אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש 2 מאווררים 80MM למארז עד 80 ש"ח. רעש לא מהווה פרמטר, מצידי שירעישו כמו גנרטור ויעשו עבודה טובה- להוציא כמה שיותר חום.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אוקיי לאחר שהוספתי מאוורר אחורי שמוציא אוויר ,קניתי מאוורר של TT בגודל 120 שישטוף את הלוח ואת המעבד במנות גדולות של אוויר ותיקנתי מאוורר שלא פעל עקב כמות האבק הגדולה שצבר בתוכו, אני מבקש שתחוו דעתכם על הסידור שלי...לפיכך הוספתי תרשים... הריבועים האדומים אלה מאווררים, הירוק הגדול זה הTT 120 מ"מ שמכניס אוויר. החצים הם כיוון האוויר. ניסיתי לעשות את זה הכי פשוט שאפשר, מקווה שתבינו. לפי הנתונים הורדתי את טמפרטורת המחשב מ36-37 ל30 בלוח אם ומ43 מעלות במאמץ ל37 במעבד (פנטיום 3) ו33 מעלות במנוחה. לפי EVEREST. אז מה אתם אומרים? הייתם משנים/מחליפים/מוסיפים משהו בסידור?
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
זה מחמם לי תאמא של החדר קניתי מארז חדש של AOPEN וזה עדין לא עוזר מה אני צריך לעשות לגור במקרר
-
אהלן, המחשב הוא מחשב חדש (מפרט בצד), עדיין לא התחלתי את הOC (לכן גם עדיין אין לי קירור מתאים). הטמפ' שלו הם 43 בערך למעבד ולהארד דיסק במנוחה, 58 למערכת כולה במנוחה, 70 לכרטיס מסך במנוחה.. (הכוונה במנוחה היא שרק מערכת ההפעלה מופעלת בלי משחקים). כרגע אני לא יכול לרכוש מאוורר נוסף, המארז שברשותי הוא הLEXA שנאמר לי בפורום מארזים שהוא מארז טוב. הוא בא עם ארבעה מאווררים אך לדעתי הם ממש ממש איטיים (באוורסט מופיעים 2 מאווררים והם על 900 RPM), המאוורר של הכ.מסך על 1500 RPM שזה 60% מיכולתו.. יש מה לעשות? יש תוכנה חוץ מאוורסט לבדוק טמפ'? (לא תוכנות לאוברקלוקינג למיניהן) (בעיקר לכ.מסך) כיצד ניתן לשלוט על המאווררים? (הורדתי על SpeedFan אבל הסתבכתי איתו..) אשמח לעצות..
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היום ניסיתי להוריד אותו מהמעבד, והלא הצלחתי, ורציתי רק לנקות אבק שעל ההיטסינק לפני 9 חודשים חיברתי אותו ומאז לא נגעתי בו, היום אני לא מצליח לפרק אותו זה פשוט לא מתפרק איך מפרקים את החרא הזה?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז הנ"ל , לפני כחודש קניתי אותו והמיקום של הדיסק הקשיח נראה לי מוזר לאור העובדה שיש מקום למאוורר 120 מקדימה , אבל הכלוב של הקשיחים ממוקם מעל המאוורר ,כך שהקירור לא אפקטיבי.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מאווררים של 120mm אחד למטרת קירור מארז Antec Sonata 3 והשני לקירור המעבד בשילוב עם ThermalRight Ultima 90. האחד הוא Xilence Case Fan 120mm והשני הוא Nexus Real Silent Case Fan 120mm. על פני נראה שה-Nexus מציע פתרון שקט יותר (שזה יותר חשוב לי) אבל בחנות המליצו לי יותר על ה-Xilence. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 24.08.2008 בשעה 10:13:53 הבעיה נפתרה אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט. מסתבר שיש, כמו תמיד, יותר מדעה אחת בנושא.אבל בסופו של דבר מסתבר שה-Xilence יותר שקט ויותר יעיל! אם מישהו מתלבט בנושא קנו Xilence! ;D יום טוב לכולם.
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חיברתי את ה kaze server למאוורר של המעבד, ולמאוורר נוסף במחשב, ומשום מה, אחרי כמה פעמים שהבקר מפעיל את המאוורר כשהמעבד מתחמם, הוא מפסיק להפעיל אותו, והוא מתחיל לצפצף, והטמפרטורות עולות ממש מהר.. והוא לא מצליח להפעיל שוב את המאוורר. האם זו בעיה בבקר, או שיש איזה הגדרות שאני לא מכיר? כיוונתי את הבקר על 50 מעלות, ובמאוורר השני אין בעיה כזאת.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מדבר על החום של חלקים במחשב בזמן מנוחה לוח אם- 45-49 C מעבד- 35 C (זה לא זז בכלל לא למעלה ולא למטה) AUX- 6 C (מזה הדבר הזה?) הארד דיסק-46 C האם זה בסדר? האם יש אפשרות לעשות לזיכון RAM אובר קלוקינג? ואיך אפשר לבדוק את החום של הכרטיס מסך?(אני משתמש בתוכנה אוורסט) תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ראיתי שניתן להעלות מתח לליבה דרך שינוי בביוס הכרטיס. בכמה להעלות את המתח בביטחה? ישנם מדריכים נוספים לV-MOD?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש ליח את הכרטיס 5700 של NVIDIA והוא בקושי סוחב משחקים..אפילו OVERLORD הוא בקושי סוחב..אז חשבתי שאני יעשה לו איזה OC קטן בשביל OVERLORD..יש לי את התוכנה RIVATUNER ..מישהו יכול לעזור לי.. (יש לי קירור סטוק ואני לא מתכנן OC ענקי)
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן.. ורציתי לדעת עם באמת כדי לי לעשות OC ? זה המפרט שלי + קירור: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤ כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤ דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤ זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤ ספק כוח: HEC ZEPHYR 750W ¤ קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מהו הקירור הכי מומלץ למפרט שלי.. (בצד) עד 300 ש''ח. תודה,אופיר. חשבתי לקנות את הקירור הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=203&code=005 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היום קיבלתי מספר חלקים חדשים למחשב שלי וביניהם את לוח האם הנ"ל של Asus וכמובן שניגשתי לתהליך ההמהרה במהרה (Pun intended) אך נתקלתי במספר אפשרויות בביוס הקשורות להמהרה אשר לא ידעתי את משמעותן ומן הסתם כצפוי חוברת ההוראות לא סיפקה שום אינפורמציה מועילה. בקיצור, אני אעריך אם מישהו יוכל לפרש את ההגדרות הנ"ל או לקשר למדריך כלשהו אשר מסביר את מהותן. - DRAM Static Read Control - Auto/Disabled/Enabled Transaction Booster - Auto/Disabled/Enabled - Clock Overcharging Mode - Auto/700mV/800mV/900mV/1000mV - CPU Voltage Reference - Auto/x0.63/x0.61/x0.59/x0.57 - CPU Voltage Damper - Auto/Disabled/Enabled - CPU PLL Voltage - Auto/1.70v - FSB Termination Voltage - Auto/1.20V/1.30V/1.…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני רונה מחשב עם מעבד E8400 הקירור תכננתי לקחת Thermaltake V1 כרגע חשוב לי שהמחשב יהיה שקט בגלל שחשוב לי מאוד הסאונד במוזיקה/משחקים. אני מתכנן בעיקר להשתמש במחשב לסרטים/מוזיקה אבל גם למשחקים. הספק המתוכנן כרגע הוא Corsair CMPSU-550VXEU 550W מה אתם אומרים? כדאי לעשות אוברקלוק? האוברקלוק חינם אני מזמין מסקיי פיסי
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מעבד AMD ATHLON 64 X2 4400+ עכשיו בתקופת הקיץ חם לו בבית, ואני צריך פתרון קירור טוב יותר כי המחשב נכבה לסירוגין. המחשב לשימוש בייתי בלבד, ללא גרפיקה ואוברקלוקינג. אשמח לקבל המלצה לפתרון קירור שקט, לא יקר במיוחד ושיעשה את העבודה תודה, מושיקו
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני ממש מודה לכם על העזרה.. אז זה העניין, יש לי תוכנה שנקראת SensorView, והיא מציגה לי שהמעבד שלי מגיע לטמפ' 46 ללא מאמץ (ממש איך שאני מדליק את המחשב) ובמאמץ הוא מגיע ל65 בערך (וזה מציג לי אינסוף הודעות אדומות). אני לא יודע כמה אמינה התוכנה, אבל למה שהיא תשקר לי? יש לי תקציב נחמד של 500 ש"ח, אני לא מתכוון לבזבז את כולו, אני רק רוצה לדעת את הדברים הבאים: - איזה מאוורר כדאי לקנות (שיהיה עד 150 ש"ח בערך..) יש לי מעבד: Pentium® 4 CPU 3.00GHz (הבאתי את כל השורה..חח) - מה עוד כדאי לעשות על מנת לשפר את הקירור במחשב. אני שמעתי פה על משחה תרמית, אבל לא הבנתי ממש (גם מהמדריך) מה לעשות..ואיזו לקנות? איך בדיוק למרוח אותה והיכן? יש לציין, שלפני חודשיים בערך אני פתחתי את המ…
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עשיתי סיכומים , לגבי כל מה שאני קונה , ונשאר לי עוד 100-150 ש"ח שאני יכול להוציא אותם על קירור נוסף למעבד . על מה אתם ממליצים ? ושלא יהיה רועש מדי .
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
3000+ , רוצה לעשות לו אוברקלוק על איזה קירור אתם ממליצים, ואם אפשר ציינו גם סדר גודל של מחיר ליד הדגם תודה
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי במצב סטוק, אני רוצה להתחיל OC ולעשות את זה איתכם שלב, שלב.. יש לי קירור סטוק, זיכרונות 1024*2 667MHZ 5-5-5-15 איזה אפשרויות אני צריך לכבות לפני תחילת הOC? (יש את כל האפשרויות בביוס של הורדת המכפלה כשהוא ללא מאמץ או חום, או משהו כזה.. ) תודה לכם יאלללה נראה לאיפה נגיע, אני אופטימי ;D *ד"א הגירסה של הביוס שלי היא F4 צריך לעדכן?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כמה באמת צריך קירור לזכרונות בOC קטן יחסית 667@700 ועד כמה הם יוכלו לסבול בלי נזק מה בנוגע לשאר הרכיבים צריך לדאוג להם?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש.... אפשר לראות פרטים פה בצד במפרט שלי.... עכשיו שימו לב לטמפרטורות שרשום לי לפי אברסט... זה בזמן מנוחה ששום דבר שאמור להשפיע פועל... יש לי 2 מאוורים של 120 ואחד של 80 וזאת התמונה של המחשב שלי מפנים... עכשיו זה נורמאלי? ואם זה הטמפרטורה במצב idle מה יקרה שאני משחק?! זה לא יותר מידי???? תודה מראש על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אתמול בלילה אני וYOT החלטנו לעשות מוד ולגרום למחשב שלי להיות יותר קריר ושקט גורמי הרעש העיקריים הם המאוורר שעל הדלת ששורק בגלל שהחור שלו יותר מידי קטן והוולקנו 6 CU שעל המעבד כיוון שהמאוורר שעל המעבד יוחלף רק כאשר אני יקנה את הוואנטק שיגרום למחשב יהיה הרבה יותר שקט אך בינתיים החלטנו להשתיק את המאוורר על הדלת! יוט הביא מאוורר של ספק שהיה לו והתחלנו בעבודה! ראשית ראינו שאין איפה לחבר את המאוורר שYOT הביא אז פשוט חיברנו את החוטים למולוקס על 12V הדלקנו את המחשב המאוורר עבד !! חיברנו אותו מאחור ישר מתחת לספק וליד המאוורר שעל האיציק תמונה: http://planet.nana.co.il/alonnyot/images/152814pic1.jpg אחר כך פנינו למאוורר שעל הדלת! הברגנו אותו החוצה וחשבנו איפה אפשר לתקוע אותו לב…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-