עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by leshets,

שלום. ברשותי מחשב בעל לוח אם של אסוס (P4B533) ומעבד פנטיום 4 שני ג'יגה שנמצא תחת אוברקלוק של יותר מ 25 אחוז כבר משהו כמו חצי שנה. לאחרונה הורדתי תוכנה למדידת חום (SpeedFan) השאלות הם: א.האם התוכנה הזאת אכן מדויקת? ואם לא אז אל איזה תוכנה אתם ממליצים. ב.האם החום שבו המערכת שלי עובדת הוא סביר לעבודה או מסכן את הרכיבים שבה: *חום מעבד בעבודה רגילה\בעומס=43\56 *חום דיסק קשיח בעבודה רגילה\בעומס=40\43 …

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  2. כבר יומיים שאני מחפש הבדלים בין הזכרונות (עבור OC ) הבנתי שזכרונות CL4 טובים (חפירה בפורום) אבל ישנו הבדל רציני במחירים וחברות רבות השאלה איזה סוג יותר טוב ואם עם זכרונות G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ אוכל לעשות OC ? המפרט שלי Intel Core 2 Quad Q6600 Box Corsair VX 450 Watt Gigabyte GA-P35-DS3L P35 CHIPSET זה הדבר היחידי אשר עוצר אותי לפני הקנייה של המחשב תודה רבה לעוזרים ויום טוב

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  3. רציתי לקנות בפנדה את המארזה הזה Dragon DA-01BLD Full Tower Dragon DA-01BLD Full Tower אבל לצערי אין אותו עם חלון רק בלי השאלה שלי האם יש איזה מקום שעושים חלונות למארזים {בתשלום כמובן} באופן מיקצועי הנה קישור למארז <אין פרסום חינם>

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  4. אהלן, כמו שפירסמתי בהודעה שלי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 מחר אני מקווה להזמין לי את המחשב. כנראה שאני אלך על המארז Compucase Super Midi Tower CI 6919 אך גם יכול להיות שבסוף אלך על זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB המעבד (AMD ATHLON XP 2500), מגיע בלי מאוורר (כנראה), וחשבתי לקחת את המאוורר הזה Thermaltake Smart & Silent Volcano 9Cool Mod CPU Cooler בשבילו. בקיצור, כמה מאווררים מגיעים עם איזה מארז, והאם המאוורר הזה מספיק לי ביחד המאווררים שמגיעים עם המארז. תודה יונתן

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  5. אהלן חברה אני חדש פה.... שאלה לי אליכם אני גר באמריקה עכשיו ואני רוצה לשלוח למחשב שלי בארץ מתנה ;LOL אז חשבתי לקנות לו מערכת קירור... עכשיו אני רוצה מערכת רצינית וחשבתי מים או גז או הגיל החדש הזה ששמעתי עליו... אם מישהו מכיר מערכת טובה שיכול להמליץ לי מנסיון אישי אנ יאשמח לשמוע ועוד משהו אני צריך מערכת שקטה למה המחשב נמצא בחדר של מישהו שישן...ככה שזה לא יכול להיות גנרטור רעשני... תודה מראש אחים שלי

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by shlomi4i,

המתחים תקינים ? וכל השאר ?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by barak4ever,

אני חושש שהטמפרטורות שמדדתי ב- Everst (קובץ תמונה מצורף) גבוהות מדי, במיוחד של לוח האם שמתי לב שבאופן קבוע טמפ' לוח האם שלי גבוהה ב-12-13 מטמפ' החדר - האם זה תקין ? כמו כן, טמפ' כרטיס המסך (Palit Radeon 2600 XT) היא 51 מעלות הטמפרטורות נמדדו במנוחה שאלתי היא האם הטמפרטורות לא גבוהות מדי - ואם כן, על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בתודה, החושש [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לדעת איך הקירור סטוק של אינטל? אני לא הולך לעשת OC אז רציתי לדעת אם הוא עושה את העבודה? אהה...המעבד הולך לניות I5 760 כנראה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by eylonG,

חיברתי 4 לדים , UB 3V כ"א בטור לV12 (לפי חישוב הנגדים אין צורך בנגד, חלוקת מתח...). שמתי לבד שהם מתחממים וכיביתי כדי לא לגרום נזק אפשרי. הם זה סימן שהם ישרפו ? בסה"כ זה עובד יפה ומאיר מעולה את המארז.. אני יעלה תמונות שאני אסיים את המודינג.. תודה רבה למשיבים!

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  10. זה כבר התרד השלישי שלי בנושא עכשיו קניתי MUGEN 2 בשביל לתת עוד מתח ולהישאר בטמפ' טובה אבל לא משנה כמה מתח אני יתן זה לא מתייצב על 2.8 שיחקתי עם הכל אבל כלום לא עזר הבאתי מתח 1.54 גם לNB הבאתי מתח וכל דבר אפשרי אבל בבדיקת OCCT המחשב נתקע בשניות הראשונות של הבדיקה אפשר לעשות משהו או שזהו זה?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שלום לכולם שאלה קטנה שלא ממש הצלחתי למצוא לה מענה - האם קירור שמתאים לסוקט 1156 מתאים גם 1155? או שיש שוני בלוחות שמונעים להתקין גוף קירור - כגון BACK PLATE שונה, חורים במיקום שונה סביב הסוקט? לדוגמא הMUGEN 2 REV.B - שמגיע עם מתאם לסוקט 1156, יהיה בעייתי להתקין אותו על סוקט 1155? תודה מראש על הINFO נ.ב. לדעתי מומלץ לעדכן את הסטיקי בנושא זה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by darkman,

אז או קי היום בערך לפני שעה המחשב הגיעה לטמפ מגוחכות החלטתי למרוח שוב תמשחה הטרמית אז אני מוציא תמעבד,וסתם עשיתי את זה לאט פתאום אני שם לב שיש בתחתית של הגוף קירור מין שקע כזה-ראה תמונה ואז אני קולט ששמתי את התופסנים הפוך והגוך קירור בכלל הפוך אז הפכחתי אותו אז הטמפ החדשות הן idle 43 work-48-49 אבל החדר חם מאוד וגם אין ממש זרימת אוויר נכונה( הדלת פתוחה-בגלל הטפמ' הקודומות) עכשיו אני מאמין שאני יכול להוריד לפחות 4 מעלות יאי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by ariel-wainberg,

שלום רב מעוניין במאורר למעבד שיתאים לי ל: מעבד : Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 לוח אם: MSI MS-98A9 ובמידה ויש מעבד I5 אחר מומלץ עבור לוח זה אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מישהו יודע מה זה אומר בבקשה זה דחוף תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי כולם. הרכבתי מפרט מסויים שאני כנראה הולך לקנות, רציתי לדעת את דעתכם האם אני אוכל לעשות איתו OC ל 4.0GHz למעבד בקלות. הרי OC לא תלוי רק בקירור של המעבד אלא בשאר החלקים במחשב. בגלל זה אתן את כל המפרט. Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3Mb 1066MHz BOX - מעבד. Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset - לוח אם. Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit - זיכרון. Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe - כרטיס מסך. Arctic - Cooling Freezer XTREME - קירור למעבד. Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive - דיסק קשיח. צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA SHS223F 1 - צורב DVD. NZXT Tempest "AirFlow King" No …

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by BarVaZ,

מדדתי את המאורר ויכול להיות שהוא 70mm? עם כן אני יכול לשים שם על הגוף מאורר של 80mm? תודה לעוזרים =]

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי מחשב יחסית חדש בערך מאפריל intel core i5 750 קירור : thermaltake silent 1156 clp0552 ואם זה חשוב מארז sonata 3 וספק : seasonic s12ii-520 בזמן האחרון אני חושב שהמאוורר של המעבד עושה רעשים כאלה כאילו הוא מתאמץ כל כמה שניות במיוחד שאני גולש באינטרנט , שומע מוסיקה , עובר בין חלונות זה קרה בשבוע האחרון מה אפשר לבדוק/לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

יש לי קטודה עם אקפטר שקיבלתי חינם עם המארז סימבדה החנות אמרה לי שהקטודה חינם היא קטודה לא משהו ומומלץ לי להחליף אותה למשהו יותר רציני.. האם כדאי לי להחליף אותה לקטודה של SUNBEAM ? אם כן, למה? אם לא, חח גם למה ? אם הקטודה של SUNBEAM מגיעה עם אדפטר שיכול לחבר 2 אז כדאי לי לחבר גם את הקטודה הישנה או שלא כדאי?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by Ev,

יש לי מעבד E6300 ולוח VM900M של גיגהביט לאחר חיפוסים אינטנסיביים ברשת ובביוס הבנתי שאין ללוח זה אפשרויות OC בביוס (90% שזה נכון, אשמח לגלות אחרת) השאלה היא האם אני יצליח לעשות OC דרך תוכנה או שלא? (ז"א האם התוכנה צריכה שהאופציה תהיה גם בביוס או שהיא עוקפת את זה איכשהו)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by CnTaX,

שלום, יש לי מחשב מסוג AMD 1100 עם מאוורר COOL MASTER שנותן למעבד שלי להגיע ל 54C ויש לי רק מאוורר אחד בספק ומאוורר ל-GEFORCE. החום, לפי מה שכתוב לפחות ב-BIOS במארז עצמו היה 35 מעלות...אבל עד שלא הורדתי את המכסה, המחשב היה נתקע כל פעם שהמעבד היה מגיע למקסימום. הבנתי שכדאי לקנות מאווררים נוספים, אבל אני לא יודע איזה עדיף לקנות, ואיפה הם אמורים להיות מותקנים, ואם המותג חשוב, אם כן, איזה עדיף? תודה, CNTAX

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מישהו יודע האם המאוורר הבא יתאים ל Q6600 המאוורר הוא של חברת COOLER MASTER דגם Cooler S775 Cmaster ICT-925P הנה לינק מצורף http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=60.00;10283 או שהמאורר של ARCTIC COOLING עדיף עליו בהרבה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=262

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by oren99,

כיביתי בביוס את ה EIST כמו שראיתי בפורומים והמכפיל עדיין נשאר 6 במנוחה ו10 בעבודה. אני חושש שהוא יורד ל6 גם במאמץ לפעמים אז הייתי רוצה להשאיר אותו על 10 קבוע לוח האם מופיע במפרט מימין. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by amisha,

חשבתי לאחרונה לייצר לעצמי בלוק מים ועלתה לי השאלה : איך לאום את הקטע של בין הכיסויי לפיניטגים?? סיליקון ? טבעת גומי ? ללפף קצת טפלון (סרט לבן שדומה לאיזולירבנד ..) ? הכיסוי ייוצר במידה ואני לא אקנה בלוק ואחליט לייצר בעצמי מאלומיניום והפיטינגים גם

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by IGk,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס עכשיו אני לא בטוח עם כדאי כל פעם להחזיר אותו למצב DEFAULT(למצב לפני האוברקלוק) או להשאיר אותו באוברקלוק בעיקרון לפני שאני משחק אני מעלה וכשאני סתם גולש אני מוריד מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by ag43,

יש לי PALIT 4850 SONIC והקירור שבא איתו מהמפעל רועש מאוד (על 100% מהירות מאוורר) והכרטיס נמצא על 60 מעלות בIDLE. האם כדאי לי להחליף את הקירור הנ"ל בACCELRO REV 2 + TURBO MODUEL (שיושב אצלי בבית מהכרטיס הקודם) מבחינת טמפרטורות (מבחינת רעש אין ספק).

• 6 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים