אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד נורטווד 2000 מגה הרץ שהוא באובר רצחני ביותר ל3100 עכשיו הבעיה התחילה כשהמכרתי כמה מהמאווררים שיש לי במחשב בכדי לקנות מערכת קירור מיים של זלמן .........אז ככה שיש לי 3 מאווררים ג'נרים במחשב עכשיו..........רציתי לדעת מה המקסימום שבו המעבד יכול לעמוד בו.........הרצתי המון תוכניות משהו כמו 7 דפים של אקספלורר +סריקת ווירוסים +ספייסוויפר ומעבד התחיל להגיע ל47 מעלות.........רציתי לדעת אם זה מסוכן כל העסק הזה ומהו המקסימום של המעבד הנ"ל.........אני מציין שוב שהוא באוברקלוק גדול מאוד......כשהמעבד יגיע לטמפרטורה מסויימת הוא יישרף או שהוא יוריד מהמהירות שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שהמערכת החדשה שלי מיועדת ל-OC אחד הדברים הראשונים שבדקתי עם קבלתה זה טמפרטורת המעבד. קצת התאכזבתי לראות שכבר בביוס היא מתנודדת בטווח ה-35-37 שכן ראיתי דווחים על טמפרטורת IDLE שמתחת ל-30. בכל אופן כרגע בחלונות יש לי שתי תוכניות שמדווחות על טמפרטורות הפוכות: Smartguardian שבאה עם הלוח (DFI) טוענת שה-CPU הוא ב-31 וה-PWMIC ב-39. לעומתה סנדרה מדווחת על Board כ-31 ו-CPU כ-39. נראה לי שמישהי הפכה את היוצרות כאן. האם אני יכול להניח שהתוצאות של סנדרה הן הנכונות? ד"א, שתי התוכניות אומרות שטמפרטורת ה-Chipset או Aux\Power כפי שמופיע בסנדרה, היא 45 מעלות. האם גם זו לא גבוהה יחסית? וזה כשעל הלוח ישנו מאוורר ישירות על הצ'יפסט... :-( בתודה מראש למי שיגיב.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם... האם ניתן לבצע אוברקלוק ל Pentium 4 CPU 2.66GHz ??? אולי יהיה חסר משהו במפרט....אולי דגם יותר מפורט של המעבד ? המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. אשמח לקבל את תשובתכם... תודה רבה שלומי
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הסטפינג שלי כפי שעולה מהתמונה הזאת ואיפה אני יכול למצוא תוצאות OC של אנשים עם סטפינג דומה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נכבה לי המחשב בזמן שמירה לביוס ועכשיו הוא לא עולה יותר. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
במדריך: http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/2/ (באותו עמוד) רשום שלמעבד שעליו מבוצע הOverclock 60 מעלות צלזיוס נחשב כגבוה מאוד אבל לא רשום איך לבדוק לכל מעבד מהו כמו המעלות שנחשבת בו כגבוהה מאוד אני רוצה לדעת איך בודקים את זה + אם מישהו יכול לאמר לי מהו כמות המעלות שנחשב כגבוה במעבד Intel Q6600
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
Hi, everyone. Where can I find Thermalright heatsink products in Israel?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1)האם כדאי לקנות קירור מים או שאולי כדאי נינג'ה או משהו אחר ??(תקציב עד 300 שקל) וגם מה ההבדל בין קירור מים לקירור רגיל של מאווררים? 2) האם כדאי לקנות קירור גם לזיכרונות ולדיסק הקשיח ?? ואם כן מה כדאי לקנות ??
-
- 7 תגובות
- 442 צפיות
-
-
יש לי מארז סופרטלנט (שאני מאוד מרוצה ממנו ד"א) והוא עם 5 מאווררי 80MM ג'נריים לחלוטין. אז אלו השאלות שלי 1) כמה רעש בערך עושה מאוורר 80MM ג'נרי? (בדציבלים) 2) אם אני אחליף את כל המאווררים האלה במאווררי AC של 80MM שהם 20-21 דציבל, יהיה הבדל ניכר ברעש? 3) המאוורר הזה, אמרו לי שהוא רק מוציא/מכניס ואני לא זוכר איזה מהם. הוא רק מוציא או רק מכניס? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם העלאת המתח לזיכרונות מאפשר להגדיל את הOC שניתן לעשות להם? יש לי את האופציה להעלות מתחים לזיכרון ולמעבד בביוס ותהיתי מה אפשר לעשות עם זה
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איזה מגופי הקרור כדאי לקנות: Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 או Thermaltake VGA Cooling Gaint III ?? אני רוצה לעשות OC לכרטיס, איזה יותר מקרר, יותר טוב לOC, ישרוד יותר זמן, ואיזה עושה יותר רעש (והאם זה בלתי נסבל)??
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד q9450 ולשים קירור.... עכשיו חשבתי על ה v1 של tt מה אתם אומרים עליו? יש לי כמה שאלות לגביו 1.האם הוא שקט(אפשר להיתפשר טיפה אבל שאני יצליח לישון בלילה) 2.האם הוא מקרר טוב? 3.האם אפשר להרכיב אותו כך שהוא יזרוק אויר למעלה או אחורה למאוררים שמוציאים אויר במארז cm 690 ואני לא מתכוון oc ואני עדיין רוצה קירור טוב....
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שימו לב לצריבת הביוס שנעשתה(מביוס מקורי של FORCE3D/ATI לביוס של MSI על מנת לקבל שליטה למהירויות שעון גבוהות יותר מהמקורי) שימו לב למהירויות בAfterBurner מכיוון שהכרטיס עוד לא נתמך במלואו על ידי GPUZ ככה שהמהירויות בAfterBurner הם המהירויות הנכונות(1020/1185) מתח יחסית נמוך, כרטיס מדהים! בסטוק/אוברקלוק בינוני הוא מאוד שקט וכמעט ולא שומעים אותו. 5850 - 3dmark06 1020/1185 1.237vgpu 5850 - 3dmark Vantage 1020/1185 1.237vgpu וקצת תמונות לשטוף את העיניים :
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס, והמאוורר שלו רועש ב1% כמו 20%. כדי להפוך אותו לשקט יש אפשרות בלי קניה של קירור? ואם אין ברירה, אז איך ה-arctic cooling accelero twin turbo? אם אני רוצה שליטה במאוורר שלו, אני אצטרך לחבר אותו לחיבור PWM של הלוח אם? אני יעשה לו OC קל. רק עכשיו הפעלתי את המחשב, לכן הוא יחסית קר. בדרך כלל, המעבד במנוחה על 34(אין oc) ובמאמץ 49 (בדקתי מאמץ עם occt 3.01). הכרטיס מסך במנוחה 35 ובמאמץ 80(כנ"ל) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי הרצתי OCCT , מצורף מסך הפתיחה. לפי מה שזה מראה המעבד עובד על 2GHZ במקום 3.. זה תקין? (מעבד E8400) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני עשיתי OC למעבד (יש לי AMD 64BIT 3000+) והגעתי מ 2000 ל2400 בבאס 240 מכפלה 10 ויש לי זכרונות 400 איך אני יודע מה היכס בין הזכרונות למעבד? ואיך אני יודע איזה OC עשיתי להם? ואם אני יוריד את המכפלה ל9 במקום 10 ויעלה את הבאס ל270 במקום 240 ואז זה יעשה למעבד 2430 משו דומה לקודם זה ישפר את הזכרונות? זה עלול לסכן אותם? יש לי לוח 8kda3j EPOX וזכרונות ADATA 2X512MB 400 יש לי על המעבד זלמן 7000 דרך אגב ומארז מאוורר טוב...
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
על איזה אמצעי קירור אוויר למעבד אתם ממליצים באזור ה-300ש"ח? חשבתי על ה - XP120 \ XP90 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסים של GIGABYTE עם הקירור הזה.R9 270X נגיד ואני מחליט לנקות ולהחליף משחה תרמית\טרמית ראיתי תמונות שיש לו גם פאדים על הזכרונת. כשמפרקים את הקירור צריך להחליף גם אותם? ואם כן ראיתי באיביי כאלה זולים ב10 שקל ל10X10. הם טובים? אם לא איזה אתם ממליצים? ואם כן איזה עובי צריך 1MM או 2MM?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 אני רוצה לקנות בשביל לתלות בדלת של המארז, כי נכנס הרבה אבק בחלונית למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ככה היום השלמתי את המודינג שלי במארז...(הקדמה לשאלה שתבוא בסוף) הוספתי מאוורר 120מ"מ בחלקו העליון של המארז מסוג I-FLASH של חברת Tt-מכניס אוויר. http://thermaltakeusa.com/product/DCfan/LEDfan/a2346/a2346.asp חוץ ממנו יש לי שני מאווררים של 80מ"מ על הדלת השמאלית של המארז . אחד ממוקם ממול לBT VX ומוציא את כל האוויר החם שהBT VX פולט . ואחד ממוקם מעל לכרטיס המסך מכניס אוויר.(כרטיס מסך במאמץ לא עובר את ה60 מעלות). בדלת הימנית של המארז יש לי עוד מאוורר 80 מ"מ מכניס אוויר. בחלק האחורי של המארז יש לי עוד 80מ"מ מוציא אוויר.(כל המאווררים מקוריים של המארז מלבד החדש שהוספתי בעצמי). ומקדימה יש לי עוד 120 מ"מ שמכניס אוויר. ועכשיו לשאלה... לפני שעשיתי את המודינג והוספתי את המאוורר החדש הט…
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את כל הסימנים שהקפתי בעיגול שחור????
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעלה את השאלה עקב חוסר שביעות רצון מהמערכת מים שבניתי. אני משתמש ב Yate Loon 120mm Medium Speed Silent Case Fan - D12SM-12 - Sleeved אשר נותן 70.5 CFM (לפי נתוני חברה כמובן). נעזוב לרגע את הדיון של עוצמת הרעש (המאוורר הנ"ל אמור לתת 33db, ואני לא שומע אותו), ונתרכז רק ב CFM. השאלה היא כזו אם מאוורר שנותן לדוגמא 110 CFM כמו ה Scythe "SLIP STREAM" 120mm Case Fan" 1900 rpm Quiet Case Fan - Ultra Speed - Sleeved יקרר יותר טוב את הרדיאטור ? ואם כבר למה לא לקחת את Delta 120x25mm FFB1212EH High Speed Case Fan - Sleeved שנותן 150 ? (למעט בעיית הרעש, לDelta יש מאוורר שמספק גם 250cfm). ההגיון הבריא אומר כן, אבל מתי "כמות" ה cfm מפסיקה להיות רלוונתית ? (אולי צריך בכל זאת להסתכל ע…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הקירור Zalman CNPS5X ואת הלוח Asus P8H77-V LE עם הזכרונות : Corsair 2x8GB Vengeance הבנתי שזה עלול להתנגש מסיבה כלשהי האם יש לי סיבה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray על איזה גוף קירור (היטסינק ומאוורר) אתם יכול להמליץ לי בתקציב של עד 150+- (גג 200) שיקרר אותו במידה מספיקה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מודולי ה-TEC הנמכרים היום מורכבים למעשה מיחידות פלטייר + כרטיס בקרה על מהירות המאוורר ופעילות ה-TEC + רדיאטור ומאוורר. אני עובד עם קירור אוויר TRU120EX ומאחר וטמפ' החדר בקיץ הזה אינה יורדת מ-30 מעלות, חשבתי לשפר את המצב עם: לינק למוצר : http://www.petrastechshop.com/2250tec1.html הרעיון הוא לפרק את גוף הקירור, להכניס את ה-TEC בין המעבד לגוף הקירור ולהצמיד. את ה-TEC אפעיל באופן קבוע (המחשב כל הזמן ב-LOAD מלא) ע"י ספק חיצוני שיופעל ע"י ממסר כשהמחשב מופעל. יתכן שאבצע UNDERVOLT כי אין לי ענין ב-OC של מעל 3.6GHZ. כיום אני על 2.8GHZ יציב 24/7 על עומס מלא (טמפ' של כ-60 מעלות). החיסרון היחיד ב-TEC שאני מוצא הוא בעלות חשמל גבוהה. פרט לזה, אני לא מוצא בעיה טכנית - אני עובד עם…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-