עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הי אני מנסה להוציא את ה HSF כדי שאוכל למרוח חומר טרמי ניסיתי כ 20 דקות ואני לא צליח לשחרר את התופסנים http://www.thermaltake.com/support/installations/volcanos.htm הנה התופסנים שלו איך לעזאזל אני משחרר אותם?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by War-Hammer,

היום קיבלתי את צג ה LCD החדש שלי! בתוך הערכה ישנם שלושה נגדים , אחד מהם אני יודע לזהות אבל את השנים האחרים לא. צירפתי תמונות שיעזרו לנו לפתור את הבעיה: פה אנחנו רואים את שני הנגדים הגדולים בעלי שלושת הרגליים, את האפור אני יודע לזהות מכיוון שכתוב עליו : " 67WR10K 8850M1 ". את הכחול אני לא מצליח לזהות, אולי מכיוון שלא כתוב עליו או שאני לא יודע להבין מה כתוב עליו אז אנא תעזרו לי לפענך את זה: " W 203 C600 " פה אנחנו רואים את הנגד השלישי והקטן יותר, בעל שתי הרגליים, הצבעים שעליו הם : לבן, חום, זהב, זהב. הנה הוא : תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by amisha,

מהו המתח המותר לעבודה יום יומית ב P4 תחת OC ?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  4. אז אחרי שעשיתי חלון במארז.... הוספתי כמה מאווררים למארז.... החלטתי שאני יבנה לעצמי מארז שקוף!!! *באיזה דבק אתם מציעים להיתשמש להדבקת הפלסטיק??? (רק לא סיליקון)! *העם הטמפרטורה במארז פלסטיק תיהיה שונה מיזו של מארז מאלומניום עם אותה כמות מאווררים ואותו מיקום? *מישהו מהפורום עשה אי פעם מודינג כזה????? תודה לכל העונים.... :)

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  5. תסתכלו במפרט <<< המאוורר היחידי שעובד זה המאוורר של הזלמן ב1900 סל"ד,הסיבה שהוא היחיד היא שקט,והמחשב עובד כל הזמן הטמפ' בעומס מגיעה ל60 מעלות,טמפ' המארז 47 כדאי לעבור למעבד AXP1700+ 0.13 מיקרון? תהיה ירידה משמעותית בטמפ' ? הייתי רוצה מחשב קר, אבל הרעש מפריע לי (ועוד יש לי מפרט חם) לא, אל תגידו לי להוסיף מאוורררים, הייתי רוצה לנתק גם את זה של הזלמן :AR15: (וסתם להשכלה כללית מהן הטמפ' של intel p4 1800mhz ?)

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  6. אם כן... איך ? יש מדריך ? מה לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  7. שלום לכולם!!! שבת שלום יש לי לדים 3 מ"מ ונגדים של 150 אוהם אני רוצה להויסף את הלדים למארז שלי ליופי השאלה מה לתת ללדים 5W או 12 W? בתודה ניב

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  8. הבנתי שבשביל להוריד קצת את התזמונים עושים משו בביוס שאותו הצלחתי לעשות אבל איך אני עושה שהם לא יהיו שכל הרץ שאני מעלה למעבד אז גם הזיכרונות עולים אם אני לא טועה ראיתי בפורום 1:1 לזה התכוונו? ועוד שאלה: מזה תזמונים משוחררים והדוקים?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  9. שלום. שבוע שעבר שידרגתי את המחשב. המפרט הוא כזה : athlon 64 3000 msi platinium nforce 3 הקירור שהורכב על המעבד הוא ZALMAN CNPS7000B-Cu . הורדתי את התוכנה Motherboard monitoring ( MBM , ולהפתעתי הטמפרטורות היו גבוהות למדי. 50 מעלות + הייתה הטמפרטורה על המעבד. והטמפרטורה במארז הייתה 47. איך זה יכול להיות שעם קירור כזה איכותי הטמרפטורה במעבד כל כך גבוהה ? האם היה צריך להתקין גוף קירור מתחת למאוורר ? אני ממש לא מבין בנושא הקירור, אז אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה. אם הפתרון הוא לקנות קירור יותר איכותי וטיפה רועש, אז אין בעיה. אבל שלא יהיה רועש מידי כי נמאס לי מהרעש. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by Esparco,

יש לי את האופציה הזאת בביוס תחת קטגורית PC HEALTH חיברתי ג'מפר על הלוח שיפעיל את האופציה הזאת מה זה עושה מישהו יודע?!? Reset case open status on next boot מה זה אומר??

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by arikbaron,

מבקש המלצות לקרור למעבד athlon 3800 64*2 socket am2 המחיר -עד 300 פחות או יותר תודה

12. יש לי שני סטיקים של 512 מהזכרונות הנ"ל על לוח gigabyte s3 ומעבד e6300 כמו שהובטח לי לפני שקניתי את המערכת המעבד והלוח מחזיקים bus דל 350 בכיף ולא מזיז להם... הבעיה היא שאם אני משאיר את הזכרונות ביחס המקורי בערך ב750mhz (כשהסטוק שלהם הוא 667) הם דופקים לי ריסטרט למערכת אחרי כמה דקות של עבודה. עשיתי את הבדיקות שלי ואני משוכנע שאכן נזכרונות אם הבעייתיים. עכשיו לפי הניסיון של אחרים (ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה) הזכרונות הספציפים האלו אמורים לעבוד יפה בתדר כזה ולא לעשות פאקים.. אז למה זה קורה? יש למשיהו רעיון? *המערכת חדשה ובאחריות.

• 14 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by GHOST,

הרבה זמן לא התעסקתי בנושא אז אני לא כ"כ מעודכן.... אבל האם המעבד הנ"ל פתוח ל OC והאם הוא אוברקלוקר טוב? תודה מראש על העזרה

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  14. שלום בפעם הראשונה אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי... זה המפרט : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות: DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB איזה צעדים ראשונים אליי לעשות בשביל אוברקלוק?? מה הטמפרטורה שאמורה להיות למעבד בשביל לעשות זאת??

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by unknowledgeable,

ערב טוב לכולם, חברה אני זקוק לעזרה, כשאני מנסה לעלות את הClock של הGPU מעל 648 בתוכנה ATITOOL מופיע שהתרחשו "שגיאות" תוך כדי הרצת בדיקת היציבות . מנגד כשאני מריץ מספר לופים של 3Dmark06 לא צצים לי שום ארטיפקטים או משהו והבדיקה עוברת בצורה חלקה. עכשוו במידה והתוכנה הראשונה יותר אמינה בנוגע ליציבות אילו פעולות אני נדרש לבצע כדי להגיע לclock גבוהה יותר ללא חשש מגליצ'ים למיניהם בגדול אני רוצה להגיע למשהו כמו 675-680. הספק שלי הוא ocz 600W stealthxstream ואני גם מצרף תמונה מgpu-z בשביל שתיראו בדיוק על איזה נתונים אני עומד כרגע

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  16. שלום, נכון לעכשיו יש לי E8400 במהירות STOCK, עם הקירור שבכותרת. חשבתי בזמן הקרוב להחליף קירור למשהו יותר רציני ולעשות OC, כדאי לי ? מה ההבדלים במשחקים ? נניח אם עושים OC ל 3.8-4.0, כמה שיפור יהיה ? איזה קירור צריך בשביל זה ? והאם זה מסיר את האחריות למעבד לעשות OC ?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by maormark,

יש לי לוח אם של אסוס p5gd1 ומעבד פרסקוט פנטיום 4 3000..סוקט 775 המעבד מתחמם לי ומגיע לי ל70 מעלות והמאוור של אינטל מגיע לי ל4500rpm רציתי לשאול אם זה יקרר יותר טוב ממה שיש לי http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=71&page=spec כי אני רואה שהמאוורר הזה מגיע עד 2000rpm ומפחד שאם אקנה אותו, המעבד יתחמם יותר ממה שיש לי, כי אולי המאוורר הזה מתאים למעבדים החדשים רק לסדרת הE.? מה דעתכם?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 20.05.2009 בשעה 16:54:13 מישהו בבקשה?

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by Jetway,

איך הלוח MSI X58 PRO ל- OC ? מה אתם אומרים עליו בכללי ? לא ממש הבנתי מה זה יחס 1:1 אשמח עם תסבירו לי.

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  19. קניתי אתמול מעבד intel 5200, הוא בא עם קירור glacialtech Igloo 5058 אני חשבתי שיביאו לי קירור מקורי של אינטל ולא את החרטא הזה, שהוא עם רק 3 חוטים ומסתובב על 2700 RPM ועושה רעש (אמנם רעש יחסית חלש, אבל יש למה לשאוף..) אבל אני שם לב שיש לקירור הזה יתרון, והוא שהמאוורר שלו מתחבר עם 4 ברגים רגילים ובעצם אפשר להחליף אותו (תראו פה: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2299&page=2) השאלה היא אם כל מאוורר 8 סנטימטר יתאים? אני לא מבין גדול בקירורים. ואין ולא יהיה OC כמובן (הייתי קונה משהו יותר גדול אם הייתי מעוניין). האם אפשר להחליף למאוורר pwm של AC, אחד מאלה למשל: http://www.arctic-cooling.com/catalog/main.php?cPath=3_46 בלי לדאוג? יש פרמטרים שצריך לברר במאוור…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by WitheNoise,

היי משהו כאן יודע משהו על המשאבה Alphacool AP700 Centrifugal Pump ? היא אמורה לתת 720 lt/h, השאלה העיקירית, האם היא תספיק ללופ אחד של כ.מסך ורדיאטור משולש (בגובה 75 ס"מ ממנה)?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by lior51,

טוב הכל התחיל שהמחשב שלי התחיל להיתקע אז הורדתי אוורסט ובדקתי את טמפרטורת החלקים וראיתי שהכרטס מסך שלי מגיע ל 120 מעלות ושפתחתי את המחשב הכרטיס היה חם מאד והמארר שלו כמעט לא בסתובב אז הלחתי לחנות לקנתי מאוורר גדול והתקנתי אותו על הגוף קירור אבל המאוורר עצמו לא מוציא אוויר חם הטמפ' ירדה ל 100 מעלות אבל שאני מפעיל את WoW זה עושה לי בעיה כמו פה http://www.ohel-shem.com/~lior/wow.png אני מריץ את המשחק תמת לינוקס אבל זה נירא לי משנה זה נירא לי יותר קשור לכרטיס מסך כי הבעיה הזו מתחילה רק אחרי איזה 10 שניות ושאני בודק שוב את הטמפ' זה רושם לי 140-145 (במאמץ שאני משחק) עכשיו אני לא יודע עם זה היגיוני או שזה באמת הבעיה חשוב להגדיש שהכטיס מסך שלי הוא Nvidia 6600 מה אתם מציעים לי לעש…

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  22. אני שואל את זה לאחי. הוא הוריד את התוכנה מכאן http://hwzone.co.il/print/1163262102/78502/ . ומתי שעלה תדרים אחרי זה לחץ החל. אבל אחרי זה התדרים חזרו לעצמם כמו שהיו לפני הOC מדוע? ופתיחת צינורות האם זה כדאי לעשות?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחר שה PREEZER 7 PRO שלי הלך לעולמו שילשום (על ידי האח המפגר שלי )... החלטתי שהגיעה הזמן לקנות קירור מעבד באמת אבל באמת איכותי. עכשיו, יש לי E6600 + ASUS P5B DELUXE (עם ספק ANTEC איכותי והכל) שאני מעוניין לעשות לו OC עצבני ללפחות 3.6-8 GHZ עם הקירור החדש (עם ה PREEZER הגעתי ל3.4) יש לי תקציב של עד 300 ש"ח. אם חריגה של 50 גג עם זה באמת שווה את המחיר. חשוב לי בקירור שיקרר טוב נאטו, הרעש והיופי בכלל לא חשובים לי. מכיוון שאין את ה TUNIQ במלאי וכנראה לא יהיה בזמן הקרוב, חשבתי על שלושת האלטרנטיבות הבאות: חשבתי על ה- Thermaltake BigTyp 120 VX שעולה 285 ש"ח - קראתי עליו קצת, והוא קיבל הרבה המלצות חמות. או COOLER MASTER Hyper 6 plus ב320 ש"ח שגם הוא קיבל ב…

• 14 תגובות
    • 775 צפיות
  24. ככה המעבד עשיתי לו OC 3K ואני רוצה להמשיך עם זה עד כמה שאפשר... וכרטיס מסך אצלי רותח מחום במנוחה...60 מעלות אז אני חייב לו קירור... התקציב שלי 500 ש''ח אפשר קצת לחרוג... תודה, רפי.

• 14 תגובות
    • 775 צפיות
  25. המחשב שלי עושה די הרבה ראש ופולט המון חום. הרעש מפריע לי לשון והחום עלול לפגוע במחשב אז.. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט לחלוטין וגם יותר קר אם כבר. לוח אם 38 מעלות ומעבד 51 מעלות במנוחה.. גם כרטיס המסך על איזה 51.. אני לא יודע בכמה ערכות קירור מים (שאני מניח שצריך בשביל מחשב שקט לחלוטין) עולות. ארצה לקנות משהו זול יחסית, אמין,עם תועלת מקסימלית מול מחיר) ושיאפשר לי לעשות אוברקלוק סביר בעתיד. א, ושיהיה מ SKYPC בבקשה. רכשתי שם את המחשב וארצה שכולו יהיה ממקום אחד. תודה מראש. נ.ב. אולי זה שייך לאוברקלוקינג וקירור? אם כן אני מתנצל ומבקש מהמנהל להעביר.

• 10 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים