עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. התוכנה הכי טובה ,הכי קלה לשימוש, והכי פופולרית שאפשר להשיג כיום!!.... לכרטיס רדאון 9800 NP תודה לכל העוזרים תומר בכר

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. אני כרגע עושה אוברקלוק למחשב ישן , ואני מחפש תוכנת מאמץ למעבד שתבדוק את יציבותו , אם אפשר לינק בתוספת הסבר איך להשתמש אני אשמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. שלום למבינים אשמח להמלצה עבור בלוק קירור מים לכרטיס מסך ATI 4850 תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Alroit,

שלום האם הזיכרון הזה: 6Gb Kit (2GX3) CMX6GX3M3C1600C7 CL-7-8-7-20 GT של CROSAIR האם הם טובים? יחסי למחיר שלהם או יש משהו יותר טוב עבור OC תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gerdamen,

שלום, ברצנוי מעבר E6750 עם קירור מקורי, הטמפ המקסימלית בOOCT היא 63, ברצוני לעשות OC לכן עלי לרכוש קירור מתקדם יותר. מארז :ARMOR J TT תקציב 150 שקל, האם הקירור מגיע עם משחה? האם יש צורך לפרק את הלוח אמ לצורך התקנת הH(תמיכת הקירור)? כמה מעלות המעבד יעבוד בזמן מנוחה?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by contA-,

שלום לכם, שמתי לב שהצ'יפסט שלי מתחמם מאוד (מגיע אפילו לסביבות ה50 מעלות במאמץ-ללא אוברקלוק!) ולכן אני זקוק לקירור עבורו. תוכלו להמליץ לי על הקירור הטוב ביותר שיש לצ'יפסטים? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  7. Started by ran07,

שלום לכולם יש לי מחשב פשוט פנטיום 4 מעבד 3 מגה הרץ לא משחק משחקים כבדים וכאלה אני מחפש קירור שקט למעבד בסביבות 130-160 שקל וגם ספק כוח עד 200 שקל יש כמה שאני חושב שהם טובים Thermaltake CL-P0257 Blue Orb II http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva או ‏Ruby Orb Silent CL-P0391‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva לגבי ספק http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva (אני כרגע עם ספק של 300W) תודה אני קצת מבולבל לגבי המאווררים יש הרבה סוגים

• 35 תגובות
    • 7k צפיות
  8. Started by klips,

יש לי CM690 אני חייב המלצה על מאווררים שיקררו לי את המארז בצורה טובה והכי חשוב שיהיו שקטים מאוורר של 140MM ו3 של 120MM ו2 של 12MM למפרט חזק... הודה על כל עזרה שתתקבל

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  9. קראתי בחדשות שסוף סוף מזכירים את הקירור המעולה הזה למעבד, אם כך, חשבתי לציין שאני קניתי בשבוע שעבר (טוב אמא שלי) ב New-York אחד מהקירורים היותר טובים שיצא לי להכיר ואני מעונין להמליץ עליו, שמו הוא: IHC-L71 או בשמו הנורמאלי: Fujiyama מקווה שעזרתי לכם 8). תמונות של המפלצת:

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  10. האם ישנו בקר טמפרטורה ואיוורור (שליטה על מהירות מאווררים) שהייתם ממליצים (מהירות מאוורר על מעבד ונגיד עוד שלושה של מארז). באיזור חיפה עדיף. עד 200+- שקל

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  11. שלום.. ה Hardcano 9 שמגיע עם ה XASERIII של TT, כבר לא עובד לי כמו פעם..ווסת אחד לא עושה כלום והחיישן טמפ' רק מקצר ת'ספק. חשבתי לשדרג ל HC 13 אבל מביקורות שקראתי הבנתי שהוא בכלל לא משהו מעבר לפריט יפה שיושב במארז וקורא כרטיסי זכרון. בנוסף הבנתי שהוא מוציא רק עד 1A לערוץ וחיבור מספר מאווררים במקביל לערוץ עלול לא לעבוד - יש לי 7 מאווררי מארז של 80 , בXASER, איוורור למעבד וכ.מסך. חשבתי בתור אפשרות על ה AEROGATE II . הסתכלתי גם על LIS 2 PREMIUM של VL SYSTEM - חברה שמעולם לא שמעתי עליה ולא כל כך הבנתי אם הבקר יעזור בהבאת קצת שקט לבלאגן... http://www.vlsys.co.kr/English/product_lis2pre.php רעיונות הצעות טיפים ? תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  12. Started by Gadgets4all,

היי, אני מעוניין לרכוש גוף קירור למעבד פרסקוט. האם מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר איכותי? ולא משנה מה המחיר, אני מעוניין במאוורר הטוב ביותר. אני מבקש שימליצו רק מי שיש לו ניסיון קודם כבר. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  13. Started by Gadgets4all,

היי, אני מעוניין לרכוש גוף קירור למעבד פרסקוט. האם מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר איכותי? ולא משנה מה המחיר, אני מעוניין במאוורר הטוב ביותר. אני מבקש שימליצו רק מי שיש לו ניסיון קודם כבר. תודה מראש, דני

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש גוף קירור חשיבות יתר לקירור אים הוא גם לא רועש אז עוד יותר טוב, ממתי שהלך לי גוף הקירור אני משתמש בגוף קירור של 50 שקל ובאמת בחורף לא היתה כל בעיה , במאמץ המעבד הגיע ל45-50 היום שיחקתי במשחק ראיתי קצת ארטיפקטים המעבד עמד על 75 מעלות הכרטיס מסך על אותה הטמפרטורה, אני יודע שלכרטיס זה די נורמלי, הבעיה היא כנראה במעבד וכנראה שבמשחק הזה יש שימוש חזק במעבד לכן הוא הגיע למעלות 75 במספר. כמעת ושחכתי התקציב הוא עד 150 שקל ללא משחה טרמית אים אפשר המלצה גם למשחה, התושבת של המעבד היא 775. עריכה: רצוי מKSP כי זה החנות הכי קרובה לבית שלי.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by BLASTER,

שלום, אני צריך המלצה על גוף קירור הכי שקט שיש{שמקרר טוב} בלי מגבלת תקציב{לא קירור מים..} חשבו שיתמוך בלוח אם של אינטל בוננזה 875...ובמעבד 2.8 פרסוקט{הגוף שהטכנאי שלי שם מקרר אחלה אבל הוא עושה רעש בתי נסבל..} ????????????????? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SixKiller,

מומלץ מתחת ל150 כי זה מדמי כיס שלי וההורים לא מוכנים להוציא עוד שקל אחרי ה2500שקל אז בבקשה תעזרו זה מדמי כיס אני מעדיף לא לחכות עוד שבוע כי אז יהיה לי 250 שזה כבר מוגזם... כי אני מעדיךף שזה יהיה אצלי מהר

• 10 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by hagay21,

לא קירור מים רק קירור אוויר ושיהיה מתאים ללוח של אביט ai7

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  18. שלום רציתי מימכם המלצה על איזה תדרים לעשות את הליבה של הכרטיס מסך והזיכרון של הכרטיס מסך הכרטיס מסך שלי זה : MSI GeForce 8600GT 1024MB DDR2 128 bit PCIe אני עושה את האוברקלוק דרך התוכנה RivaTuner והתדרים הברירת מחדל של הכרטיס מסך זה Core clock : 540MHz Memory clock : 400MHz יש לי על הכרטיס מסך קירור משו רציני הינה זה הכרטיס מלמטה זה הכרטיס מלמעלה וזה הכרטיס בפרופיל ואתם רואים מאיפה שיוצא הצינורות לצלעות קירור בתמונה שמצלמת את הכרטיס בפרופיל אז חיברתי למארז מאוורר שיקרר את הצלעות קירור וגם את המעבד מבפנים! תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  19. טוב אז ככה, יש סיכוי שאני קונה מחשב בקרוב ואני סגור כמעט ב100% על כל המפרט אבל על דבר אחד אני לא וזה לוח האם. אני מתכנן להגיע עם ה P4 2.4B שאני מעוניין לקנות למהירות של לפחות 3GHZ זה לפחות התכנון ואולי אפילו יותר "אם ירצה לוח האם" D: אז חשבתי על הרבה לוחות כמו: ALBATRON PX845PEV PRO, ASUS P4PE, GIGABYTE GA-8SQ800 ואולי עוד כמה שמות עלו בראש. אז מה שאני מחפש זה לוח אם שאפשר לבצע בו המהרה רצינית בראש שקט ובלי יותר מידי בעיות, רצוי ביותר כרטיס קול מובנה, DDR333 לפחות ואם אפשר גם AGP 8. תקציב עד 1300 שקל - לא שאני מיליונר אבל אני יכול לקצץ במקומות אחרים אם צריך... אז מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

אני צריך המלצה על לוח אם טוב (כמה שיותר טוב) שיהיה אפשר לעשות בו OC (לא רק למעבד) רציני.... כמו כן גם המלצה לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לעשות OC לראשונה בחיי, השאלה שלי היא איזה מאורר לקנות למעבד, והאם אני חייב זכרונות חדשים ומאיזה סוג. להלן המפרט שלי: E8400 gigabyte ep35-ds3r 2 GB crosair 667 mhz 8800gt מארז NZXT HUSH אני לא מתכנן OC מטורף ולא מעוניין להחליף לוח אם. חשוב לי שהמאורר יהיה שקט . במידה והחלפת הזכרונות תהיה משמעותית אוכל להגדיל את התקציב במעט. תודה

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות מאוור חזק למעבד ויש מבחר גדול מי שהו יכול להמליץ על משהו ....

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  23. היי רציתי בבקשה המלצה למקום שאפשר לקנות בו מאוורר דלתא 120 מ"מ למחשב בעל תפוקה של 200-250CFM עם FAN COTROL במחיר נורמלי (פאן קונטרול גמיש שיכול לתת למאוורר מצידי 2V במינימום ובקושי ישמעו אותו) כל הFAN COTROL שראיתי לא תומכים באמפרז' שיש למאווררים האלה. *אין צורך בתגובות : למה אתה צריך את זה, זה סתם רועש וכו' תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by jackhammer,

מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 מ"מ זה הולך להיות מאוורר שני על SCYTHE MUGEN II חייב להיות 120 ממ חשוב לי מאוד שזה יהיה עם תאורה כחולה (כמובן שהתאורה תהיה איכותית ולא סתם איזה חצי לד) ומה שעוד יותר חשוב זה שהמאוורר יהיה סלים כאילו דק כי המיוגן יושב ליד הסלוטים של הזכרונות ומאוורר בעובי רגיל לא נכנס שם (הסטיק הרביעי של הזכרון מפריע לו ממש טיפה - אבל עדיין אין אפשרות להכניס אותו) שיהיה לא רועש (בכוונה אני לא אומר שקט כי אני מוכן לסבול עד 25-27) ושתהיה לו זרימת אוויר טוב (55-60CFM ומעלה) מצאתי את המאוורר הזה שהוא פשוט מעולה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6730 אבל אין לו תאורה ןאני גם לא סגור אם זה סלים או לא אני יודע שיש פה הרבה תנאים אבל אם מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Dimer,

שלום יש לי מארז RAIDMAX SCORPIO. יש לו שני מאווררים 80MM מאחורה ואחד בצד. נוצר מצב שבו אין מספיק אוויר שנכנס למארז. המעבד דווקא קריר על 25-27 מעלות (A64 VENICE 3200 בלי OC עם גוף קירור ARCTIC COOLING FREEZER PRO) אבל הכרטיס מסך (GTO2) מגיע ל-41 מעלות בלי OC או פתיחת צינורות. שמתי מקדימה 90MM של THERMALTAKE והוא ירד ל - 37 מעלות אבל המאוורר הזה הוא מסוק קטן!!! למארז יש 4 מקומות למאווררים 80MM מקדימה אבל הבנתי ששני 80MM מרעישים יותר ומכניסים פחות אוויר אז אני מחפש מאוורר 120MM יחיד לקידמת המארז אותו אחבר עם בורג יחיד (אין ברירה). דברים חשובים: 1. מאוורר שקט - הכי חשוב 2. חיבור 3 פינים ללוח אם - זה גם חשוב 3. רוחב המאוורר לא מעל 25MM 4. מחיר... בעיקרון 120 ש"ח אבל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים