אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אוקיי יש לי hd4850 של connect 3d אם קירור של ac cooling(מאוורר יחיד). המחשב הוא חדש ונקנה לפני חודשיים. חודש לאחר הקנייה החלו אצלו רעשים מעצבנים זה היה בתדירות של כל כמה ימים בערך לא ממש מפריע אך מציק פתחתי את המחשב הבנתי שזה מהכרטיס מסך. עכשיו הרעש הגיע לתדירות של כל חצי שעה בערך!!! רעש חזק שאי אפשר להתרכז איתו. הבעיה בכרטיס היא זאת. המאוורר יושב במין עיגול עם כמה תומכים בו שמחוברים לכרטיס. עם עדיין לא הבנתם תסתכלו בתמונה (אותו דבר רק עם מאורר אחד) http://www.foxpc.co.il/UploadImages/634586_20AOC.jpg . עוד תמונה ברורה יותר http://images.hardware.info/news/force3d_accelero.jpg (אם תסתכלו טוב תראו איפה המאוורר יכול להתנגש בתומך). עכשיו הבעיה היא שהמאוור לא יושב טוב ונופל…
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הרגע התקנתי את הPCPROBE של ASUS. הוא מציג שם שהטמפרטורה של המעבד במנוחה הוא 48 מעלות! לעומת זאת, בAIDA32 כתוב שהטמפרטורה היא "רק" 40 מעלת... מה נכון? איך אני יכול לדעת?
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה הגיוני שהמאוורר אמור להפסיק את פעולתו מדי פעם שמתי לב לזה רק כאשר התחיל להיות רעש מהמארז, לא ידעתי איזה מאורר מרעיש ואז שמתי לב שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ואז ממשיך. כנראה שהוא עומד לשבוק חיים? מה לעשות? נ.ב. האם זה בסדר לנתק את המאוורר של הגשר הצפוני כדי לראות האם הוא מרעיש?
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איזה קירור אוויר לציפסט הכי טוב?והכי מישתלם כי יש לי ds3 שהציפ שלו עומד על 65 ?
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 3.2Ghz (775( ואני מתעסק עם מוסיקה וכשאני מקליט כל הזמן אז שומעים את הרעש של המאוורר...(יש לי קירור סטוק) עכשיו, אני צריך קירור טוב למעבד אבל ממש טוב שלא יעשה רעש בכלל.. שמעתי על קירור טוב של זלמן אבל אני לא מוצא את הדגם + חנות שמוכרת אותו בישראל... מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי לכולם , וחג שמח. לפני יומיים פתחתי את המארז לנקות קצת אבק וחשבתי לנקות גם תסינק של המעבד, אז הוצאתי אותו מהסוקט פירקתי את המאורר וניקיתי אותו עם שואב אבק ומברשת. אחרי שהסתכלתי על התחתית שלו ראיתי שהפד טרמי שהיה עליו נמס ועכשיו איפה שהמעבד נגע בפד יש כמו "חור" ללא חומר טרמי. שמתי את הסינק בחזרה על המעבד בדיוק כפי שהיה אבל שהדלקתי את המחשב זה הראה לי שהמעבד על 60 מעלות, כשלפני זה הוא היה על 39-42. יש לי מעבד amd athlon xp2500 ולוח אם epox 8rda3i , הלוח אינו מזייף כי עידכנתי לו ביוס, וגם בביוס הוא מראה את אותה הטמפ'. הגוף קירור שברשותי הוא הרגיל שבא עם המעבד (סטוק) משהו של foxconn והוא ממש מרעיש, אז חשבתי כבר שאולי עדיף לי בכלל לקנות גוף קירור חדש מאשר לנסות ולתקן א…
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מארז SHARK של טרמל טייק עם הרשת בצד והזרימת אוויר במארז היא לא ממש טובה. הטמפ' יחסית בשמיים של הסיסטם. יש מאוורר אחד שמעיף אוויר פנימה על הרדיאטור(ערכת קירור ביג ווטר) ומאוורר אחד מקדימה על הכונן הקשיח ומלמעלה אני חיברתי בעצמי מאוורר נוסף שמוציא אוויר החוצה. השאלה שלי היא,אם אני סוגר עם פרספקט את הרשת מפנים ולמעשה יוצר מארז סגור,הזרימה תשתפר? מקדימה יהיה מאוורר שמכניס פנימה וגם המאוורר מאחורה יכניס אוויר ומלמעלה המאוורר יוציא אוויר את האוויר החם החוצה,רעיונות? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשמנמך את מהירות המעבד ? יש לי מחשב שמותקן בו המעבד הנ"ל והוא משמש רק לאינטרנט/אופיס. המעבד מגיע במנוחה לטמפרטורות של 50-60 מעלות, ובמאמץ מגיע גם ל-70-80 מעלות. היות וכל השימוש בו הוא לכלום ושומדבר חשבתי לאפשר (לפחות בעונה החמה) לאפשר לו קרירות מסויימת באמצעות הפחתת העומס עליו. ניסיתי להבין איך אפשר לבצע אנדרקלוק באמצעות SPEEDFAN, לא הצלחתי לעבור את המכשול של בחירת לוח האם - שלי M61 . אולי באמצעות תוכנה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מחפש תוכנת שליטה במאוררים המחוברים ללוח אם חוץ מספיידפאן...[התוכנה הספציפית לא פועלת עם הלוח :-\]
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
נראה כי כל קפיצה מעל 325 FSB לא נותנת BOOT העלתי מתח ל1.56!!!! וכלום למה הוא לא נותן לעלות ל1333 FSB אני כרגע על 2.9 1.31 על גירסה ישנה B3 אבל חברה מה הולך פה? מישהו ?
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה , אני מחפש דרמל שאיתו אני אוכל לחתוך מתכת , בעצם אז המארז שלי. אני מעריך שהמארז הוא 2 מ"מ אובי. מארז סטנדרטי שקיבלתי כשקניתי את המחשב שלי לפני שנתיים. אני יודע שזה גם תלוי בראשים וכו אבל רציתי המלצה על דרמל וראשים שאיתם אי אוכל לחתוך מתכת ופלסטיק . אני יכול להוציא בסביבות ה-500 ש"ח על הדרמל או כל מכשיר אחר שאני אוכל לחתוך איתו מתכת וחומרים רכים יותר באופן קל ונוח שהתוצאות יהיו סבירות ++ תודה לעוזרים , אם אפשר אז המלצה למקום בו אוכל לקנות את הדרמל ... אזור המרכז , תל-אביב עדיף. תודה
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Asus V84400, קראתי איפשהו שאפשרי לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס הזה, האם זה נכון ? אם כן איך אני פותח צינורות לכרטיסי nVidia ? תודה מראש לעוזרים. Monti
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול ששוווה את הבדל המחירים בין המאווררים: וGlacialTech GT1225HBDL-1 Hydrodynamic Bearing 120mm 18dba 36CFM עלות: כ40 שקלים חדשים. Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm A2018 עלות: כ80 שקלים חדשים הקריטריונים הם: איזה מאוורר מקרר טוב יותר, איזה שקט יותר. והאם ההבדלים בינהם שווים את המחיר הכפול של הTT לעומת הגלאקיאלטק. *אם יש מאוורר למארז אחר שטוב מהשניים במסגרת התקציב עד 40-80 שקלים אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היה לי בעיות בתחממות במעבד בגלל זה המחשב שלי היה נכבה הרבה והכל עכשיו קניתי ביג טייפון וזה לא יאומן המעמד היה לי לפני על 50-60 בלי מאמץ עכשיו המעבד על 25 מעלות בלי מאמץ אני מקווה שזאת הסיבה והמחשב יפסיק להכבות לי , אנמי יבדוק את הטמפרטורה במאמץ ואני יגיד לכם כמה זה ירד עכשיו עם הביג טיפון במאמץ הייתי על 75 +- מעלות..
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רכשתי את המארז מ TMS לפני פחות משנה ואני שם לא שהמאוורר הגדול לא מסתובב ויש רק את הלדים פועלים. כאשר אני פותח את המארז אני רואה ששינם 2 חוטים מחוברים למאוורר שחור ואדום. השחור אינו מחובר למאוורר ואי אפשר לחבר אותו,זה מולחם או משהו. יש למישהו מקור שממנו אפשר לקנות את המאוורר ? TMS אובדי עצות.. אם אי אפשר אז רציתי לדעת אם כדאי פשוא לשים במקום המאוורר הנוכחי מאוורר גדול משהו כזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=584729# תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי מלא לדים אולטרה ברייט במחיר מצחיק של 2 ש"ח והחלטתי לעשות מוד קטן............קטודה קרה נכון יש את המקלות סיליקון הארוכים(לא הקצרים) לאקדח דבק חם???? לקחתי כזה מקל והתחלתי לעשות בו חורים לכול אורכו ובצדדים עם מלחם ודחפתי לתוכו לדים אולטרה ברייט ירוקות.......התוצאה פשוט מדהימה כמו קטודה קרה אבל בצבע ירוק ואדום הנה סרטוט קטן(מה שהצלחתי) ====================================== --- --- ====================================== ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ לדים שתקועים בסיליקון ממתחת = מקל הסיליקון --- לדים התקועים בסיליקון מהצדדים…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ככה התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי 4850 יש לי קירור accelero xtreme plus 2 טמפרטורת הקירור שלי לא במאמץ היא 27-30 ובמאמץ 42 gpu clock:680 memory clock:1043 כמובן שכל פעם אני מעלה 15 ומשתמש בתוכנה occt השאלה שלי עד לאיזה מעלות הכרטיס מסך שלי צריך להגיע במאמץ עם הקירור הנ''ל?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON XP 1800+ ומודר בורד של Gigabyte שאמור לתמוך טוב ב OC . הכרטיס מסך שלי : MSI- G3 Ti200 128 MB ועשיתי לו OC של : 175Mhz---> 222 Mhz = מהירות ליבה. מהירות זיכרון : 400mhz-->444mhz. אין לי מערכת קירור מיוחדת או משהו כזה... והטמפ' של הכרטיס 55 מעלות. מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי סלרון 2500 עם טמפ' טובה (המקסימום היה על 47 במאמץ כשעשיתי אוברקלוק ל3000 ) עכשיו כשאני מעלה רמה לסביבות ה3100 mhz המערכת כבר לא עולה...win xp אומר שהוא לא מוצא את הקובץ system ו98 אומר שיש בעיה באיזה קובץ מערכת לוח אם : asus p4sxg-mx תודה!
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש כאן בפורום, מקווה למצוא פתרון לבעיה שלי. יש לי מעבד Core 2 Duo E6300 1.8GHz אבל בפועל הוא עובד במהירות 1.4 בעומס ו1.2 במנוחה. (תמונה מצורפת מOCCT) יש לי לוח אם של גיגהבייט מודל 8I945GZME-RH (לינק לעמוד באתר החברה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2304) משתמש בXP. לא מצאתי בביוס אפשרויות לשינוי תדרים\מתחים וכו'. גם אחרי שלחצתי ctrl f1. נדמה לי שקראתי באיזה אתר שאין ללוח אם מהדגם הזה אפשרויות OC בכלל. יש דרך לגרום למעבד לעבוד ב1.8? יכול להיות שהלוח אם מגביל את המעבד? לצערי הידע שלי בתחום מאוד מצומצם כך שאני לא יודע אם סיפקתי את כל הפרטים הנדרשים כדי שיהיה אפשר לעזור לי. תודה מראש [attachment deleted by admi…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
הדבר הכי חשוב לי זה שהמאוור יעבוד עד 2K RPM +- ולא פחות כמה שפחות במחיר(סביבות ה30 שקל) ולא כל קח חשוב השקט כי לפי הניסיון שלי כל המאווררים שקטים כשהם מתחת ל50 אחוז ומרעישים כשמעל(חוץ מהיקרים זה כבר לא עונה על הדרישות שלי.) תודה.
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
נשבר לי התופסן של הקירור למעבד. zalman מדגם alcu7500 - בדיוק באמצע שלו, כנראה בגלל החום. מה אני יכול לעשות עכשיו? אפשר להשיג את התופסן הזה איפושהו? הרי לא יתכן שאני אקנה קרור חדש רק בגלל שהלך התופסן. אולי קיימת בכל זאת דרך אחרת לפתור את הבעיה? אני נורא נואש, אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה.
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי שיחה עם חבר שלי הגעתי למסקנה שOC ממש לא יזיק לי ובעצם יעזור לי מאוד קודם כל הנה המפרט של הדברים שאני רוצה לעשות להם OC (קניתי את המחשב לפני כמעט שנה בחופש הגדול): Athlon XP2000+ - לצערי יש לי את ה PALO ולא את הTbred אז יש לי תנור.. LeadTek GF4 TI4400 - לא חסר קירור לחיה הזאת 2 זכרונות של 256DDR PC2700 יענו 512DDR - בהתחלה חשבתי שזה KINGSTON אבל שהסתכלתי על הציפים ראיתי את השם TEAM..יש לכם מושג מי הם ? GA - 7VRXP - אני ברוב טיפשותי קניתי PC2700 במקום PC2100 כי ראיתי שהוא תומך בKT33 אבל הBUS של לוח האם - 267.80MHZ DDR זאת אומרת אני לא יכול להשתמש בפונטציאל של הכרטיסי הזכרון שלי.. עכשיו אני רוצה לעשות OC ללוח האם שלי שיגיע ל333DDR ואני מקווה לעבו…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות בCS ואני חושד שהמעבד בקצה דרכו. האם הטמפרטורות האלו לתקינות? מעבד P4 עם ליבת פרסקוט- 55 במצב רגיל. לא יצא לי לבדוק במאמץ אבל אני חושב שזה גבוה 7600GT - 55 בממוצע. גם לא יצא לי לבדוק במאמץ בנוסף, צירפתי תמונה של speedfan, יש כאן איזשהו באג בתוכנה, משהו יכול להסביר לי מה קורה& לתת חוות דעת על הטמפרטורות אני אשמח. תודה,יובל.
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-