עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום הכרטיס אצלי כבר כמעט שנה. בזמן האחרון אני מתלבט בין קניית כרטיס מסך חדש , לבין קניית מסך, לבין קניית רמקולים לבין קניית מעבד. בעקרון רניתי את GTO2 בגלל שהוא יכול להיות מומהר ויגיע לביצועים של כרטיס ב2500 שקל. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שהכרטיס ישרף, אם הוא נשרף אפשר להוכיח שזה מאוברקלוק? יענו אם אין לי אחריות עליו, והם שואלים איך זה קרה, מצה אני יכול להגיד? בשביל שאבא יראה שזה לא אשמתי ויקנה לי אחד חדש? ;D אז מה הסיכונים? דבר שני, איך בכלל לעשות את זה? הכרטיס שלי הוא של ספייר , אז בא עליו קירור טוב? מה אני צריך לעשות בשביל שהכל יצא ויגיע לתוצאה טובה? אם איזה תוכנות אני צריך לעבוד כי זה יהיה פעם ראשונה שאני יעשה אוברקלוק ואני רוצה להגיע לביצועים הכי טובים שאפשר. כשאצל…

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  2. היי לכולם חברי בעל אולפן הקלטות מעוניין לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד- E6400 לוח אם-ASUS P5B DELUX זכרונות-KINGSTON 2GB 667MHZ <ד 2 סלוטים של 1GB> הוא מתכנן אוברקלוק של עוד תוספת 15-20% . מספר שאלות לי בעניין: 1-בכמה תוספת אחוזים הוא יכול להוסיף על ידי אוברקלוק עם הרכיבים שציינתי לעיל? 2-האם 15-20% נחשב לאוברקלוק עם מאמץ? 3-בהנחה שהוא ירצה להוסיף עוד אחוזים האם ה-667MHZ יספיקו? 4- האם לא צריך 800MHZ? 5- על איזה מערכת קירור אויר אתם ממליצים? בתודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. http://www.upit.ws/picture.php?file=b96b9d33cbaa4.GIF עכשיו רציתי לדעת עם אני צריך להוסיף עוד חלק למערכת או שזהו היא מוכנה?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by superblader,

לאיזה מהירויות שעון בדרך כלל אפשר להגיע עם הזיכרון OCZ PLATINUM 800MHZ 1GB STICK העלתי אותו ל1000MHZ (באס 500 יחס של 1:1) במתח של 2.1 VOLT ואחרי זה הוא הופך לקצת לא יציב האם צריך להעלות מתח? והזיכרון הזה לא אמור להיות יותר יעיל בOC (או שזה נחשב יעיל?) תודה:

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by X7-007,

Thermaltake BigTyp 120 VX או ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 92mm אני לא מעוניין בקירורים אחרים רק בין שניהם, כי אני ממש לא רוצה להוציא את הלוח אם בשביל ברגים, רק להוציא קירור ישן ולהכניס חדש.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  6. אציטון זה מיכל קטן 90% אלכוהול, אפשר לנקות איתו את המעבד ואת הגוף קירור ממשחה טרמית ?

• 34 תגובות
    • 8.6k צפיות
  7. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם ראיתי במומלצים פה את sunbeam tuniq tower למעבדי C2D, קראתי שהביג טיפון עלול לעקם את הלוח אם כי אין לו חיזוק אחורי ללוח האם לsunbeam יש חיזוק כזה? המארז שאני עומד לקנות הוא ANTEC P150, הקירור יכנס ללוח בלי בעיות? ואיזה משחה טרמית מומלצת? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הזמנתי את הלוח הזה במחשב החדש.. ואני מאוכזב לגלות שהקירור של הגשר צפוני שלו פאסיבי ובכלל לא כללו קירור משום סוג על הגשר דרומי שנשאר חשוף באויר... לפי פורומים בארצות אחרות אני רואה שהרבה שמו שם קירור אקטיבי השאלה האם זה סתם בישביל ההתלהבות או שזה נדרש.. כי אחרת לא מבין למה לא שמו את זה מהתחלה..

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by iakovl,

אחרי שניגשו אלי בתדהמה קטנה (אחרי שנודע להם שאת המערכת שלי אי אפשר לשמוע) רציתי לדעת איך אתם מקררים את המחשב שלכם ומה הטמפ' שלכם בקיצור אני קירור ומפרט A64 3000+ wini@stock - TT sonic tower + TT thunderblade 120@7V MSI neo 4 plat@stock - TT extreme spirit@fanless X300@stock - stock passive WD250 + samsung120 - no active cooling noisetaker 420W @ minimum setting fans : 2*120 in @ off 1*120 out @ off חדר ללא קירור טמפ' חדר לא ידועה תמונות - אין לי כרגע משהו עדכני

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  10. מעוניין לקנות קירור לציפסט של הגשר הצפוני... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 זה הקירור עכשיו רציתי לדעת עם הוא יתאים ולא יעשה לי בעיות בלוח אם שלי http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  11. אם אני שם מאוורר בצד של המארז אז היא נופלת ל62 מעלות. מעבד 32, לוח אם34 וכונן קשיח 32 וכרטיס מסך 40. האם הטמפ של ICH שלי טובה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Liran3331,

