עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by jondoo77,

האם משהו ראה ביקורת של קירור מים ל-1366 קישורים ? קירור גז של טרימפלטק מתי יצא לשוק ?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  2. שלום המחשב שלי בצד ימין במפרט עשיתי אוברקלוק ל 3.6 ושמתי בביוס 1.5V לליבה כדי שזה לא יגביל אותי ואני אוכל אפילו להתקדם עוד יותר [לעומת זאת ראיתי המון אנשים שהגיעו ל 3.7-3.8 רק עם 1.46~] קיצר האוברקלוק לא יציב ואני תוהה למה. זכרונות לא מגבילים כי שמתי מחלק כדי שהם יעבדו על התדר הרגיל שלהם [800MHZ+-] לוח אם לא ממש נראה לי, הוא הגיע לדברים הרבה יותר גבוהים מיזה. ומעבד מגביל הסיכוי ממש קטן.. ולפי דעתי אולי יש בעיה בהגדרות של המתחים בביוס.. לאו דווקא עם המעבד אלא יש עוד כל מיני הגדרות ששמתי על AUTO כמו SB Core, NB Core, FSB Voltage, ICH Voltage וכאלה. ניסיתי לשחק איתם קצת ולקבוע אותם על משהו אבל אין לי מושג כמה מתח לשים להם. אחרי זה הסתכלתי ב CPUZ תוך כדי ניסיונותיי …

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by benyben,

שלום. ביצעתי OC למעבד מסוג Phenom II X4 840 התמונה הבאה לקוחה מ AIDA64. צריכה להדאיג? תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. אני צריך שה SMART FAN שלי יסתובב במהירותו המקסימאלית כל הזמן, איך אני עושה את זה בדיוק?

5. אחרי התקנת 2 מאווררים AC דגם : Arctic Fan AF12025 PWM 120mm‎ לפני : אחרי:

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by spotash,

בדקתי את המעבד בS&M והוא הגיע ל75 מעלות(בשלב זה עצרתי את הבדיקה).בדקתי טמפ' בTAT everest וspeedfan (במנוחה הם סביב 50). מה הסיבה לטמפ' כל כך גבוהות וזה מבלי שעשיתי OC אפילו של 1%, יכול להיות שהחיישן מזייף???

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by PeaS,

קיבלתי לפני מספר ימים את שני המוצרים המצויינים בכותרת, ויש לי מספר שאלות בנוגע להם. את הAX7 עם תחתית מאד מלוכלכת, יש עליו כתמים מאד כהים (ישנו כתם די גדול שהוא פשוט שחור) שאין לי מושג בדיוק ממה הם ולמה הם, מה אני צריך לעשות? ניקוי שלו עם נוזל אלכוהול דל 70% לפחות יעזור? דבר שני, התחתית שלו חלקה ביותר (עצמים קרובים ממש משתקפים בה), אך יש עליה "קווים" דקים ומעוגלים כאלה, בצורת טביעת אצבע.. זה בסדר? כדי לי בכל זאת לשייף את התחתית (לאפינג)? ועוד בעיה, תוכלו לקרוא לי קטנוני אם תרצו, אבל ה"ריבוע" המצוייר על התחתית (זה שאמור להראות את נקודת המגע בין המעבד לגוף הקירור, לא?) קצת באלכסון.. זה בסדר? ובקשר לNanotherm, בהוראות באתר החברה היו שני שלבים בנוגע לניקוי הליבה וגוף הקיר…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  8. דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני ממש ממש אוהב את האתר שלכם...אני מבקר פה כל יום ורק עכשיו נרשמתי....כי אני באמת רוצה להיות חלק מהקהילה! עכשיו לשאלה שלי....יש לי מאוורר של כרטיס מסך ישן שלי (החיבור שלו הוא 3 פינים אבל ממה ממה קטנים...) עכשיו יש לו 3 חוטים ואני רוצה חבר אותו ללוח האם שלי או לספק בשביל שהוא יפעל (אני צריך אותו כי אני רוצה לבנות כמו מקום קירור לכונן הקשיח שלי...). אני רוצה לשים אותו מקדימה, אתם יודעים איפה שיש סלוט לכונן פנוי עם הפלסטיק הזה....אז שם. אתם חושבים שזה מאוורר חזק מספיק בשביל לקרר קונן קשיח? ואם המאורר לא מספיק חזק...איזה מאוורר כן יעשה את העבודה...אבל אני צריך שהוא יהיה 4 סמיטימטר...מוכרים דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by White Eagle,

קניתי מחשב חדש ויש לו פתחי אוויר כאלה בצד שמאל וכמעת אין מרווח בין פתחי האוויר לבין השולחן, זאת אומרת שיש מרווח אבל ממש קטן. זה יכול לזיק למחשב? הנה תמונה שצילמתי כדי שתבינו יותר טוב (תורידו רווחים בכתובת כי משום מה האתר מצנזר): http:// www . siz . co . il/ my / mijnnd1dzdcv.jpg

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  10. כרטיס 6800GS של ליטק לאחר שאני עובר בטיפה ת515 לליבה מופיעים ארטיפקטים ב3D MARK חום הליבה מגיעה ל70 הזמנתי כבר קירור זלמן לכרטיס רציתי לדעת מה אני יכול לעשות על מנת ליעל תאוברקלוק קראתי שאפשר להוסיף מתח זה נראה לי קצת מסוכן השאלה עים זה אפקטיבי

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי. לפני כחצי שנה קניתי קירור לנייד בשמונים שקל. חודשיים הראשונים הוא עשה את העבודה, אבל בחודשים האחרונים הוא עושה רעשים וזה די מפריע. שמתי עין על קירורי Zalman, על הסדרה של Zalman ZM-NC מ1000 עד 3000. השאלה איזה הכי כדאי לקנות? גם שלא ירעיש הרבה וגם שיעשה את העבודה וישמור על טמפרטורה טובה במחשב, במיוחד כשהוא במאמץ כשאני משחק בו מדי פעם. מפרט: Acer aspire 5740G מעבד i7 620M כרטיס מסך Radeon HD 5650.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  12. http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/air.asp הוא עולה בפנדה 485 שקל - זה לא יקר ! הוא בא אם: 3 חיישני טמפרטורה מובנים במארז - מה זה אומר ? (אם אין לי על הלוח חיישנים זה עדיין יראה לי את החום ?) בקרת מהירות על המאוורר - 10 מצבים שונים מאוורר 120 מ"מ מקדימה מאוורר 80 מ"מ מאחורה כולל פילטר מקדימה כולל חיבורי USB מקדימה כפתורי נגיעה - ללא הפעלת לחץ מנגנון כיבוי אוטומטי בעת חימום יתר מה אתם אומרים ? כדאי ? זה גם מגיע תוך מקסימום 24 שעות מעת ההזמנה ד"א מה הגודל שלו ? Midi Midi Tower Full Tower ?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  13. כאשר כבר קיימת משחה על גוף הקרור, (למשל על FREEZER EXTEME) האם צריך לשים משחה גם על המעבד ? האם זה בגדר חובה/מומלץ/רצוי/מיותר/ממש מיותר/מזיק/נראה לי שהבנתם... ? תודה!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by pAnAhI,

הכוונה לכחולים הללו מסביב ובמרכז. ואנשים לכמה הגעתם עם OC ל 4870? שתפו אותי בבקשה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  15. אני יודע שדיברו על הנושא הזה הרבה פשוט לא מצאתי משהו מתאים. כך שתיאצו לי בבקשה במה לשהתמש או שתפנו אותי לתראד קיים באותו נושא (אני לא מצאתי). תודה.

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by ciauai,

מה המעלות של הCore 2 E6300 שלכם? שלי נמצא על 51 וזה נראה לי גבוהה יותר מידי!

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by idok,

שלום, הורדתי את התוכנה AIDA32 כדי שאני לא יצטרך כל פעם שאני רוצה לבדוק טמפ' של המעבד בביוס. בביוס הטמפ' של המעבד עומדת על 55-56 מעלות, ובתוכנה זה מראה לי 49-50 מעלות. השאלה שלי היא האם התוכנה לא אמינה? או שהביוס לא מעודכן? ואם זה בגלל הביוס אז לא מצאתי ללוח שלי עדכון באף אתר...(ABIT SR7-8X) אשמח לקבל תשובה...תודה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם. רציתי לדעת לאן אפשר להגיע עם OC בעזרת התוכנה וללא שינוי שאני יבצע בBIOS (היות ולמרות שקראתי את המאמרים, העסק נראה מסובך) קודם כל נתונים: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה) מארז פשוט מאוורר של 80 MM שידרגתי את המאוורר של המעבד של VENTEC נורא מסקרן אותי לדעת לאן אפשר להגיע עם הנתונים הנ"ל, והאמת מאמרים זה נחמד אבל אין כמו עזרה מפה. אני מצרף תמונת מסך של התוכנה, יש לי שם אזהרה מוזרה שאני לא הצלחתי להבין. כמו כן עברתי על הHELP אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בתוכנה.

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by abc2007,

רציתי לדעת איך הלוח אם P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200 של חברת ג'גהבייט יחד עם מערכת קירור Freezer 7 Pro Rev.2 למעבד של אינטל i5 750 ל-OC קל-בינוני?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  20. מה קורה אנשים? אני צריך עזרה! אני מחפש ספק חזק והטוב ביותר שאפשר לקבל בתמורה ל500 שקל אני ישמח לקבל הצעות תודה...וכמובן שקט כמה שיותר! כמו כן נעה הציעו לי את ה cool max 550 הם אומרים שזה ספק הטוב ביותר לדעתם בסכום הזה הוא נותן 550 באמת ו36 עם אני לא טועה אמפר! מה אומרים הוא טוב או לא וכו וכו? וחלק הציעו לי את האנרמקס 425 והוא עולה 470 אבל נעה ואמרים שהוא יהיה מוכן רק עוד 10 ימים אצלם! איך הוא? נ.ב אני צריך עם החיבורים החדשים וכו כו לעתיד חשוב מאד!! כמו כן עם מישהו יכול להסביר על החיבורים האלה אני ישמח תודה.. כאילו מה ההבדל בינהם לבין החיבור הקודם! תודה יחיאל בן חמו

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by avidan28,

שלום לכולם. אני מתעניין על מאוורר חדש לציפסט של הלוח שלי.ורציתי לדעת האם הדגם הזה יכול להתאים http://www.thermaltake.com/2005/coolers/chipset/a1178.htm הלוח שלי זה A8N דלוקס SLI. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה את זה ואם כן איך זה עובד והאם זה שווה את ההשקעה. הרבה תודה מראש ;)

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by suslik,

מפרט: AMD Athlon 64 3800+ socket AM2 ASUS - M2N32-SLI Deluxe מבקש עזרה ב-overcklocing

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by aeonf,

שלום ! אני רוצה לקנות ספק כוח חדש ואיכותי! הדרישות שלי הם שקודם כל יהיה שקט - זה בעדיפות ראשונה. יש בארץ ספקים שהם FANLESS ??? שנית אני מעדיף שיהיה לו כבלים שליפים, כלומר שאני אוכל להוציא כבלים שאני לא משתמש בהם. שלישית אני צריך שהוא יהיה לפחות 350W המלצות מישהו ???

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  24. עוד מישו לא מבסוט מהקירור של המעבד הנ"ל? מעוניין לקבל חוות דעת על מוצר טוב שיתאים למעבד.. תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by Psychopath,

well, i have no idea about modding... and it looks cool and as i understand, it's also effective for the performance of the computer. 1. what kind of case do i need to buy to mod my own computer ? 2. where do i start ? (i've already decided what setup or fans i want) 3. what fans are good ? 4. how do i actually do it ? 5. how bout you just explain everything ;D

• 3 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.