אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קניתי השבוע כיד שניה (אין אחריות פה הדגש..) Q6600 את המפרט כולו אפשר למצוא בצד ימין.. כרגע בלי אובר קלוק מעוניין לעשות במידה והטמפרטורות כרגע מתאימות, מורכב על המעבד V1 ככה שאני מעריך שאני יכול להשיג תוצאה יפה הבעיה שאני לא רוצה להסתכן ולא יודע כל כך מה לעשות מצאתי כל מיני סרטונים ביוטיוב שמראים איך עושים פשוט לשנות בדיוק את מה שמשנים שם וזה יהיה בסדר גם אצלי? סרטון לדוגמא http://www.youtube.com/watch?v=fYg4bIWMa9g לינק לבדיקת מאמץ שעשיתי http://up49.siz.co.il/up2/gwmrjyin2krl.jpg תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קירור שקט לI7 \ 2011-3 ללא כוונות OC האם יש טעם להשקיע מעל I11 \ I30 ? הם שקטים ? יש יותר שקטים בטווח מחירים הזה ? האם קירור מים הוא שקט יותר משמעותית ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי קניתי לוח אם חדש P41 של גיגבייט, ראיתי שיש ללוח 3 חיבורים של מאוורים + חיבור לCPU, 1 חיבור עם 4 פינים+2 חיבורים עם 3 פינים, מניסיון שלכם את המאוורר הקידמי המכניס אויר ,לאיזה חיבור מומלץ לחבר? כי ראיתי שמהירות הסיבובים שלו קטנים ולא מספיק לקירור המארז. רוני
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
סתם עלה לי רעיון שכל אחד ייכתוב פה מה הטמפרטורה הכי נמוכה שהצליח להגיע למעבד התנאים הם עם מארז סגור ובלי מזגן עובד בחדר ;D אז יאללה אני אהיה הראשון הגעתי ל 29 מעלות וצירפתי תמונה של התוכנה של GIGABYTE תקראו בצד שמאל למטה את הטמפרטורה מחכה לעוד טמפרטורות של אנשים
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך קרור טוב, איכותי ורצוי חברה טובה ומוכרת תקציב בערך 150+- 1. אני צריך הצעות... 2. יש לי כמה שאלות לגבי הקרור: Arctic Freezer 7 Pro * מאיזה חברה הוא? * חברה מוכרת וטובה? * הוא שקט? אני רוצה קרור מאוד שקט, שאני בקושי ישמע אותו... (אני רוצה מחשב סופר שקט...) <- הוא עונה לדרישתי? * הוא טוב? גם עם OC? (למרות שאני לא מתכנן OC) *הקרור הזה גם יתאים לקונרו? * הוא רק מאוורר או שהוא מחובר למעבד עם גוף קרור שגם מקרר את המעבד ? *מה ההבדל ביו: FREEZER 64 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4400 ל FREEZER7 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4399 ??? תודה מראש לעונים... זה מאוד חשוב לי
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מת לי המאוורר במארז (Antec P182, מאוורר 12 ס"מ) שהיה אחראי על קירור הכוננים הקשיחים (ויש מצב שהוא לקח איתו את אחד הכוננים כי לא תפסתי את זה בזמן). עכשיו, היות ואין לי את הזמן לנסות להציל את המאוורר ואני לא רוצה להשאיר את המחשב בלעדיו, אני פשוט רוצה לגשת לחנות ולקנות אחד אחר. אז הצצתי ברשימת הכוננים שמוכרים ב-KSP (רק כי יש סניף קרוב לעבודה שלי) והבנתי שאין לי מושג איזה מהירות מומלצת למאוורר שאחראי רק על הכוננים. אני משער (ותקנו אותי אם אני טועה) שהמהירות לא צריכה להיות גבוהה במיוחד היות והם (הכוננים) לא ממש יצרנים מאסיבים של חום (כשהמאוורר לא עבד הם הגיעו ל-65 מעלות) ואני אשמח למשהו שקט ופשוט (גם ככה המארז אטום). אז, על איזה מהירות להתכוון? אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד מ…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! המחשב יגיע בקרוב ואני צריך טיפים לOC כל דבר יתקבל השימחה טיפים העצות אל תעשה ותעשה כל דבר שמתאים למתחיל.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה דעתכם על הקירור הנ"ל? האם מפריע לזכרונות גבוהים? נראה לי סבבה, 210 ש"ח בארץ. מעבד: Core i5 750 (1156) לוח: Intel DP55WB זכרונות: 4x2 G.SKILL RIPJAWS מארז: antec 300 בהתחלה חשבתי על מוגן 3, אבל דאגתי שיגע בזכרונות כאן אני רואה שהנוקטואה מקרר יותר טוב http://www.rwlabs.com/article.php?cat=&id=454&pagenumber=6 ובאותו מחיר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ניסית להצמיד כמה שאפשר את גוף הקירור לזיכרונות עם הפד בדבקה , לאחר זאת ראיתי שיש 2 זיכרונות שלא מוצמדים לפד , יש מירווח של בערך חצי מילימטר , יש אפשרות לתקן זאת? והאם זה מסוכן לזיכרונות ? גוף הקירור אמור לקרר 4 זיכרונות בשורה . הכונה לקירור הארוך שבתמונה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. אני מתכנן לקנות קירור לכרטיס מסך,ועימו מגיע גופי קירור לזיכרונות. הייתי רוצה לדעת,האם לאחר שאני מדביק את גופי הקירור אני יכול להסיר אותם ללא חשש ובעיה. תודה. MuTaTiOn.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש מעבד פקסקוט 3 גיגה שיש לו בעית רעש (אינטל מקורי) אני רוצה המצלה להחלפת מאורר שיהיה שקט משהוא שיתן רעש כמו 2000 סיבובים של המאורר המקורי של אינטל (בזמן עבודה רגילה ללא מאמץ) כמו כן כרגע המעבד עובד קבוע על 5400 סיבובים לשניה והטפרטרות עומדות על 52 מעלות למעבד ו 37 מעלות ללוח האם שהוא AUSUS דגם p4c800 e dulex תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ניסיתי דרך הדריברים אבל כל פעם שאני משנה זה חוזר להגדרות הרגילות... מה לעשות כדי לשנות את מהירות המאוורר
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הקירור מוגן 3 ורציתי לשאול לגבי הרעש שלו..איך הוא? רועש? שקט? (בזמן מאמץ כמובן) הקירור שלי עכשיו זה הקירור בוקס של המעבד 955.. קירור מאוד מאוד רועש.. מישהו יכול לתת לי אינדיקציה במספרים כמה הקירור שלי רועש וכמה הקירור מוגן 3 רועש? ני אמור להסתכל על הdba שלהם לא? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הצלחתי להעלות לו תדרים גם לזכרון ולמעבד: GPU Frequency : 518.4 MHz - [initial : 400 MHz] Memory Frequency GPU : 796.5 MHz - [initial : 666 MHz] מקור 400 -> עלה ל518 מקור 666 -> עלה ל796 מתחים אני לא רוצה להעלות. מישהו הגיע לתוצאות דומות?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טוב ככה נכנסתי לביוס העלתי את הfsb מ 200 ל 240 בהדרגה.... הכל יציב ועובד טוב עכשיו הבעיה שבביוס אי אפשר לעלות מעל ל 240 אז השאלהה היא....אפשר לפרוץ את הביוס או כל דרך אחרת ...בשביל להמשיך ולעלות את ה fsb? אממ אם זה חשוב amd 64 3200+ asus a8n-vm
-
- 7 תגובות
- 478 צפיות
-
-
טוב עד תחילת החופש הגדול אבי הבטיח לי לקנות מחשב עכשיו רוב הסיכויים שהוא יקנה לי את ה-q6700 וחשבתי לעשות לו oc ככה שיעריך את חייו ואני יצטרך בהמשך רק להחליף את כרטיס המסך, אבל אני בחיים לא עשיתי oc ואחרי קריאת 3 מדריכים הבנתי שזה תהליך די פשוט שמצריך קצת ידע במחשבים והיגיון. חשבתי לעשות oc ל-q6700 ולא ל-q9400 בגלל המכפלה מספיק לי גם זכרונות של 800MHz בשביל להגיע ל-4GHz ולא נראה לי שאני הגיע לשם. כעיקרון אני קונה את המארז cm 690 ולא כל כך הבנתי את נושא המאווררים לפי מה שהבנתי: 1. יש לו 3 מובנים ואתה יכול לקנות עוד 3 אבל יש שניים למעלה שמצריכים להוציא את הפח העליון, האם זה נכון? 2. איזה מידות לקנות לכל אחד? 3. למעבד חשבתי לקחת את ה-AC Freezer Xtreme כמה אתם חושבים שהוכל להג…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה כיוון לשים את המאורר של המעבד בנשיפה למעלה או למטה(על ההיט סינק)?? בתודה דניאל
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בעל קירור סטוק של GIGABYTE http://up51.siz.co.il/up2/0d1zymmdizn2.jpg כמו שאתם רואים , MEMORY על מקס מבחינת RIVATUNER מעל זה כבר אם סימן קריאה ואמרתי זה כבר מיותר , הGPU ב849 גורם לVPU RECOVER , אז הורדתי ל839 שלא יהיו בעיות , סך הכל לא מבין כל כך בOC לכרטיסי מסך רציתי לשאול אם זה OC קטן או בינוני? ואם הכל טוב , אגב המאוורר על 40% לא יודע למה רשום 0% זה קירור סטוק בקשר לציון ב3DMARK זה נתן לי תוספת כזאת 15200 אם OVERDRIVE של ATI שזה 750@790 ו900@1100 , קיבלתי אחרי הOC אם RIVATUNER את המספר 15700 , תוספת של 500 בקיצור , זה הרבה?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה שלמוכם לאחרונה הורדתי את התוכנה SPEED FAN, וראיתי שהמאורר של הציפ על הלוח אם שלי(MSI K8N NEO4) מסתובב 8888RPM, שזה המון, ולכן הוא עשה המון רעש!!!!! לכן החלפתי את המאורר לקירור פסיבי של ZALMAN לפי דעתכם, מה צריכה להיות הטמפ' של הציפ' שלי כך שהוא לא יפגע???? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהי הטפרטורה הממוצעת,הממולצת,והמקסימלית למעבד P4 פרסקוט תודה
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב הבא: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 Kingston 4GB DDR3 1333 - כפול 2 Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - כפול 2 המעבד נמצא בOC ל4.3. משומה אני מקבל הודעה מ3dmark שאני אמור לקבל תוצאה גבוהה יותר. http://www.3dmark.com/3dm11/4443483 כתוב שם שאני מקבל: P7744 iאני אמור לקבל P9100. מה הסיבה לכך? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מבין שאפשר להפוך את הGT לULTRA ע"י פתיחת צינורות עיבוד שכבר קימים שם...רק שהחברה נעלה.....זה נכון?...ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי לוח-אם: Gigaybye P35-DS3 מעבד intel E8400 ספק 450 של קורסייר, ספק חזק, יכול לעמוד בזה, כבר עמד באוברקלוקים כבדים הרבה מזה שאני מתחנן --- בעבר הרחוק. --- הדיפולט של המעבד הוא 333Mhz - מכפלה 9 = עובד על 3000mz --- עשיתי אוברקלוק קטן וצנוע מ333mhz ל 360mhz (מסתכם ב 47% אוברקלוק). המעבד במצב מנוחה על 48 מעלות. האם זה הרבה \ קצת? (אני כבר לא זוכר ת'נושא).. אני מתכנן להגיע ל400mhz גג, לא יותר מיזה. אשמח לקצת טיפים, ולדעת מאנשים כן, מהיא הטמפרטורה שאסור להגיע אליה.. אצלי המארז פתוח לרווחה.. מצד אחד כמובן. צירפתי תצלום מסך של ה CPU-Z מסך ראשי, אם זה יעזור למומחים שכאן, זה מראה איך זה על מצב מנוחה.. --- אגב, שאלה נוספת, במסך POST בחלק של האוברקלוק, בשביל לה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה http://www.jsp-tech.com/index.asp?ind=b2&type1=5&id=16 האם יש דרך כלשהיא לשלוט על המאוורר הענק שבצד ? כלומר, להעלות לו את המהירות. יש גם מאוורר אחד מאחורה, לא בטוח אם יש מקדימה... תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ביום ראשון שעבר הזמנתי לדים מהאתר www.LSDiodes.com ביום שני בבוקר ההזמנה יצאה מארה"ב וכבר היום היא הגיעה.... אני ממש מרוצה מהצורה בה נשלחה החבילה- במהירות ובמקצועיות!! המחירים בארץ לא מתקרבים למחירים שמציע האתר.... וגם ההזמנה עלתה רק 2$ שזה אפילו יותר נמוך ממשלוח בארץ... הזמנתי 30 לדים וקיבלתי במתנה 4 לדים (בונוס כמות הקניה) כלומר קיבלתי בסך הכל 34 לדים ושילמתי בסך הכל 21$ כולל משלוח!!! לדעתי ממש משתלם! (מה שרשוב בכתב יד בהזמנה זה מה שקיבלתי בונוס...) זוהי המעטפה כולה איך שקיבלתי אותה:
-
- 43 תגובות
- 2k צפיות
-