אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
http://img526.imageshack.us/img526/8274/35403851pp5.jpg איך המעלות של המעבד ?
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני מעונין לעשות אוברקלוק למערכת שלי היא: Motherboard Name Gigabyte GA-EX58-Extreme CPU Type QuadCore Intel Core i7 920 Physical Memory G Skill F3-12800CL7-2GBPI ATI Radeon HD 4870 עם אפשר מדריך בעברית תודה לכול העוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הדבר הזה בכלל אפשרי יש לי כונן דסקטים של מחשב נייד DF-05HF לפי מה שכתוב זה של TEAC ואני רוצה לנסות לחבר אותו למחשב רגיל אפשר לעשות את הדבר הזה בכלל? אם כן יש אתר עם הסברים או משהו על זה?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
להנאתכם הכרטיס של לקוח, הקרור לזיכרונות עבודה שלו :\
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ראשית אני לא יודע באיזה נושא לשים אז תשים את זה בנושא מתאים מנהלים. שנית, sisoft sandra: ה Burn-in-wizard, צריך להזהר או משהו כי כתובות שם הזהרות אני לאי ודע אם זה בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
למה הטמפרטורות כאלו גרועות אצלי?? AEROCOOL EXTREME 50 מעלות ללא מאמץ בלי OC!!! WTF?
-
- 14 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף את המאוורר הישן שלי והמרעיש הזה מה AMD Athlon 1200. אני צריך המלצה על מאורר הכי שקט, והכי מקרר ל 1200 מגה הרץ...
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מפרט: E8400 @ 3.6GHZ EP43-DS3L OCZ VENDETTA 2 PALIT SONIC HD4870 ANTEC P182 בנוסף למאוררים שמגיעים עם המארז תוספת של SYCHE 800RPM. האם הטמפ הללו לא גבוהות קצת מדי בשביל ציוד שכזה ? הראשון זה במנוחה, השני במאמץ מעבד והשלישי במאמץ כרטיס מסך (הרצה של 2 דקות +- כל אחד ב OCCT 3.0.1). [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני די חדש פה ולא כ"כ מתמצא בכל החוקים ובכל הדברים אז אם יהיה בעייה אני יתקן. אני רוצה לעשות oc למעבד שלי ורציתי לדעת איך לעשות את זה, מההתחלה ועד הסוף. זה מבטל לי את האחריות אם אני עושה את זה? זה המעבד שלי: יש לי לוח אם ep45-ds3 וזה הקירור למעבד שלי: Arctic Cooling Freezer Extreme והמארז CM690 עם 3 מאוררים ( אחד מקדימה, אחד בצד, וחד מאחורה) וספק כח VX550W תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הרגע התקנתי את הPCPROBE של ASUS. הוא מציג שם שהטמפרטורה של המעבד במנוחה הוא 48 מעלות! לעומת זאת, בAIDA32 כתוב שהטמפרטורה היא "רק" 40 מעלת... מה נכון? איך אני יכול לדעת?
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני עושה OC למעבד! איך אני יודע עם אני יכול להישאר איתו ל-5 שנים (סתם דוגמה)? ובלילות להשאיר דלוק! ושום דבר לא יהרס למשך עבודה רציפה!
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש ברשותי את המארז של צ'יפטק מדגם MESH פול טאוור ורציתי לצנן אותו קצת כי אני משדרג את הרכיבים בו,,,,, יש לו אופציה ל5 מאווררים בגודל 92 מ"מ אם אני לא טועה,,,,2 בדלת הגישה ועוד שלושה בדלת השנייה ומאוורר 120 מ"מ מאחור,,,, איזה מאווררים מומלצים והיכן להתקין אותם ובאיזה סדר,,,,בקטע של כניסה ויציאה של אוויר,,,, המפרט החדש הוא: מעבד: I7 860 עם קירור MUGEN2 זיכרון: 8 ג"ב 1600MHZ ולוח אם של גיגה בייט מסוג P55A-UD3 ו3 הארד דיסקים תודה מראש, אורי
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1st. allow me to apologize for my awefull english, i've just installed some experminetal windows and i dont have hebrew support. just b4 i installed the windows o/s i opened my computer case just to clean the dust that got accumilated there with the vacum cleaner :> and when i touched the vid card it was so hot i removed my hand immidetally , anyways i dled gpu-z , and the gpu temp- 87 and pcb is 80 i assume that i need to replace the the fan on my card , but i never had done it before , oh and i forgot to mention the card is 9800xt 256 , i dont want to invest money on this computer since im planning to get a new one . on the other hand i dont want to kill this one …
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני קונה מארז של צ'יפטק בצבעים שחור וכסף עם חלון ורצתי ליפות אותו עם אורות וזה אז מה כדאי לי לקנות?? אל תתייחסו לכסף.... ברור שלא יצא 1000 שקל אבל אל תחשבו כל שקל אם הוא שווה או לא... אני לא עושה ש-ו-ם אוברקלוק.... בכלל לא רק אורות תנו לי המלצות לדברים שייפו את המחשב גם מבפנים וגם מבחוץ...תודה לכולם.... בינתיים חשבתי על הדברים הבאים: קתודה כחולה, חוט ניאון כזה שיש בפנדה למרות שאני עדיין לא כל כך מבין מה הוא עושה ואשמח אם תסבירו לי, הגרילים היפים בצורה של האשה, איזה מאוורר צבעוני הכי כדאי לקנות לדלת??
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נראה כי כל קפיצה מעל 325 FSB לא נותנת BOOT העלתי מתח ל1.56!!!! וכלום למה הוא לא נותן לעלות ל1333 FSB אני כרגע על 2.9 1.31 על גירסה ישנה B3 אבל חברה מה הולך פה? מישהו ?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי שאלה... אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, ובנתיים נראה לי שאני הלך על ה-: TT BT. הוא כמובן בגודל של- 120MM שזה טוב ( שקט יותר ), אבל זה יכול לעורר לי בעיה קטנה: במארז שלי וגם ככל הנראה במארז החדש שאני נתכוון לקנות יש / יהיה איירדאקט בגודל של 80mm שיוביל למאוורר של המעבד. זה לא יצור בעיות בגלל שהאיירדאקט קטן? האיירדאקט יעזור בכלל למרות שהוא קטן מידי? או שעדיף כבר לא לשים איירדאקט?
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז לא היה לי כח לחבר את ה LCD לשנאי או לMOLEX פנימי כי הLCD ישב בתוך קופסת שליטה (תמונות בדרך) אז חיברתי אותו ל USB. אם אתם יודעים איך עושים את זה יופי, אם לא הנה הסבר קצר : 1. לוקחים כבל USB חותכים אותו בצד אחד. 2. ישנם ארבע חוטים אדום, שחור, לבן , ירוק. אדום ושחור הם ה + וה - של ה 5.0V DC 3. מחברים אותם למתח ה LCD ויש לכם הספקת מתח חיצוני יציבה וטובה. בהצלחה במוד שלכם
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מישהו שם בYNET התעורר, והחליט לפרסם כתבה דיי נחמדה, שבעיקרון באה לפרט היכן ניתן להוריד תוכנות חינמיות שאנחנו כבר מזמן מכירים. למי שמעונין לקרוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2920842,00.html
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
משהו בסיסי, אין לי יותר מידי כסף, ניראה לי 150 ככה יהיה סביר לא? אני מחפש משהו שיהיה קצת יותר טוב מהסטוק, לא צריך משהו מטורף אבל - האם בתקציה הזה יהיה לי שווב בכלל להוציא את הכסף או שכבר עדיף להשאר עם הסטוק? תודה רבה, שבוע מצוין
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מעבד: INTEL DUAL CORE E6300 2.8GHZ לוח אם: GIGABYTE G31-ES2L זיכרונות: GEIL 3GB 1.8v כרטיס מסך: ATI HD3850 669@829 OC 770@950 ספק כוח: FSP 400W קירור למעבד: בערך פי שתיים מהקירור סטוק (עולה 80 ש"ח) אז ככה, ניסיתי לעשות OC למעבד. המטרה הייתה להגיע ל3.8GHZ עם מכפלה של 10.5, ככה שלאורך כל הזמן המכפלה 10.5. הניסיון לביצוע היה דרך נסיונות של להעלות כל פעם 5MHZ, בלי להעלות מתחים, לראות אם המחשב עולה ולחזור שוב. אחריי הניסיון השמיני בערך הOC עמד על: תדר למעבד: 345 מתח למעבד: 1.2937 (הגעתי בהתחלה עם 1.2812 ואז ניסיתי להוריד, המחשב התאפס ומאז הוא לא עולה במתח מתחת ל 1.293) תדר זכרונות: 2.0 (667 מול 680) מתח זכרונות: +0.2V המשכתי לנסות עד שהגעתי ל: תדר מעבד: 350 מתח למעבד: 1.318…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ככה התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי 4850 יש לי קירור accelero xtreme plus 2 טמפרטורת הקירור שלי לא במאמץ היא 27-30 ובמאמץ 42 gpu clock:680 memory clock:1043 כמובן שכל פעם אני מעלה 15 ומשתמש בתוכנה occt השאלה שלי עד לאיזה מעלות הכרטיס מסך שלי צריך להגיע במאמץ עם הקירור הנ''ל?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Pentium 3 667Mhz עם Heatsink אך ללא מאורר. המאורר של הספק מופנה קצת לכיוון ה Heatsink של המעבד אבל אני לא חושב שהוא משפיע על הקירור של המעבד. (יש לי מחשב של IBM מדגם APTIVA, מי שיש לו כזה ידע על מה אני מדבר) שאלה ראשונה: איך אני יכול לעשות Overclocking למעבד שלי ללא החלפת ה- Heatsink או הוספת מאורר? (אני אשמח אם תפרטו בדיוק איך אני יכול לעשות את זה Step by Step). שאלה שניה: אני חושב לעשות חור למאורר במארז שלי, איזה מאורר כדי לי לקנות שהוא גם זול אבל גם ישפיע בצורה ניכרת על ביצועי המחשב? בתודה מראש, עומר.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כותרת.. כי כל תוכנה מראה לי משהוא אחר
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשפר את יכולת הקירור של הפריזר אקסטרים שלי. המאורר המקורי בקושי מעיף אויר. דרישות: 1. יכולת דחיפת אויר מרשימה. 2. יכולת לשנות את הRPM כשהמחשב דלוק. (לא משנה לי אם זה בעזרת תוכנה או בקר מאורר פיזי). 3. הרעש פחות קריטי, העיקר שהמאוורר יהיה שקט כשהו על RPM נמוך (מה שאני די בטוח שכל מאורר יהיה). 4. הגודל חייב להיות 120X120X25. יותר מזה פשוט לא יכנס לFREEZER EXTREME. 5. מחיר סביר, מקסימום 80 ש"ח.. עדיף פחות. אני כבר כמה שעות חורש על הרשת ולא מצאתי משהו שיתאים לדרישות שלי. יש את הzalman ZM-F3 אבל בשביל לשנות מהירות צריך לכבות את המחשב. (זה מתאם מתח) וזה לא מתאים לי. יש את הSilverStone FM123 שיש לו בקר מהירות. אבל קראתי ביקורות עליו שגם בRPM נמוך יש לו קול…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-