אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני בעיצומו של תהליך OC למפרט בצד ימין, כמו שחלקכם יודעים.. החלטתי להעלות מתח לNB, שכרגע מוגדר בauto. הבעיה שאני לא יודע לכמה לעלות כי אני לא יודע את המתח סטוק שלו. אותו דבר לגבי שאר הרכיבים. (למעט זכרונות\מעבד) חרשתי את מונעי החיפוש ולא מצאתי שום פרט לגבי מתח הסטוק. מישהו יודע את המתחים? תודה מראש Install
-
- 13 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
הקירור הפסיבי הכי מוזר שראיתי על כרטיס כולשהו
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה פעמים אני נתקל בחברים בפורום ,השואלים איך עושים OC והיכן ניתן למצוא מדריכים. נתקלתי במדריך נחמד הנותן תשובות לשאלה-ומראה כיצד לבצע OC למעבד,כרטיס נסך,לוח אם וכ'ו. מצורף בזה לינק למאמר. מקוה שעזרתי ולו במעט. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1804&page=1
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
שמעתי את זה הרבה בפורומים - אין מצב שאפשר לעשות אוברקלוקינג עם לוח של אינטל אז אני שואל שוב: האם באמת אי אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבד או לזכרונות עם לוח אם של אינטל? קראתי הודעות בארכיון שאומרות שיש אפשרות לעקוף את ההגנה.
-
- 52 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות 1. יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את מכפלת המעבד בבקשה?? 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי(ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על היטסינק עד 300 ש"ח... דרך אגב איך הגוף הזה:Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה זה המעלות שהמחשב במנוחה בלי מזגן והמאורר בצד שהמארז פתוח (מאורר רגיל..) [בלי אוברקלוק] http://i7.tinypic.com/5413z2r.jpg וזה עם המזגן והמאורר http://i14.tinypic.com/4mmvac4.jpg איך זה טוב ? ??? מפרט בצד.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אם כן כמה עולה בערך הדבר הזה למטר ואני רוצה לדעת בביטחון אם משהו יכול להגיד לי גם איך להגיד להם את השם של זה כי גומי U הם בחיים לא יבינו מה אני רוצה או באיזה מחלקה........ ובזיגזג אין =\
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. הנייד שלי קצת מזיע בחום של הקיץ ואני רוצה לקנות משטח קירור וזאת כי אני משתמש במחשב 12+ שעות רצוף ביום ללימודים, המחשב לא רותח אבל אני מעדיף אותו קר וגם הHD מחמם לי את היד וזה מציק. כמו שציינתי למעלה יש לי התלבטות קשה בין שני גופי הקירור שמופיעים בכותרת וזאת כי : 1) למרות שבשניהם המשטח העליון עשוי מאלומיניום בזלמן המשטח נראה יותר מאסיבי ואיכותי ובשני המשטח נראה כמעיין רשת דקה. (שלא נראה לי "שמושכת" את החום מהנייד אלא סתם לגימיג) 2) הזלמן יותר יקר מ NotePal Infinite ב 110 שח.. שזה לא מעט, ועולה 300~ שח. אבל אני מוכן להשקיע כי בכל זאת זה הוצאה חד פעמית השאלה שלי היא איזה מהם הכי משתלם כי אם הזלמן יתן לי בסופו של דבר מעלה שתיים פחות אז אין לי סיבה לקחת אותו (אם בכלל הוא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה עשיתי פילטרים למאווררים. השתמשתי בבד הזה שמשמש לכיסוי רמקולים של מערכות סטראו. השאלה היא אם מישהו יודע אם יש שיטה יותר טוב כי הבד הזה בטוח מסנן אבק אבל הוא מפחית משמעותית את הזרימה של האוויר מבחוץ. אה, ודרך אגב מי שחושב ששמתי את הבד מהצד הפנימי של המאוורר אז לא - שמתי אותו בדיוק בין המאוור לדלת של המארז תודה.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד בחברת סטארט אפ שמפתחת פתרונות קירור חדשניים. החברה מתמקדת בקירור למרכזי שרתים ולמכוניות חשמליות אבל מתברר שבהתחלה הם שקלו לפתח קירור למעבדים. אני מבין למה הם מעדיפים להתמקד עכשיו בשרתים ומכוניות חשמליות. יש בזה הגיון עסקי ברור. מה שמציק לי זה שזה היה יכול להיות הקירור המושלם לאובר קלוקינג. אנחנו יכולים לשים על המעבד מיקרו מזגן שמקרר אותו ופולט את החום מחוץ למארז. יש בזה את כל היתרונות של קירור מים בלי החסרונות ועם יכולת קירור גדולה הרבה יותר. היחידה שיושבת על המעבד קטנה וקלה, נוזל הקירור לא מוליך ובטוח לחלוטין בשימוש. מכיוון שזו מערכת יחסית פשוטה היא לא צריכה להיות יקרה. יש אפילו סרטון שהכינו שמדגים את היכולות של הקירור הזה. כבר אני מזהיר שמדובר במעבד חלש יחס…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המליצו לי וגם מצאתי בחיפוש המלצות על כל מיני מאווררי מארז שקטים (Glacialtech, AC וכו'). העניין הוא שככל שמאוורר שקט יותר כך הוא נותן פחות CFM. השאלה היא, כמה CFM אני בכלל צריך כדי לקרר את המחשב? יש לי Pentium D 3.4, ומארז עם 2 מאווררים. לכרטיס מסך ולצ'יפסט אין קירור אקטיבי. כמה CFM אני צריך שיהיה במאווררים של המארז? 37 או 40 לדוגמא זה מספיק? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש את המדריך השלם לOC אבל ממש מההתחלה כולל ההגדרות שצריך להעשות בהתחלה בביוס לא משנה אם זה באנגלית או עברית, עדיף שיהיה תמונות. חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי אתר שמסביר בבירור אז מה שצריך להגדיר בהתחלה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי פאנל בקרה ואחד החחישנים נפגע. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג חיישן? תודה
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם מערכת חלשה ולפני המחשב החדש אנ יארצה לנצל ואתה - AXP 1800 Epox 8k5a2+ Genric 256 SDram אני כרגע עם המאוורר סטוק וגם עם הHSF סטוק. האם יש פה מצב לOC קטן ? הנה הטמפ' שלי - לוח - 33 מעבד - 47. אכן כן המצב רע \: . יש מצב ? אם כן איך עושים OC ? אפשר תדרוך קצר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום חברי פורום אוברקלוק .... מסקרן אותי לדעת אם אני מסוגל להוציא מהמחשב שלי (ראו מפרט) סכום של 3000 נקודות ב3D MARK ? לאחר אוברקלוק אינטנסיבי שלא יעלה לי ממש יקר בערך 300-400 שקל.. כרגע ללא אוברקלוק בכלל אני מוציא 1500 :-X אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לבדוק את המשחה הטרמית או להחליף קרור? מעבד בין יומיים! 59 מעלות במאמץ.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מבחינת עשיתי אוברקלוק הכל יציב אבל הניקוד ב3DMark VANTAGE לא עלה משמעותית האוברקלוק הוא: Core I5 750 3.8Ghz 200FSB מכפלה של 19 1.25V יציב 3 שעות בירציפות OCCT
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שכן שלי אומר שהוא צרב ביוס של 9800P ל9500P.. ונכון! יש לו 9800P,המחשב אומר שיש לו. אחרי שיחה די משפילה בEXTREMEOVERCLOCKING שהתעקשתי שזה אפשרי.. הם די גרמו לי להאמין שזה לא, אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או שיצאתי טמבל וזה בלתי אפשרי לצרוב ביוס, בכל מקרה אני סומך על החבר שלי ואין לו שום אינטרס לשקר לי. תאירו את עיניי חבר'ה! :
-
- 13 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חושב שגיליתי שמקור בעית הארטיפקים שלי הוא טמפרטורה גבוהה מדי של הכרטיס מסך (יש לי Albatron GF6600GT). כשהתחילו הארטיפקטים, פתחתי את המארז והרגשתי שצלעות הקירור של הכ. מסך היו פשוט לוהטות! השארתי את המשחק לעבוד קצת כשהמארז היה פתוח וזרימת האוויר הייתה טובה יותר, והארטיפקים נפסקו וגם הרגשתי שצלעות הקירור כבר לא כ"כ חמות. עכשיו כמה שאלות, האם הקירור שמגיע עם הכרטיס לא אמור לדאוג לכך שהדברים האלו לא יקרו??? (לא עשיתי OC או משהו כזה) בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM במארז, חשבתי כשקניתי את המחשב שהכל צריך להספיק... אם אני צריך להחליף קירור, מה כדאי לקנות? (ד"א אם זה לא שייך לפורום הזה אז אפשר להעביר, פשוט חשבתי שרוב ההודעה מתאימה יותר לכאן) אשמח לקבל עצות תו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Hi all ! just took one zm2hc1, and the first thing I thought is about these copper heatpipes I had many 8-10 copper tubes here, so i decided t do something !! I know some of you will say it is not useful, and it is maybe true, but at these hot days, when it gets hotter than 35*c during the day, it can helps... anyways, if it wont cool the HDD, it will work as a RAD for cooling the water while i was heating these pipes to higher than 400*c, I thought of these heatpipes, and remembered that they are full with a liquid.... I dont know exactly what there is inside of these ones, but anyway it had not blown up into my face... also heating it was very long and …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את Cooler Master 590 איך האיוורור בו? כמה מאווררים יש בו? או שכדאי לקנות מארז אחר אם קירור טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-