עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Badi_Mami,

Intel Pentium 4 3.00Ghz 800Mhz 512K

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by CaRTeR,

שלום. כרגע יש לי מעבד של 2000 מגה הרץ אינטל פנטיום 4 . נניח שעשיתי אובר ל 2600 והכל יציב כמו סלע , ראיתי שאמרו שבכל הפנטיום 4 יש אפשרות של ה ht דיואל פרוססור אם אני מפעיל את זה המעבד שלי יהיה כמו 2600 ht 800 fsb חוץ מה 800 ? בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by lavbatigol,

תודה מראש! מה נשמע אחים שלי? ישר לבעיה! יש לי מעבד פנטיום 3 866 ולוח אם של asus עכשיו הטמפרטורה של המעבד שלי בזמן עבודה היא בערך 80 מעלות!!! ושל הלוח אם בערך 60 אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל ניראה לי שיש בעיה כי בזמן האחרון יש לי רעשים ואני לא יודע מאיזה חומרה....והמחשב פועל לי לאט מאוד בעיקר במישחקי רשת אם זה רע תגידו לי מה אנני צריך לעשות \לקנות ושיתאים למעבד שלי תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by guyyug,

כמה באמת צריך קירור לזכרונות בOC קטן יחסית 667@700 ועד כמה הם יוכלו לסבול בלי נזק מה בנוגע לשאר הרכיבים צריך לדאוג להם?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. יש לי AXP 1800+ פלומינו היטסינק AX-7 ומאוורר אנרמקס 80מ"מ מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד בלי אוברקלוק? (את שאר המפרט יש במפרט<------------------)

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by roma,

שלום רב! עשיתי אוברקלוק למעבד שלי 2500+ בארטון ל3200+ והיה הכל סבבה(מעבד 46-50, לוח33-35). ביומיים האחרונים שמתי לב שמפרטורת הלוח עולה! והיום היא הגיעה ל40 מעלות! על אף שהוספתי מאוורר 120MM נוסף... מה קורה פה? הורדתי את האוברקלוק וחזרתי לדיפולט והטמפרטורה של הלוח אם 37 מעלות! אני לא יודע מה קורה פה... לפני האובר היא הייתה 32 ככה. תעזרו לי בבקשה :-[

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by lipa,

אם יש לי מאורר 1 אחורי במארז מה עדיף שיכניס אויר או שיוציא אויר? תודה

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by CybeR_CoM,

קראתי הרבה מאוד מדריכים ואני רואה שכמעט בכל אחד יש משהו שונה. פעם נגד 100 אוהם פעם אחד של 10K פעם לחבר אותו פה פעם לחבר אותו שם ובסופו של דבר לכולם זה עובד ורק אני לא מבין איך לחבר את זה בכלל ;D בקיצור: יש את השרטוט הזה שיש בו 2 נגדים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם אפשר לוותר עליהם זה מופיע פה באתר במדריך LCD זה מעוד מדריך כפי שאתם רואים.. יש הרבה שוני בין כל השרטוטים האלה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויעשה לי קצת סדר פה לפני שאני מתעצבן ( מרוקאי מה : ) עוד שאלה: אפשר לחבר את הLCD ללא נגדים בכלל? ואם לא אז למה בעצם משמש כל נגד והאם אפשר לוותר על אחד מהם לפחות?..

9. Started by זוהר ארגוב,

שלום, כמעט בכל מפרט באתר אני רואה שקירור המעבד המקורי מוסב לאחד איכותי יותר, נאמר הMUGEN II. במידה ואיני מתכוון לבצע OC למחשב שלי, האם עדיין מומלץ בצורה כ"כ קריטית להחליף את קירור המעבד המקורי שלי? המעבד המדובר במקרה הזה הינו I5 760 BOX וכרטיס המסך עתיד להיות GTX 460 (אם זה רלוונטי לעניין). תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. אחרי התקנת 2 מאווררים AC דגם : Arctic Fan AF12025 PWM 120mm‎ לפני : אחרי:

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by dotan922,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, יש לי את הקירור הזה למעבד: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6288 כרטיס מסך: SPARKLE 260GTX ללא אוברקלוק מעבד: E8400 @ 3000Mhz, 3450Mhz לא נגעתי במתחים, זה עדיין על 1.125 אבל זה יציב מארז Thermaltake Soprano שני 12CM, אחד קדימה ואחד אחורה ומאוורר 92MM בחלון צד אלה הטמפ' במנוחה: מעבד 42 מעלות כרטיס מסך 52 מעלות טמפ' במאמץ: מעבד 50-54 מעלות כרטיס מסך: 78-84 תלוי במשחק אלו הם טמפ' סבירות? גבוהות מדי? לאיזה טמפ' זה אמור להגיע ברגיל? אם גבוהה מדי איך אפשר לפתור הבעיות? ד"א הקירור למעבד הוא אחד המפלצות תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by XCG120,

ברצוני לרכוש שתי מאוררים בגודל 200 ממ,ברצוני שהמאוררים יהיו חזקים כלומר מוציאים אוויר בצורה מעולה, שהיו שקטים ומחברה מוכרת,איזה אפשרויות עומדות בפני מבחינה זו?המטרה של שתי המאוררים היא להוציא אויר מה ההבדל העקרוני של מאורר במהירות גבוהה ואיכותי?לבין מאורר במהירות נמוכה ואיכותי כאשר שניהם כמעט עולים אותו סכום?אני רוצה מאורר בגדול שיהיה מהיר אבל שקט או שעדיף פחות מהיר למשל 700 RPM אבל שקט? עד כמה יש הבדל בין מאורר מהיר לפחות מהיר? ובנוסף באיזה מהירות מומלץ שיהיה המאורר האחורי של הכונן שמוציא אויר,זאת אומרת מה המהירות הכי "איכותית" שמומלצת למערכת חמה יחסית?במקרה שלי מאורר בגודל 140,ואיזה מאורר וסוג מומלץ למאורר בגודל כזה ובאיזה מהירות? בתודה. : ובנוסף האים המאורר הזה מומלץ …

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  13. היום בבוקר הוספתי למעבד שלי קירור מסוג Scythe Katana 3. למחשב מארז מסוג Sonata III, ומכיוון שלא ידעתי לאיזה כיוון לכוון את המאוורר של הkatana 3, חיברתי אותו בצורה שמופיעה בתמונה. האם החיבור הזה אופטימלי למארז הזה, או שעדיף לכוון אותו לכיוון אחר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. אהלן התחדשתי לי היום במעבד AMD athlon x2 5600 המעבד הגיע עם היט סינק שמרוחה עליו שכבה דקה של חומר תרמי השאלה היא כשאני מרכיב האם אני צריך למרוח על המעבד עצמו משחה נוספת או שזה מספיק? (השכבה די דקה למראה) ואם כן, כמה למרוח בערך (מה צריך להיות העובי האופטימלי פחות או יותר) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by Mentally ill,

כשאני מנסה להעלות את ה-CPU bus בביוס ,המחשב כובה. ומאתחל את עצמו ופשוט מבטל את ה-oc. מוזר שהצלחתי להגיע רק ל-220 mhz כשהמקור עומד על 200. הכל עובד פיקס, יש קירור וכו',אבל פה אני נשבר.. כשמנסים להעלות מעל. יש השערות? אשמח לעצות איך להתקדם. e2180 Biostar 945GC Micro 775 kingston 667X2 freezer pro 7 rev2 תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by jbgood,

שלום לכולם, רציתי לשאול את משתמשי ה I5 עם קירור סטוק ללא אוברקלוק -האם המעבד רועש בעבודה רגילה \במאמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by EyalRDT,

שלום לקראת האביב המתקרב אני חושב להרכיב במחשב שלי קירור מים מאחר ובימי אביב חמימים ובייחוד בימי קיץ רותחים הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי מגיעה לרמה מדאיגה(עם קירור פאסיבי) וכל המאוררים במחשב מתאמצים ועושים רעש של דינוזאור בשעת מצוקה. וכן יש לי סירקולצית אויר טובה ומאוררים די טובים. השאלות שלי הן אלו 1.האם קירור מים יתאים למארז שלי מסוג Gigabyte Triton 2.האם ההרכבה והפירוק(במידה ואני מחליף רכיבים במחשב) מסובכת במיוחד? יש לי ניסיון טכני וכבר הרכבתי מחשבים מאפס ללא תקלות(לרוב) 3.מהי העלות של פיתרון קירור מים כולל(לכל המחשב) אני מדבר על פיתרון קירור איכותי שלא יתקלקל במהירות והכי חשוב מבחינתי שלא ירעיש כמו הדינוזאור זצ"ל.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by harur,

ברשותי 4 זכרונות: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G העובדים כרגע על 800 מגהרץ תחת מתח של 2.0-2.08 וולט ברצוני לשאול, האם הגדלת מהירות זכרונות אלו בביוס מ-800 ל-1066 מגהרץ, יכול לגרום לנזק לזכרונות או\ו למחשב? או אם בכלל כדאי לי

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by r1plet,

שלום, יש לי E5200 שעובד לו על 3GHZ עם קרור AC ALPINE 7 PRO בסיסי וללא העלאת מתח בלי בעיה, אבל יותר מזה הוא לא יעלה (הלוח לא מאפשר העלאת מתח מעבד בביוס). התכנון הוא קודם כל לקנות לוח G41 נחמד, כנראה של GIGABYTE (בלי שום קשר לOC, צריך לשדרג ת'MSI G31M3-F שלי למשהו נורמאלי יותר) ובנוסף לרכוש את ה-SCYTHE MUGEN 2 - כל זה כדי להגיע לסביבות ה4-4.3GHZ עם המעבד הזה. השאלה היא האם אני ארגיש שיפור ניכר בביצועים במשחקים? הרי ככל שהתמיכה למרובעי ליבה נהיית שכיחה יותר כך גם מורגש הצורך למעבד חזק יותר... במילים אחרות - האם, ברמה עקרונית, שווה לי להשקיע בשדרוג לוח האם וקרור המעבד כדי לקבל עוד 1-1.3GHZ במעבד?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by idank23,

שלום יש לי את המחשב הבא: Intel Core 2 Due E8400, 3.00GHz, 3.25 GB RAM Ati Radeon HD 4800 series Disk Drive WDC WD6400AAKS-65A7B0 Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 יש לי בעיה שבמשחק Need for Speed Undercover אחרי כמה דקות של משחק המעבד מתחמם מאוד(מעל 100 מעלות) והמחשב נכבה מעצמו. במצב מנוחה הטמפרטורה של המעבד זזה בין 50-70 מעלות לפי RealTemp, אבק במחשב ניקיתי וזה לא עזר! מה אני צריך לעשות? איך לפתור את בעיית ההתחממות ומה לעשות כדי שאוכל לשחק משחקים כמו Need for Speed Undercover??

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. אני עושה אוברקלוק ל6950, וכבר היו לי כל מיני סוגים של קריסות.. למשל מסך כחול, פסים וכו' איזה מצבים קורים בגלל שהליבה לא יציבה ואיזה מצבים אם הזכרון לא יציב?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. Started by Big_White,

זאת פעם שנייה שזה קורה לי בקירור של החברה הזאת וזה מתחיל להכעיס אותי נורא. הקירור בן שנתיים... אחד המאוררים הפסיק לעבוד. המאוררים לא ניתנים לפירוק ככה שנישאר רק לזרוק אותם לזבל... יש הצעות? שיהיה אסטתי בלי שיפצורים ערביים?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  23. כי לפי כל מני תמונות באינטרנט הבנתי שצריך לפרק הקירור מגיעה עם משחה או צריך למרוח חדש? ואם כן אז להסיר קודם את מה שיש על המעבד?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  24. השאלה בכותר תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by shaks,

עשיתי OC והגעתי לרמה של 2500MHZ (10*250) מתח לזיכרונות 3V מתח למעבד 4.75V זיכורנות 1:1 איך אני עובר עכשיו הלאה? אם אני מעלה עוד קצת אז המחשב לא יציב וסופר פאי מעלה לי הודעות שגיאה שלא לדבר על פריים

• 6 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים