עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by An7i,

טוב אז עשיתי קצת שיעורי בית ולמדתי פה מדריך וחצי וקראתי כמה טופיקים וזה מה שעשיתי א: זה המפרט שלי לוח אם - asus p5e rev 1.x.x ציפסט - x38 גשר צפוני - 82801ir (ich9r)b ביוס - american megatrends inc גירסה - 0303 תאריך עידכון - 10/30/07 מעבד -3.00GHz e8400 טכנולוגיה - 45nm מתח ליבה כרגע - 1.192 זיכרון - corsair ddr2 duel 2048 mb dram frequency - 400.X fsb:dram 5:6 הגדרות cl - 5-5-5-12 לפי הייצרן cr - 2t קירור למעבד cooler master hyper tx2 ב: ה fsb במובן ישב על 333 בדיפולט והרמתי אותו ל 400 וגם את ה fsb start on northbrigh ל 400 כי לא עלה לי טוב בלעדי זה אחרי זה התחיל לעשות בעיות ולא לעלות והתחלתי להרים את המתח למעבד, הרמתי אותו בהתחלה ל 1.28 ולא ממש הלך ואז הרמתי ל 1.3 ורץ…

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by taotao,

יש דרך להעלות את המירות סיבוב של המאוורים היה לי מאוור אחד שלפי EVEREST מסתובב 2700 ומשהו עכשיו שמתי עוד מאוורר ושהסתכלתי בEVEREST היה רשום שעכשיו המאוור שהסתובב על 2700 ומשהו הוא על 2500-2600 עכשיו אני שואל אם יש דרך להעלות את המהירות של שתי המאווררים?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  3. Started by ADIR_M,

אפשר לקדוח עם מקדח כוס של עץ או של מתחת בפרספקט? הפרספקט לא יתנפץ? או ישבר או יסדק? בקיצור צריך מקדח מסוים לפרספקט כדי לבצע בו חורים?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by shaharo,

עשיתי אוברקלוק לבארטון 2600 ל 2300 mhz העלתי את הבאס של המעבד ל 400 והורדתי את המהירות של הזכרונות ל333 וקיבלתי יחס 6:5 מזה אומר?

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by alfalfa82,

אתר או חנות תודה

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by abc2007,

רציתי לדעת איך הלוח אם P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200 של חברת ג'גהבייט יחד עם מערכת קירור Freezer 7 Pro Rev.2 למעבד של אינטל i5 750 ל-OC קל-בינוני?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. מישהו יודע האם יש בעיה לשים את שניהם במארז (בתוספת מאורר על הTR, בפוזיציה למעלה, לא הפוך כשהצלעות מתחת לכרטיס). אני חורש באינטרנט בחיפוש אחר מידע אבל לא מוצא... אני פשוט רוצה להזמין את זה ביום יומיים הקרובים מNEWEGG. יש מושיע? ;D תודה מראש! http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2426&articID=557 הנה תמונות שלו במצב עליון ותחתון. אני מעדיף עליון... עליון=קרוב לצלעות קרור של המעבד [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  8. בוא נגיד שיש לי עכשיו 40 מעבד 37 לוח אם זה בעונת הקיץ אז בכמה המעלות בערך ירדו בעונת החורף(אני מדגיש בערך)? מעלה?5-7 מעלות? תודה

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by suslik,

מפרט: AMD Athlon 64 3800+ socket AM2 ASUS - M2N32-SLI Deluxe מבקש עזרה ב-overcklocing

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by Psychopath,

Ok, I read maphisto's thread and it helped me a lot.. but then again.. there wasn't enough info.. Now i have three posebilities for CPU cooling, I'm not sure which one is better, which one is quieter and so on... so just answer my few questions please.. - SLK800 + SF2 - around 340 nis - AX7 + SF2 (maybe a good combination ???) - around 250 nis - AX7 + Delta Fan 80x80x38 , 80CFM, 52dBA - 248 nis - SLK600 + Delta Fan 60x60 ,50.15 CFM, 54dBA - 242 nis - Volcano 11 - 180 nis - SK7 + Delta Fan 80x80x38 , 80CFM, 52dBA - 148 nis 1. Can you rank those from best to worst performace? 2. Can you rank them from the most noise making to the quietest? They're listed from most expensiv…

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  11. שלום, יש לי מעבד i5 760 שעובד ללא OC ב 2.8 GHz ואלו הטמפרטורות שקיבלתי במצב מנוחה(!) שום תוכנה לא עבדה חוץ מ Realtemp. הטמרפטואות קצת מדאיגות אותי, 55-60 מעלות במצב מנוחה. אני כמעט בטוח שאני עם קירור סטוק של אינטל אבל זה עדיין נראה ממש גבוה. מה אפשר לעשות? אולי צריך להחליף משחה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  12. Started by yoel47,

שלום, אני צריך המלצה למאוורים: אחד של 92MM לקידמת המארז(אם צריך אז 2) ואחד בשביל הaccelero s1 rev 2. בנתיים אילו הטמפרטורת: מעבד - 34 - 58. כרטיס מסך + accelero s1 - זמני עם המאוורר של הקירור STOCK של אינטל - 36 - 55 (במשחקים) בOCCT זה 66. רצוי שיהיו שקטים וזולים בדגש על שקטים. מה כדאי שתי מאווררים מקדימה או רק אחד (עד עכשיו יש לי רק 120MM של ANTEC על LOW מוציא) המפרט רשום בצד. תודה רבה וחג שמח. נ.ב. בבדיקת טמפרטורה לכרטיס מסך בOCCT מגיע ל67 אבל רוב הזמן 66. בקירור STOCK זה 80+ עם פי כמה רעש וביום קר.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by shloosh,

כל אחד למה שהוא יותר מתחבר... אני פעם ב...משחק אבל אני לא בוחר ב-1 לדוגמא. אני אישית הולך עם 3.

14. האם שווה להשקיע באותו הזכרון אבל יקר יותר בתמורה לצלעות קירור לפיזור חום?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by aaviran,

שלום יש לי לוח אם מדגם Gigabyte GA-8IK1100 i875P והמאוורר שיושב על גוף הקירור שבק חיים. האם כדאי להחליפו במאוורר חדש? אם כן, מאיפה אני קונה מאוורר בגודל כזה? (הוא ממש קטן...)

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by -impreza-,

קניתי מחשב חדש עם מעבד בולדוזר 3.1 עם 8 ליבות הדבר הזה יותר גרוע מטרקטור מה אתם מציעים כדי להפתר מהמאוורור הזה שעושה כל כך הרבה רעש?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by quantoM,

שלום. יש לי E7200 על AC FREEZER XTREME ומעלות במנוחה זה 37-38. זה בערך אותה טמפ שהייתה לי על קירור הסטוק. יש מצב שזה בגלל שבעת ההתקנה, הוצאתי והחזרתי את הקירור מספר פעמים ואולי זה דפק את המשחה הטרמית. או שאולי זה קשור איך שהוא לכיוון של המאוורר. בתודה, demi

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by DJ_Yaniv,

עשיתי OC למעבד ל 3.8GHz בדקתי יציבות במבחן super pi והוא יציב 100%. כשאני מריץ 3DMARK06 הוא נתקעה לי במבחן של הבדיקה של המעבד, הוא נעצר לי ב 8.5 שניות. ואז זה תוקעה לי את כל המחשב ואני חייב לעשות ריסטר. מישהו יודע אולי מה הבעייה ?

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by pc student,

חברה האם שווה לי לשים מאוורר על הזיכרון

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by Idom,

שלום לכולם יש ברשותי לוח asus p4p800-e עם מאוורר של זלמן דגם CNPS7000B-Cu, כאשר אני נכנס לביוס אנ י רואה את המהירות על 1400 ומסומנת באדום ובנוסף כשהמחשב עולה ב POST יש הודעה קולית The fan is failed איך ניתן לשפר את המצב תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by Pollik,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד 2600K ואני מחפש קירור מתאים שיעשה עבודה טובה ולא רועשת מדי. תקציב - עד אזור ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  22. בבקשה אני רוצה לעשות אובר קלוק אפילו אם זה לא ישפר בהרבה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by yoavb,

שלום, ברשותי מחשב בן שנתיים שעובד עפ"ר מצויין. לפני כשנה ,כשהוא התחיל "לזמזם", ובעצת "המדריך לניקוי המאוורר" שמופיע כאן,פירקתי את המאווררים השונים של המחשב (כולל את זה של המעבד) ניקיתי ושימנתי אותם, ואכן לפרק זמן מסויים הוא חזר לעבוד בשקט. כעת הוא חזר להרעיש, ורגע לפני שאני חוזר על כל ההפקה רציתי לבדוק מה באמת קורה שם. לצורך זה התקנתי תוכנה שמודדת את הטמפרטורות ואת נתוני הסל"ד של המאווררים. להתרשמותי הלא מקצועית, לפחות חלק מן הנתונים נראים לי תמוהים: טמפ' מעבד של 60 מעלות? סל"ד של 29 סיבובים לדקה?. מה שאני מבקש זה התייחסות לכמה נקודות: א. האם הנתונים נראים לכם סבירים? ב. האם מופיעים כאן גם נתוני המאוורר של הספק ושל המעבד? איך ניתן לדעת איזה נתון מתייחס למאוורר מסויים? ג. …

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by jondoo77,

האם משהו ראה ביקורת של קירור מים ל-1366 קישורים ? קירור גז של טרימפלטק מתי יצא לשוק ?

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by Arik.G,

קבלו: http://hypothermia.gamershardware.com/articles/xbox/index.html

• 6 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים