עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Tigerin,

שלום, אחרי הרבה מחקר וקריאת מספר כתבות בנושא אוברקלוק, החלטתי לעשות את זה. אני חושב על הe4400 או הe6420, עם עדיפות לראשון. המכפלה של הe4400 היא X10. ראיתי הרבה כתבות בהן נאמר שאפשר להוריד את המכפלה, אבל לא נאמר איזה יתרון יש לצעד הזה. אז למה לי בעצם להוריד את מכפלת המעבד? תודה!

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by TaZeR,

בחודש האחרון המארז שלי עלה בכמה מעלות (פעם טמפרטורת המארז הייתה 36 והיא היא 40~ ; פעם המעבד שלי היה 19-20 מעלות והיאום הוא על 26!) זה בגלל הקיץ או שיש בעיה במארז???

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by the_lighting,

צריך קירור לגשר הצפוני של ds3 אין הגבלת מחיר!

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by drbrain,

שלום אני קונה מערכת חדשה עם 6600 קירור סטוק ללא OC מה אתם ממליצים להשתמש בקירור סטוק או משהוא יותר טוב האם הקירור הסטוק לא שווה בקיץ החם שלנו אגב כרטיס מסך של BFG OC2 - שוב אותה בעיה האם הקירור שבא איתו מספיק טוב?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  5. יש לי ATi Radeon 9200SE (200/166) @ (250/210) ועכשיו שאני משחק נגיד HL2, או NFS:C זה עושה לפעמים ריבועים כאלה מחורבשים תמונות: http://img444.imageshack.us/img444/2985/d1trainstation050013pt6.jpg ולא, זה לא אמור להיות ככה. http://img170.imageshack.us/img170/3519/d1canals070001be0.jpg *הקפתי בשתי התמונות באדום את מה שדיברתי עליו, אם לא שמתם לב מישהו יודע למה זה קורה? וכדאי לעלות עוד מהירות Core ו Memory? אין לי קירור על הזיכרון, רק פסיבי קטן כזה :-\ . תודה רבה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  6. Started by 1nstall,

שלום לכולם! (וחג עצמאות שמייח) אני בחיפושים אחר המאוור האידאלי שנותן יחס רעש\ביצועים הטוב ביותר.. המחיר כרגע לא חשוב, אבל כמובן שעדיף כמה שפחות. הThermaltake Silent Wheel עושה רושם של מאוור מצויין, למישהו יש ניסיון איתו? מאוד חשוב לי השקט (אני כרגע עם מפלצת רעש, 6*sf2...) אבל לא פחות ביצועים של המאוור.. תודה מראש Install

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום! מאוורר שיושב על המעבד,צריך לתת לו אוויר או להוציא את החום כלפי מעלה ז"א האוויר של המאוורר לאיזה כיוון? תודה!

• 5 תגובות
    • 432 צפיות
  8. Started by BarVaZ,

אני קניתי מאורר 120מ"מ ולא מצליח לחבר אותו בגלל שהמארז שלי (thermaltake sviking) יש לו גם שליטה על מהירות המאורר ולכן זה לא חיבור רגיל... עם מישהו יכול להסביר לי איך מחברים את המאורר זה יהיה נחמד =]

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by alex15,

שלום ... אני לא יודע מה השם של הטיימר המראה את טמפרטורה המעבד וגם השעה ווככה ... הנה תמונה למי שלא מבין .... איפה אפשר למצוא כאלו ? ןגם איך אפשר לחבר אותו ? איפה שמחברים את כפתור ההפעלה את הריסטרט את הנורות או שאיפה אנחנו שמים אותו טוב ?

• 6 תגובות
    • 449 צפיות
  10. שלום...עד היום הייתי משתמש בתוכנה COOLBITS ישנה תוכנה מומלצת יותר ?...

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by Goldlm,

שלום יש ברשותי בבית מחשב ישן יחסית (סלון 333MHZ) ורציתי לעשות לו OC קטן. היום מרחתי מחדש משחה תרמית, ריעננתי את המאוורר של המעבד והוא מוכן ל OC. השאלה שלי היא: איך עושים את זה למחשב ישן כזה? לא מצאתי אף אפשרות כזו ב BIOS. אמרו לי שניתן לעשות זאת על ידי שינוי בג'אמפרים, הגאמפרים זה ה CPU FSB? ויש לי טבלה כזו בלוח אם שרשום שם CPU FREQ RAT10 ויש שם אפשרויות מ 3.5K ל 5.5K, לאחר בדיקה, אצלי זה מוגדר על 5K. ניסיתי להוריד להכי למטה ולהעלות להכי למעלה-לא העלה את המהירות. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  12. Started by lordgod,

תמונה מצורפת. וד"א ב CORE לפעמים הטמפ' עולה ל50 או עוברת את ה50 מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  13. הייייי שלום לכולם תראו עשיתי OC והטמפרטורה שלי היא 58-60 Temperatures: Motherboard 58 °C (136 °F) CPU 41 °C (106 °F) SAMSUNG SP0822N 33 °C (91 °F) המחשב שלי הוא 2.4 גיגה הרץ והגעתי בנתיים ל 2.6 גיגה הרץ והטמפרטורה טובה??? יש לי מעבד של אינטל של נורט וורד זה השם שלו Motherboard Name ECS P4VXAD(+)/P4VXAS(2)/P4VXMD/P4VXMS / Matsonic MS9107C / Kobian KOB P4X266 NFSX/P4X266 WFSX/P4X266a NDSUX/P4X333 NDSX האם זה טוב?????? אה ותגידו כייצד אני מעלה גם תזיכרון ???????? לא מצאתי את זה בביוס או שבמעבד כמו שלי אני לא יכול לעלות תזיכרון זהו זה השאלה שלי תודה לעוזריםםםם.......

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by dor700,

אז כך יש לי את הלוח אם של GIGABYTE דגם:8ipe1000-g ושני לוחות של 512 (סה"כ 1024) במהירות 400. המעבד : NOETHWOOD P4 2.8GHZ הטמפ' במאמץ 35 במנוחה25 . אני לא יכל לעשות OC דרך המערכת אלה רק דרך הBIOS . משהוא יכל אולי להדריך אותי או להביא מדריך לOC דרך הביוס ?? ובקשר לכרטיס מסך: ריציתי לבדוק כמה אני יוכל להוציא מהכרטיס מסך , ומה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה רק OC : 3D:400@504 2D:400@504 MEM:400@456 1)הטמפ' במנוחה 45 במעמץ 60,הטמפ' מאפשר לי להוציא יותר ? (אני יודע שזה יותר קשור לכרטיס מסך )או שהטמפ' מסוכנת כבר פה ? 2)יש אפשרות לפתוח עוד צינורות ? אני עדיין לא יודע מה זה נותן ??? אשמח אם משהו יסביר או יביא קישור המערכת היא : P4 2.8 GIGABYTE P865i Gforce 7600gs AGP של G…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  15. צריך המלצה לקירור עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  16. שלום רב! רציתי לדעת אם המערכת קירור של thermaltake BIG WATER תיתן ביצועים טובים יותר מאשר TUNIQ TOWER בהנחה שמתוכנן OC והאם היא שקט יותר ונוחה לעבודה? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  17. קניתי שני מאווררים כאלה מנועה מחשבים, 40 שקל אחד...בעיקר כדי ליפות את המארז המשעמם שיש לי(הוספתי לזה גם קטודות UV...) המאווררים האלה פשוט אכזה, חוץ מזה שהם זוהרים ממש יפה, הם בקושי מוציאים אוויר, יש לי אחד שיושב על הצ'יפסט - אם אני מכבה אותו או משאיר אותו דלוק הטפמרטורה פשוט לא זזה אפילו במעלה (למטה הכוונה..)... כאילו זה שהוא שם או לא לא משנה כלום... בקיצור מאוד מאוד התאכזבתי מהמאוורים האלה - חוץ מיופי כשהם זוהרים הם לא עושים כלום, העפתי את המאוורר מהצ'יפסט שלי - והחזרתי את השחור הישן שיצא מאיזה מארז (הוריד 5 מעלות אחרי 20 שניות..), אתם מבינים כמה הוא גרוע?! רצוי לציין, המאווררים שקטים , אבל לא שקטים שלא שמים לב - באותה מידה כמו המאוורים הישנים שלי.... (והם לא ממש ,א…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Baz34,

צריך עזרה בבקשה למי שיש לינק טוב לתהליך OC מסודר בלוח GA-965P-DS3 אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by liordavid,

קניתי קירור חדש לכרטיס מסך שלי - Zalman Fatal1ty FC-ZV9 לאחר OC קטן - מעבד 621mhz זכרונות 720mhz טמפ' עפ"י ATITOOL בסטוק (לאחר הרבה זמן - יומיים עבודה): מעבד - 47 כללי - 40 :s05: האם הטמפ' תקינה ? מתי צריך להתחיל לפחד ? :s05: * מה המשחה טרמית הכי טובה ? (מחיר לא חשוב)

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  20. Started by Baz34,

מעבד E6420 מגיע עם מכפל תדר X8 הייתי מעוניין לדעת לכמה לדעתכם ניתן יהיה להרים אותו במע שלי שכוללת : לוח: GA-965P-DS3 זיכרון: G.skill 2G 667 Cl-5 תודה רבה למתייחסים

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by shlomi8,

שלום לכולם...בתוכנה cpuz זה מראה לי שהמתח כל שניה קופץ מ1.36 ל1.43 זה אמור להיות ככה? אולי הספק לא יציב? http://img359.imageshack.us/img359/7051/12420547fi2.jpg

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. קניתי איוורר חדש למעבד amd athlon 64 ושפירקתי את הקיים המעבד יצא איתו!!! איך אני מפרק את המעבד? זה כ"כ דבוק []

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by BarVaZ,

מדדתי את המאורר ויכול להיות שהוא 70mm? עם כן אני יכול לשים שם על הגוף מאורר של 80mm? תודה לעוזרים =]

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לשים קירור למעבד (775 slot), כאשר המארז הוא compucase a19, ולכן ה-MB יושב מאונך. גוף הקירור אם כך, ישב במאוזן. האם אין בעיה של משקל הקירור ? האם כולם שמים כככה את גופי הקירור הגדולים (סטייל BT,tuniq ודומיהם) ? כי באתר של zalman ראיתי אזהרה לגבי זה. תודה על התשובות.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  25. אני לעשה תמיד מגיע לטפר הזו ...הנחה שלי שזה טעות בטפר של חישני I2C\ המעבד.לוח אם ה TAT אומר ש 70 מעלות אבל לא נכנס ל מצב של טרוטל. לכן אם כדי להשקיע סכום של 300 שקל על VX ? אני עד היום עובד כ 8 חודשים כך ולא קרה כלום ..המחשב פצצה ..

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים