אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי את Speed Fan על המחשב שלי, ואני נחרדתי לגלות שהוא מראה משהו על 92 מעלות (בזמן מאמץ) המחשב שלי ללא שום אוברקלוק במארז מאוורר מאוד, NZXT Tempest המפרט שלי: AMD 720BE על קירור סטוק ללא OC Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ואני רץ על Windows 7. השאלה שלי היא לאן בדיוק מכוון אותו חיישן שמראה 92 מעלות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לא יודע אם הופיע אצלכם בפורום המוד הזה אך הוא בינתיים המוד האולטימטיבי שלי - וחלום פרטי שלי. אתם שואלים מה זה YOSHI BOXX. מיתוך התוכנית בערוץ TECHTV בתוכנית THE SCREEN SAVERS הוצג פלא טכנולוגי זה שהוא שילוב של : Atari 2600 Nintendo Entertainment System Microsoft Xbox Nintendo GameCube Sony PlayStation 2 ומחשב חזק (לתקופה בה נבנה) לכתבה לתמונות
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי בצד ימין במפרט עשיתי אוברקלוק ל 3.6 ושמתי בביוס 1.5V לליבה כדי שזה לא יגביל אותי ואני אוכל אפילו להתקדם עוד יותר [לעומת זאת ראיתי המון אנשים שהגיעו ל 3.7-3.8 רק עם 1.46~] קיצר האוברקלוק לא יציב ואני תוהה למה. זכרונות לא מגבילים כי שמתי מחלק כדי שהם יעבדו על התדר הרגיל שלהם [800MHZ+-] לוח אם לא ממש נראה לי, הוא הגיע לדברים הרבה יותר גבוהים מיזה. ומעבד מגביל הסיכוי ממש קטן.. ולפי דעתי אולי יש בעיה בהגדרות של המתחים בביוס.. לאו דווקא עם המעבד אלא יש עוד כל מיני הגדרות ששמתי על AUTO כמו SB Core, NB Core, FSB Voltage, ICH Voltage וכאלה. ניסיתי לשחק איתם קצת ולקבוע אותם על משהו אבל אין לי מושג כמה מתח לשים להם. אחרי זה הסתכלתי ב CPUZ תוך כדי ניסיונותיי …
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חיברתי את ה kaze server למאוורר של המעבד, ולמאוורר נוסף במחשב, ומשום מה, אחרי כמה פעמים שהבקר מפעיל את המאוורר כשהמעבד מתחמם, הוא מפסיק להפעיל אותו, והוא מתחיל לצפצף, והטמפרטורות עולות ממש מהר.. והוא לא מצליח להפעיל שוב את המאוורר. האם זו בעיה בבקר, או שיש איזה הגדרות שאני לא מכיר? כיוונתי את הבקר על 50 מעלות, ובמאוורר השני אין בעיה כזאת.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לוח של GIGABYTE ומעבד i7-860 השתמשתי בתוכנה של גיגה בייט בווינדוס לעשות OC, ל 3800. יש לי מאוורים סטנדרטים, מארז טוב של אנטק, וספק חזק ואיכותי. כרגע במצב מנוחה ביום חם למדי המטמפ' מעבד עומדות על 68-72 בשעת מאמץ הוא מגיע גם ל 90-95. השאלה שלי האם זה רצוי ואפשר לסחוב ככה? המטרה שלי היא לא להוסיף שום איוורור ושום קירור על הדיפולטים כיוון שאני חסיד של שקט. וכרגע הכל שקט אש. מה דעתכם המקצועית? ניתן להשאר או להוריד ל 3150MHZ? שם הטמ' עמדו על איזור ה 55 מנוחה ומאמץ 70+- תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ככה המעבד עשיתי לו OC 3K ואני רוצה להמשיך עם זה עד כמה שאפשר... וכרטיס מסך אצלי רותח מחום במנוחה...60 מעלות אז אני חייב לו קירור... התקציב שלי 500 ש''ח אפשר קצת לחרוג... תודה, רפי.
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
טוב אז יש לי שתי שאלות... קראתי איפה שהוא פה באתר שמישהו אמר שהוא מרח משחה תרמית על הגשר הצפוני וזה הוריד תמעלות ב5 מעלות, מה זה גשר צפוני ולאיזה רכיב זה קשור? ושאלה שניה: איך אני בודק טמפרטורה של כרטיס מסך ואיך אני יודע מה גבוהה ומה נמוך... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אחרי התקנת 2 מאווררים AC דגם : Arctic Fan AF12025 PWM 120mm לפני : אחרי:
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800XT ואני יודע שאפשר לעשות לו וולטמוד בשביל להעלות את המתח של הכרטיס ובכך להגיע לאובר קלוק יותר גבוה... עכשיו, בדקתי בביוס וראיתי שגם שם אני יכול לתת יותר מתח לכרטיס מסך, האם הפעולה תהיה אותה פעולה כמו הוולטמוד?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר להשיג בישראל את ה enermax multifuntion panel http://www.enermax.com.tw/uc-006tm1.htm תודה.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כותרת וגם האם אפשר לבדוק שם טמפ' של כרטיס מסך? רק לוודא שאני באמת בביוס... הביוס זה SETUP שמגיעים דרכו מתי שהמחשב עולה ולחוצים על DEL (מאיפה שאפשר לקבוע מאיזה דיסק המחשב יעשה בוט וכו' נכון? אם לא אז מה זה..)
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מקסימום 210. ואם אפשר גם קישור ומחיר
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
א. חבר שלי עובד במוסך והוא יכול להביא לי רדיאטור משומש אפילו של פיאסטה בשביל המערכת זה מתאים כזה דבר??? זה גדול גדול או בקטנה כמו של הזה במדריך באתר? ב. אני קונה משאבה מחנות דגים אתם אני לא יודע איך לעזעזל אני עושה את החיבורים בין הפיות של המוצרים לבין הכבלים מבלי שתיהיה נזילה אנה ממכם כל חלק שאתם אומרים שצריך להביא תמונה כי אני ממשששש לא מבין בזה! ג. מה אני יעשה אם הפייה של הראדיאטור תיהיה יותר גדולה מזה של המשאבה אפשר לחבר כזה דבר ביחד בכלל? תודה רבה לעוזים!
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
טוב המחשב לא עושה POST וניסיתי להוציא את הבטריה ל10 דקות כמו שכתוב בחוברת הוראות הבעיה שזה לא מנקה את הCMOS אפילו אחרי 8 שעות... אין ל ג'אמפרים של CLRCMOS רק להוציא את הבטריה... מה אני עושה לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך להחליף מאוורר למעבד (פנטיום 3). אם אני לא טועה זה 50 מ"מ. איפה אפשר לקנות? (רוב החנויות מפרסמות רק 80 או 120)
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קראתי את זה באיזה פורום באנגלית... ידוע לכם משהו על זה? תודה רבה לכל העונים!!
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הVantec Nexus אבל לא יודע אם הוא יותאים למארז שלי.. יש לי מארז ציפטק אלומיניום, סטנדרטי עם דלת ורציתי לדעת ממישהו שכבר יש לו את הNexus אם אני יוכל לסגור את הדלת אחר שהוא מותקן.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: כדאי לי לעשות לו אוברקלוק? שאלה שניה: כמה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי להוסיף לו שום דבר(בלי לגעת בו בכלל)? ושלא יהיה שום סיכוי שאני אפגע בו?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
השגתי מאוורר מרדיאטור של מכונית ואני רוצה לחבר אותו למארז שאני יקבל בינתיים חיברתי אותו למארז שיש לי והוא הרעיד אותו כמו משוגע אז איך אני יחבר אותו בלי תופעות לווי http://photos.walla.co.il/kaputt
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בבדיקה ב BIOS ראיתי שמשום מה הזכרונות מוגדרים לתזמונים 5-5-5-15 במקום ל 3-4-4-15 הזכרונות של OCZ : http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2RPR800C32GK~15~0.htm לוח GIGABYE http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx מעבד Q6600 שאני מריץ CPUZ אני מקבל (ראה תמונה) חשבתי על OC אבל גם במצב נורמלי זה נראה לי לא תקין אודה לתשובתכם [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים חבר עשה לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.4 שזה בערך 42%, המחשב פועל בסדר גמור. (מפרט מחשב מימין) עכשיו השאלה היא אם אני יכול להגביר את ה OC ל 50% כלומר ל 3.6 בלי שאני אפגע יותר מידי במעבד ולא אגרום לו להתחמם יותר מידי, אם כן אודה למי שיוכל להסביר לי במדוייק איך אני עושה זאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל, Q6600, חדש יחסית ובימים החמים הוא הגיע לטמפ' של 68-70 בלי יותר מדי עומס(עבודה רגילה בWINDOWS) האם כדאי לי לשקול להחליף את הקירור של אינטל(המחשב חדש וכך גם המעבד) ואם כן איזה קירור לקנות בסביבות 120-165 שקל+שלא ירעיש יותר מדי. תודה לעונים...
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יכול להשיג דרך חבר מחירים של דילר על הגופים הבאים Thermaltake BigTyp 120 VX Thermaltake Volcano V1 Thermaltake DU ORB (CL-P0464) cpu cooler השניים האחרונים אני לא בטוח שהם נכנסים למארז,אבל בואו נצא מנקודת הנחה שכן כמו כן הומלץ לי בעבר על http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3944 שאותו אני לא יכול להשיג דרך החבר אבל הוא עדיין יותר זול מהאחרים גם אחרי "ההנחה" אני כרגע עם קירור סטוק שעומד על 55 מעלות במנוחה ולפעמים יותר..במשחקים המחשב רותח אני לא רוצה לגרום נזק איזה מהם הכי מומלץ? ואיזה הכי שקט..אני פשוט לא יכול לסבול מחשב רועש תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי אני מחפש לשדרג את הכרטיסי הזיכרון , שעכשיו יש לי 2X1GB , של Geil - 800MHZ , מצאתי ב KSP כמה כרטיסים תחת הקטגוריה של ה DDR2 800 אבל אני לא בטוח איזה כדאי בשביל OC , אשמח להמלצות כי אני לא כל כך בקיא בזה .. המשך יום נעים , נדב .
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-