עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Fir3DragoN,

אני קונה בקרוב מחשב חדש. עכשיו אני מצמצם עלויות. אחד מהם זה מעבד TRAY או BOX. במפרט מוצע אחד של AMD FX-6100 six-core 3.3Ghz +BOX במחשב שלי כרגע שהוא לפני 3 שנים יש לי Arctic Cooling Freezer pro 7 rev.1 .1 האם המאוורר הישן שלי שהוא REV.1 מתאים לAM3+ FX? 2. האם הוא עדיין יותר איכותי מהמאוורר STOCK של AMD FX? (חיפשתי מידע על המאוורר של AMD ולא מצאתי)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות מאוור חזק למעבד ויש מבחר גדול מי שהו יכול להמליץ על משהו ....

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by AmitDanan,

אני יספר מה עשיתי בינתיים: 1. נעלתי את הPCI-E על 100. 2. CPU HOST שונה מ 300Mhz ל 400Mhz. (אם אני לא טועה מדובר בבאס) 3.SPD שונה ל 2.00B כדי לשמור על 800 בדואל צאנאל. בעבר עשיתי אוברקלוק ל3.2Ghz אני לא זוכר כיצד לשחזר לכן אני שואל שוב, כרגע המחשב עובד עדיין לא עשיתי בדיקת מאמץ, אני רוצה לדעת שמה שעשיתי נכון. מספר שאלות קודם כל האם הדרך נכונה? כיצד זה משפיע ה PCI-E על כרטיס המסך כאשר הוא נעול על 100? האם יש דרך אחרת לנעול את הזיכרון על 800Mhz? השמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce FX5200 וכבר המשחקים "החדשים" של החצי שנה האחרונה לא עובדים לי טוב... רציתי לדעת אם אני אעשה לו אוברקלוק אז הוא יתמוך ביותר משחקים??? או שזה לא קשור?? אם לא אז למה זה עוזר??? תודה!

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by Void,

יש למישהו המלצה לתת לי?(סוג,סכום)

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by Bashash,

קראתי את זה באיזה פורום באנגלית... ידוע לכם משהו על זה? תודה רבה לכל העונים!!

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by ar2r,

אין לי מושגג איך עושים אובר קלוק ואני צריך קירור למעבד מה אתם ממליצים

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by or_m0,

תגידו, עדיין ניתן להשיג את ה-GateWatch של Aerocool בארץ? חיפשתי כבר בכמה חנויות (פנדה, זיגזג, נועה) ואין.... אם כן אז איפה. קישור לאתר הרשמי: http://www.aerocool.us/p-peripheral/gatewatch/gatewatch.htm תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

עד כמה המאורר שקט? האם לא ניתן לשמוע אותו במארז סגור ? , או שהוא נשמע אבל חלש (אם לא מתמקדים לא שמים לב) ? , שומעים אותו בבירור אבל ניתן להתעלם ? , או שהוא קצת מציק ? תודה.

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by Vega,

אבקש צלעות קירור עם מאוורר בשביל מעבד Amd Athlon XP 1900+ (Gigabyte 7VAXP)f, אני ממש לא מחפש משהו כבד, אבל הטמפרטורה גבוהה יחסית מכיוון שנשבר לי המאוורר המקורי של AMD והחליפו לי אותו באחד מעפן. אם אפשר שהמאוורר גם לא יהיה רועש במיוחד - אני אוהב שינה. ;D תודה רבה, --Vega

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  11. היי כולם יש לי BT (הגירסה הראשונה, לא VX) שאיתי כבר שנתיים וחצי (מהמערכת הקודמת שהייתה מבוססת AMD) ולא מזמן מחשב חדש מבוסס E8400. שמתי את תוכנת ה-CoreTemp ובמצב מנוחה, היא מראה לי ליבה אחת על 39 מעלות וליבה אחרת על 45.. כלומר יש הפרש כלשהו של 5-6 מעלות בין שתי הליבות באופן קבוע.. האם זו סיבה לדאגה? הן לא אמורות להיות באותה הטמפרטורה? ה-BT התחיל להרעיש, לא המאוורר, אלא הצלעות קירור שלו איכשהו מרעישות בגלל הרעידה של המאוורר וזה מעצבן (אי אפשר להשתיק) פירקתי את המאוורר מעל הצלעות וניסיתי לנקות אך זה גם לא עזר.. מה עושים? אני שוקל להחליף אותו.. ואני כנראה לא אלך על גירסת ה-VX כי היא על אותו עיקרון.. איזה HSF כדאי שנותן את אותם הביצועים מבחינת שקט/קירור? תודה!

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by W0lverine,

האם כדאי להשתמש במשחה הטרמית שמגיעה עם ספארק 7\7+ או לקנות אחרת בנפרד?

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  13. איך אני מדביק היטסינק על הזיכרונות של הכרטיס מסך? זה משנה אם זה היטסינק של מעבד? כמה זה יועיל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by Spaik,

מחקתי את מה שהיה קודם הינה העריכה: טוב אחרי שקראתי את מה שנתת לי וראיתי מחירים צימצמתי את מה שאני יכול מבחינת תקציב אני לא עושה ולא מתכנן לעשות OC אז אם יש משהו שהוא יותר ל OC אז תגידו לי. זה לא לפי הסדר שאני רוצה את הדברים, אלא בסדר אקראי AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD AeroCool The Phantom CPU Cooler for AMD Thermalright AX-7 קצת יקר אבל... Thermalright SK-7 ZALMAN CNPS6000-AlCu Thermaltake VOLCANO 6CU Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD 1.אתם יכולים בבקשה למספר ממה הכי טוב וכדאי (1) למה הכי פחות (8) 2.לגבי שני הסינקים של Thermalright: אני מתכוון להישאר עם המאורר המוקורי שקיבלתי עם הצעבד AMD2400. כ…

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by TomB,

שאלה קצרה - מותקנים לי במארז שלושה מאווררים גנרים 80מ"מ. המחשב דולק 24 שעות ביממה, אין עליו OC מעבר להעלאת מהירות הFSB בכמה אחוזים והכיסויים שלו פתוחים תמיד (אני מכניס ומוציא הארדיסקים כל הזמן). יצא לי להציץ לתוך המארז לא מזמן ושמתי לב שהמדבקות על המאווררים נהיו קצת רפויות וגם שהמאווררים מכוסים לגמרי באבק שחלק ממנו כבר לא יורד, חוץ מזה אחד מהמאווררים, אחרי שהוצאתי אותו בשביל לנקות אותו התחיל להרעיש יוותר ממקודם (לא פגעתי בו בשום דבר, רק ניקיתי אותו חיצונית). בעיקרון, מה אורך החיים של מאווררים כאלה, וכל כמה זמן כדאי להחליף אותם כדי להמנע ממוות פתאומי של אחד מהם ? (קרה לי בקיץ, אחד המאווררים הפסיק לעבוד ולקח לי די הרבה זמן להבין למה לעזאזל המחשב שלי מתחמם כמו מטורף ומכבה את…

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  16. שלום אני הולך מחר לרכוש מחר ורציתי את ההמלצה שלכם בלמצוא קירור למעבד בחנות skypc לא מעוניון לעשות oc ומוכן להשקיע עד 150 שקל לא יותר מזה לקירור. *מעבד 4 ליבות.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by omerha,

היי, יש לי את הקירור הנ"ל כבר , אני לא מעוניין לקנות חדש. האם ניתן להתשמש בו (יש לו אותו מ 7800GT שנפטר)

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  18. חבר שלי ביקש עצה, אמר שמשחקים מתחילים לקרטע לו אחרי כ15 דקות של משחק מה שנשמע לי כמו מקרה רגיל של התחממות יתר. יעצתי לו להתקין hwmonitor ושיגיד לי מה הטמפרטרות על המעבד והכרטיס מסך. טמפרטורות במנוחה על המעבד 40c טמפרטורה במנוחה על הכרטיס מסך 111c בדיקה נוספת מגלה כי המאוורר תקוע ולא מסתובב (מן הסתם). לאחר פירוק והרכבה של קירור חדש, ככה נראה המאוורר הישן שהתבשל לו במשך כמעט שנה (!!) בטמפרטורות יומיות כאלה http://i25.tinypic.com/2mfxez4.jpg

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

היום יש לי שלושה מאוררי 80 מ"מ במארז (פול טאוור), הראשון מכניס אוויר מקדימה, השני מתחת לספק מוציא אוויר ועוד אחד מעל הספק שמכניס אוויר (הוא לא ממש תורם) השניים שמכניסים אוויר הם ג'נריים פשוטים ועתיקים, זה שמוציא הוא SF2. אני רוצה להחליף את כל השלושה במאוררים יעילים אבל גם שקטים יותר, מוכן להוציא עד 100 ש"ח לכל מאורר. HSF לרדאון 9500 של ספיר, תרמתי אותו לחבר שלי והוא רוצה לעשות לו OC, אבל המאורר שיש עליו דפוק ולא עובד. צריך המלצה לאחד יעיל, אפילו אחד שיתפוס עוד סלוט, העיקר שיקרר את הכרטיס. תודה לעונים. נ.ב. הקניה דרך זיגזג/למיר/נעה בלבד.

• 7 תגובות
    • 500 צפיות
  20. שלום ברשותי מארז מידי ממוצע בעל ספק עלום שם עם מאוורר יחיד. ניתן להתקין מאוורר 80mm בקידמת המארז וכן בחלקו העליון. אני לא מבין גדול באיוורור ולכן הייתי רוצה לקבל קצת המלצות על אילו מאווררים לקנות ואיפה, אני מעונין לקנות מאווררים איכותיים. כמו כן אשמח לקבל המלצות על ספקי כח (300W - 350W) וכן מאוורר ו Heat Sink למעבד (Athlon 1.1GHz, לוח Asus A7v133) המארז לא מתוכנן טוב כל כך ולכן המעבד ממוקם מול ספק הכח ואני לא יכול להתקין על המעבד מאוורר וHS גבוהים במיוחד. כרגע אני עובד עם המאוורר וה HS שקיבלתי עם המעבד. תודה רבה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מה העניינים חבר'ה ? ברשותי החלקים הבאים : VENICE E3 3200+ עם קירור 9500 של זלמן. DFI LANPARTY ULTRA D גרסת ה A00 OCZ PC4000 XTC 2GB X800GT OCZ PowerStream 520W עכשיו הבעיה היא שהמעבד לא רוצה לעבור את ה 2500 עם מתחים נורמלים וגם הזיכרון לא מרשים אותי אפילו עם מתח גבוה. אני חושב שכנראה הבעיה היא בביוס. הביוס של הלוח הוא מקורי ולא משופצר. מה שאני צריך זה המלצה לאיזה ביוס טוב ופרוץ שאני אוכל להתקין וליראות איך אני ממשיך משם. שימו לב שהגרסה של הלוח היא A00 . אם יש עוד איזה הצעות לשיפור ה OC אשמח לשמוע, תודה מראש

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by MAOR,

אתמול קניתי כבל Molex עכשיו אני רוצה לחבר לאחת היציאות את הלדים ... לכן חתכתי את הכבל וחספתי 2 חוטים שחורים 1 צהוב 1 אדום חיברתי את הכבל (בלי הלדים) ופאום המחשב נכבה .... הקבל מקצר ... עכשיו הלכתי קניתי חדש ... הפעם קניתי כפול יציאה אחת שהופכת לשתיים .... ואני צריך עזרה איפה לחתוך בדיוק בלי שהכבל יקצר

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by Riddler,

שניהם ידועים לטובה. הראשון מגיע בלי מאוורר ועולה 20 ש"ח יותר מה OCZ, שמגיע עם מאוורר וגם זוכה ללא מעט שבחים. אני רוצה לקרר E6600 בשביל להתחיל עליו OC ולהוציא ממנו קצת יותר מיץ. כרגע (עם קירור סטוק) הטמפ' שלו בשגרה הן 40 מעלות ו-65 במאמץ (מאמץ = 100% עבודה דרך TAT). איזה מן הקירורים כדי לקחת?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by Oranili,

האם הטמפ' האלה טובות ? 2 ההארדיסקים 44 ו 42 במאמץ ... מעבד הרצתי SUPERPI 32 במאמץ 65 . האם זה טוב ? .. מפרט בצד -

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  25. שלום, האם ה גוף קירור הזה Accelero S1 Rev.2 + Turbo Module יכול להתאים לכ. מסך HD4850? ואם לא יש קירור אלטרנטיבי בתקציב 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 622 צפיות