אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם P5W DH עכשיו החום שלו בלי מאמץ 45 ובמאמץ עובר את ה 50 רצוי לציין שהמארז שלי נקי מאבק וכבלים מסודרים אם אני יחליף את שתי הקירורים של הציפים בלוח האם יהיה שינוי חשבתי להחליף בזלמן הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יכול להשיג דרך חבר מחירים של דילר על הגופים הבאים Thermaltake BigTyp 120 VX Thermaltake Volcano V1 Thermaltake DU ORB (CL-P0464) cpu cooler השניים האחרונים אני לא בטוח שהם נכנסים למארז,אבל בואו נצא מנקודת הנחה שכן כמו כן הומלץ לי בעבר על http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3944 שאותו אני לא יכול להשיג דרך החבר אבל הוא עדיין יותר זול מהאחרים גם אחרי "ההנחה" אני כרגע עם קירור סטוק שעומד על 55 מעלות במנוחה ולפעמים יותר..במשחקים המחשב רותח אני לא רוצה לגרום נזק איזה מהם הכי מומלץ? ואיזה הכי שקט..אני פשוט לא יכול לסבול מחשב רועש תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי אני מחפש לשדרג את הכרטיסי הזיכרון , שעכשיו יש לי 2X1GB , של Geil - 800MHZ , מצאתי ב KSP כמה כרטיסים תחת הקטגוריה של ה DDR2 800 אבל אני לא בטוח איזה כדאי בשביל OC , אשמח להמלצות כי אני לא כל כך בקיא בזה .. המשך יום נעים , נדב .
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לעזור לידידה עם בעיות שהמחשב עושה לה.. הרצתי Memtest והמחשב נכבה לאחר 5 דק'. אני לא בטוח בקשר לסטפינג של המעבד, שכחתי לשים לב לזה. בכל מקרה זה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM בדקתי טמפ' וראיתי שהיא באזור ה-70 מעלות בביוס, שמתי אזהרה על 80 ו-90 מעלות וכמובן שהוא ציפצף. ניסיתי להחליף לקירור סטוק של מעבד AMD אחר שלא השתמשתי בו, ניקיתי ומרחתי AS5, הגוף קירור בקושי מתחמם לפני שהמחשב נסגר. מה שמוביל למסקנה שהגופי קירור לא יושבים טוב על המעבד - מה עושים במקרה כזה?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקיי לאחר שהוספתי מאוורר אחורי שמוציא אוויר ,קניתי מאוורר של TT בגודל 120 שישטוף את הלוח ואת המעבד במנות גדולות של אוויר ותיקנתי מאוורר שלא פעל עקב כמות האבק הגדולה שצבר בתוכו, אני מבקש שתחוו דעתכם על הסידור שלי...לפיכך הוספתי תרשים... הריבועים האדומים אלה מאווררים, הירוק הגדול זה הTT 120 מ"מ שמכניס אוויר. החצים הם כיוון האוויר. ניסיתי לעשות את זה הכי פשוט שאפשר, מקווה שתבינו. לפי הנתונים הורדתי את טמפרטורת המחשב מ36-37 ל30 בלוח אם ומ43 מעלות במאמץ ל37 במעבד (פנטיום 3) ו33 מעלות במנוחה. לפי EVEREST. אז מה אתם אומרים? הייתם משנים/מחליפים/מוסיפים משהו בסידור?
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
ראיתי DB של אוברקלוקינג טוב יותר ועשוי נכון יותר: http://www.overclockers.com אם כי מקיף פחות (מעבדים בלבד)
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היום ניסיתי להוריד אותו מהמעבד, והלא הצלחתי, ורציתי רק לנקות אבק שעל ההיטסינק לפני 9 חודשים חיברתי אותו ומאז לא נגעתי בו, היום אני לא מצליח לפרק אותו זה פשוט לא מתפרק איך מפרקים את החרא הזה?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
והמעבד לא באוברקלוק תודה
-
- 18 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בהתקנה של גוף הקירור טרמילייט אולטרה 120 אקסטרים על המעבד ראיתי שמגיע עם קיט ההתקנה 2 Anti-Vibration Strip. השאלה שלי היא:איפה אני צריך להדביק את הסטריפים האלו? ואם בכלל צריך להדביק אותם? מבקש את עזרתכם!!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי זכרונות 2X2GB OCZ 800MHZ ותזמוני המקור הם 4-4-4-15 ועכשיו זה על AUTO ואחרי הOC הם 5-6-6-19 ניסיתי לעשות 5-5-5-15 וזה לא הצליח איזה תזמונים אני יכול לעשות? לא נגעתי במתח עדיין מפרט בצד תודה
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
חיברתי את ה kaze server למאוורר של המעבד, ולמאוורר נוסף במחשב, ומשום מה, אחרי כמה פעמים שהבקר מפעיל את המאוורר כשהמעבד מתחמם, הוא מפסיק להפעיל אותו, והוא מתחיל לצפצף, והטמפרטורות עולות ממש מהר.. והוא לא מצליח להפעיל שוב את המאוורר. האם זו בעיה בבקר, או שיש איזה הגדרות שאני לא מכיר? כיוונתי את הבקר על 50 מעלות, ובמאוורר השני אין בעיה כזאת.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אייבורי מהדגמים הישנים של לפני איזה 4 שנים או יותר ורציתי לדעת אם המאוורר בדלת בצד המחשב אמור להכניס או להוציא אוויר,כרגע הוא מוציא אוויר ויכול להיות שבטעות הפכתי אותו. יש לי מאוורר אחורי שמכניס אוויר, עוד אחד מאחור שהוא של הספק כח שמכניס אוויר נראה לי, מאוורר בצד הקדמי של המחשב שפולט אוויר ושאר המאווררים של הלוח אם והכרטיס הגרפי
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב אז יש לי שתי שאלות... קראתי איפה שהוא פה באתר שמישהו אמר שהוא מרח משחה תרמית על הגשר הצפוני וזה הוריד תמעלות ב5 מעלות, מה זה גשר צפוני ולאיזה רכיב זה קשור? ושאלה שניה: איך אני בודק טמפרטורה של כרטיס מסך ואיך אני יודע מה גבוהה ומה נמוך... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3000 באובר של 3200 המתח שלו הוא על 1.48 והבנתי שהמתח המקורי הוא 1.30 !!! איך זה הגיוני שהמתח כל כך גבוה ? יש לי לוח INTEL ROCK LAKE D865PER-L ובטח שהזלמן לא שינה שום טמפרטורה עם מתח זה !!! נ.ב בלוח אינטל אין אפשרות להוריד מתחים ולעלות וגם בלי האובר המתח היה ככה... מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום כולם. שמעתי שה-GTS 320MB (וה-640MB) הם בעצם GTX שעשו להם DISABLE ל2 קבוצות של מעבדי זרימה (כל אחת של 16), וחסמו כמה צינורות עיבוד. עכשיו ברור לי שעשו את זה מכיוון שהם לא היו טובים, אבל אם היה מצב שלמשל קבוצה אחת של SP לא תעבוד, הם ביטלו עוד קבוצה ומכרו את זה בתור GTS. קודם כל השמועות נכונות? לפחות לגבי צינורות העיבוד? עכשיו, אם כן - איך עושים את זה? RIVATUNER? מישהו ניסה? זה יכול להרוס לי משהו??? תודה על התשובות!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. המאוורר עובד ב RMP מוגבל. לא מזמן שאלתי לגבי מאוורר מארז ומאוורר המעבד שעובדים ב RPM נמוך ואמרו לי לשנות בביוס כל שזה יהיה ידני ואכן למאוורר של המעבד זה עזר אבל המאוורר של המארז לא. הוא אמור לעבוד ב 1200RPM (כמו כל שאר המאווררים) אבל הוא עובד ב 800RPM 2. בעט הדלקת המחשב אותו המאוורר נדלק כמה שניות מאוחר יותר מאשר כל שאל המאווררים במארז. 3. בעיה חדשה - לאחר ניקוי שעשיתי למאווררים, אותו המאוורר לא תמיד מצליח להדלק (להתחיל להסתובב). אני רואה שהוא מנסה להתחיל - עושה תנוע קטנה ונתקע. (לפעמים הוא כן מצליח) עזרה
-
- 14 תגובות
- 798 צפיות
-
-
what happends when a CPU get heats up due to high load and locks up, does it keep heating up or will it go down back to idel tempertures?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי,אני מחפש להחליף את כל הקירור במארז חוץ מהכרטס מסך(בגלל עניני אחריות). אני מחפש קירור למעבד(אינטל E8400)עם אפשרות שאני אעשב בעתיד OC קל ביותר.אני מחפש גם 2 מאוררים 120.חשוב לי שיהיו שקטים ככל שאפשר במסגרת התקציב. תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מעבד שנקנה היום - סטפינג LBBWE 0607EPMW MAX SS ב3000 על קירור סטוק. סופר פאי 1M על 2830Mhz ויציב לגמרי על 2770Mhz. וכל זה על לוח גיגהבייט NF3 ULTRA. vaildation : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=107805
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
אני מעוניין ב AC Freezer 64 Pro PWM ו 2 מאוררי AF12025 PWM גם של AC איך אני יודע עם הלוח שלי תומך PWM? http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=108 הדגם של הלוח שלי הוא: GA-M55S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2470
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים, למרות תקציבו היחסית נמוך (4000 ש"ח), להלן חלקי המפרט שאני חושב לעשות להם אוברקלוקינג: מעבד - Intel Pentium Core 2 Duo E2140 1.6GHz זכרונות: 2x Kingston(*) 1GB DDR2 667 MHz כרטיס מסך: Nvidia GeFoce 8800GTS 320 *אני לא בטוח אם זה קינגסטון או קורסייר או בכלל משהו אחר, אבל נראה לי קינגסטון. עכשיו לנושא, אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאחד משלושת הרכיבים הנ"ל, אם לא לכולם אם אפשר, אבל אין לי כמעט ידע באוברקלוקינג, חיפשתי בסטיקים ועשיתי סרצ' קטן שלא הניב הרבה תוצאות אז אם מישהו יוכל להדריך אותי בצעדי תינוק על איך לעשות אוברקלוקינג פה? אני חושב שהכי חשוב לי כרגע זה המעבד(ים?) לשפר אבל חוות דעתכם תעזור יותר... תודה על העזרה לכל מי שיעזור! …
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1538735\\ yay!!!!!! :smile1: :smile1:
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-