אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו אחותי קיבלה מחשב חדש לכן נישאר המחשב הישן שלה (אגב כבר שאלתי אילו כמה שאלות פה בעבר ) . ועכשיו אין לי מה לעשות איתו חוץ מלעשות לו O.c אבל הפעם אני מעוניין ללכת באקסטרים כי אני לא מפחד להרוס אותו . המחשב הוא כזה מעבד amd 3000+ בסוקט 939 לוח :gigabyte k8t890 אבל אני הולך לנסות להשיג איזה dfi בזול . זכרון : משהוא גנרי של kingston ב pc 3200 אבל האמת היא שהוא מחזיק לא רע . קירור :סטוק של amd (בעיקרון זה קירור tt אבל פשוט מאוד ) אז כך אני לא מתכנן להשקיע עילו יותר מ 300 שקל לכן אני חשבתי שאולי lapping יכול לשפר את הקירור ואת המעבד (אני רוצה לעשות לשנייהם ) ולקנות קירור חדש לא ניראה לי בא בחשבון (כי רוב התקציב הזה ילך כניראה על לוח נורמאלי ). אז יש לי כמה שאלות על lapp…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי ... אני רואה בהרבה מודים ברשם כונן סידי/DVD ששמו עליו את הכיסוי למקום הכונן 5.25 אינצ'. כמו פה http://www.bit-tech.net/images/ukcase/52/3l.jpg זה נראה לי מגניב, ואני רוצה לעשות כזה ... אבל לא הבנתי איך שאני רוצה לפתוח/לסגור את הכונן איך אני פותח/סוגר אותו ? כי גם הכפתורים מוסתרים ... אז קצת הסבר יהיה מאוד יעיל ! תודה
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי אנשים! אני פונה אליכם בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408779.0 שפתחתי בעקבות בעיות בכרטיס המסך. הגענו שם למסקנה שכנראה יש צורך להפעיל את חיישן הטמפ' בכרטיס המסך. אם אתם יכולים תכנסו לדיון (לעמוד השני, בעיקר) ותגידו מה אתם חושבים/ממליצים תודה! עריכה: קראתי קצת בפורום והגעתי לאתר הזה: http://www.techpowerup.com/vgabios/982/Powercolor.X1950Pro.256.061212.html הורדתי את הביוס המתאים אבל, אבוי! אני לא יכול לשמור את הביוס הנוכחי(בטענה ש"bios reading not supported on this device") , ואני לא חושב שיעזור שאני אצרוב את הביוס החדש סתם ככה.
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מהו קירור האוויר שהייתם ממליצים עליו ל-6870? אני לא ממש מבין בנושא הקירור אז אשמח לעצות... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שיחקתי במישחק אחד פיתעום קפצה הזהרה של dual core center של msi היה רשום היתחמומות יתר של המעבד המחשב יכבה בעוד 1 דקה ואז ביתלתי את זה זה קופץ לי כול פעם שאני ניכנס למישחק המישחק הוא hawx הטמפרטורה היתה ב 80 ו 81 בהתאמצות נמוכה של עד 40 50 אחוז עכשיו אני במזגן המעבד 71 המערכת 41 המאוורר טוב מגיעה ל 2555 rpm מקסימום עזרה מהר לפיני שהמחשב יתפגר פו ;D
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אוקיי , הייתי סגור על עצמי לקנות את ה XP-90 + SilentCat 90mm אחרי המלצות רבות שלכם מאנשי הפורום... אני בא להזמין אותו מ noacomp.co.il ( שזוהי דרך אגב החנות הכי זולה לקירור הזה והייתי אומר דיי היחידה ) אין להם במלאי ( בעסה ) יגיע רק עוד איזה שבועיים.... אז הוא הציע לי (המוכר בטלפון) פתרונות קירור אחרים... שזה כולל ה 7700CU ה XP-120 הביגטייפון.... עכשיו כולי בבלבלה שוב אני לא יודע שוב מה לקחת.... ובאתי לאיזה אחד בעיר שלי והוא זיין לי תשכל שה XP-90 לא משהו כי זה אלומיניום ועדיף משהו מנחושת שמוליך יותר טוב.... והוא אמר לי אני כבר 12 שנה במקצוע... אני יודע שהוא חרטטן שרוצה רק למכור לי אבל אולי יש משהו בדבריו?! מה לעשותתתתתתתתתת??????????? זקוק לעצות כמה שיותר ומי שמבין בזה …
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. אני עושה OC למעבד שלי ביטלתי את שתי האפשריות שביוס שאחראיות על הורדת המכפלה במנוחה ולמרות שביטלתי אותם המכפלה עדיין יורדת למה?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו קיץ, חם וצריך לשמור על המחשב ניסתי למצוא הרבה דרכים להכניס פריזר למארז אבל לא בא לי לבצע בו חיתוכים - הוא חדש ויפה מדי. לכן אני מבקש את עזרתכם למצוא קירור ל2180 שלי. בטווח של 150 ש"ח יש כמה אפשרויות שבדקתי. בעיקר TT Blue Orb2 וזלמן 7500/7700. בשורה התחתונה אני לא יודע מה לבחור. אשמח לשמוע את דעתכם. הדרישות די פשוטות. שיעמוד באוברקלוק די בסיסי, שיהיה קריר (המצב עכישו לא משהו) ולא פחות חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט (בבקשה).
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום... אני צריך עזרה ממכם להשקיט את המחשב הבייתי בחדר שלי.. אני לא משתמש PRO.. עם כרטיסי מסך שעולים הרבה כסף וצורכים הרבה חשמל.. כל הרכיבים די בסיסיים.. ועכשיו שהתגייסתי לצבא.. אני רוצה הלשאיר את המחשב פתוח בלילות מדי פעם... המפרט של המחשב: Pentium 4, 2800 MHz Northwood HyperThreading 478 pin Motherboard Asus P4P800 Grapich Card ATI Radeon 9250 + DVI 512MB DDR HardDrive: WDC WD2500KS (250GB) ספק כוח ג'נרי לחלוטין וגם המארז.. אני מעוניין בדרכי השקטה כמה שיותר זולים.. מקורות הרעש לפי חוזק הרעש הם: 1) מאוורר של המעבד 2) ספק כוח 3) מאורר המארז.. אני צריך עזרה שלכם בבחירת 3 הרכיבים האלה... מאווררים למארז נראה לי שאני אלך על ארטיק-קולינג.. שני מאווררים ב70 שקל.. עכשיו נשאלת ה…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כל אחד למה שהוא יותר מתחבר... אני פעם ב...משחק אבל אני לא בוחר ב-1 לדוגמא. אני אישית הולך עם 3.
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי אנשים , אני מעוניין במספר מוצרי מודינג , האם אתם מכירים חנות טובה וזולה למוצרים האלו ? לא צריך שליחה לארץ ;D המוצרים : - כבלים מעוגלים - ננוטרם בלו / אייס - גרילים - ועוד כמה שטויות ... בדקתי כבר את Newegg , Case-Mod , Yahoo יש עוד חנויות בסגנון ? *** רצוי לציין שאני מעוניין בחנות אינטרנט בארה"ב , ( לידיעת המנהלים ) כך שלא נראה לי שיש כאן איזושהי פרסומת ... אין אנשים עם אינטרסים לחנות מסיימת . בתודה מראש , VooDoo3
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה בלאגן ואי ידיעה ואין ספור שינויים במתחים ואין ספור באיתחולים הגעתי לאן שרציתי ! אז כך הוצאתי שי סלוטים של 1X2 GIGA CROSAIR אחוצה והשארתי רק את ה GSKILL FL2-7200 השינויים בביוס הם כאלה- CPU=3000mhz 9X333.4 FSB = 1333mhz RAM = 888mhz UNlinked CPU Vcore = AUTO CPU PLL Voltage = 1.5 CPU VTT Voltage = 1.34 CPU GTL_REF Ratio = +10mv NB GTL_REF Ration = +10mv כמו כן המערכת עברה בדיקת יציבות S&M ו OCCT למשך חצי שעה ולא נגעתי בהגדרות של תוכנות אלו .{הכוונה איך שהותקנו כך נשארו} טמפ במנוחה -37-45 טמפ במאמץ עיי התוכנות -70-55 מה אתם אומרים ? יש לאן להמשיך עם ה OC בכול מקרה אני כבר התחלתי לבנות מערכת קירור מים כך שאני יסיים אותה אני ימשיך את הOC אשמח לשמוע תגוב…
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מארז שחור דיוידי שחור וגם פלופי שחור בקיצר הכל שחור. יש לי צורב ישן אבל הוא לבן :-\ עם איזה סוג צבע הכי טוב לצבוע אותו{כמובן שרק את הפאנל}. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שקשור לזה בבקשה אם יש איזה מדריך או משהו כזה שיכול לעזור. תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם האוברקלוק למעבד שלי רק יש לי בעייה אחת אני לא יודע אם אני עושה נכון ? משהו שכן שמתי לך אליו שהמטח שמגיע אליו הוא לא יציב הוא יורד ועולה לא יודע אם זה נורמלי? וגם כשאני שומע מוזיקה אזז המחשב נתקע קצת ועושה לי תקיעות במוזיקה ? וגם קורה שאני זז עם העכבר אזז הוא ניתקע ואזז ממשיך לזוז ? אולי זה איזה משהו שעשיתי לא נכוןן בבקשה אפשר עזרה ?
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תראו שמתי לב כשאני מדליק את המחשב אז המאורר עובד טוב אבל אחר כך לפני שהוא עולה לווינדוס הוא מפסיק לעבוד וכשהוא נכנס לווינדוס הוא חוזר לפעול למה זה קורה ? זו בעיה ?או שזה אמור להיות ככה? ואת שאר השאלות על המאווררים אני ישאיר לאחר כךך תודה
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 169.21. מאז שהתקנתי את הדרייברים האלו נעלמו לי לפתע האופציות של האוברקלוקינג. גם לאחר שהתקנתי מחדש את ה RIVATUNER 2.0 שם בכלל אין לי אפילו אפשרות להכנס לאוברקלוק! מה עושים מפה?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי את המעבד E2180, לוח אם ABIT P35-E, זיכרון של GEIL 2GB (1GB*2) 800MHz CL4 עכשיו המטרה היא להגיע ל3.33GHz עכשיו העלתי בתור התחלה ל3GHz שזה 300 * 10 מבלי לעשות שום שינוי במתחים למעבד.. עכשיו יש בעיה.. כשאני נכנס לCPU-Z , אני רואה שהCORE VOLTAGE כל שנייה משתנה וגם הCORE SPEED כל שנייה יורד ל1.8GHZ והMULTIPLIER ל6.0 ועולה בחזרה כשבא לו עכשיו אני צריך המלצות\עזרה לאנשים שמבינים או שיש להם את הלוח אם הזה ויודעים להגיד לי כמה מתחת לשים בCORE VOLTAGE ובכלל כמה מתחים לתת למה.. ועכשיו אני רואה בCPU-Z בSPD שהזכרונות ב400MHZ עובדים על CL5 ולא CL4 שזה קצת מוזר לי.. השאלה היא האם זה בסדר לתת להם לעבוד בתזמונים 4-4-4-12 כשהם ב800MHz DDR ? ועוד שאלה לגבי הזכרונות, האם לה…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני מחורר חורים במארז זה יבטל לי אחריות? או רק צביעה בלי חירור יבטל לי אחריות?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
צ'מעו חברה... אני קונה מארז סופרטלאנט...(כמה מאווררים יש בו?) אני רוצה פאנ קונטרולר עד 4 בתקציב ~170 שקל 2 מאווררים (שיהיו שקטים(לא שואבי אבק)) תקציב 100~ תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ראיתי שהוא נעלם מהחנויות...מה ההסבר? ומה ההבדל בינו לבין המאוורר Thermaltake Spark 7+ ?
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בדברים האלו אז תעזרו לי בבקשה יש לי GF440 MX ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו, באיזה תוכנה אני צריך להשתמש? האם ה CoolBits היא טובה? האם כדי לשפר אותו אני חייב להוסיף קירור או שלא צריך? והאם אני יראה שינוי גדול אחרי זה? בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני חתכתי חתיכה מקירור סטוק של AMD בגודל המתאים של הציפ' שמתי משחה טרמית אבל זה לא נדבק וכל הזמן נופל איך להדביק???
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נפטיום D 3.2 כפול ליבה עם קירור טרמל טייק סיילנט הטמפרטורת עבודה -70 65 מעלות שזה ממש גבוה יש לי מארז סווינג של טרמלטייק ולא נראה שיש מקום לביג טייפון.. איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות ואיזו משחה טרמית על מנת להוריד את המעלות המטורפות האלו... ברגע שאני מקודד סרט המעבד פשוט מתחמם כיאילו אין מחר!!! מה עליי לעשות על מנת לקרר אותו כהלכה.. ומה הטמפרטורות הסבירות של מעבד כזה ? נראה כיאילו הוא חם מעל ומעבר... אשמח להמלצות על קירורי אוויר במחירים לא אסטרונומיים ועל משחה טרמית שתעשה את העבודה... זה דחוף בבקשה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הורדתי גירסא חדשה של ביוס ללוח, ובאמת שאין לי שמץ איך לעדכן.... אפשר עזרה? האם יש תוכנה שמעדכנת את הביוס? איפה אפשר למצוא?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-