עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם אתם מכיריo מאווררים למארז הגדולים מ- 20CM ? האם יש כאלו עם תאורה/UV/בקרת מהירות/בקרת טמפ' ?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by Bah_gots_pIII_450,

בSpecs באתר שלהם לא רשום Core 2 Quad. בFreezer 7 Pro כן רשום, אבל הוא יותר רועש.. תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  3. במארז הנ"ל יש מאוורר אחד שמכניס אוויר ואחד שמוציא. האם כדאי לאטום את החורים שבפאנל הצדדי, על מנת למנוע כניסה של אבק, או שזה עלול לפגוע באוורור? תודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by parlux,

יש לי מעבד פנטיום 4 3200GHz והוא מגיע לי לטמפרטורה של 60 58 שאני לא משחק לא כלום.. יש לי עליו מאורר חדש ומזגן דולק ומאורר של לוח חשמל שיושב לי על המגירה הזאת של המארז עובד על 220V זה הגיוני? למה אני משחק משחק ופיתאום יורד לי במשחק ה FPS ואז חוזר לעצמו אני רוצה לדעת מה זה או כרטיס מסך או מעבד עשיתי OC לכרטיס מסך ניראה לי דפקתי אותו

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by shayccc,

שלום לכולם ברשותי p4 3.0 . המעבד מתחמם ומגיע ל 60 מעלות במנוחה. ככל שנהיה יותר קיץ הסתכלתי על החום שלו שעולה בהדרגה. איך אפשר להוריד את הטמפ'? אשמח לקבל מידע לגבי המאוורים שבסצנת הקירור.(הוצאה/הכנסה וכדו'). מצורף תמונות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by dmaster1984,

אני משתמש בתוכנה SensorsView Pro 2.1 חלק מהטמפ' שהיא מודדת היא SYS מה זה?? ומה זה AUX???

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Esparco,

יש לי intel pemtium 4 1.7ghz I845E socket 478 אין לי שום אופציה בביוס לשנות מתח והוא עומד לי על 1.5 מישהו יכול לומר איך אפשר בכל זאת לשנות את המתח?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by SuBeX,

קראתי את מה שיש בפורום וגם במקומות אחרים, אבל אני עדיין לא סגור על זה? וגם שמתי לב שמחקו את ההשוואת קירור לכ. מסך.... אני משער שמעדכנים את זה עכשיו... לכן אני אשאל, מה הקירור הכי טוב לכ. המסך שלי? 9600XT כמובן. אני מעוניין לעשות לו OC עד שאני אשדרג את המחשב גרוטאה שלי... ;D תודה מראש... כמו כן אני אשמח לדעת מה הטמפ' המשוערת שלו ללא OC עם איוורור סטנדרטי ותקין?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by WaRez.,

טוב עשיתי OC ל805 .. מ133 העלתי ל166, קירור סטוק ( יום ראשון BT ) עכשיו אני מכבה ת'מחשב, מדליק אחרי שעה-שעתיים והמחשב מחזיר את הOC לDISABLED... המחשב היה על טמפ 45-47 במנוחה. ועלה ל55+- במאמץ.. מה עושים ? וכן , כן שמרתי כאשר יצאתי מהBIOS אחרי הOC

• 14 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by a_beilis,

יש לי את המפרט בצד... יש לי ליד המעבד מין רצועות נחושת כאלה אין לי מושג מה זה... נראה לי גשר צפוני...(אני צודק?) זה רותח...אני לא יכול לגעת בזה יותר משניה... מה עושים במצב כזה? אני לא יודע מה יכנס לי שם כי יש לי ביגטייפון...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by NewRig,

שלום, לא מצאתי מידע בחיפוש, אז אני שואל כאן: * האם ניתן להוריד מכפלה למעבד הנ"ל? * מה המהירות המירבית שהגיעו איתו עם קירור אוויר (Bigtyphoon אם להיות יותר קונקרטי) ? תודה

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by orlupo,

איך אני יודע אם הלוח אם שלי תואם עם ה-Silent Tower או לא? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by Qtec,

http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm שווה את ההשקעה? ( 84 ש"ח ~ בזיג זאג) יש לי Gainward GeForce 4 Ti 4600 עד איפה אשפר להגיע עם הכרטיס בOC והאם זה כדאי?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by ^GunX^,

היי לכולם , וחג שמח. לפני יומיים פתחתי את המארז לנקות קצת אבק וחשבתי לנקות גם תסינק של המעבד, אז הוצאתי אותו מהסוקט פירקתי את המאורר וניקיתי אותו עם שואב אבק ומברשת. אחרי שהסתכלתי על התחתית שלו ראיתי שהפד טרמי שהיה עליו נמס ועכשיו איפה שהמעבד נגע בפד יש כמו "חור" ללא חומר טרמי. שמתי את הסינק בחזרה על המעבד בדיוק כפי שהיה אבל שהדלקתי את המחשב זה הראה לי שהמעבד על 60 מעלות, כשלפני זה הוא היה על 39-42. יש לי מעבד amd athlon xp2500 ולוח אם epox 8rda3i , הלוח אינו מזייף כי עידכנתי לו ביוס, וגם בביוס הוא מראה את אותה הטמפ'. הגוף קירור שברשותי הוא הרגיל שבא עם המעבד (סטוק) משהו של foxconn והוא ממש מרעיש, אז חשבתי כבר שאולי עדיף לי בכלל לקנות גוף קירור חדש מאשר לנסות ולתקן א…

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by poltergeits,

שלום , הלוח אם שלי הוא של גיגבייט והוא סוקט A למעבדי אי. אמ. די. עכשיו ישנם יחידות קירור שמצריכות חורים בסוקט לתושבת הגוף אצלי אין חורים והייתי מעוניין לדעת ואם כן איך אפשר לעשות אותם (בזהירות רבה כמובן )

• 16 תגובות
    • 776 צפיות
  16. היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מאווררים ופתרונות קירור (עדיפות למשוגעים כאלה), אם יש איזה אתר טוב לזה, אני אשמח לקבל כתובת. תודה שי

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  17. נתחיל במאוורר - המאוורר הנ"ל הוא Smart Fan 2000-5500rpm triple blades בנוסף למד טמפ' יש שליטה ידנית. משום מה אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו עם הזחלן, גם ב- MAX וגם ב- MIN הוא רועש ביותר ונדמה שאין שינוי במהירות שלו. לפי המפרט של TT ב- MIN הוא 21dBa וב- MAX הוא 48dBa, נראה כאילו הוא עובד רק ב- MAX והרעש שלו כמו מכסחת דשא (מה שכן הוא כל הזמן מנסה להמריא במצב הזה ;D). האם זה בעיה אצלי/המאוורר? המאווררים מחוברים למארז בסדר הזה - Silent Cat למעלה מוציא אויר, Generic מאחור מוציא אויר וה- Street Fighter אמור להתמקם בחלון השמאלי למטה מקדימה - מכניס אויר (מעבר להם יש מאוורר+צלעות סטוק של INTEL על המעבד, וכמובן מאוורר לספק). הכוונה שלי שרוב הזמן ה- SF יעבוד ב- MIN וכאשר המחשב ב…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by Ghtm,

אם אני עושה לכרטיס המסך שלי, Nvidia Geforce 5500fx פתיחת צינורות וOC, לאיזה כרטיס של אן וידיה הוא בערך ישתווה?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by pro,

האם יש חברה שמתעסקת רק אם מארזים והאם אפשר לתת לי תמונות של מארזים ומחיר תודה רבה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by RedHawk,

וכמה זה עולה?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  21. יש לי ראדון 9700 פרו איך אני בודק את הטמפ של הכרטיס מסך שלי???? ומי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה הטמפ שיש לו בדרך כלל

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by ^TaLiK^,

איזה מהמעבדים יותר טוב לאובר קלוק בהנחה שאני פותח להם את המכפלות הגבוהות יותר ?? אם למישהו יש מדריך לפתיחת המכפלה של AMD 2100 אז הוא מוזמן לתת פה לינק למדריך האם הלוח epox 8rga פותח את המכפלה של ה-2100 ?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by Or ei,

אני שם במארז שלי 8 מאוררים 5 בתוך המארז 1 על המעבד 2 למעלה ולמטה 6 הם 80 מ"מ 29cfm 31dba 2 הם 120 מ"מ 87CFM - 38dBA ויש עוד את של הלוח כנראה יהיה קריסטל אורב ושל הכ.מסך (לידטק 4200 או ראדון 9500) בתוך מארז ax-01sld של צ'פטק איזה מידת רעש בdba תיהיה עם כל המאוררים האלה ? והאם ריפוד פנימי עם ספוג יעזור להפחית רעש?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  24. לאחר חיפושים ממושכים של לשנות את היחס שבין הזיכרון למעבד אני פונה אליכם, אני חיפשתי בחוברת ההוראות של לוח האם אח לא מצאתי עם מישוהיודע כיצד משנים אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by stingeR-,

הנה בשבילכם פרינט סקרין מCPUZ , המעבד על 2300Mhz 200X11.5 (ראו מפרט 2 ב"מפרט מחשב")

• 10 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים