אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם למישהו ידוע מה רמת המתח המקסימלית שניתן לעלות אליה ב-OC ? (כמובן תחת ההנחה ששומרים על טמ"פ בסביבות 55 מעלות עם קירור טוב)
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
משתמש בתוכנה הזו למעלה מחצי שנה . אוברקלוק של 20% די מספק אותי בהתחשב בעובדה שהיא לא מצריכה הגדרה מהביוס. זו תוכנה אגב של GIGABYTE. מישהו התנסה בה? מישהו חושב שהיא לא מומלצת? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום....אני אוברקולקר חובבן... החלטתי לעשות אוברקולוקינג למעבד שלי - 2.8 פרסקוט.... ניכנסתי לביוס וראיתי שהfsb הוא 200 עשיתי "חישוב" של המכפלה וראיתי שכדי להגיע ל3ghz אני צריך להעלות את הfsb ל215....עשיתי את זה ואכן שניכנסתי לווינדוס הוא עלה ל3... השאלה שלי היא ככה... אני חובבן בתחום ואני כל הזמן רואה דיבורים על שינויי מתחים ודברים אחרים...רציתי לדעת אם אני אמור לעשות משהו חוץ מהעלאת הfsb? נגיד המהירות של הזיכרון שלי היא 400 mhz ושהעלתי את התדר ל3ghz המהירות של הזיכרונות ירדה אוטומטית ל350 זה בסדר? היא לא אמורה לעלות בכלל? בהנחה שאני רוצה לעלות עוד את התדר של המעבד....אני אמור לעשות עוד משהו חוץ מהfsb? הנה האופציות שלי בביוס... dimm overvoltage control - מוגד…
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
מת לי המאורר של הנורת'ברידג' של הלוח אם (ABIT IC7) והלוח פשוט לא מחזיק בלעדיו, ביחוד בימי הקיץ החמים. איזה תחליפים טובים יש? ניסתי לחפש אבל נראה כאילו הפעם האחרונה שמישהו עשה ביקורות על הדברים האלו הייתה ב2001...
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו שמע על הקירור הזה? לאיזה כרטיסים הוא מתאים? הוא שווה משהו? ??? http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הBUS המקסימלי של EP43-DS3L הוא 419? אם כן,זה אומר שאני אצליח להגיע עם Q9550 רק עד 3.3GHZ?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עשיתי היום OC (לוח אם: Asus P4B266-C עם מעבד P4 willamatte 1.7) למהירות של 2.04 והטמפ' עלתה ב2 מעלות. ל43 (בביוס) ו38 (בSandra). עשיתי את הOC בצורה הבאה: את הג'מפרים שיניתי שהמכפלה תהיה על 17 (למה לא משתנה ליותר??) וFSB של 120Mhz. נראה שהכל פועל טוב אבל... בSandra כתוב לי וגם מה הבעיה? אנא עיזרו, תודה מראש! On Fire.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס ואני לא מוצא כל אפשרות לOC עליו. איך אני עושה איתו OC? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי ידוע לכם היכן ניתן להשיג בארץ פדים כאלו, פירקתי את הקירורים ואין לי אפשרות להדביק אתם.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הRADEON 1900XT ורציתי לדעת האם זה אפשרי שהמאורר במערכת קירור שלו יעבוד תמיד על 100 אחוז כח??? כלומר האם זה פוגע בחלק כלשהו לטווח ארוך חוץ מהרעש שהוא עושה????
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המאוורר שבכותרת והוא בא עם פוטנציומטר, אני לא רוצה להשתמש בפוטנציומטר עקב בעיות של נוחות וילד קטן שיכול לשחק עם זה, האם ניתן להפעילו ללא הפוטנציומטר ולתת ללוח האם לשלוט על הסל"ד שלו - יש לי אופציה בלוח האם לשלוט על המהירויות של המאוורר ע"פ קביעת טווחי מתחים בהתאם לטמפרטורות.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
אורך צינרות כולל-4 מטר. אורך הרדיאטור-38 ס"מ. רוחב הרדיאטור-25.5 ס"מ. גובה הרדיאטור-2.3 ס"מ. הרדיאטור ישמש לקירור מים. שאלות: 1.עם כמה מאוררים לקרר את המפלצת? איזה מאוררים? 2.הרדיאטור יוכל להחזיק את "scotty" ואת athlon64 בטמפ' מכובדת? (לפי המידות שלו) (עם מאוררים שעליהם תמליצו לי) הצינורות עשויים מנחושת והדפים מאלומיניום (fins) 3.איזה משאבה צריך בשביל 4 מטר של מים? מגבלת הרעש היא 45dB
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
שלום לחבר יש מחשב עם המפרט הבא CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz 14 x 200 Motherboard Name Gigabyte 8N-SLI Series ספק של HEC 400W 1גיגה זיכרון של ג'ייל ויש לו קירור שהוספתי לו של טרמולייק BLUE ORB רציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC ? ואם כן איך אני מנטר אחרי הטמפרטורה שלו כי תוכנות כמו CORE TEMP ו REALTEMP לא עובדות ...
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
לאחר OC הכי יציב שיכולתי ו10 סיבובים של 3DMARK03 הגעתי לתוצאה מדהימה!! 4000 נקודות ב 3DMARK 2003!! http://service.futuremark.com/compare?2k3=1337794 אז מה אתם אומרים ? ;D
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, לאיזה כיוון לשים את המאוורר על הheatsnik של המעבד ? האם שיוציא אוויר על המעבד (ישאב אוויר מבחוץ) או שישאב מהheatsnik לבחוץ (כאילו שיאוורר את המארז)???? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זאת המערכת שאני מתכנן לעשות. מה שאני צריך ממכם זה ייעוץ, הארות, הערות, בעיות, טענות ומענות, קיצר הבנתם.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מעבד של אינטל e6750 2.6gh אני מעוניין לבצע בו אוברקלוק עם לוח אם של asrock g31m-vs2 בנוסף יש לי קירור של ZALMAN HP-92F-02A התחלתי באוברקלוק ולאט לאט העליתי fsb כרגע אני ב2.9 GHZ הבעיה שלי היא שהמאוורר לא מגיע ליותר מ2200 rpm והמעבד נורא חם במאמץ עם prime 95 הוא מגיע ל 75-76 מעלות ,אני מעוניין להגיע ל3GHZ+ (ניסיתי בדיקה עם 3gh מסך כחול,אותו טפרטורות) איך אני עושה את זה מה צריך להגדיר במתחים על מנת להגיע למהירות הזו? ??? תודה רבהה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: p4 2.4c ht 800 fsb p4p800 1024 ddr memory (micron) s עכשיו כשאני עושה אוברקלוק למעבד ל3100 גיגה המחשב נטקע אחרי 15 דקות, עכשיו מה יכולה להיות הבעיה?, (אני לא משתמש בקרור מיוחד) ושאני עושה על 2.8 זה פועל סבבה, ד"א בביוס אני עושה "AI Overclock %30 אני פשוט לא יודע להשתמש ב-manual ^^
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עברת פה על הרבה ביקורות עליו בפורום,..(עשיתי חיפוש) וראיתי שיש דעות די חלוקות... בכל מקרה..רציתי לדעת אם יש עוד גדלים למאוורר..כי ראיתי הצעה של גוף כזה עם מאורר 92 מ"מ..זה נחשב טוב? גדול?
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם abit is7. אז בחודש- חודשיים האחרונים המחשב ציפצף לי, בגלל עומס חום. הורדתי everest, והטמפרטורה שלו בזמן מנוחה היא 64, בזמן הרצת משחק זה מגיע ל-80 וזה מדאיג. רציתי לברר איפה בדיוק המעבד נמצא, אז העלתי תמונה, האם המעבד זה ההוא בצד ימין שבמרכזו משהו לבן ליד המאוורר הכחול?: http://www.ixbt.com/mainboard/images/i865-roundup2/is7-g-board.jpg אם כן מותקן עליו מאוורר ענק של אינטל, ואני לא חושב שזה הגיוני שהוא מגיע ל-80 מעלות... למישהו יש פתרונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איך לעשות אוברקלוק טוב ויציב לכרטיס מסך ATI RAEDON 4850.. והאם כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-