עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by segev22,

אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להוצאת אווירר מהמארז, הוא יהיה ממוקם בחלקו העליון של המארז... תכונות מיוחדות הוא חייב להיות כמה שיותר דקיק ובעל CFM כמה שיותר גבוה... אז יש לי כבר מועמד של חברת scythe הוא בעובי 25 מ"מ ועם 110CFM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html שאלתי אם יש משהו יותר דקיק ויותר חזק ??? כי אם לא אני לוקח אותו וזהו...

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  2. שלום יש ברשותי קירור למעבד THERMALRIGHT EXTREME עם מאוורר 120 מ"מ של SYN שעובד ב1600RPM בערך רציתי להוסיף מאוורר נוסף ושקט של 120 מ"מ בצד השני שלו(לכיוון המאוורר 120 שמוציא חום מהמארז עצמו) וככה בעצם לשפר את היעילות של הקירור אין לי את הקליפס ברזל המיוחד שאיתו תופסים את המאוורר, וגם רציתי לשאול אם זה יהיה הכי יעיל לשים את המאוורר ולא בצד הנגדי ? אז המלצה למאוורר טוב + קניה של אותו קליפס ברזל (חשוב שלמאוורר תיהיה תמיכה עם הקליפס!)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Turbine,

שלום... אני מחפש לקנות מס' מאווררי 120 מ"מ שקטים... אם אפשר שקטים במיוחד יש למישהו המלצות לתת לי? כמובן לא צריך להשתגע ולהגיע לסכום של 100 שקל לכל מאוורר...

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by davis5,

יש לי מארז של Thermaltake עם מאוור אחורי שמוצאי אוויר יש הכנה מקדימה למאוור נוסף השאלה אם כדאי לקנות מאוורר 120 של Thermaltake או חברה אחרת וכמה זה יעזור באמת להורדת טמפ?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avilavi,

אני רוצה להוסיף מאוורר למארז שלי מאוורר 120 ממ שיהיה שקט ככל האפשר ובמחיר סביר (עד 50 נגיד) ללא לדים. גם לא צריך PWM. מאוורר פשוט ושקט. אגב, מה ההבדל בין 3 פינים ו 4 פינים? ועוד שאלה, לאן כדאי לחבר אותו? ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by CXC,

שלום, אני אשמח מאוד לקבל המלצה למאוורר טוב מ-KSP בגודל של 120 ס"מ למארז המחשב. התקציב הוא 50 ש"ח, ויש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לקחת. * חשוב שהיחס בין רמת הרעש לעצמת המאוורר יהיה אופטימלי לתקציב. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

אני צריך המלצה למאוורר 120MM עד 55 שקל, שיהיה כמה שיותר חזק וכמה יותר שקט חשבתי עליו: ‏Thunderblade 12cm Blue led Case Fan A1926‎ עולה 53 בKSP על 78CFM ו22DB איך הוא? האם באמת זה באמת 22DB ב78CFM? וזה שהוא אם לד לא מפריע לי, כי אין לי חלון, ואני לא צריך לד, אבל הוא פשוט חזק ושקט. אם יש אחר עדיף לא צריך שהוא יהיה עם ךד תודה אריאל

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by -Tal-,

המחשב שלי חדש והוא שקט אבל אני עדיין שומע קצת את המאוורר האחורי שלו ... זה מאוורר שקיבלתי עם המארז COOLERMASTER SILEO RC 500 אני אשמח לקבל המלצה למאוורר אחורי 120MM שקט במיוחד .. תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. שלום, מכיוון שאולי אני מוותר על מודינג (גם יותר כסך ממה שחשבתי וגם במילא הדלת צמודה לקיר (לא צמודה ממש אבל הבנתם..) ולא יראו את זה..) אז אמרתי שאני רק יוסיף מאוורר 120mm למארז שלי (HEC6A12) עם חיבור לספק כוח.. אשמח אם תמליצו לי על מאוורר 120mm חזק כמה שיותר ושקט מאוד...(עם חיבור לספק כח) (לא איכפת לי מואר או לא מואר.. כמובן שאני מעדיף מואר כי אין לי בכלל תאורה בתוך המארז אבל מצד שני במילא לא רואים אותה מבחוץ כמעט כי אין לי חלון חחח) וגם איפה הכי כדי לשים אותו במארז כדי שיקרר את החלקים במחשב הכי טוב.. (יש לי מקום למאוורר מהקדימה-למטה של המארז ל-120mm אני יודע וגם יש לי אחד מאחורה למעלה ניראה לי... מישהו יודע כמה מאווררים אני יכול לחבר ל-HEC 6A12 ובאיזה גדלים? קראתי שאני יכ…

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

הדבר הכי חשוב לי זה שהמאוור יעבוד עד 2K RPM +- ולא פחות כמה שפחות במחיר(סביבות ה30 שקל) ולא כל קח חשוב השקט כי לפי הניסיון שלי כל המאווררים שקטים כשהם מתחת ל50 אחוז ומרעישים כשמעל(חוץ מהיקרים זה כבר לא עונה על הדרישות שלי.) תודה.

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  11. שלום! לאחר ניקוי אבק במחשב, שמתי לב שאחד החוטים של המאוורר 120MM יצא מהמקום שלו ולא ניתן להחיזרו לשם(אפשר "להניח" אותו שם אבל אם נוגעים במחשב הוא זז ומפסיק) אז אני צריך המלצה למאוורר 120MM, כמה שיותר חזק כמה שיותר שקט וכמה שיותר זול אפשרות להתפשר קצת על הרעש לטובת חוזק אם זה שווה את זה. תודה אריאל ראיתי את המאוורר הבא עם דחיפת אוויר של 70CFM, ברעש של 19DB במחיר של 45ש"ח! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1389 שווה או לא? עריכה*** רמת הרעש של המאוורר שאני צריך להחליף כרגע זה: 16Db אשמח אם תתנו לי המלצה למאוורר אם אותה כמות רעש, אבל כמה שיותר חזק

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by gil_k,

אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף על הנינגה, על איזה מאווררים אתם ממליצים? עדיפות מנעה, TMS, פנדה, KSP ושאר חנויות בקריות\צפון. בקשר ל IQPC- לא נראה לי כדאי לקנות מאוורר ולשלם עוד 30 למשלוח. תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  13. שלום חברים האם מישהו יכול להמליץ על מאוורר סוּפר שקט לחלק הקדמי של המארז (R4 של FRACTAL)? לחילופין, אני שוקל לקחת את המוורר שהגיע עם המארז ומתפקד כ-EXHAUST, לשים אותו מקדימה, ולשים EXHAUST אחר במקומו לא בטוח מה עדיף אשמח להמלצות ועצות האם ה-AF או ה-SP של CORSAIR שווים משהו? האם הם באמת שקטים? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. AeroCool Shark 140mm או NZXT FZ-140MM

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  15. Started by etz,

אז היום סופסוף אני אפסיק להתעצל ואלך לקנות מאוורר 80 מ"מ כדי לשים אותו כמאוורר שני לקירור כרטיס מסך (TR V-1). מכיוון שאני לא מבין בזה בכלל אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על אחד טוב, רעש לא יותר מדי מפריע לי ומה שמעניין אותי זה ביצועים נטו אז הוא לא בהכרח צריך להיות שקט, אלא פשוט חזק וטוב. אני כנראה אסע לנועה אבל אולי אקפוץ גם לפנדה אז נא לתת המלצות רק משתי החנויות האלו, ואם אפשר כמה אופציות אז זה יהיה מעולה כי לכו תדעו מה יהיה להם בדיוק במלאי. תקציב נגיד עד 80 ש"ח ככה. תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  16. אני קונה עוד מעט את ה - EVERCOOL TURBO 2 בשביל ה - X800GTO2 שלי (סוף סוף אני אעשה לו OC). מאוורר ה - 80 מ"מ של הטורבו 2 מאד שקט אבל קצת חלש, אני מעוניין בהמלצה על מאוורר 80 מ"מ אלטרנטיבי שיהיה חזק יותר (אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס שלי ב - OC) וישמור על רמת שקט סבירה.

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by elad the master,

מחיר בו נגיד עד 50 שקל.. אם יש בKSP או SKYPC זה יהיה טוב. http://www.skypc.co.il/scripts/default.asp http://ksp.co.il/

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  18. Started by asaf556,

שלום. המאוורר האחורי שלי התחיל להרעיש ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה המלצה למאוורר טוב ושקט ואני מוכן לשלם עד 50 שקל גג רק אם יש סיבה מיוחדת אני צריך את ההמלצה בדחיפות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  19. אהלן חבר'ה, יש לי את המארז הבא antec 900: http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred/0-761345-15900-5.aspx יש לו מאוורר עליון 200MM ומאוורר אחורי 120MM שמוציאים אוויר חם החוצה ושניים קדמיים של 120MM שדוחפים אוויר קר פנימה. (כוונתי את כל המאווררים פיזית למהירות אמצע - MID) אם תשימו לב על הדלת של המארז יש מקום לעוד מאוורר 120MM, אני רוצה להוסיף שם אחד שידחוף אוויר קר פנימה. קודם כל אם יש לכם הערות לגבי סידור המאווררים אני אשמח לשמוע, דבר שני איזה מאוורר 120MM אתם ממליצים שיתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחיר? תודה מראש *תמונה מצורפת של הטמפ' כרגע ב-IDLE עם התוכנה HWmonitor

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Gadgets4all,

אני מחפש מאוורר הטוב ביותר מכל הבחינות למעבד Q6600 מה המאוורר המומלץ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 484 צפיות
  21. המעבד שלי מאוד חם במנוחה על טמפ של 72 מעלות לא יודע למה גם ככה המאוורר הוא סטוק ורועש רצח אז אני צריך אחד חדש שיהיה חזק ושקט המפרט שלי הוא מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרונות:GEIL 512*2 כ.מסך :X1950 PRO מארז טאור רגיל+ספק 450 רגיל ייעוד OC פשוט תקציב 200 שח אם יש משהו ממש שווה א אפשר לחרוג קצת אהה עוד משהו שייהיה בערך באותו גודל כמו של הסטוק כדי שחס וחלילה לא יתאים לי מבחינת מקום

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by cyb0rg,

לאחרונה רכשתי את ה HST נזכר למעלה, האם יש לכם איזשהו מאוורר מומלץ לשים עליו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. Started by tomchook,

יש כל כך הרבה סוגים של מאווררים, והרי אין אפשרות לבדוק איך נשמע כל אחד, אז לכן אני מבקש את המלצותיכם: המאוורר מיועד למחשב שאמור להריץ בעיקר קבצי וורד ואאוטלוק..שום דבר שקשור לגרפקיה (הדבר הכי "גרפי" במחשב זה הסקייפ אולי..) הדבר שהכי חשוב שהמאוורר יהיה שקט כמה שאפשר כי המחשב יהיה דלוק 24 שעות, והוא ממוקם בחדר השינה תודה!

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by NiMo1771,

המאוורר של המוגן 2 התקלקל - הוא לא עובד, ואם עוזרים לו עם דחיפה קטנה הוא עובד רק על 300-350 סל"ד אז אני צריך המלצה למאוורר טוב במקומו. רעש לא ממש משנה לי כל עוד זה לא מוגזם. העיקר הטמפ'.. תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  25. Started by OzZzZz,

אני צריך שמשהו ימליץ לי על מאוורר למעבד Intel סוקט 775 עד 200-230 ש"ח אם אפשר פחות אז סבבה, שיהיה שקט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.