עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bessmertniy,

http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Seviews&file=index&req=showcontent&id=29&page=3 מישהו יודע איפה ניתן להשיג את חומר הפלא הזה???? תראו איך הוא מול ה 3! ב5 פחות מ ה 3!!! וואו מכובד!!

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by aracer,

שלום, יש לי את המאורר FREEZER 7 PRO והוא עושה הרבה רעש, עכשיו השאלה שלי מה כדי לי לעשות להחליף אותו או את המארז? או עם יש דרך לעשות שהוא יהיה יותר שקט

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by NewRig,

שלום, לא מצאתי מידע בחיפוש, אז אני שואל כאן: * האם ניתן להוריד מכפלה למעבד הנ"ל? * מה המהירות המירבית שהגיעו איתו עם קירור אוויר (Bigtyphoon אם להיות יותר קונקרטי) ? תודה

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  4. יש לי כרטיס חדש יחסית מKSP נקנה לפני כחודשיים, והוא לא מפסיק לרסט את המחשב בניגון סרטים ומשחקים. לאחר בדיקה קצרה ב-OCCT (ז"א 2 דקות) עולה הכרטיס מטמפ' של 54C ב-Idle בהדרגתיות יעילה ל87C ומרסט. המאוורר מוגדר ידנית על 50% וגם זה המון לטעמי לפי הרעש. האם הטמפ' הנ"ל היא הגיונית? האם 87C אמור בכלל לרסט? ראיתי פה אנשים שכרטיסי ה-4xxx שלהם סוחבים עד ל-100C. תודה!

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by orlupo,

איך אני יודע אם הלוח אם שלי תואם עם ה-Silent Tower או לא? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

שלום יש לי SPARK 7+ ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר גם את חיישן הטמפ וגם את הנגד המשתנה שמגיעים איתו. שכאשר שאני ירצה שזה יהייה נשלט טמפ אז אני יעשה משהו אחד, וכאשר אני ירצה לשלוט ידנית(כי הרעש מעצבן ;D) אז אני יעשה משהו אחר

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by Bogy,

שלום לכולם, אחרי שהחלטתי שהמחשב רועש מידי, פינקתי אותו באיוורור חדש, וחשבתי שעל הדרך נעשה גם קצת OC. אציין שזאת הפעם הראשונה שאני עושה OC למערכת, ואני (עדיין) לא הכי מתמצא בתחום. אז הממצאים בינתיים: FSB של 240 - המחשב מסרב לעלות (נתקע עוד לפני שמתחיל לעלות הWIN). FSB של 235 - המחשב עולה ונתקע אחרי הLoading של WIN. כשאני מעלה את המתח ב0.25 ל1.425 - עולה אבל לא יציב ונתקע. FSB של 230 - עם מתח רגיל (1.4) עולה אבל נתקע בבנצ'מארקים. עם מתח של 1.425 - יציב, מגיע לחום של 43 במאמץ. סה"כ זה לא שיפור משמעותי, והייתי רוצה להגיע ליותר. עצות/טיפים איך להמשיך? לוח אם - Gigabyte GA-K8NS-939, קיימים 2 זוגות של זכרונות (בתמונה בהמשך יש צילום של כל זוג), מעבד AMD Athlon 64 3000+. מפרט המחש…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  8. טוב אז ככה, נהרס לי מאוורר הצד של המארז NZXT APOLLO כנראה דפקתי אותו באחד מהנקיונות שלי שהוצאתי את דלת המארז, לא ברור לי איך אבל הוא נהרס... הוא לא נדלק, וניסיתי חיבורים שונים בספק. אז אני צריך מאוורר צד עם לד כחול, מאוד חשוב לי השקט, והמאוורר הקודם היה מאוד מאוד שקט, בכלל לא שמעתי אותו. ועל הדרך אני חשבתי גם להוסיף מאוורר לקידמת המארז, ושוב, מאוד חשוב לי שיהיה שקט, המאוורר האחורי של האפולו שמוציא אוויר גם לא ניתן לשמיע ואני רוצה עוד אחד כזה שלא ניתן לשמוע. גודל המאווררים הוא 120, אם יש 140 טוב אז יהיה נחמד.. שמתי עין על המאווררים הבאים- עם לד: http://tms.co.il/product/4513 http://tms.co.il/product/4512 אחד מהם, כי זה יהיה יפה יותר מאור כחול רגיל בצד המארז, אני רק לא יודע…

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי יש לי את הכרטיס הנ"ל והגעתי איתו בC@ ממהירויות סטוק של 500\400 למהירויות 615\450 ואם אני מעלה ליותר מ615 בזכרון\458 בליבה המחשב עושה ריסט אני רוצה לעלות איתו עוד כי ראיתי שעם כרטיסים כגון ה6200\6600 אחרים הגיעו למהירויות של 800\500 ו700\500 האם ישנה דך אחרת לעלות את התדרים מעבר למקובל? הנה דוגמא למישהו שהעלה את המהירויות http://people.overclockers.ru/SAaMm

10. Started by wallace,

ברשותי כרטיס מסך מדגם NVIDIA GeForce 7200 GS 128MB מבית INNO3D כל התוכנות איתן אני בודק את טמפרטורת הGPU מראות שהטמפרטורה נעה בין 70-80 מעלות (ללא מאמץ!!) נגעתי בצלעות קירור ואכן הכרטיס רותח. יש לציין שלא נגעתי בכרטיס הן פיזית והן בהמהרה. האם זה טבעי? יש גם סיכוי שהכרטיס מסך מעלה את הטמפרטורה הכללית בתוך המארז (שהיא בגדר הסבירה) ובעצם משפיע על התפקוד של כל החלקים... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  11. האם ההגדרה שבכותרת תקינה? רק פעם אחת קרס לי המחשב כשהרצתי PRIME על בדיקת הזכרונות. לאחר מכן הרצתי MEMTEST כל הלילה ולא היה ERROR אחד. מהו המתח הממומלץ למעבד הזה בתדירות כזאת? הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP45-DS3R בנוסף הטמפ' שלי במאמץ מגיעה לקצת פחות מחמישים מעלות (לא עובר את ה 48-49) והמאוורר שלי הוא ונדטה 2. האם יש מקום לעלות הלאה ל 3.8? תודה.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

הגומי בצורת H או בצורת U לחלון המארז. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה???

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by SimonSays,

מי היבואן של הקירור? במידה ואני צריך להשיג לו ברגים ותושבת איפה אני משיג את זה?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. Started by erezMASTER,

שלום, נתקלתי היום בבעיה, בעלתי את תדר ה- CPU FREQ ל- 220 מ- 200 ללא העלאת מתח. הצלחתי להגביר מהירות מ 1.8MHZ ל- 1.98MHZ . מכאן נתקעתי, המקסימום שהלוח רושם שאפשר להעלות זה 232 והמינימום זה 200, מה אני עושה מכאן אם אני רוצה להעלות יותר? נ.ב. ברגע האני שם 232 שומר וממשיך לוינדאוס, הוא לא עולה ורושם BOOT FAILED PLEASE INSERT A BOOTING DISC.

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by ras81,

שלום ברצוני לקנות משאבת מים רגיל (דוגמאת ALTMAN ) השאלה היא איך אני גורם לה לפעול רק בעת הדלקת המחשב? וכן האם אפשר לחבר אותה לספק ולא בקבל חשמל רגיל לשקע חשמל סטנרטי? תודה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  16. המחשב שלי: מעבד - I5 3470 3.2GHz כרטיס מסך - Nvidia Geforce 560TI לוח אם - ga-p61a-d3 ספק כוח - eco 80+ 620w מארז - hoplite eca3220 יש לי בעיה קטנה ואני לא יודע מה לעשות.. יש לי לבנתיים 4 מאווררים(שתיים שבאו עם המארז,ושתיים שקבלתי,כולם 12 ס"מ אבל השתיים שקבלתי שונים ואני לא יודע מה הRPM והCFM שלהם) ו3 מהם מוציאים אוויר כי אני מתכוון לקנות קירור למעבד ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות קירור בתקציב של 300 ש"ח,או לקנות קירור פחות טוב ועוד מאווררים למארז(חשוב לציין שאני יכול עד 5 מאווררים ולא 6 כי הלוח אם מגביל אותי) ולבנתיים יש לי קירור למעבד igloo 1100 pwm e והטמפ' של המעבד מגיע ל70 מעלות בזמן מאמץ. אז מה כדאי?לקנות קירור יותר טוב בכל התקציב שיש לי(300 ש"ח)או לקנות קירור בסדר ש…

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  17. שלום לכולם!!! שבת שלום יש לי לדים 3 מ"מ ונגדים של 150 אוהם אני רוצה להויסף את הלדים למארז שלי ליופי השאלה מה לתת ללדים 5W או 12 W? בתודה ניב

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  18. לוח אם - Kn9S מעבד - Athlone X2 3800 + ספק - 450 PNR FSP זיכרונות בדואל - 667 MHZ (ואיזה 700 + האוברקלוק של הזיכרונות אוטומאטית כשאני מעלה את המעבד .. לגיטימי ) למעשה אני לא מצליח לייצב אותו על 290 אבל המחשב כן מבצע POST ומגיע לטעינה - שם הוא כושל,נתקע או עושה ריסטרט על 302 FSB . אני לא מצליח לייצב את המעבד - מה עליי לעשות ?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by MonoMan,

אהלן... אחרי שנה שיש לי את הכרטיס, אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק... אחרי שחיפשתי כרטיס מסך חזק יותר (שמשלב VIVO) ופשוט לא מצאתי משהו שמשתלם לי, אז החלטתי לסחוב עם מה שיש לי עוד קצת, הרי זה כרטיס מצוין... קצת התקשיתי למצוא דברים בנושא משום מה.. אני יודע שצריך לצרוב BIOS לא נעול לכרטיס שלי, אבל איך? ואיזה? (מדובר ב ATI OEM Raden 9500Pro עם זכרונות של infineon) אשמח לקבל עזרה או מדריך! תודה

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by צומפי,

זה קורה בעיקר באוברקלוק , כאשר אני במצב אוטומטי בביוס או ב100Mhz אז הוא ננעל על X1 . הדרך היחידה שאני יכול להתגבר על כך היא על ידי הגדרת הPCIE בביוס ל105MHz. האם יש פיתרון יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by Animor,

שלום, קניתי אתמול את ה-CM 690, אשר מגיע עם 3 מאווררים: Front :120 mm Blue LED fan x 1, 1200 rpm, 21 dBA, Rear : 120 mm standard fan, 1200 rpm, 21 dBA, Top : 120 or 140 mm fan x 2 (optional), Bottom : 120 mm fan x 1 (optional), Left: 120mm fan x 2 (one is optional)-up to 140mm fans הבעיה היא שהמאווררים האלה רועשים מדי עבורי. רק לצורך השוואה, ה-BIG TYPHOON VX שלי מוציא16DBA 21DBA זה כמעט פי 2 רעש מ-16DBA. לכן, אני מעוניין להחליף את המאווררים למשהו שקט יותר. לא אכפת לי אם הם יהיו קצת פחות יעילים ממה שהגיע עם המארז, אבל חשוב לי שהם יהיו שקטים ושלא יתפרקו אחרי חודשיים. 1. מה כיוון המאווררים הנוכחיים (אויר פנימה או אויר החוצה)? 2. האם ניתן לקנות מאוורר עם פילטר נגד אבק? 3. ה…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

בSpecs באתר שלהם לא רשום Core 2 Quad. בFreezer 7 Pro כן רשום, אבל הוא יותר רועש.. תודה.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by שורטי,

אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הזה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB עם מה אני עושה לו OC אפשר לפתוח צינורות צריך להוסיף עוד קירור תודה

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by 1nstall,

.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  25. מצטער על האיכות הלא כל כך גבוהה , הנוקיה שלי היא יותר סלולרי מאשר מצלמה . אז ככה . יש את זה : הוא מגיע בלי קירור למייצבי המתח שלו . וזה רע . הדברים האלה מתחממים בטירוף . לא מתאים לי . אז ... ו .... השאלה היא מה קורה כשאני מחבר את הדבר הזה לחשמל ? הסינקים חוברו עם דבק של silver . מוליכים ... אלומיניום ... קיצרתי את כולם ואני פוחד , כי אני לא זוכר מה החיבור האחורי של מוספט עושה ולאן הוא מוביל בכלל .

• 4 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים