עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by polsa,

הורדתי את התכונה ובדקתי את הטמפ' ובאתי לשאול אם זה בסדר..? http://img465.imageshack.us/img465/908/10jy.jpg

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  2. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אין הרבה מה לפרט. מדובר בK6-2, במהירות 500MHZ ללא מאורר, עם היטסינק. האם יש סכנה בהפעלה כזאת או שניתן בלי בעיה? לא ידוע כמה טמפרטורת ואין אפשרות לבדוק, עד כמה שאני מרגיש זה בכלל לא הרבה.

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by midnight8,

המארז שלי מסודר עכשיו ככה: מאוורר 120MM אחד בצד האחורי ממש מתחת לספק כח מכניס אוויר (אבל הוא עושה רעש אז כנראה הוא יוצא אבל קודם אני ישמן אותו יראה אם זה יעבור) מאורר 120MM אחד בדלת מוציא אוויר הוא יושב בערך איפה שהמעבד עכשיו הזמנתי AC FREEZRE PRO 7 ואיתו ביחד הזמנתי את הקיט הזה http://tms.co.il/product/5340 הרעיון שלי הוא כזה תגידו אם הוא נשמע לכם טוב להוריד את המאוורר הקיים שעל הדלת שיכניס אוויר ממתחת להארד דיסקים (הוא לא יכניס אוויר אבל הוא יעשה סירקולציה בפנים ) לסובב את המאוור שמאחורה שיוציא אוויר ואת שתיי המאווררים הסקסים החדשים לשים על הדלת אחד מכניס ואחד מוציא מה דעתכם זה יתן לי סירקולציה טובה??

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  4. יש ברשותי מעבד 1.5 GHZ סוקט 423 ורצית לנקות את צלעות הקירור שלו (הן מלאות אבק ומטונפות) אבל קשה מאד להוציא אותם יש לי לוח אם GARIBALDI ויש שלושה קליפסים בכל צד, לא רצית למשוך אותם בכוח מחשש שיגרם נזק כלשהו למעבד, אז אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך להוציא אותו?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  5. שלום דבר ראשון אני חדש פה !!! דבר שני אני רוצה לעשות למעבד לזכרונות ולכרטיס מסך OC ... המעבד שלי זה E6600 2.4 GHZ לוח אם GIGABITE 965PDS3P שתומך עד FSB:1333MHZ כרטיס מסך RADEON X1950PRO 512MB DDR3 זכרונות 2 גיגה KINGSTON DUAL CHANNEL של 667MHZ הטמפ במנוחה של המעבד 31 ושל הלוח אם 40 . שאני יעשה OC אני יקנה את הARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO . מישהו יכול לתת מדריך איך לעשות OC למעבד כדי שיהיה לי 3GHZ ולזכרונות 800MHZ ובכרטיס מסך לא משהו רציני . תודה לעונים ...

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by aeonf,

שלום ! אני רוצה לקנות ספק כוח חדש ואיכותי! הדרישות שלי הם שקודם כל יהיה שקט - זה בעדיפות ראשונה. יש בארץ ספקים שהם FANLESS ??? שנית אני מעדיף שיהיה לו כבלים שליפים, כלומר שאני אוכל להוציא כבלים שאני לא משתמש בהם. שלישית אני צריך שהוא יהיה לפחות 350W המלצות מישהו ???

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by SharonSx,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים על ה Big Typhoon למשל: 1. לאיזה לוחות אם הוא מתאים? 2. באיזה מעבדים הוא תומך? 3. מה המחיר שלו פחות או יותר? 4. ומה הגודל שלו? (ככה שיתיאים למארז) תודה,

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך X800XT של HIS והקירור שיש לי עליו מעפן... הוא לא הקירור המאסיבי שלהם... אז ככה, הצלחתי להגיע איתו לאובר קלוק של 556/576 מ 500/500 השאלה שלי היא אם אני יכול להגיע לאובר קלוק חזק יותר אם אני ישים קירור חזק יותר או שאני לא יוכל בגלל שהזכרונות והקור קלוק כבר סחוטים?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by IG,

כשאני מעלה את הבאס של המעבד, אני בעצם עושה OC גם לזיכרון וגם לכרטיס המסך, או רק למהירות העברת המידע בין הזיכרון למעבד?

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  10. אני צריך מאוורר שיצליח לשמור על טמפ' מעבד סבירה גם אחרי OC, שיהיה די שקט ולא כל כך יקר. חבר שלי המליץ לי על הוולקנו 12, אבל הוא לא מי יודע מה מבין, אז איך הקירור? אם הוא לא טוב, תנו לי בבקשה המלצה אחרת באותו תחום מחירים, תודה.

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by oron1g,

לא מבצע OC רוצה רק שקט המעבד הוא E6300 תקציב - עד 300 שקל חשוב שיהיה הכי שקט שיש תודה, אורון

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by Arile,

שלום לכולם יש לי cooler master hyper 6 ;D שתדעו אומרים הוא מעקם לוחות, לבעלי לב חלש וכאלה.... אני עם המארז עומד compucase וזה תותח לא מעקם ולא כלום. הוא מתחבר ממש טב עם מין ברגים כאלה. לא ץריך חורים. בקיצר טמפ' המעבד היא 37 מעלות ;D המעבד הוא amd 64 3000 . עכשיו אני יודע שהטמפ' מעולות !! אבל הקטע שב everset כתוב שהטמפ' של המעבד הוא 72 מעלות !!! 32 מעלות כתוב בביוס. עכשיו אני יודע שהביוס מקור קצת יותר אמין מהתוכנה... אבל השאלה איך יש כאלה פערים מה מזייף פה ?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by player_1,

חשבתי על משהו כמו TT Big Typhoon אבל ראיתי ש-V1 עוקף אותו אני מחפש משהו להגיע עם המעבד עד ככה 3.7

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by Necessary_Evil,

שלום, אני צריכה גוף קרור לא יקר, לא רועש מידי, יעיל, ושלא יעלה על 150 שקל. כמובן שעדיף המקסימום שבמינימום.. תודה (:

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by ArielBiMBa,

טוב עברה חצי שנה מאז שהגיע המחשב החדש,ואני רוצה לעשות לו ניקוי כללי.אבל אני לא ממש סגור איך לעשות את זה בצורה הנכונה ביותר. האם מותר לנקות את כל הפנים של המחשב עם שואב אבק או זה שיכול לגרום נזק?במידה והתשובה היא אסור שואב אבק על הכל: מה מותר לנקות עם שואב אבק ומה אסור? ואיך מנקים את הרכיבים שאסור עם שואב?האם אפשר להשתמש לדוגמה במשהו כמו פן לשיער?

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by THE FOX,

מעבד 3200+ סוקט 939. ישנו מדריך המסביר איך לעשות זאת? מהו שיפור הטמפרטורה המושג בממוצע? והאם כדאי להסיר כלל את מכסה המעבד?

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  17. שלום יש לי כרגע מעבד amd 1800 xp ועליו יש את ZALMAN CNPS6000-CU http://pch.co.il/docs/pd1964125499.htm] כרגע יושב לי בלי מאמץ על 50 האם כדיי להחליף לוולקנו 12 אם ביכלל אני יראה שיפור?? כי אני רוצה לעשות אוברקלוק 1 - יש מישחה 2 - הוא מורכב טוב 3 - המארז פתוח

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  18. לא מדבר על הקירורים הכבדים הפשוטים והזולים שיש בשוק או שהמוכר מצרף לך את זה על הדרך כי שמת לו כמה אלפיות בכיס ?! תודה רבה

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by MORHAZAN,

שלום חבריה,יש אצלי מחשב פנטיום 3 שכול הזמן נופל,בהתחלה פתחתי לנקות,ניקיתי הכול ואז המחשב היה נופל כול פעם. בדקתי את הטמפרטורה הייתה גבוהה מאוד. כ 120 מעלות. פתחתי שוב ניקיתי וסידרתי הכול שוב הטמפרטורה חזרה ל 74,והמחשב עדיין קורס ולא מעלה את הווינדוס. האם הבעיה פה היא בטמפרטורה ? או שבעיה אחרת.. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  20. אני עובד הרבה עם גרפיקה ווידאו והכונן שלי לפעמים כמעט הופף ללבה! מה לדעתכם המוצר או הפיתרון הטוב ביותר לקירור? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  21. אוקיי בהיטסינק שלי יש מאוורר בחיבור ללוח אם עובד איך לומר את זה לאט! אני מחבר אותו לספק עם כבל כזה והוא ניהיה טורנדו אבל הלוח אם מכבה את עצמו כ3 שניות לאחר ההדלקה וזה קורה בגלל שהלוח לא מזהה שמחובר מאוורר למעבד והוא נותן הוראה לכבות מידית בגלל סכנה, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לעקוף את המערכת הזאת בביוס באיזה מדור ואיפה אפשרויות אני צריך לשנות כדי שהוא ימשיך לעבוד ולא יכבה גם כאין חיבור ישיר ללוח והוא לא מזהה מאוורר. תודה.

22. Started by liram21,

שלום לכולם, עשיתי אוברקלוק למעבד שלי ואלו התוצאות: מבחן בוצע ע"י: OCCT זמן: 5 דק' מעבד: core i5 2500K מהירות: 3.3GHz @ 4.5GHz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us איך המעלות ? והמתחים ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום המערכת שלי c2d e6750 asus p5k kingston pc-6400 ddr2 800 cl5 wd 500gb hec 550w win ac freezer pro 7 השאלה שלי היא: ראיתי הרבה אנשים מגיעים למהירות של 3.6Ghz עם אותו מפרט כמו שלי בלי להעלות את ה Vcore. למשל בשביל לעלות ל 3.3Ghz אני צריך לעלות מ 1.33V ל 1.5V יכול להיות שהבעיה בספק למרות שהוא אמור להיות איכותי? הבנתי שהוא לא איכותי כמו ה enermax 400W, לצערי קניתי בלי להתייעץ

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by eli_ezra,

יש מאווררים חזקים יותר מהרגיל למארז ? מה המומלצים? עדיפות לשילוב בין שקט לעוצמה ואולי גם שליטה במהירות

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by n857,

במעמץ ורגיל

• 7 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים