אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
בימים הקרובים אמור להגיע לי הטיוניק...קראתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/2/ ורק קציתי לדעת אם הוא תופס גם לגבי הטיוניק כי זה נראה מדריך ישן....ומה הקטע של הלמרוח משחה על הגוף קירור ואז לנגב אותה...לעשות ככה גם לטיוניק? תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש איזה חומר "ביתי" שניתן להשתמש כתחליף למשחה טרמית? בו דוד שלי הוציא את הגוף קירור מהמעבד, ניקה והחזיר ועכשיו החום שלו על 64C.... מחפש פיתרון זמני.. עד לתחילת שבוע הבא... אין באפשרותי ללכת לקנות ביומים הקרובים.. יש רעיונות? מדובר בפרסקוט 2.8... שיושב על סוקט 478... בראל.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה, לאור הבקשות לתוצאות ב3DMARK03 הנה הפרטים. המחשב שלי הוא בן 4 שנים וזה המפרט: Intel Pentum 2.6GHz Hyper Threading 800MHz 256X4 (1GB) DDR Doul 400MHz MSI Neo-2 865PI 800MHz Nvidia GeForce FX5700VE 256MB + DVI + DVDIN Sound Blaster Audigi 7.1 Generi 350W רץ על: Microsoft Windows XP Home Edition SP2 קירורים: קירור סטוק למעבד, קירור סטוק לכ' מסך + מאורר 80מ"מ 3000RPM מולו. חסר לי מאוררים להכניס ולהוציא אוויר, ככל הנראה יהיו פה מחר בעזרת ה'. עשיתי ללא אובר קלוק לכלום בדיקה ב3DMARK03 והנה התוצאות: 2044 - ללא אובר קלוק. עשיתי אובר קלוק רק לכ' מסך בתדרים הבאים: זיכרון: 200MHz @ 234MHz ליבה: 225MHz @ 403MHz התוצאה עם אוברקלוק לכרטיס מסך בלבד ב 3DMARK03: …
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אז ככה פני שנה עשיתי אובר למחשב שלי וואלה הייתי מרוצה\יש לי איימדי 3000 והגעתי איתו ל 300FSB שיפור של 50 אחוז ולפני כמה ימים התחילו הבעיות,המשב מתכבה וקורס מדי פעם במיוחד שבחצי שנה האחרונה אני עם וויסטה החלטתי להזמיען חלקים שיעזרו לי,מבחינת קירור למעבד יש לי קירור מעולה של ג'גהבייט אבל הטמפרטורה הכללית במחשב די גרועה לכן החלטתי להזמין משחה טרמית טובה,3 מאווררים של 80 מ"מ וקירור צ'יפסט ללוח אם אלו הפרטים המדוייקים של הרכיבים רציתי לדעת מה אתם אומרים ואיזה סירקולציה הייתם ממליצים לי לעשות שיש לי מארז שיש ו אפשרות למאורר אחד מאחורה באמצע אחד מקדימה למטה ואד בצד בדופן מול המאורר של המעבד ז"א אפשרות ל 3 מאווררים (ואחריי שיגיעו החלקים יהיו לי 5 מאווררים ככה זה הרבה ויהיה אחלה)…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רצ:ב מפרט החדש שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W למע זו מתוכנן בעתיד OC כמה שאלות: 1. האם החומרה שהומלצה לי אכן מהווה בסיס ל-OC טוב? 2. מבחינת פיזור חום, כרגג המע נכנסת למארז קיים שלי בעל 2 מאווררים (קידמי ואחורי), אני צריך בבקשה המלצה למאוורר למעבד שעדין לא נרכש ובנוסף המלצות לשיפור סירקולצית האוויר (כל האמצעים כשרים, HS, משחות , מאווררים) 3. לגבי מאוורר למעבד , האם הוא תלוי במארז או בלוח או שאין בעיה של התאמה, צריך המלצה - תקציב: עד 250 שח אנא חברים, אני זקוק לעזרה דחופה הכוונה לאפשר OC בעתיד ללא נזק.
-
- 3 תגובות
- 379 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הFSB בביוס לכל מספר מעל 300MHZ בווינדוס אני רואה שהוא מציג לי רק 300MHZ בFSB דרך CPU-Z. למשל אם עשיתי בביוס FSB 320 אני אראה בCPU-Z 300 בFSB. יש לי זיכרונות DDR2533 512*2 יכול להיות שהם המגבלה שבגללה אני לא רואה באס יותר גבוה מ300 בווינדוס. כי בביוס אני מגדיר מעל 300 והוא מעלה את הווינדוס בלי בעיות... ביטלתי את כל האופציות שמגבילות את האובר קלוק דרך הביוס. ממש מוזר...
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אני מבין אם אין לכם כוח לקרוא הכל אבל לפחות תענו על שאלה אחת-שתיים..... המעבד שלי מקבל מתח של 1.4-1.41 זה בסדר? יש לי תוכנה של ABIT-OC GURU שדרכה אני יכול לשלוט בVCORE(מתח למעבד) ושם כתוב 1.3875 V....ובביוס כתוב שבמעבד מקבל 1.41.... זה תקין? המאוורר של המעבד מסתובב בקצב של2600-2750 RPM....זה תקין? אמרו לי פעם שהוא צריך להסתובב בקצב של 3200 RPM.... הטמפ' של המעבד שלי גבוהות(55-80-במאמץ ובמנוחה), אך כנראה זה בגלל שניקיתי אתמול את המעבד ולא שמתי משחה טרמית....איזו משחה אתם ממליצים לי לקנות? (אמרו לי שZALMAN עם המברשת-כמו טיפקס-הכ טובה והכי נוחה...והיא עולה 59 כולל משלוח...כדאי?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הגוף קירור אצלי בלוח ממש לוהט, ללא מאמץ! זה הגוף קירור שמחובר לצינורות קירור שיש על הלוח, אני לא חושב שזה אמור להגיע לטמפ' כאלו(אין לי מושג מהי הטמפ' שם אבל אי אפשר לגעת בזה...לוהט) מה עושים!? הכוונה לגוף קירור הזהוב שכתוב עליו ASUS http://img.clubic.com/photo/00307083.jpg
-
- 12 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת מאוורר למעבד E6600 כולל משחה תרמית למע המתוכנן בה OC (כוללת לוח GA-DS3 rev3.3 וכ"מ :EVGA8800GTS320 SC ) תודה מראש לממליצים
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לבנות צינור שיעביר את האוויר מהמאוורר לבחוץ. השאלה שלי היא: האם לחבר אותו למאוורר שמכניס אוויר? - שככה הוא ימשוך אוויר יותר טוב,ולא מהצד של הארון (במקרה שלי) או לחבר אותו למאוורר שמוציא אוויר? - ככה הוא לא מחמם את טמפ' החדר. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום! יש לי 9600XT 256 אני מעוניין לקנות ZALMAN VF700 ב143 שקלים. 1) האם הוא יעבוד ויעלה והוא במידות המתאימות? 2)האם המחיר טוב? 3)תודה [ihttp://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.oneclick.ru/resources/images/more/1011011/lgvw/1011011_2.jpg&imgrefurl=http://www.oneclick.ru/estore/item.jsp%3Fdao%3D1011011&h=480&w=640&sz=177&hl=iw&start=9&um=1&tbnid=1ln2Q_rqkbVIZM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DPowerColor%2B9600%2BPRO%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Diw%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he-IL:official%26sa%3DNmg]זה מה שיש לי,אני חושש שהקבלים בצד יפריעו
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
אז ככה בזמן מנוחה לפי EVEREST ליבת הכרטיס ב-57-59 מעלות, הזיכרונות ב- 67-70 מעלות, עכשיו בזמן מאמץ (עם משחק כמו SUPREME COMMNADER) הטמפ' קופצות: ליבה 87-90 מעלות וזיכרונות גם כן 87-90 מעלות שוב לפי EVERST, אני חייב לציין כי גם המעבד לא מראה טמפ' טובות מאחר ובזמן מנוחה הוא על 37-39 מעלות ובמאמץ על 44-47 מעלות שוב ע"י EVERST (בהתקנת המעבד השתמשתי ב-AS5), עוד דבר שמציק לי (מקניית המפרט שיש לי) הוא שלפי uGuru מאווררי המארז עובדים על 460-960 RPM (יכול להיות שישנה תוכנה לשליטה בהם?), האם זה מצב תקין?! לפרטים על האוורור שיש לי אז מדובר במפרט שלי.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
על המעבד לא היה כלל וכלל משחה טרמית, מרחתי על המעבד ועל הגוף קירור שלו לפי המדריכים באתר. יש לי מעבד: Intel Pentum 4 2.6HyperThreading . הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 44 מעלות לאחר שהשארתי את המחשב דולק בביוס 10 דק'. מה אומרים? הטמפרטורות נכונות?
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ככה יש לי Readon 9550 128mb ועשיתי לו OC ל 460/244 (שזה 80% לליבה ו26% לזכרונות בערך) עם קרור סטוק של ג'יגבייט שזה סתם הבלוק הזה רק על הליבה ועל הזכרונות אין כלום ויותר מזה מתחילים ארטיפקטים ועכשיו פעם אחת שיחקתי בNFS:C על ההגדרות הכי גבוהות עם 1280*1024 (לא עבד בשמיים אבל עבד) חצי שעה בערך אחרי זה ישר כיביתי את המחשב ונגעתי בריבוע הכסוף הזה שאמרתי לכם קודם וקיבלתי כוויה כל היום הייתי עם קרח ביד (תזכרו אין ארטיפקטים) מה יכול לקרות לליבה?
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
למפרט הבא: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX giga spectek 667 *2 GIGABYTE GA-945P-S3 ספק ג'נרי 600W אני מעוניין לעשות OC קטן בלי ששום דבר ישרף לי... הטמפ' של המעבד במנוחה:24 מעלות. האם זה אפשרי??
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי היום משחה טרמית של artic 5 אחרי מריחה הטמפ צנחה בכ10 מעלות ניסתי לעשות OC ב370X9 במתח 4.125 בביוס המחשב יציב מריץ אפילו את TAT כשאני מעלה ל400 וגם ל380 הבהרצה של ORTHOS אחרי כמה שניות מתקבל מסך כחול ניסיתי לעלות מתחים אפילו ל1.55V לא עזר ? תופעה נוספת ניסיתי להוריד מכפלה ולעתות מעל 400 MHZ הביוס פשוט לא מקבל מכבה את המחשב ומעלה אחר כ10 שניות שוב בתדר הרגיל ניסיתי לשנות תזמונים של זיכרון לעלות מתחים לזיכרונות וללוח שום דבר לא עוזר איך אפשר לדעת אם הבעיה בזיכרון או בלוח?
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לשפר במשמעותית את המעלות של הרכיבים במחשב שלי,ואני צריך שתיעצו לי כמה רכיבים שיקררו. אני צריך: 2 מאווררים 80mm קירור לצ'יפ קירור לכרטיס מסך - Geforce 7600GS וזהו, תקציב... שהכל ביחד לא יעבור את ה-700. ד''א אני לא מתכנן לבצע OC. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן הורדתי את התוכנה והבנתי שהיא בודקת אם ה oc יציב. כמה זצן אני אמור להריץ אותה?כדי לראות טמפרורה מקסימלית במאמץ?ולמה שאני לוחץ run אז רק 60 ו 80 אחוז מ cpu בשימיוש ולא 100? ויש לי שם 0 ו 1 בקטגוריות למעלה,אני אמור להריץ את שניהם? במידה ו ה oc לא יציב מה התוכנה מראה?או אומרת?וכמה זמן להריץ לבדיקת יציבות עד העלת באס הבאה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
המליצו לי על zalman 9500 ב300 כולל התקנה האם שווה? איזה עוד קירור שווים עד 350 יש? אבל שיהיו שקטים! ויעשו עבודה טובה בביצועים!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני חדש בתום ויש לי כמה שאלות מעבד amd 3000 64bit athlon venice זכרון של KINGSTON CL3 יש לי לוח ga-k8nf-9 הגעתי רק לבאס 231........ דיי עלוב... איפה בביוס אני מבטל cool 'quite? איפה יש כזה דבר command rate ואני מנסה להוריד את התדר של הזכרונות אך ללא הצלחה איך אפשר לעשות את זה? דרך איפה ולגבי ה מכפלה של הHT מה עושים איתה על מה היא משפיעה ועל מה צריך לשים אותה כרגע אצלי ככה 2024MHz fsb:231 (231X9.0)M core: 46 c במאמץ אחרי שעה בתוכנה sp2004 מתח 1.475 יש לי קירור של זלמן הטמפ אצלי דיי טובות הכי הרבה זה 36 במאמץ מבין כל הטמפ' שיש לי במחשב.... איך אני ממשיך מפה מקווה שתעזרו תודה. אלכס.
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
במקרה המעבד חם מתי שצילמתי את התמונה. (33) המעלות אמיתיות ולא מפוברקות אני חושב שזה טוב
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים החלטתי לקנות קירור למעבד סוקט 775 של אינטל(אני רוצה לבצע אוברקלוק)...רציתי קירור שלא קשה להרכיב אותו אבל ושלא מתפשר על ביצועים.... אמרו לי פה בפורום לקנות את ארטיק קולר 7....הזמנתי אותו...הכל טוב ויפה....אבל! התקשרו אלי היום ואמרו לי שיהיה אותו במלאי רק עוד חודשיים!!!!!(אני מזמין מנועה דרך אגב..ואתם בטח שואלים למה...כי רק שם יש mx1 יש למישהו הצעה לקירור ברמה שלו? ועדיף גם במחיר...זה דחוף תודה או שאולי אני פשוט יקנה ביג טיפון?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום רב , לא מזמן קניתי את הקירור Big Typhoon. ל-BT יש כיוונון עצמי של כוח הסיביב שלו. אך בגלל שהייתי באוברקלוק שלא אני עשיתי (חבר) והוא סידר לי את ההגדרות בביוס, אז עכשיו ה-BT לא מגיע לי למקסימום סיבובים שלו כשאני מזיז את הכפתור שלו שיתן לי יותר סיבובים לדקה (RPM). איזו הגדרה בביוס לדעתכם היא זאת שמשחררת אותו לכיונן עצמי לגמרי? אם את שואלים למה זה קרה - אתמול קניתי זכרונות חדשים והייתי צריך בביוס לתת לו "OPTIMIZED DEFAULT" וזה איפס לי את ההגדרות וגם ככה את סיבוב המאורר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-