אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום היתי רוצה לשמוע כמה דעות ואצות בקשר ה OC של מחשבי אני קונה מארז Dragon AX-01SLDW ALUMINUM CASE SILVER + חלון+4מאווררים+ספק אנטק 430V+מנורה כחולה לוח אם P4S533 Audio ASUS מעבד Intel P4 2.4 בקשר לזיכרון האם הלוח מתאים ל ddr 2700? אני גם רציתי לשאול האם TWICKING או משהו כזה יכול לפגוע בחומרה? שלכם FRIDGE . :AR15:
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קראתי את זה באיזה פורום באנגלית... ידוע לכם משהו על זה? תודה רבה לכל העונים!!
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד pentium 4 630 החלפתי את גוף קירור סטוק של המעבד ל- Alpine 11 Pro, אך הטמפרטוה עלתה ב3 מעלות יחסית לסטוק. נכון לעכשיו במנוחה המעבד עובד ב55 ובמאמץ בסביבות 69 ופיקים ל71. האם זה תקין? איך אפשר לדעת אם התקנתי את הגוף קירור בצורה נכונה?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם יש לי מאורר 1 אחורי במארז מה עדיף שיכניס אויר או שיוציא אויר? תודה
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש שתי מאוררים בגודל 200 ממ,ברצוני שהמאוררים יהיו חזקים כלומר מוציאים אוויר בצורה מעולה, שהיו שקטים ומחברה מוכרת,איזה אפשרויות עומדות בפני מבחינה זו?המטרה של שתי המאוררים היא להוציא אויר מה ההבדל העקרוני של מאורר במהירות גבוהה ואיכותי?לבין מאורר במהירות נמוכה ואיכותי כאשר שניהם כמעט עולים אותו סכום?אני רוצה מאורר בגדול שיהיה מהיר אבל שקט או שעדיף פחות מהיר למשל 700 RPM אבל שקט? עד כמה יש הבדל בין מאורר מהיר לפחות מהיר? ובנוסף באיזה מהירות מומלץ שיהיה המאורר האחורי של הכונן שמוציא אויר,זאת אומרת מה המהירות הכי "איכותית" שמומלצת למערכת חמה יחסית?במקרה שלי מאורר בגודל 140,ואיזה מאורר וסוג מומלץ למאורר בגודל כזה ובאיזה מהירות? בתודה. : ובנוסף האים המאורר הזה מומלץ …
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כותרת* אני בודק בתוכנה EVEREST תמעלות ונראה כאילו שהמעלות של הלוח אם תקוע זה על 32 תמיד רק מתי שאני מכבה תמחשב שאני הולך לישון פותח אותו המעלות 28 . אחרי שאני נכנס למשחק ויוצא המעלות נשארות כל הזמן על 32 גם שאני לא עושה כלום יש תוכנה אחרת או דרך לבדוק אתזה יותר באמינות?
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Q6600 ועליו יש את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד, אני רוצה להחליף את הקירור במאוורר יותר רציני, יש לי פה מאוורר של ZALMAN CNPS7500-CU רציתי לדעת אם המאוורר הזה מספיק טוב למעבד הזה ואני לא עושה בו OC, המאוורר שיש לי עכשיו ה RPM שלו קצת גבוהה והוא עושה רעש חופר אשמח לחוות דעת, תודה...
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן חברה אני חדש פה.... שאלה לי אליכם אני גר באמריקה עכשיו ואני רוצה לשלוח למחשב שלי בארץ מתנה ;LOL אז חשבתי לקנות לו מערכת קירור... עכשיו אני רוצה מערכת רצינית וחשבתי מים או גז או הגיל החדש הזה ששמעתי עליו... אם מישהו מכיר מערכת טובה שיכול להמליץ לי מנסיון אישי אנ יאשמח לשמוע ועוד משהו אני צריך מערכת שקטה למה המחשב נמצא בחדר של מישהו שישן...ככה שזה לא יכול להיות גנרטור רעשני... תודה מראש אחים שלי
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקיי לאחר שהוספתי מאוורר אחורי שמוציא אוויר ,קניתי מאוורר של TT בגודל 120 שישטוף את הלוח ואת המעבד במנות גדולות של אוויר ותיקנתי מאוורר שלא פעל עקב כמות האבק הגדולה שצבר בתוכו, אני מבקש שתחוו דעתכם על הסידור שלי...לפיכך הוספתי תרשים... הריבועים האדומים אלה מאווררים, הירוק הגדול זה הTT 120 מ"מ שמכניס אוויר. החצים הם כיוון האוויר. ניסיתי לעשות את זה הכי פשוט שאפשר, מקווה שתבינו. לפי הנתונים הורדתי את טמפרטורת המחשב מ36-37 ל30 בלוח אם ומ43 מעלות במאמץ ל37 במעבד (פנטיום 3) ו33 מעלות במנוחה. לפי EVEREST. אז מה אתם אומרים? הייתם משנים/מחליפים/מוסיפים משהו בסידור?
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות: 1. מה אמורות להיות טמפרטורות העבודה של 7900GT? מה הטמפרטורות הרצויות? 2. איזה קירור עדיף? Arctic cooling NV silencer או הזלמנים למינהם? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי כולם , שמי יוסי ואני חדש בפורום אני עובד בתחום ה IT סקנד הלפ דסק. אני חדש בתחום האובר קלוקינג וגם לקח לי זמן לאסוף חלקים ראויים לOC המפרט שלי הוא כך: לוח : msi x58 platinum sli קירור מעבד: קירור מים antec kuhler 620 עם מודינג של 2 מאווררים של 120mm אחד יונק ואחד דוחף. מעבד: core i7 920 @ 2.66 זכרון 3g 1066mhz gold edition ו 3g 1066 geill סה"כ 6 גיגה זכרונות טובים עם קירור עליהם ומאוורר שיפזר את החום כ.מסך : nvidia 450gts h.d:western digital 500g המעבד במנוחה 31 -34 מעלות. הרצתי בדיקת prime 95 וכל מיני בדיקות עומס והמעבד לא עובר את ה 52 מעלות במאמץ מלא. זה אחרי הבדיקה והתוצאות כמובן הכל במצב סטוק עכשיו הבעייה - אני לא מצליח לעשות אובר קלוק יש בעייה …
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
יש לי זכרונות 2X2GB OCZ 800MHZ ותזמוני המקור הם 4-4-4-15 ועכשיו זה על AUTO ואחרי הOC הם 5-6-6-19 ניסיתי לעשות 5-5-5-15 וזה לא הצליח איזה תזמונים אני יכול לעשות? לא נגעתי במתח עדיין מפרט בצד תודה
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה הולך אם הטוואר זה טוב או לא...זה נראה כאילו מכה קטנה למחשב והמעבד מתפרק לשתיים...........
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה מאורר שווה לי יותר שיתן לי הורדת חום מקסימלית ממה שיש לי אהההה המעלות של המעבד שלי כרגע זה 68 מעלות שזה ממש גרוע אני חייב חדש ונישתי הכול יש לי כבלים מעוגלים הכול מסודר אין הפרעה של אוויר בתוך המארז אז אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי זה ואם אפשר בבקשה שתתנו שם של חנות בחיפה תודה לכול העוזרים
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
והתשובה היא לא! חחח עד כמה שאני ניסיתי כמובן. טוב, אז בואו נתחיל בכך שאתם לא צריכים לומר לי שהזכרונות האלה מעפנים וזה פשוט ביזבוז של המחשב שלי :-[, אבל אין מה לעשות, וברגע שאני אחסוך מספיק אני אקנה לעצמי זוג TwinMos SP 433 BH5. ולענייננו. אז יש לי את הזכרונות המצ'וקמקים האלה, שרצים בתזמונים של 3-3-3-8 ובמתח יצרן מומלץ של 2.6V. כשקיבלתי את המחשב, כל הזמן היו מסכים כחולים, ופשוט לא הבנתי למה! עבר חודש עד שהבנתי שזה הקטע של ה CPC. מאז אני מנסה לגרום לזכרונות האלה לעבוד ב 1T, ואני פשוט - לא מצליח. בעבודה ב SINGLE CHANNEL הם עובדים ב 1T בלי בעיה ותיזמונים של 2.5-3-3-6. כשמנסים לעבור ל 1T ב DC, מסך WELCOME של ה WIN הוא הדבר היחיד שאני מספיק לראות לפני הכיתובים הלבנים על גב…
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
אני יודע שכולם מחפשים את זה.... http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עם מארז שיש בו קירור מים חשבתי על זה :http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000bws.asp הוא עולה 1230 בTMS ואני רוצה לדעת בערך כמה מעלות יהיה המעבד E8400 עם הקירור הזה ? האם המארז משתלם ? ומה יותר עדיף(מבחינת ביצועים):http://tms.co.il/product/4789 עם גוף קירור למעבד : http://tms.co.il/product/4815 ומאוורר למעבד : http://tms.co.il/product/5010 וגם שני מאוררים למארז : http://tms.co.il/product/1683 וכל זה יוצא : 736 ש''ח לעומת המארז של Tt שעולה 1229 עם כל הקירור +מאווררים אז מה עדיף ? מה יקרר יותר ? ומבחינת מחיר/תועלת מה עדיף ? תנו המלצות/ביקורות על המוצרים הנ''ל
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ראיתי שניתן להעלות מתח לליבה דרך שינוי בביוס הכרטיס. בכמה להעלות את המתח בביטחה? ישנם מדריכים נוספים לV-MOD?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אייבורי מהדגמים הישנים של לפני איזה 4 שנים או יותר ורציתי לדעת אם המאוורר בדלת בצד המחשב אמור להכניס או להוציא אוויר,כרגע הוא מוציא אוויר ויכול להיות שבטעות הפכתי אותו. יש לי מאוורר אחורי שמכניס אוויר, עוד אחד מאחור שהוא של הספק כח שמכניס אוויר נראה לי, מאוורר בצד הקדמי של המחשב שפולט אוויר ושאר המאווררים של הלוח אם והכרטיס הגרפי
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה עשיתי פילטרים למאווררים. השתמשתי בבד הזה שמשמש לכיסוי רמקולים של מערכות סטראו. השאלה היא אם מישהו יודע אם יש שיטה יותר טוב כי הבד הזה בטוח מסנן אבק אבל הוא מפחית משמעותית את הזרימה של האוויר מבחוץ. אה, ודרך אגב מי שחושב ששמתי את הבד מהצד הפנימי של המאוורר אז לא - שמתי אותו בדיוק בין המאוור לדלת של המארז תודה.
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עשיתי אובר קולק למחשב מ2 גיגהרץ ל2.5 ולאחר מכן החלו לי ריסטים פתאומיים במחשב מידי פעם וזה עוד כשהמעבד לא במאמץ ניסיתי להעלות את הוולטג' וזה לא עזר מקווה שמישהו יעזור ???
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קראתי הרבה מאוד מדריכים ואני רואה שכמעט בכל אחד יש משהו שונה. פעם נגד 100 אוהם פעם אחד של 10K פעם לחבר אותו פה פעם לחבר אותו שם ובסופו של דבר לכולם זה עובד ורק אני לא מבין איך לחבר את זה בכלל ;D בקיצור: יש את השרטוט הזה שיש בו 2 נגדים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם אפשר לוותר עליהם זה מופיע פה באתר במדריך LCD זה מעוד מדריך כפי שאתם רואים.. יש הרבה שוני בין כל השרטוטים האלה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויעשה לי קצת סדר פה לפני שאני מתעצבן ( מרוקאי מה : ) עוד שאלה: אפשר לחבר את הLCD ללא נגדים בכלל? ואם לא אז למה בעצם משמש כל נגד והאם אפשר לוותר על אחד מהם לפחות?..
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם זה בסדר אם אני מגביר את המהירות מאורר של הכרטיס מסך ל100%?אני מגביר דרך ה ntune
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-