אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
הנה סרטוט של המארז לפני ואחרי שינוי הסירקולציה. עוד לא עשיתי את האחרי האם כדי? חשוב לציין שקירור של המעבד מוחלף אבל זה לא חשוב אבל שני המאווררים של השמונים (האחוריים) מוחלפים לשקטים וחזקים יותר ונוסף מאוורר 120 חדש מול הכרטיס מסך. האם המאוורר שמול כרטיס המסך צריך להיות 80 או 120? האם זה ישפיע לטובה או לרעה על הטמפרטורה ועל זרימת האויר? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה בניתי מערכת חדשה אבל הכוונה להשתמש במארז הקיים שלי, אני צריך עזרה והכוונה לשיפור האיוורור 1. מעבד E6600 + קירור Tower Tuniq 2. לוח: GA-965P-DS3 3.3 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W כרגע במארז הקיים יש מאוורר 120mm אחורי (מוציא) ומאוורר 80 קידמי שואב נא המלצתכם הדחופה הכוונה לממש בעתיד OC במע תודה מראש למתייחסים
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם בין 30 ל40 זאת טמפרטורה נורמלית לHD? אם כן אז מה אמור להיות בכללי הנקודת מקסימום? אם לא א בכמה אני גבוהה מעל?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב אבל אני ממש לא מבין בכל הקטע של הקירורים.. אז אם מישהו פה יכול להמליץ לי על איזו שהיא מערכת קירור או אולי אפילו רק מאורר יספיק לי או שאולי אני בכלל לא צריך אחת.. כל הצעה תתקבל בברכה! פירוט של המערכת שאני הולך לקנות: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - BOX לוח אם: ASUS M2N-SLI Deluxe Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI ATX AMD Motherboard כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800GTS 640MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card דיסק קשיח: WD - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB Cache זיכרון: Kingston 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 PC2 5300 מארז: כנראה ה - 3D Aurora 570 ספק כוח: Thermaltake ToughPower W0103 …
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
ראיתי שיש שלושה חוטים למאוורר אחד פלוס אחד אדמה והשני חיישן מהירות אבל אין לי מושג איך בודקים את המהירות שלו ואת הטמפ' שלו ואיך ניתן לכוון את המהירות שלו ניסיתי להשתמש במספר תוכנות כמו RIVA TUNER ATI TOOSLS ועוד רבות אחרות ולא ראיתי אופציה שכזו מישהו מוכן לעזור לי הרעש הורג אותי!!!! :s07:
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אתמול קניתי את ה-sunbeam tuniq שהומלץ לי עליו כאן, שאלתי , האם לצורך צימוד בין המעבד עדיף להשתמש בפד-תרמי, משחה תרמית או אולי בשניהם אודה מאוד למתייחסים
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין כבר את הקריור החדש אבל קודם אני צריך לדעת כמה דברים... כדי לנקות האם מספיק להשתמש באלכוהול 70%? ועל מה לשים את זה? (צמר גפן, מנקי אוזניים) כדי לשים פשוט לשים בפינה ולמרוח? עם מה? או שמספיק לשים באמצע ולתת לזה להימרח כשזה נמעך מהגוף קירור? אם זה משנה אז המשחה התרמית זה המשחה הפשוטה שהאה עם VF-900CU של זלמן... תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני קצת מתעניין באוברקלוק אבל מבין עוד פחות. שאלה פשוטה יש לי.... איך אני מעביר את הזכרונות למצב 1:1?(שכזה רשום בCPUZ FSB:DRAM)
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
האם הטמפ' האלו נורמליות ??? מפרט + טמפ' בתמונות המצורפות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 424 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5010 הצעצוע הזה ייתן משהו אם הוא יישב ליד הכרטיס.מ ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי:Device Description PCI Express x16: nVIDIA GeForce 8800 GTS + אוברקלוק לכרטיס יש את המאוורר שלו לא משהו מיוחד שאני שמתי... וכשאני מסתכל על חום הכרטיס בeverest זה מעלות של 40 ואפילו 50 לפעמים.. ואני רואה בeveresrt שהמאוורר של הכרטיס שלי עובד רק ב60% : Field Value GPU 1498 RPM (60%) עכשיו אני רוצה לדעת אם זה בעיה במאוורר או שזה המאפיינים שלו שאפשר לשנות שיהיו על 100% תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור! הנה תמונה שמראה את מצבי: http://img291.imageshack.us/my.php?image=sensorah0.png
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח האם הזה: Gigabyte GA-G1975X עשיתי אוברקלוקינג עם ה-Stock למעבד והכי גבוה שאני מגיע זה 3.6Ghz כשאני רוצה 4Ghz זה לא נותן לוינדוס לעלות ונשאר ככה אחרי כמה פעמים זה מאפס אותו אוטומטית... מה העיה יכולה להיות?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי הרבה מה להוסיף, יש לי כרטיס מסך של ATi, חיפשתי שעות באינטרנט אחר תוכנה שתיתן לי לשנות את התדר של הכרטיס מסך אבל לא מצאתי. ניסיתי כבר את ati tray tools וגם את התוכנה של ATi שאני לא זוכר את שמה. מישהו מכיר דרך כלשהי?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מפרט הכרטיס: Device Description NVIDIA GeForce 7300 GS Memory Size 512 MB הדיפולט של core clock 550 והדיפולט של Memory Clock 540 עד כמה אני יכול להעלות בלי שזה יפגע בכרטיס בעתיד הרחוק? (יש לי קרור-מאוורר סטוק) טמפ' במנוחה של הכרטיס-43-44. עד כמה אני יוכל להעלות בלי כל מיני בדיקות ובלי כל מיני עיוותים?(הערכה) תודה רבה לעוזרים! (את שאר פרטי המחשב ניתן לראות במפרט המחשב שלי)
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://img262.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagedu5.jpg מה זה אמור? תודה
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
http://210.202.84.91/3coolers/index.html
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
ברים במידה ולא ידוע לכם אני אחד השואף לשקט הגדול... והולך בדרך הזו הרבה זמן לאחרונה הגעתי למצב כזה קירור למעבד - נינגה קירור ללוח - סטוק קירור לכ.מסך - מובנה לוח סטוק מאווררים - 1 מוציא סטוק שבא עם נינגה כן חברים אני מריץ RIG של מאוורר אחד... חזק לא? שקט בצורה טובה העיקרון עובד על הנושא של לחץ אוויר שלילי היום בגלל טעות גיליתי עד כמה זה משמעותי הורדתי את הדלת של המארז בשביל כמה דברים וגיליתי שהHDD שלי טיפסו בטמפ' ל41~40 מעלות אחרי שהדלת הוחזרה הטמפ' ירדו באיטיות והתיצבו על 34~33 כלומר 7 מעלות הבדל חתיכת הבדל לא?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
הבנתי שאני צריך להאריק את עצמי כאשר אני מורח מחשה טרמית ומתעסק עם המעבד אפשר בבקשה הסבר איך לעשות את זה? לגעת במארז?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי מאוורר קטן ללוח אם, נכנסתי ל SpeedFan ואני לא מוצא שם אפשרות להמהיר אותו :-\ מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להמהיר או שזה רק דרך הביוס? (עוד לא נכנסתי לבדוק). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
אני חושב לעשות OC לכרטיס מסך leadtek geforce 8800 gts 640mb עד כמה אפשר לעשות oc בלי לקחת סיכון גדול...ואם בכלל יש טעם לעשות אותו אם המפרט שיש לי...(אני מוסיף ספק enermax liberty 400W )??
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
האלן רציתי לדעת במה אני אמור לבחור 16k 256k 521 ? מה התוכנה בעצם עושה מחלצת קבצים?ובודקת בכמה זמן עשתה? אם אני רוצה לדעת אם ה oc היה אפקטיבי אז אני מריץ אותה לפני אל 256k למשל ואז אחרי oc גם 256k ? כמה שהשניות יותר נמוכות לאחר ה oc יותר טוב? ושאלה אחרונה האם בהרצת התוכנה אני אמור לסגור איסקיו וישומים מיותרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה שלי היא בפורום הנכון.. אני משתמש בשתי תוכנות לקריאת טמפ' במחשב, everest ו- Hmonitor בשתי התוכנות אני מקבל קיראת טמפ' הגיונית וסבירה בלוח אם ובכוננים הקשיחים, טמפ' בצלסיוס אבל הטמפ' של המעבד שמופיעה היא באזור ה-82 מעלות צלסיוס, שזה ללא ספק לא הגיוני, אין מצב שהמעבד מגיע לכזאת טמפ'. בביוס של המחשב מופיעה טמפ' הגיונית של כ-30 מעלות צלסיוס, מכאן אני מסיק שכנראה התוכנות קוראות את הטמפ' בפרנהייד ומשום מה מציגות אותה בתור צלסיוס, למה? אולי אני טועה? ברור לי שהטמפ' היא לא באמת 82 צלסיוס, אבל הגיוני שזה 82 פרנהייד. מעבד: + AMD Athlon 64 3000 לוח אם של MSI, לא זוכר דגם מדוייק, אם זה חשוב אני יכול לברר אז אם מישהו יודע למה התצוגה שגוייה אני אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את המפרט שבצד, על הלוח אמ עצמו יש לי צ'יפס כזה וכתוב עליו משו על OC אני זוכר שכתוב משו שהלוח טוב לOC. אתם רואים משהו במפרט שמפריע לי לעשות אוברקלוק למעבד, ולזכרונות? כי אני פשוט משתגע, אני נכנס לביוס, יש לי איזה תפריט שאני נכנס אליו ואז אנ ייכול לשנות מהירויות שעון , לא יודע בדיוק של מה, אני משנה קצת ומפעיל מחדש וזה לא מעלה לי תווינדוס.. ויש אפשרות לבחור גם מצב מהירות "slow, fast, super fast, turbo" ברגיל זה על SLOW ניסיתי את כל האפשריות האחרות אפחד לא עבד. וגם עוד משו.. בראש התפריט יש לי "Dinamic Overcloc" עשיתי ENABLE ואז עשיתי את כל הדברים האלו. אולי בגלל שהביוס לשי לא מעודכן בגרוש? [לפני 3-4 שנים]. איפה אני יכול לשדרג אותו גם?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 7600GT SILENT PIPE אני מעוניין לעשות לו OC.. אז השאלה היא כמה להעלות בליבה וכמה בזיכרון. כי אמרו מזמן שצריך להעלת כל פעם 5 MHZ בליבה ו 3MHZ בזיכרון נסיתי ככה הגעתי ל OC מ 560 בליבה ל 640 ובזיכרון ב 700 MHZ הגעתי ל 748 אבל התוצאות לא היו משהו אז אני רוצה לדעת בטוח כה צריך בליבה להעלות כל פעם וכמה בזיכרון.
-
- 13 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עידכנתי דרייבר חדש בגלל STALKER ל-93.71.(היה לי 84.21). עתה הוא לא שומר לי את ה-OC!ניסיתי להסיר את RIVA ולהתקין שוב=ללא תועלת. ניסיתי להסיר את NV ולהתקין=ללא תועלת. משום מה הוא גם מראה לי UNDERCLOCK של הזיכרונות! יש למישהו רעיון?או יכול להיות שהדרייבר דפוק?
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-