אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
איזה בקרת מאוררים כדאי לקנות? חשבתי על TermalTake עם סדרת ה- HardCano שלה. שווה? איזה כדאי? מצטער אם אני לא יענה ישר, יכול להיות שאני לא יהיה בפורום. אשמח אם תשאירו הודעות. [glow=blue,2,300]בתודה מראש[/glow]
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בדקתי את המעבד בS&M והוא הגיע ל75 מעלות(בשלב זה עצרתי את הבדיקה).בדקתי טמפ' בTAT everest וspeedfan (במנוחה הם סביב 50). מה הסיבה לטמפ' כל כך גבוהות וזה מבלי שעשיתי OC אפילו של 1%, יכול להיות שהחיישן מזייף???
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לא משנה תודה בכל מקרה זה לא בשבילי אני מוכר מי שרוצה שידבר איתי משאבה-Swiftech MCP655 12 VDC Pump רדיאטור- ThermoChill PA120.3 Radiator מיכל- Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir בלוק- Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance אנטיפריז- Swiftech Hydrx Extreme Duty Coolant צנרת- TYGON
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני כותב פב בשם חבר שלי שרוצה לעשות מודינג למארז הגנרי שלו. הוא מעוניין ב4 מאווררים: מאוורר 120 עם לד מאוורר 120 בלי לד 2 מאווררים 92-80 אחד עם לד אחד בלי הוא אמר לי שהרעש לא מעניין אותו הוא רוצה את המאווררים הכי חזקים שדוחפים הכי הרבה אויר. ככה שאל תתיחסו לרעש שהמאוורר מוציא רק לביצועים שלו. עכשיו מה שאני הצעתי לו זה 2 מאווררי 120 אחד עם לד אחד בלי של TT ה-THUNDERBLADE כי אמרו לי בפנדה שההבדל ביניהם לבין ה-smart case זה הרעש בלבד. מאוורר 80 עם לד של TT גם THUNDERBLADE ואחד של דלטא ללא לד שהוא המאוורר הכי חזק שיש בשוק נכון?? מה אתם אומרים על זה??
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כותרת וגם האם אפשר לבדוק שם טמפ' של כרטיס מסך? רק לוודא שאני באמת בביוס... הביוס זה SETUP שמגיעים דרכו מתי שהמחשב עולה ולחוצים על DEL (מאיפה שאפשר לקבוע מאיזה דיסק המחשב יעשה בוט וכו' נכון? אם לא אז מה זה..)
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
לאחר שראיתי את המפלצת הזאת שימי הכיף בהם אנחנו נאבקים שעות בעוד שתי מעלות שירדו, חושבים על עוד מיקום למאוורר שעוד לא היה, קונים עוד משהו קטן רק בשביל שתי מעלות פחות (שזה הדבר שאני הכי הכי אוהב בכל נושא המחשבים), תזכרו את זה טוב טוב, כי עוד כמה שנים, הכל הולך להעלם ואז זה יהיה כמו שהיום אנחנו מספרים לאחים שלנו איך כשהיינו בני 8 שיחקנו בega ואיך היה לפני fifa, או ששיחקנו בfifa 95 (או 94, הוויכוח עדיין נמשך!) הרי כמה זמן זה יחזיק, לפני שuber קירור למחשב יהפוך לנחלה, שכל מחשב שאתה קונה בחנות קבר יגיע מיידי היצרן עם מערכת קירור כל כך טובה שהחומרה תגביל אותך הרבה לפני החום. (מה שכבר קורה היום עם הslk-800, שם אין סיכוי שהמעבד יתחם, כמעט) אני בדיכאון.... :'(
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
המחשב החדש של אחותי הגיע ואני אתקין אותו מחר, בחנתי עכשיו את כל החלקים רק כדי לראות שהכל בסדר וראיתי שהמאוורר המקורי של אינטל מגיע עם פד תרמי עליו. השאלה שלי היא אם לפני ההתקנה יש דרך להוריד אותו לגמרי בלי להשאיר שאריות או שריטות על הגוף קירור? בפעם האחרונה שעשיתי את זה, זה היה כבר אחרי ההתקנה ומעט שימוש, ונשארו שאריות על הגוף בסוף התהליך. אני פשוט מאוד מעדיף להשתמש במשחה ולא בפד כי מאוד יתכן שבעתיד יוחלף הקירור.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הבנתי שההבדל הוא במאורר ובבורר מהירויות. זה הכל? פשוט יש לי HFS זול שבא עם המחשב. אני רוצה לקנות משהו אחר והמחיר מאוד חשוב לי. שווה לי לקנות את הוולקנו 7?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
עשיתי היום OC לכרטיס שלי ליבה 225>>350 זכרונות 332>>400 עשיתי בדיקה עם 3DMARK והכול טוב אבל שפתחתי את הריוה טיונר הופיעה לי סימן אזהרה כזה מזה אומר? :s05: ;D [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר אותו לפאנבאס על 2 מצבים אבל יש לו חיישן מהירות שמשנה את מהירות המאוורר לפי טמפ' גבוהה.. עכשיו אני חושב שזה יצור בעיות עם הפאנבאס.. אתם יכולים לומר לי אם זה יעשה בעיות, ואם כן, יש אפשרות להפטר מהחיישן או משהו שזה לא ישנה מהירות לפי טמפ' תודה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני חושב לקנות אותו אבל על הכרטיס שלי יש ראמ סינקס , כי זה כרטיס של הרקולס שמגיע גם עם קירור לזכרונות (לא שזה מקרר את הכרטיס כל כך). האם אני יצטרך להוריד את הראמ סינקס ברגע שאני ירצה להרכיב את הVGA Silencer, על הדרך אם למישהו יש המלצות או השמצות כפלי הקירור שיגיד לי. ואם יש המלצות לקירורים אחרים זה גם יהיה אחלה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לעשות אוברקלוק למערכת שלי. להלן : מעבד: Q6600 --קירור - AC7 Pro לוח: EP35-DS4 GIGBYTE זכרון: KHX1066 2*2 כ.מסך: GTS450 GIGBYTE OVERCLOCKED EDITION ספק: Seasonic 620W פעם היו כאן המון מדכים לQ6600 הבעיה שאני לא מצליח למקד את החיפוש לתחום אוברקלוק. אזס אני קצת הולך לאיבוד.. ובעבר לפני כמה שנים היו לי בעיות עם הנושא של אברקלוק, אז אשמח לטיפים ועזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום , חשבתי על לעשות חלון קטן במארז ולקנות לד או שניים. אין לי בעיה בחיתוך , הבעיה שלי היא בחלון עצמו , באיזה חומר שקוף אני יכול לכסות את החור שעשיתי? והאם הוא ישמור על אטימות בשביל זרימת האוויר שיש לי במארז? תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
well, i have no idea about modding... and it looks cool and as i understand, it's also effective for the performance of the computer. 1. what kind of case do i need to buy to mod my own computer ? 2. where do i start ? (i've already decided what setup or fans i want) 3. what fans are good ? 4. how do i actually do it ? 5. how bout you just explain everything ;D
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עוד קצת הסברים: אני מעוניין להשקיט את המחשב קצת כי אני על סף התפרצות עצבים מהטוווווווווו של המאווררים. איך אפשר לגרום להם לעבוד ב7V במקום ב12V? אני רוצה שקטטט
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
Hi, I got an hercules GF2 pro and i just installed my crystal orb. Should I OC it, with what program and by how much ? P.S. should i remove the girl from the crystal orb? thanks
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ברצוני לקנות NEXUS - רציתי לדעת כמה בקרי חום יש לו ואיפה אני מדביק אותם כדי לדעת את חום המעבד והGPU
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך להחליף את הקירור הזה, כאילו כל כמה זמן צריך להחליף את הגז? הלינק: http://www.ocshoot.no/vc2.htm
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני מחורר חורים במארז זה יבטל לי אחריות? או רק צביעה בלי חירור יבטל לי אחריות?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
אני כמעט כבר קניתי את הנינג'ה ונרתעתי פתאום. יש לי לוח של אביט IC7-Max3 עם מעבד 2.6C HT. כרגע אני עם הקירור המקורי ללא משחה טרמית וללא OC. הטמפ' נעות בין 45 ל- 65 (מאמץ בקיץ). נראה לי שמשחה טרמית טובה תפטור לי את הבעיה של ההתחממות כך שאני לא בטוח אם כדאי להוציא 280 שקל על ה-HSF הזה. האם OC, על המפרט שלי עם נינג'ה, מצדיק לדעתכם 300 שקל (כלומר האם השיפור בביצועים מצדיק את ההוצאה)? ...המרטש
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
hey wich of these would preforme beter under an overclock of E6600 to 3.4GHz all the time 24 7 Tuniq Tower 120 or Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 or Thermaltake BigWater 735 Liquid Cooling System http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=13034 thanks any other recomendation are welcomed my maximum budget is 600NIS Note: in order to keep everythin compaitable my board is P5W-DH My Case is Thermaltake WinGo V8000+
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפ' של המעבד אנטל החדשים עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ? ומהאמורה להיות הטמפ' של amd 3000 939 64b עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ?
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בדברים האלו אז תעזרו לי בבקשה יש לי GF440 MX ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו, באיזה תוכנה אני צריך להשתמש? האם ה CoolBits היא טובה? האם כדי לשפר אותו אני חייב להוסיף קירור או שלא צריך? והאם אני יראה שינוי גדול אחרי זה? בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-