עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eshel107,

אני מעונין לדעת כיצד אם ביכלל ניתן ליפתוח עוד צינורות בכרטיס. וגם האם הקרור של הקרטיס מתאים ל-OC טוב ואם לא אז איזה קרור מומלץ מבלי לפשוט-רגל. נ.ב. יש לי קרור מעבד של זלמן שמקרר גם את כרטיס המסך+מאורר 80 רגיל מתחת לכרטיס המסך והמארז מאורר לא רע ביכלל. תודה רבה!!! אשמח לטיפים לגבי ה-OC לכרטיס זה. חג שמח!!!!

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  2. המאוורר שלו כרגע עושה רעש של טרקטור במזרח ירושלים (סתם בדיחה שחורה בחבר'ה שלנו, אני מקווה שאף אחד לא יפגע). למחשבים חדשים בתקציב נמוך ראיתי אפילו המלצות על מאווררים בסביבות 40 ש"ח, והמחשב גם ככה לא שווה הרבה אז נא לא להמליץ על קירור שעולה הרבה יותר מזה - מקסימום 90-100 ש"ח. תודה!

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  3. החברה TMS, נותנת לי אפשרות שהם יעשו לי Overclock בחינם, כמה שאלות: האם כדאי לעשות את האוברקלוק? מה יוצא לי מה זה? (מה נותן לי האוברקלוק בעיקרון) ומהם הסיכונים כתוצאה מכך? המפרט המלא: 1 LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black () ¤180 1 Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים () ¤1570 1 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS () ¤398 1 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 () ¤451 1 Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU () ¤450 1 Thermaltake V1 CL-P0401 () ¤283 1 NZXT Apollo No PSU Black () ¤400 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L () ¤599 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM () ¤1450 תודה לכם מראש!

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  4. אני שוקל להחליף את המארז הג'נרי של ב6A21 COMPUCASE כי שלי ממש רועש והטמפ' שלו גבוהות (הטמפ' מערכת שלי גבוהה מהטמפ' של המעבד ב10 מעלות בערך) חשבתי לעשות קצת מודינג, אבל ראיתי שזה יותר זול אם אני פשוט מחליף מארז ואז גם זה יהיה קצת שקט יותר. עכשיו הטמפ' CPU שלי היא 25 מעלות במנוחה, 52 במאמץ (PRESCOTT 2.8 478) טמפ' מערכת- 36 במנוחה ו42 במאמץ אז יש לי כמה שאלות: 1-אפשר להחליף את הלוח אם שהמעבד עדיין מורכב עליו?, כי להרכיב את המעבד זה סיבוך והקירור שלו עוד יותר. 2-כמה זה עולה בד"כ לקחת רכיבים ממחשב אחד ולהעביר אותם למארז אחר בחנות מחשבים ממצועת? (אני קונה מKSP בד"כ) 3-זה בכלל הגיוני שהטמפ' מערכת יותר גבוהה מהטמפ' מעבד שלי? (לפי EVEREST וCORECENTER) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  5. אהלן חברס בעוד מספר ימים (אני מקווה) אני מקבל את המחשב החדש שלי שיגיע עם המארז השחור של קומפיוקייס (תמונה בסוף) עכשיו ככה , בתור היותי חובב כדורסל מושבע תכננתי לבצע רעיון מקורי וליצור דוגמא של הסמל של Air Jordan הרעיון הוא לבצע חיתוך ולהוסיף נורית אדומה ע"מ לגרום לסמל להיות בולט. העזרה שאני זקוק לה - א) כיצד מבצעים את החיתוך (איזה מכשיר) ב) באיזה חומר שקוף משתמשים כדי למלא את החלל שנוצר והיכן משיגים אותו בקיצור מה שאני שואל זה איך עושים את המודינג הזה של חיתוך המחשב ומהו החומר השקוף הזה ששמים במקום שעשיתי בו את החור והיכן משיגים אותו בנוסף רציתי לדעת מה דתעכם על הרעיון המארז ד"א

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  6. יש לי radeon 9700 pro שמתחיל לקרטע וחשבתי לעשות לו וולט מוד כדי לדחוף אותו קצת יותר קדימה ממה שהבנתי המוד נורא פשוט לציפ סט אבל קצת יותר מורכב בשביל הזכרונות אז חשבתי לעשות מוד רק למעבד הכרטיס מגיע בלי המוד ל380 במעבד ו360 בזכרון (אולי קצת יותר כי כרגע יש סינקים רק בצד אחד) בסופו של דבר... תהיה תמורה רצינית אם אני אמשיך להעלות את הgpu בלי הזכרון???

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  7. אז ככה אלהן. רכשתי אתמול ביט טייפון של טרמל טייק כי דיי היה לי כבר עם הקירור סטוק שהגביל אותי ל OC אופציונאלי... הקירור נרכש למעבד 3500+ NEWCASTLE שלי... הוא היה תחילה עובד עם קירור סטוק מקורי של AMD + ומדבקה הטרמית ! ההתקנה של ההיטסיק של AMD אמורה להיות פשוטה אבל מסתבר שהמעבד ממש ממש נדבר בצורה ברברית להיטסינק אז דיי פחדתי לשלוף אותו אז אחי הטיפש הזה בא ושלף אותו בכח ! ! נלחצתי הייתי בטוח שהוא עיקם לי פינים ! חיש מהר החיברתי מהר את המעבד ללוח זכרונות וכרטיס מסך, וראיתי שהכל מגיב אז הייתי יכול להיות רגוע קצת על הביג טייפון וההתקנה שלו.. ההתקנה : מסורבלת ומציקה - דורשת הסרה של הלוח מהמארז, גו'ק לא כזה זריז, + הסרה של פלייט התושבת והתופסן העליון שלה... כאמור לא בכל…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by Dj_Infernal,

חבר שלי מזמין מחשב סטנדרטי כולל הכל מפנדה ואחת הדילמות שעומדות בפניו זה בחירת אחד מהמארזים הבאים: Enermax FS-710-B 350 הידוע Antec High Performance 1080B AMG +Tsunami 350Watt שכולל : "שלוש שנים אחריות יצרן. יציאות USB ו FIRE WIRE בקידמת המארז מסנן מקדימה לאבק 3 מאווררי ANTEC כולל אחד בדלת. צבע אפור מטאלי מדהים! דלת ללא ברגים + נעילה." Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + Window + Tsunami 350W כולל 3 מאוררים וחלון מובנה בצד הדלת. כולם כמעט ממש אותו מחיר ...

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  9. אני כבר יודע כמעט הכל על המחשב, כל בעיה שלא הייתה קשורה למה שציינתי הצלחתי לסדר... אבל למשל נתנו לי עכשיו מחשב שהבנתי (לפי בדיקה בביוס) שהטמפרטורה היא 70 (ואני מציין שזה רק בביוס) אבל כמו שאמרתי אין לי נסיון בהוצאה הרכבה של הסינק והמאוורר לכן אני לא רוצה להתעסק בזה.. זה הדבר האחרון שנשאר לי לדעת כדי לסדר כל כמעט כל בעיה...

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  10. שלום לכולם , ברצוני לרכוש מחשב בTMS. עכשיו אני כבר מחריגה גדולה, וממש קשה לי לחרוג אבל, ה Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo נכנס לי בדיוק בתקציב, האם יהיה הבדל אם אני אשים את הQ6600 ביחד עם הפריזר 7 או הZALMAN 9500 בOC, האם הם שווים את החריגה לOC הזה? תודה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  11. שלום אני חדש!... אני מבין קצת אולי הרבה במודינג קירור והחומרה אני מקוה להשתלב כאן. שמי אמיר אני בן 14 וחצי בקרוב.ועכשיו לנושא. יש ברשותי 3 רכיבים שהם לקירור לפי ידיעתי. ורציתי לדעת איפה אני יכל להרכיב אותם במארז על איזה חלק וכיצד??? הנה זה נקרא לי גוף קירור: ושני אלו הם דומים אחד לשני רק בנוים בצורה אחרת...גם נרא לי מן גופי קירור. מקווה שתעזרו לי...

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by Idani26,

אהלן אני מתכנן לקנות את הלוח הזה Asus P7P55D עם מעבד I5 ומתלבט על קירור מתאים חשבתי על זה קרור למעבד Scythe Shuriken Rev B ₪148 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCSK1100

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by sella,

יש לי פנטיום 4 2.4 לוח אם של elitgroup דגם l4vxa2 זיכרון 512 כרטיס מסך גיפורס עוד משהו למה הכי הרבה אני יכול להגיע תודה מראש

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by Yuvky,

שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות בCS ואני חושד שהמעבד בקצה דרכו. האם הטמפרטורות האלו לתקינות? מעבד P4 עם ליבת פרסקוט- 55 במצב רגיל. לא יצא לי לבדוק במאמץ אבל אני חושב שזה גבוה 7600GT - 55 בממוצע. גם לא יצא לי לבדוק במאמץ בנוסף, צירפתי תמונה של speedfan, יש כאן איזשהו באג בתוכנה, משהו יכול להסביר לי מה קורה& לתת חוות דעת על הטמפרטורות אני אשמח. תודה,יובל.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  15. מאיפה אני יכול להסיג את החומר המוליך ששמים על ה L1 כדי לפתוח את המחפלה? החומר ששמים על המפשיר אדים במכונית כאשר אחד מהחוטים ניקרע נישיתי לחפש בהרבה מקומות ואמרו לי שאין להם וחלקם צחקו עלי

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  16. שלום לכולם ושבת שלום כרגע אני משתמש בתור רמקולים בריסבר ישן של JVC וזוג רמקולים מעץ גדולים שמפיקים צלילים מדהימים וחזקים. יש רק פס אחד בלבד במכשיר שמתאר את עוצמת המוזיקה בלדים שלו וחשבתי לי לתומי על דרכים לשפר אותו! כאמור אני מרכיב בימים אלו תצוגת LCD מגניבה וחשבתי לחבר אותה ולמקם אותה יפה ברסיבר בשביל שישמש גם בתור אורגן תצוגה למוזיקה ברסיבר תודו שהרעיון יפה! הביצוע זה הבעיה פה! אין לי שום בעיה לחבר את התצוגה למחשב עצמו אבל המחשב נמצא כמטר מהמחשב והכבל מדפסת מגיע מהרסיבר למחשב אבל המולקס לא כי הוא קצר אז יש דרך להאריק אותו אולי בכדי להאריך אותו אל הרסיבר? או שאפשר לחבר את המתחים שלו בכלל לרסיבר עצמו הרי גם לו יש ספק כח משלו וכבלים משלו , זה אפשרי? בעל ביצוע? אני ממש חם ע…

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by magimag,

היי, לאחרונה כל כמה חודשים אני נתקל בבעיה הבאה במאורר של המעבד - המאורר יוצא מהקיבוע שלו בקליפסים הפלסטיים שיושבים בתוך החורים המיעדים לכך בלוח אם (מה שגורם להתחממות יתר וכיבויי מחשב). אני צריך להוציא את כל לוח האם ולקבע אותו מחדש כל פעם. האם קיימת שיטה או מכשיר לקיבוע מאורר קיים יותר מהימנה ממה שהמאורר מגיע איתו? אם לא, האם יש דגמים של מאווררים שמקובעים יותר טוב, למשל ע"י ברגים ללוח אם?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by jj516,

היי אנשים, קניתי מקרר קטן לחדר, בתוכו נמצא מאוורר 120 מ"מ רגיל אבל רועש במיוחד, אני מחפש לקנות מאוורר 120 מ"מ שקט במיוחד, או קיט עם קיים (אשמח להסבר גם איך זה עוזר) להשתיק אותו. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. יש לי מעבד פנטיום 3 800 mhz שמעתי שאפש לעשות למעבדים האלה אוברקלוק של איזה עד פנטיום 1000, זה אפשרי?? ואם איזה מאוורר?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  20. אפשר למצוא תקירור הזה בארץ? לפי מה שהבנתי זה קירור בשביל הכרטיס מסך שלי. לא ספציפית. אבל לכרטסים החדשים ואשמח שמישהו ימליץ לי על קירור טוב לכרטיס עם אפשר מKSP עם לא מחנות אחרת דרך אגב הכרטיס זה GTX570

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by dino,

אני בקרוב מאוד מאוד, קונה מחשב חדש, ואף פעם לא היה לא איזה מארז כמו האנרמקס וכל המארזים הגדולים והנוחים, שווה בכלל להשקיע או שזה בזבוז? אז ככה זה מה שאני רוצה לקנות: Chiftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver+ window + ENERMAX 350W שווה ב-970ש"ח? ואל תגידו שהחלון המוכן לי יפה, כי לדעתי הוא יפה מאוד, ראיתי אותו בגלרייה של האתר, והוא יפה מאוד, יש אותו להרבה אנשים.

• 13 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by atomic rooster,

היי. אני מחפש מאוורר לסוקט AM2. לא מחפש משהו מעבר ל70 שקלים לצורך העניין. (אני לוקח בחשבון שאני אפרד מהמעבד (Athlon) עוד שנה וחצי-שנתיים) בחנות שאני מחפש בה יש את הקירור של OCZ במלאי במאה ש"ח. הוא עולה מעט יותר מהקירור של ארקטיק (70 ש"ח). האם זה מצדיק את המחיר? הOCZ יעשה את העבודה ? אין לי כוח להזמין ולחכות אז אני שוקל לקחת כבר את הOCZ. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. יש לי עכשיו GF2 32mb ואני דיי סובל ממנו לצערי אבל אני לא כזה גיימר שאני ישקיע בR9600 או 9800.. יש לי טמפ' מעולות במארז ואין לי בעיה לארגן קירור מיוחד לכרטיס מסך אני רוצה כרטיס שלא עולה הרבה כסף אבל שיש לו יכולת OC גבוהה.. שאני יקבל ביצועים מעולים ביחס למחיר שאני ישלם.. יש כרטיס ספציפי וחברה שידועים ביכולת גבוהה כזאתי?

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  24. היום נסעתי לזיגזג לקנות את הטרמלטייק ביג טייפון. הרכבתי, החסרתי פעימה בזמן שהמחשב עולה, בסוף הוא עלה הקירור העצום הזה הוריד לי 15 מעלות מאמץ! ישר שמתי את המחשב על 3.75GHZ המעלות היו איזה 63 מאמץ שזה מעולה (לוח ABIT IC7 שהוא ידוע בזה שהוא מזייף למעלה בטמפרטורה) כמובן יציב כמו בטון, אחריי זה שמתי 260 באס שזה יוצא 3.9GHZ, המעלות במאמץ הגיעו ל65 בערך, עוד פעם, כלום! וקצת לתמונות: [attachment deleted by admin]

25. Started by idos100,

אוקיי יש לי hd4850 של connect 3d אם קירור של ac cooling(מאוורר יחיד). המחשב הוא חדש ונקנה לפני חודשיים. חודש לאחר הקנייה החלו אצלו רעשים מעצבנים זה היה בתדירות של כל כמה ימים בערך לא ממש מפריע אך מציק פתחתי את המחשב הבנתי שזה מהכרטיס מסך. עכשיו הרעש הגיע לתדירות של כל חצי שעה בערך!!! רעש חזק שאי אפשר להתרכז איתו. הבעיה בכרטיס היא זאת. המאוורר יושב במין עיגול עם כמה תומכים בו שמחוברים לכרטיס. עם עדיין לא הבנתם תסתכלו בתמונה (אותו דבר רק עם מאורר אחד) http://www.foxpc.co.il/UploadImages/634586_20AOC.jpg . עוד תמונה ברורה יותר http://images.hardware.info/news/force3d_accelero.jpg (אם תסתכלו טוב תראו איפה המאוורר יכול להתנגש בתומך). עכשיו הבעיה היא שהמאוור לא יושב טוב ונופל…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים