עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Idan-h,

יש לי כרטיס GF4 MX של Inno3d (אני יודע שהחברה לא משו). אם אני לא טועה הכרטיס הוא SE למרות שהדרייבר ושאר התוכנות מזהות אותו כMX רגיל. אני חושב ככה כי המהיריות שלו הן: ליבה -250. זכרון -332. יש לי קובץ REG שבעזרתו אני מוסיף ערך OC לדרייבר של NVIDIA ובאמצעותו אני יכול להעלות את הליבה והזכרון. כמה אני יכול להעלות לזכרון ולליבה בלי סיכון גדול מידי? לא יודע אם זה קשור אבל הנה הטמפ' של המחשב במנוחה: לוח -32 33. מעבד - 35-38, אם יש מזגן אז 33. ולשאלה - האם הGF4 MX שלי הוא 128Bits? הגיוני? הזה מידע עליו מאוורסט: Memory Bus Properties: Bus Type DDR Bus Width 128-bit Real Clock …

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  2. היי, אני מתכוון לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray על איזה גוף קירור (היטסינק ומאוורר) אתם יכול להמליץ לי בתקציב של עד 150+- (גג 200) שיקרר אותו במידה מספיקה? תודה.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by BandiT,

שלום. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 אני לא יודע איך לחבר מאווררים, כלומר איזה מאוור לאיזה כניסה. אז ככה יש לי בלוח חיבורים ל 3 מאווררים.. CPU FAN SYS_FAN NB_FAN המאווררים שיש לי הם. 2 מאווררים של 12 ס"מ מאוורר 1 למעבד וזהו.. משהו יודע מה זה החיבור הזה NB_FAN? יש לו חיבור ל 2 פינים ולא ל 3 כמו SYS_FAN

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

אז ככה קניתי את ה ALX 800 (יותר נכון קנו לי) והוא נראה ממש חמוד הוא ממש קטן!!!!! יותר קטן ההטסינק של spire הוא מאוד קטן... אז ככה עוד לא חיברתי אותו... ואני יודיע לכם עוד בהמשך איך הוא מקרר והכל. (איתו קניתי את ה vantec spectum UV 80mm )

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  5. במחשב החדש שקניתי יש 2 מאוררים במארז. האנשים הטובים ב KSP לא תרחו לחבר את ה מאורר בקדמת המארז אלא רק את זה שמאחור. בלוח-אם (GA-K8NF-9) יש חיבור למאורר אחד בלבד למארז, לאן אני אמור לחבר את המאורר השני של המארז? דבר נוסף: בלוח-אם יש חיבור נוסף למאורר ללוח-אם עצמו. בניגוד לציור בחוברת שבאה עם הלוח, לא מותקן אצלי שום מאורר על הלוח-אם, רק צלעות קירור. זה תקין? אגב, אם אתם תוהים למה אני פשוט לא מחבר את המאורר השני של המארז לחיבור של המאוור של הלוח אם, זה בגלל שמספר הפינים לא תואם (2 במקום 3).

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by idani1983,

האם משחת קירור של GIGABYTE תיהיה טוב לכרטיס מסך 7800GT תודה רבה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by THE FOX,

http://www.vr-zone.com/?i=4409&s=16 אין ממש תוצאות באתר של AMD לאחר חיפוש קצר... אז מאיפה משיגים את התוכנה הזו? לינק?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  8. Started by Rhx,

שלום אני זקוק לשתי מאוררים מהחנות noacomp , בתקציב של 50 ש"ח לכל אחד מהם , אממ שיהיה שקט לא מרעיש מידי ואם זה בא עם לד אז בכיף , ראיתי שגם חלק מן המאוררים יש עליהם שליטה חיצונית אבל ראיתי שזה עולה יותר - תודה רבה לכל העונים. אם אתם ממליצים על מאורר אחד טוב ב100 שקל והוא באמת לא מרעיש ועושה עבודה טובה גם אפשר,לא חייב שניים. לא יותר מ100 ש"ח בבקשה - תודה.

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by Pika007,

כרטיס המסך הראשון הרציני שלי, ה X800GT, עבר היום את ה OC הראשון שלי ;D אחד השיקולים בקנית הכרטיס מהתחלה היה אם הוא OCer טוב, ככה שאני אוכל להחזיק בו לאורך זמן בלי להוציא סכומי עתק. החלטתי לקנות X800GT כי הוא מוציא תוצאות טובות בהרבה מה 6600GT והבדל המחיר היה בדיחה הלכתי על Powercolor בגלל הקירור החביב העובדות- הכרטיס עלה לי 1120 ש"ח מהירות ליבה בסטוק- 475 מה"ץ מהירות זכרונות בסטוק- 490 מה"ץ ועכשיו *פם פם פם* עם קירור הסטוק של הכרטיס, פתחתי את ה ATI tray tools ועשיתי Find max gpu כאמור. 490- עובר חלק. 495- עובר חלק. 500- עובר..... 520.... עובר...... 540....... עובר..... 560...... עובר........ ב 587 כבר החלטתי שמספיק להיום, השארתי אותו לבדוק ארטיפקטים ל 10 דקות, חזרתי, ואין…

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by JeW BoY,

כאמור אני מחפש משהו להחליף את הקירור שהגיע לי עם הכ. מסך של GIGABYTE שמחזיק לי את הליבה של הכ.ס מסך על 63+- מעלות במצב מנוחה וגיע עד ל 80 בFEAR (מוזר שבBF2142 הוא לא עובר את ה 73, כך גם בHL EP1) הבעיה היא שבהרבה מקומות ראיתי שדווקא הכרטיס הזה של AGP לא נתמך על ידי הרבה קירורים סטרדנטים כך לדוגא ה Thermalright V-1 Ultra שקראתי עליו בביקורת http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/9/ (ורשמו שהוא כן נתמך למרות שהאתר אומר שהוא לא מכסה את הכול או משהו כזה http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_v1ultra.htm ) באתר גם יש את הקירור הV1 הקודם (לא דג האולטה) אבל איך שהבנתי הוא מגיע ללא היטסינקים לזכרונות אני צריך עזרה בקניה קישורים לאמצעי קירור בארץ ו…

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  11. המאוורר SPIRE שהגיע עם הathlon 1.4 שלי כבר מתחיל להשמיע רעשים מעצבנים. אני לא הולך לבצע overclock אי פעם ולא איכפת לי מטמפרטורה של 55 מעלות של המעבד... אני המלצה לגבי יחידת הקירור הכי שקטה שניתן להשיג בארץ. יש בכלל קירור פאסיבי למעבדים? -בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by Modan2,

יש לי gigabyte 7vaxp-a ו AMD 2200+ תודה :-*

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  13. שלום לכול קוראי ההודעה.. אני חדש באתר שמי הוא נתי אני גר באזור זה ליד חולון ***אין פירסום בחינם*** בכל מקרה רציתי לשאול בקשר לחומר הנקרא "גריז טרמי" רציתי לשאול איפה אפשר לרכוש טיובה של החומר כי אני לא מוצא בחנויות הקרובות לביתי ואם שווה להשקיע על החומר הזה בכלל כי בדקתי על המעבד שלי (P4 1700) אין בקושי והוא בשכבה ממש דקה אז תודה מראש לעונה לי להודעה והאייסיקיו שלי הוא 174274205 מי שרוצה להכנס לדבר על כל דבר בכיף נתי.... עריכה מנהלתית: אסור לפרסם בפורום.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by NuXeR,

איפה יש חנויות לחלקים של מודינג וקיטים (עדיף מהארץ ואם לא אני צריך משלוח לארץ כמה שיותר בזול..) תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by orends,

שלום, אני מבין במחשבים, בחומרתם, באוברקלוקינג ועוד אך עכשיו אני רוצה להתחיל לעסוק במודינג. אז ככה, אני יתחיל בפשוט. יש לי מכסה 5.25 ואני רוצה לשים בו נורות בצבעים מסוימים. (קטנות כאלה...) עכשיו, אולי לעשות גם מתג למשהו או להדלקת הנורות בוכיבויים (אולי כל אחד נפרד) אולי אפשר לעשות מן אנימציה כזאת בינהם כלומר, אחד נדלק אחריו השני והשלישי וככה זה חוזר... ויש מתג שמשאיר אותם דלוקים כרגיל. אני לא ממש מבין איזה נורות לקנות? רגילות קטנות כאלה? צריך בית נורה או לא? איך מחברים אותם לחשמל? דרך הספק או דרך ספק קטן משלהם? תודה מראש! אורן

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  16. Started by ElEmEnt,

<אין פירסום חינם./>

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by yanivbes28,

מעוניין לעשות אובר קלוק ללוח אבל אני לא מוצא את האפשרות בביוס זה קצת מוזר לי היה לי לוח של אסוס ישן אז לא היתה לי בעיה לעשות אובר קלוק כי הוא היה נוח ואפשר למצוא את כל האפשריות אבל כאן אני לא מוצא כלום אם משהו מכיר את הלוח ויודע איך אפשר לעשות את זה אני מודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by jean-paul,

שלום, רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים לערך ובחנות עשו לו OC מעבד c2d e7300 ל 3.2 . לאחרונה שמתי לב בתוכנה cpu-z שהתדר יושב על 2.6. העמסתי את המעבד עם תוכנת OCCT והוא לא עולה ל 3.2. בביוס עדיין מוגדר 3.2. האם זה הגיוני? לוח אם gigabyte ep43-ds3l. האם אפשר לשמור את ההגדרות לאפס ולעשות מחדש?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. היי. אחרי ששדרגתי מאוורר למארז (noctua) וקירור חדש למעבד (Vandetta), וביצעתי Q Smart fan בביוס, כל שנשאר הוא להוריד את כמות הרעש מההארדיסק. הוא מגיע ל42 מעלות וקצת מרעיש לי. האם קיימת אפשרות לווסת את הטמפ' שלו איכשהו או שעדיף לי לחשוב על דיסק חדש ? ??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by DJ_Yaniv,

צריך תוכנה ל OC לכרטיס מסך HD4870

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  21. יש לי בעיה שהתחילה בשבוע האחרון , בזמן הדלקת המחשב הv1 מסתובב במהירות המקסימלית שלו , בבדיקה שעשיתי בביוס אכן הוא מסתובב במהירות המקסימלית (2000 rpm ) , לאחר restart המהירות חוזרת ל"נורמל" ( 850 rpm ) מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה המוזרה הזאת ? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by Screw_Master,

לילה טוב לכולם, עכשיו כשיש לוח, ויש קירור ללוח, ויש קירור למעבד, אפשר להתחיל לעשות אוברקלוק. משום מה, כתוב לי ב-CPU-Z שאני על T2, מה שעם ערכת שבבים מסוג P35 לא אמור לקרות. בלוח מסוג GigaByte GA-P35-DS3, איך אני מוריד אותו ל-T1? אני מעוניין שהזכרונות יעבדו במקסימום מהירות שלהם. אני מניח שאחרי שאני אקבל תשובה, אני אהפוך את הדיון הזה ליומן האוברקלוק שלי, אז אני אשנה את הכותרת בהמשך. בינתיים אני בודק יציבות באמצעות IntelBurnTest (LinPack) ו-OCCT לסירוגין, פעם 30-50 מבחנים של זה ופעם 4 שעות של זה. אני כרגע בביוס על מתח של 1.4V למעבד, 0.1+ לזכרונות, ל-FSB ולגשר הצפוני, כשה-PCI-E נעול על 100. כרגע אני על FSB של 267MHz, מה שאחרי מכפלה של 9 נותן לנו תדר של 2403MHz. זכרונות במהירות…

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by erbrt,

כרגע הוא עומד על 3730 MHZ, במתח של 1.35, אני רוצה לעלות לפחות ל-4000. כרגע הטמפ' במנוחה היא על 38 מעלות ובמאמץ לפעמים מגיעה ל59. אני לא ממש מבין בזה ולא רוצה לשרוף משהו. ניסיתי לחפש פה בפורום לגבי מה עושים ולא ממש הבנתי\הצלחתי. המפרט שלי רשום מימין. הנה 2 תמונות מהBIOS. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  24. יש לי אי6600 עכשיו הבעיה היא שהוא אמור להיות 2400ghz ומשומע שאני בודק עכשיו הוא רק על 1600 עכשיו הוא משתגע כזה הוא כאילו כמה שניות על 1600 ואז עולה ל2400 ושוב כמה שניות 1600 ואז לשניה עולה ל2400 אני באמת לא מבין את זה אף פעם לא בדקתי את זה לפני זה פעם ראשונה שאני רואה את זה השתמשתי בתוכנה אורסת + cpuz לבדוק ושניהם אותו דבר זה פגם במעבד עצמו ? זה בסדר מזה אומר בכלל למה זה ככה תודה מראש לעזורים (מי ששואל לא עשיתי לו אוברקלוק רק לכרטיס מסך עשיתי )

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by barakbk,

לאיזה טמפרטורה אסור להגיע עם GEFORCE 7900 GS באוברקלוק במאמץ ? CORE העלתי מ 450 ל 500 MEMORY העלתי מ 660 ל 800 נ.ב : השאלה שייכת לפורום הזה בכלל? עשיתי OVERCLOCK לכרטיס מסך.. עשיתי SCAN FOR ARTIFACTS למשך 30 דקות, לא היו שום בעיות. הטמפרטורה מגיעה ל 67-69 במאמץ - זה בסדר? כשזה במנוחה זה 49. אני יכול להשאיר אותו? זה בסדר? http://www.techpowerup.com/gpuz/4unrp/ GPUZ להמשיך להעלות ? להוריד?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים