אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
*היה כבר את זה אבל נעלו אותו שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להזמין מערכת קירור מוכנה יעניי באתר יש חבילה קירור מוכנה יש 2 סוגים מה עדיף לי לקחת http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_972&products_id=33549 או http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_946&products_id=33430 אני צריך תשובה דחופה כי אני עומד להזמין אך קשה לי להחליט מה עדיף לקחת אחד מהם ותודה !
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם. השאיפה היא ביצועים טובים יותר בשעת משחקים כבדים. אילו הרכיבים של המחשב שלי: NVIDIA geforce 8800GTS 640 intel core 2 cpu 6600 2.40GHz זיכרון 2MB 667Mhz לוח אם Gigabyte GA945 משהו... אם זה קריטי תגידו לי ואתאמץ יותר לדעת מהו הדגם המדוייק... עשיתי את בדיקת מעלות בתוכנה ATITOOL והממצאים הם כלהלן: במצב רגיל 67 מעלות ובמצב של מאמץ ע"י בדיקת הארטיפקטים זה התייצב על 86 מעלות. מה עליי לעשות כדי לשפר ביצועים בעת משחקים כבדים? הבנתי שאפשר להעלות את מהירות המאוורר של כרטיס המסך ואז להמהיר את כרטיס המסך, נכון הדבר? אם כן, איך עושים את זה? ואם לא, מה בכל זאת באפשרותי לעשות כדי לשפר את הביצועים, תוך שמירה על יציבות המערכת? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד intel E6300 1.86Ghz וכיוון שאני לא חושב שאני יצליח לעשות OC למעבד אז חשבתי אולי חנויות יכולות לעשות לי תמורת תשלום.. מישהו יודע אם tms,iqpc,foxpc,skypc או כאלה עושים?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לחצו להגדלה. הכרטיס מסך נמצא במנוחה. תראו את ההבדל בין הליבה והזיכרון לבין השיידרים! במאמץ, הליבה והזיכרון על 50 מעלות והשיידרים על 75 מעלות... האם הטמפרטורה של השיידרים חשובה? ולמה כזה הבדל משאר כרטיס המסך? בתוכנה GPU-Z מופיע אותו חיישן עם אותה בעיית התחממות. נ.ב. בתמונה המעבד מקודד סרט אז אל תתיחסו לטמפרטורה שלו.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר למהירות של הזיכרונות והליבה של הכרטיס שלי, אני מנסה להעלות את המהירות דרך הלשוניה של הclock frequencies באפשרויות של הכרטיס אני משנה את המהירות עושה את ה test settings מאשר וסוגר את החלון אבל כל פעם שאני יפתח מחדש את החלון אני רואה שהמהירויות חזרו למצב רגיל. למה??? ועוד משהו למה אחרי שאני משנה את המהירות של הזיכרונות המחשב נתקע בtest settings ? אה יש לי GF4 440 MX ו-DX9 ו את הדטניטור 41.09
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב פנטיום 4 3 GHZ בעל ליבת פרסקוט והמעבד שלי במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ מגיע לסביבות ה 70 רציתי לדעת כיצד אפשר לבנות סירקולציה טובה במארז איזה גדלים של מאווריים צריך?? כמה מאוורים מכול גודל??? מי צריך להכיס ומי להוציא אוויר??
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קראתי את מה שיש בפורום וגם במקומות אחרים, אבל אני עדיין לא סגור על זה? וגם שמתי לב שמחקו את ההשוואת קירור לכ. מסך.... אני משער שמעדכנים את זה עכשיו... לכן אני אשאל, מה הקירור הכי טוב לכ. המסך שלי? 9600XT כמובן. אני מעוניין לעשות לו OC עד שאני אשדרג את המחשב גרוטאה שלי... ;D תודה מראש... כמו כן אני אשמח לדעת מה הטמפ' המשוערת שלו ללא OC עם איוורור סטנדרטי ותקין?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ובו הכרטיס מסך 2900PRO אני רוצה בעוד איזה חודש לעשות אוברקלוק(בינוני-רציני)כדי להגיע איתו ל2900XT ומעלה. אני רוצה קירור טוב לביצועים יותר טובים על איזה אתם ממליצים. אגב הסתכלתי על המחירים ואין לי בעיה בתקציב זאת אומרת שמה שאתם מציעים אני יקח(ללא תקציב) אם זה חשוב אז יש לי מארז NZXT APOLO כרטיס מסך 2900PRO קירור למעבדArctic Cooling Freezer 7 Pro ועוד משהו..יש לי קירור למארז Glacialtech 120mm case fan hydrodynsmic bearing 18dba 36cfm אני רוצה להוסיף עוד אחד (כניראה באותו זמן שאני קונה את הקירור לכרטיס מסך)...על איזה אתם ממליצים(שיהיה שקט,קריר,אין תקציב) תודה
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Seviews&file=index&req=showcontent&id=29&page=3 מישהו יודע איפה ניתן להשיג את חומר הפלא הזה???? תראו איך הוא מול ה 3! ב5 פחות מ ה 3!!! וואו מכובד!!
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
geforce 7600 gs agp ראיתי את הטמפרטורה בתוכנה של ג'יגבייט (אולי הם טעו?)
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר איך להשתמש בתוכנה?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי שיש כמה וכמה אנשים שקנו לאחרונה היטסינק Big Typhoon. מישהו יכול לספר לי עם איזה חיבורים ללוח זה מגיע (ועדיף תמונה אם יש). למה אני שואל? כי ראיתי באתר שלהם שיש חיבורים מסוג אחר - H עבים שבכל מיני אתרים ראיתי שהם סיפור לחבר ללוח שלי כי אין מקום (תראו בתמונה). שאלתי את ABIT הם שלחו לי תמונות עם חיבורים דקים יותר (צירפתי תמונה - רק שמישהו יגיד לי אם הBT מגיע עם החיבורים האלה). [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש.... אפשר לראות פרטים פה בצד במפרט שלי.... עכשיו שימו לב לטמפרטורות שרשום לי לפי אברסט... זה בזמן מנוחה ששום דבר שאמור להשפיע פועל... יש לי 2 מאוורים של 120 ואחד של 80 וזאת התמונה של המחשב שלי מפנים... עכשיו זה נורמאלי? ואם זה הטמפרטורה במצב idle מה יקרה שאני משחק?! זה לא יותר מידי???? תודה מראש על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום בפעם הראשונה אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי... זה המפרט : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות: DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB איזה צעדים ראשונים אליי לעשות בשביל אוברקלוק?? מה הטמפרטורה שאמורה להיות למעבד בשביל לעשות זאת??
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה בשבוע האחרון , בזמן הדלקת המחשב הv1 מסתובב במהירות המקסימלית שלו , בבדיקה שעשיתי בביוס אכן הוא מסתובב במהירות המקסימלית (2000 rpm ) , לאחר restart המהירות חוזרת ל"נורמל" ( 850 rpm ) מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה המוזרה הזאת ? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות משאבת מים רגיל (דוגמאת ALTMAN ) השאלה היא איך אני גורם לה לפעול רק בעת הדלקת המחשב? וכן האם אפשר לחבר אותה לספק ולא בקבל חשמל רגיל לשקע חשמל סטנרטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR אני הולך לעשות לו OC החלקים שאני הולך לקנו הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 ועכשיו אני לא יודע איזה קרור לקנות לזיכרון יש 2 אפשרויות 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=788 שזה גם עולה פחות 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=1567 וזה כמובן עולה יותר מה ההבדל ביניהם ומה יותר כדאי לקנות? ויש עוד משהו שכחתי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן ... קניתי מערכת קירור של זלמן ואיתה בא גם נוזל קירור של זלמן (500מ"ל) ואותו צריך לערבב עם 2 ליטר מים מזוקקים. לא ידעתי איפה לקנות אז עירבבתי את הנוזל קירור עם 2 ליטר מים מינרלים. האם זה אותו דבר ולא יהיו עם זה בעיות???
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
שלום, המפרט הבסיסי של המחשב שלי הוא זה: AMD Athlon XP 2500+(Barton) 512MB DDR3200 TwinMos RAM MSI K7N2 Delta-L MoBo(with latest BIOS version) Volcano 9 Smart&Silent Compucase 6A19 Case ניסיתי לעשות Overclocking למחשב. העליתי את מהירות ה- FSB מ- 166MHz ל- 200MHz, עשיתי סינכרון של 1:1 בין הזיכרון ל- FSB והעליתי את המתח המגיע למעבד ל- 1.75V. המחשב עלה כמו שצריך והגיע לחלונות, והחלטתי להריץ את Prime95 לבדיקה. שמתי את המאוורר על המהירות הגבוהה ביותר שלו(5000RPM) והרצתי את התוכנה על האפשרות השנייה(חום גבוה ובדיקה אינטנסיבית של המעבד). לאחר כ-4 דקות המחשב נתקע. במשך כל הפעולה של Prime95 עקבתי אחר הטמפ' דרך התוכנה של MSI הנקראת PC Alert. לפי התוכנה, המחשב נתקע כאשר המעבד הגיע…
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 עם מאורר סטנדרטי של המעבד INTEL משום מה מדי פעם הוא מפסיק ואחרי חצי דקה - דקה הוא חוזר לעבוד. זה פתאום קרה לי, שנה שלמה הוא עבד מצויין. יש למישהו רעיונות? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לוח אם - Kn9S מעבד - Athlone X2 3800 + ספק - 450 PNR FSP זיכרונות בדואל - 667 MHZ (ואיזה 700 + האוברקלוק של הזיכרונות אוטומאטית כשאני מעלה את המעבד .. לגיטימי ) למעשה אני לא מצליח לייצב אותו על 290 אבל המחשב כן מבצע POST ומגיע לטעינה - שם הוא כושל,נתקע או עושה ריסטרט על 302 FSB . אני לא מצליח לייצב את המעבד - מה עליי לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מקס' 4 תמונות לכן כאן השלבים באופן "גס" [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לא מצליח לפי המדריך שדניאל כתב בסטיקי - השינוי של האחוזים לא עובד לוח אם - ASUS MAXIMUS מאוורר SILENX (מחובר עם 3 פינים) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-