אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות לכרטיס מסך צלעות קירור,אין לי ידע רב כל כך (והמדריכים כאן בילבלו אותי) אז אני רוצה לשאול כך 1)האם צריך להשתמש במשחה טרמית להדבקת הצלעות או שלא? 2)האם ניתן להסיר את המשחה הטרמית שלא ידעו שחיברתי צלעות ושלא יתנו לי אחריות? תודה לכולם אשמח אם תענו בהקדם כי אני קונה היום. עריכה: נתקלתי בעוד שאלות 1)לפי המדריך באתר יש גם פדים טרמים ואני קונה את המוצר הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1942477585.htm אז הוא יגיע עם הפדים? והאם הם ישאירו סימן שיהרוס את האחריות?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כי אני ממתין כבר מעל חודשיים להזמנה שלי מPANDAS (כבר הזמנתי מערכת דומה בעבר וביטלתי אחרי חודש וחצי מרוב ייאוש). הם טוענים עד 21 ימי עסקים לאספקה, אבל בפעם השניה זה לא קורה אז אני מחפש אלטרנטיבות. אני מניח שבעייתי להזמין את המוצר (מוצרים אחרים שקיבלתי הגיעו מהר וללא בעיה) אבל אם לא יכולים להביא אז שיורידו את האופציה להזמין! המיואש...
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב מבוסס מעבד I5 חדש. אני מתכנן לעשות הקלטות עם המחשב הזה... ולכן חשוב לי קירור למעבד שיהיה שקט מאוד (אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג). ראיתי שיש כמה אופציות המומלצות בפורום: Scythe Kabuto Noctua NH-U12P Scythe Reeven CoolerMaster Hyper TX3 מאחר ולזיג-זג יש רק CoolerMaster Hyper TX3 ו: Noctua NH-U12P, ואני מאוד אוהב לקנות שם ומאוד סומך עליהם. הTX3 משמעותית זול יותר מהNOCTUA. בהנחה שרק השקט חשוב ואין אוברקלוקינג, כמה הTX3 שקט בהשוואה לפתרונות הקירור האחרים? תודה רבה, סהר
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו כבר ראה או יש לו לינק לגופי קירור למעבדים החדשים מבוססים על ליבת הטאנדרברד שעומדים לצאת, והאם גופי הקירור SLK600 וSLK800 יתאימו למעבדים אלו בנוסף לכל ???? ............................................................................................................................................................. אין לי מקום אחר לשאול עכשיו עם תגידו לי שהכותרת לא במקום אז אני מצטער ועם אני לא מבטא את עצמי טוב זה בגלל הדיסלקציה בטח. אני לא מושלם אבל אני מחפש תשובות לשאלות, תודה.
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה את דעתכם המקצועית. האם כדאי לעשות o.c ל9500gt של palit ג'יגה זיכרון? האם הוא יעבוד טוב יותר במשחקים? מערכת (הדברים החשובים): E8500 מסך 19' Samsung t190p רזולוציה 1600X1050 אם לא טעיתי משחקים: CoD5 Crysis וכדומה חשוב לדעת: הכרטיס כמובן לא מחובר לספק ואין לו מאוורר אלא רק צלעות קירור. עשיתי test עם התוכנה של nvidia על אובר קלוק ממש חלש וזה נתן אישור. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
AMD SEMPRON 2800 ASROCK K8NF4G-SATA2(כרטיס מסך מובנה גיפורס 6200) WD80GB 512RAM השם של הביוס זה AMI טמפרטורות מאמץ לוח אם: 23 מעבד:24 דיסק קשיח:26 עכשיו אני לא יודע איך להגיע לביוס אני לוחץ עם עליית המחשב על DEL וזה לא מגיע לביוס בקיצור אני מבקש עזרה לעשיית אוברקלוק...
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו קיץ, חם וצריך לשמור על המחשב ניסתי למצוא הרבה דרכים להכניס פריזר למארז אבל לא בא לי לבצע בו חיתוכים - הוא חדש ויפה מדי. לכן אני מבקש את עזרתכם למצוא קירור ל2180 שלי. בטווח של 150 ש"ח יש כמה אפשרויות שבדקתי. בעיקר TT Blue Orb2 וזלמן 7500/7700. בשורה התחתונה אני לא יודע מה לבחור. אשמח לשמוע את דעתכם. הדרישות די פשוטות. שיעמוד באוברקלוק די בסיסי, שיהיה קריר (המצב עכישו לא משהו) ולא פחות חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט (בבקשה).
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאורר חדש שיורכב בדלת המארז - מול המעבד בגודל 80 מ"מ. חשוב שיהיה שקט. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
האם שווה להשקיע באותו הזכרון אבל יקר יותר בתמורה לצלעות קירור לפיזור חום?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
Hi, I got an hercules GF2 pro and i just installed my crystal orb. Should I OC it, with what program and by how much ? P.S. should i remove the girl from the crystal orb? thanks
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה בלאגן ואי ידיעה ואין ספור שינויים במתחים ואין ספור באיתחולים הגעתי לאן שרציתי ! אז כך הוצאתי שי סלוטים של 1X2 GIGA CROSAIR אחוצה והשארתי רק את ה GSKILL FL2-7200 השינויים בביוס הם כאלה- CPU=3000mhz 9X333.4 FSB = 1333mhz RAM = 888mhz UNlinked CPU Vcore = AUTO CPU PLL Voltage = 1.5 CPU VTT Voltage = 1.34 CPU GTL_REF Ratio = +10mv NB GTL_REF Ration = +10mv כמו כן המערכת עברה בדיקת יציבות S&M ו OCCT למשך חצי שעה ולא נגעתי בהגדרות של תוכנות אלו .{הכוונה איך שהותקנו כך נשארו} טמפ במנוחה -37-45 טמפ במאמץ עיי התוכנות -70-55 מה אתם אומרים ? יש לאן להמשיך עם ה OC בכול מקרה אני כבר התחלתי לבנות מערכת קירור מים כך שאני יסיים אותה אני ימשיך את הOC אשמח לשמוע תגוב…
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך POWERCOLOR X1950PRO 256MB לפני כמה ימים, וגיליתי שקיבלתי את הגירסא החדשה שלו (PCB חדש). OC לליבה מגיע ל-675 (מ-600) אבל לזכרונות של הכרטיס אני לא יכול לעשות OC אפילו בMHZ אחד!! אם אני מנסה לעשות את זה, ישר קופץ לי מסך שחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. מישהו אולי יודע מהי הסיבה לחוסר התגובה המוחלט של הזכרונות לOC? האם זה משהו תוכנתי/חומרתי? תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם בצורה שלא תאמן... התקנתי SPEEDFAN והטמפרטורות מגיעות ל 90 מעלות!! ועם עבודה מאומצת הוא מגיע ל 105 מעלות ואז נכבה..... פתחתי את המחשב, ניקיתי אבק וכאלה. המאווררים עובדים (אחד על המעבד ואחד המאוור של המארז) כלום לא עוזר המחשב בן 4 שנים (פנטיום 4) יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מי שיכול להשיג את הקליפס שתופס את הקירור ללוח עם תושבת AM2 דרוש כמה שיותר מהר שלי נשבר.. אין לי מושג איך
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המפרט רשום למטה, עד לפני כמה ימים לא הייתה בעייה בשום OC. לפני כמה ימים החלפתי את המארז לTHERMALTAKE SVIKING, מאז כל פעם שאני מפעיל TOAST או עושה SAVE ל BIOS המחשב מתחיל לצפצף ונכבה. בדקתי את כל הטמפ' כיבוי בBIOS ואין שום סיבה שהמחשב יכבה כהגנה על המעבד ב48 מעלות!! (הוא נוטה להכבות בטמפ הזאת). מה לעשות??????
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ברשותי HD4850 והבעיה שאפילו OC של 10MHz בליבה או בזכון גורמת לחוסר יציבות טוטאלי והמחשב עושה ריסט\המשחק זורק אותי לשולחן עבודה אציין שאני עובד על: Win7 build 7100 64bit מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הי אני כבר ממזן רציתי לבנות\לקנות פאן באס כי יש לי 2 מאווררים מאוד מרעישים עכשיו ניתקלתי במוצר היפה הזה במחיר די סביר 133 שקל יש לי 3 שאלות: 1)האם ניתן לחבר מאוורר של היטסינק לנקסוס? זה חיבור של 3 פינים-מאוורר שעל הוולקנו 6CU+ 2)האם החיבורים למאוררים הם חיבורי מולקס כמו שמחברים מאוורר לספק? 3)אני רוצה לשמוע חוות דעת ממי שיש לו את הנקסוס לטובה ולרעה
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד E8400 שגם נראה טוב? כל המארז שלי מסודר פיקס, אורות, חוטים, הכל, ויש לי כרגע AC Freezer 7, הבעיה היא שהקירור הזה פ@#$נג מכוער, זה נראה כמו בלוק באופסייד :-X תקראו לי שטחי אבל השקעתי הרבה בלוק של המארז והדבר המפלצתי הזה פשוט הורס לי את כל הדיזיין אז - יש למישהו המלצות לקירור שקט, יעיל וחתיך? תקציב של 170 שקל בערך..
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... לאחי יש מחשב ישן (מי שרוצה, המפרט של המחשב שלו כתוב אצלי במפרט בצד) ועשיתי לו OC מ - 2.8 ל - 3.0 ... מעל 3.0 קיבלתי ריסטים אחרי כמה דקות במערכת ... יש לו לוח אם (Asus P4S800D-X) לא כל כך טוב ל - OC לפי מה שקראתי באינטרנט וכשעשיתי את ה - OC חיפשתי את האפשרויות של השינוי מתח לזכרונות, מעבד וכו' ולא מצאתי ... הגעתי לבאס של 143 למעבד ושיניתי את הבאס של הזכרונות ל - 200 . עכשיו יש לי כמה שאלות, אפשר להגיע איכשהו ל - OC יותר גבוה ?.. כשמורידים את הבאס של הזכרונות זה אומר שזה מאט אותם ?.. ז'תומרת אם נגיד לא הייתי משנה את הבאס ובכלל לא עושה OC ומשאיר את ההגדרות על סטוק, הזכרונות היו עובדים מהר יותר ?.. עכשיו בקשר ל - OC שהטכנאי עשה לי ... הוא שם לי ב…
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נפטיום D 3.2 כפול ליבה עם קירור טרמל טייק סיילנט הטמפרטורת עבודה -70 65 מעלות שזה ממש גבוה יש לי מארז סווינג של טרמלטייק ולא נראה שיש מקום לביג טייפון.. איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות ואיזו משחה טרמית על מנת להוריד את המעלות המטורפות האלו... ברגע שאני מקודד סרט המעבד פשוט מתחמם כיאילו אין מחר!!! מה עליי לעשות על מנת לקרר אותו כהלכה.. ומה הטמפרטורות הסבירות של מעבד כזה ? נראה כיאילו הוא חם מעל ומעבר... אשמח להמלצות על קירורי אוויר במחירים לא אסטרונומיים ועל משחה טרמית שתעשה את העבודה... זה דחוף בבקשה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אפשר בבקשה עזרה בOC למעבד Q9450 2.66 GHZ פשוט לא הבנתי את כל המדריכים.. אז בבקשה תתנו לי עזרה שלב אחר שלב .. (: יש לי את התוכנה CPU Z ואת OCCT יש לי קירור BIG TYP למעבד אני רוצה אובר קלוק קטן ל3 GHZ בעבר טכנאי עשה לי אובר קלוק אבל עשיתי עדכון לויסטה ואיכשהו האובר קלוק יתאפס... אולי הביוס התעדכן ? לאדע.. בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מתכון לא רק לקירור מבוסס אויר, אלא גם למבוסס מים - וכמובן לא דברים ממדע בדיוני, אלא דברים שניתן להשיג במציאות בחנויות. לדוגמא ראיתי את הדבר הזה - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855 מה חושבים? יש הצעות לקירור הכי הכי מסיבי שאתם מכירים?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בבקשה אני רוצה לעשות אובר קלוק אפילו אם זה לא ישפר בהרבה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ראיתי אותו באיזה חנות... האם הוא טוב... שווה להשקיע בו? <לא לי אלה לחבר שלי>
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מאורר אחד ג'נרי מעאפן שמכניס אוויר מקדימה עושה כזה פוו... פו... (קולות של רוח חלשה חחח) סמארט פאן 2 מוציא אוויר מתחת לספק. עובד על בערך 3.5 אלף סלד סמארט פאן 2 מוציא אוויר בגג. גם הוא בסביבות ה 3 אלף סלד מה אתם אומרים ? נ.ב המאורר הג'נרי עובד טוב יחסית למה שהוא שווה יש לי 8 מאוררים בבית אני יכול להחליף אבל זה עדיין ישאר חלש.. מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-