אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום הרכבתי מחשב חדש והטמפרטורת נראות לי מוזרות המחשב הורכב מעבד e 8600 על לוח גיגה 45ud3p . כרטיס מסך פליט 4870 ץקירור מעבד black knite ומשחה טרמית של ארקטיק הכל נארז במארז גיגהבייט אורורה 570 שהיה לי במחשב הקודם הטמפרטורות של המעבד בסביבות 50 בלי אוברקלוקינג והוא צונח ב10 מעלות לאחר פירוק הפנל הצידי של המארז. מה לא בסדר? תודה
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, קניתי שני מאווררי מארז (12025) וקירור מעבד (Freezer 7 Pro) של AC. יש לי כמה שאלות: 1. במפרט של מאווררי המארז באתר של AC (כאן: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81&data=2&disc=), כתוב שיש להם חיבור של 3 פינים. במציאות יש רק חיבור של 2 פינים. אני לא מבין את המפרט, או שיש כאן איזושהי תקלה? 2. עם הקירור של המעבד לא הגיעה שום משחה. ככה זה אמור להיות? מרכיבים אותו כמו שהוא? חוץ מזה, יש עוד משהו שאני צריך לדעת על ההרכבה של גוף הקירור הזה? תודה
-
- 16 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני עובד כיום עם 7900GT על 600/800 בלי בעיות ובטמפרטורות נורמליות. הייתי רוצה לדעת מהו המקסימום שמישהו הצליח לסחוט מהכרטיס הזה על קירור אויר (Zalman vf900). תודה.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הלוח אם שלי תואם עם ה-Silent Tower או לא? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד מאוד, קונה מחשב חדש, ואף פעם לא היה לא איזה מארז כמו האנרמקס וכל המארזים הגדולים והנוחים, שווה בכלל להשקיע או שזה בזבוז? אז ככה זה מה שאני רוצה לקנות: Chiftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver+ window + ENERMAX 350W שווה ב-970ש"ח? ואל תגידו שהחלון המוכן לי יפה, כי לדעתי הוא יפה מאוד, ראיתי אותו בגלרייה של האתר, והוא יפה מאוד, יש אותו להרבה אנשים.
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה בשבוע האחרון , בזמן הדלקת המחשב הv1 מסתובב במהירות המקסימלית שלו , בבדיקה שעשיתי בביוס אכן הוא מסתובב במהירות המקסימלית (2000 rpm ) , לאחר restart המהירות חוזרת ל"נורמל" ( 850 rpm ) מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה המוזרה הזאת ? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם ההגדרה שבכותרת תקינה? רק פעם אחת קרס לי המחשב כשהרצתי PRIME על בדיקת הזכרונות. לאחר מכן הרצתי MEMTEST כל הלילה ולא היה ERROR אחד. מהו המתח הממומלץ למעבד הזה בתדירות כזאת? הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP45-DS3R בנוסף הטמפ' שלי במאמץ מגיעה לקצת פחות מחמישים מעלות (לא עובר את ה 48-49) והמאוורר שלי הוא ונדטה 2. האם יש מקום לעלות הלאה ל 3.8? תודה.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי את המארז של סימבאדה עם החלון (מזיגזאג + קטודה) ואני רוצה להוסיף למארז חלון ממול לגשר הצפוני, שהאוויר ילך בול על המעבד והלוח אם.. בעיקרון אני מתכנן לעשות את הקדיחה עם מקדח כוס אבל אני מפחד שמרוב העוצמה של המקדח החלון יסדק ואף ישבר... איך אני יכול לקדוח בפרספקט מבלי לגרום נזק לחלון ? ??? חשבתי על לחמם קצת את החלון לפני ואז כשהוא יהיה חם ורך יותר יהיה יותר קל לקדוח בו אבל מצד שני בגלל החם שהוא יקבל הוא עלול להתעקם ולשנות צורה.. צריך עזרה
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש על בסיס i5 2400 ו 560Ti במארז V3 של טרמלטק עם מאוורר 12 סמ שקט יש לי עוד מאוורר 12 סמ שקט ו 8 cm עם PWM וכמובן עוד אחד של הקירור למעבד. מסתבר שאין לי מספיק חיבורים לכל המאווררים האלו. האם ואיפה אפשר להסיג מפצל כך שעל חיבור sys fan אחד יחוברו 2 מאווררים? האם עדיף לקנות כבר בקר שישלוט על כולם? כאמור חשוב לי ביותר השקט ומצד שני כרטיס המסך חזק ומתחממם ולכן מרעיש. האם הוספת מאוורר (שקט) בצד תעזור? מוכן להשקיע עד 200 ש"ח ורק בב"ש
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תנו שמות של רדיאטורים לקירור מים משהו איכותי אבל או לפחות איך יודעים אם ראדיטור הוא טוב (נגיד אם קונים ממוסך או משהוא) תודה... ותגידו מישהו פה פעם הכין בעצמו בלוק יש טיפים צורת שטויות וכאלה (משתמש ב cnc של אבא של atomix)
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה SensorsView Pro 2.1 חלק מהטמפ' שהיא מודדת היא SYS מה זה?? ומה זה AUX???
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לעשות אובר קלוק ככה ל2000@2400 או 2600 ככה עכשיו אני רוצה שהאובר קלוק היה קבוע לא סתם לשבור שיאים או משהו אז רציתי לדעת האם למהירות כאלה זה מסוכן ? או יכול לגרום נזק ? עכשיו אם כבר עושים חשבתי אולי לעשות גם צריבת ביוס של 9800xt ל9800pro שלי כמו שסטינגר עשה ? אני לא יודע איזה ליבה יש לי אבל זכרונות יש לי של הינקס כמו שלו f - 28 עכשיו הנה המפרט -------------------------- amd a64 +3200 clowhummer s754 מקורר על ידי משהו גנרי מksp ה spire kaster king epox 8kda3j rev2 עם קרור אקטיבי על על הגשר הדרומי או צפנוי לא יודע מה זה קיצר יש מאורר עליו זכרונות a-data 400hz 3-4-4-8 בלי שום קרור shppire radeon 9800 pro 128mb 256 bit ספק tt buterfly 480w act…
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כמעט כל סרט שאני מנסה לראות, הוא נתקע מסיבה שונה, בשני תוכנות שונות. חום מעבד עומד על 67, יכול להיות שזה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח כולם, החלטתי לשדרג מעט את המחשב שלי ואני מחפש גוף קירור טוב שיחזיק לי את המעבד שהוא p4 2400 שלו אני מעוניין לעשות OC. עכשיו התקציב הוא עד 200שקל 250גג. תודה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חום המעבד שלי,אז הורדתי 2 תוכנות: 1)AIDA 32 2)Motherboard Monitor 5 משום מה כל אחת מהתוכנות מראה לי משהו אחר לגמרי ה AIDA מראה לי 32 בעוד ש MBM מראה לי 50 . משהו יודע איזו אחת מדוייקת יותר ? או אולי תוכנה אחרת שהיא נותנת נתונים נכונים בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כשה עשיתי oc למעבד אז הגעתי ל- 2.24 GH והיה כתוב לי amd athlon xp 3200 אבל כשהעלתי ל-2.31 המחשב עלה הכל עבד טוב אבל כשה ניכנסתי ליבדוק הוא כתב לי רק AMD Athlon האים זה אומר שיש בעיה כל שהי או שזה לא משנה
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 עם לוח אם ג'יגבייט GA-8ST800 לא זוכר איזה זכרונות... הצלחתי להגיע איתו 2.09 ג'יגהרץ ב123 מגהרץ בבאס (100 זה הנורמלי) ניסיתי לעבור את המהירות הזאת אך המחשב לא נותן לי מה אני יכול לעשות? (כבר ניסיתי לעלות את המתח של המעבד והזכרונות למקסימום)
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש שאני מעוניין שיהיה שקט יחסית. לכן אני כנראה אלך על הפרקטל R3. התכנון הוא מערך CF של 6870 ולכן אני הייתי רוצה לדעת איזה קירור להציב בו. אני מעוניין בהמלצה לקירור מעבד 2500K ל - OC של 4.1 בערך כהתחלה וכן איזה מאווררים (אם יש צורך בכלל..) כדאי להוסיף למארז (שמגיע עם 2 מאווררים בלבד - 1. קדימה 2. אחורה) מבלי לאבד יותר מדי את אלמנט השקט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני יודע שכאשר מבצעים Overclock לחומרה אז אין יותר אחריות אבל: נאמר ואני משתמש בתוכנה של nVidia- nTune יורד האחריות? אני כמעט בטוח שלא אבל עדיין... ושאלה שניה: נאמר ועשיתי Overclock למעבד ולאחר מכן החזרתי, הFSB חזר לנורמלי של החברה, האם יש אחריות? או שאפילו אם לשניה אחת המעבד שלי היה Overclocked אז אין לי אחריות? שאלה שלישית: נאמר ועשיתי Overclock האם ישנה דרך לדעת האם או בכמה חיי המעבד / החומרה שלה נעשה Overclock יתקצר (אם בכלל)?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת הספיד פאן,ואשמח לקבל עזרה, ולדעת מה אומר כול אחד מהמעלות שהתוכנה קוראת. צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל שנראה כך: הועבר למחשב חדש שבניתי, ויושב בתוך מארז P183. למרות שהמארז אמור להיות שקט, יש רעש חזק למד שנגרם מהאוויר שהמאוורר דוחף (במנוחה). יש לי אפילו את הרושם שהרעש חזק יותר ממה שהיה ב- HEC 6A. אשמח להמלצות לקירור שקט שיעשה את העבודה בכרטיס הספציפי. 150 ש"ח מאמין שיספיקו, מוכן לחרוג במעט. (במחיר גבוה יותר כבר משתלם לי למכור את הכרטיס ולקנות אחד חזק יותר).
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אוברקלוקינג למחשב די ישן(מפרט בתמונה) עם ספק כוח 400W ו3 מאווררים די סבירים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להזמין מערכת קירור מוכנה יעניי באתר יש חבילה קירור מוכנה יש 2 סוגים מה עדיף לי לקחת http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_972&products_id=33549 או http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_946&products_id=33430 אני צריך תשובה דחופה כי אני עומד להזמין אך קשה לי להחליט מה עדיף לקחת אחד מהם ותודה !
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם יש סיבה לקנות חומר אחר ממה שמגיע עם המאווררר או שהוא בסדר גמור? המחשב עדיין לא מורכב, מחכה לכל החלקים ואז אפשר יהיה להרכיב. המעבד הגיע TRAY בלי שום דבר.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-