עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לדעת האם הגעתם עם קירור טוב לתוצאות טובות הסתכלתי במאגר ההמהרה וראיתי רק אחד שם עם מעבד כמו שלי אז בטוח שלא כולם שמו שם את התוצאות שלהם תודה

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by yuval_e,

שלום לכולם, האם שווה לקנות את המוצר הבא: http://www.thermaltake.com/xaserCase/icage/icage.htm המחשב שלי - סלרון 2.4 שסובל מחום.. אודה לכל פיסת מידע ;D יובל

• 13 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by marking,

עד כמה אני יכול לעשות OC למעבד 1500 MHz ? והאם אני יכול לעשות את זה דרך וינדוס? (בדומה לשיטה של כרטיסי המסך)

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  4. שלום לכולם ותודה מראש לעונים, לאחרונה רכשתי את גוף הקירור הבא: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/046/scnj2100-detail.html מחנות שלא אנקוב בשמה, מתחיל ב-K נגמר ב-P. רכשתי אותו כי עלתה טענה מצד המוכר שאפשר להשתמש בו כקירור פאסיבי. יש לי כרגע Arctic Cooler Freezer 7 pro, שמרעיש נורא(שומר את המעבד ב-50 מעלות בממוצע) ואני כבר רוצה קירור פאסיבי. יש לי מארז של Compucas 6A19 עם שני מאוררים של 120 מ"מ, הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. בימי הקיץ הללו אני גם משאיר את המארז פתוח. עד כמה אפקטיבי יהיה להשתמש גוף קירור הזה כפאסיבי? (אגב, אחד השיקולים הנוספים להשתמש בו כפאסיבי הוא שכאקטיבי, הוא פשוט לא נכנס לי במארז ).

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  5. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  6. יש לי כרטיס חדש יחסית מKSP נקנה לפני כחודשיים, והוא לא מפסיק לרסט את המחשב בניגון סרטים ומשחקים. לאחר בדיקה קצרה ב-OCCT (ז"א 2 דקות) עולה הכרטיס מטמפ' של 54C ב-Idle בהדרגתיות יעילה ל87C ומרסט. המאוורר מוגדר ידנית על 50% וגם זה המון לטעמי לפי הרעש. האם הטמפ' הנ"ל היא הגיונית? האם 87C אמור בכלל לרסט? ראיתי פה אנשים שכרטיסי ה-4xxx שלהם סוחבים עד ל-100C. תודה!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by maormark,

יש לי לוח אם של אסוס p5gd1 ומעבד פרסקוט פנטיום 4 3000..סוקט 775 המעבד מתחמם לי ומגיע לי ל70 מעלות והמאוור של אינטל מגיע לי ל4500rpm רציתי לשאול אם זה יקרר יותר טוב ממה שיש לי http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=71&page=spec כי אני רואה שהמאוורר הזה מגיע עד 2000rpm ומפחד שאם אקנה אותו, המעבד יתחמם יותר ממה שיש לי, כי אולי המאוורר הזה מתאים למעבדים החדשים רק לסדרת הE.? מה דעתכם?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 20.05.2009 בשעה 16:54:13 מישהו בבקשה?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by Jetway,

איך הלוח MSI X58 PRO ל- OC ? מה אתם אומרים עליו בכללי ? לא ממש הבנתי מה זה יחס 1:1 אשמח עם תסבירו לי.

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  9. יש את המקום של המאוור מאחור כמו שרואים שזה מאוור 12сm, ויש גם את הדר כמו צינור שיש לו פתח על הצד של המארז ששואב את האוויר החם מהמעבד , עכשיו במקום של המאוור 12сm , מה לדעתם אני צריך מאוור שדוחף אוויר או מאוור שמוציא אוויר? זה המארז שלי

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים.. אני אל בדיוק רוצה לצבוע את כל המארז אלה אני רוצה לעשות לו על הגג ציור של להבה.. עכשיו אני לא רוצה אותה בצבע אחיד אלה של מעברים של צהוב לאדום..(אני מקווה שאתם מבינים למה כוונתי!) עכשיו אני רוצה לעשות את זה בצורה מדויקית וחדה ביותר! יש לי כבר צורה עכשיו אני צריך רק לדעת איזה צבע\ספריי אני צריך לקנות בשביל זה??? מישהו יכול ללהמליץ לי בבקשה?? ואיך אני עושה את המעברים בין צהוב לאדום?? תודה!

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  11. יש לי לוח GIGABYTE - 945P-S3, יש שם חיבור למאורר: CPU_FAN SYSTEM_FAN סבבה. המאוורר CPU מחובר ל-CPU כמובן הSYSTEM FAN מחובר למאוורר האחורי עכשיו יש משהו מוזר, עכשיו שמתי לב יש לי גם מאוורר בדלת בצד לאן הוא אמור להתחבר בדיוק? נגיד אני רוצה לקנות עוד מאוורר ולהניח אותו בנקודה במארז - לאן אני אחבר אותו אם אין לי מקום? |:

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  12. יש לי בעיה שהתחילה בשבוע האחרון , בזמן הדלקת המחשב הv1 מסתובב במהירות המקסימלית שלו , בבדיקה שעשיתי בביוס אכן הוא מסתובב במהירות המקסימלית (2000 rpm ) , לאחר restart המהירות חוזרת ל"נורמל" ( 850 rpm ) מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה המוזרה הזאת ? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  13. האם ההגדרה שבכותרת תקינה? רק פעם אחת קרס לי המחשב כשהרצתי PRIME על בדיקת הזכרונות. לאחר מכן הרצתי MEMTEST כל הלילה ולא היה ERROR אחד. מהו המתח הממומלץ למעבד הזה בתדירות כזאת? הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP45-DS3R בנוסף הטמפ' שלי במאמץ מגיעה לקצת פחות מחמישים מעלות (לא עובר את ה 48-49) והמאוורר שלי הוא ונדטה 2. האם יש מקום לעלות הלאה ל 3.8? תודה.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי שאלה וגם בעייה לגבי קריאת הטמפ' של התוכנה : 3.00/RealTemp_2.70. עכשיו הבעייה היא בקריאת הטמפ' של התוכנה, שאיני יודע אם הקריאה נכונה, כי בגרסה החדישה ( 3.00 RealTemp), הטמפ' גבוהה בכ- 4 - 5 מעלות מאשר בגרסה- 2.70. לכן רציתי לדעת לאיזו גרסה מבינהם עליי להאמין בקריאת הטמפ'.. תודה.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  15. שלום, אני כבר כמה שבועות קורא את הפורום וגם קראתי את כל המדריכים באתר לאיך בעצם עושים OC. למרות כל הנ"ל אני עדיין לא מצליח מתוך אלה ללמוד ממש על הקשר בין המתח על המעבד למהירות, שינוי קבועים, מהירות באס.. יחסים, זכרונות... בקיצר יש לי ממש סלט בראש ??? :-\ אני מחפש מדריך או כתבה או כל דבר שיעזור לי להבין מה לעזאזל נכתב פה בפורום... אודה לכל מי שיגלה מעט סימפטיה לאוברקלוקר WANNA BE ויעזור לי להדביק את פערי הידע.

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

יש לי מעבד Q6600 עם מאורר סטנדרטי של המעבד INTEL משום מה מדי פעם הוא מפסיק ואחרי חצי דקה - דקה הוא חוזר לעבוד. זה פתאום קרה לי, שנה שלמה הוא עבד מצויין. יש למישהו רעיונות? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  17. היי. אחרי ששדרגתי מאוורר למארז (noctua) וקירור חדש למעבד (Vandetta), וביצעתי Q Smart fan בביוס, כל שנשאר הוא להוריד את כמות הרעש מההארדיסק. הוא מגיע ל42 מעלות וקצת מרעיש לי. האם קיימת אפשרות לווסת את הטמפ' שלו איכשהו או שעדיף לי לחשוב על דיסק חדש ? ??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  18. טוב אז אני תמיד מנסה לדחוף את הכרטיס מסך to the limit ... Leadtek Ti4200 128MB אז עם הזכרון של הכרטיס מסך הגעתי ל 600 ואין תופעות לוואי . עכשיו הCORE בא במהירות 250 שאני כבר עובר את ה265 אני מתחיל לראות תופעות לוואי והגרפיקה מתחילה להתעוות .. טוב חשבתי שכרטיס כנראה מתחממם וזה הגבול שלו ... אך עליתי על משהו מוזר שאני לא ממש מבין את הקשר ביניהם . יש לי זכרון פנימי : Samsung M3 68L3223CTL-CB3 280ECE00 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 upto 167MHz) (CL2 upto 133MHz) זה לפי Sandra . עכשיו הבאס רץ על 120 והזכרון על RATIO 2.66 והוא עובד בתדר של 320MHz . אז ניסיתי להוריד את הרטיו ל 2.00 והזכרון עבד על 240MHz .. עכשיו ניסיתי לעשות אובר קלוק ל CORE והגעתי ל 3…

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

זה בקשר ל SMART FAN2!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Corasiar 3200c2 256 rev 1.1 corsair 2700 512 c2 xtreme ddr 3000 512 xtreme ddr 2700 512 winbond 2700 512 BH-5 trancend 2700 256x2 הסיטים נבחנו בביתו של מישהו.. ולא כולם תפקדו כראוי לכן היום עושים זאת אצלי עדכנים בערב. הימורים? עכשיו אני רץ על 512x2 dual ddr ב170x2 = 350

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by nirko,

מישהו מכיר חנות שמוכרת aerocool?? בדרום, או באינטרנט? אני מעוניין בדגם ה- extreme

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  22. יש לי מעבד אינטל 2500K עם קירור מוגן 2 בחנות הרכיבו לי את המאוורר של גוף הקירור בחלק התחתון שלו, ככה שיוצא שהוא שואב את האוויר החם של הכרטיס מסך כדאי להזיז את המאוורר לצד של קדמת המארז? ואם כן, איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by ranko,

הורדתי את תוכנת הספיד פאן,ואשמח לקבל עזרה, ולדעת מה אומר כול אחד מהמעלות שהתוכנה קוראת. צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by שוקו,

יש לי מעבד של אינטל, Q6600, חדש יחסית ובימים החמים הוא הגיע לטמפ' של 68-70 בלי יותר מדי עומס(עבודה רגילה בWINDOWS) האם כדאי לי לשקול להחליף את הקירור של אינטל(המחשב חדש וכך גם המעבד) ואם כן איזה קירור לקנות בסביבות 120-165 שקל+שלא ירעיש יותר מדי. תודה לעונים...

• 7 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים