עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Class889,

קודם כל השגתי מעבד E6300 במקום הE2180. עם המעבד הקודם העבודה היומיומית הייתה על 375*9 עכשיו עם המעבד הזה ממש פתחתי ללוח ולזיכרון תצורה. הצלחתי להפעיל את המחשב על 485FSB אבל מרוב החום הוא התכבה. אני כרגע עובד על 465 והכל יציב וחלק. אבל כשאני לדוגמא מפעילORTHOS הטמפ' במקסימום עולה ל78. כאשר שהטמפ' הרגילה היא 45 בערך. השאלה שלי היא כזו... האם זה בסדר טמפ' כזו גבוהה?? אני עובד עם טוניק חדש טוניק טאוור...

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by WaRez.,

אוקיי .. יש לי ת'מעבד 805 של אינטל לוח אם 8i945p-g של גיגה בייט זכרונות 533 מ.הרץ של Kingmax גיגה אחד עכשיו שאני ניכנס לביוס אמור ליהיות לי Cpu Host Freq 133 אבל כשאני ניכנס לביוס זה על 200... ושאני מעלה זה לא משנה ת'מהירות מעבד.

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by The_Byter,

מאמר שלי פורסם בoverclockers.com, כדאי לקרוא...

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by FeedMe,

יש לי שאלה לוותיקים והמנוסים יותר! קניתי קירור זלמן 9500CNPS שאמור להיות קירור סוס ולהנמיך את הטמפרטורות לגמרי... אבל! הטמפרטורה של המעבד מגיעה עדיין לסביבות ה-50+ מעלות במאמץ, כשהמאוורר בהפעלה מלאה! אני משתמש ב- prescott 3.4ghz@3.8ghz השתמשתי במשחה הטרמית שמסופקת עם הקירור... :-\ טמפרטורות הגיוניות? אפשר למשוך ל-OC קצת יותר רציני? ??? תודה!

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  5. נראה כאילו אני צריל להחליף את ה HEATSINK יש לי מעבד XP ATHLON 2600 THOROUGHBER לוח אם Gigabyte GA-7VM400M שאלתי הראשונה האם זה SOCKET 462 או SOCKET A או שמה זה אותו דבר שאלה שניה האם אמצעי קרור שמצ"ב מתאים? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=35-151-111&depa=1 ואחרון חביב קראתי את השרשור בנושא קרור ומאחר ואנני ידען גדול אשמח אם מיהו ימליץ לי בנושא (הטמפרטורה נמדדה גם בביוס וגם בתוכנת CPUCOOL ?) תודה

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by SyndromE,

הזמנתי את הלוח והקירור אבל אני מפחד עכשיו שהפלטה האחורית תפגע ברכיבים. משהו יכול לאשר שזה לא קרה לו? http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=21045&whichpage=1

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by SD Project,

איזה מאורר קטלניייי ממליץץץ עלייייו בחוםםםם, או בקורררר.. התקנתי אותו הכל טוב ויפה חוץ מהרגע שאני מפעיל ת'מחשב... הוא רושם לי CPU Fan Error Prees F1 To Continue... והוא מראה לי טמפ' וRPM אבל בביוס זה מסומן באדום... מיש'ו יודע איך מבטלים את ההודעה הזאת זה משגע אותי... תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by yoav9,

זוכרים לפני המון זמן שהיה לינק ותמונה לאתר שבוא היפאנים המטורפים הראו איך הם עושים איזה oc רצחני בערזת איזה מערכת קירור מדהימה, לא מים או אוורר משהו כזה מגניב... כשזה פועל זה נראה כמו הוריקן בתוך המחשב... למישהו יש לינק, אני לא זוכר בדיוק איך זה נראה... אני מה זה מת לראות את זה שוב

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  9. יש לו חיבור על הלוח הקטן שלו שנראה בדיוק כמו חיבור של FLOPPY קיבלתי איתו כבל קצר קצר שמתחבר לשם, וממחיר לחיבור מולקס נעלם לי הכבל הזה, יקח לי שנה למצוא אותו אפשר לחבר לשם את החיבור של הFLOPPY ?! (הרי גם הוא 12V רואים שהוא מתחבר לכל ארבעת הכבלים מהמולקס..

