עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Cereal Killer,

צריך המלצה לקירור עבור E8400 היעד הוא 4.0 התקציב עד 300 (כולל משחה/מאוורר/סינק) אפשרי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ElemenTal,

תראו אני כנראה אקנה את של GIGABETY וראיתי באיזה מקום שאמרו שיש לו בעיות יציבות ב OC של 700 (כנראה בגלל הקירור אני מנחש) אז אם זה נכון, ואני באמת אתקל בזה (אם בכלל זה נכון ועוד משהו מפה שמע על זה אולי?) אז איזה קירור כדאי ליקנו בשביל OC "רציני" 2 הצעות: הצעה אחת למשהו טוב ומולמץ במחיר סביר, כי אני כמעט לא יודע את הטווח המחירים של הקירורים לכרטיס, אבל אני יודע שעד 200 יש משהו טוב. הצעה שניה משהו יותר חייתי, כמובן שבתקציב יותר גבוהה. ועכשיו ראיתי קירור שהוא די חדש של TT ה DuOrb - הוא ניראה די קטלני (2 מאוורים, Heatpipe) אז הוא גם טוב או שהוא רק ניראה ככה ?

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by henbasel,

אם יש לכם דגם מומלץ בין 100-150 ש"ח המחשב הוא לא לשימוש מיוחד אלא שימוש ביתי פשוט הקירור המקורי שלי של אינטל נדפק

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  4. Started by Travis Bickle,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, Phenom 2 X3 720 עם PowerColor ATI Radeon 4850. יש לי מספר שאלות לגבי המארז והמאווררים הבאים: Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm, יחידות 2 ₪76 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪186 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1309 1. האם הם יהיו שקטים יחסית? 2. האם יעמדו בפתיחת הליבה ברביעית (אם וכאשר) ו/או OC צנוע לכל היותר (מכפיל בלבד, בלי לגעת במתח)? 3. האם יש המלצה לרכיבים אחרים בערך באותו תקציב (או לכל היותר עם חריגה קלה)? תודה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by manenbu,

שלום, אני הולך לקנות מעבד Phenom II 965, ורציתי לדעת אם יש קירור כלשהו שמומלץ, במקום הסטוק שמגיע. בגדול, המעבד לא הולך לעבור אוברקלוק (ואם כן, אז משהו גבולי מאוד של אחוזים בודדים). חשוב שיהיה שקט! זה ישב על לוח אם של AM3.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  6. שלום, הדרישות: 1) מקרר טוב מאוד (מן הסתם). 2) יכולת להגיע ל-OC גבוה. 3) נראה יפה. 4) כמובן מותאם לתושבת LGA775 (עדיפות לתושבות החדשות יותר). תודה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by xtract1,

אוברקלוק לא יהיה מתוכנן. כעיקרון אני רוצה משהו שיאפשר לי לעבוד בטמפ' טובות גם כשהמעבד ב-100% מאמץ בקיץ. חשבתי על הפריזר 7 פרו (אני מעדיף לא להוציא את מלוא הסכום,וגם 100 ש"ח זה מכובד) אבל אני לא בטוח שהוא הכי כדאי כלכלית ושהוא באמת מספיק. יש משהו קצת יותר טוב לדעתכם? איך הפריזר אקסטרים? שווה תוספת של כ-80 ש"ח? איך הוא מבחינת קירור ושקט? איך ה-OCZ Vandeta מאותה בחינה איך ה-Blue Orb למשל? Cooler Master GeminII S CPU Cooler? Cooler Master Hyper 212 CPU Cooler כעיקרון כולם נכנסים לי עד תקרת התקציב. מי הכי טוב ושקט? ראוי לציין שאני לא מחפש שקט ברמה של P182 (המארז) אבל בכל זאת. מעבר לזאת אני רוצה משהו מאוד משתלם. ככה שאם לא שווה להוסיף 80 ש"ח יותר מהפריזר 7 פרו אשמח אם תגידו לי…

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור למעבד 2500K התקציב המקסימאלי הוא 300 ש"ח חשוב לציין שהOC לא יהיה מסיבי אפשר להגדיר אותו בינוני. בכל זאת כדאי לקנות את הNOCTUA NHD14 או שאפשר להסתפק בMUGEN2 למשל?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by Vendome,

הדרישות בכותרת. קירור עד 100 ש"ח , אפשר להתגמש טיפה למעלה. מומלץ לקירור שקט, וגם קירור טוב לOC חנות - מלוג'יק PC או מסקיי PC ניב

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by asafgolan,

מה הוא הקירור המומלץ במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לקירור לE4300 הגיע הזמן כבר לOC התקציב 200-250 ש"ח. חשבתי ללכת על הTUNIQ אבל אני כנראה יוותר עליו כי הוא כבד מאוד ויכול לגרום נזק ללוח. גם ככה אני לא מתכוון להוציא למעבד את ה"מיץ".

• 6 תגובות
    • 461 צפיות
  12. Started by lgmtk,

מחפש המלצה לקירור לI7 4770K חדש לגמרי. לוח אם Z87 DELUXE אם זה משנה. המארז לא יותר מדי גדול, אז לא משהו מסיבי בבקשה. אני לא אבצע OC ואני לא רוצה להתעסק עם קירורי מים למיניהם, זאת אומרת מבקש רק קירור צלעות עם מאורר. גם לא יכול להוציא על זה יותר מדי כסף. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ccc,

מבקש המלצה לקירור המשתלם ביותר לQ6600 עד 150 ש"ח והאם אני אראה הבדל ענקי מALPINE 7 שקיים עכשיו ד"א - 150 ללא מאוורר גם בסדר - אם יש גופים במחירים האלה כרגע המעבד בין 53-60 מעלות במנוחה ללא OC מתוכנן האם שווה לי לנסות OC ללא החלפת קירור ? תודה רבה !

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by dima_ga,

שלום הזמנתי מחשב מפוקס פיסי לפי חלקים. במקור הזמנתי את הפריזר אקסטרים אבל הוא יגיע עוד הרבה זמן. על איזה קירור מפוקס פיסי הייתם ממליצים לי לשים? המעבד הוא Q6600 מתוכנן OC לסביבות 3GHZ חושב שיהיה טוב שקט חשוב בצורה בינונית (לא חייב מאד שקט אבל לא טרקטור) מספר דגמים שהציעו לי: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1429 SZ120 ZEROTHERM http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=686 SCYTHE NINJA PLUS HYPER 212 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1286 דגמים נוספים יתקבלו בברכה! תקציב עד 250 שח! אם צריך מפרט מלא תגידו

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by ThaOG,

אני לא סגור על איזה קירור ללכת. על ה BT VX - כשיצא לחנויות. Zalman Fatal1ty FS-C77 Zalman CNPS9500 Scythe Shogun אילו הקירורים שאני ראיתי. אם יש אחרים יותר טובים אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  16. היי ושלום אבקש המלצה לקירור הטוב ביותר למעבד e6750 קונרו או מים או גז בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by shovel_xxx,

אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

הכרטיס הוא SPARKLE 260GTX 216 תקציב: 200 שקל. תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by WaRez.,

אוקיי יש לי קירור סטוק של 7600GT אבל אני רוצה קירור טוב יותר לOC... כמו שכבר אמרתי, הכרטיס הוא של NVIDIA, 7600GT. מה ההמלצות שלכם לקירור? תקציב אני עוד לא יודע, אבל שלא יהיה מאוד מאוד יקר, וחשוב שיהיה לא רועש מידי!

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  20. Started by kastus,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x (לא משהו אני יודע... חח) שמתי לב שבמשחקים מסוימים (במיוחד משחקי יוביסופט) הכרטיס מרעיש מאוד מאוד מה שאומר שהוא מתחמם זה לא קורה הרבה בכלל אבל כשזה כן קורה זה דיי מציק (ומלחיץ.. לא רוצה שיתפוצץ לי המחשב חלילה חחח) השאלה היא אם אפשר להמליץ על קירור מסוים לכרטיס מסך שיעזור לי לפתור את הבעיה הזאת . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by micmadrid,

שלום יש לי כרטיס מסך 7900GT שמתחמם יותר מידיי, והקיץ שלנו רק עוזר לו בכך, הייתי רוצה בבקשה המלצה לקירור בשבילו במחיר לא יותר מידיי גבוהה. תודה

• 7 תגובות
    • 426 צפיות
  22. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 9600 gt לאחורנה המאורר שלו התחיל לעשות רעש חזק..נסיתי לנקות אותו וזה לא עזר אני מחפש המלצה למאורר חדש ...הכי חשוב שיהיה שקט ...אני לא עושה oc אז הוא לא מתחמם יותר מידי ועד 100 ש"ח אם זה אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. שלום, יש לי כרטיס HD4850 עם הקירור הסטנדרטי שאיתו הכרטיס שווק בהתחלה(הכי בסיסי שיש) לאחרונה שיחקתי ב GTA והמחשב נכבה עקב התחממות יתר של הכרטיס לאחר בדיקה של טמפ' הבחנתי שהכרטיס בזמן מאמץ עובד על כ 107 מעלות ובזמן מנוחה באזור ה 82-84 (מתחמם לאחר כמה דקות לטמפ הזו ללא הפעלה של תוכנות או נגיעה במחשב ) אשמח אם תמליצו לי על קירור שאוכל להחליף וכנראה גם משחה טרמית כבר על הדרך לקירור יותר טוב בתקציב של כ- 300 שח

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by Rhx,

קודם כל, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. אם לא אשמח אם תעבירו, כי אני כבר ממש לא מעודכן. אז ככה.. המאורר של הכרטיס מסך הנוכחי שלי שבק חיים, והטמפרטורות גבוהות ברמות מטורפות... הכרטיס מסך שלי הנוכחי הוא nvidia 6600gt אשמח לקבל המלצות לקירור לכרטיס מסך, מה אתם אומרים על Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 או Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO? דבר נוסף, ההרכבה מסובכת? תודה רבה לכם.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לקירור ל8800GT. במשחקים מסוימים הטמפ' מגיעה ל85 מעלות שזה דיי גבוה. ואם המאורר על 90-100% הוא רועש כמו מטוס סילון. אז אני צריך קירור שיהיה שקט ויותר יעיל מהקירור סטוק. תקציב סביבות ה150 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.