיסק המחשב יעשה בוט וכו' נכון? אם לא אז מה זה..)

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  18. כרטיס 6800GS של ליטק לאחר שאני עובר בטיפה ת515 לליבה מופיעים ארטיפקטים ב3D MARK חום הליבה מגיעה ל70 הזמנתי כבר קירור זלמן לכרטיס רציתי לדעת מה אני יכול לעשות על מנת ליעל תאוברקלוק קראתי שאפשר להוסיף מתח זה נראה לי קצת מסוכן השאלה עים זה אפקטיבי

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  19. שלום לכלום, אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 AMD 1600, שהכנתי לי כוך מיוחד בסלון בתור קיר גבס . המחשב שייעודו לעמוד (המארז) שוכב. ואני סובל מאיטיות נוראית של המחשב בשל החום. אמרו לי לשים מאווררים אך לשווא - אולי איך ששמתי אותם לא טוב. מצורף ציור שיעזור להמחשה. מאוור מס1 - מקדימה מכניס אוויר (לבן בציור) מאוור מס 2 - מעל המעבד (ורוד בציור) מאוור מס 3 - מוציא אוויר מאחורה (כחול) יש לציין שיש פה 2 מקומת למאווררים אך שמתי אחד. עכשיו יש לי מאוורר 12 ס"מ ענק וחזק מאוד ...שמתאים לחיבורי מחשב... איפה הכי כדאי להרכיב את המאוורר שהמחשב יעבוד יותר ויתקרר . בברכה אלדר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by ravid,

היי לכולם, אני רוצה לקנות לכרטיס מסך צלעות קירור,אין לי ידע רב כל כך (והמדריכים כאן בילבלו אותי) אז אני רוצה לשאול כך 1)האם צריך להשתמש במשחה טרמית להדבקת הצלעות או שלא? 2)האם ניתן להסיר את המשחה הטרמית שלא ידעו שחיברתי צלעות ושלא יתנו לי אחריות? תודה לכולם אשמח אם תענו בהקדם כי אני קונה היום. עריכה: נתקלתי בעוד שאלות 1)לפי המדריך באתר יש גם פדים טרמים ואני קונה את המוצר הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1942477585.htm אז הוא יגיע עם הפדים? והאם הם ישאירו סימן שיהרוס את האחריות?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  21. http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/air.asp הוא עולה בפנדה 485 שקל - זה לא יקר ! הוא בא אם: 3 חיישני טמפרטורה מובנים במארז - מה זה אומר ? (אם אין לי על הלוח חיישנים זה עדיין יראה לי את החום ?) בקרת מהירות על המאוורר - 10 מצבים שונים מאוורר 120 מ"מ מקדימה מאוורר 80 מ"מ מאחורה כולל פילטר מקדימה כולל חיבורי USB מקדימה כפתורי נגיעה - ללא הפעלת לחץ מנגנון כיבוי אוטומטי בעת חימום יתר מה אתם אומרים ? כדאי ? זה גם מגיע תוך מקסימום 24 שעות מעת ההזמנה ד"א מה הגודל שלו ? Midi Midi Tower Full Tower ?

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

שלום יש לי SPARK 7+ ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר גם את חיישן הטמפ וגם את הנגד המשתנה שמגיעים איתו. שכאשר שאני ירצה שזה יהייה נשלט טמפ אז אני יעשה משהו אחד, וכאשר אני ירצה לשלוט ידנית(כי הרעש מעצבן ;D) אז אני יעשה משהו אחר

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by MONORAIL,

יש לי P-III 800 עם לוח אם של MSI. יש תכנה טובה לניטור טמפ' מעבד? איך אני יודע אם יש לי חיישן טמפף בכלל? תודה על הסבלנות...

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by ISmile4U,

הובכן אנ ממתין שהמחשב שלי יכנס פה לגלריה אבל בכל אופן הוא גם עלה כבר לאינטרנט לאתר שלי. בואו ותיראו [כן אני יודע שהתמונות לא הכי טובות שבעולם אבל זה מה שמצלמת אינטרנט יודעת לעשות] http://www.htl.co.il/mycomputer/ אגב כן יש הרבה מחשבים יפים ומיוחדים מימנו פה ובכלל אבל בכל זאת פריק מחשב אני או לא אז זמנו של המחשב שלי גם הגיע

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  25. שלום. אני עושה OC למעבד שלי ביטלתי את שתי האפשריות שביוס שאחראיות על הורדת המכפלה במנוחה ולמרות שביטלתי אותם המכפלה עדיין יורדת למה?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים