אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, נכון לעכשיו יש לי E8400 במהירות STOCK, עם הקירור שבכותרת. חשבתי בזמן הקרוב להחליף קירור למשהו יותר רציני ולעשות OC, כדאי לי ? מה ההבדלים במשחקים ? נניח אם עושים OC ל 3.8-4.0, כמה שיפור יהיה ? איזה קירור צריך בשביל זה ? והאם זה מסיר את האחריות למעבד לעשות OC ?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, עכשיו כשיש לוח, ויש קירור ללוח, ויש קירור למעבד, אפשר להתחיל לעשות אוברקלוק. משום מה, כתוב לי ב-CPU-Z שאני על T2, מה שעם ערכת שבבים מסוג P35 לא אמור לקרות. בלוח מסוג GigaByte GA-P35-DS3, איך אני מוריד אותו ל-T1? אני מעוניין שהזכרונות יעבדו במקסימום מהירות שלהם. אני מניח שאחרי שאני אקבל תשובה, אני אהפוך את הדיון הזה ליומן האוברקלוק שלי, אז אני אשנה את הכותרת בהמשך. בינתיים אני בודק יציבות באמצעות IntelBurnTest (LinPack) ו-OCCT לסירוגין, פעם 30-50 מבחנים של זה ופעם 4 שעות של זה. אני כרגע בביוס על מתח של 1.4V למעבד, 0.1+ לזכרונות, ל-FSB ולגשר הצפוני, כשה-PCI-E נעול על 100. כרגע אני על FSB של 267MHz, מה שאחרי מכפלה של 9 נותן לנו תדר של 2403MHz. זכרונות במהירות…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חשבתם על זה פעם? לעשות OC לכרטיס הרשת או הקול שלכם, בטוח שקיימת דרך אך, מה זה יתן? בכרטיס רשת מהירות גדולה יותר (במגבלות הכבל) אבל בכרטיסי קול, מה זה יתן? איכות קול יותר גבוה? צריכת פחות משאבים? אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע עליהם..
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ ומה השם שלו בעברית ?? (או במוסכניקית ....)
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מה אמורה להיות טמ"פ של אינטל 2.4 במנוחה ובעומס ומה אמורה לךהיות מהירות המאורר ? נראה לי שהטמ"פ גבוהה מידי והסל"ד נמוך מידי איך אני יכול לשפר את שניהם ?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. שבוע שעבר שידרגתי את המחשב. המפרט הוא כזה : athlon 64 3000 msi platinium nforce 3 הקירור שהורכב על המעבד הוא ZALMAN CNPS7000B-Cu . הורדתי את התוכנה Motherboard monitoring ( MBM , ולהפתעתי הטמפרטורות היו גבוהות למדי. 50 מעלות + הייתה הטמפרטורה על המעבד. והטמפרטורה במארז הייתה 47. איך זה יכול להיות שעם קירור כזה איכותי הטמרפטורה במעבד כל כך גבוהה ? האם היה צריך להתקין גוף קירור מתחת למאוורר ? אני ממש לא מבין בנושא הקירור, אז אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה. אם הפתרון הוא לקנות קירור יותר איכותי וטיפה רועש, אז אין בעיה. אבל שלא יהיה רועש מידי כי נמאס לי מהרעש. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Today I was at my girl house and installed some stuff Well I decided to check Pc overclocking ability : Cpu: Amd 3.0ghz Mem: 400Hz (Adata) I reached 265FSB 1:1 !!! how can it be it is 400hz mem? I think with 2.8v i can get 270 With my mem i cant get more then 230
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש בקר די פשוט, לא יותר מ70-80 שקל, שייכנס מתחת לצורב במארז. האם 5.25" זה הגודל המתאים? מצאתי כבר כמה באיביי, אם מישהו מכיר בקר בגודל כזה בארץ אנא שתפו אותי .
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מהחנות IQPC, הזמנתי קרור למעבד SCYTHE MUGEN II REVB, אך אין אותו במלאי ואמרו שצריך לחכות עוד איזה שבועים או לחילופין הם הציעו לי לקחת את NOCTUA NH-U12P SE2 במקום, איך הוא? האם שווה לחכות ולקחת את הקירור הראשון כמו שתכננתי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב כמה בעיות ה BIOS התאפס לי לגמרי והלך הפרופילים של ה 2500K שהגיע ל O.C של 4.3 מישהו יכול לעזור לי לעשות אוברקלוק עם מדריך או וידאו , כל משהו שיהיה בצורה מובנת ושלא יסכן את חיי המעבד ושאר הרכיבים
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עשיתי למעבד AMD PHENOM II 955 3.2 אוברקלוק ל 4.1, ביטלתי בביוס שליטה אוטומטית על מהירות המאורר וגם שליטה אוטומטית על מהירות המעבד. לפני שביטלתי אותם ועשיתי את האוברקלוק, כשלא שיחקתי במשחקים כמעט לא שמעו את המאורר והמעבד ירד לאזור ה 1400GHz וצרך כולה 20-30W, עכשיו המאורר יחסית רועש[קירור SCHYTE MUGEN 2] והמעבד צורך כל הזמן 117W, גם כשאני סתם גולש באינטרנט או בכלל לא על המחשב וכולה הטורנט פועל. זה נראה לי די מוגזם הצריכת החשמל, בעיקר כשהמחשב שלי דלוק 24\7, או שזה לא משהו שאני ארגיש בחשבון החשמל? וגם זה לא יקצר את חיי המעבד בגלל שהוא עובד כל הזמן במאמץ מלא? שאלה אחרונה, מתח 1.44 זה נורמלי ולא משהו שיקצר את חיי המעבד?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור כפר סבא חנות שמוכרת מאוורר טנדרבלייד 120 מ"מ עם לדים כחולים? תודה
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הזה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB עם מה אני עושה לו OC אפשר לפתוח צינורות צריך להוסיף עוד קירור תודה
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו, אולי מישהוא כן יודע ?
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טמפ' המעבד ירדו בטירוף אבל של הכרטיס מסך כמעט לא זזו אולי 4-5 מעלות בקירור המקורי הטמפ' היתה על 60 (במנוחה) לאחר הרכבת הזלמן 55-56 חבל שלא לקחתי את ה-FATAL1TY בדיוק נגמר להם וגם יש בעיה עם הסינקים של הזכרונות הם פשוט לא יכולים לשבת
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני משתמש ב-SpeedFan, תוכנה נחמדה, שרבים המליצו לי עליה. שימו לב מה היא מראה לי היום: ה-51 מעלות פחות מטריד אותי כמו שה-75 מעלות המטורפות האלו ... יש למישהו מושג מאיפה זה נובע ?! מה יכול להיות כל כך רותח במחשב הזה ??? יש לי בו שני מאווררים מאחורה, מאוורר צידי, עוד מאוורר שמקרר את הדיסק קשיח 200GB, ואחד חדש שקיבלתי היום שמקרר את ה-ChipSet שלי. כמו כן.. אפשר לקבל עוד קישורים לתוכנות שבודקות חום של המחשב תודה.
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעסקתי בנושא אז אני לא כ"כ מעודכן.... אבל האם המעבד הנ"ל פתוח ל OC והאם הוא אוברקלוקר טוב? תודה מראש על העזרה
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון פנימי : Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W אני לא הכי מבין בזה רק תגידו לי מה אני באמת צריך בשביל לשמור על טמפ' טובה... ואני רוצה לעשות OC למעבד עוד מעט...
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של radeon 6870 oc של גיג'ה ביט עם 3 מאוררים , עשיתי לו בדיקת מאמץ באמצעות התוכנה OCCT של חצי שעה, הכ. מסך היה ב99 אחוז מאמץ (בדקתי באמצעות תוכנה של הכרטיס מסך קטאליסט), בכל אופן הוא הגיע לטמפ' 78 כתוב באתר שלהם שצריך להזהר כשהכרטיס המסך מגיע ל110 מעלות שזה קרוב מאוד למקסימום יכולת שלו . אז אני מניח שהמצב תקין אבל בכל זאת חשוב לי לוודא! האם הטמפ' תקינה?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133 עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב פנטיום 4 3 GHZ בעל ליבת פרסקוט והמעבד שלי במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ מגיע לסביבות ה 70 רציתי לדעת כיצד אפשר לבנות סירקולציה טובה במארז איזה גדלים של מאווריים צריך?? כמה מאוורים מכול גודל??? מי צריך להכיס ומי להוציא אוויר??
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היום קיבלתי את צג ה LCD החדש שלי! בתוך הערכה ישנם שלושה נגדים , אחד מהם אני יודע לזהות אבל את השנים האחרים לא. צירפתי תמונות שיעזרו לנו לפתור את הבעיה: פה אנחנו רואים את שני הנגדים הגדולים בעלי שלושת הרגליים, את האפור אני יודע לזהות מכיוון שכתוב עליו : " 67WR10K 8850M1 ". את הכחול אני לא מצליח לזהות, אולי מכיוון שלא כתוב עליו או שאני לא יודע להבין מה כתוב עליו אז אנא תעזרו לי לפענך את זה: " W 203 C600 " פה אנחנו רואים את הנגד השלישי והקטן יותר, בעל שתי הרגליים, הצבעים שעליו הם : לבן, חום, זהב, זהב. הנה הוא : תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בו נתחיל מזה שאני משפצ'ר לי מארז...עכשיו יש לי מקדחה חזקה ואני רוצה לעשות חורים למאווררים עגולים מדויקים אתם מכירים את המקדחים האלה שעושים עיגולים?! עם כן זה טוב למארזים של חצי-אלומיניום אני רוצה לקנות כזה כדי לעשות לי עיגולים.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום שוב, יש לי זכרון 256MB OEM PC2100. האם יש אפשרות לעשות לו OC? או שכדאי רק להוריד את הCL וכל מה שקשור בזה? וגם להזכירם עשיתי OC למעבד אם זה חשוב. לוח: Asus P4BS66-C. On Fire.
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-