אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו, יש לי מעבד e6600 וקירור למעבד big typhoon! איך אני יכול לעשות אוברקלוק יציב???
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
היי, לאחרונה כל כמה חודשים אני נתקל בבעיה הבאה במאורר של המעבד - המאורר יוצא מהקיבוע שלו בקליפסים הפלסטיים שיושבים בתוך החורים המיעדים לכך בלוח אם (מה שגורם להתחממות יתר וכיבויי מחשב). אני צריך להוציא את כל לוח האם ולקבע אותו מחדש כל פעם. האם קיימת שיטה או מכשיר לקיבוע מאורר קיים יותר מהימנה ממה שהמאורר מגיע איתו? אם לא, האם יש דגמים של מאווררים שמקובעים יותר טוב, למשל ע"י ברגים ללוח אם?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
זה מה שיש לי: AMD Athlon XP 2500 Mobil Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan ABIT NF7-SL ver 2.0 Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL לא בא לי כל כך לשחוט את המעבד שלי אז אולי כדאי לחכות לחורף? OK,אז לזה הגעתי. טמפ' - 48 במאמץ. מתח למעבד - 1.7 מתח לזכרונות - 2.8 תיזמונים שמתי קצת גבוהים נראה לי - 6 4 4 2 אני יכול עוד אבל הימים עכשיו חמים אז עוד כמה שבועות אני אתן לו עוד כי לא בא לי לשחוט את המעבד. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי מידע בחיפוש, אז אני שואל כאן: * האם ניתן להוריד מכפלה למעבד הנ"ל? * מה המהירות המירבית שהגיעו איתו עם קירור אוויר (Bigtyphoon אם להיות יותר קונקרטי) ? תודה
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע אוברקלוק אני מחליף SPD מ 2:12 ל 2:10 - מעלה את התדר מ 133MHZ ל 149MHZ בבאס. מה שקורה זה שהזיכרון פועל ב 1490MHZ במקום 1600MHZ . השאלה היא - כמה זה משפיע על ביצועי הזיכרון ( כי הורדתי את המהירות ) ? אני בכוונה לא רוצה להעלות את הבאס ל 160 (160X10 =1600MHZ ) כי המעבד מתחמם לי יותר מידי (קירור אוויר). תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
במנוחה: מעבד-50/52 לוח-32/33 מאמץ: מעבד-60 לוח-35/36 האם זה סביר במזג אוויר כזה ועם ה-HSF שקיבלתי עם המעבד (Green Power) ??
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוק שהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט! עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציא ואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2) או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
במארז הנ"ל יש מאוורר אחד שמכניס אוויר ואחד שמוציא. האם כדאי לאטום את החורים שבפאנל הצדדי, על מנת למנוע כניסה של אבק, או שזה עלול לפגוע באוורור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי היום בבעיה, בעלתי את תדר ה- CPU FREQ ל- 220 מ- 200 ללא העלאת מתח. הצלחתי להגביר מהירות מ 1.8MHZ ל- 1.98MHZ . מכאן נתקעתי, המקסימום שהלוח רושם שאפשר להעלות זה 232 והמינימום זה 200, מה אני עושה מכאן אם אני רוצה להעלות יותר? נ.ב. ברגע האני שם 232 שומר וממשיך לוינדאוס, הוא לא עולה ורושם BOOT FAILED PLEASE INSERT A BOOTING DISC.
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את ה-3... העליתי מתח להכל הכי הרבה שאפשר. המעבד הזה יכול להחזיק עד 1.3625 .. ועדיין לא עושה לי פוסט ברגע שאני מרים תבאס מעל 400.. המכפלה היא 7.5 מה עוד אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איזה מגופי הקרור כדאי לקנות: Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 או Thermaltake VGA Cooling Gaint III ?? אני רוצה לעשות OC לכרטיס, איזה יותר מקרר, יותר טוב לOC, ישרוד יותר זמן, ואיזה עושה יותר רעש (והאם זה בלתי נסבל)??
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כמה שאלות לאחר צפייה במדריך של buildzoid וגם כמה כלליות. דיי הבנתי את הרעיון וכבר רשמתי לי בדיוק את ההגדרות שצריך לשחק איתם, המתחים וכו' הדבר היחיד שהפריע לי זה שהוא אומר שצריך לעשות את כל ה OC על מערכת windows 10 נקייה במחיצה נפרדת ושאם עושים את זה במחיצה הקיימת יש מצב שזה יידפוק את מערכת ההפעלה ואני אצטרך להתקין מחדש את הווינדוס עם כל המשתמע מכך (משחקים, תוכנות וכו') מילא שהתהליך לוקח יחסית הרבה זמן + בזמן הבדיקות המחשב שלך מושבת. אבל להתקין ווינדוס בכונן אחר או במחיצה אחרת לעשות שם את כל הבדיקות ואז לנקות את הכל שמסיימים ולעבור לעבוד עם המחיצה העיקרית נראה לי כמו הרבה מאוד עבודה. להוסיף לזה את הקטע שעם הזמן צריך לשחק במילא עם ההגדרות עקב ט…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
לא מצאתי בגוגל או באתר של היצרן והוא לא יקר 130 שקל והדגם הזה של ה 7000 קיים בארץ? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=147&code=005009
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, המפרט הבסיסי של המחשב שלי הוא זה: AMD Athlon XP 2500+(Barton) 512MB DDR3200 TwinMos RAM MSI K7N2 Delta-L MoBo(with latest BIOS version) Volcano 9 Smart&Silent Compucase 6A19 Case ניסיתי לעשות Overclocking למחשב. העליתי את מהירות ה- FSB מ- 166MHz ל- 200MHz, עשיתי סינכרון של 1:1 בין הזיכרון ל- FSB והעליתי את המתח המגיע למעבד ל- 1.75V. המחשב עלה כמו שצריך והגיע לחלונות, והחלטתי להריץ את Prime95 לבדיקה. שמתי את המאוורר על המהירות הגבוהה ביותר שלו(5000RPM) והרצתי את התוכנה על האפשרות השנייה(חום גבוה ובדיקה אינטנסיבית של המעבד). לאחר כ-4 דקות המחשב נתקע. במשך כל הפעולה של Prime95 עקבתי אחר הטמפ' דרך התוכנה של MSI הנקראת PC Alert. לפי התוכנה, המחשב נתקע כאשר המעבד הגיע…
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר שה PREEZER 7 PRO שלי הלך לעולמו שילשום (על ידי האח המפגר שלי )... החלטתי שהגיעה הזמן לקנות קירור מעבד באמת אבל באמת איכותי. עכשיו, יש לי E6600 + ASUS P5B DELUXE (עם ספק ANTEC איכותי והכל) שאני מעוניין לעשות לו OC עצבני ללפחות 3.6-8 GHZ עם הקירור החדש (עם ה PREEZER הגעתי ל3.4) יש לי תקציב של עד 300 ש"ח. אם חריגה של 50 גג עם זה באמת שווה את המחיר. חשוב לי בקירור שיקרר טוב נאטו, הרעש והיופי בכלל לא חשובים לי. מכיוון שאין את ה TUNIQ במלאי וכנראה לא יהיה בזמן הקרוב, חשבתי על שלושת האלטרנטיבות הבאות: חשבתי על ה- Thermaltake BigTyp 120 VX שעולה 285 ש"ח - קראתי עליו קצת, והוא קיבל הרבה המלצות חמות. או COOLER MASTER Hyper 6 plus ב320 ש"ח שגם הוא קיבל ב…
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היום התברכתי ב8800GT חדש (Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe ) עכשיו הרכבתי אותו והכל התקנתי דריברים קיצור הפעלתי אוורסט לראות את הטמפרטורה שלו ופשוט לא מופיעה שם GPU למה? אין לו חיישנים? עם אין יש אפשרות לקנו חיישן? עם כן כמה זה עולה?
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי מלא לדים אולטרה ברייט במחיר מצחיק של 2 ש"ח והחלטתי לעשות מוד קטן............קטודה קרה נכון יש את המקלות סיליקון הארוכים(לא הקצרים) לאקדח דבק חם???? לקחתי כזה מקל והתחלתי לעשות בו חורים לכול אורכו ובצדדים עם מלחם ודחפתי לתוכו לדים אולטרה ברייט ירוקות.......התוצאה פשוט מדהימה כמו קטודה קרה אבל בצבע ירוק ואדום הנה סרטוט קטן(מה שהצלחתי) ====================================== --- --- ====================================== ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ לדים שתקועים בסיליקון ממתחת = מקל הסיליקון --- לדים התקועים בסיליקון מהצדדים…
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני לא יודע כ"כ הרבה על נושא הסטפינג האותיות על המעבד הן AGOIA והבנתי שזה אומר שהמעבד ניתן להמהרה די טובה המעבד הוא XP1800P שווה להשיקע באוברקלוקינג למחשב? אני משחק במשחקים כבדים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך GF4 (לא החלטתי איזה בידיוק...) יש לי זיכרון של טרנסנד 333מה"צ עם צ'יפים של סמסונג עד כמה הזיכרון יכול להגביל אותי? ושאלה אחרונה מה ההיטסינק האולטמטיבי במבחינתכם - לאוברקלוקינג לא קל?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך לפתוח את המכפלה ב-Athlon XP 1600+ שלי. אני מעדיף שרק אנשים, שניסו את מה שהם מציעים וזה עבד להם יגיבו. הערה: בבקשה להפנות למקומות שמוכרים את החומרים הדרושים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקי אז אחרי נקיון טוב של המחשב היום ראיתי שהליבות שלי עלו איזה 5 מעלות כשכל שאר הרחיבים רק ירדו במעלות חשוב לציין שזה במצב מנוחה במצב מעמץ הליבות הם על 45-7 מעלות וכל זה כשהמזגן בחדר מופעל על 22 מעלות אני לא בדקתי את המעלות כשהמזגן לא מופעל.. עכשיו מישהו אמר לי שיכול להיות שזה החיישן חום נדפק או שבטעות נגעתי בו ועכשיו הוא מביא נתונים שגויים של הליבות אבל גם אם זה נכון איך אני יכול לבדוק שזאת באמת הבעיה? האם יש פיתרון אם הבעיה היא שהליבות פשוט מתחממות? תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ערב טוב דבר ראשון ;D מכיוון שאין לי כסף או משהו וגם אני לא ממש מתעניין במודינג ליופי כלומר לדים וכו' החלטתי להתחיל לצייר קצת על הדלת ( אין לי כישרון ציור בכלל אבל אמרתי ננסה מה יהיה ) מצטער על האיכות הגרועה אבל זה בעיה כי זה בעיפרון וגם אם אני שם פלאש הדלת מחזירה אור... אז תנסו להבין מה הולך ( מקווה שתצליחו חח :) ) טוב ככה אני צריך להוסיף עין שנייה כבר הוספתי 3 פעמים אבל זה לא יצא ישר ואת התופסן אני שם גם בצד השני טוב אז מה אתם חושבים? בינתיים יפה? יש הצעות לציורים ( לא מסובכים ) או סמלים או משהו ? והשאלה החשובה ביותר שיש לי : עם מה לעבור על הציורים? אני צריך משהו שיורד אבל לא יורד עם מחק כי ככה אם אני אפשל אין לי כוח לעשות ספריי על הכל ני…
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=546 קירור של TERMALTAKE מה דעתכם ??? נראה כבד לאלה יש למישהו ??? הרכבה קשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
איזה יופי! אחרי תכנון ארוך על הOCZ התברר היום כי נגמר המלאי העולמי, נגמר הייצור של הסטיקים האלה, אז נאלצתי לעבור לזכרונות אחרים. שתי החברות שהלכתי אוטומטית היו קינגסטון וקורסאייר, כשהדגמים הרלונטיים מקינגסטון הם הHyperX של PC3500 ו PC3200 . אצל קורסאייר הדגמים הם CMX512 3200C2PRO ו-CMX 512 3500C2(שמראה כבר סימני יוקרה בשמיים). מחירים תוכלו למצוא באתר [צונזר] אם זה חשוב. עכשיו, המטרה היא לעבוד עם סטיק אחד של אחד הדגמים הנל בתזמונים של 2-2-2-5 או אפילו 2-2-2-4 אם זה אפשרי - הקיצר, מעבד AMD אז כמה שהכי נמוך יותר שולט, וכל זה במהירות 400(ככה שאם מדובר ב3500 אז אני יתכנן לו dc ל400). אשמח לשמוע דעות ו/או עובדות בקשר לסטיקים הנ"ל+אפילו כתבות שמראות במפורש את התזמונים שאפשר להגי…
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כרגע שמתי לב לזה אתם ידעתם על זה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-