עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RonCohen,

אני צריך המלצה לבקר מהירות למאווררים עד 150-180 שקל שיהיה 4 אבל עדיפות ל6 ערוצים ואיך הקייז מאסטר פרו הגדול יותר ??

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. שלום לכולם וערב טוב אני מחפש מאווררי מארז 80 מ"מ, כאשר הפרמטר החשוב ביותר הוא השקט (DB), לאחר מכן כמובן בא פרמטר דחיפת האויר. המאגר שם בחנות (www.newegg.com) הוא עצום, ואיני יודע במה לבחור. העניין הוא שאני יכול לחפש ע"פ הנתונים היבשים באתר את המספר הכי קטן בדציבלים, אבל ידוע שחברות רבות רושמות נתונים בהגזמות (TT למשל), חוץ מזה שיכולות להיות טעויות באתר גם. ולכן אני מחפש המלצה למאווררים הטובים ביותר שיהיו ל-80 מ"מ, כך שיהיו השקטים ביותר עד כמה שאפשר ל-80.. תקציב אין לי, אבל ממש אין לי צורך ואני לא מעוניין במאווררי TC, או מאווררים בעלי פוטנציומטרים לכן התקציב לא אמור להיות גבוה במיוחד לדעתי.. חוץ מזה, המאווררים צריכים להיות בעלי חיבור מולקס, כי אני לא מעוניין לקנות עכ…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. צריך המלצה לקירור מעולה תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. 130 שקל Arctic Cooling-- Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Silent 1156--Thermaltake 140 מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by HilaX3,

שלום, אשמח לייעוץ בנוגע לסוג הקירור שאני הולכת לקנות, מדובר בקירור למעבד Core i7 920, עם לוח Gigabytes EX-58 extrme. הו, כן, ומארז Entec DF-85, full tower, ככה שיש מקום. (אני צריכה את הקירו רק למעבד ) המליצו לי על Noctua U12P-SE2, אז רציתי לשאול אם יש עוד קירורים שמתקרבים/עוקפים את הרמה הזאת. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, 250 מקסימום למרות שאני מעדיפה לא לעבור את ה-200. הסיבה שאני מבקשת ייעוץ לקירור אחר זה בשביל לחסוך כסף.. המעבד הולך לעבור אוברקלוק, אז צריך קירור טוב. D: תודה רבה לכל העוזרים~

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. זהו המארז שלי http://www.chieftec.com/cx-01sl-sl-b.html יש לי מאוורר 120מ"מ מאחור ועוד שניים בצד ימין (שלושתם מוציאים אויר), כשאפשרי לשים שם שלושה (בצד ימין). יש מאוורר שמוציא בספק הכח. ונראה לי, אבל לא בטוח בכלל, שיש מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז. הבעיה שהפנל קצת מסובך לפירוק ויש המון קשקושים שם, כך שלא יצא לי לראות בוודאות. המפרט שלי בצד ימין בפרטים. בקרוב אני משדרג ל8800GT, Q6600 ו-2GB זיכרון. עם ספק מודולרי 400 של אנרמקס. השאלה שלי מה מומלץ לי על מנת לשפר את הקירור בתוך המארז, שכן ישנה גם בעיה, שהמארז דיי נעול בתוך שולחן המחשב. הוא יושב למטה בשולחן כשיש רק רווח של כ-5ס"מ מימינו ומשמאלו. ומאחוריו יש דיקט עליון שסוגר את שולחן המחשב, אבל למטה הוא פתוח. אז ככה שלמאוורר …

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  7. שלום . ברצוני להחליף את הגוף קירור שבמחשב שלי (TT Volcano 7+ ) , מעבד AXP 2600+ , נמצא ב62 במנוחה :\ המחיר המקסימלי לגוף קירור הוא 250 ש"ח , אני מזמין רק מהארץ . כמו כן איני רוצה לפרק את הלוח האם מהמארז בשביל להרכיב פלטה מאחורה , אני מחפש גוף קירור שדורש הרכבה של קליפים על הלוח אם. אחרי קצת חיפושים מצאתי TT silent Boost K7 ב150 . האם יש המלצות יותר טובות או ללכת על ההיטסינק הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  8. Started by Anas-Nanas,

שלום, עד אתמול חייתי באושר ועושר עם הגוף הנוכחי מזה שנתיים : Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan אבל אתמול בצעד טיפשי החלטתי לנקות את המחשב בעודו פועל ושברתי את אחד הכנפיים של המאוורר.... עכשיו אני נאלץ לקנות גוף חדש אך איני יודע איזה. אני צריך גוף תואם תושבת 939 (Athlon 64), רצוי שקט יחסית. אגב, אני לא עושה אוברקלוקינג אבל אני מעוניין לשמור את המעבד קריר. בתודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  9. שלום רב, קיים אצלי גוף קירור MUGEN (גרסא ראשונה) על מעבד Q9550 + לוח אם GA-EP45UD3LR. בתצורה הנוכחית, הגוף חוסם לי סלוט אחד מתוך 4 של זכרונות, בגלל הרוחב. אבקש המלצה לגוף קירור בעל פרופיל צר יותר, המיועד לOC בינוני (פחות או יותר באותה הרמה). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לא יודע אם מישהו עוקב אבל שידרגתי את המחשב ואת הלוח והמעבד... עכשיו לבנתיים בלת ברירה השתמשתי בגוף קירור הישן שלי V1 ודיי הסתבכתי איתו בגלל שהוא לא בדיוק ניכנס בתושבת(כלומר ללוח של אסרוק עשו 2 תושבות לגופי קירור אבל עדיין התושבת של הV1 לא בנויה הכי מתאים והייתי צריך להשחיז ממנה עם דרימל כתיכנס וגם עכשיו זה לא פרפקט אבל בסדר והמעבד בטמפרטורה בסדר) עכשיו אני עוד חודש ככה רוצה להחליף אותו וכניראה אין ברירה ולוותר על הנחושת(לפחות זה מה שאמרו לי בת'רד אחר) או שאולי ללכת על ZALMAN?(ראיתי לזלמן יש קירורים מאוד יפים מנחשות אבל אין לי מושגם עם הם טובים..) בעיקרון הדרישות שלי מהגוף קירור :א: קודם כל שיכנס לי במארז מין הסתם מארז : Eagle Viper 2 שהוא MID-TOWER נחשב נידמה לי …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by CyberBot,

אני מעוניין לעשות OC למעבד (I5 760) ומחפש גוף קירור שמתאים למשימה יש הצעות? מה אתם אומרים על זה : Noctua NH-U9B SE2 או מוגן 3 REV B המארז כנראה יהיה COOLERMASTER N300 אלא אם יש המלצות אחרות תקציב:קירור - 200 מארז:250 חריגה מאוד קטנה באה בחשבון

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אמעבד כרגע בOc נימצא בטמפ של74 מעלות ללא Oc ב 63 בעומס מלאה כמובן איזה גוף קירור כדאי לקנות בתווך 150-100 שח?

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

היי! אני צריך המלצה לגוף קירור עבור פנטיום 4 3GHZ תושבת 478, חשוב שיהיה זול, בסביבות 100 שקל אבל יעיל, רעש לא כ"כ חשוב אבל עדיף שקט. חשוב לציין שזה רק בשבל לשמור עליו קר ושלא יחמם את החדר ממש לא לאובר קלוק

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by zion789,

שלום! קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של GIGABYTE וראיתי שהטמפ' שלו ממש גבוהות 80+ רציתי לדעת איזה גופי קירור שקטים ויעילים יש היום בשוק כדי להחליף את הגוף קירור סטוק שיש עליו...אני לא כלכך מבין בזה אז רציתי שתעזרו לי... דרך אגב מה עדיף קירור מים או קירור אוויר...אני פתוח לשתי ההצעות מה שיותר עדיף אני אקח אני מאוד מודה על העזרה לצורך בחירה שכחתי ליין שספק הכוח שלי הוא 500W של EZCOOL תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by esharone,

היי, אני מחליף מארז למחשב ( nzxt zero או gigabyte 3d aurora 570) וצריך המלצה לגוף קירור למעבד חשבתי על SUNBEAM TUNIQ אבל אמרו לי שהוא יותר מדי בשבילי כי אני לא מתכנן אוברקלוק, אז מה כדאי לי לקנות? עד 300 ש"ח המפרט שלי הוא: intel 6600e (שהמאוורר שלו השתגע ומסתובב על 3000+ועושה לי רעש נורא) מגיע עכשיו ל 50 - 60 מעלות לא במאמץ גדול לוח gigabyte ds 4 כ. מסך 7600 gt (מאז שעברתי לויסטה אני לא יכול לראות את הטמפ' שלו ב everest) הרד דיסק wd 250 gb ks

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  16. היי חבר'ה!! אז כנראה שהמאוורר של המעבד שלי עומד למסור ד"ש למות לו, הוא מקרר פחות והמעבד מגיע לטמפרטורות ממש גובוהות המעבד הוא q6600 2.4 אם אני לא טועה זה סוקט 775 נכון? אני מחפשת גוף קירור טוב אבל גם זול כי אין לי הרבה להשקיע בזה עכשיו כי אני רוצה לקנות גם 4 ג'יגה זכרון בקרוב אני צריכה שהוא שקט מאוד ובאיזור של העד 100 שקל. אם המאוורר יגיע גם עם משחה טרמית זה יהיה מצויין אודה לכם על העזרה מורן

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by din264,

אז ככה אני מחפש למעבד גוף קירור שיהיה לOC בינוני המפרט הוא כזה מעבד E6400 לוח אם ABIT AW9MAX כרטיס מסך radeon x1950 pro 512mb Power Color אם קירור גדול עליו ומאוורר זכרונות שתי יחידות של ג'יגה (ביחד 2 ג'יגה) של Corsair עבים כאלה אם קירור מובנה עלו הכי יקר בזמנו ספק כח ספק כח Seasonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 האם יש קירורים טובים מ-2 אלה ל-OC? Arctic Freezer 13, Scythe Katana 4? המעבד רותח במאמץ בלי OC הוא על 100 לאחר 6 דקות בתוכנה OCCT והתוכנה עוצרת

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  18. שלום, אני מחפש המלצה לגוף קירור איכותי ולא רועש למעבד, תחילה חשבתי ללכת על ה AC 7 xTreme לאור המלצות וביקורות שקראתי. אך לאחר שקראתי באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397030 הבנתי שהוא לא כזה מומלץ... אז האם AC 7 פריזר זו הבחירה המומלצת? ההבדלים בינהם באמת זניחים? או שמא יש קירור אחר בטווח של 100-180 שקל שעדיף ללכת עליו? אגב המעבד שלי הוא גם כן 9450 ללא oc. תודה

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  19. האם אתם מכירים גוף קירור למעבד שנותן ביצועי קירור טובים יותר מהXP120 \שווים לו? כמובן שצריך שהגוף קירור יתאים למעבד וללוח אם שכתבתי בכותרת.

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by Optimus,

רוצה המלצה לגוף קירור למעבד pentium d בסביבות ה300 אפילו טיפה יותר תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 412 צפיות
  21. אני מחפש גוף קירור (לא פאסיבי) לקירור המעבד שלי (פנטיום 4 - 3 ג'יגה), מוכרח להיות שקט (זה שיש לי גורם למחשב להשמע כאילו מישהו מניע מנוע של מטוס בתוכו..), ואיכותי שגם ישמור על טמפרטורות סבירות. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלום... אז לאחרונה מצאתי את עצמי משאיר את המחשב פתוח בלילה, אבל הרעש שלו בלתי נסבל - והרעש נובע בעיקר מהקירור סטוק הגרוע של AMD (המעבד הוא Winchester 3200+ 939). אז רציתי לקבל ממכם המלצות על גוף קירור אוויר טוב, שיענה על הדרישות הבאות: - הוא חייב להיות מעולה בתור גוף פאסיבי. בלילה אני לא הולך לחבר אליו שום מאוורר. אני רוצה שהחלק הפאסיבי לבדו יחזיק את המעבד בסטוק על טמפ' נורמליות, ולא יגרום לו לקרוס. - כשאני כן יחבר לו מאוורר, בהעדפה ל- 120mm, הוא צריך להיות חיית ביצועים. - שיהיה פשוט להרכבה, ושיתאים ל- MSI K8N Neo2 939 בתוך מארז Tower של צ'יפטק. - שיהיה מותאם גם לעתיד ולסוקט הבא (M2) של AMD. - שהמחיר יהיה נורמלי. האם יש חייה כזו? אם לא, אני מוכן להתפשר בכמה דברים..…

• 18 תגובות
    • 988 צפיות
  23. היי ברשותי מעבד 478 פרסקופ 3.2. כרגע הטמפרטורות הם 50 מעלות במנוחה 65 במאמץ איזה גוף קרור מומלץ ?? מחיר עד 250 ש"ח תודה

• 19 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by bluemail,

איזה כדאי להשתמש???

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  25. אני רוצה להוסיף שתי מאווררים למארז, אחד ברצפה ואחד בגג. חשוב בעיקר ההכנסת אויר (CFM) מאשר השקט, אבל שלא יהיו מרעישים מדי.. רעש סביר, מאוורר איכותי, תקציב 50-60 שקל למאורר.. עריכה: מדובר על מאווררי 120MM למארז CM690

• 12 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.