עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב.אם עשוים VMODE למה צריך לשדרג ביוס? למה חייבים לעשות מהVMODE העלת מתח ולא מהביוס שזה יותר בטוח? צריך לעשות את שנהם ביחד? מישהוא יכול להסביר לי את זה לכתוב בקצרה מ ביוס עושה? אני רוצה לעשות OC גדול ל 4850 שלי.הוא ממש קר. 37C במנוחה במאמץ מלא 48C אם 700/1300. אני רוצה להביא אותו ל 800/1300 או אפילו 850/1300 במתח הזיכרונות אני לא רוצה לגעת. יש לי עוד שאלה.נגיד אני מתקין ביוס על הכרטיס.ואני מעביר אותו למחשב אחר.עדין היה את הביוס החדש,או הישן?

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by amirfefer,

המערכת שלי: AXP 2500 + קירור של טיטאן (עד 4000 RPM!) זיכרון 512 של גייל גירסה רגילה ותיזמון 2.5 DDR333 לוח ABIT KV7 KT600 3 מאווררים של קולרמאסטר (2 מוציאים אחד מכניס) הטמפ' של המעבד: 43 במנוחה (ללא מזגן) העלתי את הבאס ל200 וכשהרצתי פריים על השנייה הראשונה קיבלתי שגיאה... אני מאמין שהזיכרון מגביל אותי (יכול להיות?) יש אפשרות שעליית הבאס לא תושפע בזיכרון? (ראיתי פה מישהו שמזכיר יחס זיכרון מעבד יש דבר כזה? אם כן איך עושים?) דרך אגב איך אני משאיר את הAGP\PCI על 33\66 הרץ? איפה האפשרות נמצאת בביוס (איך היא נקראת?)

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by sagi_10,

אני מתכוון לקנות את זה = http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6232 אז הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך 6600gt vivo הקירור הזה מתאים גם ו או שצריך קירור מיוחד

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by shlomibandit,

היה לי בעיות בתחממות במעבד בגלל זה המחשב שלי היה נכבה הרבה והכל עכשיו קניתי ביג טייפון וזה לא יאומן המעמד היה לי לפני על 50-60 בלי מאמץ עכשיו המעבד על 25 מעלות בלי מאמץ אני מקווה שזאת הסיבה והמחשב יפסיק להכבות לי , אנמי יבדוק את הטמפרטורה במאמץ ואני יגיד לכם כמה זה ירד עכשיו עם הביג טיפון במאמץ הייתי על 75 +- מעלות..

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by waizman,

יש לי DLT3C, עובד כרגע ב 2310 מה"צ. הבעיה היא שהוא לא מוכן לעלות מעבר לזה...! ניסיתי כמה שילובים של באס ומכפלה, אבל כלום... אני כרגע על באס של 220 (יציב), מכפלה 10.5. המעבדים האלה אמורים להגיע יותר, לא?? נ.ב. המתח המקסימלי שדחפתי לו זה 1.85 וולט שזה המון יחסית למעבד הזה... אני רוצה עוד! מה עושים?? תודה

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by roey somech,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של radeon 6870 oc של גיג'ה ביט עם 3 מאוררים , עשיתי לו בדיקת מאמץ באמצעות התוכנה OCCT של חצי שעה, הכ. מסך היה ב99 אחוז מאמץ (בדקתי באמצעות תוכנה של הכרטיס מסך קטאליסט), בכל אופן הוא הגיע לטמפ' 78 כתוב באתר שלהם שצריך להזהר כשהכרטיס המסך מגיע ל110 מעלות שזה קרוב מאוד למקסימום יכולת שלו . אז אני מניח שהמצב תקין אבל בכל זאת חשוב לי לוודא! האם הטמפ' תקינה?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  7. קודם כל, המעבד שלי הוא Amd Athlon 64 3200 2ghz socket 475 המארז שלי הוא compucase 6A19B המוכר. החלפתי לו את שני המאווררים לAC 120, ואת קירור הסטוק למעבד החלפתי לפני כמה זמן ל Ac שאני לא זוכר את שמו (לא הפריזר, אלא השני, 90מ"מ מאוורר) בכל אופן, הטמפ' של המעבד עומדת בד"כ על 45-55 במנוחה, ואני לא יודע מה לעשות! החלפתי לפני שבועיים גם משחה טרמית, הטמפ' ירדה ל40 אבל חזרה שוב ל50 (עכשיו היא על 53, החדר מאוורר והשעה 12 בצהריים) בהתחלה ניסיתי בלי דלת מארז, אבל זה לא עזר, אז החזרתי אותה וכרגע יש חלון קטן ליד הHD, אבל אני לא חושב שזה משפיע (זה מול הכלוב אז לא נראה לי שזרם האוויר יוצא משם) אני זוכר שפעם הטמפ' הייתה הרבה יותר נמוכה (אפילו 20-30) אבל אני כבר לא זוכר מה גרם לטמפ'…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by integral,

טוב, הגיעו ל 20 שניות. מתי ירדו מתחת? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by waizman,

מישהו יודע אם האתר 2CoolTek שולח לארץ? אם כן, כמה זה עולה ואיזה סוג של שליחה אני צריך לבחור? תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  10. טוב אז ככה: קניתי כרטיס מסך GEFORCE 8800 וכמו שכולם כבר יודעים הוא מתחמם (והרבה) בדקתי במארז ואין לי דרך לקרר באמצעות מאוורר את הכרטיס משום שהוא נמצא בתחתית המארז אז בדקתי באתר קירורים לכרטיסי מסך ושם מצאתי קירור של מאווררים שמחוברים לשבב אז אמרתי למה לא נעשה את זה גם אז לקחתי שבב של כרטיס ישן ומאוורר 100MM חזק וחיברתי אותם ביחד.. והנה התוצאות: תגידו איך...

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  11. שמעו כשאני שם מתח 1.475 בBIOS , בPC HEALTH STATUS בBIOS כתוב מתח יותר נמוך , ובCPUZ עוד יותר נמוך על איזה מתח לסמוך? ועוד שאלה מה זה ה3.3V וה12V בOCCT? וכמה מתח מקסימום למעבד E8400 ? אמרו לי לא לעבור את 1.5

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by ben_amitai,

הזמנתי את הטוניק מפנדס והרכבתי אותו היום, קודם כל אני חייב לציין שזה היה קשההה. הבעיה היא שכשסמתי את המשחה התרמית שבאה עם המאורר זה היה סיפור מאפטרה ואני יודע שלא מרחתי אותה טוב. קיצר המעבד לפני זה היה על 60 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 46 מעלות. השאלה שלי היא אם אתם חושבים שאני יתן לבעל מקצוע למרוח את המשחה, כמה מעלות זה יוריד?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by DeadlYAciD,

+40 מעלות ב idle הגיוני?! שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה עם המעבד שלי המעלות שלו גבוהות מהממוצע בוא נגדיר את זה ככה... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל זה לא עזר סידרתי את החוטים טוב יותר וזה ירד במעלה... שמתי מאוורר מכניס ואחד מוציא :-\ אוקיי אז ככה הנה מפרט: Processor(s): Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz P4N (Northwood) Pentium System Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. ( Model : SiS-645 GA - 8SRX ) המעלות ב idle: 40-44 זה נע מדיי פעם... הנה תמונות של המארז מבפנים: המארז מבפנים בכלליות (ניתן לראות את החוטים..): המאוורר של המעבד והמאוורר שמוציא אוויר: מאוורר שתלוי על אחד הכרטיסים מופנה לכיוון המעבד ולמעלה (בתקווה למשהו טוב...): מאוורר שמכניס אוו…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by marosa,

חברה, מה דעתכם על תוצאה של 3156 ב- PCMARK05 ושל 3470 ב-3DMARK05 למחשב הנ"ל? AMD 3000+ venice 2x512GB corsair twinx gigabyte k8nf-9 gigabyte 6600gt W.D 80GB sata

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  15. שלום! בקרוב כל החלקים יגיעו והמערכת החדשה תורכב ותושלם. אני מתכנן OC ורציתי לשאול ככה לפני שהמחשב מוכן לכמה אוכל להגיע איתו, המפרט כזה: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם: Asrock Extreme4 זיכרון: Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX לכמה אוכל להגיע עם הציוד הזה מבלי להתעסק במתחים וכדומה, OC פשוט.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  16. כאשר המעבד שלי היה בתדר סטוק המתח שהוא קיבל תמיד היה 1.325 אחרי שעשיתי אוברקלוק העלתי את המתח מ-1.325 ל-1.380 השאלות שלי הם: האם המחשב שלי מקבל כרגע מתח טוב או שהעלתי יותר מידי מתח?? בעניין הזכרונות באוברקלוק כזה היחס צריך להיות 1:1 (667mhz) או שאני צריך לקבוע את הזכרונות על 800MHZ כמו שהם באופן טבעי?? זאת אומרת כמו שמופיע לי עכשיו ב-cpuz יחס של 5:6?? השמח לתשובה מפורטת אני חושש ורוצה להיות בטוח שהמחשב יציב 100 אחוז.

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  17. שלום יש לי מתקן מי עדן בבית שאני לא צריך אותו וחשבתי להשתמש במדחס שלו לטובת קירור מים או גז האם מבחינת הספק הוא מספיק חזק כדי לקרר היטב והאם זה בר ביצוע בכלל אם כן אך אני מבצע את זה ? תודה מראש יואב

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by kibub,

היי אני רוצה לעשות OC אבל הזכרונות שלי הם 533MHZ , ורציתי לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים: להוריד להם את התדר ל400 ואז לעלות? או בתדר המקורי אם מחלקים? תודה

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by eliil1,

האם הטמפרטורות תקינות? יש שם משהו 96 מעלות =S *המפרט שלי מצויין בפרופיל. תודה.

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by Shape.,

בכדי להרחיב את הידע שלי בנושא הקירור והחומרה עצמה, ברצוני לשאול שאלה אשר תענה לי על הרבה סימני שאלה. יש לי את השילוש הבא: AMD A64 3000 s939+ DFi Lan Party nForce4ultra זיכרונות: Twinmos speedpremium BH5 512MB X2 האם אתם יכולים להמליץ לי על היטסינקים\קירור לזיכרון עד 50 שקל, אפשרות לחריגה, אני צריך את זה כדי שהזיכרונות לא יישרפו ויהיו בטמפרטורה אופטימלית בזמן OC. ישנה עוד שאלה העומדת בפי, האם זה באמת יעשה את השינוי או שאני צריך לעשות עוד משהו. [glow=green,2,300]בתודה, כפיר שטאובר.[/glow]

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  21. =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-= יש לי מעבד 550 זיכרון 256 ויש לי איוורור מאוד חזק במחשב ואני רוצה לעשות לו O/C אז תביאו לי תוכנה לינק משהו שם בשביל לעשות O/C למעבד =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-=

22. Started by Moo,

יש לי מארז של TASK 3003 והטמפ' שלי הוא 61 ובלוח 44 מאוורר אחד מקדימה ו2 מאווררים מאחורה. אני קונה למעבד וולקנו 7+ אבל אני רוצה לשפר את זרימת האוויר במארז אז אני קונה גם מאוורר 120MM חשבתי לשים אותו על הדלת מה הסידור מאווררים הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by amirxbox,

שלום ברשותי l7vmm3 ועליו מעבד athlon 1900 xp-m שמורכב על הלוח ללא סוקט ( מולחם). יש אפשרות בביוס להעלות את מהירות הבאס אך לא את המעבד מה עושים?

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  24. רציתי לדעת האם זה הגיוני שהמאוורר אמור להפסיק את פעולתו מדי פעם שמתי לב לזה רק כאשר התחיל להיות רעש מהמארז, לא ידעתי איזה מאורר מרעיש ואז שמתי לב שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ואז ממשיך. כנראה שהוא עומד לשבוק חיים? מה לעשות? נ.ב. האם זה בסדר לנתק את המאוורר של הגשר הצפוני כדי לראות האם הוא מרעיש?

• 14 תגובות
    • 817 צפיות
  25. שלום, יש לי כרטיס HD4850 עם הקירור הסטנדרטי שאיתו הכרטיס שווק בהתחלה(הכי בסיסי שיש) לאחרונה שיחקתי ב GTA והמחשב נכבה עקב התחממות יתר של הכרטיס לאחר בדיקה של טמפ' הבחנתי שהכרטיס בזמן מאמץ עובד על כ 107 מעלות ובזמן מנוחה באזור ה 82-84 (מתחמם לאחר כמה דקות לטמפ הזו ללא הפעלה של תוכנות או נגיעה במחשב ) אשמח אם תמליצו לי על קירור שאוכל להחליף וכנראה גם משחה טרמית כבר על הדרך לקירור יותר טוב בתקציב של כ- 300 שח

• 10 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים