אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות קירור לזכרון ואלה האופציות שיש לי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3553 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3555 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6096 זה נראה דווקא שזה שעולה 35 הכי טוב ויש אחד שעולה 55 שהוא בכלל מאלומיניום? מה אתם אומרים מה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הוספתי עוד מאורר ל פריזר 64 פרו אחרוי שמוציא אוויר זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב השתמשתי בRIVA TUNER כדי לפתוח צינורות והוזכר בכתבה שצריך לצרוב ביוס ערוך איך אני צורב את הביוס הערוך ומאיפה אני משיג אחד ערוך בכלל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר מדריך לvmod ל.מסך sapphire hd3650 512 ddr3 AGP ? חיפשתי בפורום ובגוגל אך הדבר לא הניב פרי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מה שעשיתי לקחתי צלע קירור ישנה . הקפאתי במקפי וזה הוריד לי את הכרטיס מסך לה טמ 40 30 לפני כל זה הצלחתי להגיע לאוברקלוק מה 324 מהירות ליבה לה 350 אחרי הקירור הצלחתי לה 375 370 הבעיה זה מופשר... מהר אמן והיה דרך לשמור על זה : : הניסוי עבד בצלחה אחרי 20 דקות התחיל להתחמם שוב באסה . של דבר . אמן והייתי יכל לשים את המחשב במקפיא
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מעבד של amd בארטון 2600. לוח אם של epox 8rda+ rev 2.1 כרטיס מסך גיגהבייט רדאון 9700 פרו. וזיכרונות 512 מגה של 2700 אני לא מצליח לעשות אוברקלוק בשום צורה. ניסיתי להעלות את ה- fsb מ-166 ל- 183 כמובן שגם הזיכרון עלה ובגלל שאין זיכרון טובים,כיוונתי שיעבדו רק על 83% מהמעבד מה שאומר שבכלל הם יהיו יותר איטיים ויעבדו על 154 משהו כזה... המחשב עולה רשום שיש לי כמובן מעבד 3000 הווינדוס חושב לשנייה ומפסיק- מסך שחור!! המחשב לא עולה ,עשיתי ריסט לביוס. והתחלתי שוב. הפעם ניסיתי לכוון את ה-fsb על 175 והשארתי את הזיכרונות שיעבדו גם הם על 175. והמחשב עולה אבל לא הווינדוס. שוב ושוב עשיתי ניסיונות אבל כל פעם המחשב לא עולה/הווינדוס לא עולה. ניסיתי כצעד נואש אחרון במקום להעלות fsb לשנות …
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איזה מאורר קטלניייי ממליץץץ עלייייו בחוםםםם, או בקורררר.. התקנתי אותו הכל טוב ויפה חוץ מהרגע שאני מפעיל ת'מחשב... הוא רושם לי CPU Fan Error Prees F1 To Continue... והוא מראה לי טמפ' וRPM אבל בביוס זה מסומן באדום... מיש'ו יודע איך מבטלים את ההודעה הזאת זה משגע אותי... תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אחרי התקנת 2 מאווררים AC דגם : Arctic Fan AF12025 PWM 120mm לפני : אחרי:
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מארז סביר אבל הצבע שלו מזעזע כסף מגעיל (לא ממש כסף אבל צבע מכוער) לכן אני חושב לצבוע אותו בשחור כי אם כבר לצבוע אז בשחור לא. אז אני מחפש צבע שחור לצביעה של המארז והכוננים cd ו floppy (אחד שניתן להשיג בארץ ולא במחיר מופרז) ומדריך לצביעה של המארז וגם את הכוננים הלבנים כדי שיתאימו
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם א"ק אני מעלה את הבאס ל-150 המחשב נתקע מה יכול לגרום לזה ? ליתר בטחון אתן את המפרט AXP1900+ +VULCANO8 WITH SF ASUS A7N8X KINGSTON 256MB DD266 KINGAMX 265 MB DDR400
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA במהירות 400 הבנתי שהלוח + זכרון שלי יכולים לעבוד ב 400MHZ, אבל המעבד רק ב 333. כמו כן הבנתי שביצוע OC ל 3200 גם תעלה את מהירות המעבד/באס ל 400. אני Newbie בתחום ה OC, לכן השאלה הראשונה שלי היא : 1. האם ה OC מ 2500 ל 3200 נחשב OC מסוכן ? השאלה השניה היא : 2. מה בדיוק אני צריך לעשות ? (רק לשנות איזו מכפלה / פרמטר בביוס ? תודה רבה לכם !!! :-*
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כמה MHZ אפשר להוסיף למעבד 1.8A של אינטל לפני שצריך לעלות את המתח?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
איך אני מרכיב את המאוורר על הגוף קירור אני לא מצליח יש 4 גומיות
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה שיש באתר לא שווה.. לא מסבירים בכלל מה צריך לעשות רק אומרים איזה OC כל מעבד צריך ואיזה שטויות של מערכות קירור.. איך אני מעלה את הקלוק אחרי שאני התקנתי קירור? ואיך אני מעלה את המתח של המעבד ומוריד אותו? ושאמרו פה HT התכוונו למתח?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט עם זה מתאים לפה או לזכרונות מעבדים... עם זה לא מתאים לפה בבקשה להעביר ואני מצטער. אוקיי אז ככה לפי מה שהבנתי המקסימום VOLTAGE בEPOX הוא 2.8 ואני לא מבין איך זה יכול להיות ? זה נראה לי פשוט קצת מידי ... קניתי ביחד איתו זכרונות BH5 שלפי מה שהבנתי הם טוחנים מתח וכדי להגיע למשהו צריך לפחות 3.0 גם בלי OC למעבד אפילו רק אם אני רוצה להוריד את התזמונים שלהם ל 2-2-2-5 אז האם זה נכון ? זאת אומרת שנדפקתי ואני לא יוכל לעשות שימוש בזכרונות ? או שאני טועה לגמרה ? ועוד שאלה מה הקטע בעצם של הBH5 ? שהם יכולים לספוג מתח מבלי להתחמם ? יענו אני יכול לעשות להם OC רציני מבלי לדאוג שהם ישרפו ? דבר ראשון שאני יקבל את המחשב אני רוצה להוריד את התזמונים ל2-2-2-5 מה אני צריך לע…
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי את ה TT Thunderblade כידי לשפר את הקירור במארז ( מאוורר קידמי ) נראה לי שהוא מקרר טוב יותר מה GlacialTech שלי...לא משנה רק תעזרו לי להשתיק את הטרקטור הזה. לפי מה שהבנתי פה בפורום המליצו עליו בחום וטענו שכמעט ולא שומעים אותו...איפה !? מרעיש יותר מהמקרר שלי .חיברתי אותו ישירות לספק נראה לכם שאם אחבר אותו ללוח הרעש יפחת ? אנא עזרתכם אני עוד רוצה לישון קצת היום
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ראשית הייתי שמח לדעת איפה שמואל שלום (שכתב את הסקירה המצוינת על המאוורר) מצא חנות שנותנת 6 שנות אחריות. ושנית, כדאי שאנשים יידעו שחברת Noctua נותנת באמת 6 שנות אחריות על המאווררים שלה, אבל גם מוכרת באיביי במחיר מוזל מוצרים "סוג ב'" ומוצרים שהוחזרו אליה, ואני לא אתפלא אם חלק מהם הגיעו גם לארץ וזו הסיבה לשנה אחריות
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם ניתן לפתוח בצורה פשוטה כלשהיא צינורות נוספים מעבר לסטנדרט ב- X1900GT ATI?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מה עדיף מרחתי חומר לא נכון אני רוצה להוריד אותו ומרוח או SILVER GREAS מזוייף או את החומר הלבן מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
העניין הזה רועש ביותר... הרבה יותר ממה שציפיתי... למישהו יש רעיון איך לבודד את המארז (מקול) או להחליש את הבחור? ( לא להקטין מספר סיבובים... ) או לחילופין - מישהו מאיזור חיפה רוצה Dragon Orb 3 בן יום בחצי מחיר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מחבר תמאורר לספק תכתבו לי בבקשה נגיד תחבר את כבל אחד ל 3 ואת כבל 4 לכבל 7 תודה http://www.freewebs.com/dsaw/UPLOAD/ASD.JPG
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה אני יודע שהוא לא טוב לאוברקלוק אבל עדיין אין דבר העומד בפני הרצון (חוץ מכוסית בלונדינית בחוטיני...) אז ניסיתי לעשות לו אוברקלוק בהתחלה העליתי לו ת'באס ל135 או 138 נדמה לי והוא פעל על 1025 מגה הרץ. היה יציב, אבל לא הספיק לי... העלתי ת'באס ל140 אני חושב והוא פעל לי על 1050 גם דיי יציב אבל היו קפיצות פתאומיות כאלה וריסטים.... שוב לא הספיק אז החלטתי להעלות עוד העלתי ת'באס ל150 ואז שהפעלתי מחדש הוא היה על 1125 וזה לא עשה ספירת זכרונות, אז ניסיתי לשים אותו שוב על 150 אבל את המהירות של הזכרונות לשים על host clock -33 יעני 117 מגה הרץ... אז בפעם הראשונה אחרי ההפעלה מחדש הוא עשה ספירת זכרונות והמשיך עד לטעינה של הווינדוס 2000 שלי שם הוא נתקע בטעינה.... אני מיואש, אין מה לעש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD 64 BIT 3500 הורדתי תוכנה לבדוק את המהירות של הליבה ורשום לי שם 2147 מגה הרץ ואני לא חושב שזה צריך להיות ככה לא ? תקנו אותי אם אני טועה .... ואם זה לא צריך להיות בפורום הזה תעבירו בבקשה ! תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
פשוט לקחת מאוור רצפתי בערך בגודל של המארז, לפתוח את המארז משני צידיו (שיהיה זרם אויר) ולהצמיד את המאוור אליו (צד שני לא צמוד לקיר כמובן) הכי פשוט וטוב, לא? נ.ב: אתם חושבים שזה זולל יותר מדי חשמל? :P :P
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-