אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי המפרט הבא, ממתין לקירור מעבד לשם הרכבה: Intel i7 2600K Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 4GB G.Skill rawjigs WD 1TB Blue Sata3 SilverStone SG05B לראשונה הזמנתי Scynth Shuriken כי אמרתי, מה כבר יכול להיות. אבל אז במחשבה שניה אמרתי לעצמי שאולי המעבד קצת יסבול, אני אסבול מרעש, ולכן באתי להתייעץ עמכם. המארז הוא ITX קצת לחוץ, אבל יחד עם זאת המעבד לא יעבור שום OC ובשלב ראשון גם ללא כ. מסך חיצוני. חשוב לי מאוד השקט, אך לא על חשבון יכולות הקירור (המעבד יעבוד קצת, תלת מימד, 1080 וכו') ראיתי שKSP (בעעע) מוכרים Corsair H60 במחיר שאני מוכן לשלם. אך השאלה שלי האם יש צורך ? או יתרה מזאת, האם זה מערכת מומלצת, שקטה ומקררת כמו שצריך ? האם הShuriken לא יהווה פתרון טוב למעבד 95W ?…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.thermaltake.com/water-3-0-riing-rgb-280.html אני יכול לרכוש את המערכת הזו ב 290 ש"ח(למעבד 2700X). מה דעתכם? יש משהו טוב יותר במחיר הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. בא לי לעשות איזה אוברקלוקינג לפנטיום 4 - 1400 שלי. אבל יש לי את הלוח של INTEL- GRIBALDI D850GB. ואין לי שם אפשרויות אוברקלוקינג בביוס. מישהו יודע על איזה דרך לעשות אובר? דרך איזה תוכנה חיצונית כמו שיש בכרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז כן, הנושא הזה כמובן נטחן בפורום הרבה מאוד. אבל יש לי דילמה די מעצבנת שהרגשתי צורך לפתוח נושא ולהתייעץ סופית. לפני למעלה מחצי שנה עשיתי הזמנה מפנדה של הגוף קירור XP90C (מנוחשת) של טרמלרייט. כמו כן הזמנתי גם SF2 90M. ההזמנה התעכבה המון, ולאחר כמה מספר חודשים מועט הוחלט לפצל לי את ההזמנה, לשלוח לי את החלקים שיש עכשיו. ומכיוון שיש בעיה עם היצרן לגבי הXP90C אז אין להם במלאי ואין להם מושג מתי זה גם יגיע. בררתי כמובן בעוד חנויות אם יש להם את המוצר הזה, אם כי ההעדפה שלי הייתה לפנדה, מכיוון שמגיע לי משלוח חינם מהם. לאחר התייאשות רבה והמתנה רבה לפני כחודשיים אמרתי שאני אחפש גם את הXP120 (אלומניום) שאומנם הבנתי שפחות יעיל, אך בהבדל מאוד קטן. וגם יתרונו שהוא מאלומניום והוא מאוד קל…
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז ככה THERMALTAKE הוציאה כזה מתג מהירויות משלה שבעצם הוא אותו הדבר רק שהוא בא באריזה נפרדת ועם דיסקית של כרטיס הרחבה מוכן ומורכב מראש ע"ג הדיסקית חרוט הלוגו שלהם וכתובת האתר שלהם והמוצר נקרא:Thermaltake Speed H.M.L Rpm Setting Cable ודרך אגב אחלה מוצר הוא מורכב אצלי (יש לי דרגון רעשן) והוא דואג להשקיט אותו בצורה טובה מאוד. ;D ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
התייאשתי מלחפש קירור זול אך עדין איכותי בארץ אחרי שגם ביד-2 לא מצאתי כלום (עניין של תקציב ). בקיצור מצאתי את זה ב EBAY http://zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=350 הוא במכירה פומבית, שמתי עליו הצעה. אבל וזה אבל גדול: אחרי ששמתי הצעה פתאום ראיתי את המילה "Seller refurbished" : http://cgi.ebay.com/Zalman-CNPS10X-Extreme-powerful-CPU-Cooler-Refurb-/350477012911?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item519a0ecfaf בעברית זה אומר מחודש. השאלה היא האם אני צריך לפחד מיכך? זה מוצר חצי פגום או שלם? והאם הוא מגיע עם כל החלקים? אה וכמובן איך הקירור עצמו? ביחס לנינגה או לשני שמוזכר פה הרבה בפורום? ושאלה נוספת כדרך אגב: מה קורה אם אני זוכה במכירה פומבית ב EBAY אבל בסוף לא קונ…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם קיבלתי את המחשב החדש שלי היו כולם יכולים לראות בצד... ורציתי לדעת האם גם אני יכול לשנות מהירות מאורר עם כרטיס 4870 עם קירור צד שלישי של ac.....? אני מדבר על האפשרות שתיהיה קלה מאוד בדרייבר החדש 8.10 שאמור לצאת מחר מחרותיים.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אחרי כמה שבועות של עבודה .. לרוב בלילה, זה מה שיצא מה-WD 32500: כמובן שהדיסק עובד ועבר Surface Scan והוא תקין בקרוב תמונות יותר איכותיות (התמונות האלה הם מה-webcam שלי), זה רק כדי לתת לכם תחושה
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום במיסגר ניסיונותי לעשות o.c למחשב הקודם שלי ניתקלתי בבעיה קטנה שניסיתי לעלות תדר לזיכרנות יש לי לוח gb k8t890 ואני לא מצאתי בו אופציה להעלאת תדר הזיכרנות (מצאתי אופציה אבל יש בה רק עד 200 mhz ) האם זה ביגלל הלוח ? או ביגלל שלזיכרונות אין את השבב הזה http://img119.imageshack.us/my.php?image=d512400pqp7.gif שהבנתי שחשוב איכשהוא אגב הזיכרונות שלי הם corsair pc3200 בתיזמונים של 2.5-3-3-8 (אני שיניתי מעט את התיזמונים אבל כמובן שאני יכול להחזיר )
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
עם הכרטיס Asus Extreme N6200GE/TD AGP 128Mb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=10671 + Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 לאן נראה לכם אני יכול להגיע? לאיזה תוצאות? דומה לאיזה כרטיס?
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לבדוק את טמפרטורות חלקי המחשב שלי דרך ה BOS?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לצאת באמצע משחק ולבדוק מה הטמפ' או מה? תוכנה מיוחדת?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מאוורר 120 לקירור למעבד שלי (TR ultra extreme) חשוב שהוא יהיה שקט ויעיף מספיק אוויר בשביל לקבל OC גבוה למעבד... הסתכלתי על ה- S-FLEX 120 mm Quiet Fan של סקיינת' אשמח לשמוע מה דעתכם עליו בנוסף אני לא יודע כמה לסמוך על הגריז הטרמי שמקבלים עם הקירור אז אני מעוניין לדעת אם יש לכם גריז אחר להמליץ עליו תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש אפשרות להעלות את מהירות המאוורר של ה INFINITY? דרך BIOS או כל אפשרות אחרת? אם כן, אשמח לקבל עצות והסברים. תודה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי תקוע, בזמן משחק הדרייבר מודיע שהכרטיס חם מדי וממליץ לכבות כדי למנוע נזק ניסיתי לנקות שם והכל אבל המאוורר לא מסתובב חלק, כאילו משהו תוקע אותו בזמן הסיבוב ... האם יש סיכוי להחליף מאוורר ב50 שקל או משהו ולסחוב עוד שנה עם הכרטיס, או שהגיע הזמן לקנות חדש (תנסו להתעלם מהעובדה שהוא 8600GT חחח אני דל בתקציב כרגע ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה למצוא HSF שישאיר את המעבד הזה בסביבות ה30+ בלי OC פשוט שלא יהיהו בעיות הולקנו 7+ יתאים ??
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ישנו קירור למעבד g power של ג'יגה בייט הוא נראה קירור מעולה(הסקרים מדברים בפני עצמם) הוא גם נראה העתק של הגוף קירור של טרמלרייט(גוף קירור מעולה ומצורף מאורר לא רע בכלל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P2B ומעבד פנטיום 3 450mHz שאני יודע שהמהירות המקסימלית שלו היא 500 מגה הרץ. :'(איבדתי את הדפי נתונים של כל המחשב :'( בזמן שעברתי דירה ואני רוצה מדריך איך להגביר את המהירות של המעבד.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
P4 630 לוח 945P-G גיגה בייט הגעתי לתוצאה יציבה 3.6GHZ שבה הכל עובד כל הבדיקות עברו בהצלחה 16 מגה פריימ S&P הגעתי ל 3.70 ובה 3DMARK05 נתקע.. רציתי לדעת אם אני יתן עוד מתח למעבד זה אמור לעבוד?! הורדתי תיחס של הזיכרון ל 133 או שאני צריך לשנות תיזמונים ?... התיזמונים שלי עכשיו הם 5-4-4-3 4:3 DDR2 512X2 המתח שנתתי עד עכשיו היה עד 1.485 עד לאן להגיע עם המתח ?!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי =] לא ממזמן קניתי מחשב.. E6600 7300GT - כי אני רוצה לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס DX10 - כשהמחירים יוזלו ASUS P945 [כן היתי צריך לקנות לוח טוב יותר אני יודע ): ] ממ 2 ג'יגה ראם 667 של KINGSTONE עכשיו אני רוצה לעשות OC.. עשיתי כבר למעבד עד ל-2.9 [325 בבאס * 9 במכפלה] עם קירור סטוק הבעיה זה שאני רוצה לקרר את הכרטיסמסך + מעבד כדי לעשות אוברקלוק רציני יותר + להוריד בטמפ' שלהם.. [כרגע המעבד עומד לי על בין 45-70 (לפי תוכנות שונות.. כל תוכנה משהו אחר ) ] והכרטיס מסך עומד על 50.. [עם אוברלוק ל 880 ו-440] מה אתם ממליצים לי? יש לי 800$.. [בדולרים ... ] אני צריך גם שם של חנות אמינה והכל.. אם ממליצים על קירור מים אז מערכת גם למעבד וגם לכרטיס מסך.. אם אפשר אז עד 30…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הורדתי לזכרונות שלי את התזמונים והמחשב עכשיו לא עולה וכל פעם שאני פותח אותו הוא מצפצף והווינדווס לא עולה!!!!!!!!!!!! כמובן שעכשיו אני מדבר ממחשב אחר....... בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!! מה לעשות????????
-
- 10 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שלאחר עדכון לגרסאות האחרונות של הדרייבר של כרטיס המסך שלי, האם יש דרך להחזיר את האופציה? בדקתי גם ב7.10 וגם ב7.9.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-