עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TYCOONMAN,

לאחר שקניתי את הקירור הזה והרכבתי אותו על הכרטיס שלי gf 4 ti 4200 גיליתי שיש בעיה גדולה. הגוף קירור לא כיסה את הליבה לחלוטין ( הליבה של הgf 4 היא ליבה די גדולה) ויש פינה קטנה שלא נמצאת תחת הגוף קירור. הפיזור אוויר של הקירור מסריח כי זה מעיף את האוויר לכיוון המכניס אוויר וליכוון דלת המארז במקום להעיף הכל לצד האחורי של המחשב. בנוסף לזה הזכרונות שלי הם מלבניים והקירור של הזלמן הוא מרובע ככה שזה לא מכסה לחלוטין את הזיכרון. ונוסיף לזה שהוא קצת עקום ( לא יודע, זה פשוט לא ישר למרות שהוא בא במגע מלא עם הליבה) וקיבלנו עצבים! עם הקירור סטוק עשיתי 570 בזיכרון ו270 בליבה. עכשיו ששמתי את הזלמן הצלחתי להגיע ל 325 בליבה אבל את הזכרונות לא הצלחתי...יש איזה דפקט מוזר שאני לא מצליח להעלות …

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  2. שלום בחנות שקניתי אמרו לי שהמהירות שעון של הSUPER היא כמו של הSONIC 1.6GHZ מה שלא נכון והוא 1.4GHZ אני ממש מתלבט אם לעשות OC או ללכת להחזיר אותו אז רציתי לדעת אם אני עושה OC לכרטיס הזה ל1.6GHZ אני יכול עם הקרור שיש לו עכשיו? ועוד שאלה אך אני ידע שזה 1.6/1.4 כי בדרייברים יש לי מהירות GPU ומהירות זיכרון אך מחשבים אותם? סליחה על הבורות אני אף פעם לא התעמקתי בOC

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by DJO,

שלום, יש לי HERCULES GF2MX 400 ועשיתי לו אוברקלוק דרך הדרייברים אבל הבעיה היא שלא חשוב מה אני מסמן זה לא נשמר, החלטתי שאני רוצה לצרוב ביוס חדש כי ככה זה דיי ברור שזה ישמר. הורדתי את ה NVIDIA BIOS Editor אבל זה פחות קל משחשבתי, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בתוכנה כתוב שם: How to Flash BIOS You must have these files before flashing your bios: NVFLASH.EXE - NVIDIA Flash Until DOS4GW.EXE - DOS/4GW Protected Mode Run-time loader --- Create bootable floppy, place these files and ROM file for example G2GTSCH.ROM Boot your computer from floppy and write this command and DOS prompt a:\nvflash.exe /f[here_write_bios_file_name] and press enter. אין לי את שני הקבצים הראשונים ולא קובץ R…

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by nitzanzb,

למרות שאני מניח שלא יהיה בעיה גדולה למצוא רכיבים אלקטרוניים כמו לדים, נגדים וכ' ובהחלט שלא תהיה בעיה עם כבלים שונים, מה לגבי הדברים היותר נדירים? מסכי LCD למשל, מישהו פה שאל על מקום לקניית מסכי LCD בחיפה וקיבל 4 חנויות מתוכן רק לאחת יש ברשומות, אך אין במלאי כרגע. חנויות און ליין שמוכרות ציוד שכזה אני בטוח שיש כמו זבל אבל קיימות מספר שאלות. 1. האם קיימת אחת בתחומי הארץ (שהמשלוח לא יהיה מחו"ל) 2. אם היא מחו"ל האם היא עושה משלוחים לארץ? כבר מצאתי אחת באוסטרליה שעושה משלוחים לאוסטראליה וניו זילנד בלבד. 3. עלות דמי משלוח לעומת מחיר רכיב, קצת מגוחך לשלם 20$ משלוח בשביל לד שעולה 3$ נכון? ואני מניח שפה אני בא בהצעה די מעניינת, יתכן למנהל הפורום או האתר אם יחליט לאמץ אותה, מה שבהח…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by gabik,

כותרת .... אני מנסה עלשות OC דרך הדריור(משום ששאר התוכנות לא עובדות לי של OC) לכ.מ וכול פעם שאני עושה TEST או OK וכ'ו זה מחזיר לי לסטוק למה? ד''א ניסיתי אם ATITOOL לא עובד התוכנה RIVE TUNER לא עבד מראה שהדריור חוסם או משהו זה...... יש עוד תוכנות לOC לכ.מ? בנהתים אני עמדיף דרך הדריור אז תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by Theoldadam,

אני לא בטוח אם זו בעיה או לא... יש לי מחשב שלראשונה הגיע אלי אתמול חדש דנדש מעבד 4 ליבות התקנתי עליו ויסטה 64 ביט והרצתי בדיקות בשביל לבדוק את הטמפרטורה יש לי קירור אוויר של טרמלטק הכי יקר שהיה בחנות אבל משום מה 2 ליבות עומדות על 56 מעלות והשתיים האחרות בין 32-37 אין לי מושג למה זה קורה יכול להיות שבמעבדה לא עשו עבודה כמו שצריך או שזה טמפרטורה נורמלית? חשוב לי לציין שלא אימצתי אותו בכלל, וסתם בדיקה שגרתית הראתה לי את הטמפרטורה בדקתי בכל מיני תוכנות וזה תמיד 56 מעלות האם זו טמפרטורה נורמלית למעבד כזה יחד עם קירור אוויר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by KF,

שלום קניתי מאורר ויש שם שני חיבורים כאלה לבנים גדולים.... עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם.. בחיבור אחד יש כמו שיניים כאלה בפנים ובשני יש עיגולים קטנים.... צריכים לחבר את שניהים ? אם כן לאן ? תודה לעוזרים. נ.ב יש שם 3 חוטים בצבעים שחור אדום וצהוב.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by vourt,

מחפש המלצה על מערכת קירור טובה (עד 150 שקל) למעבד בארטון 2500 , הכי חשוב שתהיה שקטה... תודה, kfir@jesta.co.il

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  9. מIQPC בלבד. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=445 100 ש"ח לשני המאווררים ביחד. חשבתי על ZALMAN 120mm : ZM-F3 שניים כאלו ב100. חבל שאין CoolerMaster.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  10. תקשיבו המעבד שלי P4 1.6A עם מאורר של ינטל עם סילבר גריסס והכל עם לוח EPOX 4SDA SIS645 עכשיו אני נסיתי עכשיו להעלות ל 1.75A והחום קפץ בביוס מ 49 ל 59 כל הזמן וכך גם אצל חבר שלי עם הלוח הזה והמעבד הזה אצלו גם ב 58/55 C מעלות! מה זה מצביעה שבלוח הזה יש מדד חום לא טוב?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  11. אני מעביר את ה - USB קדימה ואני רוצה לעשות חור מלבני ומדויק בתך הפלסטיק 5.25 אניצ' (ולא בשיטה של לקדוח חור חור !) איך עוד אפשר לעשות את זה ?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  12. ברצוני לברר האם לקירור הבא, יש בלוח האם הנוכחי שבמחשב של אבא שלי את היכולת לשנות את מהירות המאוורר שלו? לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4 אני רוצה לברר זאת, כיוון שעל אף שיש לו 3 פינים ולא 4, הנני חושד שהוא בעבר שינה את מהירותו בהתאם לטמפרטורת המעבד, כיוון שבעת הדלקת המחשב, הוא לא מיד מגיע למהירות העבודה שלו, אלא בהתחלה עובד חלש, ואז מגביר לאחר כמה שניות, מה גם שהוא מרעיש מאוד.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי אני מחפש לשדרג את הכרטיסי הזיכרון , שעכשיו יש לי 2X1GB , של Geil - 800MHZ , מצאתי ב KSP כמה כרטיסים תחת הקטגוריה של ה DDR2 800 אבל אני לא בטוח איזה כדאי בשביל OC , אשמח להמלצות כי אני לא כל כך בקיא בזה .. המשך יום נעים , נדב .

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  14. המפרט הוא כזה: מעבד Q6600 ספק Liberty 400, שני סטיקים של זיכרון 1GB OCZ, כרטיס 8800GT של פליט, לוח P35-DS3L של ג'יגהבייט. וכל שאר הרכיבים, כתוב במפרט שלי. אה והקירור למעבד הוא Spire SP507B7-U DiamondCool.. לא בדקתי את טמפ' המעבד במאמץ, אבל ברגיל זה 38,38,35,35 הכי נמוך שזה הגיע במנוחה זה 32,32,27,27 בערך. כרטיס המסך: מאוורר 33 אחוז: מנוחה- 40מעלות, מאמץ- 55 מעלות מאוורר 100אחוז: מנוחה- 32מעלות, מאמץ- 46מעלות כפי שתראו בתמונות, המארז דיי גדול, יש שם שני כוננים קשיחים האחד 250GB SATA והשני ATA 40GB ומאחוריהם במארז יש 3 סלוטים למאווררים 80מ"מ כאשר הם מסודרים במאונך, אבל יש שם בפועל רק שניים. בסלוט העליון והתחתון (באמצע ריק), הם מכניסים אוויר למארז. חוץ מזה, ניתן לראות א…

15. מישהו יכול להמליץ לי על קירור לא רועש וזול - עד 100 שקל, לכרטיס מסך (7600GT) לביינתים אני חושב על זה PrimeCooler HyperGraphics PC-VGAHG1 AL Blue Led ביקורת (גם שם שמו את זה על ה7600GT): http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=96&page=1 (קנייה מ http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3486) אני לא צריך משהו ממש חזק אני צריך רק כי המחשב שלי בעצמו חם, אז שיהיה קירור נורמלי לכרטיס, לא כמו הקירור הרועש והלא שימושי שמגיע עם ה7600GT בבקשה תשתדלו לענות מהר כי זה די דחוף... תודה מראש! עריכה: מישהו יכול להסביר\להביא מדריך איך בדיוק שמים את המפזרי חום? עם כל השאר אני מקווה להסתדר... (למרות שאני ל…

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  16. אני חדש בפורום. ולמרות שיש פה נושא כזה...אני פשוט מחפש את הפירוט..איך עושים את זה? אני יודע שבעזרת התוכנה אוורסט אפשר...אבל איפה רואים שם את הטמפרטורות? עוד בעיה.. רשום לי הזהרה באחד הדברים שם..הנה ההזהרה..אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעייה? Warning Accuracy of DMI data cannot be guaranteed אשמח אם מישהו יסביר לי יותר בפירוט...שלומי.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by Qtec,

שלום אני מתכנן לקנות ביום חמישי מעבד חדש (אחרי ששברתי שתי רגליים מהמעבד שלי )**** עכשיו חשבתי גם לקנות היטסינק של זלמן. רציתי לדעת מה ההבדלים בין CNPS6500A-AlCu http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6500A-AlCu.htm ל- CNPS6500B-AlCu http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6500b-alcu.htm ממה שהבנתי, הA שוקל 440גרם לעומת הB (400) והA מתחבר עם ברגים. ?? מה ההבדלים פה?? (עכשיו כבר נמצא בחנות ה-B ונראה לי שהוא די טוב ואני אבחר אותו ) **** -כן שברתי שתי רגליים מהמעבד ובגלל שהייתי בשוק חברי OverFlow פרסם את זה. :-\ (עריכה) ד"א - אני קונה p4 2.8ghz 533bus- הכי מהר שהלוח שלי יכול.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by Choice,

כשאני מעלה באס אפילו ל200 המחשב לא נדלק וצריך להוציא את הג'אמפר של הCMOS חשבתי שהבעיה היא בתזמונים אבל מסתבר שכשאני מעלה את הבאס התזמונים משתנים אוטומאטית ל2-3-3-7 שזה בסדר לפי מה שהבנתי. עוד בעיה שנתקלתי בה היא: שמתי לב שהלוח שלי פתח את המכפלה של המעבד אבל לא ניסיתי לשנות אותה, אבל לפעמים הלוח כאילו מוריד או מעלה את המכפלה של המעבד (אני בודק ורואה מהירויות שונות בזמנים אחרים) איך אפשר לשים קץ לתופעה הזאת? המפרט: AMD AthlonXP 2500+ (Barton) EPoX 8RDA3+ PMI 512mb 2-3-2-6 DDR400 על המעבד יש לי ALX-800 עם מאוורר של ואנטק, ובכלל המארז של טמלטייק עם 5 מאוררים אז אין בעית קירור.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by magimag,

אהלן, התקנתי לבד מעבד E6300 ויש יש לי שתי שאלות, האם המשחה הטרמית נמצאת על המעבד או על המאוורר שבא איתו (כי לחצתי על אמצע המעבד כשהתקנתי אותו)? הטמפ' של המעבדים (דרך תוכנת EVEREST) היא 55 מעלות, וזאת כאשר אני מריץ רק IE וביטוקנט, האם זה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by NeTBaLL,

תגיבו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  21. שלום, כפי שחלק כבר יודעים, אני שונא להשתמש בחיפוש כי הוא מלא באגים... בקרוב, אני קונה Volcano7+ (כבר כל הפורום הזה יודע), ואני אצטרך להסיר את המשחה תרמית הקודמת מהמעבד, אני יודע שעושים את זה עם אלכוהול וצמר גפן, אבל אני מחפש מדריך מפורט היטב, כי אני לא רוצה להיות תקוע עם מעבד הרוס....אז בבקשה, אני סומך עליכם... נ.ב: חיפשתי מדריך כבר, ולא מצאתי...אז זה אפילו יותר טוב אם משהו יכול לתת לי קישור לאתר עם מדריך

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  22. או שבכלל עושים לסטיק אחדוזה משפיע על השני . ???

• 6 תגובות
    • 457 צפיות
  23. Started by Ori The Man,

מה זה בעצם נותן? 1.אפשרות להוריד את הרעש של המאווררים אבל מה עוד?

• 6 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים