אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מקווה לעזרה נתקלתי כבר מספר פעמים בתופעה משונה: אני מריץ תוכנה EasyTune5 של Gigabyte (יצרני הבורד שלי), ולפיה המעבד רץ בזמן נתון בטמפרטורה של 47 מעלות. בפער של דקות, הביוס מדווח על 57 מעלות. הפער הוא בד"כ של בערך 10 מעלות. אמנם יש פער זמנים בין הנתונים (אם אני צופה בביוס לפני העלייה - זמן עליית חלונות. לחילופין - זמן איתחול), אבל הוא לא מסביר (לדעתי) פערים גדולים כל כך. על איזה משני הנתונים עלי לסמוך יותר? האם התוכנה של ג'יגהבייט משקרת?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב הנה התמונה של המעבד שלי... מה אני עושה עם החור שם????? איך אני שם את החומר התרמי?!?(ארטיק סילבר 3)
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני מחורר חורים במארז זה יבטל לי אחריות? או רק צביעה בלי חירור יבטל לי אחריות?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
Its a stick of 256MB Mushkin PC2100 Hi-Perf 2-2-2 7ns now I got it running @ 203MHz (!!) 2.8V I cant belive it... PC2100@PC3200+ 52%oc
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, פרטי המחשב שלי הם- Intel Pentium 4A, 2666 MHz (20 x 133 Asus P4S800D -של אלברטון NVIDIA GeForce 6600 GT שני סטיקים של זיכרון(כל אחד 256 mb ) DIMM1: Xerox MALABS DIMM2: Kingston K עכשיו אני צריך קירור לכ.מ שלא יעלה על ה-200 ש.ח,ואני רוצה שהוא יהיה שקט. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, לאחר שניסיתי את כל האפשרויות הקיימות בקירור על ידי מאווררים למיניהם המסקנה היא שלא ניתן להוריד בצורה משמעותית את טמפרטורת המעבד, שלא נדבר על שאר חלקי המחשב. כיום טמפרטורת המחשב ( לאחר ניקיון יסודי - מריחת משחה טרמית איכותית, גוף קירור Thermalright XP-90, מאוורר Vantec ThermoFlow 80MM Smart( לאחר 4 ימים שעבדתי עם Vantec Tornado 80MM Case Fan, הגעתי למסקנה חותכת כי בעקבות הרעש, בן אדם לא מסוגל להשאר נורמלי עם דבר כזה ). זה לא נתן לי כלום, כל הנסיונות דיי כשלו היות ומדובר בתופעה חיצונית ( ניסיתי גם עם מארז פתוח כמובן ), אבל התנאים בחדר שלי מעט קשים במיוחד בחודשים האלו, הטמפרטורה לא יורדת מ- 49 מעלות בזמן מנוחה, בזמן משחקים אני פוחד להסתכל. ( ביום שתפסתי אומץ זה הגיע ל-…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני בירידת המחירים קונה את המעבד הזה ואת שלי מוכר או עושה OC רציני. עכשיו אני רוצה קירור טוב שהטמפרטורות במאמץ לא יעברו את ה-50 מעלות או מקסימום 60 מעלות. עכשיו אני מעוניין לעשות OC למעבד הקיים שלי E6600, יש לכם המלצות מדריכים עידכוני ביוס טובים בישביל זה, בבקשה עזרה!! צריך פשוט הסבר על מחלקים, מתחים מומלצים. חשוב לציין שהזמנתי קירור טוב, עוד שבוע הוא יגיע אליי. הטמפרטורה שלי. במנוחה: Cpu-1: 25 Cpu-2: 27 במאמץ: Cpu-1: 50 Cpu-2: 50 תודה מראש לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הכטיס מסך שלי מגיע לטמפ גבוהות בטרוף כשהוא במנוחה הוא על 65 פלוס מינוס לפי ati tool ולפי everest זה 8 מעלות פחות תמיד מati tool ובמשחקים הוא מגיע לי ל 95 מעלות לפעמים הוא הגיע לי ל 100 (כל המעלות מתייחסות לפי ati tool) אני לא יודע מה לעשות הרמתי את הפעילות של המאוור שלו ל100 אחוז ניקיתי אבק מכל המאווררים אני נואש
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
סוף סוף לקחתי את המחשב הישן (פנטיום אחד מהמחסן בעבודה של אבא שלי לפני כמה ימים גיליתי לראשונה את כל הקטע של המודינג ו"נחשפתי" לעולם החומרה אני עכשיו יתחיל להתעלל במחשב הישן :AR15: :AR15: ללמוד כמה דברים (דרך ניסיון) אולי לעשות חלון במארז (מארז פיצפון פעם רצו לעשות את המחשב כמה שיותר קטן) למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות במחשב הישן הזה??? אני יודע שכמעט אי אפשר לעשות איתו כלום הוא שווה ל$#@ אבל אולי יש לכם רעיון? נ.ב לכל מי שרוצה לתת לי עצות בכלל למודינד מוזמן בכיף ;D ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תקציב: 150-200 גודל: Bottom 2x120mmSide 1x140mmTop 2x200mm/ 140mm or 3x120mmInterior 1x120mm/140mm עם או בלי לדים: אופציונלי לא חובה האם יש חשיבות לשקט: 8 איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: ראש העין מאוורר לבקשת חוות דעת: אין הערות נוספות: שיהיה שקט, יקרר בצורה מעולה כי המחשב שהולך להיות בפנים יקר מאוד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GForce 6800 עם חיישן טמפרטורה... בהגדרות שלו הוא מראה שהטמפ' 52 ב- everest הוא מראה שהטמפ' 47 וב fan speed הוא מראה שהטמפ' 43 (-בדקתי, זה הטמפ' של הכטיס מסך!) איך לעזאזל אני אמור לדעת מה הטמפרטורה הנכונה??? דרך אגב, כל הטמפרטורות נמדדו במצב מנוחה ובאותו הזמן!
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
קראתי את המדרכים באתר, הבנתי שאני יכול לעשות OC וגם מעוד משמעותי. יש לי לוח P4S533 יש לו בקרה על מתח AGP. ואני מובן שרוצה לעשות OC טוב. לפי ט'רד שראיתי לא מזמן אפשר להגיע בהשקעה מינימלית לתוצעות מצויינות עם הכרטיס. אם מישהו עשה זאת לכרטיס זה בדיוק. שיכתוב לי או ליתן לי לינק למוצרים לקירור או למדריך טוב. עוד דבר שרציתי זה לדעת עם ספק רגיל יספיק לי. עריכה : ברצוני לקנו ת גם שתי מאוררים שקטים במיוחד אחד למתחת לספק והשני להחליף את זה הקיים מלפנים (עם חיבור שלושה פינים המתחבר ללוח לשם בקרת מהירות). בנוסף אני זקוק להמלצה על ספק כח טוב ולא יקר וכמובן שקט. (כל המוצרים צריכים להיות בהסג ידי בארץ ולא בהזמנה מיוחדת מחו"ל). בנוסף ראיתי את מערכת הקירור של ZELMAN לכרטיס מסך …
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב.. המעבד על מנוחה 53 מעלות ובמאמץ מגיע לפעמים ל90 מעלות.. המחשב כבר נתקע לעיתים ועושה רעשים שאני מפעיל משחקים.. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי מעבד INTEL 2.8 GHZ NORTHWOOD HT, לוח אם Intel Bay Field D865BGF, כרטיס מסך elsa falcox 9800pro 128mb, זכרון 512x2 400 MHZ, הארד דיסק WESTREN DIGITAL 120GB 8MB CHACHE 7200RPM, וספק ג'נרי.. 300W. תודה
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ואני לא יודע איך להוריד את מהירות המאוורר (8600GTS). הרעש משגע אותי... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה ידריך אותי איך לעשות את זה בבטחה (כך שהטמפרטורה לא תעלה יתר על המידה).
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי barton 2500 עם aeroflow השתמשתי במישחה שבא עם המאוור אבל אני לא מרוצה מהצועים וחשבתי שזה ביגלל המישחה אז אני רוצה ליקנות אחרת איזה ליקנות ??? כאילו לא משנה לי הכסף העיקר שיהיה הטוב ביותר ואם אפשר אז גם מאיפה ליקנות תודה מראש 8) וחתימה טובה 8)
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
P3 803 256 SDRAM לוח-M ASUS cuv4x כרטיס מסך gf 256 [הראשון חחח]
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן מוכרים קליפסים למאוורר נוסף עבור NINJA באזור ת"א ? כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7589&ref_id=bazman האם ניתן לחבר ללוח האם בחיבור החשמל למאוורר, מפצל כדי להפעיל 2 מאווררים למעבד ? זה לא ישגע את החיישן הסל"ד / טמ"פ ? לגבי הערת היצרן הזו: For Ninja coolers, some 120mm fans, (Sflex or Ninja stocked fans) are ready for only "Intake dual fan position". Exhaust fan position for Ninja with Sflex or Ninja stocked fans, is quite difficult to mount (although possible). אני מבין שצריך מאוורר יעודי [הפוך] להוצאת אויר מהצד האחורי של ה NINJA , כזה עם ציר על החלק הקדמי (?) כדי שהמניפה לא תשתפשף בצלעות קירור ?! איפה מוצאים כזה, או…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה דעתכם על הקירור המקורי שבא עם המעבד E6300 ... והאם שווה להשקיע בקירור אחר למעבד??? תודה רבה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני צריך כאלה ריקים :\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, אני די חדש בנושא ההמהרות אבל זה נורא מרתק אותי. בכל אופן ולעניינו: המעבד כאמור AMD 1800 XP בכל אופן קרה לי דבר נורא מוזר לי אבל אולי לא כזה מוזר לכם בכל אופן ברגע ששיניתי בביוס את הCPU CLOCK שעמד על 100 MHZ ל166 אז בכל התוכנות המעבד מזוהה כAMD 2600 XP ועובד במהירות של 1.9 מבחינת חום הוספתי שתי מאווררים של THERMALTAKE והחום עלה אבל לא בצורה דרסטית במאמץ מגיע ל40 מעלות רציתי לשאול אם האובר קלוק המוזר הזה הצליח בכלל? ומה פשר השינוי במעבד? תודה רבה על העזרה. קבלו תיקון אחרי כמה בדיקות ומישחקים התוצאה שהיתקבלה ממעבד AMD 1800 XP היא [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח dfi nforce4 ultra מעבד amd a64 3200+ ווינצ'סטר עכשיו ההתלבטות שלי היא ביין הקירור של זלמן ה 7700cu ל 7700alcu הפחד העיקרי שלי מה cu זה שהוא ממש כבד ואני שומע מוזיקה בחדר יש לי סאב 12 אינ'ץ ואני מפחד שמכל הרעידות האלה שרצות לי בחדר זה יגרום בעיה עם המשקל של היוניט קירור הזה השאלה היא אם שווה להביא את ה cu האם ההבדל משמעותי בקירור כי אם כן מקסימום אני ימצא לזה פיתרון ויביא את ה cu תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
WORK3K Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 1 ¤5 ATX450PNR FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 ¤200 L192SD Fujitsu Siemens 19" LCD L19-2SD 5MS DVI 1 ¤1115 F2-6400CL4D-2GBPK G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK 1 ¤323 NX88T512HP Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail 1 ¤1248 OC I'm Instested in CPU Overclockin 1 ¤0 Q6600TBU Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo 1 ¤1358 SAGITTA223CM Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU 1 ¤357 S203B Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 1 ¤147 WD3200AAKS Western Digital 320Gb 16MB AAKS 1 ¤382 סה"כ…
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני קונה את ה Thermalright ifx-14 לקירור המעבד, ומרכיב גם את החלק האחורי (ה80 מ"מ שמתחבר מאחורי הלוח האם, למעבד). ורציתי לשאול, כמה טוב כל "מפלצת" הזאתי ביחד מקררת? נניח עבור מעבדים כמו QX9650 או QX9770 ? כמו כן אם אני שם עליו קירור שמורכב משני מאוררי Zalman Case Fan ZM-F3 120mm, מה דעתכם? קירור טוב? וכל זמן בתוספת משחה טרמית MX-2. כמו כן, אני הייתי מעדיף אולי קירור כמו הSILVERSTONE מבחינת מאוררים אבל הם גם סופר רעשנים וגם לא מתאימים מבחינת הרכבה. אז ההרכבה הזאתי בהנחה שאני רוצה כמה שיותר קר, אך ברמת רעש סבירה, איך זה? מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-