אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
ראיתי אותו באיזה חנות... האם הוא טוב... שווה להשקיע בו? <לא לי אלה לחבר שלי>
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן שנתיים שעובד עפ"ר מצויין. לפני כשנה ,כשהוא התחיל "לזמזם", ובעצת "המדריך לניקוי המאוורר" שמופיע כאן,פירקתי את המאווררים השונים של המחשב (כולל את זה של המעבד) ניקיתי ושימנתי אותם, ואכן לפרק זמן מסויים הוא חזר לעבוד בשקט. כעת הוא חזר להרעיש, ורגע לפני שאני חוזר על כל ההפקה רציתי לבדוק מה באמת קורה שם. לצורך זה התקנתי תוכנה שמודדת את הטמפרטורות ואת נתוני הסל"ד של המאווררים. להתרשמותי הלא מקצועית, לפחות חלק מן הנתונים נראים לי תמוהים: טמפ' מעבד של 60 מעלות? סל"ד של 29 סיבובים לדקה?. מה שאני מבקש זה התייחסות לכמה נקודות: א. האם הנתונים נראים לכם סבירים? ב. האם מופיעים כאן גם נתוני המאוורר של הספק ושל המעבד? איך ניתן לדעת איזה נתון מתייחס למאוורר מסויים? ג. …
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול, אם אני על FSB של 500mhz, האם זה אומר שגם צריך לשנות את התדר של הכרטיס מסך, או שלעולם משאירים אותו על 100? תודה.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב.. רציתי לעשות OC למחשב שלי הבעיה שלי שאין לי מושג מה אני הולך לעשות ואיך.. אני צריך עזרה על כל דבר שקשור מה זה ביוס ובאס והיכן הם נימצאים. פתיחת מכפלה. היכן מעלים מתח. מה זה FSB ואיך משנים אותו מה זה PCU וג'אמפריים ואיך כל אחד קשור לשני. כמו שאתם רואים אני לא יודע יותר מדי.. אבל כל מידע שתיתנו לי ממש יוכל לעזור לי ובבקשה כמה שיותר בפירוט..
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אין לי הרבה מושג באוברקלוקינג, קראתי את 2 הכתבות על זה, יש לי שאלה (שתראה אולי קצת מטומטמת), אם אני מוריד את התוכנות-דרייברים האלה לשיפור הביצועים של הכרטיס מסך, צריך מאוורר יותר חזק או משהו כזה? יש לי geforce 2 mx200 64mb תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
הבלוק לא גמור : אין פיטינגים ולא עבר ליטוש ולאפינג אבל כבר בשלבים מאוחרים.
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני כותב פב בשם חבר שלי שרוצה לעשות מודינג למארז הגנרי שלו. הוא מעוניין ב4 מאווררים: מאוורר 120 עם לד מאוורר 120 בלי לד 2 מאווררים 92-80 אחד עם לד אחד בלי הוא אמר לי שהרעש לא מעניין אותו הוא רוצה את המאווררים הכי חזקים שדוחפים הכי הרבה אויר. ככה שאל תתיחסו לרעש שהמאוורר מוציא רק לביצועים שלו. עכשיו מה שאני הצעתי לו זה 2 מאווררי 120 אחד עם לד אחד בלי של TT ה-THUNDERBLADE כי אמרו לי בפנדה שההבדל ביניהם לבין ה-smart case זה הרעש בלבד. מאוורר 80 עם לד של TT גם THUNDERBLADE ואחד של דלטא ללא לד שהוא המאוורר הכי חזק שיש בשוק נכון?? מה אתם אומרים על זה??
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי P-III 800 עם לוח אם של MSI. יש תכנה טובה לניטור טמפ' מעבד? איך אני יודע אם יש לי חיישן טמפף בכלל? תודה על הסבלנות...
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב Q6600 ואני רוצה לבצע OC לכיוון תדר די רציני 3.4-3.5.. חשבתי על כמה דברים: הV1 שנחשב מעולה ושקט אינפטי עם שני מאווררים או הטרמינל לייט שכולם פה התלהבו ממנו עם מאווורר.. התקציב הוא בערך 400-450 מה כדאי?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2007 בשעה 14:11:48 מקפיץ
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
עשיתי היום OC לכרטיס שלי ליבה 225>>350 זכרונות 332>>400 עשיתי בדיקה עם 3DMARK והכול טוב אבל שפתחתי את הריוה טיונר הופיעה לי סימן אזהרה כזה מזה אומר? :s05: ;D [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי היטסינק עם P4 שבא עם המעבד ואני ממש לא מרוצה ממנו... יש לי פה בבית SMARTFAN שנח בקופסא ולא עושה כלום.. אז חשבתי אם אפשר לעשות איזהשהו מודינג להיטיסנק הזה ולחבר במקום המאוורר המעפן את המאוור החזק אשר אולי ישפר לי את המעלות........ (למאן האמת אני כמעט בטוח שמישהו עשה כבר כזה דבר...) אם למישהו יש מידע על זה אני מאוד אשמח! תודה מראש. 8)
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מאוורר חדש למעבד(Intel Pentium 4 630 HT, 3000 MHz (15 x 200) ואני צריך המלצה למאוורר טוב שיחזיק אותו על טמפ' נמוכות גם בלחץ. לפי מיטב הבנתי מאחד מאנשי הפורום המעבד צריך להיות בטמפ' של מתחת 50 מעלות במנוחה ו70 בלחץ, בעוד שבפועל במנוחה הוא מגיע לטמפ' של 86 מעלות ובלחץ הוא אפילו שואף ל100 מעלות שגורם לו מדי פעם לקרוס. תודה לעוזרים בהמלצות.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
הצלחתי סופסוף לעשות המהרה נורמאלית (יציבה) למחשב שלי. לוח אם: ECS P4VXASD2 V1.1A מעבד: P4 2.0GHz זכרונות: 256MB PC2700 (זכרון של חברה לא ידועה) כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9000pro II 128MB מארז: Enermax CS-3181L-BBS - RAINBOW העליתי את ה-VCORE ל1.725 אוברקלוק: 2300MHz הסיבה העיקרית לאוברקלוק היא לא ה300מה"ץ שאני מקבל אלא מהירות הזכרון. בגלל שהלוח הזה לא תומך ביותר מ266MHz זכרון, ויש לי 333MHz זכרון, יש פה מהירות שלא מנוצלת, ולכן האוברקלוק. מה שיחסית מיוחד בOC שלי זה שאני עשיתי אותו על מפרט גרוע, כלומר לוח אם ישן ומעפן שאין לו בכלל אפשרויות OC עליו, כל הOC בוצע דרך CPUFSB, העליתי את הVCORE ע"י מוד, קיצור כמה פינים למעבד. מהירות הזכרון אחרי האוברקלוק: 306MHz. (לפחות אני מנצל…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הבנאדם מקרר את המחשב שלו בדרך מאוד מוזרה! http://www.metacafe.com/watch/1350057/cool_down_his_computer_with_some_oil/ מישהו הבין באיזה שמן הוא משתמש?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני נואש חשוב שיהייה Dual BallBearing תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש הרצתי כמה בדיקות והם ממש לא מרשימות לדוכמא הנה בדיקה מאקוומארק..... והנה תמונה מpcmark 2005 זה ממש מדאיג אותי התוצאות האלה של המערכת והטמפ' ממש לא גבוהות במנוחה על איזה 30 מעלות מה אתם אומרים שיכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כמובן שעדיף להוציא כמה שפחות... OC מתוכנן בקרוב... השאלה היא עם הפריזר אקסטרים מספיק וטוב... איך הביג טייפון? הוא הכי טוב לזה או שכבר להתחיל לחשוב על יותר יקר של טרמלרייט... אני לא מתכנן OC משהו פריקי. המחשב הוא למשחקים וHD
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום חברים עשיתי oc לgeforce 4mx 440 agp 8x 64 mb בהתחלה זה היה: ליבה: 275 זיכרון:265 הגעתי ליחס של: ליבה: 392 זיכרון:442 בקיצור זה המקסימום שהגעתי וב3dmark 2001 בoc הזה עברתי 1400 נקודות הגעתי לשיא שאני יכול שזה 4495 ושזה היה 3000 ומשהו איך הoc הזה??????? תנו לי הצעות גם לשיפור
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן, כבר כמה חודשים אני עובד עם המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 @4Ghz AC Freezer Xtreme Gigabyte EP-45UD3L 2X2GB OCZ Reaper 800Mhz (4-4-4-15) @890Mhz (5-5-5-15) Zotac GTX260 192SP @680/1466/1150 WD1500HLFS VelociRaptor עד כאן, העסק יציב ביומיום וב stress testing. ניסיתי כמה פעמים לחצות את רף ה- 4GHz, אך ללא הצלחה. ב 4.1GHz המחשב קורס ל BSOD על ההתחלה ב IntelBurnTest. הנה הגדרות המתח שלי (המתח בתמונה CPU-Z הוא לאחר Vdroop ): CPU Vcore.................................[1.30625V] CPU Termination.......................: [1.200V] CPU PLL..................................: [1.550V] CPU Reference.........................: [0.805V] MCH Core..................…
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שמעתי שלעשות אובר קלוק בלי לעלות מתח גם אם אני מעלה תתדר לא היה מורגש
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך את המאוורר כדי לקרר רדיאטור ע"פ נתוני יצרן -זה המינימום לחץ שאני צריך כדי שאוויר יעבור את הרדיאטור - הספיקה נגזרת מהנתונים של טמפ יציאת נוזל..... חיפשתי בכל החברות המוכרות ולא מצאתי - אני צריך מוצר שיכול להגיע אלי בפרק זמן סביר כסף לא מהווה בעיה באופן עקרוני! (במסגרת מחיר הגיוני) 1 מיליבר שווה ל 10 מ"מ מים או ל 0.39 אינצ מים תודה גדולה למי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום... אני צריך עזרה ממכם להשקיט את המחשב הבייתי בחדר שלי.. אני לא משתמש PRO.. עם כרטיסי מסך שעולים הרבה כסף וצורכים הרבה חשמל.. כל הרכיבים די בסיסיים.. ועכשיו שהתגייסתי לצבא.. אני רוצה הלשאיר את המחשב פתוח בלילות מדי פעם... המפרט של המחשב: Pentium 4, 2800 MHz Northwood HyperThreading 478 pin Motherboard Asus P4P800 Grapich Card ATI Radeon 9250 + DVI 512MB DDR HardDrive: WDC WD2500KS (250GB) ספק כוח ג'נרי לחלוטין וגם המארז.. אני מעוניין בדרכי השקטה כמה שיותר זולים.. מקורות הרעש לפי חוזק הרעש הם: 1) מאוורר של המעבד 2) ספק כוח 3) מאורר המארז.. אני צריך עזרה שלכם בבחירת 3 הרכיבים האלה... מאווררים למארז נראה לי שאני אלך על ארטיק-קולינג.. שני מאווררים ב70 שקל.. עכשיו נשאלת ה…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי וחג שמח, אמש עזרתם לי בבעיית הציפצופים, והנני מודה לכולכם על כך,כעת נוצרה בעיה נוספת ,חום המעבד עומד קבוע על 70 מעלות, מאוורר המעבד פועל,מאוורר ספק הכוח פועל.מה הבעיה ומה הוא הפתרון? המעבד הוא 1.4 אינטל פנטיום 4 תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מאוורר מארז של GLOBE FAN עם חיישן טמפרטורה: http://www.globefan.com/12025.htm לפי הSPECS באתר הCFM של המאוורר שלי היום (2300RPM בד"כ) הוא 75~. אני רוצה לנתק את חיישן הטמפרטורה כך שהמאוורר יעבוד כל הזמן על מספר הסיבובים המירבי. הורדי את המדבקה שעליו וראיתי שהכבל של החיישן מולחם למעגל המודפס. האם ישנה אפשרות לבטל את חיישן הטמפרטורה בלי לגרום לכך שהמאוורר יפסיק לעבוד? תודה מראש לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-