עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://jp.youtube.com/watch?v=V1S-Tl3TiOo&NR=1

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by realmagic,

ראיתי שיש כמה וכמה אנשים שקנו לאחרונה היטסינק Big Typhoon. מישהו יכול לספר לי עם איזה חיבורים ללוח זה מגיע (ועדיף תמונה אם יש). למה אני שואל? כי ראיתי באתר שלהם שיש חיבורים מסוג אחר - H עבים שבכל מיני אתרים ראיתי שהם סיפור לחבר ללוח שלי כי אין מקום (תראו בתמונה). שאלתי את ABIT הם שלחו לי תמונות עם חיבורים דקים יותר (צירפתי תמונה - רק שמישהו יגיד לי אם הBT מגיע עם החיבורים האלה). [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by reggeman,

יש לי מעבד Q9300 INTEL 2.5 וכרטיס מסך HD5770 1GB לוח-אם EP45-UD3L GIGABYTE ועכשיו השאלה האם כדאי לי לעשות המהרה ועד כמה אני כבר אראה הבדל בעניין ..... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by VIPERANAF,

שלום עשיתי אובר לכרטיס מ 625\2000 ל 700 2200 בהתחלה ניסיתי עם ATI TRAY וגם עם OVERDRIVE מה CCC בדקתי את הטמפ והם מוצינות - המאוורר אפילו לא צריך לעבוד מאה אחוז ואין ARTIFACTS הבעיה אבל שאחרי שאני משחק משחק אני או מקבל מסך שחור או מסך אפור עם קווים מאוזנים + הקול נתקע - מה שנראה כמו קריסה של הדרייבר של הכ.מ בנוסף ניסיתי מגוון של תדרים יותר נמוכים גרסת ה CATALYST שלי היא ה OPENGL 4.0 החדש ווינודס 7 32 ביט AMD X2 6400 DDR 2 4GB בבקשה אם למישהו יש רעיונות איך לגרום לזה לעבוד נ.ב - על תשלחו פוסטים מעצבנים על צווארי בקבוק

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by BlueX,

יש לי מחשב נייד מסוג HP COMPAQ PRESARIO CQ61 עכשיו הבעיה היא שבזמן האחרון המחשב ממש חם, ברמה כזו שאם שמים אותו על הברכיים אפשר לעבוד איתו 5 דקות עד שהברכיים נמסות, המחשב מגיע לטמ'פ הגבוהות אפילו כאשר המחשב לא פעיל ונמצא במצב שינה, בנוסף מס' פעמים בזמן ששיחקתי במשחקים כמו PES 2011 או THE WITCHER המחשב פשוט נכבה אוטומטית לאחר חמש דקות משחק עכשיו רציתי לדעת האם במקרה הזה יש צורך ואולי מומלץ לקנות משטח קירור ללפטופ? ואם כדאי לקנות אני גם אשמח להמלצה על אחד תודה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. טוב אז ככה קניתי את המארז של סימבאדה עם החלון (מזיגזאג + קטודה) ואני רוצה להוסיף למארז חלון ממול לגשר הצפוני, שהאוויר ילך בול על המעבד והלוח אם.. בעיקרון אני מתכנן לעשות את הקדיחה עם מקדח כוס אבל אני מפחד שמרוב העוצמה של המקדח החלון יסדק ואף ישבר... איך אני יכול לקדוח בפרספקט מבלי לגרום נזק לחלון ? ??? חשבתי על לחמם קצת את החלון לפני ואז כשהוא יהיה חם ורך יותר יהיה יותר קל לקדוח בו אבל מצד שני בגלל החם שהוא יקבל הוא עלול להתעקם ולשנות צורה.. צריך עזרה

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  7. מחפש המלצות לקירור לסוקט 1156 מעבד CORE I7 860 עד 200 שח מחנות iqpc. המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש בברכת חג שמח, גלעד.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  8. לפי התוכנה של הלוח (DS3) - הוא לא מתחמם מעל 38 מעלות. אבל כשאני נוגע בגוף קירור לו (סטוק) הוא חם מאוד, ולפי אינטואיציה כנראה יותר מ-38 (אלא אם הטמפרטורה של הצ'יפ עצמו נמוכה מהטמפרטורה של גוף הקירור. תגידו לי אתם). אני קונה קירור למעבד כדי לבדוק אם הוא יכול להגיע יותר רחוק (כי כרגע בבאס 420 הוא מתחמם מאוד, עד ל-65). אבל ייתכן שמה שעוצר אותי זה הצ'יפסט (ואז אצטרך להגדיר מתח). אמרו לי לשים מאוורר מולו, ויש לי מקום על המארז (6A21), אבל אמרו לי פעם שלהוסיף מאוורר צידי זה לא עוזר בכלל. מה דעכם? והאם יש קירור מומלץ לצ'יפסט, שקל להתקין? (הסטוק זה קירור פסיבי HEATSINK, בצבע זהב).

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by gil1908,

האם יש בעיה לשים AX7 על לוח KT3 של MSI? שמעתי שקצת חסר שם מקום.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  10. :-[ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  11. יש לי אחד של samsung 2700 256MB DDR ואחד של GEIL256MB 3200DDR ערכתי והוספתי... מעבד axp2400 לוח epox8rda+

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  12. תיראו קניתי מחשב חדש אם מעבד 4400+ וכרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MB יש לי כמה שאלות : 1.קיבלתי תוכנה שקוראים לה AI Booster V2.03.11 ויש שם איזה משו שמגביר את המהירות של המעבד מ2.5 ל2.75 והטמפ' שלו היא 49 MAX וגם יש בתוכנה איזה אפשרות שקוראים לה "N.O.S" אם אני שם שם 110% המעבד קופץ ל3.0GHZ אבל ישר ביטלתי כי אני פוחד שישרף יש לי את המעוור הנורמלי שבא אם המעבד... אז השאלה שלי עד כמה אני יכול להגביר אותו ואל מה מומלץ להישאר ? 2.איך אפשר להגביר את המיהרות של המאווררים (יש לי אחד של המארז 120M והRPM שלו זה רק 1200) שיש אל המארז\כרטיס מסך ומעבד? עריכה : יש לי גם מאוורר אל הספק כוח והוא חלש רצח לא משפיעה בגרוש איך אפשר להגביר גם אותו? 3.מה ההטמפ' המומלצת שתיהיה אל הכרטיס מסך??

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  13. הייי בדיוק אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי SUMA PLATINUM GEFORCE4 TI4200SE 64MB הוא הגיע במהירות של 250/550 השתמשתי ב RIVA TUNER ושם באפשרויות של LOW LEVEL SYSTEM SETTINGS העלתי ל 286/599 איך אני בודק בעזרת תוכנה חיצונית מה מהירות הכרטיס כרגע??? דרך אגב הכרטיס בא עם גוף קירור עליו והיטסינקים על הזיכרונות משני הצדדים ממש פצצה שאלה נוספת היא האם צריבת ביוס לכרטיס עם המהירות החדשה תביא שיפור יותר גדול כמו שרשום בכתבה באתר ואם כן אז אם איזה תוכנה אני יכול להוציא את הביוס מתוך הכרטיס שלי ולערוך אותו ואז לצרוב אותו לכרטיס??? תודה לכל העונים שמשקיעים מזמנם כדי לעזור לי

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by Zeev86,

יש לי מארז כזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=657 ובסך הכל מאוורר אחד מאחורה, והטמפ' שלי ממש גבוהות: מעבד מגיע עד ל58 וכרטיס מסך 70+ בימים חמים אלה כשאני מפעיל איזשהו משחק. אני ממש לא יודע איזה קרור לקנות, חשבתי על קירור מים + מאוורר נוסף מקדימה ושהנוכחי שלי יוציא את האוויר. אני צריך המלצות איזה קרור לבחור. תודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  15. כמעט כל סרט שאני מנסה לראות, הוא נתקע מסיבה שונה, בשני תוכנות שונות. חום מעבד עומד על 67, יכול להיות שזה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. יש ברשותי את המארז של צ'יפטק מדגם MESH פול טאוור ורציתי לצנן אותו קצת כי אני משדרג את הרכיבים בו,,,,, יש לו אופציה ל5 מאווררים בגודל 92 מ"מ אם אני לא טועה,,,,2 בדלת הגישה ועוד שלושה בדלת השנייה ומאוורר 120 מ"מ מאחור,,,, איזה מאווררים מומלצים והיכן להתקין אותם ובאיזה סדר,,,,בקטע של כניסה ויציאה של אוויר,,,, המפרט החדש הוא: מעבד: I7 860 עם קירור MUGEN2 זיכרון: 8 ג"ב 1600MHZ ולוח אם של גיגה בייט מסוג P55A-UD3 ו3 הארד דיסקים תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by openta75,

בס"ד קניתי כרטיס משומש EVGA 8800GT SC שאין לי עליו אחריות הכרטיס בא עם oc מובנה של EVGA לפי התוכנות EVEREST -REAL TEMP הוא במנוחה מגיע בין 66-70 מעלות במאמץ לא ניסיתי כי אני מפחד שישרף מה דעתכם על הטמפרטורה מי שלא יודע בטוח שלא יגיב כי אין לי אחריות על הכרטיס מחכה לתגובתכם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  18. המחשב הבא:מוצרים מוזמנים [table][tr] [td]מק"ט[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪1125 [/td][/tr] [tr] [td]GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪702 [/td][/tr] [tr] [td]RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪599 [/td][/tr] [tr] [td]K4G1333[/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td] [td] 2 [/td] [td] ₪208 [/td][/tr] [tr] [td]HD103SJ[/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. Corasiar 3200c2 256 rev 1.1 corsair 2700 512 c2 xtreme ddr 3000 512 xtreme ddr 2700 512 winbond 2700 512 BH-5 trancend 2700 256x2 הסיטים נבחנו בביתו של מישהו.. ולא כולם תפקדו כראוי לכן היום עושים זאת אצלי עדכנים בערב. הימורים? עכשיו אני רץ על 512x2 dual ddr ב170x2 = 350

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by motiq,

פועל תמיד על max וזה מרעיש ומעצבן amd phenom II X4 945

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  21. יש לי גיפורס 4mx440 והייתי רוצה לעשות לו אובר קלוגינג יותר מימה שיש לו עכשיו איך אני יכול לעשות את זה אולי יש דרך לעלות את המתח או משהו ודרך אגב יש איזהו מוד או תוכנה שתגרום לגיפורס שלי להפעיל משחקים כמו נסיך הפרסי החדש deus ex2 וכו כאלא שדורשים מצללי פיקסלים (pixel shaders)? (ליבה-360 זיכרונות -486)

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

כשאר היום ניסיתי לעשות OC קטנטן לכרטיס הנ"ל ישר אחרי שהעלתי 30 MHZ לליבה ואולי 20 לזכרונות (כמו שאני יודע זה ממש מעט ולא רציני) הכרטיס ישר הראה ארטיפקטים ועשה בעיות (נכבה והייתי חייב לרסטט) לאחר שימוש בשלושה תוכנות כגון rive tuner, powerstrip, ati tools הרמתי ידיים... יש לכם הצעות? נ.ב כן אני מעודכן מבחינת דרייברים.

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by FastJack,

יש לי את הכרטיס Sapphire 6850 ומשום מה אני לא מצליח לאפשר שינוי מתחים בעזרת MSI AB. כמובן שאפשרתי את האפשרות בהגדרות. אך לעומת זאת ניתן לשנות את המתח עם trixx. עזרה? עריכה: שאלה נוספת, יש תוכנה שמאפשרת להוריד מתחים חזרה לסטוק כאשר אנו נמצאים במצב 2d, ומתח מוגבר כאשר אנו נמצאים ב3d?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש מהחנות IQPC, הזמנתי קרור למעבד SCYTHE MUGEN II REVB, אך אין אותו במלאי ואמרו שצריך לחכות עוד איזה שבועים או לחילופין הם הציעו לי לקחת את NOCTUA NH-U12P SE2 במקום, איך הוא? האם שווה לחכות ולקחת את הקירור הראשון כמו שתכננתי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  25. תקשיבו המעבד שלי P4 1.6A עם מאורר של ינטל עם סילבר גריסס והכל עם לוח EPOX 4SDA SIS645 עכשיו אני נסיתי עכשיו להעלות ל 1.75A והחום קפץ בביוס מ 49 ל 59 כל הזמן וכך גם אצל חבר שלי עם הלוח הזה והמעבד הזה אצלו גם ב 58/55 C מעלות! מה זה מצביעה שבלוח הזה יש מדד חום לא טוב?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים