אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני יודע ש AMD ו OC לא הולכים יחד, ולמערכת ל OC לוקחים אינטל. יופי לי. אבך אף אחד לא לא הסביר בדיוק למה. חוץ מהקטע של התחממות, אבל ספק שזה רק בגלל זה-לא? חיפשתי, והדיון היחיד שמצאתי הפסיק באמצע ולא ענה לא על כלום. לא מזיק לשאול ודעת...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 2 שאלות: 1) האם הבסיס של הקירור מלא או חלול? כלומר: הוא מרובע ועבה... - זה אומר שהוא מלא? 2) איך אני יכול לדעת איזה חומרים יש בתוך הצינורות? בתודה מראש, וסליחה על הבורות!.
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המחשב שלי די מספק אותי ומכיוון שהכרטיס מסך לשי (ATI X300SE) קצת צולע ואין לי כסף לכרטיס מסך חדש אז החלטתי לנסות שוב פעם לעשות לו אובר קלוק קטן בשביל לסחוט ממנו קצת ביצועים. פתחתי את המארז ניקיתי אבק הוספתי מאווררים + שתמי 2 מאווררי 80 mm אחד מעל הכרטיס ואחד מתחת לכרטיס ששניהם זורקים עליו אוויר. אז יש לידרייברים של אומגה אפשר להשתמש בהם יש להם AutoOverclock או שיש ATItool או תוגנות אחרות... עם מה לעבוד ואם יש טיפים אני אשמח. נ.ב. בלי הערות מיותרות של "כרטיס עלוב לא מריץ שום דבר אל תתאמץ, תחליף" , וזה משום שאין ל יכסף מיותר לכרטיס חדש. חוץ מזהי הכרטיס הזה הריץ יפה עד היום כל משחק שהבאתי לו (סדרת TW החדשים שבהם, HL2, DOOM3, ריפאבליק קומנדו, DOW:DC, NWN2) זה מריץ יפה מאוד עם …
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1448 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤484 מארז: NZXT Alpha Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤319 קירור למארז: Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led כמות: 1 - מחיר: ¤39 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤545 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤242 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4…
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי AMD TB 1400, asus a7m, DDr micron 256 לאן אני יכול להגיע...? איזה קירור אתם ממליצים ? בכמה מגה הרץ אני אעלה את המעבד ? האם שווה לעשות למעבד כזה OC ?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום! אני עושה אוברקלוק ל3.8 GHZ ואני מעלה את המתח של המעבד מ1.25 ל.1.5V (ככה המליצו במדריך בגוגל). כמה שאלות: האם אני צריך להרים את המתח בזכרונות שלי ?ואם כן לכמה מתח? כי שאני עושה OC למעבד , התדר של הזכרונות אוטומטית קופץ ל920MHZ . יש לי 5850. האם אני חייב לנעול את התדר שלו בביוס על 100MHZ? או להשאיר אותו על AUTO?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באוברקלוק. ראיתי שאנשים הגיעו לתדרים מטורפים עם הקונרו שלהם,אך שלי לצערי לא כל כך טוב. יכול להיות שזה בגלל ה REV L2 של הE6300 ? בכל מקרה אני מבקש טיפים ועזרה איך להביא את המעבד ליותר מ 3 גיגההרטז( 2800 הוא עושה בלי בעיה) שאר המפרט שלי (שחשוב) הוא G.SKILL 2GB 800mgz 4-4-4-12 ASUS P5B עם הביוס הכי אחרון 8800 GTS 640 ספק כוח HEC 500W TRT (שאמור להחזיק עד כמה שאני מבין) וזהו בערך
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ביצעתי אוברקלוק קטן של 200 MHZ והעלתי את הזכרונות שלי ל550 MHZ מפרט: AMD 3500 WINCHESTER G.SKILL PC4400 LE SAPPHIRE X850 XT PE
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את המעבד Intel Dual Core E2180 65NM + Stock (עם המאוורר סטוק) ואני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מה התדר הכי גבוה שאני יוכל להגיע עם המעבד על הסטוק? והאם בלי האובר קלוק אני אוכל לשחק CRYSIS טוב?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ירדה(!!!???) היה לי מעבד AMD ברטון 2500+ (1.8 MHZ) ועכשיו לאחר עדכון ביוס (שעשתי דרך WINDOWS) הוריד לי את מהירות המעבד. ראו תמונה של אחרי. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חברים אני רק רוצה לספר לכם שהזזתי את המחשב מעמדת המחשב למטה בספרייה (ליד הרגליים) לשולחן בספרייה ליד המסך והכל צנח משמעותית! סתכלו על הקובץ המצורף: לא הצלחתי לרדת בלוח אם מה40 מעלות בכרטיס מסך לא הצלחתי לרדת מ60 (שמתי את המאוורר שלו קבוע על 85%). והמעבדים עובדים על 30 מעלות שזה יפה מאוד!!! רק רציתי ליידע אתכם ...ונראה לי גם שאני אחשוב על אוברקלוק קטן למעבד ולכרטיס מסך מאחר שאני יודע שהם יכולים לעבוד בלפחות 10 מעלות יותר (כך הם עבדו חודשיים מאז שקניתי את המחשב). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי 478 פרסקוט, 3000MHZ עם לוח של ECS. המחשב לאחרונה עובד מאד לאט. שמתי לב בBIOS שהטמפ' היא סביב ה60 מעלות. מרחתי משחה טרמית עם מאוור מקורי של INTEL, והחלפתי ספק כוח. הטמפ' מגיעה ל57 מעלות והמחשב עדין עובד לאט. האם יכול להיות שהגוף קירור לא פועל ? יכול להתקלקל? אשמח לקבל פתרונות לבעיה. רוי
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מישהו יודע אם לCoolerMaster Centurion 532 יש הכנה למאוורר בחלק העליון של המארז? אני רוצה להחליף את המארז שלי ואני יודע שזה מארז טוב, השאלה אם יש לו הכנה למאוורר הכי חשוב בערך במארז... דבר נוסף, האם המארז מגיע עם ספק כח ואם כן אז איזה? אם יש לכם הצעות אחרות למארזים אשמח לשמוע... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה סוג של קירור ואיך ניתן להוסיף אותו לכרטיס המסך הזה של רדאון? ??? ??? ??? ממש חשוב !!! תודה
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק 3@3.3 והטמפ' לא משתנת!!! (אפילו לא במעלה אחת!!!) זה ממש מוזר ואני לא מבין את זה, מישהו יכול לתת לי אולי תוכנה אחרת שתבדוק את הטמפ'? או שיסביר לי למה זה קורה??
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מארז Dragon DA-01BLD Full Tower: האובר קלוק שלי הוא מפנטיום 3 733 אם באס 133 ל 825 אם באס 150 המעלות (בשעה 10 בלילה בירושלים הקרירה) IDLE - 23 Full Load - 29 תמונות (החוטים כולם מאחורי הלוח ולא רואים אותם ! מחר אני יביא תמונות כי המצלמה שלי לא אצלי) http://forums.ort.org.il/files/30/1599056/9509702.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1599058/9212384.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1599061/1239057.jpg מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
E5200 Asus P5KPL-CM 2 GB DDR 800 Kingston Geforce 9500GT 1 GB של ספרקל הכרטיס עובד ב79 מעלות לפי SpeedFan ו Everest תקין ? או שהסנסור דפוק ? הכרטיס חדש נקנה לפני 3 שבועות
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? הרעש של הTRANSFORMER עולה על העצבים לפעמים ואני מעוניין להשאיר מאווררים עם לדים כי זה חלק מהקטע במארז תודה מראש לעונים!
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מאוורר 120 ממ לקירור המארז וחשוב שיהייה מאוורר חזק על איזה מאורר אתם ממליצים? ואיפה הכי זול לקנות אותו? האם כדאי להשקיע כ 140 שקל על מאוורר 120 איכותי???? כי לפי דעתי 140 שקל על מאורר זה די הרבה כסף אם יש לכם רעיונות אחרים על מאווררי 120 ממ אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כמו שניתן לראות בחתימה שלי, אני משתמש במארז ANTEC P150 ומאוד מאוד לא מרוצה ממנו הטמפ' של המעבד שלי מרקיעות שחקים, רק בגלל חוסר איוורור של המארז למי שלא יודע, תמונה מצורפת: http://www.amdplanet.it/art_img/115/1.jpg למארז כפי שניתן לראות אין מאורר בדלת ובגלל זה הטמפ' גבוהות מאוד (Idle @ 58) וכאשר אני פותח את דלת המארז, הטמפ' צונחות ב 10 מעלות לפחות יש לי מערכת נוספת עם OC מאוד מכובד עליה במארז סמוראי תמונה: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/sunbeam/samurai/case(1).jpg השאלה האם כדאי לנסות לפתור את בעיית החימום באנטק באמצעות מודינג (יהרוס את הגימור של המארז) או לקוות שהחלפת שני המארזים יפתור את הבעיה או בכלל לשמוע ממכם הצעה אחרת חשוב לצין שאני מאוד מתוסכל מהקנייה …
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היום בבוקר בלי שום סיבה מיוחדת הלוח אם איפס לי את המעבד מי 3.1 בחזרה ל 1.8. עבדתי שבוע ככה על OC של 3.1 עם ה E4300 בלי בעיות. מישהו יודע מה לעזאזאל הסיבה, שהתאפס לי האוברקלוק? זה המפרט שלי: GEFORCE 8800GTS 640MB 2GB G.SKIL HK GIGABYTE P35-DS3R E4300 תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בחודש האחרון, עם בוא האביב, המסך שלי התחיל לזייף. בזמן עבודה גרפית מתישה הוא התחיל להציג קווים ירוקים/וורודים על גבי כל המסך, ליצור עיוותים בגרפיקה ובאופן כללי יצא מדעתו. הסבירו לי שמדובר בבעיית חום. הדבר הגיוני מכיוון שקניתי Ati readon 9500 Pro בחורף, ולא שיניתי את מערכת הקירור במחשב שלי. עם בוא האביב, מסתבר שככל הנראה חם מדי בתוך המחשב. אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיאוורר את המארז כולו, ומאוורר נוסף שיאוורר את כרטיס המסך שלי וגם יאפשר לי לבצע אוברקלוק נחמד בעתיד. יש לי גרוטאה - 1.4 של אינטל. אני מעוניין שתעזרו לי להבין אילו מאווררים אני צריך לקנות. ההעדפה שלי היא ביצועים טובים, ומאוורר רועש זה לא בדיוק מה שיפר את שלוות הנפש שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המאוורר שלו כרגע עושה רעש של טרקטור במזרח ירושלים (סתם בדיחה שחורה בחבר'ה שלנו, אני מקווה שאף אחד לא יפגע). למחשבים חדשים בתקציב נמוך ראיתי אפילו המלצות על מאווררים בסביבות 40 ש"ח, והמחשב גם ככה לא שווה הרבה אז נא לא להמליץ על קירור שעולה הרבה יותר מזה - מקסימום 90-100 ש"ח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מעבד Phenom II 965, ורציתי לדעת אם יש קירור כלשהו שמומלץ, במקום הסטוק שמגיע. בגדול, המעבד לא הולך לעבור אוברקלוק (ואם כן, אז משהו גבולי מאוד של אחוזים בודדים). חשוב שיהיה שקט! זה ישב על לוח אם של AM3.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות גריז טרמי חדש, ולהיתפטר מהגריז הלבן.. איזה לקנות ? (חשבתי על הננוטרם) ואיפה מוכרים הכי זול ? אשמח לתגובות 8)
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-