עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני קונה מחשב חדש עם מארז שחור דיוידי שחור וגם פלופי שחור בקיצר הכל שחור. יש לי צורב ישן אבל הוא לבן :-\ עם איזה סוג צבע הכי טוב לצבוע אותו{כמובן שרק את הפאנל}. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שקשור לזה בבקשה אם יש איזה מדריך או משהו כזה שיכול לעזור. תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by Dimer,

השאלה בכותרת תקציב של בערך 150 ש"ח. שקט זה דבר חשוב בשבילי. כרגע המועמד זה Arctic-Cooling Freezer 7 Pro יש המלצות נוספות?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by Bagheera,

שלום ברשותי ארבעה סטיקים של 2GB מסוג Reaper PC-6400 של OCZ. הסטיקים מותקנים על לוח Asus Striker II Formula ועובדים בבאס 1066 על מתח של 2.1(המקסימום המותר במסגרת האחריות של OCZ) כרגע הזיכרון רץ במשך 4 שעות ואין תקלות ב Memtest, לעומת זאת דבר מטריד אחר הוא רעש נוראי שבוקע מהזיכרונות עצמם(לא ממאוורר) או מקרבת הזיכרונות. מדובר על מעין רעש "היססססס" כמו רעש שמפיקה ממטרה מתיזה. הרעש מציק מאוד למרות שכרגע אינני יודע איך הוא נשמע עם דלת המארז סגורה ובנוסף מספר חיפושים בגוגל העלו שככל הנראה מדובר בתקלה בלוח(אם כי לא מצאתי שום דבר ספציפי לגבי ה סטרייקר 2) שמצדיקה החלפה. יש לציין שהרעש אינו מופק כאשר המתח לזיכרונות נמוך מ- 1.90 וולט או כאשר הבאס שווה או נמוך מ- 800 לעומת זאת הוא מת…

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  4. אהלן , יש לי Zalman CNPS9500A LED כרגע יושב על הLGA775 שלי. השאלה שלי , האם יש מתאם למאוורר/גוף קירור הזה עבור הi7 ? במידה וכן , אפשר לינק ?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

שמעו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי קצת אז מה הקירור הכי שקט למעבד וגם במחירים סבירים אני יודע שהזלמן מצויין אבל רציתי לדעת אם יש אולי אחד אחר יותר טוב. כמו כן הקירור לא נועד לאוברקלוקינג אז פשוט שאני אוכל לעשות כל פעולה פשוטה עם המחשב אותו דבר גם לגבי הכרטיס מסך אם יש הצעות תודה מראש

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי מעבד Q6600 ועליו יש את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד, אני רוצה להחליף את הקירור במאוורר יותר רציני, יש לי פה מאוורר של ZALMAN CNPS7500-CU רציתי לדעת אם המאוורר הזה מספיק טוב למעבד הזה ואני לא עושה בו OC, המאוורר שיש לי עכשיו ה RPM שלו קצת גבוהה והוא עושה רעש חופר אשמח לחוות דעת, תודה...

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by zuq,

יש לי מאורר של מעבד P3 מיותר הוא יכול להיות שימושי למשהו?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by r1plet,

שלום, יש לי E5200 שעובד לו על 3GHZ עם קרור AC ALPINE 7 PRO בסיסי וללא העלאת מתח בלי בעיה, אבל יותר מזה הוא לא יעלה (הלוח לא מאפשר העלאת מתח מעבד בביוס). התכנון הוא קודם כל לקנות לוח G41 נחמד, כנראה של GIGABYTE (בלי שום קשר לOC, צריך לשדרג ת'MSI G31M3-F שלי למשהו נורמאלי יותר) ובנוסף לרכוש את ה-SCYTHE MUGEN 2 - כל זה כדי להגיע לסביבות ה4-4.3GHZ עם המעבד הזה. השאלה היא האם אני ארגיש שיפור ניכר בביצועים במשחקים? הרי ככל שהתמיכה למרובעי ליבה נהיית שכיחה יותר כך גם מורגש הצורך למעבד חזק יותר... במילים אחרות - האם, ברמה עקרונית, שווה לי להשקיע בשדרוג לוח האם וקרור המעבד כדי לקבל עוד 1-1.3GHZ במעבד?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. אוקיי זה הסיפור שלי התוכנות EVEREST ו AIDA32 מגלות את הטמפ של הלוח אם שלי בצורה אחרת מאשר ASUS PC PROBE הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X, הביוס אומר שהטמפ היא 39 מעלות(סתם לצורך הדוגמא) וכך גם אומר ASUS PC PROBE, אבל תוכנות כמו AIDA32 ו EVEREST אומרות משהו אחר(AIDA אומרת 46 ו EVEREST אומרת 50), לעומת זאת HWINFO32 אומרת כמו הביוס והASUS PC PROBE עכשיו מכיוון שהלוח אם שלי הוא של ASUS אז אני נוטה לחשוב שה PC PROBE צודק, אבל אין לי מושג מצורפת תמונה של המצב

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  10. בבקשה אני רוצה לעשות אובר קלוק אפילו אם זה לא ישפר בהרבה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by TheRedEye,

הכול תקין חוץ מזה שהוא נורא נורא חלש.. זה עדיין עוזר לקירור המארז?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי מפסק כזה בחנות בחו"ל רציתי לדעת אם יש להשיג כאלה בארץ.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by Nihility,

קניתי מחשב חדש, השקעתי בהכל חוץ ממארז ועכשיו אני תקוע עם מארז זבל... Pentium D 930, Geforce 7900GT, 2x1GB RAM דיסקים קשיחים: 80gb western digital , 320GB WD 3200KS המחשב הנוכחי רועש כמו מקסחת דשא, אני יושן איתו בחדר (מנסה לפחות, זה ממש רועש). ההארד דיסק, המעבד, וכרטיס המסך מתחממים יותר מידי לטעמי תחת עומס. אני מחפש מארז קר ושקט בתחום מחירים סביר (<1000). אין טעם לגרום לי להזיל ריר על משהו שאני לא יכול לקנות, טוב אולי רק קצת... חשוב לי, קירור אקטיבי להארד דיסק. מאווררים גדולים שאפשר להריץ לאט, נתיב אויר טוב למעבד ולכרטיס מסך. רצוי מפלדה כדי לספק יותר בידוד לקול, בידוד אקוסטי להארד דיסקים. אם יש גם בקר למאווררים, לא יזיק. אני חשבתי בכיוון של CS-718 Enermax אבל ע…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  14. בגלל מכפלת המעבד שלי (e6300), אני צריך תדר גבוה לזכרונות כדי שכל המערכת תהיה בOC גבוה (היעד - באיזור ה3500mhz). היעד הזה אומר שאני צריך זכרונות שיוכלו לתת לי 1000mhz אפקטיבי. חשבתי ללכת על זכרונות בתדרים של 1066mhz אבל אני לא בטוח שהם יתאימו ללוח אם שלי (GB 965p-ds3) שתומך ב800mhz לכל היותר, והם יחסית יקרים לתקציב שלי (שהוא עד 350 ש"ח לזכרונות). יש כמה מועמדים שנכנסים במסגרת התקציב שלי: 1. Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Black Dragon Dual Channel Kit http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=16 2. MUSHKIN DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel HP Series CL4-4-4-12 EPP (אגב, מה זה אומר שהם EPP?) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=280 3. Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dua…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by benyben,

שלום. ביצעתי OC למעבד מסוג Phenom II X4 840 התמונה הבאה לקוחה מ AIDA64. צריכה להדאיג? תודה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  16. Started by FeedMe,

יש לי שאלה לוותיקים והמנוסים יותר! קניתי קירור זלמן 9500CNPS שאמור להיות קירור סוס ולהנמיך את הטמפרטורות לגמרי... אבל! הטמפרטורה של המעבד מגיעה עדיין לסביבות ה-50+ מעלות במאמץ, כשהמאוורר בהפעלה מלאה! אני משתמש ב- prescott 3.4ghz@3.8ghz השתמשתי במשחה הטרמית שמסופקת עם הקירור... :-\ טמפרטורות הגיוניות? אפשר למשוך ל-OC קצת יותר רציני? ??? תודה!

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  17. עכשיו התקנתי את התוכנה CPUCOOL והמעבד שלי פשוט רותח 60 מעלות...האם המחשב יוכל לחיות ככה(זה מה שאני מעדיף). או שאם אני ישאיר אותו ככה אני מסתכן בשריפת המעבד...

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by ad112,

אני רוצה להמהיר את המעבד הנ''ל הקירור הוא Big Typhhon הרגיל לא VX. הטמפ' של המעבד לפי SpeedFan 35C ו40C לפי SpeedFAn: Temp1 - 45C temp2 - 36 temp3 (-2C) 250GB - 51C בוער 250GB system - 56C בוער מה אני אמור לדעת לפני המהרה, אאשמח לכל השלבים ואז ארשום שלב שלב בהתקדמות פה שתאשרו שהכל בסדר. המארז הוא CM690 מאורר קדמי מכניס אחורי מוצייא עליון מוציא צדדי אמצעי מכניס. כל המאאוורים הם של AC. תודה

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by aquarius,

מה הצורה הכי טובה לבלוק כזה?

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by Tov_Tov,

לא הצלחתי להחליט עם זה מתאים לפה או לזכרונות מעבדים... עם זה לא מתאים לפה בבקשה להעביר ואני מצטער. אוקיי אז ככה לפי מה שהבנתי המקסימום VOLTAGE בEPOX הוא 2.8 ואני לא מבין איך זה יכול להיות ? זה נראה לי פשוט קצת מידי ... קניתי ביחד איתו זכרונות BH5 שלפי מה שהבנתי הם טוחנים מתח וכדי להגיע למשהו צריך לפחות 3.0 גם בלי OC למעבד אפילו רק אם אני רוצה להוריד את התזמונים שלהם ל 2-2-2-5 אז האם זה נכון ? זאת אומרת שנדפקתי ואני לא יוכל לעשות שימוש בזכרונות ? או שאני טועה לגמרה ? ועוד שאלה מה הקטע בעצם של הBH5 ? שהם יכולים לספוג מתח מבלי להתחמם ? יענו אני יכול לעשות להם OC רציני מבלי לדאוג שהם ישרפו ? דבר ראשון שאני יקבל את המחשב אני רוצה להוריד את התזמונים ל2-2-2-5 מה אני צריך לע…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by fareedamr,

שלום רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות תאורה אחורית למסך lcd ואיזה לדים חייבים להיות? אני יודע שהאפשרות השניה שלי הוא לקנות אחת עם תאורה אחרית אבל יש לי אחת בלי תאורה ורציתי לעשות תאורה אחורית עם שלל אפשרויות ומודינג.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by carock,

יש ליח את הכרטיס 5700 של NVIDIA והוא בקושי סוחב משחקים..אפילו OVERLORD הוא בקושי סוחב..אז חשבתי שאני יעשה לו איזה OC קטן בשביל OVERLORD..יש לי את התוכנה RIVATUNER ..מישהו יכול לעזור לי.. (יש לי קירור סטוק ואני לא מתכנן OC ענקי)

23. האם זה בסדר אם אני מגביר את המהירות מאורר של הכרטיס מסך ל100%?אני מגביר דרך ה ntune

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  24. שלום רב ! ברשותי כרטיס מסך תוצרת Gigabyte עם מעבד 6600, הכרטיס (מעבד+זיכרונות) תחת אוברקלוק בערך תקופה של שנה. אני מבצע את האוברקלוק עם coolbits, השאלה שלי לאיזו תוכנת עריכה לביוס יש את האופציה לקבוע את התדרים של הכרטיס ? זאת על מנת לבצע את האוברקלוק מה שנקרא בחומרה תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by MachineX,

יש לי תוכנת Asus PC probe גרסה ישנה יחסית שמראה 40 בטמפ' של המעבד בזמן שהביוס מראה שישים(פנטיום 3 1000)ת למי להאמין? אם אני מאמין לביוס זה אומר שהמעבד שלי על סף מוות?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים