אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד פנטיום 4 3200GHz והוא מגיע לי לטמפרטורה של 60 58 שאני לא משחק לא כלום.. יש לי עליו מאורר חדש ומזגן דולק ומאורר של לוח חשמל שיושב לי על המגירה הזאת של המארז עובד על 220V זה הגיוני? למה אני משחק משחק ופיתאום יורד לי במשחק ה FPS ואז חוזר לעצמו אני רוצה לדעת מה זה או כרטיס מסך או מעבד עשיתי OC לכרטיס מסך ניראה לי דפקתי אותו
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עם אני עושה בלוק קירור מים מאלומיניום זה טוב?
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היום קיבלתי את צג ה LCD החדש שלי! בתוך הערכה ישנם שלושה נגדים , אחד מהם אני יודע לזהות אבל את השנים האחרים לא. צירפתי תמונות שיעזרו לנו לפתור את הבעיה: פה אנחנו רואים את שני הנגדים הגדולים בעלי שלושת הרגליים, את האפור אני יודע לזהות מכיוון שכתוב עליו : " 67WR10K 8850M1 ". את הכחול אני לא מצליח לזהות, אולי מכיוון שלא כתוב עליו או שאני לא יודע להבין מה כתוב עליו אז אנא תעזרו לי לפענך את זה: " W 203 C600 " פה אנחנו רואים את הנגד השלישי והקטן יותר, בעל שתי הרגליים, הצבעים שעליו הם : לבן, חום, זהב, זהב. הנה הוא : תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
או שרק תוכנות כמו prime 95 מתאימות לכך?
-
שלום שוב, יש לי זכרון 256MB OEM PC2100. האם יש אפשרות לעשות לו OC? או שכדאי רק להוריד את הCL וכל מה שקשור בזה? וגם להזכירם עשיתי OC למעבד אם זה חשוב. לוח: Asus P4BS66-C. On Fire.
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני גר בבת ים ויש לי אוטו. התשלום הוא 100 שקל. מישהו מעוניין? 0524000732 או בפרטי
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם צריך קירור לזיכרונות כשלדוגמא מאיצים 667 ל-750 ? מה הסיכוי שהזיכרון ישרף? איזה פתרונות זולים יש לקירור של הזיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחקים כבדים (הסנדק 2 , סימס 3 ) אז הטמפרטורה של המחשב פתאום קופצת ל45 מעלות ל5 שניות בערך והמחשב מצפצפף כמה פעמים ואז מפסיק.. וזה חוזר על עצמו.. בדרך כלל הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה30 מעלות. אבל שאני משחק אחרי זמן מסויים זה קופץ ל45 מעלות ,המחשב מצפצף, ואז זה יורד בחזרה ל30, ואחרי דקה כל התהלליך הזה קורה עוד פעם.. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי פה קצת מידע עליו http://www.blackanddecker.com/ProductGuide/ProductDetail.aspx?PID=2937 אבל אם משהו יכול לתת לי חוות דעת או משהו אני אודה לו או אפילו איזה מקום באינטרנט שמראה על זה קצת מידע........
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היא עפה ! היא תחזור בעתיד בצורה אחרת, אל תדאגו, בינתיים המארז גם קיבל פנל קידמי חדש לחלוטין ועוד חורים ומאוררים שקופין והוא נראה כעת ככה בערך ! למרות שכמעט כל יום הוא משתנה... ;D
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ועל מה הם צריכים להיות מכוונים בשביל OC אופטימאלי?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בס"ד קניתי כרטיס משומש EVGA 8800GT SC שאין לי עליו אחריות הכרטיס בא עם oc מובנה של EVGA לפי התוכנות EVEREST -REAL TEMP הוא במנוחה מגיע בין 66-70 מעלות במאמץ לא ניסיתי כי אני מפחד שישרף מה דעתכם על הטמפרטורה מי שלא יודע בטוח שלא יגיב כי אין לי אחריות על הכרטיס מחכה לתגובתכם תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מעבד 4 ליבות, 2.83 ג'יגה כל ליבה, והייתי שמח להעלות את התדר, לא בכמות מטורפת אלא משהו יעיל וצנוע. המפרט שלי: מעבד intel q9550 2.83ghz לוח אם gigabyte EP43-DS3L (אני יודע שיש לו חולשות) זיכרון kingston value 2gb 800MHZ X2, בקיצור 4G של 800 כרטיס מסך gigabyte ati hd4850 512mb מארז coolermaster elite 334, לא מאוד גדול אבל מאוד נוח ולא צפוף בכלל ספק coolermaster 600W exteme power מאוורר פולט אוויר החוצה בקרבת המעבד (חלק עליון), מאוורר מכניס אוויר בחלק התחתון של המארז. שאלות: 1. לאיזו מהירות הייתם ממליצים לי להגיע בתנאים הבאים: א. אני לא רוצה להפריז בקירור (קנייה של אמצעי קירור חדשים) ב. בהתאם לרכיבים הקיימים (ספק, לוח אם...) ג. לשמור על אורך חיי החלק…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הלוח שלי אינו תומך בהעלת מתחים דרך הביוס אין לי ברירה יש דרך לעלות מתחים אוליי אם אני יצרוב ביוס חדש ללוח או דרך איזה תוכנה להעלות את המתחים כי אני דיי סגור בoc מוגבל הגעתי מ2.93 ל3.5 אבל תכלס זה כמעט ולא מורגש שינוי כל כך ואני רוצה לסחוט עוד תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מארז SHARK של טרמל טייק עם הרשת בצד והזרימת אוויר במארז היא לא ממש טובה. הטמפ' יחסית בשמיים של הסיסטם. יש מאוורר אחד שמעיף אוויר פנימה על הרדיאטור(ערכת קירור ביג ווטר) ומאוורר אחד מקדימה על הכונן הקשיח ומלמעלה אני חיברתי בעצמי מאוורר נוסף שמוציא אוויר החוצה. השאלה שלי היא,אם אני סוגר עם פרספקט את הרשת מפנים ולמעשה יוצר מארז סגור,הזרימה תשתפר? מקדימה יהיה מאוורר שמכניס פנימה וגם המאוורר מאחורה יכניס אוויר ומלמעלה המאוורר יוציא אוויר את האוויר החם החוצה,רעיונות? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה שתבינו על איזה מערכת מדובר. בגירסאת ביוס 1.3 הגעתי לOC מעולה על קירור סטוק של 2.6GHZ עכשיו אחרי שעדכנתי ל 1.4 אני לא עובר את ה 2.3GHZ אבל ללא OC גירסה 1.4 בבנצ'ים נותנת יותר נקודות.. לדוגמה אני מקבל 9700 על המעבד ב AM3 ועם גירסאת ביוס 1.3 הייתי מקבל 8400 על המעבד ב AM3 בקיצור מסקנה שלי גירסאת הביוס החדשה תומכת סוף סוף ב VENICE כמו שצריך אבל דופקת את עניין ה OC מישהו נתקל בבעיה דומה? הנה הפירוט של עדכון הביוס 1.4 K8N Neo4 Platinum (MS-7125) V1.4 BIOS Release ---------------------------------- 1. This is Award BIOS release 2. This BIOS fixes the following problem of the previous version: - Support AMD K8 reversion E stepping CPU. - Update NVPXE version to…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איזה מהמעבדים יותר טוב לאובר קלוק בהנחה שאני פותח להם את המכפלות הגבוהות יותר ?? אם למישהו יש מדריך לפתיחת המכפלה של AMD 2100 אז הוא מוזמן לתת פה לינק למדריך האם הלוח epox 8rga פותח את המכפלה של ה-2100 ?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כיום מיובאת לארץ סלרונים (S370) מסדרה SL6JT במהירות 1.3GHZ שאין שום בעיה לעבוד אתם בבאס 133, כלומר, במהירות 1740MHZ . כבר 4 ימים בPRIME95 ויציב כמו סלע. http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=151 כמו כן בwww.overclockers.com כל המעבדים מהסדרה הגיעו בלי בעייה למהירות הזאת. והבונוס: רק המעבד בOC (ולכן אין הפתעות מייציבות של כל השאר) SiSoftware Sandra: ALU 4652 FPU 2555 כלומר: לוקח את הP3 1400 ועולה פחות מחמישית מהמחיר!!! כבר חשבתי שאני אשאר לנצח עם סלרון 800 אבל מתבר שיש פתרון זול וטוב...
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום. שבוע שעבר שידרגתי את המחשב. המפרט הוא כזה : athlon 64 3000 msi platinium nforce 3 הקירור שהורכב על המעבד הוא ZALMAN CNPS7000B-Cu . הורדתי את התוכנה Motherboard monitoring ( MBM , ולהפתעתי הטמפרטורות היו גבוהות למדי. 50 מעלות + הייתה הטמפרטורה על המעבד. והטמפרטורה במארז הייתה 47. איך זה יכול להיות שעם קירור כזה איכותי הטמרפטורה במעבד כל כך גבוהה ? האם היה צריך להתקין גוף קירור מתחת למאוורר ? אני ממש לא מבין בנושא הקירור, אז אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה. אם הפתרון הוא לקנות קירור יותר איכותי וטיפה רועש, אז אין בעיה. אבל שלא יהיה רועש מידי כי נמאס לי מהרעש. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נתחיל במאוורר - המאוורר הנ"ל הוא Smart Fan 2000-5500rpm triple blades בנוסף למד טמפ' יש שליטה ידנית. משום מה אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו עם הזחלן, גם ב- MAX וגם ב- MIN הוא רועש ביותר ונדמה שאין שינוי במהירות שלו. לפי המפרט של TT ב- MIN הוא 21dBa וב- MAX הוא 48dBa, נראה כאילו הוא עובד רק ב- MAX והרעש שלו כמו מכסחת דשא (מה שכן הוא כל הזמן מנסה להמריא במצב הזה ;D). האם זה בעיה אצלי/המאוורר? המאווררים מחוברים למארז בסדר הזה - Silent Cat למעלה מוציא אויר, Generic מאחור מוציא אויר וה- Street Fighter אמור להתמקם בחלון השמאלי למטה מקדימה - מכניס אויר (מעבר להם יש מאוורר+צלעות סטוק של INTEL על המעבד, וכמובן מאוורר לספק). הכוונה שלי שרוב הזמן ה- SF יעבוד ב- MIN וכאשר המחשב ב…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב חדש השבוע, מעבד i5 2500k זיכרון G.Skill ares 2x4GB 1600Mhz וכרטיס מסך hd7850 הקירור למעבד הוא: Arctic cooling freezer 7 pro rev. 2 הלוח אם שבתכנון הוא: Gigabyte Z68AP-D3 כמו כן בתכנון יש גם אוברקלוק חביב+ השאלה שלי היא האם הלוח אם יהווה פלטפורמה טובה ל-oc? זה לא מהלוחות היקרים, לכן אינני בטוח.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היום בבוקר עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי בלי מעמץ הטמפרטורה של GPU CORE זה ללא מעמץ מה אני עושה זה נוראה חם נראה לי ובלי הקלוק הוא היה על 58-59 מעלות והשני על 45
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז אחרי שעשיתי חלון במארז.... הוספתי כמה מאווררים למארז.... החלטתי שאני יבנה לעצמי מארז שקוף!!! *באיזה דבק אתם מציעים להיתשמש להדבקת הפלסטיק??? (רק לא סיליקון)! *העם הטמפרטורה במארז פלסטיק תיהיה שונה מיזו של מארז מאלומניום עם אותה כמות מאווררים ואותו מיקום? *מישהו מהפורום עשה אי פעם מודינג כזה????? תודה לכל העונים.... :)
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב כמה בעיות ה BIOS התאפס לי לגמרי והלך הפרופילים של ה 2500K שהגיע ל O.C של 4.3 מישהו יכול לעזור לי לעשות אוברקלוק עם מדריך או וידאו , כל משהו שיהיה בצורה מובנת ושלא יסכן את חיי המעבד ושאר הרכיבים
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום ! יש ברשותי כרטיס מסך G-force ti 4200 By Asus ואני מעוניין לעשות בו אוברקוקלינג... ויש לי כמה שאלות... האם מספיק המאוור שעליו !? (השאלות האלו מופנות למי שעשה כבר) בכמה זה שיפר את מהירות הכרטיס !? מה התוצאה שהגעת לאחר האוברקולקינג ב3 די מארק? באיזה שיטה השתמשת !? אני אשמח לקבל המלצות וכ'ו לא רק בנושא של הכרטיס מסך אלא גם של המעבד המאעפן שלי אם בכלל שווה לעשות איתו משהו... בתודה מראש Lir@n
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-