אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב, זה המצב: בשבועיים האחרונים המחשב שלי סבל מתקיעות חוזרות ונשנות ולאחר בדיקות גיליתי כי הגורם לכך הוא חום המחשב... המפרט הוא כזה: P4 1.8A ASUS P4B266-C Radeon 9700 Pro by Sapphire Maxtor 60GB 512 266mhz (מוגבל ע"י לוח האם) ומארז של simbadda מהדגם הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=2971 המממ... אוקי, אז חשבתי על להחליף גם HSF וגם להוסיף מאווררים... כעיקרון עכשיו יש את ההיטסינק המקורי על המעבד, ויש מאוורר אחד על ספק הכוח(חובה כמובן), ואחד מקדימה מול לחצני ההפעלה... בנוסף יש חור נוסף למאוורר מתחת למעבד (אבל לא מורכב עליו מאורר) רציתי מס' המלצות מכם בקשר לסרקולציה יעילה: 1)איפה כדאי לי להוסיף מאווררים? יש לכם המל…
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת הספיד פאן,ואשמח לקבל עזרה, ולדעת מה אומר כול אחד מהמעלות שהתוכנה קוראת. צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 4mx440 והייתי רוצה לעשות לו אובר קלוגינג יותר מימה שיש לו עכשיו איך אני יכול לעשות את זה אולי יש דרך לעלות את המתח או משהו ודרך אגב יש איזהו מוד או תוכנה שתגרום לגיפורס שלי להפעיל משחקים כמו נסיך הפרסי החדש deus ex2 וכו כאלא שדורשים מצללי פיקסלים (pixel shaders)? (ליבה-360 זיכרונות -486)
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד... יש לי ליד המעבד מין רצועות נחושת כאלה אין לי מושג מה זה... נראה לי גשר צפוני...(אני צודק?) זה רותח...אני לא יכול לגעת בזה יותר משניה... מה עושים במצב כזה? אני לא יודע מה יכנס לי שם כי יש לי ביגטייפון...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
למישהו יש בנצ'ים או פרוייקטים של O/C שאנשים עשו איתם ?.. ההתלבטוות די קשה ! אני צריך לדעת מי מהם יגיע יותר רחוק אם קיימת תשובה חד משמעית בכלל...
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מארז http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1502 עכשיו יש לי בצד מאוורר שמאיר באור כחול - נחמד הכל טוב ויפה. יש לי גם אור כחול בתוך המארז (הוספתי) מישהו מכיר אתר שמוכר גרילים בגודל 12MM שאני אוכל להחליף את הגריל של המאוורר שיש לי בצד (זה סתם רשת לבנה) ?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2330/a2330.asp עולה 60 שקל בksp בחיים לא ראיתי אותו במקרה גלשתי להנאתי באתר KSP ופיתאום ניתקלתי בו. מה אתם אומרים עליו? תגלית? יש למישהו ניסיון איתו? שווה משהו? אני רוצה ליבנות קירור לHDD וזה חביב ביותר :]
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם יש סיבה לקנות חומר אחר ממה שמגיע עם המאווררר או שהוא בסדר גמור? המחשב עדיין לא מורכב, מחכה לכל החלקים ואז אפשר יהיה להרכיב. המעבד הגיע TRAY בלי שום דבר.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו של ספייר, עם גוף קירור של וולקנו 9 חתוך(חתיכה קטנה) ומאורר 60 על הליבה. מול הראדון יד SF2 שדוחף 75CFMקצת מעליו. והוא מקרר את אחורי הכרטיס.(כאילו שמסתכלים הוא מקרר מלמעלה את מה שרואים) אבל בכל זאת הזכרונות די חמים. אני לא יודע בדיוק את הטמפ' של הכרטיס. אז מה אתם אומרים? ??? הערכה עצמה עולה 70 שקל ואני גם צריך לחתוך את הצלעות עצמן. תודהההה ;D
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הוא החל להרעיש לכדקה מרגע הדלקת המחשב, פירקתי אותו, ניקיתי כמו שצריך. עכשיו יש זרימת אויר טובה אבל יש רעש מסוג חדש, הוא אמנם חלש, אבל אני לא מבין מה יכול להיות המקור שלו.
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה מעבד שלי כרגע עובד על 42 מעלות לוח על 35 ראוי לציין שהמארז פתוח והוולקנו עובד על המהירות הנמוכה ביותר שלו אני אפילו בבינוני לא יכול לעבוד.. הבאס שלי עדיין נתקע ב148 למרות הקרור (סתם זרקתי 120 שקל) והכי מעצבן שאם אני שם את המהירות להכי גבוה כולה הבדל של 2 מעלות אני מבקש תגובות , מענות
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום! כבר ביצעתי הזמנה של מחשב חדש עם מערך CF של שני כרטיסי מסך HD4870. שמעתי שהכרטיס הזה לוהט וראיתי שהרבה לוקחים לו קירור, בעוד שאני מתכנן על 2 כרטיסים טענה זאת מעוררת בי דאגה כי אני לא מתכוון לצלות סטייקים והמחשב לא מתוכנן להוות תנור חימום לחורף.. אז השאלה שלי היא האם כדאי לקחת בנוסף קירור לכרטיסי המסך, אם כן אז אזה הכי מומלצים מבחינת רעש וקירור?.. הרעש פחות חשוב כמובן. אם אפשר עם לדים ^^ המחיר לא משחק פה תפקיד. ורציתי לציין שהמארז שלי הוא Thermaltake Armor+ VH6000BWS והוא מצוייד במאורר של 23 ס"מ צדדי שלפי מה שראיתי בתמונות הוא מכוון לכרטיסי המסך. בבקשה תענו מהר כי כבר ביצעתי את ההזמנה.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי את המחשב שלי ואני רוצה להתחיל ב-OC מה שיש לי בין היתר: AMD Athlon XP 2500 Mobil Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan ABIT NF7-SL ver 2.0 Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI Maxtor 80GB-8MB-7200RPM S-ATA Antec TruePower 430 Watt CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL ומשחה טרמית ArcticSilver 5 . עכשיו נכנסתי לביוס והבאס היה על 100 והמכפלה על 5,שיניתי ל-166*11 1830MHZ אבל רציתי לשאול אתכם בכמה עדיף להתחיל?אגב המתח של המעבד(לא נגעתי בו) הוא 1.56 או משהו דומה. נ.ב החדר שלי נשמע כמו מסגריה עם המאוורר הזה
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ואם מברשת וצבע אז איזה סוג של צבע ואם ספריי איזה סוג של ספריי תודה!!
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המאוורר (משולב היטסינק) של הגשר הצפוני בלוח שלי עושה רעשים כמו של רכבת בחודשים האחרונים. ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן אבל הוא מחובר עם שני ווים שלוחצים אותו בצורה שאי אפשר להוציא אותו (או שאני פשוט לא יודע איך) אז ניקיתי ממנו אבק על הלוח - כמה שאפשר, אבל עדיין יש רעש נוראי. יש איזה שהיא דרך לטפל בזה או שצריך לקנות קירור חדש לגשר הצפוני? אם אין דרך אז מה אתם ממליצים לקנות. ניסיתי לצרף תמונה אבל מה שיש באינטרנט זה של הגרסה החדשה יותר של הלוח בה הקירור נראה קצת אחרת
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים, מאז התקנתי את הוולקנו 7 על המעבד, לילותיי טרופים. גם ככה יש לי 5 מאווררים במארז, ועכשיו עם הוולקנו, אני מרגיש כמו בשדה תעופה. לפני כן הייתי נרדם עם מוזיקה. עכשיו זה או מחשב כבוי, או נדודי שינה. מה עושים ? האם יש איזשהו חומר שאפשר לצפות בו את המארז כך שיהיה שקט יותר? יש הצעות אחרות? מחכה לתגובות, cKb
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מערכת A64 ולעשות לה גם OC כרגע יש לי בארטון 2500 עם OC דיי גבוהה אבל נשבר לי כבר מקירור אוורי כל הזמן רעש והמון מאווררים אז החלטתי לקנות מערכת מים. לפי מיטב ידיעתי ישנן מערכות פנימיות וישנן חיצוניות מבחינתי זה לא ממש משנה איזו מערכת העיקר שהיא תהיה בטוחה ותתן ביצועים טובים יותר מגופי קירור של THERMALRIGHT למשל ה SP למינהם. התקציב לא יותר מ800 שקלים אבל עדיף כמה שיותר פחות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
X-bit labs ערכו השוואה מרוכזת של 11 מאווררי 120ממ שקטים ויעילים.. זה אמור לתת פיתרון לכל השאלות שעלו בזמן האחרון בסגנון "איזה מאוורר הכי טוב לקירור שלי?" Roundup: 11 Fans for Two Super-Coolers and One System Case תהנו
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בדבק חם במקום משחה טרמית בשביל לחבר סינקים על הזכרונות בכרטיס מסך ?!?
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי את ה-8800GTS של ג'יגבייט שבא עם תוכנת ה-GAMER'S HUD שלהם. התוכנה אמורה לאפשר להעלות את ה-Voltage ל-1.2 וכך אפשר לעשות לו יותר OC. משום מה כאשר אני מתקין את התוכנה היא כותבת לי NOT SUPPORT YOUR VGA CARD. האם יש דרך\תוכנה אחרת להעלות את ה-VOLTAGE של הכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את Speed Fan על המחשב שלי, ואני נחרדתי לגלות שהוא מראה משהו על 92 מעלות (בזמן מאמץ) המחשב שלי ללא שום אוברקלוק במארז מאוורר מאוד, NZXT Tempest המפרט שלי: AMD 720BE על קירור סטוק ללא OC Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ואני רץ על Windows 7. השאלה שלי היא לאן בדיוק מכוון אותו חיישן שמראה 92 מעלות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני מנסה לעשות אוברקלוק לחבר שלי , מעבד pentium 630 @3000 לוח אם של MSI NEO2 זיכרונות 1.5 GB 400MHZ OCZ קירור נחמד מקורי של אינטל. המחשב פשוט לא נותן לי, המכפלה זה 200X15 כשאני מעלה 3 ואז עוד אחד ועוד אחד ,אפילו רק עד 5 - 6 המחשב נתקע בפוסט. והטמפ' בסדר גמור ,מנוחה 38-40 מזה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ראשית אף פעם לא עשית אוברקלוק אז רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות לגבי המעבד והלוח האם. דבר נוסף רציתי לדעת עד בערך לאן אני יכול להגיע ישלי גם קירור MUGEN3 בנוסף רציתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי sapphire hd 7850 אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לבצע OC לשניהם
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש והחנות הציעו לי עוד מאוור בחינם, השאלה איפה לבקש מהם לשים אותו, הנה המפרט שלי: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 זיכרון שני: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 כרטיס מסך: HIS 6950 "FAN" 2GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL צורב: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA מארז:COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) ספק כוח: ENERMAX NAXN 550W (לא בטוח אולי אני אקח +80 ENERMAX NAXN 500W) קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח:HITACHI 1TB SATA3 את הכרטיס מסך אני הולך לפתוח ל6970 המחשב ישומש למשחקים בגרפיקה מקסימלית (כמו סקיירים עם כל המודים של שיפור …
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לכל מי שידע איך לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-