אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם שווה לקנות את המוצר הבא: http://www.thermaltake.com/xaserCase/icage/icage.htm המחשב שלי - סלרון 2.4 שסובל מחום.. אודה לכל פיסת מידע ;D יובל
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חנות כזו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים וראיתי שבמארז חסרים שני מאווררים. בעיקרון הם לא צריכים להיות שם ואם המשתמש רוצה, הוא יכול לקנות ולהתקין בעצמו. אני רוצה לקנות ולהתקין... אז מאוורר אחד שחסר הוא 200mm.. ואני הולך להזמין כנראה מחו"ל את הדגם הבא: (שזה אגב בדיוק הדגם של המאוורר המקורי שיש במארז) http://www.ebay.com/itm/NZXT-FN-200RB-200mm-x-30mm-Sleeved-Cable-11-Blade-Fan-/270796402150?pt=US_Computer_Case_Fans&hash=item3f0cb92de6 אם אפשר למצוא אותו בארץ ביותר זול, אשמח אם תגידו לי היכן ועכשיו לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול- איזה מאוורר 140mm כדאי לי לקנות? להזמין מחו"ל או שניתן להשיג בארץ במחיר נורמאלי? יש עדיפות למאוורר עם LED כחול סתם כי זה יפה מקד…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך Asus Radeon HD7950 3GB DDR5 עם העלת מתח גם Core Voltage, המקסימום שהתוכנה MSI Afterburner 3.0.0 Beta 10 נותנת לי בהעלת תדר ל Core Clock היא 1100Mhz. נראה לי לא הגיוני שהמקסימום OC לכרטיס מסך זה 1100Mh. איך יש לי אפשרות לעלות עוד ב Core Clock? ה OC שעשיתי יציב לגמרי! בדקתי עם OCCT ,3DMark 11 ,3DMark13 וגם שחקתי ב Far Cry 3, Metro Last Light הכל עובד חלק התקנתי גם Asus Tweak GPU ובתוכנה הזו היה לי אפשרות המקסימום ל Core Clock 1095Mhz מה אני עושה? איך יש לי אפשרות לעלות ליותר מ 1100Mhz ב Core Clock?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הבנתי שבשביל להוריד קצת את התזמונים עושים משו בביוס שאותו הצלחתי לעשות אבל איך אני עושה שהם לא יהיו שכל הרץ שאני מעלה למעבד אז גם הזיכרונות עולים אם אני לא טועה ראיתי בפורום 1:1 לזה התכוונו? ועוד שאלה: מזה תזמונים משוחררים והדוקים?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד I5 750 כרגע אני חושב על שני קירורים למעבד הזה: Scythe דגם Kabuto SCKBT-1000 או Scythe דגם Zipang SCZP-1000 האם שניהם ברמה מספיק טובה למעבד שכזה ונחשבים לשקטים(שזה חשוב לי)? שאלה נוספת - אני מתכוון לקנות מארז של COOLERMASTER CM590 שבאים עימו שני מאווררים. האם ניתן להסתפק בהם ועדיין לשמור על רמת קור סבירה ועל שקט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך הלוח MSI X58 PRO ל- OC ? מה אתם אומרים עליו בכללי ? לא ממש הבנתי מה זה יחס 1:1 אשמח עם תסבירו לי.
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כמה באמת צריך קירור לזכרונות בOC קטן יחסית 667@700 ועד כמה הם יוכלו לסבול בלי נזק מה בנוגע לשאר הרכיבים צריך לדאוג להם?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בוא נגיד שהתקציב גמיש... אני רוצה את ההכי טוב שיש לסוג המאוררים האלה... (ההבדלים לא כאלה גדולים...) תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היה לי אחד שהתקלקל (לא נשרף P: ), קיבלתי חדש שגם נפתחו לו כל הצינורות, אבל אני לא יכול לעשות OC! ניסיתי לסגור את הצינורות ולנסות לעשות אבל לא הלך. מה שקורה זה שהמחשב קורס אחרי כמה שניות במשחק אם זה OC ממש קל (20 מגה הרץ), ביותר מזה המסך מתחיל להבהב יותר ויותר מהר עד שאני כבר לא רואה את הווינדוס בכלל... ואז צריך למחוק את הדרייברים ולהתקינם מחדש עצות מישהו? תודה מראש (כמובן שזה לא הספק כי הרי עם הקודם הצלחתי).
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE - 945P-S3, יש שם חיבור למאורר: CPU_FAN SYSTEM_FAN סבבה. המאוורר CPU מחובר ל-CPU כמובן הSYSTEM FAN מחובר למאוורר האחורי עכשיו יש משהו מוזר, עכשיו שמתי לב יש לי גם מאוורר בדלת בצד לאן הוא אמור להתחבר בדיוק? נגיד אני רוצה לקנות עוד מאוורר ולהניח אותו בנקודה במארז - לאן אני אחבר אותו אם אין לי מקום? |:
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
במאמץ אומנם אבל בלי אוברקלוק בכלל (ואני מתכנן אוברקלוק) זה לא הרבה יותר מדי ?? למה זה ככה? יש מצב שהחיישן מזייף?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray על איזה גוף קירור (היטסינק ומאוורר) אתם יכול להמליץ לי בתקציב של עד 150+- (גג 200) שיקרר אותו במידה מספיקה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
-
יש לי מעבד Q6600 עם מאורר סטנדרטי של המעבד INTEL משום מה מדי פעם הוא מפסיק ואחרי חצי דקה - דקה הוא חוזר לעבוד. זה פתאום קרה לי, שנה שלמה הוא עבד מצויין. יש למישהו רעיונות? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב! עשיתי אוברקלוק למעבד שלי 2500+ בארטון ל3200+ והיה הכל סבבה(מעבד 46-50, לוח33-35). ביומיים האחרונים שמתי לב שמפרטורת הלוח עולה! והיום היא הגיעה ל40 מעלות! על אף שהוספתי מאוורר 120MM נוסף... מה קורה פה? הורדתי את האוברקלוק וחזרתי לדיפולט והטמפרטורה של הלוח אם 37 מעלות! אני לא יודע מה קורה פה... לפני האובר היא הייתה 32 ככה. תעזרו לי בבקשה :-[
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להחליף קירור ואני מתלבט בין ה- Freezer 7 Pro ל- Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan מה בידיוק ההדבל לא הבנתי ... מישהו יוכל לעזור לי פה ? בקיצור מה הכי כדי לי לקחת מבין שתיהם...
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה נשמע? אני חדש פה אז דבר ראשון נעים לי מאוד להיות פה, חיטטתי קצת בפורום ונראה כאילו יש פה אנשים רציניים ואני מבסוט עכשיו, עשיתי חיפוש, אני לא מאתמול בפורומים... אבל לא מצאתי מה שחיפשתי.. יש לי בוקס שסובל מה 3RLOD לפני שנה בערך שלחתי את הבוקס שלי לתיקון בגיים סטיישן ברמת השרון ( ) והחזירו לי אותו מתוקן, אבל אחרי יומיים הבעיה חזרה.. התעצבנתי, שלחתי את המכשיר בבעיטה למחסן, לא עניין אותי ששילמתי 500 שקל סתם, והדחקתי. ביום שישי, ביקרתי בבית של אמא שלי, ומצאתי את המכשיר. אמרתי לעצמי שדי, ואני מתקן אותו, כי לא יכול להיות שיש לי משהו כל כך יקר (כולל משחקים וכו') ששוכב ככה סתם. לקחתי אותו אלי הביתה, והתחלתי לנבור. רציתי לעשות את השיטה של הX CLAMP, בה מוציאים את המתכות ב…
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כי CPUIDLE לא עובדת אצלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להפעיל את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קראתי בחדשות שסוף סוף מזכירים את הקירור המעולה הזה למעבד, אם כך, חשבתי לציין שאני קניתי בשבוע שעבר (טוב אמא שלי) ב New-York אחד מהקירורים היותר טובים שיצא לי להכיר ואני מעונין להמליץ עליו, שמו הוא: IHC-L71 או בשמו הנורמאלי: Fujiyama מקווה שעזרתי לכם 8). תמונות של המפלצת:
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כל המאווררים במארז, עובדים, כולל המאוורר של המעבד עצמו. האבק במארז, נוקה. כשמפעילים את המחשב, הווינדווס עולה ובעצם המחשב יכול לעבוד דקות ספורות, אבל אז הוא מכבה את עצמו. אם מנסים להדליק שוב, הוא פועל שניות ספורות ואז מכבה את עצמו. כלומר, אולי כאשר לא מנסים להדליק אותו לאורך זמן והמחשב מתקרר, לוקח לו זמן להתחמם כאשר מדליקים אותו שוב ולכן הוא מצליח לפעול כמה דקות, עד לחימום מחדש שמכבה את המחשב? כמו כן, לאחר שהמחשב מצליח לפעול כמה דקות ומכבה את עצמו, מיד כשמנסים להפעיל אותו שוב, נרשם על הצג של המחשב cpu termal event ואז הוא מכבה את עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? מכיוון שבהפעלה הראשונה, המחשב מצליח לפעול כמה דקות(והווינדווס עולה), זה סימן שהמעבד עובד(כך אני חושב לפחות :-)). האם …
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי , אני מתכנן לשים מחשב במזנון בסלון ולסגור אותו שם (אולי לפתוח פתח אחורי קטן לספק ). השאלה שלי , מה הדרך הטובה ביותר לקרר מחשב (P4) הסגור בארון עץ , מארז MIDI עם כונן DVD אחד ו 2 כוננים קשיחים של 160GB כל אחד. המחשב משמש כ HPTC ונשלט על ידי מקלדת ועכבר אלחוטיים. את התמונה הוא מעביר לטלויזיה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן חברה ניראה לי שספיקת האוויר של המאווררים הזעירים והרועשים של לוח האם וכרטיס המסך כל כך עלובים שניתן להחליפם על-ידי cpu HEATSINKS ברשותי: שני גופי קירור של מעבדים --אחד ביניוני והשני ענק מדחום מיקצועי עד 250 מעלות דבק טרמי arctic alumina adhesive משחזת דיסק יהלום לחיתוך והתאמה של גופי הקירור המקוריים להדבקה של גופי הקירור הנוספים עליהם השאלות שלי למביני עניין הן: מה מיתחמם יותר המעבד הגרפי או ה-northbridge ? עד איזו טמפרטורה הם יכולים להגיע מבלי שניגרם נזק בילתי הפיך ? על איזה ציפ כדאי לשים את ההיטסינק הענק ? אם עשיתם משהו דומה או שניתקלתם ברשת באיזה אתר אמין שבו יש מדריך שיכול לסייע , אנא תירשמו את הלינק כאן
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל, Q6600, חדש יחסית ובימים החמים הוא הגיע לטמפ' של 68-70 בלי יותר מדי עומס(עבודה רגילה בWINDOWS) האם כדאי לי לשקול להחליף את הקירור של אינטל(המחשב חדש וכך גם המעבד) ואם כן איזה קירור לקנות בסביבות 120-165 שקל+שלא ירעיש יותר מדי. תודה לעונים...
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-