אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יושב לי על 5.48 כש 5.50 זה כבר קריטי (לפי Winbond H.D.)
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה אפילו פחות ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השאלרתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. למישהו יש מושג מה לעזעזל קרה פה???? המחשב בן יום!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שיש לכם אחלה פורום! השאלה: עשיתי OC למעבד ולזיכרון ולהלן התוצאות (כל הנתונים הנחוצים נמצאים ב"מפרט מחשב"): במצב הרגיל (לא במאמץ): חום מעבד- 24 מעלות חום מארז- 30 מעלות (זה כנראה בגלל שהמאורר שמכניס אוויר יושב מול הHD...) מהירות בסיס- 133MHZ FSB- 266 מגה הרצים- 1540 סל"ד מאורר ההיטסינק (של המעבד...)- 2800 מהירות זיכרון- AUTO (אין לי בדיוק מושג מה זה אומר אז אני מודה מראש למי שיסביר לי... נראה לי שהזיכרון מתאים את עצמו למעבד אז אם אני עושה OC למעבד, הזיכרון שלי מתאים א עצמו למצב הקיים ) בOC מקסימאלי- תוספת של 25% למהירות המעבד... (לא במאמץ): חום מעבד- 34 מעלות חום מארז- 35 מעלות מהירות בסיס- 165 MHZ מגה הרצים- 1900 (כמו הברטון 2500 ;D…
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חבר שלי עשה OC לכרטיס שלו Radeon X300 בעזרת ATI Tray Tools. לאחר התהליך הכרטיס מזוהה כ-SERIES 550 או כ-X300. תמונת מצב: http://img163.imageshack.us/img163/4403/untitled3cc1.jpg מה זה אומר מבחינת ביצועים? ה-OC הצליח? למה רשום SERIES 550 או X300? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שמעו קטע,ההארד דיסק שלי הוא משהו מיוחד כל פעם שהוא מתחמם או שאני מנסה לעשות אובר קלוק הוא מתחיל לעשות רעשים של קליקים כאלה,אחד או שניים ואז המחשב נתקע. נכנסתי לפורומים של ווסטרן דיג'יטל וקראתי שם שמישהו שם את ההארד דיסק שלו במקפיא וזה עזר לו. ניסיתי לעשות אובר קלוק והוא נתקע,עשיתי ריסט אבל כל פעם שהפעלתי משחק הוא נתקע,זה תופעה שקוראת לו כל כמה חודשים. שמתי אותו במקרר ל20 דקות והוא הסתדר! איזה מגניב! אגב הדגם הוא: wd80GB 8M Buffer תמיד היה לי ניסיון טוב עם ווסטרן דיג'יטל אבל היום אני רק מקסטור.
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היום בצהריים קיבלתי לוח ומעבד חדשים מעבד סמפרון 2800+ סטפינג LBBWE 0552GAC ולוח GIGABYTE K8NS אני לא מאוכזב מתוצאות האוברקלוק אלא מהתוצאות המעשיות.. גם הלוח נראה לי לא ממש אוהב את הזיכרון שלי ובגלל זה באתי לכאן.. אני לא מצליח לייצב את הזיכרון על 1T! אפילו לא על 210MHZ! רק 2T... אני מגיע עד ככה 255 יציב ב2T על 8-4-4-3 והתיזמונים שאתם רואים כאן.. אלו ההגדרות היציבות שאני עובד עליהם עכשיו... מקסימום של הלוח(למעבד יש עוד לאן למשוך הלוח מגביל) זה 330 HTT שזה לדעתי מכובד ללוח ב390שקל. אני צריך עזרה עם התיזמונים של הזיכרון בA64 כי פשוט אין לי מושג מה אומרים כל הדברים האחרים.. הבאתי לכם תמונת מסך מCPU-Z וA64Tweaker. : [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אין אני לא יודע מה לעשות אך אמי חושד במשהו אבל זה בהמשך אז ככה יש לי מארז שלטסוני והמפרט תקראו במפרט. יש לי בעיות חום החום כל הזמן על 60 ומעלה עכשיו אני לא יודע אני חושד שהמאוורר של המעבד דפוק ז"א לא עושה את העבודהת הטמפ' הגיע לי עד 70 והיתה די הרבה זמן ככה לפני הבדיקה גלשתי באינטרנט ולא העמסתי על המחשב. עכשיו ככה המארז נמצע כל הזמן במקום הזה בשולחן למחשב שכמובן הוא מקום די סגור. היום הוספתימאוורר של 80ממ כאשר שמתי אותו שיקרר בתוך המארז החום עדייין עלה אבל היה בין64 ל67 אבל כששיניתי אתכיוון שלו ז"א שיוציא אויר הטמפ'מתייצבעל62 61 חבר'ה מה לעשות???? אם אני ישים VOLCANO זה יעזור??? אני רוצה גם להוסיף בתכנה HMONITOR זה מראה ככה(אני לא יודע איך סמים תמונה): בCOOLINGFANS רוב ה…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי e8400 קירור זלמן 7500 שני מאוררים 120 ססירקולציה של אוויר נכנס אוויר יוצא המחשב נתקע בדפדפן וכאלה עשיתי בדיקת חום וניראה לי היא גובהה המחשב משוחרר ולא בתוך כוורת http://www.zix.co.il/images/z-1389522767.JPG איך המעלות ? יכול להיות זאת הסיבה? ואני משתמש עכשיו בווינדוס 7 לפני שהשתמתי לא קרה לי אבל אולי בגלל שווינדוס 7 כבד יותר ?
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר התחיל להיסתובב יותר חלש..והכרטיס יותר להיתחמם זה ככה כבר שבועיים בארך...! אני לא משחק בהרבה מישחקים כרגע כי..איין אבל אני משחק בפיפא וזה יוצא לי מדי פעם..אני לא יודע עם זה שור לכרטיס או לא כי אולי זה קשור לזה שהחלפתי נעליים וזה עושה בעיות.. זה מה שמופיע..בקשה עזרה..! ואם זה המאוור אז כמה זה עולה להחליף ומה יש לכם להמליץ לי! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
סתם רציתי להביא לתשומת ליבכם,סמנו מילים כמו בתמונה ותגלו מסרים סמויים. (נא לא לפרסם כאן מחירים וכדומה שלא יסגר!)
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
נכנסתי בתוכנה cpu-z לחוצץ של ה-memory ואיפה שאמור להיות היחס והבאס שהזיכרון עובד הו ריק!... מופיעים לי רק התיזמונים של הזיכרון... משהו פה לא בסדר... חשבתי שזה אולי כתוצאה מאובר קלוק אז הורדתי את האובר קלוק אבל עדיין אותה בעיה... :-\ יש למישהו מושג מה קורה פה ?! עריכה -------- הנה תמונה :
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? יש לי את הג'יפורס 5750
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני יומיים העלתי פה תר'ד בנוגע למחשב ישן שרציתי לעשות לו אוברקלוק. לוח הצלחתי מכיוון שבביוס לא מצאתי שום אפשרויות שקשורות למעבד ועל הלוח אם לא מצאתי את המתגים(DIP SWICHES) שצריך להוריד על מנת להגדיל את המכפלה (מחשב פנטיום1 MMX 166MHZ) בכל מקרה לא יכולתי לחכות והעלתי את הבאס של המעבד דרך הביוס במחשב הנוכחי שלי התוצאות: מהירות השעון עלתה מ-667 ל-750 אני יכול להשאיר את זה ככה? איזו תוכנה בודקת את יציבות המעבד ואת הטמפ'ס? לפי סנדרה הוא ב-39 C. עוד שאלה קטנה למה אני לא יכול להעלות עוד? זאת האפשרות הכי גבוהה שראיתי בביוס..אפשר לשנות את המכפלה דרך הביוס או רק דרך הוצאת השבבים בלוח אם? (הלוח שלי הוא ציפסט של VIA אני לא יודע את הדגם המדויק, והוא שם איזו חברה שנקראת …
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב, תשמעו, אני עושה עכשיו OC למעבד ומשום מה אני לא מצליח להעלות את המהירות של הזיכרון מעל 400Mhz, אבל זה לא נשאר 400Mhz בגלל הOC, זה על 560 בערך. יש סיכוי שאני יכול להעלות עוד את הFSB, אבל אמרו לי שהמחלק צריך להיות לטובת הזיכרון. וגם 1:1 של 400 לא עבד לי. על זה אני עובד עכשיו וזה יציב מה אני צריך לעשות בשביל להעלות את המהירות של הזיכרון? ד"א המעבד לא ממש חם, 50 מעלות במנוחה ובערך 57 במאמץ
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לשפר את ה - Palit Radeon 9800se שלי, הבעיה היא שיש לו 128ביט. מה אני יכול לעשות בשביל לשפר אותו? אם אתם יודעים אז בבקשה גם תתנו מדריכים.
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לכם המלצה ? יש להם גם משחות טרמיות טובות?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קבלו כמה תמונות של המארז שלי, הצביעה עוד לא הסתיימה.....(...theres more to come)
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק קטן של +20% לכרטיס המסך, מבלי להוסיף היטסינקים ומבלי להוסיף מאווררים משחות טרמיות ועוד. עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן לשאר החלקים [מעבד זיכרנות לוח אם ומה שניתן] במחשב גם מבלי לעשות שינויים במערכת הקיימת ומבלי לקחת יותר מידי סיכונים. מה שאני רוצה לדעת בשפה פשוטה איך עושים את זה ואם זה בכלל אפשרי ואים יש באיזה שהוא אתר מדריך לאוברקלוק בעיברית תשובות יתקבלו בשימחה תודה
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי P4 עם מעבד 1.7GHz לוח אם של אינטל :-\ הייתי רוצה להחליף את הלוח אם ללוח טוב לOC מה ההמלצות שלכם?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה..
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תציעו לי לוח אם עד 600 שקל שיש אותו באתר של ksp ויהיה חזק לoc ויתמוך בכרטיס מסך geforce 8600gt ובמעבד intel e6600 ובזכרון ddr2 כמובן.
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק ל8800GTS, אבל לא הצלחתי למקם אותו בצורה יציבה על שום דבר מעל ה 600\930 משום מה, שזה די קצת יחסית למה שאני רואה שהאחרים הצליחו להגיע עם הכרטיס. בדקתי טמפרטורות, זה לא העניין. אני מניח שמדובר במתח או בכרטיס- העניין הוא ששוב, אנשים אחרים הצליחו להגיע עם הכרטיס הנ"ל ליותר מזה. בכל פעם שאני משחק משחקים במעל לזה, כל הזמן הדרייבר קורס ומציג הודעה "מנהל התצוגה קרס ושוחזר מחדש" או משהו בסגנון של זה. אשמח לניסיון לעזרה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי AMD2600+ שני מאווררים גדולים ובכל זאת המחשב שלי כמעט כל הזמן על טמפרטורה של 80 מעלות כשהוא פתוח! כשהוא סגור זה כבר הגיע ל90,ונראה לי שגם אם אני ישים עוד 4 מאווררים זה לא יעזור.. עזרה תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט מימין אני מנסה לבצע אוברקלוק ולא מצליח נתחיל מזה שביטלתי את ה EIST ואני עדין רואה ב CPU Z שהמהירות היא 1600 בלבד. העלתי את הבאס ל 350 ואת המכפלה ל 7 כדי לקבל מהירות של 2450 ולא יצא לי הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים ולא שינה כלום. האם אני צריך לשחק עם הזכרונות? או שיש משהו שפיספסתי בכל התהליך? אשמח לתשובות
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי הכרטיס geforce 6600GT .... אז מה זה הליבה שלו ?!?!?!? איך היא נראית ?!!?!?!? איפה היא נמצאת ?!?!?! אפשר אולי תמונות ... תודהה
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-