עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by guybz72,

שלום רב לכולם, לאחר ביצוע OC למערכת: ספק: Enermax 400W כ.מסך: EVGA 8800GTS 320mb SC מעבד: Q6600 + tower Toniq 120 1.5V זכרון: G-skill 4G 800M +0.4v לוח : GA965P-DS3 הצלחתי להגיע ל-3.5GHz, אלא שלהפתעתי גיליתי שבסיום התהליך אמנם המערכת עובדת ללא נפילות אך במשחקים מסויימים יש קטיעות ותופעה של חוסר רציפות בבדיקה שערכתי גיליתי בהרצת CPU-Z שמתח הליבה של המעבד המדוד בפועל הוא לא יציב ונע בין 1.1V ל- 1.4V למרות שעפ"י הBIOS הוא מקונפג ל-1.5V לאחר שניסיתי להוריד מעט את מתח הליבה בביוס ל-1.475 נרשם שיפור במדידה והוא התייצב על 1.428 אך לא מעבר לכך. הורדה נוספת לא משפרת יותר מ1.428 , בנוסף תופעת חוסר הרציפות והקטיעות נעלמה לחלוטין. שאלתי היא: - האם יתכן שהספק לא עומד בביקוש…

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by ThePinkPanther,

יש לי GF4MX460 של MSI יש לי איזה תוכנה מטומטמת של MSI שבה אני יכול לשחק קצת עם הMEMORY CLOCKA ועם הCORE CLOCK ומסוגל להגיד לי את הטמפרטורה. התוכנה אמורה איכשהו לתת לי שליטה כלשהי גם על הVOLTAGE והFAN SPEED אבל היא לא נותנת יש לכם תוכנה להביא לי שתרים תVOLTAGE ושאני אוכל לשחק עם הFAN SPEED?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  3. צריך המלצה למאוורים למארז 12 מ"מ טובים וחשוב מאוד שקטים....( ) שניהם ביחד שלא יעלו יותר מ150 ש"ח ועדיף כמה שפחות... אם אחד מהם יכול ליהיות גם עם LED אז מעולה עדיף לי לקנות מKSP למרות שאף אחד לא אוהב אותם כי הם 2 מטר מהבית שלי וזה כולה מאווררים תודה!

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by haimbar,

היי ברשותי כרטיס מסך GFORCE5. לאחרונה המאורר שעל הכרטיס (שמולבש על צלעות קירור) החל להרעיש באופן צורמני ומטריף במיוחד... החלפתי את מאוורר הכרטיס כולל צלעות הקירור שלו במאוורר אחר ללא צלעות קירור. האם יש לכך משמעות שהמאוורר מוצמד ל CPU בכרטיס המסך ללא צלעות קירור ? איך אפשר למדוד את טמפרטורת הכרטיס ? תוכנת ה MBM5 שמותקנת אצלי מראה לי את חום המארז + ה CPU. האם ניתן ללמוד דרכה על חום כרטיס המסך ? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני ישמח עם יתנו לי לינקים להורדה וכאלה... תודה...

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by BeBest,

אהלן, קודם כל, אני חדש בתחום של הOC. יש לי בעייה קטנה, ברגע שאני עובר את ה355FSB הכונני SATA מסרבים לעלות. לא הצלחתי לפתור את הבעייה עם שינויים כלשהם, אם למישהו יש רעיונות אשמח אגב הלוח שלי הוא Asus p5ld2 se (כן אני יודע שהוא לא משהו לOC). שאלה שנייה היא, ראיתי בכל אתרי הOC שרשום: X @ Y אני יודע שאחד מהם הוא הFSB אבל מה מסמל השני? הכוונה נגיד 220@350 ועוד משהו אחרון, הסתכלתי בסטיקי של הקירורים המומלצים. לפי מה שהבנתי בסביבות ה300 שקל הכי טוב שאפשר להוציא זה Thermaltake Big Typhoon 120 VX, אני צודק? אם לא אז תמליצו לי על משהו אחר בבקשה, עדיף שיהיה מSkyPC (החנות הקרובה והזולה ביותר באיזור שלי). תודה

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by amisha,

לאחר שעמלתי ובניתי ת את מע' ה WC שלי למעבד אני מעוניין להוסיף את הכרטיס גם ללופ של המים ולאחרונה ראיתי את הבלוק של TT שמשך את העיין שלי בעקבות מחירו הזול והחומרים שממנו הוא מיוצר .....( בסיס נחושת וכיסוי מפרספקס ...) רק שאני לא יודע אם להשקיע בו או שלקנות משהו יותר "יעודי " וידוע בתחום ה WC .... כמו DD ופולארפלאו ...... מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by IG,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס המסך שלי (פרטים למטה...) בלי החלפת קירור או השקעה כלשהי ויש ל כמה שאלות: 1. איך אני עושה את זה? בביוס אין לי אופציה של שינוי מהירות השעון של הAGP, יש לי אפשרות לשנות רק את המתח... 2. מה יכולת הOC הממוצעת של הכרטיס שיש לי ואם כלל שווה לי לעשת לו OC (אני אראה הבדל בOC עד גבול יכולת הקירור הסטנדרטי שיש על הכרטיס?) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by galgul,

איך עושים???? אם אפשר הסבר מלא אודה לכם.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by K0sTa,

אוקיי קניתי ת'מאווררים האלו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 וגם את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3897 עכשיו הראשונים עושים המון המון רוח ועם זה בא גם הרעש ולמרות שיש להם נגד משתנה, או איך שלא קוראים לזה פינציומטר משו...עדיין אי אפשר להפיק מהם את המירב ללא רעש ברמה מטורפת... עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר איכשהוא להשתיק את הרמה של הרעש? והאם לעשות חור מלא של 120 מ"מ ולא הרבה חורים יעזור להפחית את כמות הרעש.. תודה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  11. שלום לכולם, רציתי לשאול כמה עולה קירור לזכרונות?? שיתאים לכרטיס הזה: msi GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI בתודה מראש יאיר גובאני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. באיזה מהירות אתם עובדים עם הקירור הזה ? Normal או Silent ?

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  13. שלום לכולם! ברשותי מודול פלטייר (Peltier) שהשגתי (אל תשאלו מאיפה ) הפעלתי אותו על מנת לבצע כמה בדיקות, הגעתי לטמפרטורה של בערך 8 מעלות (של השטח הקר) ואז החלה על המשטח התעבות. אני מאוד רוצה להחליף את הגוף קירור המעפן שלי בלוח פלטייר (זה לא מחשב בטמפ' גבוהות - P3 800MHZ, טמפרטורה ממוצעת 35-40 מעלות עם מאוורר 60מ"מ) לכל בעלי קירור הפלטייר (AC4G), האם ישנה גם בעיית התעבות? ואיך אני יכול לפתור אותה כי אני מפחד שטיפת מים אחת תעשה הרבה... תודה! נדב

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מה זה Bearing Type -> Enlobal? זה יותר טוב מ 2ball bearing?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  15. אני אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד : SOCKET 775 LGA תודה מראש

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by IG,

אני רוצה לשנות את התיזמונים של הזיכרונות שלי (אם כדאי). המפרט מופיע בחתימה. העניין הוא שאני לא יודע מה זה התיזמונים. בביוס יש לי את ההגדרות האלה: advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 level/ 3 level/ 4 level Dram command rate- 2t command/ 1t command write recovery time- 2t/3t Dram tWTR- 1t/ 2t ואני לא יודע מה צריך לשנות. שאלה נוספת: מה התזמונים המומלצים למערכת שלי, ואיזה סיכונים יכולים להיו…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  17. ראיתי בגלריות שונות שאנשים שמים מאורר למסך, באמת זה מועיל במשהו או סתם גורם להיצטברות אבל? כי בסך הכל מסך בנוי לעבוד בצורה כזאת ואם היה צריך מאורר אז היו שמים אותו כבר במפעל יצור לא?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  18. התקדמתי בבנית והתקנת הרדיאטור המאורר והכונס המאורר מכניס אויר מלמעלה נושף דרך הרדיאטור ומשם כונס האויר השחור מונע את עירבוב החם בחלל המארז ומפנה אותו החוצה אשמח לקבל תגובות http://photos.walla.co.il/ssddssdd ( אלבום : הכנה לקירור )

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  19. שלום נשברה לי המשאבה הישנה של מערכת הקירור אקוואריס 2 של TT ואני צריך חדשה, לא יודע עדיין בקשר לתקציב אז תציעו משהו סביר, תודה

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by Diffuse,

למישהו יש מידע או שעשה את זה פעם?

21. Started by kovar,

עשיתי אוברקלוק ל GTX 670 שלי דרך MSI Afterburn אני רואה שיש אפשרות לסמן שהאוברקלוק יכנס לתוקף עם עליית הווינדוס. האם אפשר לבצע אוברקלוק רק לפני שאני הולך לשחק ומיד לאחר שאני מסיים לעשות ריסט ולהחזיר את ההגדרות המקוריות? זה חוסך בחשמל או שזה זניח?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם אתמול נדפק לי המאוורר של המעבד - הוא פשוט תפוס , כנראה בגלל אבק . אז התקשרתי ל RSM לשאול על מאוור שמתאים לסוקט 1155 , במחשב הזה יש מעבד i3 2100 אז המליצו לי בטלפון על המאוורר למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1155/1156/775 במחיר של 111 ש"ח , אני רציתי לקחת בהתחלה Coolermaster Hyper TX 3 EVO שהוא יותר יקר. המאוור שהם המליצו לי מגיע ללא מאוור של 120 אלה רק הכנה למאוורר , אבל נאמר לי שהקירור הזה לא צריך מאוורר נוסף והוא עובד מעולה ללא מאוורר . אני שואל אותכם , איזה מאוורר יותר טוב , מה שרציתי בהתחלה או מה שהמליצו לי ? האם המאוורר שהם המליצו לי , יכול לעבוד טוב מאוד בלי מאוור , זה נשמע מעולה בשבילי בגלל שהמחשב שלי יהיה שקט יותר ? אני שואל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by אדם לוי,

מה מספק ביצועים טובים יותר בOC ובכלליות מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by DarkFire,

היי רק רציתי להראות לכם תכרטיס של CLUB-3D שהוא בא עם AC קירור הכי שקט והכי חזק שיש , כמו שראיתם באתר של החברה... עם כרטיסים אחרים ניסיתי ולא הלך OC כמו של CLUB-3D עם ה AC שלו . התמונות מדברות

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by santakelev,

אני מחפש לשפר קצת את הקירור של המערכת שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהמלצות: 1. מעבד Core2Duo E8400 - כרגע מורכב עליו מאוורר ג'נרי. עשיתי לו OC רגוע ל-3.6GHz, ובמאמץ הוא מגיע ל-55 מעלות בערך. מכיוון שאני רוצה להגביר את ה-OC, אני מחפש קירור נורמלי. חשבתי על ה-Mugen II, האם הוא נחשב דגם טוב? שקט יחסית (אני לא פריק של שקט, אבל בכל זאת)? יש המלצה יותר מוצלחת? 2. כרטיס מסך HD5850 - מגיע בממוצע ל-90 מעלות במאמץ. הייתי שמח להוריד את זה קצת..... ראיתי ב-KSP את הדבר הזה:Arctic Accelero L2 Pro VGA Cooler. שווה? 3. המארז שלי הוא SViking של Thermaltake. יש לו שני מאווררי 120 על הכיפאק, אבל כשאני מגביר את המהירות שלהם הם עושים רעש מזעזע של שואב אבק (זה לא בעיה של נקיון או משהו, הם פשוט …

• 6 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים