עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני נואש חשוב שיהייה Dual BallBearing תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  2. שלום, יש לי מעבד i5 760 שעובד ללא OC ב 2.8 GHz ואלו הטמפרטורות שקיבלתי במצב מנוחה(!) שום תוכנה לא עבדה חוץ מ Realtemp. הטמרפטואות קצת מדאיגות אותי, 55-60 מעלות במצב מנוחה. אני כמעט בטוח שאני עם קירור סטוק של אינטל אבל זה עדיין נראה ממש גבוה. מה אפשר לעשות? אולי צריך להחליף משחה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  3. כמובן שעדיף להוציא כמה שפחות... OC מתוכנן בקרוב... השאלה היא עם הפריזר אקסטרים מספיק וטוב... איך הביג טייפון? הוא הכי טוב לזה או שכבר להתחיל לחשוב על יותר יקר של טרמלרייט... אני לא מתכנן OC משהו פריקי. המחשב הוא למשחקים וHD

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by y10,

AMD SEMPRON 2800 ASROCK K8NF4G-SATA2(כרטיס מסך מובנה גיפורס 6200) WD80GB 512RAM השם של הביוס זה AMI טמפרטורות מאמץ לוח אם: 23 מעבד:24 דיסק קשיח:26 עכשיו אני לא יודע איך להגיע לביוס אני לוחץ עם עליית המחשב על DEL וזה לא מגיע לביוס בקיצור אני מבקש עזרה לעשיית אוברקלוק...

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  5. אני רוצה לעשות משם הזמנה של הDD RBX + גריז דיאלקטרי שעולה שם 0.89$ ל5 גרם, שבארץ למצוא את זה זה סיפור... אני רוצה לדעת איך הולך המשלוח שלהם וכו'... תודה

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  6. יש לי מאוורר מארז של GLOBE FAN עם חיישן טמפרטורה: http://www.globefan.com/12025.htm לפי הSPECS באתר הCFM של המאוורר שלי היום (2300RPM בד"כ) הוא 75~. אני רוצה לנתק את חיישן הטמפרטורה כך שהמאוורר יעבוד כל הזמן על מספר הסיבובים המירבי. הורדי את המדבקה שעליו וראיתי שהכבל של החיישן מולחם למעגל המודפס. האם ישנה אפשרות לבטל את חיישן הטמפרטורה בלי לגרום לכך שהמאוורר יפסיק לעבוד? תודה מראש לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  7. האם שווה להשקיע באותו הזכרון אבל יקר יותר בתמורה לצלעות קירור לפיזור חום?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by aaviran,

שלום יש לי לוח אם מדגם Gigabyte GA-8IK1100 i875P והמאוורר שיושב על גוף הקירור שבק חיים. האם כדאי להחליפו במאוורר חדש? אם כן, מאיפה אני קונה מאוורר בגודל כזה? (הוא ממש קטן...)

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by ASAFiz,

שלום לכולם כודם כל ! אני משתמש חדש פה כפי שאתם שמים לב ! הנה המפרט של מהחשב שלי - אתם יכולים לעיין ... ולתת תגובות תודה . http://planet.nana.co.il/asafiz2/comp/page_1.htm

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

ברצוני לקנות NEXUS - רציתי לדעת כמה בקרי חום יש לו ואיפה אני מדביק אותם כדי לדעת את חום המעבד והGPU

11. Started by Drek Boy,

שמעו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי קצת אז מה הקירור הכי שקט למעבד וגם במחירים סבירים אני יודע שהזלמן מצויין אבל רציתי לדעת אם יש אולי אחד אחר יותר טוב. כמו כן הקירור לא נועד לאוברקלוקינג אז פשוט שאני אוכל לעשות כל פעולה פשוטה עם המחשב אותו דבר גם לגבי הכרטיס מסך אם יש הצעות תודה מראש

• 14 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by Baruh92,

היי.. אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר יש לי E7200 במנוחה הוא עומד לי על בין 43-48 מעלות ניסיתי להתעסק עם הrivatuner ולא הבנתי איך לשנות את מהירות המאוורר מישהו יכול להדריך אותי? אני מפחד לשחק עם המחשב בטמפ' הזאת מדובר בקירור סטוק של המעבד אם צריך. תודה !!

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by r1plet,

שלום, יש לי E5200 שעובד לו על 3GHZ עם קרור AC ALPINE 7 PRO בסיסי וללא העלאת מתח בלי בעיה, אבל יותר מזה הוא לא יעלה (הלוח לא מאפשר העלאת מתח מעבד בביוס). התכנון הוא קודם כל לקנות לוח G41 נחמד, כנראה של GIGABYTE (בלי שום קשר לOC, צריך לשדרג ת'MSI G31M3-F שלי למשהו נורמאלי יותר) ובנוסף לרכוש את ה-SCYTHE MUGEN 2 - כל זה כדי להגיע לסביבות ה4-4.3GHZ עם המעבד הזה. השאלה היא האם אני ארגיש שיפור ניכר בביצועים במשחקים? הרי ככל שהתמיכה למרובעי ליבה נהיית שכיחה יותר כך גם מורגש הצורך למעבד חזק יותר... במילים אחרות - האם, ברמה עקרונית, שווה לי להשקיע בשדרוג לוח האם וקרור המעבד כדי לקבל עוד 1-1.3GHZ במעבד?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by SharonSx,

אמממ, כל כמה זמן רצוי/מומלץ להחליף משחה טרמית ל CPU??? ועל איזה משחה הייתם ממליצים? תודה,

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by Pollik,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד 2600K ואני מחפש קירור מתאים שיעשה עבודה טובה ולא רועשת מדי. תקציב - עד אזור ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by yoavb,

שלום, ברשותי מחשב בן שנתיים שעובד עפ"ר מצויין. לפני כשנה ,כשהוא התחיל "לזמזם", ובעצת "המדריך לניקוי המאוורר" שמופיע כאן,פירקתי את המאווררים השונים של המחשב (כולל את זה של המעבד) ניקיתי ושימנתי אותם, ואכן לפרק זמן מסויים הוא חזר לעבוד בשקט. כעת הוא חזר להרעיש, ורגע לפני שאני חוזר על כל ההפקה רציתי לבדוק מה באמת קורה שם. לצורך זה התקנתי תוכנה שמודדת את הטמפרטורות ואת נתוני הסל"ד של המאווררים. להתרשמותי הלא מקצועית, לפחות חלק מן הנתונים נראים לי תמוהים: טמפ' מעבד של 60 מעלות? סל"ד של 29 סיבובים לדקה?. מה שאני מבקש זה התייחסות לכמה נקודות: א. האם הנתונים נראים לכם סבירים? ב. האם מופיעים כאן גם נתוני המאוורר של הספק ושל המעבד? איך ניתן לדעת איזה נתון מתייחס למאוורר מסויים? ג. …

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by mani007,

שלום כרגע אני עומד על 180 ללא קריסות בלי הוספת מתח כשאני עולה ל185 הוא מגיע לטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטארט ומתאפס לא עלתי שום מתח למעבד וגם בלוח אם שלי הagp וpci לא יכולים להנעל מה לעשות ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by skp333,

יש לי כרטיס מסך לידטק התעסקתי עם התוכנה NiBiTor לשינוי הביוס של הכרטיס שלי מוולט 1.2 ל-1.3 וצרבתי לי את הביוס עם 1.3 אחרי שסיימתי העלתי 3D MARK 2005 וה-FPS ירד ל-12-5פריימים ב-TEST הראשון במקום 25-30 . מיד אחרי זה החזרתי את הביוס הקודם אבל הבעיה ממשיכה מה עלי לעשות לסדר את זה אם אפשר בכלל ? יכול להיות שנדפק משהוא בכרטיס או שזה בעייה אחרת? עוד דוגמא קונטר סטרייק סורס ירד ל-100FPS ב-TEST שלו במקום-140 FPS

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by Arik.G,

קבלו: http://hypothermia.gamershardware.com/articles/xbox/index.html

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by House M.D.,

היי. יש ברשותי המפרט הבא : AMD X4 955 @4.0GHz 2x GTX 560 + OC 8GB 1333MHz Kingston memory Gigabyte 990XA-UD3 ברצוני לשפר את ה OC למעבד. קראתי באינטרנט שאת תדר ה NB מומלץ לעלות כמה שאפשר ויציב, למרות שבחלק מהאתרים היה כתוב שיש יחס מסוים בין התדר של המעבד לתדר ה NB שצריך לשמור עליו (ובמקרה שלי בתדר מעבד של 4GHz יש לשמור על תדר NB של 2600MHz). איזו טענה היא הנכונה לגבי? - תדר HT Link : בחיפוש בגוגל מצאתי הרבה פורומים בהם נאמר שאת ה HT לא צריך להעלות, אלא אם כן יש יותר מGPU אחד. אך לא מצאתי שום הסברים לגבי מה עושים במקרה ויש מערך של שני כרטיסים. האם ה HT אכן מגביל את ביצועי הכרטיסים שלי, ואם כן לאיזה תדר אני צריך לשאוף? תודה.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  21. שלום. אני קונה במחשב בקרוב המפרט הדי סופי (אני משלים הרדיסק וצורב והמחשב הישן שלי ) K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 15-12-2011 אינטל מעבדי Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 945 1 945 GIGABYTE Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטל Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI 550 1 550 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 1 290 מסך כרטיסי ASUS - nVidia Price Units Total GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 380 1 380 PCI Price Units Total ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטים TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Adapter …

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  22. Started by nadav1379,

יש לי מה שאלות על מערכת קירור מים 1. האם אני צריך להוסיף מים כל כמה זמן או שזה חוזר על עצמו ואם כן צריך למלות אז כל כמה זמן? 2.איפה נמצאים המים בתוך מה הם בו נגיד שאם אני מרים את המחשב אז יכולים להישפך מים? 3. אם המערכת עושה הרבה רעש או שזה שקט ? 4. אם אני שם קירור מים אז מה יהיה לי על הכרטיסים בתוך המחשב? אני מתכוון נגיד על הכרטיס מסך יהיה מאוורר או צינורות אם זה צינורות זה יהיה אותו מחיר כמו כרטיס רגיל או שזה יקר יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by Slayer,

אין לי הרבה מושג באוברקלוקינג, קראתי את 2 הכתבות על זה, יש לי שאלה (שתראה אולי קצת מטומטמת), אם אני מוריד את התוכנות-דרייברים האלה לשיפור הביצועים של הכרטיס מסך, צריך מאוורר יותר חזק או משהו כזה? יש לי geforce 2 mx200 64mb תודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. איזה קירור במחיר הנ"ל ניתן למצוא בSKYPC ? כבר הזמנתי משמה כמה חלקים אך קירור הכי טוב שניתן למצוא במחיר הנ"ל איזה הכי מומלץ מבחינת קירור שיהיה מצויין , מבחינת שקט זה לא חשוב תודה

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום אבי נוסע לקוריאה ומכיוון וזלמן היא חברה קוריאנית במקור חשבתי לבקש ממנו להביא לי משם את הקירור הנ"ל. מישהו יודע איך הקירור הזה? (אני רוצה לקרר את המעבד, כ. מסך וצ'יפסט) יש עוד חברה קוראנית שמייצרת קירורים ושעדיפה על מוצר זה? תודה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.