אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
נשבר לי התופסן של הקירור למעבד. zalman מדגם alcu7500 - בדיוק באמצע שלו, כנראה בגלל החום. מה אני יכול לעשות עכשיו? אפשר להשיג את התופסן הזה איפושהו? הרי לא יתכן שאני אקנה קרור חדש רק בגלל שהלך התופסן. אולי קיימת בכל זאת דרך אחרת לפתור את הבעיה? אני נורא נואש, אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה.
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי 6800GT PCI-E של PNY , ואני מעוניין לרכוש 8600GT עם קירור פסיבי הכי זול שמצאתי (פלונטר), יש להם אותו כרטיס עם קירור אקטיבי אבל אני לא מכיר את החברה - SPARKLE יהיה לי אפשרות לקחת את הקירור מה6800GT ולהחליף עם הקירור של ה8600GT , החורים מתאימים?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות בCS ואני חושד שהמעבד בקצה דרכו. האם הטמפרטורות האלו לתקינות? מעבד P4 עם ליבת פרסקוט- 55 במצב רגיל. לא יצא לי לבדוק במאמץ אבל אני חושב שזה גבוה 7600GT - 55 בממוצע. גם לא יצא לי לבדוק במאמץ בנוסף, צירפתי תמונה של speedfan, יש כאן איזשהו באג בתוכנה, משהו יכול להסביר לי מה קורה& לתת חוות דעת על הטמפרטורות אני אשמח. תודה,יובל.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מארז סגיטה ויש לו שלושה מאוררים ששנים מהם גדולים (120) אם אני לא טועה והם עושים דיי הרבה רעש.קשה להשאיר את המחשב דולק בלילה. אני צריך המלצה לפאנל מאוררים שיהיה אפשר לשלוט על המהירות שלהם ,ואין צורך בצד LCD כי יש פאנל קדמי למארז ככה שבמילא לא יראו אותו, וגם בטח יש יותר זול בלי אז בכלל טוב. בעיקרון יש שלושה מאוררים אבל אם אין משהו בתקציב אז גם שליטה על 2 זה בסדר. מצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6218#detailed איך הפאנל הזה? לא מצאתי משהו ביותר זול.יש עוד המלצות? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד - Q6600 קירור - SCYTHE INFINITY זכרונות - G.SKILL DDR3 2X2GB 1333 MHZ CL 7-7-7-21 לוח אם - ASUS P5KC ספק - CROSAIR 550W כרטיס מסך - LEADTEK GFORCE 8800 GTS 640 MB טמפ במנוחה 39C במאמץ 50C אשמח לקבל כל עזרה או הפנייה למדריך כלשהו, השאיפה שלי להגיע ל3.4 GHZ
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי Q6600 - עם אוורור אוריגינל של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- - Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE 019 ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לדעת אם אפשרי לבנות קירור מים מה החומרים הדרושים ? איך בונים ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רצתי לדעת אם אתם מקירים עוד אתרים בעיברית שעוסקים במודינג?
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היום הפכתי כיוונים של מאווררים ואחרי החזרתי בזרה חלק...קיצר התעסקתי קצת עם הדברים ועכשיו משום מה המחשב נשמע לי יותר שקט! אני לא יודע למה :-\ כל המאווררים פועלים ואף אחד לא עצר או משהו כזה ועדיין המחשב פועל יותר בשקט! הטמפרטורות של המעבד מתנהגות קצת בצורה שונה אבל אממ אני לא יודע זה מוזר לי. הכרטיס מסך דוווקא יותר קריר. אממ גם הצ'יפסט : יש לי P4 2.8C ועליו קירור STOCK שהגיע איתו ואני מניח שרוב הרעש היה ממנו לפני כן. יש מצב שהעברתי אותו למצב יותר שקט? אם יש כזה דבר בכלל ??? הנה גם אבא שלי אמר שהמחשב יותר שקט וכמעט חצי מהרעש. אני יודע שזו שאלה מוזרה אבל אשמח לקבל עזרה בנושא זה ממש מדאיג אותי
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הנה בשבילכם פרינט סקרין מCPUZ , המעבד על 2300Mhz 200X11.5 (ראו מפרט 2 ב"מפרט מחשב")
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איזה מגופי הקרור כדאי לקנות: Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 או Thermaltake VGA Cooling Gaint III ?? אני רוצה לעשות OC לכרטיס, איזה יותר מקרר, יותר טוב לOC, ישרוד יותר זמן, ואיזה עושה יותר רעש (והאם זה בלתי נסבל)??
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איזה קירור אוויר לציפסט הכי טוב?והכי מישתלם כי יש לי ds3 שהציפ שלו עומד על 65 ?
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה...מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג במחשב הישן שלי... לא ידעתי את הסיכונים וכו'...אבל עכשיו לאחר קנייה של מחשב חדש אני מת לנסות לקרוע אותו במיוחד שיש לי אחריות!!! אז ככה...אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך...ואם אפשר לעוד משהו אז רק תאמרו... המפרט הוא ככה: מעבד: Amd64 3700+ Sandiego לוח אם: Gigabyte k8 triton Ultra9 כרטיס מסך: Leadtek Winfast PX7800 GT TDH זיכרון: 1GB*2 units of Supertalent יש לי ספק חזק של enermax 420W ול שאר הדברים....אמרו לי שאפשר להגיע בקלות ממעבד של 4000 לעוצמה של FX57 אז אולי אני יצליח להגיע ל FX53 אז לכל המעוניינים לעור אני ישמח לשמוע הצעות ולהסביר בבקשה בפירוט כי אין לי מושג באוברקלוקינג.. תודה רבותיי!
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת לאן בערך לכוון, ועם איזה ערכים כדאי לשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Sapphire 6850 ומשום מה אני לא מצליח לאפשר שינוי מתחים בעזרת MSI AB. כמובן שאפשרתי את האפשרות בהגדרות. אך לעומת זאת ניתן לשנות את המתח עם trixx. עזרה? עריכה: שאלה נוספת, יש תוכנה שמאפשרת להוריד מתחים חזרה לסטוק כאשר אנו נמצאים במצב 2d, ומתח מוגבר כאשר אנו נמצאים ב3d?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש בקר די פשוט, לא יותר מ70-80 שקל, שייכנס מתחת לצורב במארז. האם 5.25" זה הגודל המתאים? מצאתי כבר כמה באיביי, אם מישהו מכיר בקר בגודל כזה בארץ אנא שתפו אותי .
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מהחנות IQPC, הזמנתי קרור למעבד SCYTHE MUGEN II REVB, אך אין אותו במלאי ואמרו שצריך לחכות עוד איזה שבועים או לחילופין הם הציעו לי לקחת את NOCTUA NH-U12P SE2 במקום, איך הוא? האם שווה לחכות ולקחת את הקירור הראשון כמו שתכננתי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
קניתי די ממזמן את המחשב הזה... וקניתי במיוחד הכל שיהיה נורא שקט אבל המאוורר של המעבד משגע אותי... איזה מאוורר צריך לקנות משהו זול חחח אבל יעיל שיעשה קצת שקט בראש שלי?
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. הטמפ' של המעבד במנוחה הייתה 55 מעלות בערך וייעצתם לי לפרק את המאוורר ולראות אם מרחו משחה טוב. אז פירקתי את המאוורר וראיתי שיש משחה מסביב לליבה ולא עליה אז תיארתי לעצמי שכשהרכיבו את המאוורר אז טיפה צריך לשחק איתו לפני שהוא נתפס בחלק התחתון אז המשחה נמרחה בצידי הליבה,מכיוון שאין לי משחה אז הצלחתי למרוח טיפה על הליבה וגם מהצד של המאוורר איפה שנוצר ריבוע(של הליבה) והטמפ' עמדה על כ-10 מעלות פחות(כ-44 מעלות בערך). השאלה שלי היא (מכיוון שאני די חדש בעסק) מה הייתה הבעיה? האם ההשערה שלי נכונה? האם המשחה אמורה הייתה להיות על הליבה והאם הטמפ' עכשיו נורמליות?(יש לי רק מאוורר אחד במארז 120מ"מ ומחר אנ ארכיב עוד אחד דומה מקדימה)
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי מחשב פשוט ודי בסיסי.. core 2 duo, 2 ג'יגה זיכרון וכ'ו.. והמארז הבסיסי. השימושים שלי למחשב זה מוזיקה, אינטרנט ומדי פעם סרטים. הדבר שמפריע לי זה הרעש- אני רוצה כמה שיותר להשתיק אותו. אני מחפש קירור מים בעד 500 שקל בקנייה מהארץ. ועד כמה זה יפחית את כמות הרעש ? תודה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON XP 1800+ ומודר בורד של Gigabyte שאמור לתמוך טוב ב OC . הכרטיס מסך שלי : MSI- G3 Ti200 128 MB ועשיתי לו OC של : 175Mhz---> 222 Mhz = מהירות ליבה. מהירות זיכרון : 400mhz-->444mhz. אין לי מערכת קירור מיוחדת או משהו כזה... והטמפ' של הכרטיס 55 מעלות. מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני באופן אישי הייתי קצת בשוק מהמחירים של המארזים החדשים אם עוד לא ראיתם אז המחיר נע בין1000 ל2000+ ש"ח (בלי ספק !)
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-