עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, נכון לעכשיו יש לי E8400 במהירות STOCK, עם הקירור שבכותרת. חשבתי בזמן הקרוב להחליף קירור למשהו יותר רציני ולעשות OC, כדאי לי ? מה ההבדלים במשחקים ? נניח אם עושים OC ל 3.8-4.0, כמה שיפור יהיה ? איזה קירור צריך בשביל זה ? והאם זה מסיר את האחריות למעבד לעשות OC ?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by YoniG,

שלום, קראתי באתר כמה מאמרים וביקורות בנושא פתרונות קירור למעבד אבל לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש. אני צריך פתרון קירור כלשהו למעבד (בלי המהרה, עובד רגיל) שפשוט יקרר קצת יותר מהמאוורר שמגיע עם המעבד של אינטל. יש לי מעבד INTEL 2.8 HT FSB800 והוא די מתחמם. האם יש משהו בסביבות ה 50 - 150 שקל שיכול לעזור בקירור המעבד? תודה.

• 14 תגובות
    • 805 צפיות
  3. אז ככה...מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג במחשב הישן שלי... לא ידעתי את הסיכונים וכו'...אבל עכשיו לאחר קנייה של מחשב חדש אני מת לנסות לקרוע אותו במיוחד שיש לי אחריות!!! אז ככה...אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך...ואם אפשר לעוד משהו אז רק תאמרו... המפרט הוא ככה: מעבד: Amd64 3700+ Sandiego לוח אם: Gigabyte k8 triton Ultra9 כרטיס מסך: Leadtek Winfast PX7800 GT TDH זיכרון: 1GB*2 units of Supertalent יש לי ספק חזק של enermax 420W ול שאר הדברים....אמרו לי שאפשר להגיע בקלות ממעבד של 4000 לעוצמה של FX57 אז אולי אני יצליח להגיע ל FX53 אז לכל המעוניינים לעור אני ישמח לשמוע הצעות ולהסביר בבקשה בפירוט כי אין לי מושג באוברקלוקינג.. תודה רבותיי!

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by tomystein,

אהלן! יש לי מעבד 4 ליבות, 2.83 ג'יגה כל ליבה, והייתי שמח להעלות את התדר, לא בכמות מטורפת אלא משהו יעיל וצנוע. המפרט שלי: מעבד intel q9550 2.83ghz לוח אם gigabyte EP43-DS3L (אני יודע שיש לו חולשות) זיכרון kingston value 2gb 800MHZ X2, בקיצור 4G של 800 כרטיס מסך gigabyte ati hd4850 512mb מארז coolermaster elite 334, לא מאוד גדול אבל מאוד נוח ולא צפוף בכלל ספק coolermaster 600W exteme power מאוורר פולט אוויר החוצה בקרבת המעבד (חלק עליון), מאוורר מכניס אוויר בחלק התחתון של המארז. שאלות: 1. לאיזו מהירות הייתם ממליצים לי להגיע בתנאים הבאים: א. אני לא רוצה להפריז בקירור (קנייה של אמצעי קירור חדשים) ב. בהתאם לרכיבים הקיימים (ספק, לוח אם...) ג. לשמור על אורך חיי החלק…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by maCr0T,

חשבתם על זה פעם? לעשות OC לכרטיס הרשת או הקול שלכם, בטוח שקיימת דרך אך, מה זה יתן? בכרטיס רשת מהירות גדולה יותר (במגבלות הכבל) אבל בכרטיסי קול, מה זה יתן? איכות קול יותר גבוה? צריכת פחות משאבים? אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע עליהם..

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  6. Started by ^TaLiK^,

איזה מהמעבדים יותר טוב לאובר קלוק בהנחה שאני פותח להם את המכפלות הגבוהות יותר ?? אם למישהו יש מדריך לפתיחת המכפלה של AMD 2100 אז הוא מוזמן לתת פה לינק למדריך האם הלוח epox 8rga פותח את המכפלה של ה-2100 ?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  7. יש לי שתי סטיקים של samsung 256mb ddr pc2700 פועלים בdaul channel מה עדיף?

8. שלום. שבוע שעבר שידרגתי את המחשב. המפרט הוא כזה : athlon 64 3000 msi platinium nforce 3 הקירור שהורכב על המעבד הוא ZALMAN CNPS7000B-Cu . הורדתי את התוכנה Motherboard monitoring ( MBM , ולהפתעתי הטמפרטורות היו גבוהות למדי. 50 מעלות + הייתה הטמפרטורה על המעבד. והטמפרטורה במארז הייתה 47. איך זה יכול להיות שעם קירור כזה איכותי הטמרפטורה במעבד כל כך גבוהה ? האם היה צריך להתקין גוף קירור מתחת למאוורר ? אני ממש לא מבין בנושא הקירור, אז אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה. אם הפתרון הוא לקנות קירור יותר איכותי וטיפה רועש, אז אין בעיה. אבל שלא יהיה רועש מידי כי נמאס לי מהרעש. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by selon10,

לוח NEO4 פלטינום מעבד AMD3000 939 זיכרון של גייל 1G כרטיס מסך של גיגבית 6600GT מארז של טרמנתק הסופרנו ספק של טרמנטק TR2 גוף קרור למעבד טרמנטק TR2 חום המעבד 33 רגיל בעומס 38 לוח סביבות 35 כרטיס מסך 29 עומס 38 הרדיסק 33 עומס 36 זיכרונות 31 בעומס 39 העלתי את המגארץ של המעבד שומר את ההרדרות בביוס והוא לא עולה מוציא את הבטריה לכמה דקות ועולה שוב מה הבעיה? אולי יש על הלוח איזה גמפר שנועל אותו? ועם כידי לעשות אוורקלוק

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  10. מישהו שם בYNET התעורר, והחליט לפרסם כתבה דיי נחמדה, שבעיקרון באה לפרט היכן ניתן להוריד תוכנות חינמיות שאנחנו כבר מזמן מכירים. למי שמעונין לקרוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2920842,00.html

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by Ghtm,

אם אני עושה לכרטיס המסך שלי, Nvidia Geforce 5500fx פתיחת צינורות וOC, לאיזה כרטיס של אן וידיה הוא בערך ישתווה?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by idofr,

משהו בסיסי, אין לי יותר מידי כסף, ניראה לי 150 ככה יהיה סביר לא? אני מחפש משהו שיהיה קצת יותר טוב מהסטוק, לא צריך משהו מטורף אבל - האם בתקציה הזה יהיה לי שווב בכלל להוציא את הכסף או שכבר עדיף להשאר עם הסטוק? תודה רבה, שבוע מצוין

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  13. אז אחרי שעשיתי חלון במארז.... הוספתי כמה מאווררים למארז.... החלטתי שאני יבנה לעצמי מארז שקוף!!! *באיזה דבק אתם מציעים להיתשמש להדבקת הפלסטיק??? (רק לא סיליקון)! *העם הטמפרטורה במארז פלסטיק תיהיה שונה מיזו של מארז מאלומניום עם אותה כמות מאווררים ואותו מיקום? *מישהו מהפורום עשה אי פעם מודינג כזה????? תודה לכל העונים.... :)

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  14. שלום לכולם עקב כמה בעיות ה BIOS התאפס לי לגמרי והלך הפרופילים של ה 2500K שהגיע ל O.C של 4.3 מישהו יכול לעזור לי לעשות אוברקלוק עם מדריך או וידאו , כל משהו שיהיה בצורה מובנת ושלא יסכן את חיי המעבד ושאר הרכיבים

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by Guy30,

יש לי מחשב פשוט ודי בסיסי.. core 2 duo, 2 ג'יגה זיכרון וכ'ו.. והמארז הבסיסי. השימושים שלי למחשב זה מוזיקה, אינטרנט ומדי פעם סרטים. הדבר שמפריע לי זה הרעש- אני רוצה כמה שיותר להשתיק אותו. אני מחפש קירור מים בעד 500 שקל בקנייה מהארץ. ועד כמה זה יפחית את כמות הרעש ? תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  16. היום התברכתי ב8800GT חדש (Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe ) עכשיו הרכבתי אותו והכל התקנתי דריברים קיצור הפעלתי אוורסט לראות את הטמפרטורה שלו ופשוט לא מופיעה שם GPU למה? אין לו חיישנים? עם אין יש אפשרות לקנו חיישן? עם כן כמה זה עולה?

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by X - DreaM,

קניתי מלא לדים אולטרה ברייט במחיר מצחיק של 2 ש"ח והחלטתי לעשות מוד קטן............קטודה קרה נכון יש את המקלות סיליקון הארוכים(לא הקצרים) לאקדח דבק חם???? לקחתי כזה מקל והתחלתי לעשות בו חורים לכול אורכו ובצדדים עם מלחם ודחפתי לתוכו לדים אולטרה ברייט ירוקות.......התוצאה פשוט מדהימה כמו קטודה קרה אבל בצבע ירוק ואדום הנה סרטוט קטן(מה שהצלחתי) ====================================== --- --- ====================================== ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ לדים שתקועים בסיליקון ממתחת = מקל הסיליקון --- לדים התקועים בסיליקון מהצדדים…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  18. שלום ! יש ברשותי כרטיס מסך G-force ti 4200 By Asus ואני מעוניין לעשות בו אוברקוקלינג... ויש לי כמה שאלות... האם מספיק המאוור שעליו !? (השאלות האלו מופנות למי שעשה כבר) בכמה זה שיפר את מהירות הכרטיס !? מה התוצאה שהגעת לאחר האוברקולקינג ב3 די מארק? באיזה שיטה השתמשת !? אני אשמח לקבל המלצות וכ'ו לא רק בנושא של הכרטיס מסך אלא גם של המעבד המאעפן שלי אם בכלל שווה לעשות איתו משהו... בתודה מראש Lir@n

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by Esparco,

יש לי intel pemtium 4 1.7ghz I845E socket 478 אין לי שום אופציה בביוס לשנות מתח והוא עומד לי על 1.5 מישהו יכול לומר איך אפשר בכל זאת לשנות את המתח?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133 עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by ccc,

זה או זה Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd-896713136.htm או זה: Thermaltake Mini Tiger 1 Active Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd1930121427.htm או זה: Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd259538761.htm או זה Vantec Iceberq 4 VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd-23819526.htm או המלצה אחרת שלכם... מטרה: מקסימום אוברקלוקינג

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי סנשיין - קומה 400 האם כדאי לי לשדרג ל ENERMAX : עכשיו יש לי: 1 - HD 2 - FAN80 1 - CD RIVA TNT 2 האם כש אני אחליף את הכרטיס מסך אוסיף עוד מאווררים(עוד 2 לפחות) וצורב אני אצתרך ספק אחר או יותר חזק

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by Rhx,

שלום,עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך והתחלתי מהסטוק 900/500 , תוצאת סטוק 2935 , אוקיי אז ככה התחלתי העלתי את הליבה ל550 והעלתי את הזכרונות ל910 910/550 וקיבלתי 3028 , אוקיי המשכתי ל 920/550 קיבלתי 3042 ראיתי זה יציב , המשכתי ל 930/550 וקיבלתי 3044 לא משהו כלכך אבל בכל זאת , המשכתי ל940/550 קיבלתי 3053 , המשכתי ל 950/550 וקיבלתי תוצאה יותר נמוכה מהקודם ב4 נקודות קיבלתי 3049 , בכל זאת המשכתי , אח"כ עשיתי 955/550 קיבלתי 3088 , העלתי ל960/550 וקיבלתי 3066 שזה ירידה,אז ירדתי עוד פעם ל955/550 וקיבלתי 3064 שזה דיי מוזר כי שעשיתי את הבדיקה קיבלתי 3088 , אבל המשכתי 965/550 וקיבלתי 3094 שזה דיי נחמד,אז העלתי ל970/660 וקיבלתי 3015 . אז הורדתי ל965/550 , אז מה אתה מציעים לעשות ? בגלל מה א…

• 13 תגובות
    • 804 צפיות
  24. או שרק תוכנות כמו prime 95 מתאימות לכך?

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by On Fire,

שלום שוב, יש לי זכרון 256MB OEM PC2100. האם יש אפשרות לעשות לו OC? או שכדאי רק להוריד את הCL וכל מה שקשור בזה? וגם להזכירם עשיתי OC למעבד אם זה חשוב. לוח: Asus P4BS66-C. On Fire.

• 11 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.