דבר ראשון אני בכלל לא מבין מה הטעם באוברקלוקינג... סתם לקרוע את החומרה ולאבד את האחריות על החלקים... זה מומלץ בכלל? אנשים לא איבדו הרבה כסף בגלל זה? זה לא מקצר את האורך חיים של הרכיבים? אפשר לעשות את זה דרך תוכנות בלבד מבלי לגשת לחלקים עצמם?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by NETANELKOREN,

מה יותר טוב SUNBEAM TUNIQ או ThermalTake Big Typhoon VX תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  14. אני מתלבט בין כמה מערכות קירור מים בבקשה תעזרו לי מה עדיף. המערכות שאני רוצה הן: 1) ThermalTake - CL-W0076 2)Gigabyte 3D Galaxy II Water-Cooling System 3)Water Cooling System Thermaltake TRIBE (External Water Cooling System) CL-W0020 קישורים: 1) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CL-W0076&affiliate=zap 2)http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6325 3) http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/89_156/products_id/2926?osCsid=07ba5b6a60b88cdf657fc99d964968c2 בקשר לgigabyte אני ישיג ביותר זול בארצות הברית ואבא שלי נוסע עוד חודש. אם יש מערכות עד 1000 שקל בערך מקסימום 1200 שהן יותר טובות אז תגידו לי שהן עדיפות ואיזה דגם. תודה ניצן

• 45 תגובות
    • 4k צפיות
  15. שלום לכולם, אני חייב המלצה בהקדם משום שאני נוסע היום בצאת שבת לראשון לקנות 2 מאווררים. נתונים: 12 ס"מ בעלי CFM הכי גבוה שיהיה אפשרי למצוא..כמובן ביחס לשקט..(משום שהTT שלי עושים לי חור בראש.) כמו כן גם יש לי חיבור 2 פין של TT מהמארז ואני חייב אותו כנראה בשביל המאווררים החדשים. וצריך שיהיה לד עדיפות לכחול.

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by tomix,

שלום, רציתי לדעת האם זה בסדר או האם יש בכלל צורך לשנות הגדרות זיכרון ? יש לי זיכרון של 2GB CORSAIR CL4 והוא עבד על 5-5-5-18 ושיניתי אותו ב-BIOS ל 4-4-4-12 השאלה האם זה בסדר והאם יש בזה בכלל צורך ? (אין לי ממש מושג מה ההבדל אמור להיות). ממתין לתשובה, אם מישהו מבין בזה.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  17. שלום לכולם. המפרט שיש לי רשום בצד. בכל פעם שאני מריץ אפליקציות על המעבד אשר מצריכות מאמץ מסויים מהמעבד וכרטיס המסך, טמפרטורת המעבד עולה במשהו כמו 10-12 מעלות, עד היום בבוקר במנוחה הטמפרטורה הייתה על 43 מעלות במנוחה ובמאמץ 50 ואפילו יותר. מה שעשיתי עד כה, הוספתי מאורר נוסף מאחורה למארז, ככה שיש מאורר משכניס מקדימה ומוציא מאחורה. בנוסף מרחתי משחה טרמית, arctic silver 5. מאז הטמפרוטרה של המעבד היא 50 מעלות במנוחה, אני חייב לציין גם שכנראה שברתי את אחת הרגליות של גוף הקירור, והוא כנראה לא יושב טוב על המעבד(למרות שכאשר אני מניע אותו, הוא לא רופף או משהו). בקיצר, צריך המלצה לגוף קירור טוב, לא לOC שיעלה גג 100 שקל. גם חנויות שמחזיקות מלאי זמין של כאלה יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  18. אני מחפש שיהיה במרכת קירור למעבד כרטיס מסך ולזכרון...עדיפות ם יש גם קירור למעבד....

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  19. Started by subarel,

שאלה חדשה בתגובה השלישית.. | | | / \ / \ '' [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  20. שלום אנשים, יש לי מעבד AMD כפול ליבה - (dual core 3600). על המעבד מורכב גוף הקירור המקורי שבא איתו, ומשהו במאוורר של המעבד קצת מחשיד אותי. לפי אוורסט וגם לפי התוכנה שבאה עם הלוח אם... המאוורר של המעבד מסתובב בקצת מעל 3000 סיבובים בדקה. רק רציתי לדעת אם זה הגיוני? זה תקין בכלל??? אני ישמח אם אנשים שיש להם מעבד זהה יגיבו ויגידו אם זה זהה אצלם... תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  21. לוח Intel sandusky 945 , שמעתי שהוא מגביל OC ולכן אף פעם לא ניסיתי. מה אני כן יכול לעשות איתו? יש עדכון BIOS או תוסף אחר שמאפשר OC בלוח? <- המפרט

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך 7900GT, והסטוק שלו זה 450/660 התחלתי להעלות והגעתי ל 480/680 ובדקתי את הטמפרטורה ובעומס הוא מגיע מ51 עד ל72! זה לא נורמלי!

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  23. קניתי אותו והוא רועש נורא! איך אני מחליש אותם? תודה מראש :-\

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by shainov,

שלום לכולם..המעבד שלי הוא P D 840 עם 3.2MHZ אני רוצה להעלות את הBUS ואת התדר שעון בכ7-10%..משתמש בתוכנת AI BOOSTER שמסופקת עם לוח של ASUS אך מאיפה אני מתחיל ועל מה צריך להקפיד..כמו כן גם יש לי קירור רציני TT BT שיכול להחזיק OC צנוע שאני רוצה..אז איזה תוכנות מומלצות להתחלה ואיך מתחילים ועל מה להקפיד בעצם.תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים