עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TheIronShit,

היי, עשיתי ל FX 8350 OC היום ל 4.4 GHZ מ 4, ומשום מה התדר של ה NB וה HT לא עלו. השאלה שלי אם זה באמת משנה? כי המטרה שלי בסופו של דבר היא לקבל ביצועים יותר טובים ל single core. תודה!

2. מישהו מקיר או יודע על תוכנה שאני יוכל לראות טמפ' הליבות של Pentium D820 ניסיתי אם הרבה תוכנות הם נותנות לי רק CPU TEMP ואני רוצה CORE

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by Psychopath,

Aight so, I painted my case with UV reactive orange, and I have two LED fans that aren't UV lights... the it came to me, My sister has a big UV light in her room... I put it near the computer and was amazed to find the beautifulness... now the problem is: I wanna buy UV light fans.. or maybe a cathode... which is better? do the vantec UV LED fans work? how can i make a cathode blink to the beats of sound incase i get it ? Thanks in advanced...

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by kibub,

היי יש לי תוכנת EVEREST לבדיקת טמפ ושאני מפעיל אותה ליד השעון מופעל 4 אייכונים של טמפ אחד זה CPU השני לוח אם השלישי מתח של המעבד ומה זה הרביע הריבוע השחור?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by max_shifrin,

שלום, אני מחפש חיישן טמפרטורה למחשב - חיישן שיהיה קטן וניתן יהיה להרכיב כמה יחידות ממנו בתוך מחשב. כמו כן הדרישה היא שהוא לא יהיה חלק ממאוורר/בקר או משהו אחר אלא חיישן טמפרטורה בנפרד. וכמובן אני צריך שליטה על החיישן בעזרת חיבור כלשהו (למשל USB) אפשר שגם כמה חיישנים יהיו מחוברים ביחד דרך חיבור USB יחיד. חיפשתי דברים דומים ברשת וכל מה שמצאתי מגיע כחלק ממאוורר או ערכה פיזית גדולה (חשוב שיהיה חיישן קטן) אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by yogev_k,

אהלן יש לי כפי שרואים במפרט את הלוח p5w dh deluxe. והמעבד הוא e6300. הוא מראה לי בדרייברים טמפרטורות גבוהות בשני דברים. יכול להיות שזה אותו הדבר כי לשניהם יש אותו טמפרטורה. לפעמים הוא מגיע ל-52. מישהו יכול להגיד לי מזה החלק הזה או הדבר הזה שמתחמם ועושה לי התראה בדרייוורים של הלוח... תודה לכל העונים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by gilad0327,

אוקיי.. עוד מעט היום הולדת ואני אמור לקבל בסיביבות ה- 1000-1300 שקל .. אני רוצה לקנות קירור מים שיקרר לי גם את המעבד. וגם את הכרטיס מסך .. מה אפשר להוציא הכי טוב בכסף הזה .. אם בכלל. או שאני ילך רק על קירור אחד מהדברים כדי לקבל קירור אפקטיבי. מה שאני צריך למערכת קירור זה רק הרדיטור והבלוק .. כי משאבה אני יכול להביא בזול ..

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  8. עזרה בבקשה חברים

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by boom!,

יוצא לי 40 במנוחה ו60 במאמץ, זה חם מאוד? אפשר לעשות לו oc רציני?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BenBezalel,

ברשותי Gigabyte 8600GT Silent Pipe 512MB DDR2 אני מעוניין לעשות OC. לרוב אני משחק בסימולטור אשר פועלים על DirectX האם ה-OC ישפיע על הביצועים? נ.ב הטמפ' במנוחה עומדות על 45-47 ובמאמץ 51-52. ללא OC אני עומד עכשיו על Memory-400 Core Clock-575 Shader Clock-1300 איזה OC כדי לעשות? תודה!2

11. Started by Gliding,

היי, כבר העליתי פה לפני חודש וחצי את הבעיה לגבי חוסר יכולת לגשת לנתונים לגבי כרטיס המסך שלי, מאז התקנת XPX64 הבעיה מתרחשת גם עם ATT וגם עם TRIXX. לפי הודעות השגיאה מדובר בחוסר יכולת לגשת ל LOW LEVEL DRIVER (על אף שב ATT מותקנת תמיכה לגישה כזו, האוא לא מסוגל לגשת לביוס של הכרטיס) התקנתי כבר שתי גרסאות של ה CATALYST )5.11 ו 5.12), ואין שינוי הבעיה דחופה כי TRIXX מנטרת את המאורר והטמפ' על הכרטיס, בלעדיה אין לי מושג מה הולך איתו, בעיקר במשחקים שאני מריץ... הייתי מחלעיף אולי ל OMEGA, אבל הכרטיס הוא VIVO ולא הצלחתי למצוא משהו שיתמוך ב WDM. חוץ מזה שזה לא יעזר כנראה ל TRIXX לעבוד, כי נראה לי שהמקור של הבעי הוא הנסיון של וינדוס למנוע גישה לשינויים בחומרה אם זו הבעיה, ומישהו מכיר …

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by Danman,

מפרט: E2180 + Tuniq Tower Gigabyte P35-DS3L Gskill 800Mhz PK 4-4-4-12 Corsair VX450 Coolermaster 690 - כרגע אני עומד על 3300Mhz - 330 * 10. מתח המעבד 1.45 בביוס ו1.408 בCpu-Z - הזכרון ב1:1 כלומר 660, הוספתי מתח לזכרון ל2.0 והתזמונים ללוח הם 5-5-5-13 - לא ראיתי בביוס איפה ניתן לשנות אותם - לא הוספתי מתח לצ'יפסט ולMCH כי לא נראה לי שיש צורך ב330FSB. - הPCI נקבע ל100. כשאני מעלה ל3400 הORTHOS PRIME מת אחרי מספר דקות. הטמפרטורות שלי כרגע ב3300 הן 25-30 IDLE ו 55 LOAD.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by Sirokos,

היי רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות אוברקלוק למעבד AMD PHENOM 955 BE עם לוח GIGABYTE GM880 USB3 וקירור AC FREEZER 13 ואם כן האם יש מדריך שתוכלו להמליץ לי עליו תודה.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by Xane,

איזה קירור יותר טוב? שמעתי שהזלמן עדיף בגלל שהוא קירור אוויר, אבל פועל כמו קירור מים. חוץ מזה שחבר שלי שיש לו את הביג טייפון אמר לי שהזלמן עדיף אבל אני רוצה לשאול אותכם בכל מקרה.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by ggg123,

מדובר בכרטיס די ישן (בן שנתיים בערך) מסוג X1950PRO. לאחרונה החלו להתקבל הודעות במהלך משחקים שהכרטיס חם מידי. במנוחה בסביבות ה 90 ובמאמץ מגיע ל 120 ואולי יותר. כבר קרה שהמחשב נכבה בגלל זה. הבעיה לא נפתרה גם לאחר ניקוי יסודי של הכרטיס ושאר המחשב. המאוורר אגב על 100%.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  16. האם ניתן להחליף את המאוורר בלוח הזה במשהו גדול, זול ושקט? אני לא מתכנן OC. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, כבר כמה חודשים שאני מתלבט בין לרכוש נייד לגיימינג (Asus G75 שצריך לצאת בסוף אפריל) או מחשב נייח שיעלה לי הרבה פחות וגם יהיה יותר טוב מבחינת נתונים. העניין הוא שהמחשב הנייח האחרון שקניתי לא הצליח לקרר את עצמו כמו שצריך ויושב לי עכשיו בחדר עם צד אחד פתוח עם אלתור של מאוורר גדול שתמיד פועל וצמוד אליו.... בלי המאוורר הזה, המחשב פשוט קורס בכל משחק שאני מפעיל. לעומת זאת, לפי מה שהבנתי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) למחשבים ניידים יש יכולת קירור הרבה יותר טובה ואפקטיבית. בנוסף גם הרבה יותר קל לנקות אותם ממחשב נייח. אבל... הם פשוט עולים ה-ר-ב-ה יותר. נכון לעכשיו יש לי 5000 ש"ח. אני כמובן יכול לחסוך עוד, אבל אני מאמין שאם אני אשקיע את זה בנייח זה יהיה מספיק בהחלט. אז מה אתם…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

אני לא מתכוון לקירור מים תראו למה אני מתכוון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1623&products_id=9827 אין לי בעיה לקנות מהם אבל לשלם 50 שקל משלוח?! פשוט גניבה אז רציתי לדעת איך מכינים את זה

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by Mda101,

מה זה? (אני ידוע איך זה נראה... אבל מאיזה חומר זה עשוי, איזו מתכת...) איך זה עובד? למה דווקא בצורה הזו? למה יש כאלו עגולים, מרובעים, מלבנים... איך זה מקרר... בקיצור... כל מה שרציתם לדעת על צלעות קירור ולא העזתם לשאול... בתודה, נדב

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מישהו יודע מזה ה- CPU 1 ו- 2 ולמה הם מציגים טמפרטורות שונות? קראתי פה באתר משהו שצריך להחסיר כ-25 מעלות אם אני לא טועה לטמפרטורה שכתוב אבל לא הבנתי ממה להוריד (בתמונה) כל הטמפרטורות האלה הן בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 436 צפיות
  21. שלום כולם הורדתי מקדום ati tool והרצתי בדיקה של mximum core דרך אגב הכרטיס הוא r9800 pro 128m 256b קיצר הוא הגיע ל410 ואז התחילו להשמע כאלה ציפצופים של שגיאה אבל לא ראיתי שרשום משהו ב eror ואז שמתי לב שהמירות יורדת ל407 ככה והמשיכו הציפצופים האלה קיצר סגרתי את זה והחזרתי ל דיפולט מחקתי תתוכנה ועשיית ריסרט למחשב אז רציתי לדעת אם יכול היה להגרם נזק ואם נגרם ? מה אומרים הציפצופים הלאה? והאם הורדתי את האובר קלוק בצעדים שעשיתי ? אני מזכיר שגם ב410 לא ראיתי ארטיפקטים על המסך וב3d show עם הקוביה הכול נראה טוב

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by BENNY66,

מאיפה אפשר לקנות את הבקר מאווררים הזה באיזור המרכז או שמישהו מכיר משהו בסגנון תודה מראש

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  23. שלום לכולם, הבנתי שהלוח שלי (DFI UT P35) מאד"בררן" בעניין הזכרונות. כרגע הרכיב החלש ביותר במפרט שלי הוא הזכרונות, כל נסיון ל OC, גם אם קטנטן לא נותן לאתחל את המחשב. כאן ראיתי רשימה של זכרונות שנבדקו ונתמכים על ידי הלוח: http://us.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&downloadType=&windowstate=normal&mode=view&downloadFlag=false&itemId=537 אשמח לדעת אם יש למישהו המלצה על אחד מאלו המופיעים ברשימה. תודה

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by AmitDanan,

קודם אני רוצה להגיד שאין לי ניסיון זה אוברקלוק ראשון שלי, אז ככה נעלתי את הPCI על 100 העלתי את הבאס ל 400 כרגע אני על 3.2 ללא עליה של המתחים למעבד נעלתי את הזיכרון, התדר המקורי של המעבד 2.66 המחשב כבר עובד יומיים כולל משחקים, אין בעיה של אי יציבות האים יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by SlimShady_1,

אני רוצה לקנות קירור איכותי... ואני מתלבט בין שלושת אלו... http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-V81&other_title=+KHC-V81+Hyper%206 http://www.aerocool.us/cooler/ht101.htm מיועדים ללוח Neo2 Platinum מעבד 64 3200 Newcastle אני מתכוון לשים על ההיט סינק שני מאווררים... מה שאני כן יודע זה הקולרמסטר יותר כבד בכמעט חצי למרות שלא מצאתי שום נתון על המשקל של הטרמלטק tower112 הבעיה שמצאתי רק סקירה אחת על הטרמלטק טאוור מנחושת לכן אני לא יודע ממש מה הביצועים שלו... רק לפי אח שלו מהאלומיניום וזה לא ממש משקף הרבה מצאתי על הHT101 מלא…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים