אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אנ י מחפש מאורר הכי טוב שאפשר למצוב במחיר של עד-250 ש"ח (יש לי= intel p4 2.8 ghz ht prescott socket 478 ) בישביל אוברקלוק של לפחות3.2 Ghz תודה רבה לעוזרים !!!!
-
- 8 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המאורר של המארז שלי (נראה לי זה 120MM) התחיל להרעיש פתאום (זה מאורר סטנדרתי שבא עם המארז -HEC), ולא בא לי להוציא כסף על מאורר חדש. יש משהו שאפשר לעשות? ניסיתי להוציא אותו להבריג יותר חזק, לנקות בקטנה עם נייר טואלט כי אין לי פראון אבל זה לא עוזר. האם זהו סימן שצריך לקנות חדש? הוא מסתובב ב-1385RPM, הוא אמור להסתובב ב-1800 לא?
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי 5 מאוררים ישנים ו3 מהם הפעלתי וכולם עושים טובה שהם עובדים ... גם עושים רעש... וגם ששמתי את המאורר לנסות לחתול לי תאוזן זה לא כאב בכלל!!! שלא כמו הסמארט פאן!!! עזרה למה הם יושנים ואיך אפשר להעיר אותם...? ???
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
פתחתי את המארז בפעם הראישונה וראיתי שייש לי מאורר 120MM והוא לא פועל מה לעשות שהמאורר הפעל?
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש לי שלושה מאוררים, 2 של 80 : אחד גנרי והשני של TT שעושה רעש של טרקטור, כששניהם נמצאים על הצד של המארז אחד מכניס ואחד מוציא. המאורר השלישי הוא של 120 ג'נרי , שגם הוא שם את ה gforceFX בכיס הקטן מבחינת רעש, והוא נמצא על החלק העליון פחות או יותר מעל המעבד ומכניס אויר. איך אפשר להשתיק אותם? (בלי הוצאה כספית גדולה) הוספתי גם תמונות לעודד את ההשראה... http://photos.walla.co.il/adam_2002 יאללה חברה רעיונות תודה
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הוספתי עוד מאורר ל פריזר 64 פרו אחרוי שמוציא אוויר זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איך אני מפרק אותו, יש שני לחיצים קפיציים קטנים בצד, אבל לא קורה כלום שאני לוחץ עליהם האם בכלל צריך לשים משהו במקום, או שזה שם בשביל היופי? (אם כן אז איפה אני קונה מאורר חדש ללוח גיגה בייט והאם צריך דבק חדש?) תודה!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לפני כמה דות נכנסתי ל atitool כדי להמשיך את הOC שעשיתי לכרטיס מסך. עשיתי בדיקת ארטיפרת ולא היו בעיות הכרטיס התחיל לעלות כהרגלו לכיוון ה60 מעלות ר שעכשיו ראיתי אותו ממשיך ל61 ושניה אחרי 62 ושהוא הגיע ל63 פשוט עצרתי את הבדיקה. הכרטיס ירד כמה מעלות ונשאר על 58 מעלות ללא שום מאמץ וכל זה שהמארז עצמו פתוח. הסתכלתי על הכרטיס ופתאום אני רואה שהמאוורר שלו בכלל לא מסתובב. עשיתי restart למחשב ופתאופ הוא כן הסתובב. אני מפחד שזה יקרה לי שוב כי אני לא בטוח שאני אוכל לנצל אחריות. תופעה מוזרה. מישהו יודע מה יכול לגרום לה ומה צריך לעשות כדי לתן את זה?
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לכרטיס מסך עוד מאוורר 60mm רגיל כדאי? ואיך להשים אותו נושף אוויר או מוציא?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מכניס אוויר קר כדי לקרר את המאבד או מוציא אוויר חם מתוך המעבד? אני שואל כדי לדעת אם למקם אותו אל מול הזיכרונות או מול המאוררים של המארז..
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רוצה תוכנה להנמיך את המהירותת מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4GHZ
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לפני איזה כמה חודשים המאורר החיצוני של הספק כוח שלי התחיל לעשות רעש .. אמנם לא רעש חזק אבל רעש מציק כזה כאילו הוא פוגע במשהו ... לא הצלחתי לקלוט במה הוא פוגע גם שפתחתי את המארז והסתקלתי מבפנים ... הספק הוא hec 480W ACE ... מאז שזה קרה תקעתי לו משהו בין המאורר למארז כדי שהוא לא יעבוד וכך אני לא ישמע את הרעש ... מישהו יכול לעזור לי בלפנעח את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאורר של הצ'יפסט שלי שר עכשיו את שירת הברבור שלו (הוא נהיה כ"כ איטי לפעמים שצריך לעזור לו עם היד) א. מה הסיבה לזה? (חוסר איורור?!) ב. למה כדאי להחליף? (ראיתי שיש בלו אורב ומיני טייגר)
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי קירור mugen 2 ומסיבה לא ברורה קורה לי הרבה פעמים שהמאורר שמותקן עליו מפסיק להסתובב בשלב כלשהו. אני פותח את המארז (בזמן שהמחשב עובד) ורואה את המאורר "מנסה" להסתובב, כלומר הוא עושה רבע סיבוב ונעצר, עוד רבע סיבוב ונעצר וכו".. מישהו יודע מה הסיבה או שנתקל בתופעה ? אגב, אין שם כבל או משהו כזה שמפריע לו להסתובב..
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי מנועה את המאורר למעבד הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 זה לא מסוכן למעבד אני ממש רואה אותו מסתובב לאט [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 476 צפיות
-
-
זה מ SuperGohan פשוט התחברתי לבנצי בוי כי הוא אצלי בטעות.. זה הודעה של SuperGohan!!! 8) חבר'ה!! המארז המאווררים הכל הגיע!! לפני כשעה..!! קודם כל אני חייב לציין שהמארז מדהים!!! וסוף יש תמונות.. דבר שני נדהמתי לגלות שקבלתי יחד עם המארז עוד שני מאווררים!! אחד 120MM אוחד שקוף מקדימה 80MM אבל בלי לדים לכן שמתי אחר שעם לדים.. (בתמונות לא רואים את ההחלפה..) בקיצור מה שקבלתי זה : - מארז חדש supertalnet - 2 מאוררים vantec UV led כתומים כאלה - מאוורר אחד vantec UV led כחול ירוק מדהים!! -זלמן מולטי כונכטור 1.. (אני רק צריך את החיבורים שדל ה3pin בגלל זה הזנמתי..).. - emerex 3.5 אינץ עם צג LCD (למרות שכבר יש לי אחד שהכנתי כמודינג..) יחד עם שתי מתגים לעוצמת המאוררים…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. הוספתי ללוח אם ישן 2 מאוררים,ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים יחד,אפילו שהם מחוברים לחיבור FAN,והם תקינים. מה לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכם היום המחשב שלי התחיל ליפול והלוח השמיע מנגינה לפניי.. פתחתי את המחשב כדיי לבדוק מה הבעיה , וגיליתי שהמאורר שעל ה CPU הפסיק לעבוד . בנוסף, לפניי איזה שנה המאורר של ה AGP (מה זה?!) גם הפסיק לעבוד , אבל זה לא השפיע אז אל התיחסתי לזה ... אין לי אפשרות לחבר את המאורר של ה CPU יש רק שקע אחד שמתאים למאורר של ה CPU ככה שאין לי אלטרנטיבות , וגם אין ברשותי מאורר אחר שמתאים לשקע הזה . המחשב יחסית ישן (5שנים) , מה יכולה להיות הבעיה ? המאורר עצמו ? או אולי יש משהו דפוק בלוח , כי כמו שאמרתי זה לא המאורר היחיד שלא פועל שמחובר ללוח. אה ותגידו אם עשיתי ריסט להגדרות בביוס , מה יכול לקרות? מה כדאי לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הכל מאד מפורט וברור לשם שינוי אבל... עם איזה ספק כח אתה מפעיל כל כך הרבה מאווררים? במארז פול-טאוור בדרך כלל יש ספק כח של 500 וט מה שמזכיר לי את הבדיחה על השטר החדש של 10000 שקל שיצא בקרוב- אבל לא לכל אחד יהיה. כדי להפעיל כל כך הרבה צרכני תשמל בתוך המארז חייבים ספק של 500 וט ספק חלש יותר יגרום למחשב לקרוס בשלב זה או אחר. לדעתי חשוב מאד לציין זאת. למרות הכל המאמר הוא טוב ומאיר עיניים.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ''ל: שאלה בקשר למאוררים במארז, במארז יש 2 מאוררים ,1 -זה הקידמי שאמור כביכול להכניס אוויר, וה- 2 זה הצדדי שאמור להוציא אוויר נכון? אז היום אני פתאום בא בודק ולהפתעתי גילתי ששני המאוררים גם הקידמי וגם הצדדי(הגדול) מכניסים אוויר לתוך המחשב , ורק מן הספק יוציא אוויר, עכשיו האם זה תקין ? אני יודע שהמאוורר הראשון זה שמקדימה אמור להכניס אוויר למחשב, וזה שבצד אמור להוציא נכון? אני חושב שיש כאן התקנה לקויה , אם אכן המאורור הגדול אמור להוציא אוויר מהמחשב והוא כביכול מכניס כרגע איך אני יכול לעשות שהוא יוציא להפוך אותו? תעזרו לי בבקשה, מה לעשות בדיוק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום. חבריי הטיפש שלומי קנה את הSunbeamTransformer לפני כחודשיים וחצי ופתאום יש רעשים והוא גילה שהמאוררים מכוונים להוצאת אוויר אז מה הוא צריך לעשות כדי שהמאוררים יסתדרו ושלא יהיה רעשים ושמאוררים יכוונו להוצאת אוויר
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html אופס... חשבתי שזה פורום "אוברקלוק".. סליחה.. תנעלו עריכה 2:... זה כן הפורום הזה... וואי.. ממש התבלבלתי!!... פתחתי עוד נושא.. סליחה.. תנעלו את זה או את ההוא =\
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-