אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אחד אומר לי 13 שקל אחד אומר לי חצי שקל מה לקנות ואיך יש כאלה הבדלי מחיר?!!?!?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשפר את יכולת הקירור של הפריזר אקסטרים שלי. המאורר המקורי בקושי מעיף אויר. דרישות: 1. יכולת דחיפת אויר מרשימה. 2. יכולת לשנות את הRPM כשהמחשב דלוק. (לא משנה לי אם זה בעזרת תוכנה או בקר מאורר פיזי). 3. הרעש פחות קריטי, העיקר שהמאוורר יהיה שקט כשהו על RPM נמוך (מה שאני די בטוח שכל מאורר יהיה). 4. הגודל חייב להיות 120X120X25. יותר מזה פשוט לא יכנס לFREEZER EXTREME. 5. מחיר סביר, מקסימום 80 ש"ח.. עדיף פחות. אני כבר כמה שעות חורש על הרשת ולא מצאתי משהו שיתאים לדרישות שלי. יש את הzalman ZM-F3 אבל בשביל לשנות מהירות צריך לכבות את המחשב. (זה מתאם מתח) וזה לא מתאים לי. יש את הSilverStone FM123 שיש לו בקר מהירות. אבל קראתי ביקורות עליו שגם בRPM נמוך יש לו קול…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של דוד שלי P4 1.7 (אני יודע ) בקיצור הוא עגלה רצינית כשלעצמו השאלה אם ניתן לעשות לו איזה OC נחמד ? יש לו קירור סטוק (שאני זוכר שהקירור של אינטל מספיק למעבדים האלה), לוח אם MSI 645 ULTRA עם צ'יפסט של SIS וזכרונות השד יודע איזה... יש איזה דרך לעשות OC בטוח ללא מתחים (אולי רק מתח למעבד)? כי אני ממש לא זוכר איך עושים OC למעבדים האלה אז אני אשמח לקבל עזרה... אני לא זוכר מה ההגבלים של המתחים (כאילו לאן אסור להגיע) ומה צריך להעלות חוץ מ FSB, איך עושים מחלקים בלוחות הישנים וכל הדברים... בקיצור - תמיכה זריזה ומהירה אודה לכם אם תעזרו בהקדם כי אני צריך להחזיר לו את זה עוד היום ואני רוצה להפתיע אותו קצת... (לא מצפה ל 3000MHZ אבל אפילו שיפור קטן יהיה נחמד...) …
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 איך המוצר הזה?
-
- 14 תגובות
- 806 צפיות
-
-
עם אני עושה בלוק קירור מים מאלומיניום זה טוב?
-
- 13 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הורדתי אתמול את התוכנהPCMark2002 כשניכנסתי לsystem info ראיתי את הדבר הבא: תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול להגיע ל3.91Hz?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איך עושים OC מה היתרונות והחסרונות והאם כדאי לעשו???? תודה מראש!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי לוח של K8 ללא פלטה אחורית...איך אני מתקין את הBT?. צריך לפרק את כל הלוח בשביל זה?
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי Athlon XP1800 עם לוח Asus A7V333. הטמפ' במנוחה: מעבד - 56-58 לוח - 30-33 הטמפ' גבוהות לכן הוספתי מאוורר מאחורה שיוציא אוויר חם, אולם הקיץ מתקרב ואני יודע שזה לא יספיק... חשבתי להוסיף עוד מאוורר וגם אולי להחליף את ה-HSF, יש לי את זה שקיבלתי עם המחשב... אני צריך המלצות: איזה HSF כדאי לקנות (לא יקר מדי) ואיפה להוסיף עוד מאוורר (קדימה\בצד\למעלה)?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני מעונין לעשות אוברקלוק למערכת שלי היא: Motherboard Name Gigabyte GA-EX58-Extreme CPU Type QuadCore Intel Core i7 920 Physical Memory G Skill F3-12800CL7-2GBPI ATI Radeon HD 4870 עם אפשר מדריך בעברית תודה לכול העוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תישמעו בזמן האחרון המאורר עושה המון רעש [כמו טרקטור],ואני לא יודע מה הבעיה ניקיתי אותו שימנתי מה לא,קיצר מה יקרה עם אני ידליק EMULE ויכבה מאורר של כרטיס מסך ולא יגע בו?
-
- 12 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני גר בבת ים ויש לי אוטו. התשלום הוא 100 שקל. מישהו מעוניין? 0524000732 או בפרטי
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
במנוחה: מעבד-50/52 לוח-32/33 מאמץ: מעבד-60 לוח-35/36 האם זה סביר במזג אוויר כזה ועם ה-HSF שקיבלתי עם המעבד (Green Power) ??
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי 7600GT של לידטק, הכרטיס ב45 מעלות בזמן מנוחה, עם קירור סטוק. שווה לי לעשות OC ? כמה מעלות זה חם מידי בישביל מנוחה? עד כמה אני יכול להגיע איתו? [ עד איזה רמה של כרטיס אחר.. ] תודה אגב- צריך מדריך קטן לOC עם RIVA TUNER
-
- 14 תגובות
- 806 צפיות
-
-
one question i got motherboard GIGABYTE G7-VRXP for AMD and i think it crashes with my vga.. i need to somerthing to fix it and dunno how.. someone told me something with the Metah Hashmali second question i got delta fan in the SLK 600 and it makes damn noise.. is there a way to make it little slower to make no noise?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי פה קצת מידע עליו http://www.blackanddecker.com/ProductGuide/ProductDetail.aspx?PID=2937 אבל אם משהו יכול לתת לי חוות דעת או משהו אני אודה לו או אפילו איזה מקום באינטרנט שמראה על זה קצת מידע........
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו איך אני בודק את הטמפ של הכרטיס מסך שלי???? ומי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה הטמפ שיש לו בדרך כלל
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות overclocking למחשב שלי. המפרט הוא: מעבד e6600 לוח אם gigabyte 965p-ds4 כרטיס מסך ati x1900 xt 256 mb קודם כל אני רוצה להחליף את הזכרונות שלי (2X512 667mhz) למשהו יותר טוב שגם מתאים לאוברקלוקינג. אני רוצה קירור יותר טוב למעבד ולכרטיס מסך (ולמארז?). האוברקלוקינג שאני מתכנן הוא בינוני (אני דיי חדש בעסק) אבל עדיף שיהיה אופציה לאוברקלוקינג יותר רציני בהמשך אחרי שאני אשתפשף קצת. אשמח להמלצות
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות גריז טרמי חדש, ולהיתפטר מהגריז הלבן.. איזה לקנות ? (חשבתי על הננוטרם) ואיפה מוכרים הכי זול ? אשמח לתגובות 8)
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי אתמול מעבד intel 5200, הוא בא עם קירור glacialtech Igloo 5058 אני חשבתי שיביאו לי קירור מקורי של אינטל ולא את החרטא הזה, שהוא עם רק 3 חוטים ומסתובב על 2700 RPM ועושה רעש (אמנם רעש יחסית חלש, אבל יש למה לשאוף..) אבל אני שם לב שיש לקירור הזה יתרון, והוא שהמאוורר שלו מתחבר עם 4 ברגים רגילים ובעצם אפשר להחליף אותו (תראו פה: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2299&page=2) השאלה היא אם כל מאוורר 8 סנטימטר יתאים? אני לא מבין גדול בקירורים. ואין ולא יהיה OC כמובן (הייתי קונה משהו יותר גדול אם הייתי מעוניין). האם אפשר להחליף למאוורר pwm של AC, אחד מאלה למשל: http://www.arctic-cooling.com/catalog/main.php?cPath=3_46 בלי לדאוג? יש פרמטרים שצריך לברר במאוור…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בס"ד קניתי כרטיס משומש EVGA 8800GT SC שאין לי עליו אחריות הכרטיס בא עם oc מובנה של EVGA לפי התוכנות EVEREST -REAL TEMP הוא במנוחה מגיע בין 66-70 מעלות במאמץ לא ניסיתי כי אני מפחד שישרף מה דעתכם על הטמפרטורה מי שלא יודע בטוח שלא יגיב כי אין לי אחריות על הכרטיס מחכה לתגובתכם תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מארז SHARK של טרמל טייק עם הרשת בצד והזרימת אוויר במארז היא לא ממש טובה. הטמפ' יחסית בשמיים של הסיסטם. יש מאוורר אחד שמעיף אוויר פנימה על הרדיאטור(ערכת קירור ביג ווטר) ומאוורר אחד מקדימה על הכונן הקשיח ומלמעלה אני חיברתי בעצמי מאוורר נוסף שמוציא אוויר החוצה. השאלה שלי היא,אם אני סוגר עם פרספקט את הרשת מפנים ולמעשה יוצר מארז סגור,הזרימה תשתפר? מקדימה יהיה מאוורר שמכניס פנימה וגם המאוורר מאחורה יכניס אוויר ומלמעלה המאוורר יוציא אוויר את האוויר החם החוצה,רעיונות? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ ומה השם שלו בעברית ?? (או במוסכניקית ....)
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן שאלתי פה אנשים על קירור שקט למעבד. אבל לא שמתי לב שבחרתי דיל מסויים שהמעבד בא עם מאוורר של טרמלטייק. הנה הפרטים על הדיל: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64. עכשיו השאלה היא כזאת: האם עדיף לקנות את הדיל הזה או לקנות מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray שעלותו היא 809 ש"ח ולהוסיף עליו את הגוף קירור של זלמן - Zalman CNPS7700-Cu Cooler for PIV/AMD :s05: דיל: 869 ש"ח מעבד + קירור של זלמן: 1078 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים/ות.
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-