עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by orends,

שלום, אני מבין במחשבים, בחומרתם, באוברקלוקינג ועוד אך עכשיו אני רוצה להתחיל לעסוק במודינג. אז ככה, אני יתחיל בפשוט. יש לי מכסה 5.25 ואני רוצה לשים בו נורות בצבעים מסוימים. (קטנות כאלה...) עכשיו, אולי לעשות גם מתג למשהו או להדלקת הנורות בוכיבויים (אולי כל אחד נפרד) אולי אפשר לעשות מן אנימציה כזאת בינהם כלומר, אחד נדלק אחריו השני והשלישי וככה זה חוזר... ויש מתג שמשאיר אותם דלוקים כרגיל. אני לא ממש מבין איזה נורות לקנות? רגילות קטנות כאלה? צריך בית נורה או לא? איך מחברים אותם לחשמל? דרך הספק או דרך ספק קטן משלהם? תודה מראש! אורן

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. אהלן, אני מבקש המלצה למאווררי 120 מ"מ שקטים למארז. עדיפות למאווררים עם תאורת LED. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. Started by shay7629,

יש לי 6800GT PCI-E של PNY , ואני מעוניין לרכוש 8600GT עם קירור פסיבי הכי זול שמצאתי (פלונטר), יש להם אותו כרטיס עם קירור אקטיבי אבל אני לא מכיר את החברה - SPARKLE יהיה לי אפשרות לקחת את הקירור מה6800GT ולהחליף עם הקירור של ה8600GT , החורים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by overload,

אני צריך עזרה בקשר למהירות של הזיכרונות והליבה של הכרטיס שלי, אני מנסה להעלות את המהירות דרך הלשוניה של הclock frequencies באפשרויות של הכרטיס אני משנה את המהירות עושה את ה test settings מאשר וסוגר את החלון אבל כל פעם שאני יפתח מחדש את החלון אני רואה שהמהירויות חזרו למצב רגיל. למה??? ועוד משהו למה אחרי שאני משנה את המהירות של הזיכרונות המחשב נתקע בtest settings ? אה יש לי GF4 440 MX ו-DX9 ו את הדטניטור 41.09

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by eladsh,

שלום יש לי מחשב חדש ובו הכרטיס מסך 2900PRO אני רוצה בעוד איזה חודש לעשות אוברקלוק(בינוני-רציני)כדי להגיע איתו ל2900XT ומעלה. אני רוצה קירור טוב לביצועים יותר טובים על איזה אתם ממליצים. אגב הסתכלתי על המחירים ואין לי בעיה בתקציב זאת אומרת שמה שאתם מציעים אני יקח(ללא תקציב) אם זה חשוב אז יש לי מארז NZXT APOLO כרטיס מסך 2900PRO קירור למעבדArctic Cooling Freezer 7 Pro ועוד משהו..יש לי קירור למארז Glacialtech 120mm case fan hydrodynsmic bearing 18dba 36cfm אני רוצה להוסיף עוד אחד (כניראה באותו זמן שאני קונה את הקירור לכרטיס מסך)...על איזה אתם ממליצים(שיהיה שקט,קריר,אין תקציב) תודה

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  6. איך עושים OC מה היתרונות והחסרונות והאם כדאי לעשו???? תודה מראש!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  7. שלום לכולם ושבת שלום כרגע אני משתמש בתור רמקולים בריסבר ישן של JVC וזוג רמקולים מעץ גדולים שמפיקים צלילים מדהימים וחזקים. יש רק פס אחד בלבד במכשיר שמתאר את עוצמת המוזיקה בלדים שלו וחשבתי לי לתומי על דרכים לשפר אותו! כאמור אני מרכיב בימים אלו תצוגת LCD מגניבה וחשבתי לחבר אותה ולמקם אותה יפה ברסיבר בשביל שישמש גם בתור אורגן תצוגה למוזיקה ברסיבר תודו שהרעיון יפה! הביצוע זה הבעיה פה! אין לי שום בעיה לחבר את התצוגה למחשב עצמו אבל המחשב נמצא כמטר מהמחשב והכבל מדפסת מגיע מהרסיבר למחשב אבל המולקס לא כי הוא קצר אז יש דרך להאריק אותו אולי בכדי להאריך אותו אל הרסיבר? או שאפשר לחבר את המתחים שלו בכלל לרסיבר עצמו הרי גם לו יש ספק כח משלו וכבלים משלו , זה אפשרי? בעל ביצוע? אני ממש חם ע…

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by On Fire,

שלום שוב, יש לי זכרון 256MB OEM PC2100. האם יש אפשרות לעשות לו OC? או שכדאי רק להוריד את הCL וכל מה שקשור בזה? וגם להזכירם עשיתי OC למעבד אם זה חשוב. לוח: Asus P4BS66-C. On Fire.

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by cpus,

הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 59 מעלות צלזיוס. טמפרטורת של המערכת (ככה כתוב בEVEREST)- ארבעים וחמש מעלות צלזיוס. מה זאת מנוחה? יש כמה תוכנות פועלות ברגע, אימיול, מסנג'ר, NAV, ווין זיפ וכו'... מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ... לוח אם: intel garibaldi D850GB... המחשב רותח?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  10. Started by SD Project,

איזה מאורר קטלניייי ממליץץץ עלייייו בחוםםםם, או בקורררר.. התקנתי אותו הכל טוב ויפה חוץ מהרגע שאני מפעיל ת'מחשב... הוא רושם לי CPU Fan Error Prees F1 To Continue... והוא מראה לי טמפ' וRPM אבל בביוס זה מסומן באדום... מיש'ו יודע איך מבטלים את ההודעה הזאת זה משגע אותי... תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by ben_amitai,

הזמנתי את הטוניק מפנדס והרכבתי אותו היום, קודם כל אני חייב לציין שזה היה קשההה. הבעיה היא שכשסמתי את המשחה התרמית שבאה עם המאורר זה היה סיפור מאפטרה ואני יודע שלא מרחתי אותה טוב. קיצר המעבד לפני זה היה על 60 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 46 מעלות. השאלה שלי היא אם אתם חושבים שאני יתן לבעל מקצוע למרוח את המשחה, כמה מעלות זה יוריד?

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  12. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  13. איך אני רואה בתוכנה טמפרטורות של כל חלק במחשב יענו למה שיש חיישנים מעבד כרטיס מסך וכו.. אם אפשר לעשות אובר קלוק דרכה ואם אפשר אז איך ?? תודה לכולם אוהב אותכם ! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by Xenomorph,

במנוחה: מעבד-50/52 לוח-32/33 מאמץ: מעבד-60 לוח-35/36 האם זה סביר במזג אוויר כזה ועם ה-HSF שקיבלתי עם המעבד (Green Power) ??

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by ghreg,

אני עים HAF 912 plus אים מישו יודע מאיפה אפשרי לרכוש פילטר נגד אבק לדלת 120 או 140 מ"מ

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  16. Started by Danix60,

אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 9600GT 512 MB INNO3D ואני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך תקציב : 130 חריגה של 20 שקל קירור למעבד מוכן להשקיע 150-250 AMD Phenom 9600 X4 BlackEdition QuadCore 2.3GHz@2.6GHz לי כרגע יש את זה :

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by eliil1,

האם הטמפרטורות תקינות? יש שם משהו 96 מעלות =S *המפרט שלי מצויין בפרופיל. תודה.

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  18. יש לי עכשיו GF2 32mb ואני דיי סובל ממנו לצערי אבל אני לא כזה גיימר שאני ישקיע בR9600 או 9800.. יש לי טמפ' מעולות במארז ואין לי בעיה לארגן קירור מיוחד לכרטיס מסך אני רוצה כרטיס שלא עולה הרבה כסף אבל שיש לו יכולת OC גבוהה.. שאני יקבל ביצועים מעולים ביחס למחיר שאני ישלם.. יש כרטיס ספציפי וחברה שידועים ביכולת גבוהה כזאתי?

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by אור כהן,

שלום צוות HWzone. ברצוני לפרסם OC שעשיתי (בדיוק כמו הOC ל2 המחשבים שכבר העלתי למאגר). הבעיה היא שהמעבד בו אני משתמש לא קיים במאגר: מעבד הIntel ATOM N280, למען האמת, לא נראה כי מופיעים אף מעבדי ATOM במאגר ההמהרה. אשמח אם תוסיפו מעבדי ATOM למאגר ההמהרה, ואם לא אז לפחות את הN280, כדי שאוכל לפרסם את הOC שעשיתי במחשבי. בברכה, אור כהן.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  20. כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  21. איזה סינקים עדיף להשים על הזיכרונות שפונים למעלה (למטה יהיה לי סיילנסר) אז 4 סינקים נשארים פנויים, בתמונה אפשר לראות שיש 4 כאלה ו4 כאלה, אז מה עדיף הן מבחינת יופי והן מבחינת ביצועים תודה מראש, אלי.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  22. יש לי אחד של samsung 2700 256MB DDR ואחד של GEIL256MB 3200DDR ערכתי והוספתי... מעבד axp2400 לוח epox8rda+

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by amirxbox,

שלום ברשותי l7vmm3 ועליו מעבד athlon 1900 xp-m שמורכב על הלוח ללא סוקט ( מולחם). יש אפשרות בביוס להעלות את מהירות הבאס אך לא את המעבד מה עושים?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by ilaysk,

סמתי לב שהמהירות של המאורר של הכרטיס מסך פועל בתאום עם הטמפרטורות (דוגמא: מנוחה-2400 RPM מאמץ 3000+ RPM ) רציתי לדעת אך ליגרום למאורר ליפעול כל הזמן במקסימום תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  25. שלום, אני כבר כמה שבועות קורא את הפורום וגם קראתי את כל המדריכים באתר לאיך בעצם עושים OC. למרות כל הנ"ל אני עדיין לא מצליח מתוך אלה ללמוד ממש על הקשר בין המתח על המעבד למהירות, שינוי קבועים, מהירות באס.. יחסים, זכרונות... בקיצר יש לי ממש סלט בראש ??? :-\ אני מחפש מדריך או כתבה או כל דבר שיעזור לי להבין מה לעזאזל נכתב פה בפורום... אודה לכל מי שיגלה מעט סימפטיה לאוברקלוקר WANNA BE ויעזור לי להדביק את פערי הידע.

• 9 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים