עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by adirnasri,

יש לי שאלה יש לי את המעבד E4300 ואני רוצה לדעת עם אני יעשה לו OC הוא יהיה יותר טוב מE6300 ועם יהיה משמעות במשחקים עם אני ירגיש את ההבדל תודה מראש אדיר

• 45 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by oryrm19,

שלום, יש לי כרטיס 6600GT בחיבור PCI-E. אני רוצה לעשות לו OC קטן. השאלה שלי אם צריך להפעיל 3dmark או HDRIBL אחרי כל פעם שאני מעלה את הליבה והזכרונות ב5? להפעיל את התוכנה חצי שעה בכל פעם שמעלים 5 Mhz זה תהליך קצת ארוך מדיי לא? אגב, הכרטיס שלי מגיע ל87 מעלות במאמץ (הכי הרבה שהגעתי גם אחרי כמה שעות משחק) בלי OC ובלי כלום. זה גבוה מדיי?

• 3 תגובות
    • 401 צפיות
  3. *לא מתאים לבעלי 8800,בכל מקרה יש לכם קירור מפגיז.. http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=1366

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. Started by Big_Guy7,

שמעתי על תוכנה בשם Clock Gen או משהו כזה, לעשות OC. אני לא מבין גדול בכל העניינים של הביוס, ואני דיי מפחד להתעסק בזה. רציתי לדעת אם התוכנה הזו קלה וטובה לאוברקלוק (לא הכי כבד..) תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  5. אציטון זה מיכל קטן 90% אלכוהול, אפשר לנקות איתו את המעבד ואת הגוף קירור ממשחה טרמית ?

• 34 תגובות
    • 8.1k צפיות
  6. לכמה אפשר להגיע עם זכרונות בתדר 667 לוח אם p5n-e ומעבד e6300 לאן אפשר להגיע ב oc? ולכמה אפשר יהיה להגיע עם זכרונות בתדר 800.

• 10 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by X7-007,

Thermaltake BigTyp 120 VX או ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 92mm אני לא מעוניין בקירורים אחרים רק בין שניהם, כי אני ממש לא רוצה להוציא את הלוח אם בשביל ברגים, רק להוציא קירור ישן ולהכניס חדש.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  8. שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by snird,

אמרו לי שאפשרי לעשו OC למעבד בעזרת תוכנה ולאו דווקא דרך הביוס. יש לי מעבד Intel Pentium 4 1.7GHZ..... בסוקט 478PIN... מישהוא מכיר איזושהיא תוכנה שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוק? אפילו אוברקלוק קטן ממש.. \= המכפלה של המעבד היא 100*17... אז זה אומר שהעלאת באס הכי קטנה תגרום לביצועים גבוהים יותר? אשמח אם מישהוא יכוון אותי ויסביר לי בעניין (:

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  10. היי, אני קונה מעבד E6400 ולוח של GIGA BYTE 965DS3 איזה זיכרון הכי מתאים ללוח ומעבד אלו, עד 600 ש''ח, איזה חברה, וכמובן שיתאים לאוברקלוקינג לא כבד במיוחד.. תודה..

• 1 תגובה
    • 392 צפיות
  11. Started by RayZ,

המעבד (AMDX2 3800, דגם מלא בצד) על 40 מעלות במנוחה, במאמץ לא בדקתי. איך המעלות? יש לי מעבד אטלון 64 נוסף, הוא בד"כ ישב על 34 מעלות במנוחה, וכפי שהבנתי הכפול ליבה לא אמור ליהיות שונה מימנו במיוחד בביצועים, חוץ מהליבה הנוספת כמובן.

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  12. ברוב החנויות ניתן להשיג היום 2GB DDR2 667Mhz בפחות מ 800 ש"ח כאשר זכרונות קצת יותר אכותים כבר קופצים לאזור ה 1500 ולדעתי ההפרש לא שווה גם עם עושים OC . השאלה מבין הזכרונות הפשוטים - איזה ממולץ ל OC . יש בכלל הבדל מהותי או שזה בעיקר מזל?

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by AllOver,

Intel Pentium 4, 2600 MHz Intel Rock Lake D865PERL) NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) 512 DDR טמפ' המעבד במנוחה 34 מעלות לפי אוורסט *אין לי מערכת קירור למחשב,רק מאוורים..

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  14. Started by guya2007,

היי, האם מעבד זה הוא טוב לאוברקלוקינג ולכמה אפשר לעלות אותו כמובן ם לוח GIGA BYTE 965ds3 תודה.

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  15. http://www.upit.ws/picture.php?file=b96b9d33cbaa4.GIF עכשיו רציתי לדעת עם אני צריך להוסיף עוד חלק למערכת או שזהו היא מוכנה?

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by The_magament,

שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  17. לאחרונה יש לי בעיית איתחול של המחשב, כל הזמן הוא עושה restart ללא כל קובץ של minidump , בהתחלה חשבתי שזה אולי ספק, אך אולי תעזרו לי לדעת האם הבעיה היא באמת ספק או אולי המעבד מתחמם לי מדי?, יש פה תמונה של pc wizard במצב של מנוחה, האם אלו טמפ' טובות בהתחשב למעבד וכרטיס מסך שיש לי יש לי קירור של sonic tower כולל מאוורר עליו, אנא עיזרו לי אוריה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  18. הבנתי שיש הרבה ביקורת שלילית על הקירור בסטוק. האם ישנו שיפור כלשהו במעבר ל REV3.3? האם באובר קלוק ממוצע (לצורך העניין נגיד באיזור ה 380 בהנחה ומדובר ע4300 ו אולי באיזור ה 450 עם 6300) יש צורך בשיפור של הקירור? תודה מראש רום. נ.ב, יש הבדלים מבחינת אובר קלוקינג בין DS3 לבין DS3P?

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  19. Started by EagleX,

היי, אני צריך גוף קירור, עדיף ללא מאורר, או עם מאורר שקט לC2D E6300 לHTPC בסלון עד 300 שקל תודה.

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  20. לקחתי את הפאן קונ טרולר זה : Black Cooler Master Aerogate II ALD-V02-UK Fan Controller ו9 מאוורים כאלה COOLER MASTER R4-L2S-122B-GP 120mm 4 BLUE LED LED Case Fan - Retail . יצא לי 110 דולר , כדאי להשקיע בזה ? או שיש משהו אחר שאני יוכל לעשות במקום ... יותר זול , וגם המאווררים האלו מרעישים ? כי אני רוצה שקט ...

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  21. יש לי מארז 6A21HEC עם 2 מאווררי 120 מ"מ. לכמה אצליח להגיע עם המעבד על הקירור הזה? בקשר לשבוע של המעבד בוא נגיד שנפלתי על השבוע הכי טוב של המעבד. לכמה אצליח להגיע? תודה רבה לכם...

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  22. שלום לכולם, אני חייב המלצה בהקדם משום שאני נוסע היום בצאת שבת לראשון לקנות 2 מאווררים. נתונים: 12 ס"מ בעלי CFM הכי גבוה שיהיה אפשרי למצוא..כמובן ביחס לשקט..(משום שהTT שלי עושים לי חור בראש.) כמו כן גם יש לי חיבור 2 פין של TT מהמארז ואני חייב אותו כנראה בשביל המאווררים החדשים. וצריך שיהיה לד עדיפות לכחול.

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  23. מה הם בדיוק מספקים ומתי צריך להעלות אותם ? איזה בעיות אמורות להיות כאשר יש חוסר יציבות כשהם לא מכוונים בהתאם ? בלוח אם ASUS P5W DH DELUXE

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  24. Started by iakovl,

אחרי שניגשו אלי בתדהמה קטנה (אחרי שנודע להם שאת המערכת שלי אי אפשר לשמוע) רציתי לדעת איך אתם מקררים את המחשב שלכם ומה הטמפ' שלכם בקיצור אני קירור ומפרט A64 3000+ wini@stock - TT sonic tower + TT thunderblade 120@7V MSI neo 4 plat@stock - TT extreme spirit@fanless X300@stock - stock passive WD250 + samsung120 - no active cooling noisetaker 420W @ minimum setting fans : 2*120 in @ off 1*120 out @ off חדר ללא קירור טמפ' חדר לא ידועה תמונות - אין לי כרגע משהו עדכני

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by superblader,

לאיזה מהירויות שעון בדרך כלל אפשר להגיע עם הזיכרון OCZ PLATINUM 800MHZ 1GB STICK העלתי אותו ל1000MHZ (באס 500 יחס של 1:1) במתח של 2.1 VOLT ואחרי זה הוא הופך לקצת לא יציב האם צריך להעלות מתח? והזיכרון הזה לא אמור להיות יותר יעיל בOC (או שזה נחשב יעיל?) תודה:

• 2 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים