עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CraZy,

איפה ואיזה 80ממ שקטים יש? אני צריך שניים שיהייו ממש ממש שקטים! מה מומלץ ואיפה יש לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by babu,

אם מעבד E4500 וקירור ARTIC PRO 7 ? זה אפשרי בכלל? לא יהיה צוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  3. טוב אני מתחיל בתחום הזה (וכשאני אומר מתחיל אני באמת מתכוון לזה). אז ככה יש לאחי מחשב בבית מאוד מאוד ישן: P2 300MHZ לוח אם: Apus Lucky Star מאוור 60MM שעובד בערך על 2500-3000 RPM (נמצא במארז לא על המעבד). זיכרון: 256MB מארז: ג'נרי המעבד עובד על 40 מעלות בערך (עכשיו בדקתי) כמו שאתם רואים המחשב מאוד ישן אבל עדיין עובד. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל- 800MHZ בערך. זה נראה לכם מוגזם? איך אני מתחיל בכלל? צריך תוכנות מיוחדות? אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהתחלה ועד הסוף איך עושים שלא יקרו לי פאשלות כי גם ככה המחשב בקושי מעלה את הוינדוס. תודה!!!

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by HellBoY,

טוב אז ככה. צינורות פתוחים והצלחתי להגיע ל 386/813 בלי כל בעיה ואפילו לא שינוי של מעלה אחת בטמפרטורה עכשיו ככה יש לי שאלה: נגיד שאני עושה OC והכול טוב ויפה אני יכול להריץ בדיקות לשחק חופשי והכול,יש מצב שהמחשב פתאום לא יעלה או משהוא לא יעבוד כשורה? תודה לעוזרים אה אגב הסטוק הוא 325/750

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by benyben,

שלום. ראו בבקשה תמונה מצורפת. לא ברור לי אם המאווררים שממוקים בדלת המארז (ליד הכרטיס הגרפי) אמורים להכניס אוויר או להוציא אוויר. שאלה נוספת - האם אחורי המאוורר הוא הצד אליו האוויר נע? סליחה על הפדיחה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

אני צריך שהוא יהיה שקט, במקרה הכי גרוע 20 דציבל גג. צריך שהוא גם יתן לי את זרימת האוויר הטובה ביותר (משום מה, בכל זאת קוראים לו מאוורר). אה כן-הכי חשוב? שהוא יהיה יותר טוב מ Scythe S-Flex 1200RPM. (אני חושב שזה מובן מאליו שהוא אמור להיות 120mm, לא ככה?) תודה.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  7. שלום לכולם: יש לי מיפרט הבא: Q6600 B3 קירור נינג'ה הגדול לוח אסוס P5N-E SLI זיכרון 4X1GB HK 800MHZ של G.SKILL ספק חדש של סיסוניק 430W 3X250GB 16MB @ RAID0 וכרטיס מסך 6200 GF אני לא חדש בתחום הOC אך המחשב האחרון שבו היתעסקתי עם OC היה מבוסס על אטלון סוקט 939 זה היה ליפני הרבה שנים ועכשיו אני רואה שבלוחות החדשים נוספו הרבה יותר אפשרויות ואני לא ממש מיתמצא בהם ולא ממש יש לי זמן פנוי כמו פעם לחקור :-) אני צריך עזרכתם- לא מצליח בשום דרך לעשות OC אפילו ל2.5!! המחשב ישר לא יציב לא משנה איזה מהירות זיכרון או תיזמונים ומתח למעבד יש משהו שאני מפספס? לאיזה הגדרות אני צריך לשים לב? אני רוצה להביא את המחשב לפחות ל2.8 וזה לא ניראה לי בעיה כי גם הזיכרון והקירור לא צריכים להגביל אותי וה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בדקתי תמחשב באמצעות S@M במשך כמה שעות בטעינה מלאה של המעבד והזכרונות עבר כמו גדול בדקתי תזכרונות בממ-טסט עברו גם סופר פאי גם על 32 וגם על 16 עבר גם כמה פעמים .בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה ניסיתי כל דרך אפילו להוריד למצב שהמחשב ללא אובר עדיין יש שגיעה זה ממש משגעה אותי

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=hB9MbbGIjXQ&l=216&t=OEgsToPDskJVAEqcQZSaA7rRcEl8j9-0&fs=1&title=CPU%20Up%20to%205.255%20Ghz מדהים. זה חנקן נוזלי לא?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by bneli,

קניתי את הscythe grand-kama-cross והמאוורר שמקבלים איתו משעמם ודיי פשוט..אז חיפשתי מאוורר ברחבי הרשת והיה קשה מאוד למצוא משהו יפה במידה הזאת עד שלבסוף מצאתי את ה Xigmatek 140mm XAF 140mm PWM Orange LED Case Fan : XAF-F1453 איך הוא נחשב? מאוורר טוב? אני לא מכיר את החברה..לא ראיתי שבארץ מוכרים אותם בכלל(הזמנתי מאייבי מאנגליה) זה לפני וזה אחרי

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  11. אני מבין שבמרכז זה הסוקט ששם אני מכניס את המעבד... אבל מה זה: ???

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by bad-sector,

מי טוב יותר?

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by danik,

מזה?

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  14. תיראו כמה תמונות קצת עווה מהרגיל! וגם עושה רוח חבל"ז! ולא מרעיש! זה לא של מחשב נכון? מה אתם אומרים, של מה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by Esparco,

יש לי ספק 400W והשני 350W עכשיו אני לא בטוח שה400 יותר טוב כי לפי מה שראיתי ב 350 הוא מציג מתח יותר גבוה הוספתי תמונות של EVERST תגידו לי מה יותר טוב בבקשה!!!! זה ה 400W זה ה 350W

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by edvin17,

סליחה על הכותרת הלא עניינית. אני חדש פה ואין לי מושג בכל הדברים האלה,התחלתי לחרוש פה על נושאים וזה מעניין מאוד,הבנתי שיש אפשרות להפוך את הכרטיס שיש לי(NX6200MSI)ל6600 ואפילו GT(למרות שזה נראה לי בעייה) אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  17. אני מאוד מרוצה מהשקעה של 24 שקל על הpci fan הזה ביום שבו בדקתי את הכרטיס היה יום חם מאוד :kopfpatsch: היום בדקתי עוד פעם ונדהמתי :o במאמץ 62 במנוחה 45 בעבר הייתי על 80 במאמץ קיצר אנשים תגובות שווה להכין את זה אולי כולל האזיקונים יצא לכם רק 30 שקל על pci fan :xyxthumbs: ===המדריך=== האחריות על המשתמש בלבד טוב מה אנחנו צרכים? 2 מאוורים ג'נרים יעשו את העבודה לא יקר במיוחד אולי יכול לעלות לכל אחד 15 שקל בערך כרטיס ישן לא משנה איזה כרטיס העיקר שיש לו את ברזל הזה וכמה אזיקונים לי לקח רק 5 אזיקונים עבודה יש לנו את שני המאוורים צריכים לחזק אותם אחד לשני בעזרת האזיקונים כמו שאתם רואים פה מומלץ לחזק אותם גם מאחורה אם אתם רוצים נעבור לכרטיס תפרקו …

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by Sp_RuS,

SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.10 Model : 6VTXE Version : 1.x Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT82C694X Apollo Pro 133A System Controller Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 133MHz / 1x 133MHz תגידו, זה אומר שאני יכול לעשות לצ'יפסט OC עד 133? Memory Module(s) Memory Module 1 : M18E64S48HIG6 64MB 16x(4Mx8) SDRAM PC100-322-622 (CL3 up to 100MHz) גם לזה אני יכול לעשות OC? כדי לישר קו עם שאר הזכרונות? ולעשות אותו 133? Memory Module 2 : Transcend Information 256MB 16x(16Mx8) SDRAM PC133U-333-5…

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by aviram20,

יש חייה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by psycho killer,

במקום לקנות איזה ערכה לסליבינג מצאתי אצלי בבית בד בצבע כתום זוהר אז עטפתי את החוטים בבד והוא לא הספיק לי להכל אז מצאתי גם מזרון ים באותו הצבע ,עכשיו השאלה שלי היא האם הגומי של המזרון יכול לשמש לסליבינג או שלא בגלל החום שנוצר מהרכיבים במחשב?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by Drazick,

האם ישנה דרך לבצע אוברקלוקינג ללוח אם מבוסס אינטל? יש לי לוח אם מבוסס G35 תוצרת אינטל עם E8400 ואני רוצה קצת להוציא לו יותר מהירות. תודה.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  22. מחפש מאוורר איכותי שיוציא אוויר חם מאיזור הכרטיסי מסך משהו כזה - http://tms.co.il/product/5044 (אם אפשר גם שקט אז גם שקט ואם יש בו לד אז בכייף )

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by EviL.Dexter,

קניתי לפני חצי שנה מארז [הוא עדיין בקופסא - חדש].... הוא יפה והכל והשאלה שלי: איך אני יכול להסתכל לפני שאני מרכיב בו את המחשב אם הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by eli777f,

יש לי מחשב חדש עם e8400 ו msi x48c ו 4giga ddr2 800 אני רוצה לעשות oc אבל לא מצליח יש למישהו מושג בביוס של הלוח אם שיכול לעזור לי? בבקשה!

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by blanco,

שלום לכולם במזל טוב קניתי קירור למעבד של זלמן דגם cnps5700d-cu , שאמור להוריד את הטמפרטורה משמעותית ועדיין הטמ'פ לא ממש יורד.55מעלות רגיל ,בעבודה 60++ . יש לי שני מאוררים 12 ס"מ ,אחד מקדימה מכניס השני מאחורה שואב . מה עוד צריך לעשות בשביל להוריד את הטמ'פ.??? מפרט מחשב. P4 3.0Ghz 1024זיכרון 400Mhz לוח אינטל רוקויל 865-perl כרטיס מסך גי פורס 5500 תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים