עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by FriXus,

אוקיי נגיד שיש לי עכשיואני הולך לקנות בקרוב) ;D לוח אם 4G4A+ 845ע 533MHZ (שלפי מה שרשום הוא תומך ב 2100) זיכרון שח CORAIR DDR333 256MB 2700 אין לי מושג אם זה 2.1 הדגם המדוייק הוא CMX256A-2700C2 ומעבד 1.8A 512K(שאין לי מושג אם הוא הטוב או לא טוב לOC{שני גריסאות]- אם מישהו יודע איך לדעת לפני שקונים שיגיד) ועכשיו אני רוצה לעשות OC הכי טוב כדי שהוא יעבוד על מהירות 2400 והזיכרונות יפעלו כמה שיותר מהר (166MHZ-333) מבלי לדאוג לאיורור נוסף מהם ההגדרות הכי טובות בשביל ההאוברקלוק? אם אפשר מדוייק את כל ההגדרות שצריך לשנות בביוס לכל הרכיבים כמו: FSB,RATIO-MEM,CRT,VOLTS וכל השאר... לפי מה שהבנתי במודעות אחרות ה- FSB צריך להיות 133 זה הדבר היחיד שאני פחות או יותר יודע... :-…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Danman,

היי! אני עומד לקנות E2180 ולעשות לו אוברקלוק, ואני מתלבט איזה קירור לקנות. בעיקרון, הייתי די סגור על Tuniq Tower, אבל המארז שלי די מעפן ( Sunbeam Samurai ) הביג טייפון למשל נכנס ממש בקושי, מנשק את המאורר של הדלת) אז חשבתי על אלטרנטיבות, מה דעתכם על MaxOrb או V1? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  3. הוא מראה שהמעבד עובד במכפלה של 6 איך אני משנה את זה בביוס או משהו? כי יש לי רק אופציה לשנות תמהירות של הזכרונות

4. יש לי קירור (ראה מפרט) וכרגע יש עליו מאוורר 120 מ"מ רגיל שעובד קבוע על 2000 סל"ד. לאחרונה התחיל להרעיש וחשבתי להחליפו למאוורר חדש, רק הפעם אני רוצה שיהיה נשלט. קראתי שקיימים מאוורים כאלה (עם 4 פינים) , אבל בכל חנות שחיפשתי בה (באינטרנט) לא מצאתי כאלה.. אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כזה - אנא המליצו. תודה.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  5. שבוע טוב , מהי ההרכבה האופטימלת של קירור נוזלי עם רדיאטור במארז, כך שלא יהיה אוויר במשאבה? אשמח להחכים מניסיונכם, או ממה שידוע לכם. תודה

6. אממ הנה האוברקלוק: כמו שאתם רואים זה הצליח (20%) שיפור!(כתוב שם .. ) ויש לי קירור סטוק פאסיבי..רציתי לדעת אם מה שעשיתי טוב או רע,ואם כדאי לי להוריד את האוברקלוק?

• 7 תגובות
    • 534 צפיות
  7. אהלן יש לי מאוורר 120 מ"מ sychte 1800 rpm מיותר ואני לא יודע איפה הכי כדאי לי למקם אותו ב-cm 690 ii שלי. אפשרות 1 - על כונן ה-HDD , מכניס אוויר. אפשרות 2 - על הדלת צד מול הכ.מסך מוציא או מכניס. אפשרות 3 - על הגג (בנוסף לאחד שכבר מותקן איפה שהחץ האדום) מכניס או מוציא. אלו האפשרויות שיש לי אני חושב. איפה הכי כדאי למקם אותו? בכלל כדאי להתקין אותו או שאולי אפילו עדיף בלי? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by ido-nava,

יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ ולוח GIGABYTE K8N PRO SLI ערכתי דרך התוכנה של גיגנבייט אוברקלוק (14%) ל 2500MHZ ו229MHZ של המעבד והזכרונות ... עכשיו התוכנה לא העלתה את ה VOLT והוא נשאר על 1.4 זה מסוכן להשאיר ככה ? הטמפרטורה של המעבד לאחר האובר היא 21 מעלות ..

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  9. היי המערכת שיש לי כרגע היא - מעבד amd athlon 64 3000+ (קירור סטוק) זכרונות 1giga (512x2) kingston , cl3 400Mhz לוח אם gigabyte k8nf-9 ספק כוח של 500W , חברה לא ידועה . נכון לעכשיו הצלחתי לעשות אוברקלוק יציב (עבר 17 שעות על blend של prime , טמפרטורה במאמץ כ 46 מעלות) ב FSB 240 , מתח למעבד - 1.4v . כשהעלתי ל FSB 245 , ניסיתי לבצע בדיקת מאמץ של blend ואחרי דקה ה prime עצר והראה לי את השגיאה הזו - ניסיתי גם FSB 243 ולאחר שלוש דקות קיבלתי הודעה דומה - הבעיה הזו נפתרה , העלתי מתח לזכרונות והמעבד יציב על FSB 245 , נא לקרוא הודעה אחרונה בקשר לבעיה אשמח לשמוע את דעותיכם ועזרתכם , תודה על תשומת הלב וסוף שבוע נעים , נדב .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ot,

אילו יכולתי .... אחלה מוד

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם אז נתחיל: 1. אני רוצה להחליף את המאווררי מארז שיש לי כעת, במטרה להפוך את המחשב לשקט יותר. אני יודע שזה לא שינוי הכי משמעותי, כי יש גם שינויים כמו החלפת הספק לשקט יותר, והחלפת המארז עצמו. אבל בכל זאת.. אז כרגע יש לי 2 מאווררים של 120, ואחד צדדי של 80. עשיתי חיפוש קטן והחשבתי כמה גורמים כמו השקט מול המהירות של המאוורר והכוח דחיפת אויר שלו, ומצאתי כמה דברים: א) זה מה שהכי הלהיב אותי : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=A2329&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap ב) זה גם- http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TTA2330&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap ג) וזה בשביל 80- http://www.directron.com/papst8cm.html ***לגבי ב, אז המאוו…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RayZ,

היום פירקתי מהמחשב הישן שלי מאוור. אני רוצה שהוא יהיה למחשב החדש כדי שיקרר את החלקים יותר. לאן לחבר?

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  13. מה הטמ"פ הנורמאלית למעבד 1000 ליבת - Thunderbird הטמפרטורה שאוורסט מראה לי עכשיו במנוחה היא עד כ.55 מעלות צלסיוס כדאי לי לשדרג את הסינק למשהו יותר סביר עכשיו יש לי שם סניק אלומיניום גנרי ?.. :-\

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by benibenny,

שלי עומד על כ36 C

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by moonbone,

אני צריך הדרכה בקשר לאיך להכין כבל עגול מקבל IDE 80 גידים... תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by davidreznic,

המארז שלי זה POSEIDON והא ממש שקט (ומאוד מומלץ ד"א) יש לי שם E6750 קירור סטוק ללא אוברקלוק-~2000RPM 8800GT כנ"ל - מאורר על 50% ENERMAX LIBERTY 400W-12CM FAN ~900RPM 2x12 CM FAN ~900RPM הטמפ' במארז די טובה (~30 מעלות במנוחה) רציתי לדעת מי הכי מרעיש כדי שאני אדע את מה להחליף, יש לי הרגשה שזה קירור המעבד, אני צודק? אני יודע שהקירור של ה-8800GT רועש כמו 747 לפני המראה וניסיתי להוריד את המאורר שלו ל-1% אבל רמת הרעש לא השתנתה. תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by scribey,

אני מתכנן לשים תמונה מאחורי מסך הLCD של NOKIA 3210 כך יראו את התמונה דרך המסך אבל עדין יראו את מה שהמסך מציג הצלחתי לעשות את זה במחשבון אבל אני קצת מפחד על הפלאפון יש לכם הצעות ואולי כללי זהירות או משהו!!?!?!

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by ophir555,

הזמנתי מחשב עם מעבד 820dc .האם בשימוש רגיל בלי OC , מעט משחקים ועיבוד וידאו ביתי עם כרטיס מסך 6800GS יש צורך בקרור כל שהוא. האם הקרור הוא חובה או בגדר המלצה למשתמשים כבדים. והאם המנעות מקרור תקצר את חיי המעבד המחשב הישן שלי בן 6 שנים ועדין עובד כמו פנתר ובלי קרור. תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by dor100,

שלום לכולם אני חדש פה ואני מעונין לעשות אוברקלוק למערכת שלי היא: Motherboard Name Gigabyte GA-EX58-Extreme CPU Type QuadCore Intel Core i7 920 Physical Memory G Skill F3-12800CL7-2GBPI ATI Radeon HD 4870 עם אפשר מדריך בעברית תודה לכול העוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. איך אני מוציא את הסינק שיושב על הליבה של הכרטיס מסך מבלי לפגוע בכרטיס או בליבה? Shibby 15 ו-E-R-A-N אמרו לי להשים את הכרטיס בתוך שקית אטומה ולהכניס למקפיא לטמפרטורה נמוכה מאוד {קצת מתחת לאפס}, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את השקיות האלו? ועם למישהו יש תמונה של כזו שקית או שיש לו והוא יכול לצלם לי, וכמובן האם יש עוד דרכים להסרה של הסינק מהליבה. תודה מראש, דינו.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. או קיי אתמול קיבלתי לידי את הלוח G31M-S2L של גיגביט כמובן... על היום הראשון כמובן צריך לעשות את הדבר שבשבילו אי פעם קניתי מחשב ה-אוברקלוקניג כמו כל בכל שאר הלוחות אני יכול פשוט להעלות את התדר של המעבד אפילו בMHZ 1 והכל פועל ומושלם אבל! ויש אחד גדול מאוד כשאני ניסתי להעלות ב5 את התדר של המעבד המחשב בכלל לא נדלק הוא נדלק לשניה ואז מתכבה ואחרי שניה וחצי נדלק עוד פעם כמו לולאה כזאת עד שאני מכבה אותו מהכפתור בספק... ביטלתי את כל מה שיכל להפריע.... אולי אני צריך להוסיף מתח לאיפשהו? אגב המפרט Q6600 G31M-S2L 9500GT ספק FSP 550W וזהו בערך הטמפ' של המעבד עומדת על 30 במנוחה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אמעבד כרגע בOc נימצא בטמפ של74 מעלות ללא Oc ב 63 בעומס מלאה כמובן איזה גוף קירור כדאי לקנות בתווך 150-100 שח?

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by aka_katz,

יש לי כרגע מאוורר אחד שדוחף אויר פנימה לתוך הקירור ואני רוצה להרכיב לו עוד מאוור השאלה היא באיזה כיוון לשים אותו? ששתייהם ידחפו אויר לתוכו? או שלהמשיך את הזרימה של האוויר שאחד דוחף והשני מוציא? אני די מבולבל :s05:

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by go_go,

חברת OCZ הוציאה MEMTEST המבוסס על התוכנה הידועה עם מספר שיפורים ,אני מצרף לינק להורדת התוכנה. ניתן להוריד גירסה ל CD או גירסה ל 1.44 תהנו http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. היי קודם כל אני חייב להתחיל בתודות על העזרה בבחירת המפרט גם למנהל פורום מפרטים ובכלל לכל מי שנתן יד המחשב עובד בסט אז ככה המערכת עובדת על - גיגה בייט P35- DS3L מעבד- E4500 4 ג'יגה זיכרון- KINGSTONE (1G X 4) CL5 כרטיס מסך- 8800 GT של ALBATRON (הוא מעולה-בא עם קירור ZALMAN וזול בטירוףףףףף) הצלחתי עד כה להעלות את ה CPU ל - 2.93 MHZ כשהבאס על 266MHZ כפול 11 שעד עכשיו העליתי את המתח של המעבד ל - 1.235 (מ-1.225) ולזיכרונות ל - 0.1 ול FSB גם ל -0.1 עובד יציב כך נראה בנתיים והכף עוד נתוייה.. ספק קטן יחסית אבל בטוח- HEK 400 V - TRT קירור של THERMALAKE עצום מימדים עם צלעות מעולות משהו טוב קיצר .. זה האוברקלוק הראשון שלי ואני מקווה שעוד יהייה אפשר לעשות עוד עצות ושיפורים בבקשה תו…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים