אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אם המנהל רוצה שיהפוך את הכותרת לכותרת יותר מעניינת, לא מצאתי משהו יותר מעניין, קיצר יש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי עליהם אחים שלי 1)מה זה ג'אמפר, סליחה שאני לא מבין 2)FIREWIERE זה הכרטיס רשת נכון? 3)למה כשמשהו עשה OC וניתקע לו קצת בהעלאת הבאס, אז אמרו לו לכוון משהו בכרטיס מסך? מ 64 ל 67 מגה הרץ? מה זה משנה? לא הבנתי, ומה זה בדיוק....... 4)לא הבנתי, למה זכרונות אפשר להעלות להם את ה CAS LATENCY מ 2.5 ל 2, ככה זה למשל אצל חבר שלי, למה לא מוכרים אותם ככה? ולמה זה יותר מסוכן? יותר נמוך יותר טוב לא? פחות מחזורי שעון של לחכות או משהו כזה........ 5)זהו תודה למי שיענה........
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום שוב, יש לי זכרון 256MB OEM PC2100. האם יש אפשרות לעשות לו OC? או שכדאי רק להוריד את הCL וכל מה שקשור בזה? וגם להזכירם עשיתי OC למעבד אם זה חשוב. לוח: Asus P4BS66-C. On Fire.
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עד כמה אני יכול להמהיר את כרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות טרמיות מאוורריים והיטסינקים הרקולס gf3 prophe 3 64ddr 200mhz/460 ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אם כן תוכלו לכתוב לי את המפרט שלו והאם הוא יותר טוב מהאנרמקס 350?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אחד אומר לי 13 שקל אחד אומר לי חצי שקל מה לקנות ואיך יש כאלה הבדלי מחיר?!!?!?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה , אני מחפש דרמל שאיתו אני אוכל לחתוך מתכת , בעצם אז המארז שלי. אני מעריך שהמארז הוא 2 מ"מ אובי. מארז סטנדרטי שקיבלתי כשקניתי את המחשב שלי לפני שנתיים. אני יודע שזה גם תלוי בראשים וכו אבל רציתי המלצה על דרמל וראשים שאיתם אי אוכל לחתוך מתכת ופלסטיק . אני יכול להוציא בסביבות ה-500 ש"ח על הדרמל או כל מכשיר אחר שאני אוכל לחתוך איתו מתכת וחומרים רכים יותר באופן קל ונוח שהתוצאות יהיו סבירות ++ תודה לעוזרים , אם אפשר אז המלצה למקום בו אוכל לקנות את הדרמל ... אזור המרכז , תל-אביב עדיף. תודה
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1)הNFORCE שלי פותח לי את המכפלה של ה1700 שלי,האם הוא יפתח גם של 2500 בארטון? 2)מה הBUS הבארטון?200 או 166?
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי 2 מאוררים אני רוצה לחבר אותם ללוח אם בשביל לקרר את המארז אבל איך אני עושה את זה אם יש רק שתי חוטים אשר יוצאים מהמאורר ? על הלוח אם יש חיבור למאוררים של 3 חוטים ולא של 2 אז איך אני בכל זאת מחבר אותם ?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני באופן אישי הייתי קצת בשוק מהמחירים של המארזים החדשים אם עוד לא ראיתם אז המחיר נע בין1000 ל2000+ ש"ח (בלי ספק !)
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בדקתי אם אני יכול לבצע oc מעבד בעזרת התוכנה OCCT linepack : http://up192.siz.co.il/up1/mhdbnzzlhzjl.png http://up192.siz.co.il/up3/5nmzodqdwwzm.png http://up196.siz.co.il/up3/zhhvjwlzdmjt.png http://up198.siz.co.il/up3/k4votyne22mw.png http://up193.siz.co.il/up1/krnd2zzhhcto.png http://up198.siz.co.il/up3/uzgz0ugwmnzj.png http://up197.siz.co.il/up3/jgynmz5zg2yn.png חשוב : בזמן הבדיקה היה רשום בתוכנה למעלה 100 אחוז שימוש ב cpu . בדקתי ב intel והעמבד יכול להגיע עד ל 74 מעלות בזמן מאמץ. מה אתם אומרים.? אם לא טוב איזה מערכת קירור אתם ממליצים..?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע אוברקלוק אני מחליף SPD מ 2:12 ל 2:10 - מעלה את התדר מ 133MHZ ל 149MHZ בבאס. מה שקורה זה שהזיכרון פועל ב 1490MHZ במקום 1600MHZ . השאלה היא - כמה זה משפיע על ביצועי הזיכרון ( כי הורדתי את המהירות ) ? אני בכוונה לא רוצה להעלות את הבאס ל 160 (160X10 =1600MHZ ) כי המעבד מתחמם לי יותר מידי (קירור אוויר). תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוק שהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט! עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציא ואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2) או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?
-
- 14 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 9600GT 512 MB INNO3D ואני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך תקציב : 130 חריגה של 20 שקל קירור למעבד מוכן להשקיע 150-250 AMD Phenom 9600 X4 BlackEdition QuadCore 2.3GHz@2.6GHz לי כרגע יש את זה :
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חברים שלום, הקדמה קצרה ואז השאלה.. לאחי יש מחשב עם מעבד פנטיום 4, שהחל להיכבות אחרי עבודה קצרה ולא מאומצת.. כשבדקתי עם אוורסט את הטמפ' של המעבד ראיתי שהיא הגיע ל 70 מעלות, אחרי פתיחת המארז ראיתי שכל המאוורר של המעבד מלא באבק ושככל הנראה צריך להחליף את המאוורר. בדקתי בכמה חנויות ואני כנראה אלך על מאוורר סטנדרטי ופשוט של ארקטיק קולינג: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=71&language=en שעפ"י המפרט מתאים למעבד פנטיום 4 וגם מגיע עם שכבה של גריז ככה שאני חוסך את קניית הגריז. עד כאן ההקדמה.. השאלה היא האם יש חשיבות למרחק בין המאוורר של המעבד למאוורר האחורי שפולט את האוויר.. כי הם ככל הנראה יהיו מקבילים.. ולא נראה לי שזה כל כך משנה אבל…
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד (T42, IBM) פשוט "קופא". כל מה שמופיע במסך תקוע, עכבר ומקלדת לא מגיבים ונשמע כאילו ההארד דיסק עדיין עובד. זיכרון - הרצתי memtest ועוד איזה בדיקה ולא מצאו כלום. זה קורה בעיקר כשאני עובד על סוללה, אבל לא רק. טמפרטורת המעבד מגיעה ל 59 מעלות ודיסק קשיח מגיע ל 36 מעלות. הבעיה נשארה גם לאחר פירמוט והתקנת חלונות מחדש, כך שרוב הסיכויים שאכן מדובר בבעיית תוכנה. מעבד - centino 1.7 זיכרון - 1.5 GB המחשב "מבוגר" (5 שנים), אך קניתי עכשיו נייח חדש ואיני מעוניין להשקיע גם בנייד נוסף (לצרכי עבודה). איך ניתן להציל את המחשב ללא השקעה גדולה? (אם לא מדובר בבעיית קירור, נעביר את הדיון לפורום אחר) תודה, דובי
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת לאן בערך לכוון, ועם איזה ערכים כדאי לשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני מאמין שהכותרת די ממצה... אם יש צורך הלוח הייעודי הוא: ASUS P5QL או EP43 DS3L אני לא יודע למה תמיד הייתי מקובע על Vendetta 2 למרות שמעולם לא היה לי על מה להסתמך, כנראה איזו סקירה שראיתי מתישהו... השקט חשוב, אבל ביצועים מעל הכל. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התחלתי לעשות OC לכרטיס דרך הקאטאליסט שמה בחרתי בAUTO TUNE, מה שהעלה את הכרטיס ל-690(ליבה) ו1110 בערך(לזיכרונות) ואחר כך המשכתי לעשות דרך ריבה טונר. מ723 בליבה מתחילות הבעיות. אני מקבל ב3DMARK ובכל משחק הודעת שגיאה של VPURECOVER . כרגע אני על 718 לליבה ו1151 לזיכרונות. הטמפרטורות נעות בד"כ בזמן מאמץ בין 50-55(55 לעיתים נדירות מאוד). אני עם קירור S1 ACCELERO ומאוורר 120MM מחובר אליו. הייתי רוצה לדעת, בעיקר ממישהו שיש לו את הכרטיס(יש לי של ספיר האדום הרגיל) האם יש אפשרות להגיע איכשהו ליותר. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הלוח שלי אינו תומך בהעלת מתחים דרך הביוס אין לי ברירה יש דרך לעלות מתחים אוליי אם אני יצרוב ביוס חדש ללוח או דרך איזה תוכנה להעלות את המתחים כי אני דיי סגור בoc מוגבל הגעתי מ2.93 ל3.5 אבל תכלס זה כמעט ולא מורגש שינוי כל כך ואני רוצה לסחוט עוד תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי 4 חיישני טמפרטורה מעבד, מעבד גרפי, הארד דיסק, מערכת, וAUX. הבעיה היא שאני לא יודע מה זה AUX והוא תמיד על 120 מעלות. הלוח אם שלי זה ASUS P5W-HD.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בדקתי עם speedfan כתוב לי CPU - 85c יש להבה ליד GPU-83c גם פה internal temp + remote temp - 43c hd0 - 40c לפי המדריך הגברתי את הטמפ' של המאוורר עד הסוף הוא עובד כרגע על 3500 rpm.מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש בקר די פשוט, לא יותר מ70-80 שקל, שייכנס מתחת לצורב במארז. האם 5.25" זה הגודל המתאים? מצאתי כבר כמה באיביי, אם מישהו מכיר בקר בגודל כזה בארץ אנא שתפו אותי .
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Sapphire 6850 ומשום מה אני לא מצליח לאפשר שינוי מתחים בעזרת MSI AB. כמובן שאפשרתי את האפשרות בהגדרות. אך לעומת זאת ניתן לשנות את המתח עם trixx. עזרה? עריכה: שאלה נוספת, יש תוכנה שמאפשרת להוריד מתחים חזרה לסטוק כאשר אנו נמצאים במצב 2d, ומתח מוגבר כאשר אנו נמצאים ב3d?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מהחנות IQPC, הזמנתי קרור למעבד SCYTHE MUGEN II REVB, אך אין אותו במלאי ואמרו שצריך לחכות עוד איזה שבועים או לחילופין הם הציעו לי לקחת את NOCTUA NH-U12P SE2 במקום, איך הוא? האם שווה לחכות ולקחת את הקירור הראשון כמו שתכננתי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג HP COMPAQ PRESARIO CQ61 עכשיו הבעיה היא שבזמן האחרון המחשב ממש חם, ברמה כזו שאם שמים אותו על הברכיים אפשר לעבוד איתו 5 דקות עד שהברכיים נמסות, המחשב מגיע לטמ'פ הגבוהות אפילו כאשר המחשב לא פעיל ונמצא במצב שינה, בנוסף מס' פעמים בזמן ששיחקתי במשחקים כמו PES 2011 או THE WITCHER המחשב פשוט נכבה אוטומטית לאחר חמש דקות משחק עכשיו רציתי לדעת האם במקרה הזה יש צורך ואולי מומלץ לקנות משטח קירור ללפטופ? ואם כדאי לקנות אני גם אשמח להמלצה על אחד תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-