אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.inno3d.com/products/geforce_fx/fx5900xt.html מה אתם אומרים על הכטיס מסך ככה איך הוא במצב סטוק ? מה אפשר לעשות איתו באובר ? אני יכול להשיג אותו ב400 שקל...
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שהמאוורר האחורי (והיחיד) של המארז שלי (12 ס"מ) שבק חיים. כשהפעלתי את המחשב נמדדו טמפרטורות של 50-65 מעלות ואפילו קרוב ל-70. היתה לי הרגשה שהמחשב האט את הקצב. ניגשתי לחנות/טכנאי בסביבה וביקשתי לקנות ממנו מאוורר חדש. הוא ישר אמר לי "בשביל מה אתה צריך בכלל מאוורר במארז, יש לך פנטיום 4? (כן) אתה בכלל לא צריך מאוורר במארז אם אתה לא עושה אובר-קלוקינג". אמרתי לו שהטמפרטורות הן יותר מ-60, והוא אמר שזה נורמלי לגמרי ושאם המעבד יעבור את ה-70, רק אז יש טעם שאני אביא לו את המחשב לבדיקה... אחרי שהוא גמר את הטענות, הוא נזכר להגיד לי שאין לו בכלל מאוורר כזה (גם כן מעבדה...) אחרי כמה ימים מצאתי סוף-סוף חנות שמחזיקה מאוורר מתאים (לצערי עם חיבור ישיר לספק ולא ללוח אם) וה…
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חשבתי לבדוק את המעבד הורדתי את התזמון של הזכרונות שלי ל 4-4-4-12 והתחלתי להעלות את ה FSB בהדרגה...קירור מתאים אין רק רציתי לראות לאיזה מהירות אפשר להגיע כדי לדעת אם שווה לקנות קירור טוב.. יש לי E6420 שהקירור סטוק שלו ממש מדהים אני חייב לציין ברירת המחדל כמובן היא 8x266 שזה 2133 הגעתי ל 8x319 שזה 2552 ברגע שניסיתי להעלות מעל 319 זה הראה לי שגיאה ובה הוא מבקשר דיסק מערכת ואז ללחוץ אנטר עכשיו רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה....או לדעת איזה חלק בחומרה מגביל אותי ולהחליפו.
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן שאלתי פה אנשים על קירור שקט למעבד. אבל לא שמתי לב שבחרתי דיל מסויים שהמעבד בא עם מאוורר של טרמלטייק. הנה הפרטים על הדיל: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64. עכשיו השאלה היא כזאת: האם עדיף לקנות את הדיל הזה או לקנות מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray שעלותו היא 809 ש"ח ולהוסיף עליו את הגוף קירור של זלמן - Zalman CNPS7700-Cu Cooler for PIV/AMD :s05: דיל: 869 ש"ח מעבד + קירור של זלמן: 1078 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים/ות.
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשפר את יכולת הקירור של הפריזר אקסטרים שלי. המאורר המקורי בקושי מעיף אויר. דרישות: 1. יכולת דחיפת אויר מרשימה. 2. יכולת לשנות את הRPM כשהמחשב דלוק. (לא משנה לי אם זה בעזרת תוכנה או בקר מאורר פיזי). 3. הרעש פחות קריטי, העיקר שהמאוורר יהיה שקט כשהו על RPM נמוך (מה שאני די בטוח שכל מאורר יהיה). 4. הגודל חייב להיות 120X120X25. יותר מזה פשוט לא יכנס לFREEZER EXTREME. 5. מחיר סביר, מקסימום 80 ש"ח.. עדיף פחות. אני כבר כמה שעות חורש על הרשת ולא מצאתי משהו שיתאים לדרישות שלי. יש את הzalman ZM-F3 אבל בשביל לשנות מהירות צריך לכבות את המחשב. (זה מתאם מתח) וזה לא מתאים לי. יש את הSilverStone FM123 שיש לו בקר מהירות. אבל קראתי ביקורות עליו שגם בRPM נמוך יש לו קול…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זה או זה Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd-896713136.htm או זה: Thermaltake Mini Tiger 1 Active Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd1930121427.htm או זה: Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd259538761.htm או זה Vantec Iceberq 4 VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd-23819526.htm או המלצה אחרת שלכם... מטרה: מקסימום אוברקלוקינג
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכול קוראי ההודעה.. אני חדש באתר שמי הוא נתי אני גר באזור זה ליד חולון ***אין פירסום בחינם*** בכל מקרה רציתי לשאול בקשר לחומר הנקרא "גריז טרמי" רציתי לשאול איפה אפשר לרכוש טיובה של החומר כי אני לא מוצא בחנויות הקרובות לביתי ואם שווה להשקיע על החומר הזה בכלל כי בדקתי על המעבד שלי (P4 1700) אין בקושי והוא בשכבה ממש דקה אז תודה מראש לעונה לי להודעה והאייסיקיו שלי הוא 174274205 מי שרוצה להכנס לדבר על כל דבר בכיף נתי.... עריכה מנהלתית: אסור לפרסם בפורום.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
באופן כללי לגבי המותג, ובאופן ספייציפי הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5014 תודה
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הרכבתי לא מעט היטסינקים בחיי והדבר היחיד שגיליתי שאין כמו הקירור המקורי של אינטל לא נחושת ולא עמיאת אלומיניום פשוט בשילוב עם דלתא 60 מ"מ + פד פשוט ומקורי של המעבד שמרו לי על מעבד של 2.4 שעבר oc ל 3 טמ עמדו על idle36 מאמץ 46 רק שאני ברוב טיפשותי רכשתי artic silver 5 מרחתי בצורה נכונה (שיכבה דקה שיפשפתי בהתחלה מישחה אל גוף ההיטסניק ונתתי לו להיספג כמה שעות ועל המישחה ה"ניפלאה" הזו הרכבתי את "הקירור ההישראלי ההחכם" של aircool עם הטכנולוגייה ה"חדשה" טמפ עמדו על idle 42 load 46 מה יצא חור בכיס ועצבים לא מהעולם הזה (אגב הדלתא הולבש במקום מאורר הבית של ac) יגע ובהחלט לא מרוצה נאלצתי להחזיר את הגוף הישן רק בשביל להבין שאינטל יודעת לייצר גופי קירור על תתעסקו תאמינו לי מקסימום מא…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לא AIDA, משהו מקצועי ומדוייק (ולא ביוס P:). תודה.
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני מעונין לעשות אוברקלוק למערכת שלי היא: Motherboard Name Gigabyte GA-EX58-Extreme CPU Type QuadCore Intel Core i7 920 Physical Memory G Skill F3-12800CL7-2GBPI ATI Radeon HD 4870 עם אפשר מדריך בעברית תודה לכול העוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי 2 מאוררים אני רוצה לחבר אותם ללוח אם בשביל לקרר את המארז אבל איך אני עושה את זה אם יש רק שתי חוטים אשר יוצאים מהמאורר ? על הלוח אם יש חיבור למאוררים של 3 חוטים ולא של 2 אז איך אני בכל זאת מחבר אותם ?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אם המנהל רוצה שיהפוך את הכותרת לכותרת יותר מעניינת, לא מצאתי משהו יותר מעניין, קיצר יש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי עליהם אחים שלי 1)מה זה ג'אמפר, סליחה שאני לא מבין 2)FIREWIERE זה הכרטיס רשת נכון? 3)למה כשמשהו עשה OC וניתקע לו קצת בהעלאת הבאס, אז אמרו לו לכוון משהו בכרטיס מסך? מ 64 ל 67 מגה הרץ? מה זה משנה? לא הבנתי, ומה זה בדיוק....... 4)לא הבנתי, למה זכרונות אפשר להעלות להם את ה CAS LATENCY מ 2.5 ל 2, ככה זה למשל אצל חבר שלי, למה לא מוכרים אותם ככה? ולמה זה יותר מסוכן? יותר נמוך יותר טוב לא? פחות מחזורי שעון של לחכות או משהו כזה........ 5)זהו תודה למי שיענה........
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
המפרט שלי: מעבד - Q6600 קירור - SCYTHE INFINITY זכרונות - G.SKILL DDR3 2X2GB 1333 MHZ CL 7-7-7-21 לוח אם - ASUS P5KC ספק - CROSAIR 550W כרטיס מסך - LEADTEK GFORCE 8800 GTS 640 MB טמפ במנוחה 39C במאמץ 50C אשמח לקבל כל עזרה או הפנייה למדריך כלשהו, השאיפה שלי להגיע ל3.4 GHZ
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום הרבה זמן שלא הייתי פה אממ מטעמי אקוסטיקה בחדר הייתי צריך להעביר את השולחן של המחשב מול החלון ועכשיו יוצא שהשמש ממש פוגעת במחשב במאחורה שלו, הוא גם רחוק מהקיר בחצי מטר בגלל זה (הוא רחוק בכוונה) המארז זה TT SOPRANO האם זה משפיע על המחשב זה שהשמש פוגעת בו?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
one question i got motherboard GIGABYTE G7-VRXP for AMD and i think it crashes with my vga.. i need to somerthing to fix it and dunno how.. someone told me something with the Metah Hashmali second question i got delta fan in the SLK 600 and it makes damn noise.. is there a way to make it little slower to make no noise?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חשבתי על Zalman FSV9 אבל כשחיפשתי פה טיפה ראיתי שלכרטיס מסך כ''כ חם רצוי קירור אחר, השאלה איזה? אני כבר משתגע מהכרטיס מסך הזה, היום הוא הגיע לי ל105 מעלות כשיחקתי בCOD4, ולא רק שהוא חם אלא הוא גם מציג קווים משוגעים על המסך שמפריעים לשחק. האם קירור יעזור לכרטיס הזה, או שזה כבר אבוד?
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הבטחתי שאני יפרסם את התוצאות של הOC שעשיתי אז נתחיל: המערכת: e8500 Termaltake BigTyphoon VP EP45-DS3R HD4850 DuOrb VGA 4GB OCZ DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 Modu82+ 625W 3D aurora 570 WD500GB Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e pionner DVD המטרה העיקרית שלי בOC במעבד היא לשנות את המכפלה הגבוהה של המעבד (9.5) ל7 +- ואת התדר 333 להעלות מבלי לעשות OC ממשי, אז עשיתי כמה נסיונות: שלב ראשון- שלב שני- עכשיו עשיתי OC למעבד יצא יפה- יציבות: http://img21.imageshack.us/img21/1069/occtstable.jpg כמה באנצ'ים: עכשיו עשיתי גם OC קטן לHD 4850 שלי: (לא יודע היתה כנראה תקלה קטנה בGPU-Z ) אבל בעקרון הכל יציב ואני ממש מרוצה מהתוצאה!! מרגישים בהבד…
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
E2180 @ 3.33Mhz AC Freezer 7 Pro Scythe S-Flex 1200 X2 מתח מעבד 1.41v טמפרטורות במנוחה מעבד- 39-41C לוח- 36C טמפרטורות בבדיקה של OCCT על High Data Set ו High Priority מעבד- 62C לוח- 59C
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה הגיוני שהמאוורר אמור להפסיק את פעולתו מדי פעם שמתי לב לזה רק כאשר התחיל להיות רעש מהמארז, לא ידעתי איזה מאורר מרעיש ואז שמתי לב שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ואז ממשיך. כנראה שהוא עומד לשבוק חיים? מה לעשות? נ.ב. האם זה בסדר לנתק את המאוורר של הגשר הצפוני כדי לראות האם הוא מרעיש?
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תיראו קניתי מחשב חדש אם מעבד 4400+ וכרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MB יש לי כמה שאלות : 1.קיבלתי תוכנה שקוראים לה AI Booster V2.03.11 ויש שם איזה משו שמגביר את המהירות של המעבד מ2.5 ל2.75 והטמפ' שלו היא 49 MAX וגם יש בתוכנה איזה אפשרות שקוראים לה "N.O.S" אם אני שם שם 110% המעבד קופץ ל3.0GHZ אבל ישר ביטלתי כי אני פוחד שישרף יש לי את המעוור הנורמלי שבא אם המעבד... אז השאלה שלי עד כמה אני יכול להגביר אותו ואל מה מומלץ להישאר ? 2.איך אפשר להגביר את המיהרות של המאווררים (יש לי אחד של המארז 120M והRPM שלו זה רק 1200) שיש אל המארז\כרטיס מסך ומעבד? עריכה : יש לי גם מאוורר אל הספק כוח והוא חלש רצח לא משפיעה בגרוש איך אפשר להגביר גם אותו? 3.מה ההטמפ' המומלצת שתיהיה אל הכרטיס מסך??
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי לכולם , בביוס יש לי אפשרות או לסנכרן או להפריד בין התדירויות של ה-CPU וה-PCIE , יש גם אפשרות לנעול את ה-PCI על 33.3Hz . אם ה-PCIE לא מסונכרן למעבד (CPU,PCIE Async) המחשב לא עולה בכלל וצריך לאפס מהבטריה , אם הם מסונכרנים אני לא יכול לעבור את ה-269Hz למעבד כי ה-PCIE יעלה מ-120Hz ואז ה-SATA לא עובדים . נעילת PCI ל-33.3Hz לא משפיעה , וכל המדרגות מתח\ביצועים מבוטלות . אין שום כרטיסים בסלוטים כרגע , אני עובד על כ.מסך פנימי . עשיתי חיפוש , נתקלתי בהרבה התייחסות לנושא , אבל אפילו באתרים רציניים אף אחד לא מפרט יותר מידי על הפתרונות . מעבד Intel E2180 2GHz . לוח אם ASRock Conroe 1333-D667 R1 . ביוס מעודכן ואימפוטנטי
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-