עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dennis14,

עוד מעט אני קונה Gigabyte 6800gs pci-e ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק כבד/גדול/מכובד החלטתי לקנות לו את הקירור Thermalright V-1.(אם יש לכם הצעות טובות יותר לטווח של עד 250 ש"ח אני פתוח אליהן) יש לי 2 שאלות: 1.האם הקירור הזה יתאים לי לכ.מסך? 2.לכמה לדעתכם אני יוכל להגיע באוברקלוק עם קירור זה? לינק לקירור - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 לינק לכ.מסך - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={59D3E8A3-663B-4E5B-9E7C-367764971662} זה מאד חשוב לי, כי אני מתכנן לקנות אותו עוד מעט אם הוא מתאים.

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by ORrrr,

שלום לכולם, חבר שלי מרכיב מחשב חדש, אז קנינו לו Athlon64 3000, אבל לא box, כי יש לו מארז ממש לא מאורר ולא מתאים אז אמרנו ניקח קירור קצת יותר חזק מהסטוק והמעבד Tray.. עכשיו השאלה על איזה קירור אתם ממליצים עד 200 שקל גג כי אין יותר כסף מזה.. לשום דבר גם לא למארז וכבר קנינו את ה tray.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב לא עושה אוברקלוק, רק לשמור על המחשב בטמפרטורה נחמדה ולא יותר! 8)

• 13 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by baraksol1,

טוב לפני כמה זמן שאלתי כאן בפורום אם יש קרור לכרטיס 4870x2 והתשובה הייתה Accelero XTREME 4870X2 שעוד לא יצא בכלל וכנראה מתעכב, רציתי לשאול האם יש עוד דרך לקרר את הכרטיס כי עכשיו בקיץ הוא פשוט רותח ועובר את ה100 מעלות במאמץ אולי אפשר להוסיף מאווררים למארז שיהיו מכוונים אליו וזה יתרום לקירור. המארז די גדול אז יש מקום לתמרון +thermaltake armor ויש לו רק מאוורר דלת גדול שמכניס אויר ואחורי מאחורי הקירור של המעבד big typhoon שמוציא אויר וזהו. חג שמח ותודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by U.E,

היי... אני צריך את העזרה שלכם פה... -אני רוצה לקנות מאוור קידמי 120mm -מאורר לצ'יפסט -קירור לדיסק קשיח שהוא בעצם תא בשבילו שמראה טמפ' וכל זה.. -פאנל קידמי שמראה לי טמפ' של המחשב מהירות מאוררים משהו יפה כזה אם אתם יכולים להמליץ לי איזה כדאי לקנות בכל אחד מהתחומים שציינתי...

• 4 תגובות
    • 416 צפיות
  5. Started by ofir981988,

אני קונה core i5 750 tray, הציעו לי בפורום לקחת את ה- מאוור ThermalTake CLP0514 Socket 775 ובחנות הציעו לי לקחת את ה-silent, ההבדל ביניהם הוא- 55 ש"ח, כדאי להשקיע ב-silent או שלא יורגש הבדל?[br]פורסם בתאריך: 15.02.2010 בשעה 11:04:33 שאלה נוספת, מה עדיף: אלה שהצגתי למעלה או: cooler master hyper tx3?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by I T Z I King,

שלום! הזמנתי מחשב חדש והוא יגיע כנראה עד יום ראשון. לא הזמנתי שום קירור למערכת, הכל מגיע עם מאווררים סטוק בינתיים. המחשב עלי לי 7100 ש"ח כאשר התקציב הכולל שלי הוא 7500 ש"ח כלומר עוד 400 ש"ח לקירור...(עם חריגה אולי של 100 ש"ח). אשמח להצעות קירור. מפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Twinmos 1GBX2 DDR400 PC3200 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E NEC ND3550AX16 DL DVD+-RW HEC Compucase 6919 Black+מאוורר 120mm נוסף HEC ACE580 580W 20/24PIN סה"כ 7,100 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by etz,

אוקיי חברה בעקבות זה שאני כנאה אעשה קצת אוברקלוקינג אני מחפש המלצה לקירור טוב שמתאים לסוקט 478, לא אכפת לי במיוחד שהוא יהיה רועש יחסית אבל רק שיהיה זול, עד 200 שקל זה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי כרגע וכמובן שכמה שפחות יותר טוב, ככה שאפשר גם קצת להתפשר על ביצועים כי זה לא הולך להיות אוברקלוק רציני. באותה הזדמנות אני גם רוצה לשאול איזה משחה טרמית כדאי לקנות. לא מזמן מישהו המליץ לי על המשחה של זלמן אבל קראתי כבר כמה פעמים בזמן האחרון על אנשים שהיה להם בעיות עם המשחה ושאחרי לא הרבה זמן היא כבר ממש לא היתה אפקטיבית. האם Arctic Silver טובה?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by ShaharSi,

זה למעבד יחסית ישן AMD Phenom II X4 965 am3 צריך להחליף לו את הקירור למשהו הכי שקט וזול שאפשר המחשב לעבודה משרדית נטו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה. רציתי מאוד את Thermalright ULTRA 120 eXtreme. העניין הוא שאם אני קונה ומתקין אותו אני נאלץ להסיר את הקירור המקורי של הצ'יפסט שלי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531 אני ממש לא מעוניין בלהסיר אותו ולכן הוא לא בא בחשבון. נראה לי ש- AC pro7 יעשה את העבודה. האם למישהו יש המלצות לקירור אחר שלא יצריך הסרה של קירור הצ'יפ? נ.ב. יהיה OC.

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  10. Started by nivabotbol,

שלום לכולכם! אני מחפש קירור טוב למעבד Intel D805 Dual Core תקציב- 150 ש"ח, שיהיה כמה שיותר איכותי, כי אני מתכנן OC בקרוב תודה ניב

• 9 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by gor84,

ראיתי קירורים מטורפים של COOL MASTER וזלמן.... הV8, V10...גם הSPINQ של THERMAL.. נראה חייתי... אני פשוט חושב שדעתכם, אלה אם הנסיון, היא השיקול הטוב והנכון ביותר...(נכון שקירור משפר את מראה המחשב אבל את האמת זאת תכונה שולית) הצעות עד 400 ש"ח נראות לי הגיוניות, מי שמכיר קירור מים איכותי בסטייה של 250 ש"ח שישמיע קולו. תודה!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  12. צריך קירור טוב למעבד המעבד שלי כרגע במאמץ על 75 70 2 הליבות והמעבד 66 ... זה מוריד ביצועים ? ואיזה קירור טוב אני יכול לקנות אבל ממש טוב

• 13 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by eytan243,

שלום ! אבקש את המלצתכם לקירור טוב למעבד Q9550 OC לא יהיה מאסיבי מסגרת השקעתי כ-600 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  14. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1380 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1297 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1520 לוח P43 של גיגהבייט, E5200 מעבד מצויין עם יכול OC מדהימות וזיכרונות 800 של G.Skill עם יכול OC טובות. המערכת תשמש לפיתוח, הרצת שרת WEB לבדיקות, הרצת שרת אורקל/MYSQL. מערכת ההפעלה תהיה OSX למי שמכיר. הדיסק שיהיה הוא בגודל של 250GB SATA2 שזרוק לי בארון... וכרטיס המסך יהיה ככל הנראה אחד מאלה: HD3850,HD2400XT, ATI 2600 תודה רבה על העזרה. אם יש אפשרות גם להוסיף קירור לצי'פסט במחיר הזה אז טוב מאוד.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  15. amd 2500+ barton msi delta series k7n2 מאוורר אחד מאחורה מוציא אוויר, שנים מקדימה דוחפים. מאוורר והיטסינק סטנדרטים על המעבד (מה שקיבלתי עם המעבד) חוטים מסודרים פחות או יותר... טמפ': מעבד 44 רגוע, מאמץ 48 לוח : 44!!!! לפחות מה שהתוכנות אומרות... sandra... יש למישהו המלצה מיוחדת?? תקציב של 200 ש"ח... למעבד. ללוח... תגידו אתם מה לעשות... ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by A1eX,

כמו בכותרת, מבקש המלצה לקירור כ. מסך 8800GT, כרגע מקורר ע"י TT DUORB שלאחרונה אחד המאוררים התחיל להרעיש.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  17. Started by JonyPony,

אז יש לי כ.מסך של GAINWARD 8800GTS 512MB ושמתי לב שהוא מגיע ל71 מעלות במינימום עבודה (אין לי מזגן בדירה)... יש הצעות לקירור?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by Lotar_88,

צריך משו שיקרר טוב ולא יעשהיותר מידי רעש למרות שהמחשב שלי עושה בכול מקרה מספיק רעש לבד

• 4 תגובות
    • 399 צפיות
  19. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך שלי X1800 GTO 256MB PCI-E (לא לעבור את ה-500 ש"ח) תודה

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  20. Started by Gilladriel,

הכרטיס הדי חדש שלי (Sapphire 6870) מגיע לטמפ' -80+ במשחקים -50+ במנוחה. החדר שלי די חם ואני רוצה להוסיף קירור לקראת הקיץ. הבעיה שאין יותר מדי מקום - יש לי מארז Compucase 6k31 - ממש קטן.. צירפתי תמונה. מה ניתן לעשות?

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by baraksol1,

שלום יש לי את הכרטיס "החמים" עם קירור סטוק שלא מספק את הסחורה לכן אני מחפש קירור יעיל ושקט עד כמה שאפשר תקציב 250 שקל גמיש. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. אני צריך המלצה על קירור ספיציפי לכרטיס הזה כי אני מתכנן לעשות לו OC גם ואז אני יהיה חייב לעשות לו גם קירור מתאים למרות שהוא בנוי לטמפ' גבוהות אני לא רוצה לקחת סיכון .. אני צריך גם המלצה לאיך לעשות לו את הOC זאת אומרת עם איזה תוכנות וכמה להעלות לו בדברים מסויימים כי אני ממש לא מבין בזה .. תודה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by kentaro,

שלום לכולם,בזמן הקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש מחשב,וחוץ מהקנייה שלו מתוכנן גם OC לכרטיס מסך וגם למעבד, למעבד יש לי כבר קירור thermalright 120 extreme מה שכן חסר לי קירור לכרטיס מסך,בהתחלה רציתי ללכת על הHR-03 ששמעתי עליו הרבה דברים טובים,הבעיה היא שאין אותו בארץ,לכן אני מבקש ממכם להמליץ לי על קירור טוב בתקציב של עד 400 שקל גג,תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  24. Started by Vladgi,

והאם החלפת הקירור תגביר את יכולת האובר קלוק של הכרטיס ?????? יש לי את הקירור הסטוק הגרוע אפילו בלי צלעות הקירור של sapphire,ועם הקירור הזה אני מגיע ל-609 לליבה ו-738 לזכרונות וזה לא הגבול של הזכרונות וגם לא של הליבה הקירור מגביל אותי. אני הולך לשבור איתו שיא עולמי..... ותגידו קשה להרכיב קירור חדש לכרטיס מסך?ועוד שאלה אין מצב שאין ישרוף את הכרטיס במהלך האובר?,מכיוון שברגע שזה לא יהיה יציב זה פשוט יכבה את המחשב נכון?או שלא?

• 15 תגובות
    • 789 צפיות
  25. מאוורר אינטל ישן התעייף והתחיל להרעיש מדי. אני מעוניין לקנות אחד חדש כאשר הדגש הוא על השקט בלבד. יכולות הקירור יכולות להיות מינמליות מבחינתי. מה דעתכם על Alpine 7 Pro למשל? תודה רבה והמשך יום נעים. נ.ב מדובר בלוח הבא אגב: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Kgx9yzCGyaMQeas5

• 1 תגובה
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים