עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by EVGA-yuvalll22,

אז ככה אני צריך המלצה לקירור מעבד בתקציב עד 250 שח שיעשה עבודה לOC צרכים: * סוקט 1156 *קירור טוב לOC *ללא צורך פירוק מלוח אם *חנות עדיפה KSP ,אם אין אז לא חשוב איזו חנות *תקציב עד 250 שח אפשר חריגה +- תודה

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  2. זה מחשב חדש.. אני משתגע!!!! עשיתי OC באמצעות התוכנה של GIGABYTE (דרך הווינדווס) הגעתי לבערך FSB של 350MHZ ואז היא אמרה לי לתחיל מחדש את המחשב. הפעלתי מחדש ועכשיו המחשב לא מגיע בכלל לביוס... הוא מפעיל את המאוררים (בקושי), האורות הירוק וכתום נדלקים ונכבים תוך 2 שניות. ולמען השם אני לא מצליח להוציא את הCMOS! (חשבתי שזה יעזור...) הצילו! (מפרט ראשון בצד) נפתרה הבעיה! הצלחתי להוציא את ה-CMOS.. החזרתי אותו והכל פועל כשורה.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  3. הדלקתי היום את המחשב כשחזרתי מהבסיס שבמקום לעלות את המערכת הפעלה הביוס החל להריץ כל מיני בדיקות ששם הוא מציין שיש מקלדת עכבר ועוד כמה דברים שמחוברים למחשב שבסוף ההודעה היה כתוב במפורש OverClocking failed! זה לא מובן הרי לא ניסיתי לבצע אוברקלוק אז למה הלוח אם שלי מבצע פעולה שכזאת? Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz ASUS P5P800S OCZ 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  4. אני רוצה קצת להיתעלל במארז של המחשב הישן שלי המטרה לצבוע את כולו בשחור מראה (חלק) ושבצד המארז יהיה חתוך " INFECTED MUSHROOM " ושהוא יזהר בכחול אחריי שאני ישים איזה לד . רציתי לשאול האם כדאי שהאותיות שאני חותך האם כדאי שהם יהיו רק בעליי קוים ישרים ....או שהם יכולים להיות גם מעוגלים ואז זה בטח מצריך דיוק של ממש. אם מישהו יכול להביא לי איזה שבלונה יפה של האותיות אני ישמח ......כי היחיד שמצאתי זה זה INFECTED MUSHROOM ועם איזה מכשיר כדאי לחתוך?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by sharmeiri,

מעבד ATHLON 3500 64 BIT AMD מישהו יכול לומר לי מהי טמפרטורת המעבד ?(מצופת תמונה) יש גם את הטמפרטורה של ה CORE שהיא 45 C ולפעמים מגיעה ל51 ול 52 ויש אייקון של אש במקום ה וי .האם זאת הטפ' של המעבד או של הליבה בלבד ומה זה בדיוק מביע. תודה למשיבים -מקווה שאני בפורום הנכון נ.ב: יש שם טמפ' (השניה מלמעלה) של 53 - ,כלומר מינוס 53 מעלות צלזיוס-די קריר היתי אומר . מה זה, אולי זה באג כלשהו ?! תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

ישלי מאוור אחד של 120 ועוד מאוור אחד של המעבד... אני רוצה להוסיף עוד אחד של 120 או 80 עכשיו,יש לי ספק 300 W האם הוא מספיק בשביל זה??!? ???

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by elad2k,

איפה זה נמצא? בביוס? ותחת איזה שם? יש לי לוח ABIT AN7 והדבר היחיד שראיתי זה שאפשר לשנות את התדר של ה AGP שאצלי זה נמצא על 66MHZ זה מה שקשור לנעילת AGP? ו 66MHZ זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by K0sTa,

כמה מקסימום אפשר להגיע איתו באוברקלוק עם קירור טוב? בתוכנה ATI Tool

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by lior51,

טוב הכל התחיל שהמחשב שלי התחיל להיתקע אז הורדתי אוורסט ובדקתי את טמפרטורת החלקים וראיתי שהכרטס מסך שלי מגיע ל 120 מעלות ושפתחתי את המחשב הכרטיס היה חם מאד והמארר שלו כמעט לא בסתובב אז הלחתי לחנות לקנתי מאוורר גדול והתקנתי אותו על הגוף קירור אבל המאוורר עצמו לא מוציא אוויר חם הטמפ' ירדה ל 100 מעלות אבל שאני מפעיל את WoW זה עושה לי בעיה כמו פה http://www.ohel-shem.com/~lior/wow.png אני מריץ את המשחק תמת לינוקס אבל זה נירא לי משנה זה נירא לי יותר קשור לכרטיס מסך כי הבעיה הזו מתחילה רק אחרי איזה 10 שניות ושאני בודק שוב את הטמפ' זה רושם לי 140-145 (במאמץ שאני משחק) עכשיו אני לא יודע עם זה היגיוני או שזה באמת הבעיה חשוב להגדיש שהכטיס מסך שלי הוא Nvidia 6600 מה אתם מציעים לי לעש…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  10. האם הוא מגיע עם הבלוקים זאת אומרת שאתה קונה את כל החבילה והאם בשלב מאוחר יותר ניתן להוסיף בלוקים לכרטיס מסך נגיד ולדיסק הקשיח?

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by Hatori_Hanzo,

היי, רכשתי שילוש חדש: מעבד-AMD FX 8350 לוח-GIGABYTE GA990XA-UD3 זכרון-G.SKILL 1866MHZ בהדלקה ראשונית הכל בסדר,אח"כ..חוויתי קריסות כל כמה דקות,אמרתי אולי משהו בהרכבה,עברתי על הכל,בקיצור אחרי כמה וכמה בדיקות גיליתי שסטיק אחד של הזכרונות דפוק,נשארתי עם סטיק אחד של 4GB(אין בעיה בסלוטים של הזכרונות בדקתי,הסטיק השני דפוק) ,לבינתיים הכל תקין כולל אתמול בבוקר שהיה יום חם(הבית היה סגור חום איימים בלי מזגן טמפרטורות בשמיים),התחלתי להריץ בדיקה של פריים95,יצאתי לעבודה(ללא אוברקלוק כמובן הכל במהירות סטוק) עד לחמש בערב כשחזרתי,אמרתי לעצמי אם המחשב שורד את זה הכל תקין פלוס פלוס בשאר המערכת.חזרתי הביתה היה לוהט ישר הדלקתי מזגן..אני בא למחשב וואלה שרד הפריים95 עדיין רץ ברקע.שמחתי מא…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by yotamavi,

שלום לכולם, מבקש המלצות למאוררי 80MM למארז. חשוב לי שאחד יוכל להכניס אוויר, והשני להוציא, ושיהיו שקטים-חרישיים.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by Ariel_tangi,

אני עובד כיום עם 7900GT על 600/800 בלי בעיות ובטמפרטורות נורמליות. הייתי רוצה לדעת מהו המקסימום שמישהו הצליח לסחוט מהכרטיס הזה על קירור אויר (Zalman vf900). תודה.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  14. המון גופי קרור חדשים נכנסו לחנויות בתקופה האחרונה.. ניהיה סלט אחד גדול. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  15. האם המאוורר המדובר יתאים ל1155 או ל1156? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by shalbik,

התזמונים המקוריים של הסטיק הם: 2-3-3-8 וזה קצת לא משו, אם מישהו יכול להגיד לי לכמה אפשר להוריד את התזמונים בלי לקרוע את הסטיק עם מתח ובלי לגרום לו נזק כלשהו.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  17. הייתי רוצה לדעת אם הוא אמין ועמיד, לדוגמא אם הסנסורים שלו חזקים או נקרעים בקלות הכי חשוב, האם קריאת הטמפ שלו אמינה ומדוייקת יותר מלוחות האם ובשורה התחתונה.. האם הוא שווה השקעה כספית של 300 שקל (כי אני לא סומך על קריאת הטמפ של nf7sl) תודה. עריכה: הא כן ושחכתי לשאול גם דבר מאוד חשוב, על כמה מאוררים הוא שולט האם חייבים לחבר לו מאוררים (אם אני לא מחבר מאוררים מה יקרה?) ואיזה חיבור למאורר יש לו (3 פינים, 4 פינים, או חיבור חוטים)

• 17 תגובות
    • 822 צפיות
  18. שלום לחבר שלי יש qx9650 והוא רוצה לעשות oc כבד ביותר. איזה קירור כדאי לו לקחת מים,מאורר או משהו אחר? עריכה חברי שלי משוגע

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by ralf7253,

טוב אחרי הרבה זמן שלא החלפתי משחה טרמית למעבד הוא נדבק להיטסינק ואני מפחד לשבור משהו. (גם ככה הוא יצא מהתושבת בעצמו ללא הרמה של הידית בתושבת AM2) אין נזק נראה לעין. אני מרענן משחה עקב התחממות ל60 מעלות בIDLE אז וויתרתי על בדיקות מאמץ. יש רעיונות להפרדה בזהירות?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  20. ישלי כרגע 120 של וואנטק סטליט' השאלה שלי אם אני יחליך אותו ב120 SF2 הוא יצרוך יותר חשמל או כמו הוואנטק?

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  21. היי חברים אני לא חושב שהעוצמה של המאורר שעל המארז שלי הכי חזקה כי יש ל שלוש שלבים יש לי מארז אנטק סונטה 3 אני מעוניין להגביר את המאוורר שלה להכי חזק איך אני עושה את זה? ד''א המאוורר זה אנטק טרי קולר 120MM

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת לא מצליח לייצב ועד שאני מצליח לייצב (במתח גבוה בלבד 1.3750) אני מקבל תוצאה של 1400 ב-3DMARK (שכרגע אני מקבל על התדר הנוכחי 1850) זה ממש מבאס אותי... אני בתקווה להגיע ל-4GHZ יש לי אפשרות לשנות את המכפלה בין 12-14 וכך אולי תתנו לי רעיונות לקומבינציות שונות לתדר... כרגע אני 14X265=3.7 במתח 1.3455 אני חושב שאני על המתח הזה אני לא בטוח אני אבדוק ויחזור לפה עוד פעם עם תשובה(כאשר הסטוק הוא 1.3250) בביוס נתתי מתח +0.1 בכולם חוץ מבזיכרון כי אין טעם הם לא OC (תקנו אותי אם אני טועה כי אני במחלק 1:1 ככה שאני על 530 ואני יכול עד 533 בלי OC) הטמפ': 43-46 מעלות במנוחה במאמץ: 55-60 מעלות תודה לכל העוזרים מחכה לתשובות

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  23. שלום, אני מרכיב מחשב חדש שאני מעוניין שיהיה שקט יחסית. לכן אני כנראה אלך על הפרקטל R3. התכנון הוא מערך CF של 6870 ולכן אני הייתי רוצה לדעת איזה קירור להציב בו. אני מעוניין בהמלצה לקירור מעבד 2500K ל - OC של 4.1 בערך כהתחלה וכן איזה מאווררים (אם יש צורך בכלל..) כדאי להוסיף למארז (שמגיע עם 2 מאווררים בלבד - 1. קדימה 2. אחורה) מבלי לאבד יותר מדי את אלמנט השקט. תודה.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by Or ei,

אני משתמש במעבד P3 733 לאחרונה אני רואה פה כאלה שעושים OC למעבד הזה ולא מתקרבים אפילו למעלות שיש אצלי (46-7) אני משתמש בגולדן אורב + משחה ג'נרית במנוחה זה 32-33 במאמץ זה 45-47 המארז שלי(tower) פתוח (+ שני מאוררים ) יש קצת בלגן בחוטים אבל לא נראה לי שזה הכי משנה כשהוא פתוח .... יש למישהו הצעות איך אפשר להוריד את המעלות ? יכול להיות עידכון ביוס יסדר את החיישנים?? (במידה והם הבעייה פה)

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by eitan_amrami,

איפה אני משיג ציוד למודינג במדינתנו הקטנה, ואיזה ציוד?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים