עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Milk-Inc,

תגידו אני מחפש חנות שמוכרת קתודות או לדים , תגידו לי הכל חוץ מפנדה תודה.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by A.S.A.P,

יש ברשותי מחשב עם AXP 1600 plus ו geforce 3 ti 500, וטמפ' המארז שלי מאוד גבוהה. המארז הוא מארז midi tower דיי קטן ויש בו שני מאווררים חלשים - אחד מכניס אוויר מקדימה והשני מוציא מאחורה. ב full load המעבד יכול להגיע עד 57 מעלות בערך כשלא דולק מזגן וכשכן דולק אז עד 53 בערך, אבל כרטיס המסך במאמץ יכול להגיע עד 73 מעלות!! הכרטיס הוא של חברת אזוס ובעזרת ה smart doctor שלהם שהיא תוכנה לניטור כרטיס המסך אני יכול להוריד את הטמפ' בסביבת ווינדוס ל56 מעלות ע"י שימוש באופציית ה enable dynamic graphic cooling שמורידה את מהירות השעון של הכרטיס ל80 מגה הרץ במנוחה. אז השאלה שלי היא איך אפשר להוריד את הטמפ'? ??? הביאו לי מאוור של Tt שדוחף 37 cfm וחשבתי לקדוח חור בדופן המארז. קראתי את המדריך…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  3. כיום מיובאת לארץ סלרונים (S370) מסדרה SL6JT במהירות 1.3GHZ שאין שום בעיה לעבוד אתם בבאס 133, כלומר, במהירות 1740MHZ . כבר 4 ימים בPRIME95 ויציב כמו סלע. http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=151 כמו כן בwww.overclockers.com כל המעבדים מהסדרה הגיעו בלי בעייה למהירות הזאת. והבונוס: רק המעבד בOC (ולכן אין הפתעות מייציבות של כל השאר) SiSoftware Sandra: ALU 4652 FPU 2555 כלומר: לוקח את הP3 1400 ועולה פחות מחמישית מהמחיר!!! כבר חשבתי שאני אשאר לנצח עם סלרון 800 אבל מתבר שיש פתרון זול וטוב...

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  4. עשיתי חיפוש קצר בפורום ולא מצאתי משהו כזה האים זה אפשרי ביכלל?

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by max_shifrin,

שלום, אני מחפש חיישן טמפרטורה למחשב - חיישן שיהיה קטן וניתן יהיה להרכיב כמה יחידות ממנו בתוך מחשב. כמו כן הדרישה היא שהוא לא יהיה חלק ממאוורר/בקר או משהו אחר אלא חיישן טמפרטורה בנפרד. וכמובן אני צריך שליטה על החיישן בעזרת חיבור כלשהו (למשל USB) אפשר שגם כמה חיישנים יהיו מחוברים ביחד דרך חיבור USB יחיד. חיפשתי דברים דומים ברשת וכל מה שמצאתי מגיע כחלק ממאוורר או ערכה פיזית גדולה (חשוב שיהיה חיישן קטן) אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  6. הכרטיס הנ"ל שנראה כך: הועבר למחשב חדש שבניתי, ויושב בתוך מארז P183. למרות שהמארז אמור להיות שקט, יש רעש חזק למד שנגרם מהאוויר שהמאוורר דוחף (במנוחה). יש לי אפילו את הרושם שהרעש חזק יותר ממה שהיה ב- HEC 6A. אשמח להמלצות לקירור שקט שיעשה את העבודה בכרטיס הספציפי. 150 ש"ח מאמין שיספיקו, מוכן לחרוג במעט. (במחיר גבוה יותר כבר משתלם לי למכור את הכרטיס ולקנות אחד חזק יותר).

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  7. אני מתעתד לקנות מחשב חדש השבוע, מעבד i5 2500k זיכרון G.Skill ares 2x4GB 1600Mhz וכרטיס מסך hd7850 הקירור למעבד הוא: Arctic cooling freezer 7 pro rev. 2 הלוח אם שבתכנון הוא: Gigabyte Z68AP-D3 כמו כן בתכנון יש גם אוברקלוק חביב+ השאלה שלי היא האם הלוח אם יהווה פלטפורמה טובה ל-oc? זה לא מהלוחות היקרים, לכן אינני בטוח.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by FastJack,

יש לי את הכרטיס Sapphire 6850 ומשום מה אני לא מצליח לאפשר שינוי מתחים בעזרת MSI AB. כמובן שאפשרתי את האפשרות בהגדרות. אך לעומת זאת ניתן לשנות את המתח עם trixx. עזרה? עריכה: שאלה נוספת, יש תוכנה שמאפשרת להוריד מתחים חזרה לסטוק כאשר אנו נמצאים במצב 2d, ומתח מוגבר כאשר אנו נמצאים ב3d?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  9. אהלן, מזה זמן מה המאוורר של ספק הכוח משמיע מידי פעם רעשים חזקים, זה כרגיל עובר תוך כחצי דקה אבל מן הסתם מציק למדי. בהתחלה חשבתי שמדובר באבק אבל נראה שזו לא הבעיה. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? חשבתי לנתק את המאוורר אבל אני חושש להתחממות יתר, מה דעתכם? אני לא משוכנע מה ההספק שלו אבל כתוב עליו שהוא עוצב לפנטיום 4 או AMD K7/8. אני עובד על מערכת בת כמה שנים המבוססת על AMD ATHLON XP2500. אודה לעזרתכם, דני

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by Forest14,

לאחר התקנת מחשב חדש במארז אורורה ישן (של גיגהבייט), ולאר שניקיתי את המאוררים הקיימים והפילטר הקדמי, אני שומע רעש עולה ויורד מכיוון המארז. האם יש פיתרון או סידור אחר? נא ראה ציור [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by Mickel,

שלום, ברצוני לשפר את יכולת הקירור של הפריזר אקסטרים שלי. המאורר המקורי בקושי מעיף אויר. דרישות: 1. יכולת דחיפת אויר מרשימה. 2. יכולת לשנות את הRPM כשהמחשב דלוק. (לא משנה לי אם זה בעזרת תוכנה או בקר מאורר פיזי). 3. הרעש פחות קריטי, העיקר שהמאוורר יהיה שקט כשהו על RPM נמוך (מה שאני די בטוח שכל מאורר יהיה). 4. הגודל חייב להיות 120X120X25. יותר מזה פשוט לא יכנס לFREEZER EXTREME. 5. מחיר סביר, מקסימום 80 ש"ח.. עדיף פחות. אני כבר כמה שעות חורש על הרשת ולא מצאתי משהו שיתאים לדרישות שלי. יש את הzalman ZM-F3 אבל בשביל לשנות מהירות צריך לכבות את המחשב. (זה מתאם מתח) וזה לא מתאים לי. יש את הSilverStone FM123 שיש לו בקר מהירות. אבל קראתי ביקורות עליו שגם בRPM נמוך יש לו קול…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  12. המאוורר (משולב היטסינק) של הגשר הצפוני בלוח שלי עושה רעשים כמו של רכבת בחודשים האחרונים. ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן אבל הוא מחובר עם שני ווים שלוחצים אותו בצורה שאי אפשר להוציא אותו (או שאני פשוט לא יודע איך) אז ניקיתי ממנו אבק על הלוח - כמה שאפשר, אבל עדיין יש רעש נוראי. יש איזה שהיא דרך לטפל בזה או שצריך לקנות קירור חדש לגשר הצפוני? אם אין דרך אז מה אתם ממליצים לקנות. ניסיתי לצרף תמונה אבל מה שיש באינטרנט זה של הגרסה החדשה יותר של הלוח בה הקירור נראה קצת אחרת

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by kkot12,

בהתקנה של גוף הקירור טרמילייט אולטרה 120 אקסטרים על המעבד ראיתי שמגיע עם קיט ההתקנה 2 Anti-Vibration Strip. השאלה שלי היא:איפה אני צריך להדביק את הסטריפים האלו? ואם בכלל צריך להדביק אותם? מבקש את עזרתכם!!

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by sella,

יש לי פנטיום 4 2.4 לוח אם של elitgroup דגם l4vxa2 זיכרון 512 כרטיס מסך גיפורס עוד משהו למה הכי הרבה אני יכול להגיע תודה מראש

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי את הביקורת על המוצר הנ"ל השינוי הוא ענקי לאומת חוסר השימוש בו ולדעתי אפשר לבנות כזה לבד ולכן התחלתי לבנות אחד דיווח בקרוב. http://www.3dgameman.com/vr/muffled_comp/fan_mufflers/video_review.html

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  16. מה המצב חברה ?.. טוב המחשב של אחי היה עם גוף קירור סטוק ועשיתי לו OC מ - 2.5 GHz שהמעבד בא איתו מהיצרן ל - 3.33 GHz ודווקא היו אחלה טמפרטורות ... עכשיו קניתי למחשב שלו גוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro, הרכבתי אותו הכל טוב ויפה (טמפרטורות די נמוכות) וניסיתי לעשות OC ל - 3.7 - 3.8 ואני פשוט לא מצליח ... אגב עכשיו שאני חושב על זה לא ניסיתי לעשות OC ל - 3.6 אז אני אנסה גם את זה אבל בינתיים אולי אתם יכולים לעזור לי ... כל פעם כשאנ ימנסה להגיע ל - 3.7 - 3.8 ואני שומר את ההגדרות אז כשה - Windows (ויסטה אולטימייט 32 ביט) בא לעלות אני מקבל שגיאה שכאילו לא מחובר משהו ובגלל זה הוא לא מצליח לעלות ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולעלות את ההגדרות של ה - OC הקודם או את ההגדרות של…

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by erezk,

הופטעתי לקרוא בפורום זה שהלוחות מדגם IC7 של ABIT מזייפים בקריאת הטמפ' בכ-10 מעלות. ולכן, חברים, אני מבקש את עזרתכם. יש לי לוח IC7-G ופנטיום 4 3.2G, מקורר עם SPARK +7 של THERMALTAKE , מאוורר 120 ממ מלפנים שמוציא אויר (בגלל שה-HD נמוכים), 120 ממ מאחור ובדלת (מול המעבד) שמכניסים אויר. טמפ' המעבד במצב רגיל עומדת על 56 מעלות (כ-5000rpm) ובעבודת עומס הטמפרטורה מרקיעה ל-75. גירסת הביוס היא המקורית ולא עברה עידכונים. האם יכול להיות שזאת טמפ' לא מדוייקת? איך אני יכול לבדוק זאת? אודה לכם על עזרתכם ואני גם אשמח לקבל הצעות לייעול הקירור. תודה, ארז

• 15 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שלום, לאנשים שיש את הX3 710, מה הOC הכי גדול שהגעתם אליו? ואם אפשר גם פרטים(דהיינו לוח, STEPPING,VOLTAGE וכדומה..). אני הגעתי ל 3.31GHZ מ2.6 וזה גם כשהליבה הרביעית נפתחה דרך הACC. לוח: GIGABYTE GA-MA790X-UD3P.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

יש לי לוח של K8 ללא פלטה אחורית...איך אני מתקין את הBT?. צריך לפרק את כל הלוח בשביל זה?

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  20. תודה רבה לעזורים חבר שלי עשה למחשב שלי אוברקלוקינג בפעם הראשונה והוא עבד והכל ועשינו ריסט ולא ראינו שהמהירות שלו השתנתה כשנכנסנו לbios ראינו שהמהירות השתנתה , והוא שינה את המהירות ליותר גבוה ועשינו שמירה ועכשיו המסך לא מזהה מחשב מחובר !!!! עזרו לי בבקשה !!! תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by bad-sector,

טוב בואו נעשה קצת סדר בבאלאגן... ככה יש לי כרטיס מסך מסוג ATLANTIS RADEON 9100, http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp, אז ככה - המאוורר שעל הכרטיס מרצד וצולע, והוא קצת מפמפם - נראה לי שהוא הולך לגמור את הקריירה... יש בפני 3 אופציות: הראשונה: ללכת ל KSP ולנצל את האחריות שלי - שהם מן הסתם יציעו לי איזה R9200 במקום תוך שכנועים שלא מייצרים יותר את הכרטיס הזה ושזה יותר טוב (בקיצור אני מעדיף לעמוד מתחת למטוס של בין לאדן ולא ללכת ל KSP...) השנייה: יש לי מאוורר 60 מ"מ מסוג EVERCOOL עם סינק נחושת, הנה תמונה: http://www.tweaktown.com/document.php?dId=158&dType=review הייתי מאוד רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך וככה גם להרביץ OC עצבני... וזה גם אופציה מאוד זולה מאחר ויש לי אותו זרו…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by marosa,

חברה, מה דעתכם על תוצאה של 3156 ב- PCMARK05 ושל 3470 ב-3DMARK05 למחשב הנ"ל? AMD 3000+ venice 2x512GB corsair twinx gigabyte k8nf-9 gigabyte 6600gt W.D 80GB sata

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by skullfacer,

טוב תקשיבו יש לי 88GT orginal אני לא מרוצה מהקירור רועש 51 במנוחה ו80+ במשחקים כבדים עכשיו אני מחפש קירור טוב מה אתם אומרים על זה? http://tms.co.il/product/1733 או זה http://tms.co.il/product/4694 או שתמליצו לי על משהו טוב אחר אני מחפש קירור חזק ושקט יכול להיות מתוכנן OC

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  24. מקווה שזה מתאים לפה ולא לספקים ומארזים.. בכל מקרה, כשהמחשב שלי פועל, מעבר לרעש של המאווררים נשמע מין ביפ כזה יחסית חרישי, ואין בעיה איתו, אלא כשמנסים לישון עם המחשב בחדר.. הרעש של המאווררים לא מפריע אבל ה"ביפ" הזה מפריע. הצלחתי גם להקליט את הרעש הזה, זה לא כמו הצליל המעצבן ששמים בפלאפון ושרק צעירים שומעים (זה יותר חלש), וגם אמא שלי שומעת את זה.. גם שמתי לב שזה בא מכיוון הלוח אם, ושגם אם אני מפסיק את פעולת המאורר של המעבד, הרעש ממשיך. מישהו יודע ממה זה נובע? אולי אפשר לטפל/להפסיק את זה? תודה לכולם!

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by FlipM0de,

נראה לי שהמאוורר המקורי שבק חיים, גם אחרי שניקיתי אותו הוא עדיין לא פועל. :-\ האם עדיף לנסות לתקן אותו או פשוט להתקין מאוורר נוסף חלופי ואם כן אז איזה סוג?

• 11 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים