אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
באתר של החברה לא רשום כלום, גם לנועה אין מושג, ואני צריך קירור לכרטיס שלי בדחיפות\ מבחינת ליבה הוא מתאים אבל קראתי שלחלק מהכרטיסים של SAPPHIRE יש רכיב כלשהו שמפריע פיזית לסיילנסר "להתלבש" על הכרטיס
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הזה כך המחשב שלי מתחממם למרות שהכול נקי מסודר ומאוור כמו שצריך E8400 והוא מגיעה 55 ללא OC ולא הפעלה של מישחקים כבדים המחשב חדש מלפני חודש וקצת המחשב נקיי לחלותין אוור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro שני מאוורים למארז Arctic Cooling של 12 ס'מ 1400 RPM לא זוכר את הדגם המדיוק ואוור של 25 ס'מ 1200 RPM החשב כול המחשב מתחמם אבל המעבד זה התחום הקריתי מה אני יוכל לעשות כדי לקרר את המחשב ?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום חברים עשיתי oc לgeforce 4mx 440 agp 8x 64 mb בהתחלה זה היה: ליבה: 275 זיכרון:265 הגעתי ליחס של: ליבה: 392 זיכרון:442 בקיצור זה המקסימום שהגעתי וב3dmark 2001 בoc הזה עברתי 1400 נקודות הגעתי לשיא שאני יכול שזה 4495 ושזה היה 3000 ומשהו איך הoc הזה??????? תנו לי הצעות גם לשיפור
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם משחת קירור של GIGABYTE תיהיה טוב לכרטיס מסך 7800GT תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי מעבד pentium 4 630 החלפתי את גוף קירור סטוק של המעבד ל- Alpine 11 Pro, אך הטמפרטוה עלתה ב3 מעלות יחסית לסטוק. נכון לעכשיו במנוחה המעבד עובד ב55 ובמאמץ בסביבות 69 ופיקים ל71. האם זה תקין? איך אפשר לדעת אם התקנתי את הגוף קירור בצורה נכונה?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל לוח IS7-E שעליו מורכב P4 3.0C עם SLK800U וSF2 שפועל הכי מהר (רעששששש) המארז פתוח עכשיו ויש מאורר תקרה בחדר ..... בהתחלה שהרכבתי את ההיטסינק שמתי AS3 על המעבד וגם על ההיטסינק ... שכבה טיפלה עבה ... היה מינמום IDLE 46 .. (בזמן שה SF2 פועל הכי מהר) אמרו לי לדלל את השכבה .... דיללתי ונהיה יותר גרוע .. 48 IDLE .... אז ניקיתי את ההיטסינק והמעבד ושמתי את המשחה שבאה עם ה SLK800 (לבנה . טיפה דביקה ..) ועכשיו המעבד על 48 IDLE .. בPART LOAD 52-54 ועוד לא ניסיתי FULL LOAD . ואני ממש לא רוצה לנסות הSLK800 מורכב היטב (לפי החוברת) ושאני שם עליו יד , גוף הקירור לא חם בגרוש ....... כנראה הבעייה בתעבורת החום ממעבד לגוף הקירור רעיונות משיהו ????? זה דחוף .... אני לא ממש …
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם יש לי מאורר 1 אחורי במארז מה עדיף שיכניס אויר או שיוציא אויר? תודה
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
היי אנשים אני מנסה לעזור לידידה עם בעיות שהמחשב עושה לה.. הרצתי Memtest והמחשב נכבה לאחר 5 דק'. אני לא בטוח בקשר לסטפינג של המעבד, שכחתי לשים לב לזה. בכל מקרה זה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM בדקתי טמפ' וראיתי שהיא באזור ה-70 מעלות בביוס, שמתי אזהרה על 80 ו-90 מעלות וכמובן שהוא ציפצף. ניסיתי להחליף לקירור סטוק של מעבד AMD אחר שלא השתמשתי בו, ניקיתי ומרחתי AS5, הגוף קירור בקושי מתחמם לפני שהמחשב נסגר. מה שמוביל למסקנה שהגופי קירור לא יושבים טוב על המעבד - מה עושים במקרה כזה?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כפול ליבה של אינטל דגם e6300 . תודה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
יש לי את ה-8800GTS של ג'יגבייט שבא עם תוכנת ה-GAMER'S HUD שלהם. התוכנה אמורה לאפשר להעלות את ה-Voltage ל-1.2 וכך אפשר לעשות לו יותר OC. משום מה כאשר אני מתקין את התוכנה היא כותבת לי NOT SUPPORT YOUR VGA CARD. האם יש דרך\תוכנה אחרת להעלות את ה-VOLTAGE של הכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קראתי פעם, באיזה thread נשכח שבמערכת קירור מים אני אמור להשאיר חור קטן בחלק העליון של מיכל המים (אולי בפקק ?) כדי שלאוויר יהיה מאיפה לצאת. אחרת האוויר נדחס שוב לתוך המערכת, מעמיס על המשאבה וכ"ו. האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אייבורי מהדגמים הישנים של לפני איזה 4 שנים או יותר ורציתי לדעת אם המאוורר בדלת בצד המחשב אמור להכניס או להוציא אוויר,כרגע הוא מוציא אוויר ויכול להיות שבטעות הפכתי אותו. יש לי מאוורר אחורי שמכניס אוויר, עוד אחד מאחור שהוא של הספק כח שמכניס אוויר נראה לי, מאוורר בצד הקדמי של המחשב שפולט אוויר ושאר המאווררים של הלוח אם והכרטיס הגרפי
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב אז יש לי שתי שאלות... קראתי איפה שהוא פה באתר שמישהו אמר שהוא מרח משחה תרמית על הגשר הצפוני וזה הוריד תמעלות ב5 מעלות, מה זה גשר צפוני ולאיזה רכיב זה קשור? ושאלה שניה: איך אני בודק טמפרטורה של כרטיס מסך ואיך אני יודע מה גבוהה ומה נמוך... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איפה אני יש חנות שמוכרת מסכי LCD בגודל 20*4 (עדיף באזור תל-אביב) בתודה רבה , MegaHertz.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה עשיתי פילטרים למאווררים. השתמשתי בבד הזה שמשמש לכיסוי רמקולים של מערכות סטראו. השאלה היא אם מישהו יודע אם יש שיטה יותר טוב כי הבד הזה בטוח מסנן אבק אבל הוא מפחית משמעותית את הזרימה של האוויר מבחוץ. אה, ודרך אגב מי שחושב ששמתי את הבד מהצד הפנימי של המאוורר אז לא - שמתי אותו בדיוק בין המאוור לדלת של המארז תודה.
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
קראתי הרבה מאוד מדריכים ואני רואה שכמעט בכל אחד יש משהו שונה. פעם נגד 100 אוהם פעם אחד של 10K פעם לחבר אותו פה פעם לחבר אותו שם ובסופו של דבר לכולם זה עובד ורק אני לא מבין איך לחבר את זה בכלל ;D בקיצור: יש את השרטוט הזה שיש בו 2 נגדים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם אפשר לוותר עליהם זה מופיע פה באתר במדריך LCD זה מעוד מדריך כפי שאתם רואים.. יש הרבה שוני בין כל השרטוטים האלה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויעשה לי קצת סדר פה לפני שאני מתעצבן ( מרוקאי מה : ) עוד שאלה: אפשר לחבר את הLCD ללא נגדים בכלל? ואם לא אז למה בעצם משמש כל נגד והאם אפשר לוותר על אחד מהם לפחות?..
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי אני צריך מאוורר 80 mm ממש טוב במחיר של עד 90 ש"ח אפשרות רעש מקסימלית : בערך כמו הסמארט פאן 2 אז רציתי שתגידו לי איזה ממש טובים יש היום ורציתי לשאול אם אפשר לקנות מהאתר (הלינק) הזה http://www.newegg.com ואם הוא ישלח את המוצרים לישראל ואם הוא שולח כמה כסף הוא לוקח על השליחה
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מהו הקירור הכי מומלץ למפרט שלי.. (בצד) עד 300 ש''ח. תודה,אופיר. חשבתי לקנות את הקירור הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=203&code=005 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לוח אם EP35C-DS3R ה-FSB כתוב על הקופסא שהוא מקסימום 1600 By OC. האם כשאני חורג מזה יכולות להיות בעיות?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-