עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Jack_g,

איזה מבין הלוחות הנ"ל לפי דעתכם יותר טוב בין אם זה לOC ו לסצם ביצועים בעבודה רגילה משחקים וכו'? קראתי ביקורת על הביצועים שלו והוא אמור לעקוף את ABIT מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Nitro Viper,

הנה קישור לזכרון http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/GraphicsMemory/DDRSDRAM/128Mbit/K4D263238E/K4D263238E.htm

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  3. ועל מה הם צריכים להיות מכוונים בשביל OC אופטימאלי?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  4. חברה מישהו יכול להמצליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורה של המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by openta75,

בס"ד קניתי כרטיס משומש EVGA 8800GT SC שאין לי עליו אחריות הכרטיס בא עם oc מובנה של EVGA לפי התוכנות EVEREST -REAL TEMP הוא במנוחה מגיע בין 66-70 מעלות במאמץ לא ניסיתי כי אני מפחד שישרף מה דעתכם על הטמפרטורה מי שלא יודע בטוח שלא יגיב כי אין לי אחריות על הכרטיס מחכה לתגובתכם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by liav25,

שלום, הכבלים שבמארז שלי קצת לא מסודרים ואני מרגיש שאפשר להגיע לטמפ' יותר נמוכות בלי רעש מיותר. המארז שלי מארז של EZCOOL JSP-TECH ניסיתי לחפש פה מדריכים וניסיתי לסדר קצת בעצמי ללא הצלחה אז השארתי את זה איך שזה. המארז מהצד האחורי של הלוח: המארז מהצד הקדמי של הלוח: הסידור של עכשיו הוא סידור של אייבורי, היה עוד אזיקון שחיבר את הסליבינג של הספק למסילה השמאלית של הספק אבל גזרתי את האזיקון כי הדלת מהצד האחורי לא נסגרה טוב.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  7. המפרט שלי בחתימה שתבינו על איזה מערכת מדובר. בגירסאת ביוס 1.3 הגעתי לOC מעולה על קירור סטוק של 2.6GHZ עכשיו אחרי שעדכנתי ל 1.4 אני לא עובר את ה 2.3GHZ אבל ללא OC גירסה 1.4 בבנצ'ים נותנת יותר נקודות.. לדוגמה אני מקבל 9700 על המעבד ב AM3 ועם גירסאת ביוס 1.3 הייתי מקבל 8400 על המעבד ב AM3 בקיצור מסקנה שלי גירסאת הביוס החדשה תומכת סוף סוף ב VENICE כמו שצריך אבל דופקת את עניין ה OC מישהו נתקל בבעיה דומה? הנה הפירוט של עדכון הביוס 1.4 K8N Neo4 Platinum (MS-7125) V1.4 BIOS Release ---------------------------------- 1. This is Award BIOS release 2. This BIOS fixes the following problem of the previous version: - Support AMD K8 reversion E stepping CPU. - Update NVPXE version to…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by MoonKnight,

אני רואה שכתוב לי שם מהירות השעון אבל זה אפור (אי אפשר לגעת בזה) וגם איך אני אדע מתי להפסיק?

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by tomerzhr,

יש לי תקציב של 400 שקל ואני מחפש קחירור מעולה למעבד שייה גם שקט וגם טוב הרבה המליצו לי על TUNIQ TOWER 120 ורציתי לדעת אם הוא טוב ושקט? ואם יש משהוא יותר טוב ממנו ששווה להשקיע עליו?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  10. אני קונה מארז של צ'יפטק בצבעים שחור וכסף עם חלון ורצתי ליפות אותו עם אורות וזה אז מה כדאי לי לקנות?? אל תתייחסו לכסף.... ברור שלא יצא 1000 שקל אבל אל תחשבו כל שקל אם הוא שווה או לא... אני לא עושה ש-ו-ם אוברקלוק.... בכלל לא רק אורות תנו לי המלצות לדברים שייפו את המחשב גם מבפנים וגם מבחוץ...תודה לכולם.... בינתיים חשבתי על הדברים הבאים: קתודה כחולה, חוט ניאון כזה שיש בפנדה למרות שאני עדיין לא כל כך מבין מה הוא עושה ואשמח אם תסבירו לי, הגרילים היפים בצורה של האשה, איזה מאוורר צבעוני הכי כדאי לקנות לדלת??

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  11. אמממ... שלום. לאחרונה חשבתי על להריץ את המעבד שלי קצת בגלל ש"התלהבתי" מהאוברקלוקר'ס הגדולים שיש לכם פה באתר... בעקרון, המחשב שלי מספיק לי ביותר, אך בכל זאת אני מעוניין לשפר ולהאיץ אותו עוד כמה שאפשר. רכיבי המחשב הם ככה: Asus P4S800D Intel 2.8 HT עם היחידת קירור המקורית של אינטל שבאה עליו Radeon 9600 256mb 256X2 (=512) MB DDR NCP ספק ג'נרי 480W עם מאוורר הוצאת אוויר. ובנוסף קיבלתי את המחשב גם עם מאוורר 8' (נראה לי, לא בטוח. איך אני בודק בדיוק?) שמוציא אוויר. המאוורר יושב בצד האחורי העליון של המארז. מלבד אלה אני בעצמי הוספתי עוד מאוורר בחלק הקדמי התחתון שמכניס אוויר (אותו מאוורר כמו האחורי, אבל דיי ישן, ככה שאני מניח שהוא פחות טוב ממנו). אני אציין כמה דברים: *במחשב הזה אני …

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by ScreameR,

אחד אומר לי 13 שקל אחד אומר לי חצי שקל מה לקנות ואיך יש כאלה הבדלי מחיר?!!?!?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. אז אחרי שעשיתי חלון במארז.... הוספתי כמה מאווררים למארז.... החלטתי שאני יבנה לעצמי מארז שקוף!!! *באיזה דבק אתם מציעים להיתשמש להדבקת הפלסטיק??? (רק לא סיליקון)! *העם הטמפרטורה במארז פלסטיק תיהיה שונה מיזו של מארז מאלומניום עם אותה כמות מאווררים ואותו מיקום? *מישהו מהפורום עשה אי פעם מודינג כזה????? תודה לכל העונים.... :)

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by Guy30,

יש לי מחשב פשוט ודי בסיסי.. core 2 duo, 2 ג'יגה זיכרון וכ'ו.. והמארז הבסיסי. השימושים שלי למחשב זה מוזיקה, אינטרנט ומדי פעם סרטים. הדבר שמפריע לי זה הרעש- אני רוצה כמה שיותר להשתיק אותו. אני מחפש קירור מים בעד 500 שקל בקנייה מהארץ. ועד כמה זה יפחית את כמות הרעש ? תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. שלום, יש לי מעבד Pentium 3 667Mhz עם Heatsink אך ללא מאורר. המאורר של הספק מופנה קצת לכיוון ה Heatsink של המעבד אבל אני לא חושב שהוא משפיע על הקירור של המעבד. (יש לי מחשב של IBM מדגם APTIVA, מי שיש לו כזה ידע על מה אני מדבר) שאלה ראשונה: איך אני יכול לעשות Overclocking למעבד שלי ללא החלפת ה- Heatsink או הוספת מאורר? (אני אשמח אם תפרטו בדיוק איך אני יכול לעשות את זה Step by Step). שאלה שניה: אני חושב לעשות חור למאורר במארז שלי, איזה מאורר כדי לי לקנות שהוא גם זול אבל גם ישפיע בצורה ניכרת על ביצועי המחשב? בתודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  16. אני באופן אישי הייתי קצת בשוק מהמחירים של המארזים החדשים אם עוד לא ראיתם אז המחיר נע בין1000 ל2000+ ש"ח (בלי ספק !)

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by amisha,

מהו המתח המותר לעבודה יום יומית ב P4 תחת OC ?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by red-x,

המאוורר של הספק כוח התחיל להרעיש (גם אחרי שניקיתי הכל מאבק). מה עוד אני יכול לעשות? איך אני יכול לבדוק שהספק לא מתחמם יתר על המידה? תודה (מצטער על שאלות ה-NOOB)

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. עם אני עושה בלוק קירור מים מאלומיניום זה טוב?

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  20. זה מחשב חדש.. אני משתגע!!!! עשיתי OC באמצעות התוכנה של GIGABYTE (דרך הווינדווס) הגעתי לבערך FSB של 350MHZ ואז היא אמרה לי לתחיל מחדש את המחשב. הפעלתי מחדש ועכשיו המחשב לא מגיע בכלל לביוס... הוא מפעיל את המאוררים (בקושי), האורות הירוק וכתום נדלקים ונכבים תוך 2 שניות. ולמען השם אני לא מצליח להוציא את הCMOS! (חשבתי שזה יעזור...) הצילו! (מפרט ראשון בצד) נפתרה הבעיה! הצלחתי להוציא את ה-CMOS.. החזרתי אותו והכל פועל כשורה.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by Yaron-Cohen,

יש לי לוח של K8 ללא פלטה אחורית...איך אני מתקין את הBT?. צריך לפרק את כל הלוח בשביל זה?

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  22. יש לי מחשב ישן עם מעבד Pentium P4 3Ghz (תושבת 775). הם די ידועים כזוללי אנרגיה ורציתי להוריד לו מהירות ומתח, שירוץ כמה שיותר קריר (וזול...) במצב רגיל הוא רץ עם מהירות 3Ghz עם מכפלה x15 סגורה. עם FSB 200. המערכת מבוססת זכרון DDR2 533Mhz על לוח אם GA-8I925X, לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1831 הצלחתי לרדת ל-160 FSB מה שנתן לי 2.4Ghz הורדתי גם מתח ל-1.150V מ-1.325V (אני חושב שזה היה המקורי, לא משנה אבל - אם חשוב אפשר לבדוק) אם אני רוצה להוריד עוד וולט או הרץ המחשב קורס חזק... (צריך לאפס ביוס כדי להחיות אותו). אני לא מתעסק עם OC והידע שלי בנושא די דל, מה אפשר לעשות כדי לרדת נמוך יותר? (המטרה שלי 2.0Ghz) הנה כל …

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  23. זה שהמזגן פועל מעבד 6300 כרטיס מסך 8800GTS 640MB 2GB RAM DDR2 800MHZ לוח אם MSI NEO1 965P כונן קשיח SATA 2 250GB כונן קשיח 2 SATA 160GB כונן קשיח 3 SATA 200GB '>http://www.2send.us/"] יש לי מאוורר קידמי 120MM שמקרר את הכוננים הקשיחים מקדימה. מסתובב מאוד מהר עושה רעש אבל שווה את זה. ומאוורר 120MM מאחורה שמוציא את האוויר המארז יש לו מאוורר 400MM גדול שמקרר את כל המחשב. בדלת של המארז. אני מחליף את המאוורר האחורי כי הוא מסתובב יחסית לאט. ו

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by waizman,

מישהו יודע אם האתר 2CoolTek שולח לארץ? אם כן, כמה זה עולה ואיזה סוג של שליחה אני צריך לבחור? תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  25. לאחר חיפושים ממושכים של לשנות את היחס שבין הזיכרון למעבד אני פונה אליכם, אני חיפשתי בחוברת ההוראות של לוח האם אח לא מצאתי עם מישוהיודע כיצד משנים אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.