אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לעשות oc ? מעבד 25 מעלות לוח אם 32 מעלות ו aux אני חושב שזה מארז :33 מעלות זה דרך התוכנה aida32
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני זקוק לשפופרת של משחה תרמית- בלי שמושים מיוחדים, רק להחליף למערכות פשוטות מדי פעם. אני מגיע לKSP מחר, ולכן אבקש המלצה על איזו משחה שיש להם להציע: http://ksp.co.il/?select=.1066..187..022 אגב אני מתעב את המשחות הכסופות המזעזעות האלה כדוגמת ארקטיק סילבר, ואת השחורות שאי אפשר להוריד משום דבר. אני לא צריך יותר ממזרק קטן. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
www.glacialtech.com זה למטה באותו עמוד: NorthPole 1000
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. ממש כמו לבור, תוכלו להסביר מה ההבדל בין שני החיבורים הללו - מה תפקיד כל אחד: (תודה מראש)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי P4 מעבד 3.0 לוח 865 PERL של אינטל כולל זכרונות 1.0גיגה ספק 500W ושתי מאווררים אחד מאחור ואחד בדופן של המארז המחשב די חדש אבל שאני משחק איתו 5 דקות הוא מתחמם ויורד בקצב ולא נותן להמשיך לשחק או לעבוד איתו רק שהוא מריץ משחקים או שני סרטים אז קופץ הסנסור ומשבית הכל מה עלי לעשות ? לחזור לחנות או ..... תודה מראש על העזרה 70 מעלות 73 74 70 מעלות כשהמחשב מתחמם מגיע ל 73 74 איך המעבד לא נשרף הסנסור מודיע על התחממות האזור המעבד
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt עם קירור פסיבי 1. אם יש פה מישהו שיודע או עשה אוברקלוק לכרטיס מסך הוא הרגיש הבדל בביצועים? ראיתי במדריך שעשו דווקא לכרטיס מסך הזה אז אם מי שעשה יכול להגיד אם הוא הרגיש שיפור 2.ראיתי שכתוב במדריך שצריך כל פעם אחרי העלאה להפעיל את התוכנה 3dmark שמה צריך לעשות לופים השאלה שלי מה זה לופ האם זה סרטון אחד שהם מראים כמו שהם בקרח או על הספינה או בכלל לופ אחד זה להריץ את כל הסרטים האלה יעני לופ=ספינה,קרח,מפעל 3. מה התוכנה הכי מומלצת לכרטיס מסך ושהכי קל לעבוד איתה? 4. אם בoc הכרטיס מסך מתחמם זה לא יכול דווקא לפגוע באיכות הביצוע שלו? 5. כמה זמן זה בערך לוקח? אני רואה שאחרי כל העלאה צריך לשחק במשחק על הגדרות גבוהות שעתיים האם cod 4 מס…
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקיי... 1.איך הלוח הזה בOC... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_2044_2046&products_id=13049 2.המעבד המתוכנן זה SEMPRON 3000... עד כמה אני יגיעה איתו עם Arctic Cooling Freezer 64 PRO ולאן עם הBIG TYPHOON.... 3. מה עדיף? AC FREEZER + AC SILENCER (קירור מעבד + כרטיס מסך) או BIG TYPHOON... ולהשאר עם קרור סטוק (GAINWARD 6600) ולעשות לכרטיס OC קטן 4. איך המארז הזה? מקורר טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4228 ואיך הספק שלו? 5. עם הלוח הזה... אני יוכל לעשות OC לזכרונות? אם כן אז שווה הצלעות קירור האלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3558 6.אם יש הצעות כלשהן אז אני פתוח... ואם יש הצעה למארז אז שיהיה בו חלון ועד 500שח+ספ…
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי לא מזמן חבר הביא לי לוח אם asus p5ld2-vm, עם מעבד p4 640 - prescott 3.2gh כאשר אני מדליק את המחשב המעבד עומד על סביבות ה 74 מעלות(כאשר לא נוגעים בו). כאשר המחשב עובד - הוא מגיע גם ל 85 מעלות ואפילו ל 88 במקרה למשל של התקנה של אופיס 2007 עליו. על המעבד יושב מאוור של asus אני לא בטוח בדיוק בדגם אבל נראה לי שזה זה - http://mxdtr.com/category/asus-13g075135022h2-80mm-cpu-cooler-heatsink-fan-intel-socket-lga775/ שמסתובב על בערך 3120 rpm די קבוע לפי speedfan וגם לפי הביוס של הלוח אם. בכל מקרה הצלעות קירור שלו נראות ממש נקיות. בנוסף במארז מאוורר קדמי של 12 אינצ' (מכניס אוויר), ואחורי של8 - שמוציא אוויר ושניהם עובדים ושניהם יחסית נקיים מאבק. בכל מקרה המעלות גבוהות ברמה דומה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache? ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK (רציתי את ה G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ) אבל פנדה אמרו שאולי לא יגיע ואם יגיע אז שבועיים או בכלל. EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card? FSP EPSILON 600W השאלה איזה קירור הכי טוב ? אני חייב שיחזיק לי לא יעבור את ה 40, שיהיה הקירור הכי יקר מבחינת איוורור. ראיתי שיש טובים כמו לדוגמא Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ZALMAN CNPS8000 ZALMAN CNPS 7700 Cu THERMALTAKE BIGTYPHOON Asetek Vapochill micro Ultra Low Noise LGA775 או ( מה ההבדלים בכלל ) Asetek Vapochill micro Xtreme LGA775 עזרה בהקשר…
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הצעתי לקחת את MUGEN 2 הבחור הציע לי את Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler בהסבר ש"מעבדי AMD גדולים יחסית,השטח חתך שלהם גדול,השטח של הקרור הזה בגלל שיש לו 4 הייטפיפים ולא 3 במקרה של הרבה אחרים וההייטפים שלו רחבים אז הוא מנצל יותר שטח עם המעבד ומקרר יותר בנוסף לזה שההייטפיפ נוגע ישירות במעבד". כדאי לקחת את זה?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
התקנתי קירור עצבני ביותר על המעבד שלי. לבנתיים אני ב- OC ל- 4.1G על מתח 1.5V וטמפרטורה של גג 70 מעלות במאמץ. כל ניסיון לעלות את המכפלה מעבר (ל- 4.2G) מובילה לקריסה. הבנתי שאפשר לשחק גם עם תדר בסיס או משו כזה...אז אני מעלה עכשיו תמונה של תוכנת OC ואשמח אם תסבירו לי מה הדברים הרלוונטים שסימנתי ומה הלאה כדי להתקדם ב- OC..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני רוצה לתרום כמה שיותר בינתיים אני יתחיל עם הOC שלי ברגע זה. התחלתי עם E8400 על STOCK כמובן עם קירור V1 של THERMALTAKE,התחלתי להתעסק בזה שעות לאחר הוצאות סוללה אינספוריות ושינויים במערכת על מנת לייצב אותה יותר ויותר הגעתי לתוצאה (מרשימה לדעתי) של 4.5GHZ התוצאות לפניכם: http://img365.imageshack.us/img365/3226/untitledxa8.jpg http://img180.imageshack.us/img180/9732/untitled3de9.jpg (המעלות לאחר 10 דקות של OCCT,בכל מקרה תוכלו לראות בתוכנה קצת יותר למעטה את שיא המעלות) ב3DMARK קיבלתי 19750+- ושכחתי לצלם את זה בכל מקרה אני חושב שהמעבד עשה את שלו (ד.א התחלתי מתוצאה של14400 ב3DMARK ובSUPER PI מ16 שניות) בכל מקרה זה עוד כלום בקרוב אקנה את הB…
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור חדש ל- 6800GT AGP שברשותי (הקירור סטוק רועש כמו מסור, וגם לא מקרר מי יודע מה). לאחר קצת חיפושים, מצאתי את ה- VF900-CU שנראה טוב, ומדורג גבוה ב- SPCR. חשוב לי שיהיה קריר ושקט, ויותר מזה אפילו - שיהיה קל להרכבה, לא גדול מדי ולא מסורבל. חשוב שיתאים בקלות ל- 6800GT AGP, שיושב על ה- MSI K8N Neo2 Platinum, בתוך המארז הזה: אז רציתי לדעת אם הוא בשבילי, או לחשוב על משהו אחר (ואם זה כך - אז אשמח להמלצות). תודה
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
צריך קירור שממנו אני אוכל להוציא את המקסימום של הכרטיס הזה ... אם אני הולך איתו למקסימום לאיזה רמה שלו אני אגיע (ישתווה לאיזה כרטיס מסך ?) עם איזה תוכנה מומלץ לעשות לו את הoc ? רק כדי להיות בטוח אין mb שלא תומך בoc לכרטיס מסך נכון ? תודה רבה וחג שמח ! עריכה - עוד דבר ששכחתי בשביל לעשות oc לכרטיס מסך לא צריך ספק איכותי או שכן ?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כאשר משתמשים בפנטיום 4 1.8 והלוח הוא מבוסס 845E הבנתי שיש תמיכה לזכרונות 333 כאשר היחד הוא 3:4 והמעבד עובד על באס 133. השאלה שלי היא אם המעבד והזכרון פועלים על אותו יחס 1:1 ב166 (כמו שהזכרון אמור להיות) המעבד יעבוד בטוח בבאס כזה (לא כולל בעיות חום) ?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכל חולי המחשב... ממש לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי... כשהזמנתי , שאפתי לחסוך בכסף, ולא קניתי/הוספתי שום מאוורר או חומרת אוברקלוק אחרת. בכל אופן, רציתי לדעת, אולי מישהו ממכם מכיר אדם שעוסק באופן מקצועי (כך שההתקנת חומרה תהייה גם-כן מקצועית) עם אוברקלוקינג??? (איוורור נכון, בחירת חומרה מתאימה, טיפול בטמפ' HD'S, PCI'S,MEM וכו'..., מארזים קרים.......). אשמח לשמוע!!! תודה.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חברי אני חדש בארץ אז יש לי שאלה תיפשית. איפה איפשר לקנות LEDs? ני פשות לא יודע את מי לשאול אז שואל כאן. םליחה.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש עוד חודש, וכבר סיכמתי על איזה כרטיס מסך אני אלך , אני אקח את סגנו של הX1900XTX , נו אותו שם פחות X אחד בסוף , עכשיו השאלה שלי היא עם שווה לקחת XT עם קרור לא של היצרן ולעשות לו אוברקלוק (איך זה מבחינת מחיר האם זה שווה?) או פשוט לקחת XTX? והאם עם קרור STOCK אפשר להביא XT למהירות של xtx?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 זה המפרט השאלה עם המחשב מתאים לOC לא כזה רציני אבל שיעלה לי את הביצועים... ועם כן איך עושים את זה? =[ יש לי את התוכנה TRIXX שקיבלתי עם המחשב.... עם זה עוזר.... תודה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Epox 8RDA3+ Nforce 2 400 Ultra ואני רוצה להחליף את ההיט סינק של הגשר הצפוני במה להחליף ??? אמרו לי שחלק מגופי הקירור של כרטיס המסך גם מתאימים, האם זה נכון ??? נ.ב. אפשר המלצות על דברים שיש בארץ מן הסתם?!
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. הנה עוד אחת מהשאלות המוזרות הללו.... למחשב שעתיד לעבוד באזור סגור למחצה, כאשר הטמרטורות לעתים מרקיעות שחקים לאזור ה 40 צלזיוס, האם יש צורך (להבדיל מכדאי) להתקין קירור aftermarket? המחשב המדובר עתיד לשבת לו במיאמי פלורידה, באזור הבריכה (תאמינו או לא) של בית מלון - ואמור להריץ יישומים כמו תוכנות DJ למיניהן (לא ממש מבין בזה אישית). דבר זה גורם לי גם לשאול גם - האם יש בכלל קירור שיכול להתגבר על ה ambient ו"לדחוף" את הטמפרטורה של המעבד אל מתחת לטמפרטורת הסביבה? או שאני "חי בסרט" כמו שאומרים?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. השבוע יצא לי לקבל לידי מכונת כביסה כי הייתי צריך את המנוע... עכשיו.. במהלך הפירוק שמתי לב למשאבה שיש במכונה.. עכשיו מספר שאלות.. לאנשים שמבינים.. כמה ליטרים לשעה משאבות כאלה אמורות לספק.. מישהו יודע כמה וולטג' (VOLTS) השאבה אמורה לצרוך..? כי לא מצאתי נגדים כלשהם המעידים על כך שהיא פועל על פחות מ220? עכשיו אם היא אכן צורכת 220 כמה בערך היא תוציא מבחינת ליטרים לשעה כשהיא תעבוד על 12 בתודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי i5 750, בזמן האחרון החלטתי לעשות OC למעבד, אבל אני לא ממש בטוח עד איפה אני יכול להגיע. אני לא יודע אם הקירור שלי מספיק טוב. אז הקירור שלי הוא של AC הדגם - Arctic Freezer 13. עד איפה בערך אני יכול להגיע אם הקירור הזה? רמה גבוהה? אני רוצה OC גדול, שישפיע על המחשב. כרגע זה 2.67 GHZ ואני רוצה להגיע בערך ל 3.6 מינימום. אז עד איפה אני יכול להגיע עם הקירור הזה? או שמומלץ לי לקנות משהו יותר חזק (Mugen 3 או משהו אחר)? המארז שלי הוא CM 960 II של Cooler Master אם זה חשוב.
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי P4 2.8פרסקוט והוא עומד על 50 מעלות ללא מאמץ התקנתי על החלון בצד 2 SMART FAN 92 של ונטק שמכניסים אויר יש לי בחזית עוד אחד שקיבלתי עם המחשב מואר כזה ועוד שניים מאחורה 80 שמוצאים מה לא עשיתי טוב...? הכבלים באזור המעבד אסופים ככה שבאזור המעבד אין הפרעה של זרימת אויר ואין גם הפרעה של הוצאת אויר כי ה"אגזוזים" נמצאים ממש על יד המעבד... אז שוב מה לא עשיתי טוב????
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מסרטונים שראיתי בYOUTUBE על קירור המחשב בשמן להלן קישור. שאלתי היא האם אפשר לשדרג את הרעיון ולקחת את האקווריום כמו שהוא עם השמן ו"לדחוף" למקפיא. המטרה היא שבגלל שהכל מוצף בשמן אין את בעיית העיבוי כמו שקורה בקירורים קיצוניים ובכך בעצם א. גם השמן קופא בטמפ' יותר מנוכה ממים, ב. אין בעיה של קרח שנוצר ג. הקירור הוא כללי לכל הרכיבים בין אם מעבד או כרטיס מסך. לי זה נראה יותר זול מלהשקיע תועפות במאוררים ומערכות מים. בקשר לפרקטיקה זה כבר משהו אחר. הכוונה היא שאולי סוף סוף יש אפשרות לקירור קיצוני לתווך ארוך שאינו צורך טיפול מתמיד כמו הוספת חנקן נוזלי. מה אתם אומרים? :D נ.ב שכחתי להדגיש שזה המחשב הכי שקט שקיים כיוון שאין את רעש המאווררים
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-