עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NadavAfuta,

היי קיבלתי את כל הרכיבים של המחשב שלי, מלבד הכרטיס מסך. יש ברשותי את Mugen II של Scythe באריזה המקורית, אבל אני לא בטוח שהוא מתאים למעבד הCore i7 920 שקניתי. אם הבנתי נכון, אמור להיות איזה חלק נוסף שמתאים את ההיטסינק למעבד מתושבת LGA1366? או שזה אמור לעבוד ישר מהקופסה? בנוסף, כמה שאלות: - האם אמורה להיות מרוחה משחה טרמית בתחתית ההיטסינק? כי זה לא נראה ככך. - האם בטוח למרוח משחה טרמית על המעבד כשהוא כבר מותקן בלוח האם? האם צריך למרוח גם על ההיטסינק וגם על המעבד? או שבכלל עדיף למרוח רק על ההיסטינק. -הMugen II מגיע עם מאוורר אחד, האם כדאי לי להוסיף עוד? על איזה מאווררים אתם ממליצים? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by galgul,

אחרי האוברקלוקינג..

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  3. קראתי בכמה מקומות שממליצים להכניס אוויר מהחלק הזה, ובחלק מקומות שכדאי להוציא אוויר מהצד הזה... מה דעתכם בנושא ?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אני רוצה להושיב עליו קירור טוב מכיוון שאני מתכוון לבצע לו OC טווח מחיר של עד 4000 בתודה.

• 14 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by trojan,

טוב המעבד שלי חם יחסית נראה לי... p-4 lga775 3ghz זה במצב שהוא יחסית מנוחה (רק מירק וקספרסקי פועלים) http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png זה לאחר סרט http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png גם השאר יחסית חם.. ולאחר חצי שעה משחק בcounter strike 1.6 המעבד הגיע ל70 מעלותתתת אז עכשיו הבנתי שאני צריך לנקות את המאווררים ואני מתכנן ניקוי מלא של כולם.. אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לדלג על הקטע של המשחה התרמית כי אף פעם לא התעסקתי בזה... ולנקות את המאוורר (של המעבד) רק על ידי ספריי אוויר וקיסמי אוזניים במידת הצורך ?

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by EyalRDT,

שלום לקראת האביב המתקרב אני חושב להרכיב במחשב שלי קירור מים מאחר ובימי אביב חמימים ובייחוד בימי קיץ רותחים הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי מגיעה לרמה מדאיגה(עם קירור פאסיבי) וכל המאוררים במחשב מתאמצים ועושים רעש של דינוזאור בשעת מצוקה. וכן יש לי סירקולצית אויר טובה ומאוררים די טובים. השאלות שלי הן אלו 1.האם קירור מים יתאים למארז שלי מסוג Gigabyte Triton 2.האם ההרכבה והפירוק(במידה ואני מחליף רכיבים במחשב) מסובכת במיוחד? יש לי ניסיון טכני וכבר הרכבתי מחשבים מאפס ללא תקלות(לרוב) 3.מהי העלות של פיתרון קירור מים כולל(לכל המחשב) אני מדבר על פיתרון קירור איכותי שלא יתקלקל במהירות והכי חשוב מבחינתי שלא ירעיש כמו הדינוזאור זצ"ל.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by 1nstall,

.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  8. הוודו שלי הגיע ללא גופי קירור והיה במהירות ברירת מחדל של: 100Mhz לשני ליבות (הכי חמות) 68Mhz לליבה השלישית (חמה/פושרת) (רשום עליה MX) 72Mhz לזכרונות (לא מתחממים) הוספתי לשני הליבות החמות קירור שאני הכנתי ועיצבתי עם מאוורר 40מ"מ חזק (במהירות 6626RPM) "בשיטת הקירור של הGeForceFX" לליבה השלישית הפושרת הוספתי גוף קירור שגם אני עיצבתי עם מאוורר 60מ"מ (במהירות 5818RPM) לאחר כל גופי הקירור והמאווררים להלן תוצאות האובר-קלוק: 320Mhz לשני הליבות 200Mhz לליבה השלישית 150Mhz לזכרונות תוצאות 3DMARK לפני הOC 403 נקודות אחרי הOC 778 נקודות מפרט המחשב השני שלי: Intel Pentium 133Mhz @ 300Mhz 56MB EDODRAM Aztech Sound Card Voodoo Rush MX86251 @ 320Mhz/200Mhz/150Mhz 56K RockWell Quantum Fir…

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  9. אהלן, המחשב הוא מחשב חדש (מפרט בצד), עדיין לא התחלתי את הOC (לכן גם עדיין אין לי קירור מתאים). הטמפ' שלו הם 43 בערך למעבד ולהארד דיסק במנוחה, 58 למערכת כולה במנוחה, 70 לכרטיס מסך במנוחה.. (הכוונה במנוחה היא שרק מערכת ההפעלה מופעלת בלי משחקים). כרגע אני לא יכול לרכוש מאוורר נוסף, המארז שברשותי הוא הLEXA שנאמר לי בפורום מארזים שהוא מארז טוב. הוא בא עם ארבעה מאווררים אך לדעתי הם ממש ממש איטיים (באוורסט מופיעים 2 מאווררים והם על 900 RPM), המאוורר של הכ.מסך על 1500 RPM שזה 60% מיכולתו.. יש מה לעשות? יש תוכנה חוץ מאוורסט לבדוק טמפ'? (לא תוכנות לאוברקלוקינג למיניהן) (בעיקר לכ.מסך) כיצד ניתן לשלוט על המאווררים? (הורדתי על SpeedFan אבל הסתבכתי איתו..) אשמח לעצות..

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by alice in chains,

איזה מערכת קירור אתם ממליצים לי למחשב שלי ושהיה קל להרכבה. יש לי פנטיום 3 500MHZ באס 100HZ - מנהלה - למה כל הרווחים האלה ?

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by feint,

שלום, ברשותי מעבד AMD Athlon 2500+ ללא OC לוח MSI KT4AV הטמפרטורה של המעבד כיום היא 64 מעלות. מחפש דרכים טובות וזולות יחסית להוריד את הטמפרטורה לסביבות ה 40 מעלות. אשמח לקבל עצות,מחירים ומקומות שאפשר לרכוש מהם את הציוד הדרוש.

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by redti,

הפעלתי את הauto tune בati overdrive והוא קבע לי אוברקלוק אוטומטי די מטורף.. 1158 לזכרונות 690 לליבה המאורר על 80% קצת מרעיש אבל אפשר לסבול את זה זה עבור HD4850 SAPPHIRE הגרסת stock במאמץ של 96% הזכרונות מגיעים ל78 מעלות והליבה ל76 בערך ? במנוחה הזכרונות על 52 מעלות והליבה 48 להשאיר את ההגדרות האלה או שקצת מסוכן? אתם מכירים תוכנה או שיודעים על פונקציה בלוח אם שאני יכול לעשות שהמאורר יפעל על 80% אוטומטית כאשר הכרטיס עובר את 65 מעלות?

13. Started by A-L-o-n,

יש לי שאלה... האם ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO הוא מקרר טוב? ביחס למחירו הוא טוב? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  14. אהלן חברה, מה עדיף מבחינת ביצועים ושקט כמובן מבין אלו: Cooler Master Hyper Z600 Silent CPU Cooler - בסביבות 240 ש"ח לפי מה שהבנתי לא מגיע עם מאווררים.. אפשר לשים עליו 2 מאווררים, 120 אפשרי? http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=4509 CoolerMaster CM V8 - בסביבות 340 ש"ח http://www.slg.co.il/product_info.php?products_id=523 Hyper N620בסביבות 380ש"ח 2 מאווררים של 120 http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=6001 Mugen 2 בסביבות 240 ש"ח, אני חייב לציין שנראה טוב ולפי מה שהבנתי אפשר לשים 2 מאווררים עליו.. לא נראה יקר מתאים ל 1366 http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-cpu-coo…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אם אני רוצה לחבר לדים בשרשרת אני צריך לפני כל לד נגד או מספיק אחד בהתחלה ?? ההיגיון אומר שאם אני יחבר אחד בהתחלה אז הוא ישפיע על כול המעגל.

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by amisha,

מה אתם אומרים להשקיע בקירור אויר או שלחסוך את הכסף לכרטיס חדש ? יש למישהו רעיונות ? מהו הסף של החום של הליבה הזו ? מישהו פעם ניסה לעשות עליו OC ? עם איזו תוכנה עושים לו את ה OC וגם משאירים לו את ה OC קבוע ?

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by sagg,

שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג HD4850 ואני רוצה להוסיף לו קירור. בSKYPC המליצו לי בחום על הקירורים הבאים: ARCTIC COOLING TWIN TURBO-קירור ידוע בעליונותו. THERMALRIGHT HR-03 GT- לא ממש מכיר אותו. הם המליצו לי בחום על הטרמלרייט ואמרו שהוא טוב יותר. כמו כן צירפו לי גם לטרמלרטייט מאוורר של ARCTIC COOLING 80MM AF8025L אמרו לי שבמקרה הגרוע יכול להתקלקל המאורר על הגוף קירור ומחליפים אותו בשניות, בעוד שהטווין טורבו מתקלקל או נדפק המאורר או משהו כזה הלך גוף הקירור.. מה אתם ממליצים? עלולה להיווצר בעיה כי אני אעשה CF עוד מעט ואז הקירור יפריע לכרטיס השני, נראה כבר. מבחינת ביצועים ושקט מה כדאי לקחת? אני מאוד מבקש שתסבירו את עצמכם. המון תודות.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  18. היום בבוקר הוספתי למעבד שלי קירור מסוג Scythe Katana 3. למחשב מארז מסוג Sonata III, ומכיוון שלא ידעתי לאיזה כיוון לכוון את המאוורר של הkatana 3, חיברתי אותו בצורה שמופיעה בתמונה. האם החיבור הזה אופטימלי למארז הזה, או שעדיף לכוון אותו לכיוון אחר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by carock,

יש ליח את הכרטיס 5700 של NVIDIA והוא בקושי סוחב משחקים..אפילו OVERLORD הוא בקושי סוחב..אז חשבתי שאני יעשה לו איזה OC קטן בשביל OVERLORD..יש לי את התוכנה RIVATUNER ..מישהו יכול לעזור לי.. (יש לי קירור סטוק ואני לא מתכנן OC ענקי)

20. Started by navk2,

אני כרגע על 750\1000. הOC נעשה דרך ATI TRAY TOOL, הכרטיס עבר בדיקת עומס דרך OCCT אבל שאני נכנס למשחק שכנראה יותר טובעני מבדיקת העומס, הכרטיס מתייאש אחרי 2 שניות ב3D. שניסיתי להעלות מתח דרך התוכנה היו לי אפשרויות רק למתחים נמוכים יותר מהנוכחי, שניסיתי להוסיף עוד משתנים לרשימה, הוא נתן לי לבחור בהם רק אם הכנסתי את אותו ערך שכבר קיים לי, שניסיתי להוסיף עליו אפילו ב 0.001 הוא היה חוזר לי מיד לערך ההתחלתי ומאפס את הקלוקים.(תמונה) יש אולי דרך אחרת להעלות את המתח שלא באמצעות מוד עיפרון ? עריכה : אוקיי, אחרי שקראתי קצת הבנתי שאין אפשרות לתת לו מתח מעל המוגדר בBIOS, שלפי מה שהבנתי זה בכלל 1.2, מישהו יכול לאמת ? ואם זה נכון אז למה אני לא מצליח ? מצאתי את זה : http://www.overclock.…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  21. טוב אז אני צריך 3 חלקי קירור והם : 1.פלטת קירור למחשב נייד - יש לי מחשב נייד ואני צריך פלטת קירור טובה השאלות הם *אם זה באמת עוזר ומקרר טוב * מה הפלטה הטובה בשוק בתקציב של עד 350 שקל 2.גוף קירור למעבד - טוב אז המעבד שלי הוא E6300 והוא יוצר לי צוואר בקבוק אז אני רוצה לעשות לו אוברקלוק עכשיו יש לי מארז ANTEC SONATA II Piano Black ויש לו צינור שמוביל אוויר קר מבחוץ ולוח אם GA-965P-DS4 אז השאלות הם * כדי להתאים את גוף הקירור לצינור אוויר כי זה יכול ליצור הגבלת בחירה עם כן אז איזה גוף הכימתאים *איזה גוף קירור הכללי אכי טוב לי בתקציב של עד 300 שקל מומלץ 200 שיהיה כמה שיותר שקט וחזק. 3.ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid To…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  22. היום קיבלתי מספר חלקים חדשים למחשב שלי וביניהם את לוח האם הנ"ל של Asus וכמובן שניגשתי לתהליך ההמהרה במהרה (Pun intended) אך נתקלתי במספר אפשרויות בביוס הקשורות להמהרה אשר לא ידעתי את משמעותן ומן הסתם כצפוי חוברת ההוראות לא סיפקה שום אינפורמציה מועילה. בקיצור, אני אעריך אם מישהו יוכל לפרש את ההגדרות הנ"ל או לקשר למדריך כלשהו אשר מסביר את מהותן. - DRAM Static Read Control - Auto/Disabled/Enabled Transaction Booster - Auto/Disabled/Enabled - Clock Overcharging Mode - Auto/700mV/800mV/900mV/1000mV - CPU Voltage Reference - Auto/x0.63/x0.61/x0.59/x0.57 - CPU Voltage Damper - Auto/Disabled/Enabled - CPU PLL Voltage - Auto/1.70v - FSB Termination Voltage - Auto/1.20V/1.30V/1.…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. שלום, לאן אני אוכל להגיע עם זה? יש לי : AMD Athlon 64 X2 4200+ am2 Gigabyte GA-M55plus-S3G שתי Samsung 1 GB DDR2-667 ספק: 600 watt http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/30058001/Images/LPPS600.jpg על קירור תמליצו לי בבקשה, אני מעוניין במשהו טוב עד 350 שח [אם יש דבר כזה]

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  24. אני עושה אוברקלוק ל6950, וכבר היו לי כל מיני סוגים של קריסות.. למשל מסך כחול, פסים וכו' איזה מצבים קורים בגלל שהליבה לא יציבה ואיזה מצבים אם הזכרון לא יציב?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

אני מעוניין לחבר אותו לפאנבאס על 2 מצבים אבל יש לו חיישן מהירות שמשנה את מהירות המאוורר לפי טמפ' גבוהה.. עכשיו אני חושב שזה יצור בעיות עם הפאנבאס.. אתם יכולים לומר לי אם זה יעשה בעיות, ואם כן, יש אפשרות להפטר מהחיישן או משהו שזה לא ישנה מהירות לפי טמפ' תודה.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.