עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Esparco,

יש לי intel pemtium 4 1.7ghz I845E socket 478 אין לי שום אופציה בביוס לשנות מתח והוא עומד לי על 1.5 מישהו יכול לומר איך אפשר בכל זאת לשנות את המתח?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  2. היי אני מעוניין לקנות קירור לכ.מ Evga 8800GT 512MB DDR3 אני מוכן להשקיע עד 200 שקל ( אפשר לחרוג ב-20 שקל ) מבקש שתביאו הצעות רק מהחנות www.TMS.co.il אני לא מתכנן OC אבל בגלל שזה הולך להיות קיץ ומאוד חם הולך להיות הרגשתי כשהיה מאוד חם שיירדו הביצועים ממש משמעותית יחסית דרך אגב מי שיודע ספק כוח 400W של HEC הוא נחשב בסביבות אותו הכוח של ליברטי 400W ? אני מדבר על פחות או יותר ואם בכלל זה ספק איכותי וטוב? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133 עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by ccc,

זה או זה Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd-896713136.htm או זה: Thermaltake Mini Tiger 1 Active Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd1930121427.htm או זה: Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd259538761.htm או זה Vantec Iceberq 4 VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd-23819526.htm או המלצה אחרת שלכם... מטרה: מקסימום אוברקלוקינג

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by THE FOX,

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 איך המוצר הזה?

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  6. זו תוכנה דיי ישנה.. נדמה לי היא עושה אוברקלוק על לוחות של אינטל דרך הוינדוס או שהיא עושה אוברקלוק למעבדים עם לוחות ישנים.. תקולע לי בראש השם Cpuclock אבל זה לא זה.. תודה רבה לעוזרים !! __________________________________________ עריכה : התוכנה נקראת SoftFSB או CPUFSB עדיין לא ניסיתי, אם יעבוד אני יעדכן..

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by yanivbes28,

מעוניין לעשות אובר קלוק ללוח אבל אני לא מוצא את האפשרות בביוס זה קצת מוזר לי היה לי לוח של אסוס ישן אז לא היתה לי בעיה לעשות אובר קלוק כי הוא היה נוח ואפשר למצוא את כל האפשריות אבל כאן אני לא מוצא כלום אם משהו מכיר את הלוח ויודע איך אפשר לעשות את זה אני מודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  8. שלום לכול קוראי ההודעה.. אני חדש באתר שמי הוא נתי אני גר באזור זה ליד חולון ***אין פירסום בחינם*** בכל מקרה רציתי לשאול בקשר לחומר הנקרא "גריז טרמי" רציתי לשאול איפה אפשר לרכוש טיובה של החומר כי אני לא מוצא בחנויות הקרובות לביתי ואם שווה להשקיע על החומר הזה בכלל כי בדקתי על המעבד שלי (P4 1700) אין בקושי והוא בשכבה ממש דקה אז תודה מראש לעונה לי להודעה והאייסיקיו שלי הוא 174274205 מי שרוצה להכנס לדבר על כל דבר בכיף נתי.... עריכה מנהלתית: אסור לפרסם בפורום.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי את הביקורת על המוצר הנ"ל השינוי הוא ענקי לאומת חוסר השימוש בו ולדעתי אפשר לבנות כזה לבד ולכן התחלתי לבנות אחד דיווח בקרוב. http://www.3dgameman.com/vr/muffled_comp/fan_mufflers/video_review.html

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  10. זה מחשב חדש.. אני משתגע!!!! עשיתי OC באמצעות התוכנה של GIGABYTE (דרך הווינדווס) הגעתי לבערך FSB של 350MHZ ואז היא אמרה לי לתחיל מחדש את המחשב. הפעלתי מחדש ועכשיו המחשב לא מגיע בכלל לביוס... הוא מפעיל את המאוררים (בקושי), האורות הירוק וכתום נדלקים ונכבים תוך 2 שניות. ולמען השם אני לא מצליח להוציא את הCMOS! (חשבתי שזה יעזור...) הצילו! (מפרט ראשון בצד) נפתרה הבעיה! הצלחתי להוציא את ה-CMOS.. החזרתי אותו והכל פועל כשורה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by Idan-h,

יש לי כרטיס GF4 MX של Inno3d (אני יודע שהחברה לא משו). אם אני לא טועה הכרטיס הוא SE למרות שהדרייבר ושאר התוכנות מזהות אותו כMX רגיל. אני חושב ככה כי המהיריות שלו הן: ליבה -250. זכרון -332. יש לי קובץ REG שבעזרתו אני מוסיף ערך OC לדרייבר של NVIDIA ובאמצעותו אני יכול להעלות את הליבה והזכרון. כמה אני יכול להעלות לזכרון ולליבה בלי סיכון גדול מידי? לא יודע אם זה קשור אבל הנה הטמפ' של המחשב במנוחה: לוח -32 33. מעבד - 35-38, אם יש מזגן אז 33. ולשאלה - האם הGF4 MX שלי הוא 128Bits? הגיוני? הזה מידע עליו מאוורסט: Memory Bus Properties: Bus Type DDR Bus Width 128-bit Real Clock …

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by Schaap,

באופן כללי לגבי המותג, ובאופן ספייציפי הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5014 תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by club_501,

הורדתי אתמול את התוכנהPCMark2002 כשניכנסתי לsystem info ראיתי את הדבר הבא: תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול להגיע ל3.91Hz?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

יש לי לוח של K8 ללא פלטה אחורית...איך אני מתקין את הBT?. צריך לפרק את כל הלוח בשביל זה?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by Xenomorph,

יש לי Athlon XP1800 עם לוח Asus A7V333. הטמפ' במנוחה: מעבד - 56-58 לוח - 30-33 הטמפ' גבוהות לכן הוספתי מאוורר מאחורה שיוציא אוויר חם, אולם הקיץ מתקרב ואני יודע שזה לא יספיק... חשבתי להוסיף עוד מאוורר וגם אולי להחליף את ה-HSF, יש לי את זה שקיבלתי עם המחשב... אני צריך המלצות: איזה HSF כדאי לקנות (לא יקר מדי) ואיפה להוסיף עוד מאוורר (קדימה\בצד\למעלה)?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  16. שלום. אתמול קיבלתי את הקירור היפה של הזלמן לכרטיס מסך ( alcu700) ואחרי הרכבה קצרה והרבה ציפיה עשיתי היום oc. אבל מה? העלתי קצת ב Oc וכבר הatitool משתגעת לי ואומרת לי כל 5 שניות שיש ארטיפקט וגם שאני מנסה להריץ 3dshow זה פשוט נתקע לגמרי. הכרטיס כרגע על 310\600 ( כרטיס gf 4 ti 4200) וזה מוזר כי עם הקירור סטוק הגעתי ל 270\560. ומה הקטע המוזר עוד יותר? שבמשחקים הכל עובד חלק רק בatitool הכל נתקע. אולי זה בגלל שניסיתי על המשחק call of duty ( הראשון) שלא כל כך מאמץ את המחשב? אבל קשה לי להאמין שהatitool מאמץ כל כך את הכרטיס הגרפי. ועוד משהו מוזר...הטמפרטורה מאוד נמוכה! נכון שאין לי סנסור אבל שאני שם את היד ליד הכרטיס בכלל לא נפלט חום , וההיטסינקס של הזלמן קרים לגמרי! וגם ה…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by elad2k,

איפה זה נמצא? בביוס? ותחת איזה שם? יש לי לוח ABIT AN7 והדבר היחיד שראיתי זה שאפשר לשנות את התדר של ה AGP שאצלי זה נמצא על 66MHZ זה מה שקשור לנעילת AGP? ו 66MHZ זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. אם המנהל רוצה שיהפוך את הכותרת לכותרת יותר מעניינת, לא מצאתי משהו יותר מעניין, קיצר יש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי עליהם אחים שלי 1)מה זה ג'אמפר, סליחה שאני לא מבין 2)FIREWIERE זה הכרטיס רשת נכון? 3)למה כשמשהו עשה OC וניתקע לו קצת בהעלאת הבאס, אז אמרו לו לכוון משהו בכרטיס מסך? מ 64 ל 67 מגה הרץ? מה זה משנה? לא הבנתי, ומה זה בדיוק....... 4)לא הבנתי, למה זכרונות אפשר להעלות להם את ה CAS LATENCY מ 2.5 ל 2, ככה זה למשל אצל חבר שלי, למה לא מוכרים אותם ככה? ולמה זה יותר מסוכן? יותר נמוך יותר טוב לא? פחות מחזורי שעון של לחכות או משהו כזה........ 5)זהו תודה למי שיענה........

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by free_me_0,

--

20. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by 00Amir,

כאשר אני מבצע אוברקלוק אני מחליף SPD מ 2:12 ל 2:10 - מעלה את התדר מ 133MHZ ל 149MHZ בבאס. מה שקורה זה שהזיכרון פועל ב 1490MHZ במקום 1600MHZ . השאלה היא - כמה זה משפיע על ביצועי הזיכרון ( כי הורדתי את המהירות ) ? אני בכוונה לא רוצה להעלות את הבאס ל 160 (160X10 =1600MHZ ) כי המעבד מתחמם לי יותר מידי (קירור אוויר). תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. Started by WaRez.,

יש לי 7600GT של לידטק, הכרטיס ב45 מעלות בזמן מנוחה, עם קירור סטוק. שווה לי לעשות OC ? כמה מעלות זה חם מידי בישביל מנוחה? עד כמה אני יכול להגיע איתו? [ עד איזה רמה של כרטיס אחר.. ] תודה אגב- צריך מדריך קטן לOC עם RIVA TUNER

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by Mikey_S,

אהלן אנשים, אז אחרי שקניתי את כל החלקים והרכבתי את המחשב והכל נראה על פניו תקין ופועל, הבטתי ב BIOS והמחזה היה טיפה מדאיג. המפרט הבא: מעבד: Q6600 G0 Stepping לוח אם: Gigabyte P35C-DS3R קירור מעבד: TT V1 כ. מסך: Sparkle Geforce 8800 GTS ספק: Enermax 400W מארז: Aurora 570 טמפ' המעבד תקינות (בסביבות ה28-35, כשאני מסיר את דופן המארז הטמפ' באופן טבעי יורדות במעט) טמפ' המארז (SYSTEM אם אני לא טועה) מגיעות ל 48 במקרה הטוב, ול 52-53 במקרה הפחות טוב. הם טמפ' אלה תקינות? יכול להיות שהצבת ה cooler הפוך (למרות שאני די משוכנע שלא כך הדבר) עלולות להשפיע כל כך על הטמפ'? כמו כן מצורף תצלום מסך של Everest. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by danielzy,

אני לא יודע למה, כשאני מריץ FarCry 2 אפילו לא התחלתי ממש לשחק, רק בתפריט הכרטיס השני שלי במערך Crossfire מתחי להשתגע ולהגיע ל 90+ מעלות עם מהירות מאוורר של 5000RPM... מישהוא יודע מה הבעיה <?? רזו' 1680X1050 נ.ב. בקרייסס הרגיל וגם בוורהאד אף פעם לא היו בעיות, אותם הגדרות ואותה רזולוציה עריכה : הנה תוצאות BENCHMARKS Far Cry® 2 - Benchmark Report - 10/22/2008 5:16:59 PM You cannot view SVG files if you do not have an SVG viewer installed or if your browser doesn't have native SVG support! Download an SVG Viewer for free from Adobe Run 1 Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing…

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  25. יש לי מאוורר של p2 שפירקתי אותו ואני רוצה להדביק אותו על ה- צלעות הקירור של הלוח (intel d850gb) רציתי לדעת אילו דרכים יש כדי לעשות זאת??? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים