עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by F!R3F0X,

קודם כל אני רוצה לנסות לעשות אובר קלוק על המעבד. יש לו טמפרטורה סבירה במאמץ: עד 40 מידע על המעבד: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 1614 MHz (16 x 101) CPU Alias P68, Willamette, A80528 CPU Stepping D0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2 Original Clock 1600 MHz Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 256 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 478 Pin uPGA Package Size 3.50 cm x 3.50 cm Transistors 42 million Process Technology 6M, 0.18 um, CMOS Die Size 217 mm2 Core Voltage 1.75 V I/O Voltage 1.75 V Typical Power 55.3 - 75.3 W (depending on clock speed) Maximum Power 72 - 100 W (dep…

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  2. של זלמן, מי שלא מזהה אני חושב על Mx-1

• 13 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by amisha,

עשית OC במעבד הנ"ל ללא שינוי מתח (המתח הוא דיפולט 1.525V) ובטמפ' של המעבד עלתה ל 37 מעלות ב IDLE , ב LOAD עדיין לא בדקתי :-\ , עליית המהירות : 2.4GHZ - ל - 2.53GHZ מהירות ה FSB 860 אני עם הסינק המקורי של אינטל 1.האם הטמפ' האלו נורמליות ? 2.מה הם המגבלות בטמפ' ? 3.עד כמה אני אצליח להגיע בטמפ' כאלו ??(הערכה גסה)

4. Started by hanans22,

ברשותי המערכת הבאה: AMD 3200 64BIT 939 ASUS A8N-SLI DELUXE 2X512 DDR 400 GEIL GIGABYTE 6600 GT 128 DDR3 כל פעם שאני מבצע אוברקלוק ל10% ב3DMARK2003 אני מקבל שגיאה במבחן המעבד מה עושים?? דרך אגב ללא אוברקלוק אני מקבל 7900 זה בסדר??

• 9 תגובות
    • 517 צפיות
  5. שלום לכם -רציתי לשאול -קניתי אתמול 2 מאווררים של : Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm והכבלים של המאוררים קצרים יש דרך להאריך את הכבלים ? למי שלא הבין אני מתכוון לכבלים של ה- 3 PIN שמתחבר ללוח האם תודה !

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  6. Started by amisha,

תוצאות OC תזמונים 2.5/3-3-7 מתחים : זכרון : 2.75 מעבד 1.525 במצב הזה לפי פריים זאת המע' הכי לא אמינה בשוק!!!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by enter,

קניתי לפני חודש את הכרטיס מסך הזה: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3?. רציתי לדעת לדעתכם אם הוא טוב ? יעני החברה XFX ...! ואם אפשר בבקשה תוכנה בישביל לעשות לכרטיס OC בבקשה...תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  8. האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  9. Started by BeesKnees,

לפני כ24 שעות שמתי משחה טרמית בגדול של כחצי מאפונה, הרצתי Prime95 למשך 20 דקות, In-place large FFTs + 8 Tests. האלו התוצאות שקיבלתי מה דעתכם? אני שואל מכיוון שהליבה ה3 מדאיגה אותי, חוץ מזה הIdle היום היה בין 24~30 ועל Avg של כ27. אני יכול גם לפרסם את הCPU stress של AIDA אם צריך לראות עוד מבדקים. תודה.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by david_borohov,

שלום, יש לי מעבד P4 3GHZ ואני רוצה לקנות לו קירור... חשבתי בכיוון של: Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan רציתי לדעת איך הוא ואולי לקבל ממכם חוות דעת. האם הוא כבד ולא יעשה בעיות? תודה, דוד.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by vner@,

היי כולם היום אני מציג לראשונה את אחת מסביבות העבודה שלי, וזאת לאחר שאתמול סודרה ונבנה שולחן עבודה מאסיבי. הכל נמצא כ- 1.5 מטר מתחת לפני השטח... במרתף חשוך וקריר... התמונות האחרונות - השרת שלי, גם במרתף. שבוע טוב, אבנר

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by flesh2,

הלוח אם שלי הוא IC7, מעבד 2.4C והטמפ' הן בין 40 ל47 במנוחה ובמאמץ 45-50. הרכבתי את הגוף קירור ומרחתי משחה כמה פעמים בשביל לבדוק שלא עשיתי טעות, ועדיין יש את אותן הטמפ'. אולי יש משהו בלוח שמגדיר את הטמפ' ל45+- ושהמעבד מתאמץ עד שהוא בטמפ' האלה בשביל ביצועים טובים ולא חמים מידי? למי שיש את הלוח והיתה לו בעיה דומה, איך פתרת אותה? אם יש את זה בעוד כמה לוחות ופתרתם את הבעיה, איך פתרתם אותה? אגב, לפני שמישהו יגיד לי לחפש בביוס אפשרות שהמעבד לא יעבוד לפי חום, בדקתי ולא מצאתי. אם יש ואתם יודעים בדיוק איך להגיע רק אז תגידו. תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. שלום לכולם. יש באחד המחשבים שלי מעבד מרובע ליבה Q8200, עליו מודבקת מדבקת אחריות מניר פשוט - לא מדבקה תרמית והיא מפריעה למגע נורמלי של גוף הקירור עם המעבד. איך ניתן להסיר אותה ביעילות מבלי להשאיר שאריות שלה דבוקות על המעבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DoR TnT,

עשיתי OC למעבד וראיתי בכמה מקומות שכדאי לנעול את המכפלה, את הלוח והמפרט המלא אפשר לראות בצד, המחשב יציב כבר מאז שעשיתי את הOC (בערך שבוע) כדאי לנעול את המכפלה? ואם כן איך? יש לי קירור סטוק זה לא יגרום להתחממות אם הוא יפעל כל הזמן על X8? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום יש לי מחשב עם מעבד E4500 2.20GHZ 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 של סאפיר 512MB ווינדוס 7 מסך FULL HD "22 לאחרונה במשחקים למשל כמו fifa 11 וpes 11 אני שם על רזולוציה הכי גבוהה 1920X1080 אבל רמת גרפיקה בפיפא אני לא יכול לשים על HIGH זה לא רץ חלק בשביל שהמשחק ירוץ מהר וחלק אני שם על LOW מה הבעיה למה זה לא מצליח להריץ לי חלק על HIGH? בגלל המעבד או בגלל הכרטיס מסך? זה כרטיס חזק היה תותח כשקניתי יקר מאד יש פתרון? אני רוצה להריץ משחקים על רזולוציה הכי גבוהה ורמת גרפיקה הכי גבוהה עם מה שיש לי יש פתרון? אוברקלוק לכרטיס מסך יפתור תבעיה? איך עושים אוברקלוק? (דרך הקאטליסט? ATI OVERDRIVE?)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SMSM,

http://heatsinkfactory.com/cgi-bin/HFAstore.pl?user_action=detail&catalogno=HS-005

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מאוורר חדש, כמה שיותר שקט (השקט מאוד חשוב!!!!) לא מתכוות לעשות אוברקלוקינג ואני גם לא יודעת מה זה ;D לא משחקת משחקים.. רק ישומי אופיס, אינטרנט וסרטים. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by DAVIDD,

טוב בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג שמעתי זה מסוכן ויכול לשרף לי חלקים עשכיו נראה לי ננסה פעם 1 כי אני מתחיל להתלהב מכולם שעושים כרטייס של 400 שקל לכרטיס של 1000שקל טוב יש לי את הכרטיס FX5200 של אסוס 128 בייט 128 מגה גירסאת הV9520 עכשיו לאן אני יכול להביא את הכרטיס מסך הזה הכי הרבה?? דרך אגב אין לו מאוורר יש לו רק קירור פסיבי של צלעות קירור.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  19. Started by rocknroll,

היי אני די חדש לכל נושא האובקלוקינג, והיום נראה לי שעשיתי משהו טיפשי. יש לי זיכרון DDR3 1333 , וכחלק מניסויים כאלה ואחרים שינתי את מהירות הזכרון בביוס מ- 1333 ל 1600 , וכעת המחשב נדלק כך שאין לי אפשרות להיכנס לביוס (פשוט מסך שחור ולוח האם פעיל) . מישהו יודע איך ניתן לשחזר את ההגדרות של הביוס ? לא שיניתי את המתח של הזכרון כך שהוא לא נשרף ...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי ספק כח FSP BlueStorm II 500W. הוא היה שקט להפליא בשנתיים האחרונות אך לפני יומיים התחיל להרעיש בצורה בלתי נסבלת לאחר זמן מסויים של עבודה. לוקחות מספר שעות של עבודה עד שהוא מתחיל להרעיש. לפעמים הוא מפסיק לבד, אבל הרעש מתחדש אחרי זמן מסויים. לפי מה שאוורסט אומר לי המאוורר רץ על 3700 RPM. לא הבדל רציני מה 3650 שהוא רץ עליו עם הפעלת המחשב. לפני שאני גורר אותו למעבדה, מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by Satlan,

אהלן, ברשותי המערכת הבאה: AMD 640 GA-770TA-UD3 G-Skill F3-10600CL8D-4GBHK thermalright ultra 120 העלתי את המתח למעבד ל-1.55, את ה-FSB ל-250 ואני עומד כרגע על מהירות של 3750 בטמפ' של 57 מקסימום. לגבי הזכרונות, אני על מכפלה 5.33 והם יושבים מהירות איפשהו באיזור ה-1333. רציתי לדעת אם יש טעם להעלות את המכפלה ובהתאם את המתח (שיושב כעת על 1.5 וולט) כדי להגיע למהירות זכרון גבוהה יותר. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. זה מה שקראתי באינטרנט עד עכשיו, יש את החברה HIS שאיתה מדווחים שכן הצליחו לפתוח את הצינורות ל-16.. רק שלא מצאתי HIS בארץ ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. שלום וברכה, ע"פ ביקורות ברשת, ה-OC המקסימלי שאפשר לעשות לכרטיס הנ"ל מבחינת GPU זה 1190mhz כולל הבוסט. לא ברור לי למה כאשר אני מנסה לעבור את ה-1150mhz אז המסך קופא/הופך ללבן כשאני משחק. האם אני צריך לעשות סטאפ בסיסי מסויים כדי שאוכל להתחיל עם ה-OC? האם ה-boost עובד אוטומטית או נדרש לו הפעלה? כמובן שלא נגעתי במתח, אלא רק העלתי מהירות שעון. נ.ב. רצוי להגיד שהכרטיס המסך האחרון שהיה לי מחברת Nvidia הוא GeForce FX5200.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by shar00750,

החלפתי את ה-2600K ב-3770K , ללא מאמץ טמפרטורה נורמאלית ביותר (30 מעלות) אני רק מאמץ אותו הוא קופץ ל-90-96 מעלות. כל זה עם אוברקלוק של 4.6 על 1.26V . בהתחלה ניסיתי עם קירור מים של XSPC RAYSTORM 750 RS240 אחר כך ניסיתי עם ה-D14 בשני המקרים הטמפרטורות היו דומות עם הבדלים של 2 מעלות פלוס מינוס לטובת הקירור מים. ניסיתי גם שתי משחות שונות MX-4 ו-GELID GC EXTREME בשניהם הטמפרטורה פחות או יותר זהה. האם זה תקין במתח כזה נמוך ? עם ה-2600K נתתי מתח 1.48 על תדר 5.1GHZ עם טמפרטורה מקסימאלית של 81 מעלות לליבות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by giloman,

אני לא מאמין שהזיכרוונת שלי עשו את זה !!!!! קונרו על 2300 עושה בזכותם פחות מ24 שניות אני פשוט לא מאמין http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=115096

דיונים חדשים בפורומים