אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב, הגיעו ל 20 שניות. מתי ירדו מתחת? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום כרגע אני משתמש בתור רמקולים בריסבר ישן של JVC וזוג רמקולים מעץ גדולים שמפיקים צלילים מדהימים וחזקים. יש רק פס אחד בלבד במכשיר שמתאר את עוצמת המוזיקה בלדים שלו וחשבתי לי לתומי על דרכים לשפר אותו! כאמור אני מרכיב בימים אלו תצוגת LCD מגניבה וחשבתי לחבר אותה ולמקם אותה יפה ברסיבר בשביל שישמש גם בתור אורגן תצוגה למוזיקה ברסיבר תודו שהרעיון יפה! הביצוע זה הבעיה פה! אין לי שום בעיה לחבר את התצוגה למחשב עצמו אבל המחשב נמצא כמטר מהמחשב והכבל מדפסת מגיע מהרסיבר למחשב אבל המולקס לא כי הוא קצר אז יש דרך להאריק אותו אולי בכדי להאריך אותו אל הרסיבר? או שאפשר לחבר את המתחים שלו בכלל לרסיבר עצמו הרי גם לו יש ספק כח משלו וכבלים משלו , זה אפשרי? בעל ביצוע? אני ממש חם ע…
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
+40 מעלות ב idle הגיוני?! שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה עם המעבד שלי המעלות שלו גבוהות מהממוצע בוא נגדיר את זה ככה... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל זה לא עזר סידרתי את החוטים טוב יותר וזה ירד במעלה... שמתי מאוורר מכניס ואחד מוציא :-\ אוקיי אז ככה הנה מפרט: Processor(s): Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz P4N (Northwood) Pentium System Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. ( Model : SiS-645 GA - 8SRX ) המעלות ב idle: 40-44 זה נע מדיי פעם... הנה תמונות של המארז מבפנים: המארז מבפנים בכלליות (ניתן לראות את החוטים..): המאוורר של המעבד והמאוורר שמוציא אוויר: מאוורר שתלוי על אחד הכרטיסים מופנה לכיוון המעבד ולמעלה (בתקווה למשהו טוב...): מאוורר שמכניס אוו…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום! בקרוב כל החלקים יגיעו והמערכת החדשה תורכב ותושלם. אני מתכנן OC ורציתי לשאול ככה לפני שהמחשב מוכן לכמה אוכל להגיע איתו, המפרט כזה: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם: Asrock Extreme4 זיכרון: Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX לכמה אוכל להגיע עם הציוד הזה מבלי להתעסק במתחים וכדומה, OC פשוט.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג HP COMPAQ PRESARIO CQ61 עכשיו הבעיה היא שבזמן האחרון המחשב ממש חם, ברמה כזו שאם שמים אותו על הברכיים אפשר לעבוד איתו 5 דקות עד שהברכיים נמסות, המחשב מגיע לטמ'פ הגבוהות אפילו כאשר המחשב לא פעיל ונמצא במצב שינה, בנוסף מס' פעמים בזמן ששיחקתי במשחקים כמו PES 2011 או THE WITCHER המחשב פשוט נכבה אוטומטית לאחר חמש דקות משחק עכשיו רציתי לדעת האם במקרה הזה יש צורך ואולי מומלץ לקנות משטח קירור ללפטופ? ואם כדאי לקנות אני גם אשמח להמלצה על אחד תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום יש לי מתקן מי עדן בבית שאני לא צריך אותו וחשבתי להשתמש במדחס שלו לטובת קירור מים או גז האם מבחינת הספק הוא מספיק חזק כדי לקרר היטב והאם זה בר ביצוע בכלל אם כן אך אני מבצע את זה ? תודה מראש יואב
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מאוורר לסוקט AM2. לא מחפש משהו מעבר ל70 שקלים לצורך העניין. (אני לוקח בחשבון שאני אפרד מהמעבד (Athlon) עוד שנה וחצי-שנתיים) בחנות שאני מחפש בה יש את הקירור של OCZ במלאי במאה ש"ח. הוא עולה מעט יותר מהקירור של ארקטיק (70 ש"ח). האם זה מצדיק את המחיר? הOCZ יעשה את העבודה ? אין לי כוח להזמין ולחכות אז אני שוקל לקחת כבר את הOCZ. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות תקינות? יש שם משהו 96 מעלות =S *המפרט שלי מצויין בפרופיל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחקים כבדים (הסנדק 2 , סימס 3 ) אז הטמפרטורה של המחשב פתאום קופצת ל45 מעלות ל5 שניות בערך והמחשב מצפצפף כמה פעמים ואז מפסיק.. וזה חוזר על עצמו.. בדרך כלל הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה30 מעלות. אבל שאני משחק אחרי זמן מסויים זה קופץ ל45 מעלות ,המחשב מצפצף, ואז זה יורד בחזרה ל30, ואחרי דקה כל התהלליך הזה קורה עוד פעם.. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איזה סינקים עדיף להשים על הזיכרונות שפונים למעלה (למטה יהיה לי סיילנסר) אז 4 סינקים נשארים פנויים, בתמונה אפשר לראות שיש 4 כאלה ו4 כאלה, אז מה עדיף הן מבחינת יופי והן מבחינת ביצועים תודה מראש, אלי.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בכדי להרחיב את הידע שלי בנושא הקירור והחומרה עצמה, ברצוני לשאול שאלה אשר תענה לי על הרבה סימני שאלה. יש לי את השילוש הבא: AMD A64 3000 s939+ DFi Lan Party nForce4ultra זיכרונות: Twinmos speedpremium BH5 512MB X2 האם אתם יכולים להמליץ לי על היטסינקים\קירור לזיכרון עד 50 שקל, אפשרות לחריגה, אני צריך את זה כדי שהזיכרונות לא יישרפו ויהיו בטמפרטורה אופטימלית בזמן OC. ישנה עוד שאלה העומדת בפי, האם זה באמת יעשה את השינוי או שאני צריך לעשות עוד משהו. [glow=green,2,300]בתודה, כפיר שטאובר.[/glow]
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי מארז של TASK 3003 והטמפ' שלי הוא 61 ובלוח 44 מאוורר אחד מקדימה ו2 מאווררים מאחורה. אני קונה למעבד וולקנו 7+ אבל אני רוצה לשפר את זרימת האוויר במארז אז אני קונה גם מאוורר 120MM חשבתי לשים אותו על הדלת מה הסידור מאווררים הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הרגע התקנתי את הPCPROBE של ASUS. הוא מציג שם שהטמפרטורה של המעבד במנוחה הוא 48 מעלות! לעומת זאת, בAIDA32 כתוב שהטמפרטורה היא "רק" 40 מעלת... מה נכון? איך אני יכול לדעת?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איזה קירור אוויר לציפסט הכי טוב?והכי מישתלם כי יש לי ds3 שהציפ שלו עומד על 65 ?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
WTF.. אני מוריד CPU-Z (פעם היה לי ממזמן) סתם,הורדתי את הגירסה החדשה לפתע אני מגלה שזה נראה לי חרא של זיכרון זה Kingston 512MB Sdram 400MHTZ ואני חושב התיזמונים 3-3-3-3... גרוע..נכון!? אני רוצה לעשות אובר קלוקינג לזיכרון..ואני מעוניין שתעזרו לי .. דרך איזה תוכנה,מה עושים ,מי מו מה ואני יודע ולוקח את האחריות על עצמי שיכול להיגרם נזק ע''י חום יתר אחריי שעושים אובר קלוק לכל רכיב .. אם זה יתחמם עד כדי קח אני יחזיר למה שזה היה.. בכל מקרה, זה המפרט: 4.2800 H-T ו512 קש,800MHTZ ASUS-P4P800 Radeon 9800SE 256MB 256BIT Palit 160GB WD 7200 8MB Buffer ,40GB Stage 2MB Buffer ספק 520W(לא זוכר איזה חברה) אבל מאוורר טוב אם שתי מאוורים .. ד''א-הנה תמונה עם התוכנה CPU-Z לג…
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני חייב לדעת בוודאות.... so here goes nothing האם הטמפ' של המעבד כפי שמוצג לי בביוס הם האמינות ביותר? (אותם הטמפ' שמוצגות לי בביוס מוצגות לי גם ב SPEEDFAN ולכן אם כן אז אני מוצא את הSPEEDFAN התוכנה האמינה ביותר בשבילי)
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תקציב: 120-130 ש"ח דגם מעבד: intel pentim D 805 אם אני לא טועה לוח אם: (על מנת שנדע אם הלוח אם שלכם בכלל תומך ב-OC ויש טעם לקנות קירור). לא רלוונטי, סוקט 775 שימושים: מהם השימושים שלכם בקירור חדש? (קירור למעבד חם או שמתוכנן ביצוע אוברקלוק?) קירור למעבד חם האם יש חשיבות לשקט בקירור? כמה רעש מפריע מ1-10? 2-3 לא כלכך מפריע מארז שברשותך: אם אינכם יודעים מהו דגם המארז, תוכלו לצלם לנו אותו מבפנים ומכמה זוויות גם מבחוץ? לא רלוונטי אזור מגורים ו/או חנות מועדפת: KSP הערות נוספות: אני צריך קירור למעבד בעל סוקט 775, המעבד בעל צריכה של 90W ולכן הוא מתחמם נורא.. הוא מגיע לבערך 50-60 מעלות בלי שום שימוש מיוחד - אינטרנט, מתחמם ונתקע..תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני קונה מארז של צ'יפטק בצבעים שחור וכסף עם חלון ורצתי ליפות אותו עם אורות וזה אז מה כדאי לי לקנות?? אל תתייחסו לכסף.... ברור שלא יצא 1000 שקל אבל אל תחשבו כל שקל אם הוא שווה או לא... אני לא עושה ש-ו-ם אוברקלוק.... בכלל לא רק אורות תנו לי המלצות לדברים שייפו את המחשב גם מבפנים וגם מבחוץ...תודה לכולם.... בינתיים חשבתי על הדברים הבאים: קתודה כחולה, חוט ניאון כזה שיש בפנדה למרות שאני עדיין לא כל כך מבין מה הוא עושה ואשמח אם תסבירו לי, הגרילים היפים בצורה של האשה, איזה מאוורר צבעוני הכי כדאי לקנות לדלת??
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את זה = http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6232 אז הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך 6600gt vivo הקירור הזה מתאים גם ו או שצריך קירור מיוחד
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז לא היה לי כח לחבר את ה LCD לשנאי או לMOLEX פנימי כי הLCD ישב בתוך קופסת שליטה (תמונות בדרך) אז חיברתי אותו ל USB. אם אתם יודעים איך עושים את זה יופי, אם לא הנה הסבר קצר : 1. לוקחים כבל USB חותכים אותו בצד אחד. 2. ישנם ארבע חוטים אדום, שחור, לבן , ירוק. אדום ושחור הם ה + וה - של ה 5.0V DC 3. מחברים אותם למתח ה LCD ויש לכם הספקת מתח חיצוני יציבה וטובה. בהצלחה במוד שלכם
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי די ממזמן את המחשב הזה... וקניתי במיוחד הכל שיהיה נורא שקט אבל המאוורר של המעבד משגע אותי... איזה מאוורר צריך לקנות משהו זול חחח אבל יעיל שיעשה קצת שקט בראש שלי?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, יש לי כ.מסך GTX260 ZOTAC, מעבד: E8400, ומארז CM 690, המחשב תמיד היה חם ואני מאמין שזה בגלל הכ.מסך מכיון שהנחיר פליטה שלו רותח. המחשב נורא חם כשאני נוגע בו ואפילו ליד המאווררים הוא חם. חשוב גם לציין שלאחרונה קיבלתי ירידות FPS במשחק GTA IV לאחר שכל משחק עד היום כולל המשחק הזה לא סבלו משום ירידה ולו הקטנה ביותר. האם יש קשר להתחממות המחשב? ברצוני לדעת האם כדאי להחליף/להוסיף כמה מאוורים? אם כן, אשמח לשמוע המלצותיכם. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורות רכיבי המחשב השונים וכמו כן איך אני יכול לדעת האם המאווררים עובדים כראוי? תודה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-