עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם. אני קונה בקרוב את המעבד Q6600 מIQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3251 רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות בהזדמנות זו גם קירור למעבד? (חשבתי על האחד הזה): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2852 או שהקירור המובנה שבא עם המעבד מספיק טוב ועדיף לחסוך את הכסף? מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  2. מה זה??? אני מעלה את ה MHZ של הליבה הוא עולה לי יפה מאוד אך משום מה המשחקים נתקעים..... למה זה קורה אני נוגע בהיטסינק והוא קר כקרח איך מתקנים את זה??

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by yuval_cohen,

Antec High Performance 1080B AMG מחיר-600 שח או chieftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver מחיר 550 שח מה לדעתכם עדיף? מבחינה של ביצועים של קירור וגם יופי

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  4. איזה כרטיס יותר חזק?ה4850 אם הקלוקים של 9800GTX+ שזה 738/2200 (נראה לי) או ה9800GTX+ על סטוק

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by Kenny,

היי אנשים, יש לי את המפרט הבא : Gigabyte Ds3l + E8400 mushkin 8000 1000mhz 15-5-5-5 2x2gb TT BigT HD4870 1024 oc edition Corsair 550W המעבד רץ ללא אובר קלוק על 28 במנוחה - 36 במאמץ. כרגע אני רץ יציב ללא אובק קלוק על : 9X333 1000mhz לזכרון לא העלאתי וולאטג' לכלום. ניסיתי לעלות ל : 8X450 ושמתי את הזכרונות ביחס של 2 , והם רצו על 900 הרץ. לא העלאתי מתחים. לא היה לי פוסט. יש לכם איזו הצעה? אם צריך לעלות מתח למשהו, תגידו לי בדיוק למה, כי אני לא סגור שאני בטוח איזה מתח שייך למעבד ואיזה לצ'יפ סט... תודה.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by OR007,

למישהו יש בנצ'ים או פרוייקטים של O/C שאנשים עשו איתם ?.. ההתלבטוות די קשה ! אני צריך לדעת מי מהם יגיע יותר רחוק אם קיימת תשובה חד משמעית בכלל...

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  7. התקציב 200 שקל מפרט : AMD64 3000+ סוקט 939 לוח Abit av8 3rd eye חשבתי על הקירור Thermaltake Sonic Tower מה אתם חושבים עליו? הינה לינק אליו http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htm

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by FatCat,

יש הבדל משמעותי בין radon 9800 ל radon 9700 pro? (ה 9800 הוא לא pro) (שניהם ATI 128MB)

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by Ameralis Zaiir,

אתמול החלטתי סוף סוף למרוח את המשחת קירור שקניתי, אז הוצאתי את המחשב ממקומו (מין ארונית כזו שעשו לי בשיפוצים האחרונים) פתחתי אותו ואז נזכרתי ששכחתי להביא את הפד האנטיסטטי... בכל מקרה הרגשתי שהמארז שלי חם מאוד, הספק הוציא אוויר רותח, אז החלטתי לבדוק מה קורה אם אני אפעיל את המחשב שהמארז מחוץ לארונית. לאט לאט המארז התקרר, הספק הוציא אוויר קריר, והמארז כבר לא היה חם בכלל... בכל מקרה הגעתי למסקנה שהאוויר שמוציא הספק מצטבר בארונית ועוטף את כל המארז בחום, ובגלל שמתכת מוליכה חום, גם הבפנים חם... יש דרך כלשהי לקרר את האזור? לשים מאווררים במקומות אסטרטגיים?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by mrsph666,

שלום, יש לי כ. מסך Asus Radeon A9600XT/TD. כאשר אני משחק ויוצא מהמשחק, כמובן הכרטיס היה במאמץ, והוא הגיע לטמפרטורות שאני חושש כי הן גבוהות מדי (תמונה מצורפת)! לא ביצעתי שום OC על הכרטיס, והוא במצב המקורי שלו - הוא גם חדש! יש להזכיר כי עכשיו חורף... האם הכרטיס באמת חם מדי, או שאני דואג סתם? תודה לעונים! :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  11. מה לעשות יש לי צ'יפ סאט של נבידיה Nפורס 4אולטרה מה אפשר לעשות די דחוף לי כדי לדעת אם מסוכן מה שהולך פה!

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  12. אני שם לב לכך שהמתח שאני קובע בביוס יורד ב 0.045V כאשר קוראים בדיקה ב cpuz למשל. הבנתי שיש דבר שקוראים לו vdrop ו vdroop, אז לפי מה שקראתי זה אומר שהלוח מעביר בתחלס מעט יותר מתח ממה שנקבע לו, אז אם אני מגדיר מתח 1.325V (שזה ה VID שלי) ובחלונות אני רואה שהמתח הוא 1.28V, מה זה אומר בעצם, שאני צריך להעלות יותר את המתח כדי לקבל את מה שהיצרן הגדיר למעבד שלי?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by LazyCat,

עשיתי OC למערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 5000+ Asus M2A-VM Transcend 2GB DDR2 667 5-5-5-15 השינוי היה תוספת מתח לזיכרון 1.8+ והמתח למעבד הוא 1.45@1.3 שינוי מהירות הבאס 225@200 התוצאה היא 2.6GHz@2.95GHz. הכל עובד יציב, אבל המעבד חם מידי כ- 62 מעלות במאמץ (קירור סטוק). מה אני יכול לשנות כדי להוריד את מעלות המעבד (ניסיתי להוריד מתח למעבד, אבל אז המחשב קורס)?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by אלבר,

Core i5 750 טמפרטורת סביבה: 30 עומס מעבד: 5% טמפרטורת ליבות: 41-44 thermal range: 56! אתם רוצים להגיד לי שהמעבד יכול להתחמם בעוד 56 מעלות לפני שהוא מגיע לרמות קריטיות? כשאני מפעיל prime95 תוך דקה התרמל ריינג מגיע ל11 ואחרי כ10 דקות מגיע ל2-3. זה נורמלי למעבד הזה? קירור סטוק רגיל. מאוורר תקין (מריץ ב100%), משחה מרחתי "חדשה" (Arctic silver2 ישן מאוד אבל ההבנתי שכסף לא מתקלקל). מה עושים? אני מאוד מתלבט אם לקנות Hyper 212+. בחו"ל אומרים שיחס מחיר/תועלת טוב אבל בארץ המחיר פי 2.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by srolik,

מישהו יודע איזה מאורר מגיע עם XP2400 מקורי ? (איזה חברה לפחות )

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  16. תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by nadavP3,

חבל לחם על הזמן לקחתי מקום רישון ב 3dmark 2003 לradeon900 בגלל זה http://service.futuremark.com/compare?2k3=997175 זו התוצא החי גדולה ל RADEON 9000 http://forums.nana.co.il/popup/openfile.asp?FileName=Message3142274_.jpg

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by huhxd,

רציתי לדעת עם הטמפרטורות שלי במחשב הן סבירות ביחס למפרט ולקירור שיש לי.. טמפרטורות: כרטיס מסך - 68 לא במאמץ מעבד - 46-50 כל הארבע - שימו לב לקירור עם מיזוג בחדר: כרטיס מסך - 62 לא במאמץ מעבד - 39-42 כל הארבע תודה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by Ghtm,

אם אני עושה לכרטיס המסך שלי, Nvidia Geforce 5500fx פתיחת צינורות וOC, לאיזה כרטיס של אן וידיה הוא בערך ישתווה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by ScreameR,

תקראו ת'נושא ותבינו

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי MICRON333 - 254MB + קירור TT - כמה טוב הוא ל OC שאלתי השני היא האם כדאי לערבב שני יצרניות זיכרון במחשב אחד. שאלתי השלישית היא מדוע זכרונות של GEIL הרבה יותר זולים מחברות אחרות והאם הם זכרונות טובים

22. אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים חזקה במיוחד למעבד Intel Core 2 Quad QX9650 Extreme 3GHz 12Mb BOX 45nm אני גם כנראה קונה את הלוח אם הזה: ASUS Maximus Formula Special Edition Intel X38 LGA 775 אז אני צריך גם חיבור לבלוק מים שיש כבר על הלוח! כמו כן אני חושב אולי גם לחבר קירור מים לכרטיס מסך! יש לי כמה שאלות: אם כל המערכת מחוברת ביחד אז לגיטימי שהמעבד יהיה יותר חם מהגשר הצפוני, אז כל החום שהמים לקחו מהמעבד הם העבירו לגשר הצפוני אז זה יחמם אותו ולא יקרר! אז לא הבנתי איך המערכות המשולבות עובדות! הנושא העיקרי הוא שאני צריך הצעה למערכת קירור רצינית מאוד משולבת ואם זה לא טוב אז רגילה, אני מוכן להשקיע כמה אלפי שקלים בלי בעיה , תתנו לי הצעה הכי טובה שיש בארץ וגם הצעה מחו"ל, כנרה …

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by Bang,

אני רוצה לקנות מאוררים ואני לא יודע איפה להשים אותם וכמה לקנות יש מאורר אחד שהכנתי בעצמי מספק והמאורר המקורי של intel במנוחה הטפרטורה היא 48 מעלות על הלוח אם כמה לקנות ואיפה להשים?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by Avivsa,

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע מספר שינויים בנוגע לאוורור המחשב בגלל שהוא רועש מדי. אני רוצה לקנות קירור למעבד שיספק את הצרכים שלי ושיהיה הכי שקט שאפשר. כרגע יש לי מאוורר עם צלעות קירור של ZALAMAN שעושה רעש אדיר (ע"פ הלוח אם 2300 סיבובים) ושלא ניתנים לשליטה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פתרון קירור אידיאלי ושקט למעבד עד 150-180 שקלים (אם יש בפחות אני אשמח) שהדגש עליו יהיה שקט. השימושים שלי במחשב: אינטרנט, סרטי HD (מחובר למערכת קולנוע ביתית).- המחשב לא נכנס למאמץ כמעט אף פעם! המחשב שלי: לוח אם: Asus p5k-SE מעבד: Intel core 2 duo E8200 (טמפ' כרגע 48 מעלות). סוקט 775 כמובן. זכרון: 4GB GSKILL עם צלעות קירור שעוטפות אותן, קצת בולט אבל צלעות סטנדרטיות. מארז: themaltake so…

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by Ran B,

אוקי ככה, יש לי תצוגת LCD.. ויש לי תוכנה בשם CPUcool עכשיו.., התוכנה שמריצה לי את התצוגה קוראים לה בLCDsmartie 5.2, ויש שם הרבה אפשרויות שאני מאוד אוהב, ומשתמש בהם.. אבל יש בעיה קטנה, יש שם 10 פקודות להצגת טמפרטורה, ואף אחת מהם לא מציגה לי את הטמפרטורה של המעבד, ויש לי חיישן!, בביוס רשום לי את המעלות, וגם בתוכנה שהזכרתי למעלה CPUcool, רשום את המעלות האמיתיות, כמו בביוס.. : אבל בתוכנה LCDsmarite 5.2 - זה לא מראה לי כלום, יש שם טמפרטורה1, טמפרטורה2, טמפרוטורה3 - עד 10, ואף אחת מהפקודות הללו - לא מציגה לי את הטמפרטורה של המעבד, אלה כולם מציגים לי 0.. ואני לא יודע אם יש עוד תוכנות להפעלת התצוגה שיכולות להראות לי כן או לא, אבל אני ממש לא רוצה להחליף את LCDsmartie, …

• 6 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים