עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gal555,

מה אתם חושבים על הOC שעשיתי?אפשר עוד להמשיך? http:// עשיתי בדיקות מאמץ והכול יצא תקין אחרי שאני מסיים את הOC אני צריך לשנות משהו או להשאיר את זה ככה

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  2. קודם כל, המעבד שלי הוא Amd Athlon 64 3200 2ghz socket 475 המארז שלי הוא compucase 6A19B המוכר. החלפתי לו את שני המאווררים לAC 120, ואת קירור הסטוק למעבד החלפתי לפני כמה זמן ל Ac שאני לא זוכר את שמו (לא הפריזר, אלא השני, 90מ"מ מאוורר) בכל אופן, הטמפ' של המעבד עומדת בד"כ על 45-55 במנוחה, ואני לא יודע מה לעשות! החלפתי לפני שבועיים גם משחה טרמית, הטמפ' ירדה ל40 אבל חזרה שוב ל50 (עכשיו היא על 53, החדר מאוורר והשעה 12 בצהריים) בהתחלה ניסיתי בלי דלת מארז, אבל זה לא עזר, אז החזרתי אותה וכרגע יש חלון קטן ליד הHD, אבל אני לא חושב שזה משפיע (זה מול הכלוב אז לא נראה לי שזרם האוויר יוצא משם) אני זוכר שפעם הטמפ' הייתה הרבה יותר נמוכה (אפילו 20-30) אבל אני כבר לא זוכר מה גרם לטמפ'…

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by RedHawk,

וכמה זה עולה?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by Darko,

אתמול החלפתי את המעבד ויש לי בעיה קטנה של חום במצב מנוחה הוא יושב על 39 40 מעלות אבל במאמץ הוא עובר את ה 75 !! זה נורמלי ? הלוח שלי הוא ASUS p4p800 עם זכרונות TWINMOS בדואל צ'אנל יכול להיות שהוא לא טוב ? אני יכול להחליף אותו בקלות

• 13 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by dor100,

שלום לכולם אני חדש פה ואני מעונין לעשות אוברקלוק למערכת שלי היא: Motherboard Name Gigabyte GA-EX58-Extreme CPU Type QuadCore Intel Core i7 920 Physical Memory G Skill F3-12800CL7-2GBPI ATI Radeon HD 4870 עם אפשר מדריך בעברית תודה לכול העוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  6. שמעו כשאני שם מתח 1.475 בBIOS , בPC HEALTH STATUS בBIOS כתוב מתח יותר נמוך , ובCPUZ עוד יותר נמוך על איזה מתח לסמוך? ועוד שאלה מה זה ה3.3V וה12V בOCCT? וכמה מתח מקסימום למעבד E8400 ? אמרו לי לא לעבור את 1.5

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by chris_u16,

למה הטמפרטורות כאלו גרועות אצלי?? AEROCOOL EXTREME 50 מעלות ללא מאמץ בלי OC!!! WTF?

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  8. אני מזכיר: קירור סטוק , מארז ג'נארי בלי מאווררים. דגם המעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X2GB 800MHZ תדר מעבד : 3400MHZ @ 2660 MHZ תדר FSB : זה 425MHZ תדר זכרונות : 850MHZ מתח מעבד : 1.344V מתח זכרונות : 1.9V מכפלה: 8 יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5-18 70 מעלות מקסימום במאמץ מלא. מה אתם אומרים על ה-OC עם קירור סטוק ?

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by kibub,

היי אני רוצה לעשות OC אבל הזכרונות שלי הם 533MHZ , ורציתי לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים: להוריד להם את התדר ל400 ואז לעלות? או בתדר המקורי אם מחלקים? תודה

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  10. היום הפכתי כיוונים של מאווררים ואחרי החזרתי בזרה חלק...קיצר התעסקתי קצת עם הדברים ועכשיו משום מה המחשב נשמע לי יותר שקט! אני לא יודע למה :-\ כל המאווררים פועלים ואף אחד לא עצר או משהו כזה ועדיין המחשב פועל יותר בשקט! הטמפרטורות של המעבד מתנהגות קצת בצורה שונה אבל אממ אני לא יודע זה מוזר לי. הכרטיס מסך דוווקא יותר קריר. אממ גם הצ'יפסט : יש לי P4 2.8C ועליו קירור STOCK שהגיע איתו ואני מניח שרוב הרעש היה ממנו לפני כן. יש מצב שהעברתי אותו למצב יותר שקט? אם יש כזה דבר בכלל ??? הנה גם אבא שלי אמר שהמחשב יותר שקט וכמעט חצי מהרעש. אני יודע שזו שאלה מוזרה אבל אשמח לקבל עזרה בנושא זה ממש מדאיג אותי

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  11. שלום לכולם אני בשלבים אחרונים לקראת קניית מחשב חדש במיועד לעבודות עריכת וידאו, אפטר אפקטס וכו' בתדירות גבוהה מאוד, אני מתפרנס מזה. המפרט שנבחר הוא זה: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V *2 כוננן SSD - עוד לא הוחלט סופית איזה קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black המחשב יעבוד 24 שעות ביממה ולכן עדיף שיהיה שקט. לא מתוכנן OC כרגע. האם…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by axon,

טוב אני די חדש בקטע החלפתי מאוורר לכרטיס מסך שלי ובאוורסט לא רואים את הטמפרטורה שלו (של ה GPU) אז או שאני לא יודע איפה לחפש ... או שמשהו מוזר פה ... כרטיס המסך radeon 9200SE ... אני יודע שהוא לא משהו (: אודה לכל עזרה, גם אם תוכלו להמליץ על תוכנה אחרת לניטור טמפרטורת ה GPU

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by [NOS],

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by matanelm,

שלום לכולם , אני די חדש פה ולא כ"כ מתמצא בכל החוקים ובכל הדברים אז אם יהיה בעייה אני יתקן. אני רוצה לעשות oc למעבד שלי ורציתי לדעת איך לעשות את זה, מההתחלה ועד הסוף. זה מבטל לי את האחריות אם אני עושה את זה? זה המעבד שלי: יש לי לוח אם ep45-ds3 וזה הקירור למעבד שלי: Arctic Cooling Freezer Extreme והמארז CM690 עם 3 מאוררים ( אחד מקדימה, אחד בצד, וחד מאחורה) וספק כח VX550W תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by danielhasan,

בדקתי בכמה תוכנות וניראה לי שהמעבד שלי נורא חם. בביוס הוא מראה 31C מעלות. ותיראו מה מראה בתמונה עכשיו עשיתי בדיקה עם OCCT הוא עושה בדיקה ב IDLE ולא עושה במאמץ הוא אומר שהמעבד חם מדיי CPU TOO HOT! יש לי קירור של OCZ Vaniquiser זה הגיוני שהוא ככה חם ?! בבקשה אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות משו

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  16. מאורר של מעבד

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  17. ברשותי המעבד הנ''ל והייתי מעוניין לדעת האם שווה לי להגיע איתו ל-3GHZ והאם זה ייתן לי הבדל בביצועים שיהיו מורגשים בכלל?? כרגע המעבד בסטוק והוא עובד במחינתי כמו טיל השאלה היא האם הרוח והצילצולים של כל מי שועשה אוברקלוק באמת שווים את ההקרבה ואת הסיכוי להרוס תמעבד ולקצר את חייו?? בכל אופן לאחר קריאת המדריך באתר אני עדיין מתקשה להבין איך להתחיל בביצוע האוברקלוק ואיך למצוא את כל הפונקציות בביוס בכדי לשנות את האפשרויות הרצויות שצריך לשנות. בעבר פתחתי פה נושא על אותו עזרה בביצוע האוברקלוק אבל לא היה לי זמן לעשות את מה שאמרו לי לפי מה שכתוב לי כדי להגיע ל-3GHZ אני צריך לעשות את הפעולה הבאה בביוס: CPU Host Clock Control - Enable CPU Host Frequency - 333Mhz PCI Express Frequency - …

• 13 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by SaXtoR,

WTF.. אני מוריד CPU-Z (פעם היה לי ממזמן) סתם,הורדתי את הגירסה החדשה לפתע אני מגלה שזה נראה לי חרא של זיכרון זה Kingston 512MB Sdram 400MHTZ ואני חושב התיזמונים 3-3-3-3... גרוע..נכון!? אני רוצה לעשות אובר קלוקינג לזיכרון..ואני מעוניין שתעזרו לי .. דרך איזה תוכנה,מה עושים ,מי מו מה ואני יודע ולוקח את האחריות על עצמי שיכול להיגרם נזק ע''י חום יתר אחריי שעושים אובר קלוק לכל רכיב .. אם זה יתחמם עד כדי קח אני יחזיר למה שזה היה.. בכל מקרה, זה המפרט: 4.2800 H-T ו512 קש,800MHTZ ASUS-P4P800 Radeon 9800SE 256MB 256BIT Palit 160GB WD 7200 8MB Buffer ,40GB Stage 2MB Buffer ספק 520W(לא זוכר איזה חברה) אבל מאוורר טוב אם שתי מאוורים .. ד''א-הנה תמונה עם התוכנה CPU-Z לג…

• 13 תגובות
    • 828 צפיות
  19. אני קונה מארז של צ'יפטק בצבעים שחור וכסף עם חלון ורצתי ליפות אותו עם אורות וזה אז מה כדאי לי לקנות?? אל תתייחסו לכסף.... ברור שלא יצא 1000 שקל אבל אל תחשבו כל שקל אם הוא שווה או לא... אני לא עושה ש-ו-ם אוברקלוק.... בכלל לא רק אורות תנו לי המלצות לדברים שייפו את המחשב גם מבפנים וגם מבחוץ...תודה לכולם.... בינתיים חשבתי על הדברים הבאים: קתודה כחולה, חוט ניאון כזה שיש בפנדה למרות שאני עדיין לא כל כך מבין מה הוא עושה ואשמח אם תסבירו לי, הגרילים היפים בצורה של האשה, איזה מאוורר צבעוני הכי כדאי לקנות לדלת??

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  20. עוד לפני שאני מתחיל באובר קלוק רציני יש לי כמה שאלות ששאלתי בט'רד סופר פי ואמרו לי פתוח נושא חדש. שאלות: עד כמה המעבד מסוגל עם טיוניק טאוור? איזה מתח צריך לכל תדר? עד איזה תדר הזיכרונות G.skill 4GBPQ CL5 800 Mhz מסוגלים להגיע? תוצאות מירביות בנתיים: http://img60.imageshack.us/img60/158/411ghzaa6.jpg על המתח שבתמונה שיחקתי COH ומהחשב קרס.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by Baz34,

לאחר ביצוע OC למעבד Q6600 (כרגע עומד על 3.5G כאשר TUNIQ מחזיק אותו במאמץ על כ-65 מעלות...הבנתי במשפחת מעבדים אלו הקו האדום עומד על 80 כיוון שה-TJAN עומד על 100 מעלות). אני מנסה להריץ בדיקות יציבות בעזרת PRIME95 שתי שאלות ברשותכם: 1. כאשר הבדיקה רצה אני רואה את 4 הליבות עולות רק עד 25% כאשר TORTURE TEST מאופשר במצב הכי קשה. האם הגיוני? 2. כמה זמן נדרש לתת לבדיקה על מנת לקבוע יציבות טובה למערכת תודה חמתייחסים..

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by yossi126,

אני מחפש בקר די פשוט, לא יותר מ70-80 שקל, שייכנס מתחת לצורב במארז. האם 5.25" זה הגודל המתאים? מצאתי כבר כמה באיביי, אם מישהו מכיר בקר בגודל כזה בארץ אנא שתפו אותי .

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by Guy30,

יש לי מחשב פשוט ודי בסיסי.. core 2 duo, 2 ג'יגה זיכרון וכ'ו.. והמארז הבסיסי. השימושים שלי למחשב זה מוזיקה, אינטרנט ומדי פעם סרטים. הדבר שמפריע לי זה הרעש- אני רוצה כמה שיותר להשתיק אותו. אני מחפש קירור מים בעד 500 שקל בקנייה מהארץ. ועד כמה זה יפחית את כמות הרעש ? תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. שלום, יש לי מעבד Pentium 3 667Mhz עם Heatsink אך ללא מאורר. המאורר של הספק מופנה קצת לכיוון ה Heatsink של המעבד אבל אני לא חושב שהוא משפיע על הקירור של המעבד. (יש לי מחשב של IBM מדגם APTIVA, מי שיש לו כזה ידע על מה אני מדבר) שאלה ראשונה: איך אני יכול לעשות Overclocking למעבד שלי ללא החלפת ה- Heatsink או הוספת מאורר? (אני אשמח אם תפרטו בדיוק איך אני יכול לעשות את זה Step by Step). שאלה שניה: אני חושב לעשות חור למאורר במארז שלי, איזה מאורר כדי לי לקנות שהוא גם זול אבל גם ישפיע בצורה ניכרת על ביצועי המחשב? בתודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  25. השאלה בכותרת... לא מש ידעתי לאן לשים את זה אבל זה יותר מתאים לפה כי זה נחמד אוברקלוק קטן

• 12 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים