עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Rocket_Pool,

קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש. (ראו מפרט) אני רוצה לבטל את הEIST שמפריע לOC לפי מה שהבנתי ואני לא מצליח. ביטלתי אותו דרך הביוס אך כשאני מפעיל CPUZ אני רואה ששוב הEIST מופעל והמכפלה שוב על 6 במנוחה. /: ?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  2. שלום לכולם, חבריי וידידי הנכבדים אלה שהיו במפגש פורום אני הבלונדיני שנראה רוסי אבל לא רוסי.. ואלה שלא היו אז נעים להכיר. בכול מקרה, קניתי לא ממזמן את אורוורה 570 והרכבתו הייתה הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת מחשב. למעשה, מדהים איך ההבדל בינו לבין המארז הישן שלי (Raidmax Scorpio 868), רוב העבודה שלי הייתה בפירוק המארז הקודם ולא הרכבת המארז החדש. מדוע? כי כול הכוננים לא צריכים בכלל ברגים! איזה הקלה זו בהרכבה סעמעמק . טוב, לעניינינו. בגלל שזו הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת המחשב, מן הסתם שכנראה שהכבלים לא מסודרים היטב, אצטרך את עזרתכם בעניין. הערה: אשמח, אם החוטים אינם הבעיה שתתנו לי פתרון אחר. כמו כן, אל תשימו לב למאוורר האחורי שלא פועל.. זה בשל חוסר בקונקטורים למאוו…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by yotamavi,

יש לי עד יום חמישי בצהריים(הכי מאוחר-עדיף בבוקר) שיגיעו כבר החלקים לדודה שלי באמריקה, לכן אם אני מזמין מחר(יום שלישי) צריך חנות או: א.בניו ג'רזי ב.שולחת במשלוחים האווירים האלה שמגיעים תוך יום. אם יש חנות שתענה על הצרכים האלה אני צריך המלצה למערכת תקציבית לקירור מים שתיכנס לי למארז transformer אם המורכות יקרות אז אפשר להביא לי בחלקים נפרדים, אני רוצה רק בלוק קירור למעבד והצעות לבלוקים לכרטיס מסך. תודה רבה רבה.

4. Started by EviLeader,

שלום לכולם. רציתי לדעת כמה זמן בערך משתמשים במיכל של קירור מים? אם צריך להחליף ולקנות מיכלים חדשים, איפה קונים? (למשל לBigwater 745\Galaxy 2)

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  5. החלפתי את הקירור הג'נרי. בנוסף ,החלפתי את שני מאווררי ה-80CM . משחה טרמית היתה כבר על הקירור ובחנות אמרו לי שלא צריך להוסיף כי כבר יש. במנוחה הטמפ' היו מעבד-48 כ.מסך 52 עכשיו המעבד-46 כ.מסך 59 מה שכן,אין רעשים כבר מהמארז אבל על זה לשלם מעל 200 ש"ח? עוד דבר,אולי אני צריך לשנות את מהירות סיבוב המאוורר ב AC ? אם כן,איך עושים זאת. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  6. יש לי את המפרט הבא Intel E4300 ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 2*512 MB (PC3200 DDR SDRAM) NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (128 MB) LGL1752T(Digital) [NoDB] WDC WD800JB-00FMA0 (74 GB, IDE) IBM-DTLA-307060 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) TOSHIBA DVD-ROM SD-M1502 (16x/48x DVD-ROM) TOSHIBA ODD-DVD SD-R5272 (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:12x, CD:32x/10x/40x DVD+RW/DVD-RW) היום התקנתי את ה Tuniq האם יש טעם לעשות OC או לחכות רק עד שאחליף זכרונות ואז יהיה על מה לדבר ? אם כבר איזה זכרונות אתם ממליצים לי לקנות ל OC.

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by BlackB,

שלום, אני לא בדיוק מחפש OC אלא יותר לדעת אם בעיה שנראה לי שפתרתי במחשב נגרמה באמת ממה שאני חושב שזה. המפרט שלי הוא מעבד E6600 ל"א ASUS COMMANDO ספק LIBERTY 400W זכרונות 4X1GB) TWISTER 800MHZ, סה"כ 4GB. מע"ה XP PRO X64 יש גם דיסקים קשיחים, צורב וכ. מסך כמובן. הסיפור הוא שהלוח אם הזה בהפעלה ראשונה הראה לי רק 3GB והכל עבד טוב במצב הזה, אבל אז שמתי לב במנואל שישנה אופציה שנקראת MEMORY RE-MAP ב-BIOS ואומרים להפעיל אותה רק כאשר משתמשים במע"ה 64BIT, לאחר שהפעלתי המחשב באמת זיהה 4096MB וכך גם מע"ה אבל זמן קצר לאחר מכן תוכניות החלו להיתקע ואי-אפשר היה לסגור אותן אפילו מהTASK MANAGER ובנוסף לא יכולתי לכבות את המחשב בצורה סדירה אלא רק באמצעות כפתור הPOWER. אחרי המון המון משחקים ובל…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. מעבד 6600 עם מאוורר הסטוק, ( אינטל) עובד במנוחה ובלי אובר, על כ- 40 מעלות היום, באובר באס 320 על 9 מגיע ל -49 מעלות בלי מאמץ והכל על אוטו' בכמה מעלות לערך הוא יוריד את הטמפ' עם הטוניק ד"א טמפ' אלו האם הם סבירות ונורמליות ?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  9. האם מישהו יודע מה הטפרטורה האופציונלית של הכרטיס הנ"ל? ואם הקירור שלהם שווה? אם לא אם יש אפשרות להחליף קירור אשמח לדעת?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by amitaiz,

המעבד שלי (PD 2.66) מתחמם מרגע הפעלת המחשב, כבר שמדליקים את המחשב הוא מתחיל מטמפ' 56 מעלות ועולה במהירית עד 70-71 ואז המחשב נכבה. המאוורר עובד כמו שצריך ונקי. מה יכולה להיות הבעיה. נ.ב לפני שבוע עשיתי עדכון לביוס(לוח אסוס p5vdc-mx) כיוון שלא יכולתי להתקין ויסטה ואחרי העדכון הכל עבר מצויין.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by xtx,

יש לי gts הטמפרטורה שלו במנוחה היא 63 מעלות ניראה לי שזה גבוה האם הטמפרטורה שלו בסדר או שהיא גבוה מ הנורמה?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by nim901,

יש לי כבר מאורר 120 אז לא חובה שזה יגיע עם אחד, העיקר שיהיה שקט

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי לוח אם GIGABYTE 965P-DS3 והקירור הישן שלי ת'רמלטייק סיילנט לא מתברג לסוקט בגלל מיצבי המתח שעל הלוח. לכן אני זקוק להמלצה על קירור שלבטח יתאים ללוח אם הספציפי הזה וכמובן מה שכתוב בכותרת. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by arkadur,

כחלק מהפרוייקט שלי התקנתי את קירור המים בחרתי במשחה הטרמית של זלמן- STG1 ביומיים הראשונים התוצאות היו לא רעות (מעבד באזור ה29-32 ) וצ'יפסט באזור ה40 (שיפור של 15 מעלות מהסטוק) לגבי הGPU, אין לי מושג, אין לו חיישן (6600) מזה כמה ימים שהטמפ' עלו בכמה מעלות, המעבד יושב על 33, והצ'יפסט על 44 בערך.. גם כאשר המאווררים דוחפים אוויר במלוא העוצמה האם ההפרשים הם עקב החום הכבד?, או שבאמת המשחה מזייפת? אשמח לשמוע דעתכם בעניין

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  15. ראיתי דלתות של מארזים עם מאווררים בגודל של 25CM. נראה לי יפה ונראה לי שזה גם מקרר יופי. אז חשבתי, מהיכן ניתן להשיג כזו דלת? ועוד דבר, חשבתי על מוד: לקנות פוליגל(כמו בריסטול עבה) ולעשות בו חור למאוורר 12CM ולחתוך אותו בגודל של הדלת של המארז ושים למשך הקיץ. נשמע טוב? יש לי מאווררים של 12CM שאני לא צריך אז חשבתי על משהו כזה. אני לא רוצה לקדוח או לעשות נזק למארז שלי כי הוא בן חצי שנה. יש לי 1 של 12 מקדימה. ו92 מאחורה. עריכה: שמתי לב לאלה שקונים קרטון וצובעים אותו ושמים אותו במארז ועושים לו חלון. לא הבנתי למה לא עם פוליגל?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. ראו תמונה. יש לי 120 מקדימה. 92 מאחורה ו70 על הHD. יש גם מקום בצד ל 80 אבל אני שונא 80 ואני לא רוצה להרוס את המארז כי הוא בן חצי שנה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  17. חיפשתי באינטרנט ומצאתי Thermalright HR-03 Plus הנה ביקורת http://www.pcper.com/article.php?aid=381&type=expert&pid=1 עוד ביקורת http://www.ocia.net/reviews/thermalrighthr03plus/page1.shtml

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  18. שלום, יש לי מעבד P4 עם מאוורר פשוט של אינטל (שיש לו להב שבור). במארז יש עוד שני מאווררים, אחד מקדימה מכניס ואחד מאחורה מוציא. כשמזג האוויר התחיל להתחמם המאוורר התחיל להרעיש, וראיתי שכשהמאוורר מגיע ל 3000 RPM הוא מתחיל לעשות רעש מאוד חזק. ניקיתי אותו ואת ההיטסינק, ושימנתי אותו, אך זה לא עזר.. אני מניח שהגיע הזמן לקנות מאוורר חדש.. אני לא עושה ולא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, ואני לא מעמיס על המחשב יותר מדי, אין משחקים, רק סרטים והרבה תוכנות פתוחות במקביל.. אז אני מבקש את עצתכם, איזה מאוורר לקנות? מדובר במעבד P4 1.7 (williamette), סוקט 478, והתקציב הוא דיי נמוך, כי לא נראה לי שצריך להשקיע יותר מדי בשביל מאוורר שקט עבור מעבד שלא אמור להתאמץ יותר מדי.. אז אשמח אם תוכלו להציע על…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by the hero,

עשיתי OVERCLOCK במעבד P4 3 G פרסקוט והגעתי ל 3400 GHZ עם ב245 באס... אבל המערכת לא יציבה ורק עושה עוד יותר בעיות... על איזה תדר לנעול את הPCI-E והPCI? כי ניסיתי לנעול על כמה תדרים וזה נתקע...(100 ו200)

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by liordavid,

איך מתבצע OC לזיכרונות ? יש כמה נתונים - תיזמונים, תדר, FSB.... איך מתקשר הכל אחד לשני ? מה הקשר לחלוקב שווה ביחס למעבד.... מעוניין להבין לפני ביצוע OC.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. שלום יש לי את הכרטיס מסך power color x1800GTO ועוד כמה חודשים תחלוף האחריות של מספר חלקים במחשב למעט מעבד ודיסק קשיח ולכן אני מעוניין להחליף את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך מאחר שמרעיש שמופעלים משחקים וגם בהפעלת המחשב ברצוני לרכוש גוף קירור שקט כך שלא יצתרך להרעיש כאשר פועלים משחקים חשבתי על Arctic Cooling Accelero X2 בגלל שמהכתבה הזאת http://hwzone.co.il/reviews/accelero/ הבנתי שהוא ממש יעשה את העבודה כפי שאינ רוצה (שקטה עם ביצועים טובים גם במאמץ) ורציתי לשאול את דעתכם על הגוף הקירור הזה והאם יש גופי קירור אחרים שעושים עבודה יותר טובה ממנו? שאלה נוספות שיש לי רציתי לשאול עם יש מאווררים פשוטים שיש במארז שעושים עבודה שקטה מכיוון שאני מעוניין שהמחשב שלי יעשה עבודה טוב …

• 17 תגובות
    • 966 צפיות
  22. הי, האם אפשרי לחבר במקביל יותר ממאוורר יחיד על הקונקטור של המאוורר למארז? א - העניין הוא שמבחינת מתחים לא תהיה בעיה, לא אמורה להיות בעיה מבחינת הספק, נכון? ב - מן הסתם זה יחרפן את המדידה של המהירות בפועל של המאוור, יה יכול לפגוע במשהו? (ואם כבר, לא מצאתי לזה תשובה, אבל איך תכל'ס הוא מבצע את המדידה של ה-RPM? מישהו יודע איך הסנסור הזה עובד?)

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. ומה הסיכון? המערכת pantium 4 s478 2.4ghz radeon 9550 256mb p4s800d-x psu 400w jenery מארז sunbeam transformer 3 מאווררי 80ממ sunbeam 2 מאווררי 120מ"מ thermaltek . 2*512 twinmos ddr 400 קירור מקורי.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  24. הפינים של הגוף קירור של המעבד נשברו ועכשיו המעבד ח ם ! אני צריך גוף קירור חדש....ב מ ק ס י מ ו ם 100 ש"ח.... אולי אני יעשה OC בעתיד אבל לא לחוץ על זה.... ש: שקונים גוף קירור או בא עם מאוורר? ומה ששמתי פה בלינק זה גוף + מאוורר?או רק מאוורר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14521

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  25. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים