עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yanivnn,

שלום אתמול עשיתי OC לכרטיס הנ"ל... כמה נקודות.... השתמשתי בתוכנה MSI AB... האוברקלוק שבוצע הוא 860 \ 1660 \ 910 לליבה \שיידרים\ וזכרון בהתאמה... במקום 700 \ 1400\700... הזכרון במקסימום.... לליבה שניסיתי להעלות יותר זה נתן לי ארטיפקטים ב ATI TOOL לכן השארתי את זה ככה... לא הועלה מתח {כי אין לי אפשרות}... 3D MARK עבר בהצלחה... בסוף קיבלתי קצת יותר מ100 נקודות יותר מלפני ההמהרה... ATI TOOL עבדה בערך 20 דקות בלי שגיאות וארטיפקטים... הטמפרטורה במאמץ הגיעה ל75 במקסימום מאמץ {ב3D MRAK} ב ATI TOLL זה היה בערך 70 לפעמים קצת יותר... היום ביצעתי בדיקה ב OCCT וישר נתקבלו שגיאות והטמפרטורות טיפסו לכיוון ה 80...הורדתי עד 830 את הליבה ולא היו שגיאות כבמיקודם אבל שהטמפרטורה הג…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  2. האם המאוורר המדובר יתאים ל1155 או ל1156? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד E7400 שעשיתי לו OC והגעתי ל-3.93GHZ על מתח של 1.300625V כאשר אני בודק טמפ' במאמץ עם התוכנה S&M לפעמים יש לי ירידה בטמפ' קיצונית ואח''כ עליה..זה אומר שהמעבד לא יציב?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by tamir70s,

שלום... רכשתי מעבד חדש Intel core 2 duo E8400 המאוורר הישן של העבד הקודם התקלקל ולא עובד ואני מחפש מאוורר שיתאים למעבד שלי. העדיפות היא עד 100 ש״ח. אני משתמש בווינדוס 8 64bit, זיכרון 4gb. יכול להיות שאבצע OC בעתיד למעבד לכן עדיף שהמאורר יתאים לזה. תודה מראש תמיר

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  5. Started by ברק דדון,

שלום לכולם, יש לי לוח של asus rog maximus xii hero z490 ואני מסתכל על טמפרטורות בHWINFO הטמפרטורה של הציפסט מגיעה ל52 מעלות במקסימום האם זה תקין או גבוה? האם זה טמפרטורה בטוחה? בנוסף יש לי זיכרון של G-SKIL 2X16GB CL17 3600MHZ ובמאמץ הטמפרטורה המקסימלית מגיעה ל50 מעלות האם זה תקין או גבוה? ומה הטמפרטורה הבטוחה? ושאלה נוספת יש לי כונן NVME M2 של סמסונג והוא מגיע ל50 מעלות במאמץ האם זה תקין בטוח תודה לכולם

6. שיחקתי במישחק אחד פיתעום קפצה הזהרה של dual core center של msi היה רשום היתחמומות יתר של המעבד המחשב יכבה בעוד 1 דקה ואז ביתלתי את זה זה קופץ לי כול פעם שאני ניכנס למישחק המישחק הוא hawx הטמפרטורה היתה ב 80 ו 81 בהתאמצות נמוכה של עד 40 50 אחוז עכשיו אני במזגן המעבד 71 המערכת 41 המאוורר טוב מגיעה ל 2555 rpm מקסימום עזרה מהר לפיני שהמחשב יתפגר פו ;D

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  7. בחנות TMS נעשה לי אוברקלוק למחשב ללא שביקשתי על ה2500k + mugen 2 כרגע מהירות הליבה היא 4.3 בעיקרון בדקתי טמפרטורות הכל יציב תמיד גם בבדיקת מאמץ ונראה בסדר. העניין זה שמהירות הליבה תמיד על 4.3 על אף שהבנתי שזה יותר בריא למערכת כשהמחשב משנה את מהירות הליבה לפי הצורך. אז הבנתי שיש הגדרת EIST שעוד משהו בנידון, מה המשמעות שלה? יש לי עוד כמה הגדרות שכולן disabled: cpu enhanced halt c3/c6 state support cpu thermal monitor cpu EIST function Bi-directional prochot האם חלקן אמורות להיות על enabled? האם זה ידאג שתדר הליבה ישתנה לפי הצורך?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. Started by trojan,

טוב המעבד שלי חם יחסית נראה לי... p-4 lga775 3ghz זה במצב שהוא יחסית מנוחה (רק מירק וקספרסקי פועלים) http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png זה לאחר סרט http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png גם השאר יחסית חם.. ולאחר חצי שעה משחק בcounter strike 1.6 המעבד הגיע ל70 מעלותתתת אז עכשיו הבנתי שאני צריך לנקות את המאווררים ואני מתכנן ניקוי מלא של כולם.. אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לדלג על הקטע של המשחה התרמית כי אף פעם לא התעסקתי בזה... ולנקות את המאוורר (של המעבד) רק על ידי ספריי אוויר וקיסמי אוזניים במידת הצורך ?

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by TheRedEye,

הכול תקין חוץ מזה שהוא נורא נורא חלש.. זה עדיין עוזר לקירור המארז?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by nizan33,

שלום אני מקווה שזה המקום הנכון אם לא אני ממש מתנצל! בקיצור, בתוכנה שבדקתי ראיתי שהטמפ' של המעבד היא 48-50 מעלות במנוחה והמהירות של המאוורר שעליו היא 2721 אני חושב שזה ביחידות מידה של RPM חשבתי שזה יותר מדי ואני לא ממש יודע כמה זה במאמץ, אני חושב שהרבה יותר.. אני רוצה להגביר את מהירות המאורר כי ראיתי פה אנשים עם טמפ' ממש נמוכות ומהירות מאורר משהו בסגנון 6000 גם אם אני לא אוכל להגיע כל כך רחוק, מישהו מוכן להסביר לי איך להגביר את המהירות של המאורר? זה המאוורר המקורי של אינטל שבא יחד עם המחשב, לא החלפתי.. מעבד: Inter Pentium 4 Northwood mPGA-478 voltage: 1.4xx-1.5xx תודות רבות!

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by ofir38,

מהו הקירור הכי מומלץ למפרט שלי.. (בצד) עד 300 ש''ח. תודה,אופיר. חשבתי לקנות את הקירור הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=203&code=005 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by ciauai,

מה המעלות של הCore 2 E6300 שלכם? שלי נמצא על 51 וזה נראה לי גבוהה יותר מידי!

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  13. יש לי שתי סטיקים של samsung 256mb ddr pc2700 פועלים בdaul channel מה עדיף?

14. שלום לכלום, אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 AMD 1600, שהכנתי לי כוך מיוחד בסלון בתור קיר גבס . המחשב שייעודו לעמוד (המארז) שוכב. ואני סובל מאיטיות נוראית של המחשב בשל החום. אמרו לי לשים מאווררים אך לשווא - אולי איך ששמתי אותם לא טוב. מצורף ציור שיעזור להמחשה. מאוור מס1 - מקדימה מכניס אוויר (לבן בציור) מאוור מס 2 - מעל המעבד (ורוד בציור) מאוור מס 3 - מוציא אוויר מאחורה (כחול) יש לציין שיש פה 2 מקומת למאווררים אך שמתי אחד. עכשיו יש לי מאוורר 12 ס"מ ענק וחזק מאוד ...שמתאים לחיבורי מחשב... איפה הכי כדאי להרכיב את המאוורר שהמחשב יעבוד יותר ויתקרר . בברכה אלדר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  15. עשיתי OC ואני רוצה לדעת לאיזה חום מותר הכרטיס הבא יגיע : Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effecti…

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  16. בוא נגיד שיש לי עכשיו 40 מעבד 37 לוח אם זה בעונת הקיץ אז בכמה המעלות בערך ירדו בעונת החורף(אני מדגיש בערך)? מעלה?5-7 מעלות? תודה

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  17. נראה כאילו אני צריל להחליף את ה HEATSINK יש לי מעבד XP ATHLON 2600 THOROUGHBER לוח אם Gigabyte GA-7VM400M שאלתי הראשונה האם זה SOCKET 462 או SOCKET A או שמה זה אותו דבר שאלה שניה האם אמצעי קרור שמצ"ב מתאים? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=35-151-111&depa=1 ואחרון חביב קראתי את השרשור בנושא קרור ומאחר ואנני ידען גדול אשמח אם מיהו ימליץ לי בנושא (הטמפרטורה נמדדה גם בביוס וגם בתוכנת CPUCOOL ?) תודה

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  18. אני רוצה להושיב עליו קירור טוב מכיוון שאני מתכוון לבצע לו OC טווח מחיר של עד 4000 בתודה.

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by amisha,

אני מתלבט בין הקירור השקט של זלמן עם שני צינורות היטפייפים לבין הקירור הדנדש כשהוא עשויי כולו מנחושת אני מחפש אחרי השקט והטמפ' הנמוכה שתאפשר לי מעט OC קליל ביותר .. יש לי ניסיון מעולה עם זלמן בקירור של המעבד ואני לא רואה שום סיבה לא להמשיך איתם ואם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע . 10Q!!! הקירור מיועד ל כרטיס מסוג FX5600....

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by skuki1,

אהלן! יש לי בעית חום במחשב אני מקבל מדי פעם ריסטרטים. המפרט שלי: Intel 2.8C Asus P4S800D OCZ 2*512 -חדש התקנתי אתמול מארז ג'נרי 400 ואט טמפרטורות במנוחה: לוח אם- 38 מעלות מעבד- 45 מעלות (שניהם לפי אוורסט) הצעות לפיתרון: א. לקחת לטכנאי ב. להחליף משחה טרמית ג. לשים 2 מאוורים 80 ממ (כרגע יש לי רק ספק ומאוורר על המעבד=קרור סטוק) תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם. רציתי לדעת לאן אפשר להגיע עם OC בעזרת התוכנה וללא שינוי שאני יבצע בBIOS (היות ולמרות שקראתי את המאמרים, העסק נראה מסובך) קודם כל נתונים: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה) מארז פשוט מאוורר של 80 MM שידרגתי את המאוורר של המעבד של VENTEC נורא מסקרן אותי לדעת לאן אפשר להגיע עם הנתונים הנ"ל, והאמת מאמרים זה נחמד אבל אין כמו עזרה מפה. אני מצרף תמונת מסך של התוכנה, יש לי שם אזהרה מוזרה שאני לא הצלחתי להבין. כמו כן עברתי על הHELP אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בתוכנה.

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  22. כי המעבד שלי לפעמים עומר את ה- 62

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  23. יש לי: ABIT NF7 AMD ATHALON XP 2500 512MB PC3200 (2X256MB) MIDIATX JNC H7650 BOND בהתחלה היה לי רק מאוורר 80MM על הגג, 80MM מאחורה מוציא וזהו. עכשיו אתמול אבא שלי ואני עשינו קצת מודינג במארז: מיקמנו מאוורר 120MM על הגג (הוספנו חורים בשבילו וכו') מאוורר 80MM מקדימה מכניס מאוורר 80MM מאחורה מוציא מאוורר 120MM על הדלת בערך מול המעבד מכניס עכשיו, לפני כל זה טמפ' המעבד הייתה בערך 42 במנוחה, אבל אחרי שהוספתי את המאווררים הטמפ' נשארה אותו הדבר ואפילו עלתה במעלה אחת או שתיים. עכשיו, בקשר לחוטים במארז אז עיגלתי אותם והכנסתי את כבלי הספק כוח ב-"SLEEVING" (לא ממש SLEEVING, פשוט צינורות מפלסטיק שמאוד דומים ל-SLEEVING, קצת רחבים יותר). בכל זאת החוטים קצת מבולגנים, אבל רק קצת (לא משהו …

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by kfirusa,

שלום! ראשית אני מתנצל מראש אם זה לא המקום שהייתי אמור לכתוב הודעה זו.. שנית, אני מצרף לפה לינק של החומרה שיש לי במחשב כולל טמפרטורה (עפי EVEREST ), אני די מפחד לא מכיר את הנושא, יתרה מכך אף פעם גם לא ניסיתי, יש לי 4 מאוורים במחשב. אשמח אם אוכל לקבל ליווי אישי והדרכה. תודה מראש כפיר.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by Morfium,

יש לי משהו מוזר שקורה עם אפשרות הOC . למה כשאני מעלה את מהירות ה GPU Clock אז למטה בנתונים הסופיים הוא לא עולה לי ונשאר רק על 500 האם זה יכול להיות קשור למפרט שלי ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים