אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי בארטון 2500 וזה מה שרשום: AXDA2500 DKV4D AQXEA 0330 VPMW
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי המפרט הבא : AMD X4 955 @4.0GHz 2x GTX 560 + OC 8GB 1333MHz Kingston memory Gigabyte 990XA-UD3 ברצוני לשפר את ה OC למעבד. קראתי באינטרנט שאת תדר ה NB מומלץ לעלות כמה שאפשר ויציב, למרות שבחלק מהאתרים היה כתוב שיש יחס מסוים בין התדר של המעבד לתדר ה NB שצריך לשמור עליו (ובמקרה שלי בתדר מעבד של 4GHz יש לשמור על תדר NB של 2600MHz). איזו טענה היא הנכונה לגבי? - תדר HT Link : בחיפוש בגוגל מצאתי הרבה פורומים בהם נאמר שאת ה HT לא צריך להעלות, אלא אם כן יש יותר מGPU אחד. אך לא מצאתי שום הסברים לגבי מה עושים במקרה ויש מערך של שני כרטיסים. האם ה HT אכן מגביל את ביצועי הכרטיסים שלי, ואם כן לאיזה תדר אני צריך לשאוף? תודה.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אם אני רוצה לחבר לדים בשרשרת אני צריך לפני כל לד נגד או מספיק אחד בהתחלה ?? ההיגיון אומר שאם אני יחבר אחד בהתחלה אז הוא ישפיע על כול המעגל.
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן (: טוב אני אעשה את זה מהר, ככה סתם במארז (compucase 6a19) עם מאוורר 120מ"מ שמוציא אוויר מאחורה יש לי את הטמפ' האלו: מעבד: 38, לוח אם: 39 (נראה לי שאוורסט קוראת אותם הפוך), ליבת כרטיס מסך: 50+- ובסביבה 40 בערך, עכשיו, פתחתי את המארז כדי לראות את הסידור המחורבן שקיבלתי עם המחשב. ועכשיו, אחרי שהדלקתי את המחשב הטמפ היו: מעבד: 34, לוח.א: 35, ליבה: 45 וסביבה 38. עכשיו לשאלה: האם הטמפ' צנחו מפני שנכנס אוויר קר למארז? כי כמו שציינתי אין שום מאוורר שמכניס אוויר (כדי לי להוסיף אחד?). הגעתי למסקנה הזאת כי אחרי בערך חצי שעה-שעה הטמפ' חזרו למס' הנורמליים למעלה. ובנוסף, אני מפחד לגעת בכל החיבורים והמולקסים (כדי לסדר אותם), יש סיכוי שאם אני אבקש בחברה שקניתי את המחשב שיסדרו את החוט…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מה שאלות על מערכת קירור מים 1. האם אני צריך להוסיף מים כל כמה זמן או שזה חוזר על עצמו ואם כן צריך למלות אז כל כמה זמן? 2.איפה נמצאים המים בתוך מה הם בו נגיד שאם אני מרים את המחשב אז יכולים להישפך מים? 3. אם המערכת עושה הרבה רעש או שזה שקט ? 4. אם אני שם קירור מים אז מה יהיה לי על הכרטיסים בתוך המחשב? אני מתכוון נגיד על הכרטיס מסך יהיה מאוורר או צינורות אם זה צינורות זה יהיה אותו מחיר כמו כרטיס רגיל או שזה יקר יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני בודק את ה טמפ של הרכיבים עם ספיד פאן TEMP 1 = -55 TEMP2 = -2 TEMP 3 = 42 HD = 40 כל זה במעלות רציתי לדעת למה זה במינוס ..... המערכתהחדשה שלי בחתימה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי תקציב נמוך ואני רוצה לקבל עליו ביצועים הכי טובים שאפשר. בעבר הייתי מתעסק בOC, היום אין לי מושג מה הולך.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך : ATI RADEON 8500 ואני רוצה לעשות לו O\C איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. כרגע אני נמצא עם מארז קומפיוקייס 6A21 עם 2 מאווררי זלמן F3 מקדימה ומאחורה ו9 ממ של ארקטיק קולינק בדלת. הקדימה ובדלת מכניס אוויר ומאחורה מוציא. קודם ניסיתי קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO שהחזיק לי את המעבד על 39 מעלות. בעקבות כך שמכרתי אותו שמתי את הקירור סטוק והפלא ופלא הוא מחזיק את המעבד גם על 39 מעלות. ה VAPOCHILL הורכב טוב מאוד והשתמשי עם משחה MX1. לדעתי אמור להיות הבדל בין קירור ב 50 ש"ח לבין קירור ב 300 ש"ח. אבל לא כאן העניין, אלא בזה שהלוח עומד על 55 מעלות. בלוח החלפתי את השמחות שבאו עם הלוח ב MX1 כדי שיהיה יותר טוב אבל לא שינה כלום. אני חושד שהסירקולציה במארז שלי לא מי יודע מה, או שפוט הוא בנויי בצורה שלא מאפשרת לו להתפטר מהחום הנוצר בפנים בצורה יעילה. השאלה שע…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט עם זה מתאים לפה או לזכרונות מעבדים... עם זה לא מתאים לפה בבקשה להעביר ואני מצטער. אוקיי אז ככה לפי מה שהבנתי המקסימום VOLTAGE בEPOX הוא 2.8 ואני לא מבין איך זה יכול להיות ? זה נראה לי פשוט קצת מידי ... קניתי ביחד איתו זכרונות BH5 שלפי מה שהבנתי הם טוחנים מתח וכדי להגיע למשהו צריך לפחות 3.0 גם בלי OC למעבד אפילו רק אם אני רוצה להוריד את התזמונים שלהם ל 2-2-2-5 אז האם זה נכון ? זאת אומרת שנדפקתי ואני לא יוכל לעשות שימוש בזכרונות ? או שאני טועה לגמרה ? ועוד שאלה מה הקטע בעצם של הBH5 ? שהם יכולים לספוג מתח מבלי להתחמם ? יענו אני יכול לעשות להם OC רציני מבלי לדאוג שהם ישרפו ? דבר ראשון שאני יקבל את המחשב אני רוצה להוריד את התזמונים ל2-2-2-5 מה אני צריך לע…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני בקרוב מאד הולך לעשות חלון במארז. באיזה עובי צריך להיות הפרספקס? ניתן לעשות חור בפרספקס בעזרת מקדח כוס? הוא יחזיק מעמד? תודה.
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
לגמרי יציב (orthos +SPI+ TAT ביחד מעל 30 דקות) dimm overvoltage +.2 (2.0v) g(mch) overvoltage +.1v cpu voltage 1.3500v ב40-43 idle וב 55-58 בload כאשר מאוורריי מארז על 990/1300 ומאוורר CPU על 2200/3000 האוורור ב CS718 נראה יעיל להפליא בגלל הווינד טנל יש הפרדה מוחלטת בין טמפ מעבד לטמפ שאר המארז כלומר בעומס ספציפי על המעבד המארז כמעט לא מתחמם וההיפך כאשר רק הGPU נטחן טמפ המעבד כמעט לא מושפעת http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=167615 והמלצות בקשר לאיפה למקם את חיישן הטמפ של הלוח....
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכלום, אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 AMD 1600, שהכנתי לי כוך מיוחד בסלון בתור קיר גבס . המחשב שייעודו לעמוד (המארז) שוכב. ואני סובל מאיטיות נוראית של המחשב בשל החום. אמרו לי לשים מאווררים אך לשווא - אולי איך ששמתי אותם לא טוב. מצורף ציור שיעזור להמחשה. מאוור מס1 - מקדימה מכניס אוויר (לבן בציור) מאוור מס 2 - מעל המעבד (ורוד בציור) מאוור מס 3 - מוציא אוויר מאחורה (כחול) יש לציין שיש פה 2 מקומת למאווררים אך שמתי אחד. עכשיו יש לי מאוורר 12 ס"מ ענק וחזק מאוד ...שמתאים לחיבורי מחשב... איפה הכי כדאי להרכיב את המאוורר שהמחשב יעבוד יותר ויתקרר . בברכה אלדר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני חדש פה ובקטע של הOC והמודינג אז יש לי כמה שאלות ניסיתי לעשות OC המערכת שלי : Intel P4 2.0 Ghz לוח Via הוא לא נותן לי לעשות OC מעבר ל 110X20 ה XP פשוט לא עולה אלא עושה ריסטארט אז איך אני עושה את זה נכון.... ועוד משהו ... יש לי במארז פאנל קידמי כחול שקוף וחשבתי לחבר אליו את הלדים של החראדיסק אז כמה וולט הלוח נותן ללד הזה ואיך אני מחבר 2 לדים לחיבור ללוח ... תודה ומקווה שתתיחסו יפה לחדשים פה :-)))) RT-PRO
-
- 13 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הכוונה לכחולים הללו מסביב ובמרכז. ואנשים לכמה הגעתם עם OC ל 4870? שתפו אותי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שאלה הסמפרון אמור להיות עם FSB של 1600...נכון?? ובOC ממומלץ להישאר באיזור הזה??.. הלוח בעיקרון יכול לעשות 2000...זה לא מחייב שהמעבד יכול?. כי יש מצב שזה מה שמגביל אותי...כי אני ב278 ועל X4 (כלומר 1112) ועוד שאלה אם כבר פתחתי פה הודעה... יש מצב שמה שעוד מגביל אותי זה המתח של המעבד..?...הוא על 1.450 (מוגדר ככה בביוס)....בCPUz הוא קפיצות של בין 1.472 לבין 1.488 נורמלי? אם אפשר לענות לי על כל חמשת השאלות...(חפשו את הסימני שאלה) תודה רבה (אם יש טעויות כתיב זה לא שאני טיפש זה כי השעה 4 תתחשבו.)
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: כדאי לי לעשות לו אוברקלוק? שאלה שניה: כמה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי להוסיף לו שום דבר(בלי לגעת בו בכלל)? ושלא יהיה שום סיכוי שאני אפגע בו?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת אבל אני לא בטוח- יש לי P 2.2 400MHZ ועשיתי OC ל 2.75 (FSB 125 VCORE 1.75) עכשיו , הבעיה היא שיש לי מאוור SPARK 7 עם AS3 ובכל זאת הטמפ' מגיעות ל 67 זה הגיוני או שאני יפתח את כל המאוור ויחבר מחדש? נ.ב זה פועל כבר כמה חודשים
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי צריך משטח קירור למחשב נייד ללינובו G550 השימוש במחשב: 1.מכונות ורטואליות 2.משחקים כבדים תקרת מחיר 350 לעוד פרטים רק תבקשו
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום כולם! אז ככה יש לי דותן 730 שרץ בסטוק ואפשר לראות הכל בתמונה.... הלוח הוא hunter שקיבלתי עם הlw60 express שלי של lg. אז ככה הלפטופ שלי קצת חמים, אבל הדותן ב45 במאמץ והוא מדורג לעבודה עד 100 ככה שיש עוד הרבה מקום לתמרון. המחשב הוא לפטופ ככה שהוא לא מאוורר מדי, אז אני יצטרך להזהר עם המתחים. אבל איך לע***ל אני מתעסק עם הביוס המקולל של הלוח הזה? אני יכול להעלות screenshot של הביוס אם צריך... בעיקרון אם לא הבהרתי את עצמי, אין בביוס, או לפחות אני לא מצאתי, אפשרות לשחק עם fsb או מתחים. ווואי ואם אפשר מכפלות זה יהיה אדיר, אבל הוא נעול לא? קיצר, תודה לכולם, ואני ממש מקווה לסחוט קצת את הדותן שלי! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות ספק כוח חדש ואיכותי! הדרישות שלי הם שקודם כל יהיה שקט - זה בעדיפות ראשונה. יש בארץ ספקים שהם FANLESS ??? שנית אני מעדיף שיהיה לו כבלים שליפים, כלומר שאני אוכל להוציא כבלים שאני לא משתמש בהם. שלישית אני צריך שהוא יהיה לפחות 350W המלצות מישהו ???
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שיפרתי את המהירות של הבאס מ 100 ל 115 (pIII 650) והכרטיס קול ( ac 97 ob ) הפסיק לעבוד, במנהל התקנים הכל נראה בסדר, אבל בהגדרות קול הכל אפור ואי אפשר לשנות כלום. בנוסף אני משתמש בתוכנת בקרה של גיגהבייט שבאה עם הלוח (6iem) שמראה לי טמפ' של 12-15 מעלות באיידל ו גג 25 בעבודה זה הגיוני? מ"ה xp וקרור של 2 מאווררים 80 אחד מוציא אחד מכניס בצד ו120 מלמעלה שמכניס. יש מה לעשות או שהכרטיס פשוט לא יעבוד ככה?
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג בפנטיום 4 ? מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 לוח אם אינטל גריבלדי 850GB +lan+audio כרטיס מסך g-force 2mx זיכרון 128MB RDRAM
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד בולדוזר 3.1 עם 8 ליבות הדבר הזה יותר גרוע מטרקטור מה אתם מציעים כדי להפתר מהמאוורור הזה שעושה כל כך הרבה רעש?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-