עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by selon10,

לוח NEO4 פלטינום מעבד AMD3000 939 זיכרון של גייל 1G כרטיס מסך של גיגבית 6600GT מארז של טרמנתק הסופרנו ספק של טרמנטק TR2 גוף קרור למעבד טרמנטק TR2 חום המעבד 33 רגיל בעומס 38 לוח סביבות 35 כרטיס מסך 29 עומס 38 הרדיסק 33 עומס 36 זיכרונות 31 בעומס 39 העלתי את המגארץ של המעבד שומר את ההרדרות בביוס והוא לא עולה מוציא את הבטריה לכמה דקות ועולה שוב מה הבעיה? אולי יש על הלוח איזה גמפר שנועל אותו? ועם כידי לעשות אוורקלוק

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by ALE-XtaZi,

היום בבוקר עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי בלי מעמץ הטמפרטורה של GPU CORE זה ללא מעמץ מה אני עושה זה נוראה חם נראה לי ובלי הקלוק הוא היה על 58-59 מעלות והשני על 45

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by SOLIDUS SNAKE,

אז לא היה לי כח לחבר את ה LCD לשנאי או לMOLEX פנימי כי הLCD ישב בתוך קופסת שליטה (תמונות בדרך) אז חיברתי אותו ל USB. אם אתם יודעים איך עושים את זה יופי, אם לא הנה הסבר קצר : 1. לוקחים כבל USB חותכים אותו בצד אחד. 2. ישנם ארבע חוטים אדום, שחור, לבן , ירוק. אדום ושחור הם ה + וה - של ה 5.0V DC 3. מחברים אותם למתח ה LCD ויש לכם הספקת מתח חיצוני יציבה וטובה. בהצלחה במוד שלכם

4. Started by HaVoC_850,

גיליתי היום על הדבר הזה שנקרא VM ותהיתי אם יש מדריכים בעברית לכל העסק מצאתי כמה באנגלית אבל האתרים קרטעו והתמונות לא עלו וההסברים היו לא משהו אז אם אתם יודעים על מדריכים שכאלה תנו לינק פה בבקשה במיוחד אם הם לכרטיסי מסך תודה

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by FastJack,

יש לי את הכרטיס Sapphire 6850 ומשום מה אני לא מצליח לאפשר שינוי מתחים בעזרת MSI AB. כמובן שאפשרתי את האפשרות בהגדרות. אך לעומת זאת ניתן לשנות את המתח עם trixx. עזרה? עריכה: שאלה נוספת, יש תוכנה שמאפשרת להוריד מתחים חזרה לסטוק כאשר אנו נמצאים במצב 2d, ומתח מוגבר כאשר אנו נמצאים ב3d?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by Ghtm,

אם אני עושה לכרטיס המסך שלי, Nvidia Geforce 5500fx פתיחת צינורות וOC, לאיזה כרטיס של אן וידיה הוא בערך ישתווה?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by sokran,

מעבד: INTEL DUAL CORE E6300 2.8GHZ לוח אם: GIGABYTE G31-ES2L זיכרונות: GEIL 3GB 1.8v כרטיס מסך: ATI HD3850 669@829 OC 770@950 ספק כוח: FSP 400W קירור למעבד: בערך פי שתיים מהקירור סטוק (עולה 80 ש"ח) אז ככה, ניסיתי לעשות OC למעבד. המטרה הייתה להגיע ל3.8GHZ עם מכפלה של 10.5, ככה שלאורך כל הזמן המכפלה 10.5. הניסיון לביצוע היה דרך נסיונות של להעלות כל פעם 5MHZ, בלי להעלות מתחים, לראות אם המחשב עולה ולחזור שוב. אחריי הניסיון השמיני בערך הOC עמד על: תדר למעבד: 345 מתח למעבד: 1.2937 (הגעתי בהתחלה עם 1.2812 ואז ניסיתי להוריד, המחשב התאפס ומאז הוא לא עולה במתח מתחת ל 1.293) תדר זכרונות: 2.0 (667 מול 680) מתח זכרונות: +0.2V המשכתי לנסות עד שהגעתי ל: תדר מעבד: 350 מתח למעבד: 1.318…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  8. היי אני מעוניין לקנות קירור לכ.מ Evga 8800GT 512MB DDR3 אני מוכן להשקיע עד 200 שקל ( אפשר לחרוג ב-20 שקל ) מבקש שתביאו הצעות רק מהחנות www.TMS.co.il אני לא מתכנן OC אבל בגלל שזה הולך להיות קיץ ומאוד חם הולך להיות הרגשתי כשהיה מאוד חם שיירדו הביצועים ממש משמעותית יחסית דרך אגב מי שיודע ספק כוח 400W של HEC הוא נחשב בסביבות אותו הכוח של ליברטי 400W ? אני מדבר על פחות או יותר ואם בכלל זה ספק איכותי וטוב? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by THE FOX,

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 איך המוצר הזה?

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  10. איך עושים OC מה היתרונות והחסרונות והאם כדאי לעשו???? תודה מראש!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by zolder,

אני הולך לעשות OC כבד ואני מעוניין בלוח טוב,אבל ממש טוב. לא כל כך הצלחתי להבין מה עדיף מבין השניים ומה יש לכל אחד שלשני אין אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. 1 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 2 ABIT IC7 Intel 875P האם ללוח הזה יש כרטיס רשת?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by cpus,

הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 59 מעלות צלזיוס. טמפרטורת של המערכת (ככה כתוב בEVEREST)- ארבעים וחמש מעלות צלזיוס. מה זאת מנוחה? יש כמה תוכנות פועלות ברגע, אימיול, מסנג'ר, NAV, ווין זיפ וכו'... מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ... לוח אם: intel garibaldi D850GB... המחשב רותח?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. רציתי לדעת אם הדבר הזה בכלל אפשרי יש לי כונן דסקטים של מחשב נייד DF-05HF לפי מה שכתוב זה של TEAC ואני רוצה לנסות לחבר אותו למחשב רגיל אפשר לעשות את הדבר הזה בכלל? אם כן יש אתר עם הסברים או משהו על זה?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by elad2k,

איפה זה נמצא? בביוס? ותחת איזה שם? יש לי לוח ABIT AN7 והדבר היחיד שראיתי זה שאפשר לשנות את התדר של ה AGP שאצלי זה נמצא על 66MHZ זה מה שקשור לנעילת AGP? ו 66MHZ זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  15. אני מעוניין להחליף לCDROM שלי את הלד. מישהו יודע האם ו/או כיצד זה ניתן לביצוע?

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by K0sTa,

כמה מקסימום אפשר להגיע איתו באוברקלוק עם קירור טוב? בתוכנה ATI Tool

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  17. אם כן... איך ? יש מדריך ? מה לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  18. שלום יש לי המעבד הבא : 760 intel core i 5 הקירור הינו MUGEN 2 (נראה מפלצת ) הטמפרטורה כשהמחשב לא עושה כלום הינה 40 +- מעלות האם הטמפרטורה סבירה או גבוהה מידי ? ביחס לקירור וכן שהמחשב ללא מאמץ מיוחד יש לציין שזו הטמפרטורה של המעבד מאז שקניתי את המחשב (כשהמחשב ללא מאמץ ) אני שואל מיכוון שלחבר מעבד אחר עם אותו קירור ואצלו הטמפרטורה לא עוברת את ה- 25 מעלות כשהמחשב (ללא מאמץ ) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  19. הי אני מנסה להוציא את ה HSF כדי שאוכל למרוח חומר טרמי ניסיתי כ 20 דקות ואני לא צליח לשחרר את התופסנים http://www.thermaltake.com/support/installations/volcanos.htm הנה התופסנים שלו איך לעזאזל אני משחרר אותם?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by eliil1,

האם הטמפרטורות תקינות? יש שם משהו 96 מעלות =S *המפרט שלי מצויין בפרופיל. תודה.

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  21. חברים שלום, הקדמה קצרה ואז השאלה.. לאחי יש מחשב עם מעבד פנטיום 4, שהחל להיכבות אחרי עבודה קצרה ולא מאומצת.. כשבדקתי עם אוורסט את הטמפ' של המעבד ראיתי שהיא הגיע ל 70 מעלות, אחרי פתיחת המארז ראיתי שכל המאוורר של המעבד מלא באבק ושככל הנראה צריך להחליף את המאוורר. בדקתי בכמה חנויות ואני כנראה אלך על מאוורר סטנדרטי ופשוט של ארקטיק קולינג: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=71&language=en שעפ"י המפרט מתאים למעבד פנטיום 4 וגם מגיע עם שכבה של גריז ככה שאני חוסך את קניית הגריז. עד כאן ההקדמה.. השאלה היא האם יש חשיבות למרחק בין המאוורר של המעבד למאוורר האחורי שפולט את האוויר.. כי הם ככל הנראה יהיו מקבילים.. ולא נראה לי שזה כל כך משנה אבל…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by evy,

אני רוצה לקנות משחה טרמית למעבד ...איזה מהבאים אתם ממליצים לי? Coolermaster HTK-001 Thermal Grease או Nanotherm Blue 2 Thermal Grease או Coolermaster PTK-001 Thermal Grease ?? (http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm)

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  23. כותרת.. חיברתי את המאוורר ל3 פינים ללוח אם.. והוא פועל רק על 930rpm למרות שבאוברקלוק עשיתי את האופציה שהמאווררים תמיד יפעלו לי על הכי גבוה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by Sting,

שלום חבר'ה קניתי לפני שבועיים בערך Leadtek 6800GT אחת הסיבות שקניתי דווקא אותו היא בגלל גוף הקירור הענק שיש לו... אך לאור הבעיות האחרונות של פריזים במשחקים שונים ומסכים כחולים שהובילו אותי כניראה למסקנה שיש בעיית חום בכרטיס לאחר משחק קצר בBF2 מתחילים פריזים מעצבנים מאוד אחרי שיצאתי מהמשחק ובדקתי את הטמפרטורה היא היתה על 66c ! כל זה ללא שום OC אחרי ששמתי את האצבע על ההיט סינק הוא היה ממש רותח והמאוורר כאילו שלא עבד היה ממש קשה לראות אם הוא עובד בכלל מה עוד שכאשר העמדתי מאוורר גדול מול המארז הפריזים כמעט נעלמו איך אני יכול לבדוק בדיוק מה הטמפ' הכי גבוהה שהכרטיס מגיע ? מה הטמפ' שנחשבת כבר לא בריאה לכרטיס ? האם יש איזה שהיא דרך אולי בדריוור לשנות את המאפיינים של המא…

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  25. ישלי כרגע 120 של וואנטק סטליט' השאלה שלי אם אני יחליך אותו ב120 SF2 הוא יצרוך יותר חשמל או כמו הוואנטק?

• 13 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.