אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מבצע אוברקלוק אני מחליף SPD מ 2:12 ל 2:10 - מעלה את התדר מ 133MHZ ל 149MHZ בבאס. מה שקורה זה שהזיכרון פועל ב 1490MHZ במקום 1600MHZ . השאלה היא - כמה זה משפיע על ביצועי הזיכרון ( כי הורדתי את המהירות ) ? אני בכוונה לא רוצה להעלות את הבאס ל 160 (160X10 =1600MHZ ) כי המעבד מתחמם לי יותר מידי (קירור אוויר). תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
one question i got motherboard GIGABYTE G7-VRXP for AMD and i think it crashes with my vga.. i need to somerthing to fix it and dunno how.. someone told me something with the Metah Hashmali second question i got delta fan in the SLK 600 and it makes damn noise.. is there a way to make it little slower to make no noise?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים לערך ובחנות עשו לו OC מעבד c2d e7300 ל 3.2 . לאחרונה שמתי לב בתוכנה cpu-z שהתדר יושב על 2.6. העמסתי את המעבד עם תוכנת OCCT והוא לא עולה ל 3.2. בביוס עדיין מוגדר 3.2. האם זה הגיוני? לוח אם gigabyte ep43-ds3l. האם אפשר לשמור את ההגדרות לאפס ולעשות מחדש?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חשבתי על Zalman FSV9 אבל כשחיפשתי פה טיפה ראיתי שלכרטיס מסך כ''כ חם רצוי קירור אחר, השאלה איזה? אני כבר משתגע מהכרטיס מסך הזה, היום הוא הגיע לי ל105 מעלות כשיחקתי בCOD4, ולא רק שהוא חם אלא הוא גם מציג קווים משוגעים על המסך שמפריעים לשחק. האם קירור יעזור לכרטיס הזה, או שזה כבר אבוד?
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מארז 3R SYSTEM AIR שבו יש ביבאס דיגיטלי והוא בא עם שני מאוררים אני הוספתי עוד שני מאוררים ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לאותו ביבאס השאלה היא אם הביבאס לא ישרף או משהו בסיגנון...
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחקים כבדים (הסנדק 2 , סימס 3 ) אז הטמפרטורה של המחשב פתאום קופצת ל45 מעלות ל5 שניות בערך והמחשב מצפצפף כמה פעמים ואז מפסיק.. וזה חוזר על עצמו.. בדרך כלל הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה30 מעלות. אבל שאני משחק אחרי זמן מסויים זה קופץ ל45 מעלות ,המחשב מצפצף, ואז זה יורד בחזרה ל30, ואחרי דקה כל התהלליך הזה קורה עוד פעם.. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש על בסיס i5 2400 ו 560Ti במארז V3 של טרמלטק עם מאוורר 12 סמ שקט יש לי עוד מאוורר 12 סמ שקט ו 8 cm עם PWM וכמובן עוד אחד של הקירור למעבד. מסתבר שאין לי מספיק חיבורים לכל המאווררים האלו. האם ואיפה אפשר להסיג מפצל כך שעל חיבור sys fan אחד יחוברו 2 מאווררים? האם עדיף לקנות כבר בקר שישלוט על כולם? כאמור חשוב לי ביותר השקט ומצד שני כרטיס המסך חזק ומתחממם ולכן מרעיש. האם הוספת מאוורר (שקט) בצד תעזור? מוכן להשקיע עד 200 ש"ח ורק בב"ש
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא יודע למה, כשאני מריץ FarCry 2 אפילו לא התחלתי ממש לשחק, רק בתפריט הכרטיס השני שלי במערך Crossfire מתחי להשתגע ולהגיע ל 90+ מעלות עם מהירות מאוורר של 5000RPM... מישהוא יודע מה הבעיה <?? רזו' 1680X1050 נ.ב. בקרייסס הרגיל וגם בוורהאד אף פעם לא היו בעיות, אותם הגדרות ואותה רזולוציה עריכה : הנה תוצאות BENCHMARKS Far Cry® 2 - Benchmark Report - 10/22/2008 5:16:59 PM You cannot view SVG files if you do not have an SVG viewer installed or if your browser doesn't have native SVG support! Download an SVG Viewer for free from Adobe Run 1 Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing…
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות overclocking למחשב שלי. המפרט הוא: מעבד e6600 לוח אם gigabyte 965p-ds4 כרטיס מסך ati x1900 xt 256 mb קודם כל אני רוצה להחליף את הזכרונות שלי (2X512 667mhz) למשהו יותר טוב שגם מתאים לאוברקלוקינג. אני רוצה קירור יותר טוב למעבד ולכרטיס מסך (ולמארז?). האוברקלוקינג שאני מתכנן הוא בינוני (אני דיי חדש בעסק) אבל עדיף שיהיה אופציה לאוברקלוקינג יותר רציני בהמשך אחרי שאני אשתפשף קצת. אשמח להמלצות
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי קירור mugen 2 ומסיבה לא ברורה קורה לי הרבה פעמים שהמאורר שמותקן עליו מפסיק להסתובב בשלב כלשהו. אני פותח את המארז (בזמן שהמחשב עובד) ורואה את המאורר "מנסה" להסתובב, כלומר הוא עושה רבע סיבוב ונעצר, עוד רבע סיבוב ונעצר וכו".. מישהו יודע מה הסיבה או שנתקל בתופעה ? אגב, אין שם כבל או משהו כזה שמפריע לו להסתובב..
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, קראתי באתר כמה מאמרים וביקורות בנושא פתרונות קירור למעבד אבל לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש. אני צריך פתרון קירור כלשהו למעבד (בלי המהרה, עובד רגיל) שפשוט יקרר קצת יותר מהמאוורר שמגיע עם המעבד של אינטל. יש לי מעבד INTEL 2.8 HT FSB800 והוא די מתחמם. האם יש משהו בסביבות ה 50 - 150 שקל שיכול לעזור בקירור המעבד? תודה.
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
החברה TMS, נותנת לי אפשרות שהם יעשו לי Overclock בחינם, כמה שאלות: האם כדאי לעשות את האוברקלוק? מה יוצא לי מה זה? (מה נותן לי האוברקלוק בעיקרון) ומהם הסיכונים כתוצאה מכך? המפרט המלא: 1 LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black () ¤180 1 Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים () ¤1570 1 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS () ¤398 1 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 () ¤451 1 Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU () ¤450 1 Thermaltake V1 CL-P0401 () ¤283 1 NZXT Apollo No PSU Black () ¤400 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L () ¤599 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM () ¤1450 תודה לכם מראש!
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום, עשיתי עכשיו בדיקה מה המצב של המחשב שאני במשחק יחסית כבד וזה מה שקיבלתי בחום: שאלה ראשונה איך אני יכול לדעת מזה TEMP1? שאלה שניה הטמפרטורות של הליבות הם בסדר? רק רציתי לציין זה לאחר רק כמה דקות משחק אני חושב בין 5-10 דקות..
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שבוע טוב אנשים! המפרט: i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT אני מעוניין לעשות OC למעבד עד 4.0GHZ אם זה אפשרי כמובן. מצורפת תמונה של הטמפ' של המחשב - מדובר במארז LANCOOL K62 עם 4 מאווררים. קראתי דיי הרבה מדריכים ברשת ואף אחד לא באמת הסביר איך לעשות מ-א' עד ת' כמו שצריך (כי מן הסתם שיש המון סוגי לוחות ומעבדים). אשמח אם מישהו כאן מכיר את הפרוצדורה במעבד\לוח הנ"ל ויוכל לכוון אותי. הבעיה מתחילה עם המתחים, אני יודע שלזכרונות הגג הוא 1.65v אבל בכל השאר אין לי מושג, איך אני יודע כמה מתח לתת לכל דבר ומתי להעלות בלי לגרום נזק? הבנתי של-i7 920 אין כמעט בעיה להגיע ל4GHZ ברוב הלוחות, אז אנ…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 עם לוח אם ג'יגבייט GA-8ST800 לא זוכר איזה זכרונות... הצלחתי להגיע איתו 2.09 ג'יגהרץ ב123 מגהרץ בבאס (100 זה הנורמלי) ניסיתי לעבור את המהירות הזאת אך המחשב לא נותן לי מה אני יכול לעשות? (כבר ניסיתי לעלות את המתח של המעבד והזכרונות למקסימום)
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של samsung 256mb ddr pc2700 פועלים בdaul channel מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
Today I was at my girl house and installed some stuff Well I decided to check Pc overclocking ability : Cpu: Amd 3.0ghz Mem: 400Hz (Adata) I reached 265FSB 1:1 !!! how can it be it is 400hz mem? I think with 2.8v i can get 270 With my mem i cant get more then 230
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
נתחיל במאוורר - המאוורר הנ"ל הוא Smart Fan 2000-5500rpm triple blades בנוסף למד טמפ' יש שליטה ידנית. משום מה אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו עם הזחלן, גם ב- MAX וגם ב- MIN הוא רועש ביותר ונדמה שאין שינוי במהירות שלו. לפי המפרט של TT ב- MIN הוא 21dBa וב- MAX הוא 48dBa, נראה כאילו הוא עובד רק ב- MAX והרעש שלו כמו מכסחת דשא (מה שכן הוא כל הזמן מנסה להמריא במצב הזה ;D). האם זה בעיה אצלי/המאוורר? המאווררים מחוברים למארז בסדר הזה - Silent Cat למעלה מוציא אויר, Generic מאחור מוציא אויר וה- Street Fighter אמור להתמקם בחלון השמאלי למטה מקדימה - מכניס אויר (מעבר להם יש מאוורר+צלעות סטוק של INTEL על המעבד, וכמובן מאוורר לספק). הכוונה שלי שרוב הזמן ה- SF יעבוד ב- MIN וכאשר המחשב ב…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
למישהו יש בנצ'ים או פרוייקטים של O/C שאנשים עשו איתם ?.. ההתלבטוות די קשה ! אני צריך לדעת מי מהם יגיע יותר רחוק אם קיימת תשובה חד משמעית בכלל...
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני כבר יודע כמעט הכל על המחשב, כל בעיה שלא הייתה קשורה למה שציינתי הצלחתי לסדר... אבל למשל נתנו לי עכשיו מחשב שהבנתי (לפי בדיקה בביוס) שהטמפרטורה היא 70 (ואני מציין שזה רק בביוס) אבל כמו שאמרתי אין לי נסיון בהוצאה הרכבה של הסינק והמאוורר לכן אני לא רוצה להתעסק בזה.. זה הדבר האחרון שנשאר לי לדעת כדי לסדר כל כמעט כל בעיה...
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ערב טוב דבר ראשון ;D מכיוון שאין לי כסף או משהו וגם אני לא ממש מתעניין במודינג ליופי כלומר לדים וכו' החלטתי להתחיל לצייר קצת על הדלת ( אין לי כישרון ציור בכלל אבל אמרתי ננסה מה יהיה ) מצטער על האיכות הגרועה אבל זה בעיה כי זה בעיפרון וגם אם אני שם פלאש הדלת מחזירה אור... אז תנסו להבין מה הולך ( מקווה שתצליחו חח :) ) טוב ככה אני צריך להוסיף עין שנייה כבר הוספתי 3 פעמים אבל זה לא יצא ישר ואת התופסן אני שם גם בצד השני טוב אז מה אתם חושבים? בינתיים יפה? יש הצעות לציורים ( לא מסובכים ) או סמלים או משהו ? והשאלה החשובה ביותר שיש לי : עם מה לעבור על הציורים? אני צריך משהו שיורד אבל לא יורד עם מחק כי ככה אם אני אפשל אין לי כוח לעשות ספריי על הכל ני…
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איך ניתן לשנות מכפלה של PCI אם בלוח שלי אין 1ל5 דיבידר - המכפלה היא 1/4 - MSI Kt3Ultra @ 147fsb 1800+
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד intel E6300 1.86Ghz וכיוון שאני לא חושב שאני יצליח לעשות OC למעבד אז חשבתי אולי חנויות יכולות לעשות לי תמורת תשלום.. מישהו יודע אם tms,iqpc,foxpc,skypc או כאלה עושים?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-