עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, אני מחפש דרך לפתוח את המכפלה ב-Athlon XP 1600+ שלי. אני מעדיף שרק אנשים, שניסו את מה שהם מציעים וזה עבד להם יגיבו. הערה: בבקשה להפנות למקומות שמוכרים את החומרים הדרושים. תודה.

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by AleXus-,

שלום. יש לי בעייה כזו. לאחר זמן מישחק או עבודה על המחשב, פתאום כול המסך ניהיה ציבעוני ולא ברור. ואני חושב שזה ביגלל שכרטיס המסך שלי מיתחמם בטרוף, אני נגתי בוא והלכה לי היד.(אני לא בטוח.) 1) מה אני צריך לעשות ? לשים קרור על כ.המסך ? (יש לי Radeon 9600XT 256MB ) 2) יש תוכנה או משהו שבודק לי את חום הכרטיס ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by ExploiT,

שלום כולם אני רוצה לעשות אובר קלוק ככה ל2000@2400 או 2600 ככה עכשיו אני רוצה שהאובר קלוק היה קבוע לא סתם לשבור שיאים או משהו אז רציתי לדעת האם למהירות כאלה זה מסוכן ? או יכול לגרום נזק ? עכשיו אם כבר עושים חשבתי אולי לעשות גם צריבת ביוס של 9800xt ל9800pro שלי כמו שסטינגר עשה ? אני לא יודע איזה ליבה יש לי אבל זכרונות יש לי של הינקס כמו שלו f - 28 עכשיו הנה המפרט -------------------------- amd a64 +3200 clowhummer s754 מקורר על ידי משהו גנרי מksp ה spire kaster king epox 8kda3j rev2 עם קרור אקטיבי על על הגשר הדרומי או צפנוי לא יודע מה זה קיצר יש מאורר עליו זכרונות a-data 400hz 3-4-4-8 בלי שום קרור shppire radeon 9800 pro 128mb 256 bit ספק tt buterfly 480w act…

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by shalbik,

התזמונים המקוריים של הסטיק הם: 2-3-3-8 וזה קצת לא משו, אם מישהו יכול להגיד לי לכמה אפשר להוריד את התזמונים בלי לקרוע את הסטיק עם מתח ובלי לגרום לו נזק כלשהו.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  5. אהלן חברה ניראה לי שספיקת האוויר של המאווררים הזעירים והרועשים של לוח האם וכרטיס המסך כל כך עלובים שניתן להחליפם על-ידי cpu HEATSINKS ברשותי: שני גופי קירור של מעבדים --אחד ביניוני והשני ענק מדחום מיקצועי עד 250 מעלות דבק טרמי arctic alumina adhesive משחזת דיסק יהלום לחיתוך והתאמה של גופי הקירור המקוריים להדבקה של גופי הקירור הנוספים עליהם השאלות שלי למביני עניין הן: מה מיתחמם יותר המעבד הגרפי או ה-northbridge ? עד איזו טמפרטורה הם יכולים להגיע מבלי שניגרם נזק בילתי הפיך ? על איזה ציפ כדאי לשים את ההיטסינק הענק ? אם עשיתם משהו דומה או שניתקלתם ברשת באיזה אתר אמין שבו יש מדריך שיכול לסייע , אנא תירשמו את הלינק כאן

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  6. :-[ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by magimag,

היי, לאחרונה כל כמה חודשים אני נתקל בבעיה הבאה במאורר של המעבד - המאורר יוצא מהקיבוע שלו בקליפסים הפלסטיים שיושבים בתוך החורים המיעדים לכך בלוח אם (מה שגורם להתחממות יתר וכיבויי מחשב). אני צריך להוציא את כל לוח האם ולקבע אותו מחדש כל פעם. האם קיימת שיטה או מכשיר לקיבוע מאורר קיים יותר מהימנה ממה שהמאורר מגיע איתו? אם לא, האם יש דגמים של מאווררים שמקובעים יותר טוב, למשל ע"י ברגים ללוח אם?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by motiq,

פועל תמיד על max וזה מרעיש ומעצבן amd phenom II X4 945

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by d0s,

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות למעבד OC, אני קונה מחשב עוד חצי שנה ו מעוניין שמחשב ירוץ לי טיפה יותר טוב בזמ שנותר. השאלה שלי עד כמה אני יכול לעשות לו את ה OC מבלי לפגוע בו? המעבד בן ארבע שנים, פנטיום 4 - 2.4 GHZ . חשוב להגיד שאין קרור למעבד אז מה היחס של המהרת המעבד\טמפרטורה ? או שזה תלוי בכל מחשב? אני אשמח לקבל הפניות למאמרים או להסברים מפורטים שלכם פה, תודה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  10. Started by Psychopath,

I was asked to report on how well this CPU cooling works, since I bought it.. Well, it's great.. considering I really bad thermal grease, i work at 35c, and the AMd stock fan got me as low as 45c, so i'm please that's all

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. שלום ! יש ברשותי כרטיס מסך G-force ti 4200 By Asus ואני מעוניין לעשות בו אוברקוקלינג... ויש לי כמה שאלות... האם מספיק המאוור שעליו !? (השאלות האלו מופנות למי שעשה כבר) בכמה זה שיפר את מהירות הכרטיס !? מה התוצאה שהגעת לאחר האוברקולקינג ב3 די מארק? באיזה שיטה השתמשת !? אני אשמח לקבל המלצות וכ'ו לא רק בנושא של הכרטיס מסך אלא גם של המעבד המאעפן שלי אם בכלל שווה לעשות איתו משהו... בתודה מראש Lir@n

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  12. מה אמורה להיות טמ"פ של אינטל 2.4 במנוחה ובעומס ומה אמורה לךהיות מהירות המאורר ? נראה לי שהטמ"פ גבוהה מידי והסל"ד נמוך מידי איך אני יכול לשפר את שניהם ?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  13. אוקי דבר ראשון אני מצטער על האיכות =\ זה סורק רק ואני רוצה לעשות את הצג LCD הזה אז אני אמור להכניס מכיון אחד ולהוציא מכיון אחר אז אני רוצה לדעת אם זה משנה מאיפה אני מכניס\מוציא או שזה לא משנה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by Xenomorph,

יש לי Athlon XP1800 עם לוח Asus A7V333. הטמפ' במנוחה: מעבד - 56-58 לוח - 30-33 הטמפ' גבוהות לכן הוספתי מאוורר מאחורה שיוציא אוויר חם, אולם הקיץ מתקרב ואני יודע שזה לא יספיק... חשבתי להוסיף עוד מאוורר וגם אולי להחליף את ה-HSF, יש לי את זה שקיבלתי עם המחשב... אני צריך המלצות: איזה HSF כדאי לקנות (לא יקר מדי) ואיפה להוסיף עוד מאוורר (קדימה\בצד\למעלה)?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין לקנות מגירת קירור טובה ומוצלחת יש לכם איזה הצעות טיפים וחנויות בהם אפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  16. כרגע שמתי לב לזה אתם ידעתם על זה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by MoSQuiTo,

מצאתי ספק כוח ח-ד-ש אבל שהקופסא שלו עקומה... (אולי בגלל זה זרקו את הספק ואז כבר אפשר לסדר משהו....) איך אני יכול לבדוק אם הספק הזה עובד....

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  18. יש לי מארז 3R SYSTEM AIR שבו יש ביבאס דיגיטלי והוא בא עם שני מאוררים אני הוספתי עוד שני מאוררים ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לאותו ביבאס השאלה היא אם הביבאס לא ישרף או משהו בסיגנון...

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by X - DreaM,

קניתי מלא לדים אולטרה ברייט במחיר מצחיק של 2 ש"ח והחלטתי לעשות מוד קטן............קטודה קרה נכון יש את המקלות סיליקון הארוכים(לא הקצרים) לאקדח דבק חם???? לקחתי כזה מקל והתחלתי לעשות בו חורים לכול אורכו ובצדדים עם מלחם ודחפתי לתוכו לדים אולטרה ברייט ירוקות.......התוצאה פשוט מדהימה כמו קטודה קרה אבל בצבע ירוק ואדום הנה סרטוט קטן(מה שהצלחתי) ====================================== --- --- ====================================== ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ לדים שתקועים בסיליקון ממתחת = מקל הסיליקון --- לדים התקועים בסיליקון מהצדדים…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  20. יש לי מעבד 820פנטיום D, עם גוף קירור מקורי. רניתי לו גוף קירור IGLOO5700, שמגיע כבר עם חומר תרמי עליו. 1. איך אני מנקה את החומר שנשאר דבוק על המעבד ? 2. איזה טמפ נחשבת נורמלית , בזמן מנוחה ומאמץ? (ללא OC, ועם OC). 3. באיזה טמפ זה נחשב "מסוכן" ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  21. יש לי מעבד A64 3000+ 754 המתח הסטוק שלו היא 1.5V העלתי אותו ל 1.6 על מנת לבצע OC גבוהה יותר ביינתים הגעתי ל 2500MHZ (יציב) האם העלת המתח תקצר את החיים של המעבד שלי? :-\

• 13 תגובות
    • 774 צפיות
  22. כמו שהכותרת מצביעה אני מתנצל על בורותי ומקדים ואומר שלא בוצע שום ניסיון מצידי לבצע OC. הכל ברירת מחדל שם. התחלתי להוודע לבעיה כאשר הדלקתי את המחשב ושמעתי רעשים מוזרים ביותר מהמארז - זה נשמע לי כמו מאוורר אז התקנתי את Speedfan. לא ברור לי התוצאות - אנא עיזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד אני מטפל . http://www40.brinkster.com/oronm/images/fire.gif הלוג : Win9x:NO 64Bit:NO GiveIO:YES SpeedFan:YES I/O properly initialized Linked ISA BUS at $0290 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C00 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C40 Found nVidia GeForce 6600GT Linked nVidiaI2C0 SMBUS at $3D403E3F Linked nVidiaI2C1 SMBUS at $3D403637 Linked nVidiaI2C2 SMBUS at $3D405051 Scanning ISA BUS at $0…

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  23. החברה TMS, נותנת לי אפשרות שהם יעשו לי Overclock בחינם, כמה שאלות: האם כדאי לעשות את האוברקלוק? מה יוצא לי מה זה? (מה נותן לי האוברקלוק בעיקרון) ומהם הסיכונים כתוצאה מכך? המפרט המלא: 1 LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black () ¤180 1 Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים () ¤1570 1 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS () ¤398 1 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 () ¤451 1 Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU () ¤450 1 Thermaltake V1 CL-P0401 () ¤283 1 NZXT Apollo No PSU Black () ¤400 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L () ¤599 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM () ¤1450 תודה לכם מראש!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by aracer,

שלום, יש לי את המאורר FREEZER 7 PRO והוא עושה הרבה רעש, עכשיו השאלה שלי מה כדי לי לעשות להחליף אותו או את המארז? או עם יש דרך לעשות שהוא יהיה יותר שקט

• 11 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים