עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ברגע שאני מעלה את המהירות שלו ל 1900 מגהרץ המערכת הפעלה XP לא עולה ויש מסך כחול האם יש צורך בהלעת הוולטג ,אם כן בכמה? יש לי אפשרות ל 1.500 שזה מגיע ישר לאחר 1.475 שזה המקור של המעבד כמו כן נסיתי להגדיר בס 166 כך שסך הכל מהירות מעבד תהיה 1600 ולאחר כמה שעות של PRIME95 קבלתי מסך כחול שמתחיל משהו עם IRQL אם איני תועה האם שני מסכים כחולים הנ"ל נגרמו כתוצאה מחוסר מתח? תודה לכל עוזר

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by KF,

שלום חברים יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3000 באובר של 3200 המתח שלו הוא על 1.48 והבנתי שהמתח המקורי הוא 1.30 !!! איך זה הגיוני שהמתח כל כך גבוה ? יש לי לוח INTEL ROCK LAKE D865PER-L ובטח שהזלמן לא שינה שום טמפרטורה עם מתח זה !!! נ.ב בלוח אינטל אין אפשרות להוריד מתחים ולעלות וגם בלי האובר המתח היה ככה... מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by marking,

עד כמה אני יכול לעשות OC למעבד 1500 MHz ? והאם אני יכול לעשות את זה דרך וינדוס? (בדומה לשיטה של כרטיסי המסך)

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  4. שלום כולם. שמעתי שה-GTS 320MB (וה-640MB) הם בעצם GTX שעשו להם DISABLE ל2 קבוצות של מעבדי זרימה (כל אחת של 16), וחסמו כמה צינורות עיבוד. עכשיו ברור לי שעשו את זה מכיוון שהם לא היו טובים, אבל אם היה מצב שלמשל קבוצה אחת של SP לא תעבוד, הם ביטלו עוד קבוצה ומכרו את זה בתור GTS. קודם כל השמועות נכונות? לפחות לגבי צינורות העיבוד? עכשיו, אם כן - איך עושים את זה? RIVATUNER? מישהו ניסה? זה יכול להרוס לי משהו??? תודה על התשובות!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  5. תלחץ על הקישור מתי כבר תעשה את זה ותתן דיווח מלא ??!!??

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  6. היי,אני מחפש להחליף את כל הקירור במארז חוץ מהכרטס מסך(בגלל עניני אחריות). אני מחפש קירור למעבד(אינטל E8400)עם אפשרות שאני אעשב בעתיד OC קל ביותר.אני מחפש גם 2 מאוררים 120.חשוב לי שיהיו שקטים ככל שאפשר במסגרת התקציב. תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  7. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ההBIOS. לוח GA-P35-DS3L. אחרי שאני נכנס לBIOS, גם אם לא מתעסק בכלום, ועושה שמירה - הוא מכתיב למחשב UNDERCLOCK. כלומר - נתוני הOC בBIOS בסדר גמור, והכל מופיע כמו שצריך, אבל בפרקטיקה, בWINDOWS רואים כי הזכרונות והמעבד בUNDERCLOCK. ואפילו במסך הראשון שרואים בעת הפעלת המחשב, כאשר מופיע תדר הזכרונות, רשום תדר של 570~ במקום 800... כשכיביתי את המחש, וסובבתי את סוללת הCMOS במקום, אפילו בלי להוציא, המחשב היה עם ההגדרות הנכונות בעת ההפעלה. כלומר בOC, לא כמו אחרי איפוס של הBIOS. יש למישהו רעיונות לפיתרון? זה קצת מציק. במיוחד לאור העובדה שהמחשב אפילו לא בן שבוע. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by CraXeD,

יש לי E8400 על לוח P5K3 , עכשיו המעבד נמצא @ 3600Mhz ואני רוצה לדעת מה המתחים המומלצים בשביל המעבד הזה. מה הטווחים המומלצים בשביל המעבד הזה?

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by NI4NI,

קניתי TT Big typhoon ואחרי שהרכבתי אותו גיליתי שהוא לא נכנס לי למארז !!! גם אם איכשהו אני אצליח לדחוס אותו פנימה אז יישאר רווח של מילימטר בערך בין המאוורר שלו לדלת המארז, מה שמבטיח איוורור גרוע. חוץ מהבאסה שלא יסכימו להחליף לי אותו ושהלך כנראה הכסף, האם יש המלצות לגוף קירור טוב ושקט שלא יהיה כזה גדול ? אני לא מתכנן אוברקלוק משמעותי. תודה

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by b007,

אני בשלבי רכישה של הפריטים הבאים... מעבד... P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוח אם... P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E מתלבת לגבי מארז (שיגיע עם ספק) ולגבי קירור למעבד... חשבתי על ZALMAN 9500...? מה דעתכם? מה אתם ממליצים מעבר לזלמן.. זהו מחשב שבעיקרון מיועד לעבודה ופנאי (תכנות... ומשחקים) וביצוע של OC...

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by yanir127,

אוקיי. יש לי Q9400 על מהירות 3.1 במקום 2.66,מתח די נמוך-1.28 אני חושב,קירור סטוק,ספק FSP 300W. על 388FSB.השאלה שלי אם אני יכול לעלות ל3.15 או קצת יותר ל3.2 בלי לשרוף את המעבד? המעבד מגיע במאמץ ל40-55 מעלות לכל ליבה.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  12. הוא כנראה לא מצליח להחזיק טוב בציר שלו ... ניסיתי לדחוף אותו חזרה(גם תוך כדי סיבוב) עם איזה מברג וזה לא הולך. ואין איך לשים לו שמן כי מתחת למדבקות שם זה פשוט פלסטיק... אני מקווה שמובנת הכוונה שלי. יש למישהו רעיון איך אני מסדר את זה? או שאני אחיה כל החיים עם מקדחה בחדר... ?! עזרה, בבקשה! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  13. איך משנים את מהירות ה ram אם אפשר?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by avishai1b,

שלום, יש לי Intel E6300 1.8 ואני רוצה לעשות לו OC... יש לי גם Radeon X1900XT והOC במטרה לשפר כמה שיותר את הביצועים הגראפים של המחשב... המפרט שלי: FSP 400 -GLN GIGABYTE 945P S3 X1900XT 256MB E6300 1.8GHz 2GB Ram מעולם לא עשיתי OC למעבד, וגם הוא דיי חם ככה שאני גם צריך המלצה לקירור :] תודה מראש, אבישי ----------- כרגע חזרתי מהBIOS MENU הייתי ב T.i.M משהו כזה.. Tweaker משהו.. קיצור בדקתי הכל נראה לי דיי פשוט, רק דבר אחד, היה שם פרמטר: Robust Graphic booster משהו כזה.. היה אפשריות AUTO (שזה עכשיו) FAST ו TURBO, מהזה בידיוק עושה? ______ תמונות:

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by GaLmgnT,

שלום! בתוך המפרט החדש שאני קונה (נושא בפורום מפרטים) כלול גם המארז CM690, שכידוע יכול להכיל עד כ-7 מאווררים. אני מתכנן להוסיף לו עוד 2 מאווררים נוסעים חוץ מאשר ה-2 שמגיעים איתו. איפה במארז אני צריך למקם את המאווררים? מי מהם יכניס אוויר, מי יוצא, ואיך אני יכול לשנות זאת? והכי חשוב - איזה זוג מאווררים כדאי לי לקנות? המפרט ייקנה ב-SkyPc, ומשם אני אקנה את המאווררים. אשמח לרעיונות והצעות, תודה!

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by rosesr,

ואם לא למישהו יש הצעה טובה יותר

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  17. הנה ההפתעה אני מדבר על חומר טרמי של זלמן מול spire/speze (הסינק שבא עם המעבד שלי)

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by roma,

שלום רב! עשיתי אוברקלוק למעבד שלי 2500+ בארטון ל3200+ והיה הכל סבבה(מעבד 46-50, לוח33-35). ביומיים האחרונים שמתי לב שמפרטורת הלוח עולה! והיום היא הגיעה ל40 מעלות! על אף שהוספתי מאוורר 120MM נוסף... מה קורה פה? הורדתי את האוברקלוק וחזרתי לדיפולט והטמפרטורה של הלוח אם 37 מעלות! אני לא יודע מה קורה פה... לפני האובר היא הייתה 32 ככה. תעזרו לי בבקשה :-[

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  19. השאלה בכותרת. עוד קצת הסברים: אני מעוניין להשקיט את המחשב קצת כי אני על סף התפרצות עצבים מהטוווווווווו של המאווררים. איך אפשר לגרום להם לעבוד ב7V במקום ב12V? אני רוצה שקטטט

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Corasiar 3200c2 256 rev 1.1 corsair 2700 512 c2 xtreme ddr 3000 512 xtreme ddr 2700 512 winbond 2700 512 BH-5 trancend 2700 256x2 הסיטים נבחנו בביתו של מישהו.. ולא כולם תפקדו כראוי לכן היום עושים זאת אצלי עדכנים בערב. הימורים? עכשיו אני רץ על 512x2 dual ddr ב170x2 = 350

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by shaynac,

אני מתעניין בתחום (אבל לא מבין כמעט כלום). מלבד המאמר באתר זה, אשמח לקבל לינקים להדרכות מפורטות על ביצוע OC.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by GAL SHAMIS,

שלום אני חדש פה ורציתי לדעת איך עושים בכלל אוברקלוק למעבד(אל תגידו לי להריץ חיפוש כי הרצתי ולא מצאתי את התשובות שרציתי למצוא) המפרט שלי הוא AMD 2500+ 512K RADEON 9600XT זיכרון: 768DDR עם איזה תוכנה אני עושה אוברקלוק למעבד והאם שווה לי לעשות בכלל תודה לכם

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  23. אהלן , יש לי Zalman CNPS9500A LED כרגע יושב על הLGA775 שלי. השאלה שלי , האם יש מתאם למאוורר/גוף קירור הזה עבור הi7 ? במידה וכן , אפשר לינק ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. Started by NadavAfuta,

היי קיבלתי את כל הרכיבים של המחשב שלי, מלבד הכרטיס מסך. יש ברשותי את Mugen II של Scythe באריזה המקורית, אבל אני לא בטוח שהוא מתאים למעבד הCore i7 920 שקניתי. אם הבנתי נכון, אמור להיות איזה חלק נוסף שמתאים את ההיטסינק למעבד מתושבת LGA1366? או שזה אמור לעבוד ישר מהקופסה? בנוסף, כמה שאלות: - האם אמורה להיות מרוחה משחה טרמית בתחתית ההיטסינק? כי זה לא נראה ככך. - האם בטוח למרוח משחה טרמית על המעבד כשהוא כבר מותקן בלוח האם? האם צריך למרוח גם על ההיטסינק וגם על המעבד? או שבכלל עדיף למרוח רק על ההיסטינק. -הMugen II מגיע עם מאוורר אחד, האם כדאי לי להוסיף עוד? על איזה מאווררים אתם ממליצים? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by trojan,

טוב המעבד שלי חם יחסית נראה לי... p-4 lga775 3ghz זה במצב שהוא יחסית מנוחה (רק מירק וקספרסקי פועלים) http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png זה לאחר סרט http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png גם השאר יחסית חם.. ולאחר חצי שעה משחק בcounter strike 1.6 המעבד הגיע ל70 מעלותתתת אז עכשיו הבנתי שאני צריך לנקות את המאווררים ואני מתכנן ניקוי מלא של כולם.. אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לדלג על הקטע של המשחה התרמית כי אף פעם לא התעסקתי בזה... ולנקות את המאוורר (של המעבד) רק על ידי ספריי אוויר וקיסמי אוזניים במידת הצורך ?

• 13 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.