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  10. אני צריך משחה טרמית לכרטיס מסך... מה אתם ממליצים ???.... תביאו ת'הכי טובה שיש ... נ.ב. 1 : איזה עובי צריכה להיות המריחה ?... משהו כמו שתי דפי a4 למדפסת.... או שפחות ..?!?! נ.ב. 2 : אני מורח ת'משחה רק על הליבה של הכ.מסך או גם על הסינק..?!?! תודה

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by original,

אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט מTMS שיתאים לV3 של THERMALTAKE בעלות סבירה של כמה עשרות שקלים, על מה אתם ממליצים מכאן http://tms.co.il/cat/498 ?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by WaRez.,

יש לי 7600GT של לידטק, הכרטיס ב45 מעלות בזמן מנוחה, עם קירור סטוק. שווה לי לעשות OC ? כמה מעלות זה חם מידי בישביל מנוחה? עד כמה אני יכול להגיע איתו? [ עד איזה רמה של כרטיס אחר.. ] תודה אגב- צריך מדריך קטן לOC עם RIVA TUNER

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by nahum8,

^^

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  14. שלום לחבר שלי יש qx9650 והוא רוצה לעשות oc כבד ביותר. איזה קירור כדאי לו לקחת מים,מאורר או משהו אחר? עריכה חברי שלי משוגע

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  15. אחרי שעשיתם o\c אתם משאירים אותו או שזה רק לתוצאה הגבוהה?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by danieln9,

לכו לhttp://photos.walla.co.il/danieln9 http://photos.walla.co.il/danieln9

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by oron_s,

שלום אני רוצה לעשות overclocking למחשב שלי. המפרט הוא: מעבד e6600 לוח אם gigabyte 965p-ds4 כרטיס מסך ati x1900 xt 256 mb קודם כל אני רוצה להחליף את הזכרונות שלי (2X512 667mhz) למשהו יותר טוב שגם מתאים לאוברקלוקינג. אני רוצה קירור יותר טוב למעבד ולכרטיס מסך (ולמארז?). האוברקלוקינג שאני מתכנן הוא בינוני (אני דיי חדש בעסק) אבל עדיף שיהיה אופציה לאוברקלוקינג יותר רציני בהמשך אחרי שאני אשתפשף קצת. אשמח להמלצות

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by ofekd23,

הזה כך המחשב שלי מתחממם למרות שהכול נקי מסודר ומאוור כמו שצריך E8400 והוא מגיעה 55 ללא OC ולא הפעלה של מישחקים כבדים המחשב חדש מלפני חודש וקצת המחשב נקיי לחלותין אוור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro שני מאוורים למארז Arctic Cooling של 12 ס'מ 1400 RPM לא זוכר את הדגם המדיוק ואוור של 25 ס'מ 1200 RPM החשב כול המחשב מתחמם אבל המעבד זה התחום הקריתי מה אני יוכל לעשות כדי לקרר את המחשב ?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by pcupgrade,

שלום, ברשותי מאוורר עם לוח קירור דומה לזה http://di1.shopping.com/images1/pi/7f/9f/5f/28070958-260x260-0-0_Thermaltake+Thermaltake+TR2+M12+P4+copper+CPU+cool.jpg אשר נסגר באמצעות סוגרים כאלה http://www.geeks.com/imageshare/3/150x150/367A-soft.gif כיצד פותחים את הסוגרים האלה? תודה!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by X - DreaM,

קניתי אותו והוא מצויין חוץ מהצבע! הוא לא מתאים למארז שלי כי יש לי פאנל שחור........ אם צובעים אותו בספרי שחור זה יתפוס או שצריך להוריד את הצבע הקודם עם מסיר צבע? ועוד שאלה: אפשר להוסיף לצג עוד חיישנים? נגיד 5 חיישנים מאותו סוג כמו של הצג ואני מחבר את שני החוטים שהולכים לצג למפסק עם 5 מצבים שמחובר לכל החיישנים. יש מצב שזה יעבוד? כל פעם שרוצים לראות טמפ' אחרת מזיזים את הכפתור... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by shady121,

אני עושה OC למעבד! איך אני יודע עם אני יכול להישאר איתו ל-5 שנים (סתם דוגמה)? ובלילות להשאיר דלוק! ושום דבר לא יהרס למשך עבודה רציפה!

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by YoniG,

שלום, קראתי באתר כמה מאמרים וביקורות בנושא פתרונות קירור למעבד אבל לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש. אני צריך פתרון קירור כלשהו למעבד (בלי המהרה, עובד רגיל) שפשוט יקרר קצת יותר מהמאוורר שמגיע עם המעבד של אינטל. יש לי מעבד INTEL 2.8 HT FSB800 והוא די מתחמם. האם יש משהו בסביבות ה 50 - 150 שקל שיכול לעזור בקירור המעבד? תודה.

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by etain2,

שלום, הייתי רוצה לדעת איזה קירור מבין השניים יותר טוב למעבד הנ"ל. כרגע אני לא עושה OC אבל מדובר על OC קל-בינוני בעתיד. arctic cooling freezer 7 pro rev.2 או coolermaster hyper tx3 ההבדל במחיר הוא 17 שקל או משהו אז זה לא משנה.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  24. Started by WitheNoise,

היי משהו כאן יודע משהו על המשאבה Alphacool AP700 Centrifugal Pump ? היא אמורה לתת 720 lt/h, השאלה העיקירית, האם היא תספיק ללופ אחד של כ.מסך ורדיאטור משולש (בגובה 75 ס"מ ממנה)?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים