עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SEangel,

המאורר של הצ'יפסט שלי שר עכשיו את שירת הברבור שלו (הוא נהיה כ"כ איטי לפעמים שצריך לעזור לו עם היד) א. מה הסיבה לזה? (חוסר איורור?!) ב. למה כדאי להחליף? (ראיתי שיש בלו אורב ומיני טייגר)

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  2. זה לא יגרום עומס ללוח?

3. Started by squeal,

שלום לכם, בזמן האחרון, הסתכלתי על הטמפרטורות של המעבד שלי בזמן מנוחה ובזמן מאמץ, והתוצאות נראות לי דיי גבוהות: במנוחה הוא בין 55-60 , רוב הזמן על 57 במאמץ הוא בין 65-70 , ולפעמים הוא עובר את ה-70, ואז מביא לי הודעה שהטמפרטורה עברה את הגבול הרצוי. [המעבד שלי זה פרקסוט 3.0 מה"ץ 1מ"ב קאש, עם קירור סטוק]. בקיצור, חיפשתי באינטרנט כל מיני מאווררים, קראתי ביקורות, ראיתי באנצ'ים וזה, ובסוף הגעתי לשתי גופי קירור שנראו לי הכי טובים: Big Typhoon Scythe Ninja שניהם הראו את הביצועים הכי גבוהים בבנצ'ים, ולשניהם היו את הביקורות הכי טובות. אז אני רוצה לשאול, איזה אחד מהם הוא יותר טוב? והאם הם רועשים ? ואם יש לכם איזה גוף קירור יותר טוב להציע עד 280 שקל, אז תציעו. תודה יום טוב.

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by nir78,

שלום לכולם, יש לי מערכת די איכותית של amd 64bit 3000+ עם זיכרונות ballistix המעולים ולוח אם המוזכר מעלה. המעבד מקורר על ידי מאוורר של Tt והמארז מקורר גם הוא היטב. הבעיה שאני לא מצליח להמהיר את המחשב. כל ניסיון לעשות אוברקלוקינג ולו הקל ביותר מסתכם במערכת שלא עולה אני לא מצליח להבין למה ואיפה הבעיה ... אני מעלה את FSB ב 10 מגה הרץ וכבר כלום לא עובד! יש למישהו רעיון/ השערה/ ניסה בעבר להמהיר מערכת דומה? תודה מראש, ניר

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  5. לפי הנתונים יש לו דחיפת אוויר מטורפת והוא יחסית שקט 21dBA... אשמח לחוות דעת...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המפרט: AXP 2500 EPoX 8rda twinmos 512Mb 3200/400 (tmd( = זה מתאים למחשב ול OC נכון? radeon 9600 pro (built by ATI) WD 60GB 8MB buffer איזה OC הייתם עושים לו, איזה ללוח אם, איזה לכרטיס מסך.....

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  7. :pissed: אני מחפש מאוורר 92 לXP-90 שלי שכרגע עובד עם SF 80MM שחופר לי תמוח.. אבל ביגלל שהוא מלימטר מהחלון אני לא רוצה מאוורר שחור ומגעיל... אז מה בסה"כ ביקשתי ? מאוורר 92MM עם 22-5 DB,דחיפת אוויר נורמלית,ואיזה שהוא לד או רגישות ל UV אולי אפילו סתם אחד צבוע או שקוף.. אבל פשוט אין ... יש את זה .. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2099&products_id=13597 אבל הוא פשוט חלש מידיי.. 24CFM... אם כי בילתי נישמע.. 16 DB . יש הצעות נוספות ? לא להציע מאווררים של TT !

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שזה ממש מעט המעבד שלי XP ATHLON2600 במנוחה נמצא על 63 ביום חם כך שנראה לי שאני צריך להחליף את ה HEATSINK שאלתי בכמה מעלות יוריד HEATSINK טוב? תודה

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by angelos21,

לפני שבוע הבאתי את הRADEON 1900XT , עשיתי לו OC והגעתי למהירויות של ה1900XTX ורציתי לדעת לגבי הטמפרטורות שלי האם הן סבירות: במנוחה, אחרי שהעלתי את מהירות המאוורר סטוק ל50% הטמפ היא בסביבות ה47-49 מעלות במאמץ הכרטיס מגיע בסביבות ה77 - 81 מעלות כשהמאורר עולה אוטומטית ל100% מהירות. מישהו יודע?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  10. Started by Manjero,

שלום אני מעוניין לקרר את המחשב שלי בקירור מים. הסיבה היא לא אוברקלוקינג - אני לא משתמש במעבד חזק או עושה OC אבל אני רוצה להגיע למצב של מחשב הכי שקט שרק אפשר. אשמח לשמוע המלצות - התקציב שלי מגיע עד 2000 שח. אני רק רוצה להדגיש שאין לי כרטיס מסך מיוחד או מעבד חזק במיוחד - מחשב DUAL CORE רגיל עם כרטיס מסך ATI די בסיסי אבל הרעש משגע אותי. אשמח על העזרה שחר

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  11. חשבתי לקנות את השילוב הזה: DFI Lanparty UT X58-T3eH8 I7 930 G.Skill DDR3 Trident 3GB Tri Channel 2000MHZ 3GBTD CL9 הכול יעלה לי ביחד 3000 שקל יש לי ספק HEC 475 W וכרטיס מסך אני קונה במפרד כולל בלוקים לקירור מים עכשייו השאלה שלי אם הלוח או המעבד מוגבלים בOC , ואם הזיכרונות האלה שווים תחיר שלהם 560 שקל,או משו שם לא משתלם יחס תועלת מחיר..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני לא מצליח לעבור את ה 2.7 מקור 2.4 המפרט שלי הוא E6600 2.4 OCZ 1GB 1066MHZ 5-5-5-15 X 2 MSI P35 NEO-F WD 320GB SATA WD IDE 160GB SAMSUNG T220P SPIRE 550W HD4870 POWERCOLOR 1GB 800/920 WINDOWS VISTA X86 הגעתי לתוצאה מאוד נמוכה ב 3DMARK VETAGE 7223 והגעתי למסכנה שאוליי המעבד עושה לי צוואר בבקבוק ואני חייב להגביר את המהירות. התחלתי בביוס להגביר את ה FSB ל300 במקום 266 ובתזמונים SPD עשיתי 5-5-5-15 ,כמו שכתוב לי על הכרטיס. לא נגעתי במתחים, כל המתחים היו על .AUTO ביטלתי את ה INTEL EIST ואת ה SPRED SPACTOM , משהו כזה. הרצתי OCCT 3.0.1 והבדיקה רצה 5 דקות סבבה ,הפסקתי והעלתי עוד קצת עד 2.8 , הפעלתי OCCT ,קיבלתי מסך כחול. העלתי את …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הנה התוצאות שקיבלתי לאחר אוברקלוקינג למפרט שלי שמפורט בחלון מימין, אני צריך דעה, השוואה הערות משהו נמוך מוזר או דפוק? או אם זה בסדר.. יש מה לשפר אין מה לשפר תודה רבה..

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by D-Bang,

איזה מאווררים כדאי לשים במארז מקדימה ומאחורה (כמה שיותר שקטים)? חברה/גודל/מהירות/dB ובכלל על מה צריך לשים לב כשאני קונה אותם? כנ"ל קירור המעבד, נניח אחד המעבדים החדשים של פנטיום D.. בלי אוברקלוקינג, שיהיה שקט ויקרר טוב?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by m-o-r,

כידי להשקיע על קרור כזה? http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

יכול להיתו שאני משיג חנקן נוזלי בתוך קוספא מברזל גדולה כזאתי עם צינור (ואולי מד לחץ) ... אני יכול לעשות חור ולפזר את החנקן הנוזלי יר ללוח ולמעבד ?! זה יכול להרוס תחלקים אם הם חשופים כמו המעבד (בלי היטסינק ובלי כלום) ? (בהמשך אני אשאל עוד שאלות שיעלו ברשותכם)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by sh2006,

צריך ספק 400W למערכת AMD תקציב 250 שקל

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  18. Started by asafnn,

שלום לכולם שתי שאלות קטנות (אני חושב). 1) האם ניכר הבדל בהתחממות בין לוחות אם שונים? לאסוס יש את מערכות הheat pipe וה stack cool 2, ג'יגבייט לא ממש מציינים מערכות קירור בנתונים שלהם, וגם לא איבייט. האם אחת המערכות אפקטיבית יותר מהשאר או שהכל שטויות בת'כלס. לא מצאתי התייחסויות לעניין באתרי ביקורת, מצד שני אולי לא חיפשתי במקום הנכון... המחשב שאני בונה מיעד להיות שקט, וככל שהקירור הפסיבי יותר אפקטיבי המאווררים יכולים לעבוד על חלש יותר (כמו שכולכם בטח יודעים), לכן זה חשוב לי... 2) אני מחפש המלצה על מאוורר שקט למעבד, Q9300 על P35. לא מתוכנן שום OC, אז הקירור לא צריך להיות היסטרי... רק מספיק בשביל ששום דבר לא ישרף. והעיקר שיהיה שקט. תקציב עד 200 שקט. תודה אסף

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by |Eternity|,

בבקשה בבקשה תגיד לי באיסיקיו או בטלפון או איך שנוח לכם איך עושים יש לי RivaTuner יש לי 3Dmark יש לי הכל בבקשה תסבירו לי באיסיקו אם נוח לכם 325108220 ואין לי בעיה בטלפון

• 3 תגובות
    • 410 צפיות
  20. Started by SlimShady_1,

ברשותי מארז Thermaltake Xaser3 V200A לאחרונה החלפתי את כל המאווררים 7 במספר ל-7 smart case fan2 כמו כן הייתה לי בעיה עם ה-hardcano 9 אז החליפו לי אותו כאשר סיימתי לחבר את כל המאאווררים שמתי לב שהארד קנו לא נותן מתח שווה לכל המאווררים כל השבע מחוברים בצורה כזאת שתיים מקדימה - פאן 1 אחד מלמעלה - פאן 2 שתיים מאחורה - פאן 3 שתיים צד - פאן 4 כאשר אני שם את כולם על העוצמה הכי נמוכה שתי פאנים מפסיקים לעבוד והשאר עובדים על נמוך כאשר אני שם לפחות על חצי את אלה שלא עבדו הם באמת עובדים על חצי וגם כאשר אני שם את כולם על חצי כנ"ל על מלוא המהירות ניסיתי לשחק עם הווראיציות של החיברים ולשנות את הפאנים וכ"ד אך כלום לא עזר ואני עובד עצות... אם הבעיה שהפנאל לא מספיק חזק לתמוך ב7 סמאט קיי…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון מאיפה אפשר להשיג את הדבר הזה, ואני מקווה שאתם יודעים למה אני מתכוון...

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. האם אפשר לנקות את המשחה הטרמית הישנה עם אציטון? יש איזה חומר ניקוי או משהו שאפשר לנקות איתו? משהו שיש בבית אוליי?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אהלן חבר'ה! בשעה טובה וקרירה הושלם הפרוייקט של קירור החלקים המרכזיים במערכת. רשמים, תוצאות ותמונות לפניכם.. 1. קירור זיכרונות: על הזיכרונות הותקן קירור ThermalTake Spirit RS. אין לי מדידה של לפני ואחרי אבל דבר אחד בטוח: אם מקודם הזיכרונות היו לוהטים והיה בלתי אפשרי לגעת בהם למשך יותר משנייה אז עכשיו הם נעימים למגע. 2. קירור למעבד: המעבד קיבל את ThermalRight Ultra 120 Extreme. בעומס מלא ירידה של 10-15 מעלות לעומת מה שהיה עם הזלמן Zalman CNPS9500. כרגע בעומס מלא 68 מעלות, 45 מעלות במצב מנוחה. 3. קירור לכרטיס המסך: הקירור שזכה להרבה שבחים בביקורות רבות הרי הוא ThermalRight HR-03 Plus. ירידה ניכרת בטמפ' הליבה בעומס מלא ובמצב מנוחה. ירידה של 20-25 מעלות לעומת הקירור המקורי ש…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי משאבה בבית...טבולה כמובן שדוחפת 90 ליטר בשעה..1.5 ליטר לדקה....אם אני מוסיף לה את הראדיאטור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3747 ואת הבלוק קירור למעבד הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6092 ייצא מערכת יעילה? אני צריך לקרר רק את המעבד והאמת זה כמעט רק לחודשי הקיץ. פשוט כבר לא ניראה לי שקירור אוויר יחזיק פה...האוויר חם ברמות אני לא יודע אם הוא יוכל לקרר המשאבה דוחפת מספיק מים? 1.5 ליטר לדקה זה מספיק לא? אם לא אז תרשמו לי בבקשה כמה ליטר היא צריכה לדחוף לשעה כדי שהיא תיהיה יעילה ואני ייקפוץ לחנות הדגים הקרובה וייקנה אחת...(לא צריך לעלות יותר מידיי נכון?) (פשוט אני נימצא באזור הדרום..חם פה ברמות איפה שאני גר כמו כן אני גר באזור הדרו…

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  25. Started by ass-s,

מחפש מדריך בעברית או אנגלית לאוברקלוקינג ל- NF7 תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים