עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by Liron barel1,

היי קניתי מחשב לא ממזמן וחיברתי עליו מאווררים. המחשב עוד לא הודלק כולל מסך והכל.. הדלקתי פעם אחת סך הכל לפני יומיים והrgb פעל (כולל הliquid cooler) והיום שהרכבתי את המאווררים אז היה לחץ קצת שסגרתי את החלק האחורי של המחשב.. ושהדלקתי את המחשב לראות את המאווררים פועלים.. אז הכל עבד מצוין אבל הliquid cooler לא פעל.. המאווררים שלו פעלו כולל הrgb אבל הrgb שעל המעבד לא פעל (פעם שעברה הוא עבד).. מה לעשות? אולי בגלל שאני צריך את התוכנה של corsair? חשוב לי לציין שעדיין אין מערכת הפעלה ולא עשיתי משהו בתוכנה כי אין לי אותה עוד.. לפני כמה ימים הrgb פעל והיום לא.. ובדקתי את הכבלים והכל מחובר בבקשה עזרו לי …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nadav275,

אני בינתיים על 210*11, 1.675v מחפש בנרות בארטון פתוח אבל מי יודע אולי אני אגיע רחוק עם זה...

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by ori14,

הי, אני מקודד המון וידאו ובזמן הקידוד (FHD) המחשב פשוט זוחל, לכן אני רוצה לעשות OC, יש לי כמה שאלות הקירור שלי (AC7 PRO) נחשב בסיסי? עד כמה כדאי להמהיר את המעבד איתו שלא יתחמם יותר מדי? עם איזו תוכנה אני אקבל את הטמפרטורות המדויקות ביותר למעבד שלי (E6550)? אומרים כאן שלוחות GB עם L בסוף הדגם טובים פחות לOC, בגלל מערכות ייצוב מתח אאל"ט, זה סיכון כלשהוא בOC? כדאי לי לוותר עם הלוח והקירור הזה? לגבי זה שראם יעזור, אני יודע, עוד מעט נוסיף עוד 4. עריכה: איזה טמפרטורה כבר נחשבת לא בטוחה למעבד?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by no nick,

שלום, אני עומד בפני ביצוע OC לCPU. מה ההגדרה של "יציב" לאיזה טמפרטורות ומתחים(יש עוד פרמטרים) הוא צריך להגיע? המעבד הוא AMD 64 3200+

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by K0sTa,

טוב אז נתחיל בשאלה הראשונה, כשאני קונה קירור לזכרון, http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ARC-U01&other_title=+ARC-U01+Ram%20Sink איך אני מחבר אותו לזכרון עצמו? (דבק תרמי? מאיפה משיגים?) והאם שמים אותו משני צידי הזכרון או רק צד אחד? ??? דבר שני - מה התזמונים של הזכרון בעצם אומרים. מה זה תזמון של זכרון..? תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by DJ_Yaniv,

עכשיו העלתי את המעבד ל 3.92GHZ מתח שמתי על 1.55V מתח של הזיכרונות על 2.050V היצלחתי להריץ super pi 1MB. ולא היצלחתי להריץ 3DMARK06/super pi 32MB מה לעשות ? לעלות מתח ל 1.6V למעבד ?

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  9. יש לי intel pentium 4 1.7ghz willamate לוח של ASUS P4V800-X עכשיו בלי OC הטמפרטורות הם מנוחה: 23-27 במאמץ : 36 והטמפרטורה של הלוח אם עומדת על 23 האם זה טוב.. וכמה הכי גובה שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד?!?!

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  10. שלום, התקנתי היום לחבר AMD 5200X2 2700MHZ BRISBANE 65NM (על קירור סטוק של EVERCOOL ב 2800RPM) ואני לא מצליח למצוא ברשת או כאן באתר מהן הטמפ' הנומאליות שלו (ללא OC). משחה טרמית AS-5. כאן בסטיקי של הטמפ' המעבדים האלו לא מוזכרים ומדברים שם רק על אלו הישנים יותר שיוצרו ב 90NM, בנוסף מדברים על טמפ' מקסימלית מומלצת של 55C ואני שואל על טמפ' מנוחה. EVEREST מראה לו טמפ' במנוחה באזור ה 40-41 מעלות ובמאמץ של 10 דקות בערך ב ORTHOS הוא מגיע ל 53C. (מתח על AUTO בביוס ו CPU-Z מראה על מתח של 1.375V) הטמפ' האלו נראות לי מעט גבוהות אך מאחר ואני לא מכיר את הסדרה הזו חשוב לי לשמוע את דעתכם. אם הן גבוהות מידי אז אולי פשוט המריחה לא היתה מוצלחת ו/או המשחה כבר גמורה (היא ישבה אצלי בארון משהו כ…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by gal.w,

יש לי את הקרביים של מצלמת רשת ששבקה חיים (אני חושב שהבעיה הייתה במחבר הUSB אבל לא בטוח) חשבתי על בניית אינטרקום וידאו לחדר. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לבדוק אם הלוח תקין 2. איך אני יכול לחבר את זה למוניטור? אני יודע איזה פינים מוציאים פלט אבל אני לא יודע באיזה פורמט ומה נחוץ כדי לחבר את הccd למוניטור כלשהו יש למישהו רעיון יותר טוב לשימושים? חבר שלי הציע להשיג לוח strong ARM (כמו של Palmים שונים) ולבנות פקס צבעוני

12. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים על המארז שלי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by LORIANTA,

מעדיף zalman תקציב בין 200-300 דגש על מאוורר שקט יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  14. Started by Haflo,

מי היבואן של ThermalTake/right בארץ?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Strip Out The Fans, Add 8 Gallons of Cooking Oil http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/ אין סוף לגאונות.... וצריך קצת ביצים בשביל דבר כזה ...

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by poltergeits,

לוח- asus p4p800 deluxe מעבד-p4 2.8 Ghz כ. מסך- nvidia Gf 5600 256 Mb אם אפשר בנוסף לשלוח לי את ההצעה לאי מייל poltergeits@walla.co.il אני יודע שאני מבקש הרבה אבל אני צריך הדרכה כי מעולם לא ניסיתי לעשות על מחשב כזה אוקיי תודה מראש

17. Started by shirNoshe,

עד כמה אני יכול להגיע עם ה-6600GT/PCX בסטוק.ועד כמה עם קירור. אני יודע "שישלפו" פה את כדורי הבדולח... .אבל מה המגמה שהגיעו אליהם הכרטיסים האלה?GIGABYTE. היום אני על 590/1100.

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. החלטתי ללכת על משהו יותר גדול מאשר לדחוף מאוורר מסכן בצד. המארז: מארז ג'נרי פשוט שאייבורי מציעים... ><" המאוורר של המעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro. מאוורר קדמי: 12 ס"מ, מכניס אוויר, מתחת לסידירום. מאוורר קדמי: 8 ס"מ, מכניס אוויר, מוסתר מאחורי הפאנל הקדמי. [אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף את המאוורר הזה] מאוורר אחורי: 8 ס"מ, מוציא אוויר. מאוורר אחורי: 6 ס"מ, מוציא אוויר. שרטוט: מה אתם אומרים? אני צריך שתתקנו אותי והצעות לשיפורים! וגם תמליצו לי על מאווררים טובים במחירים נורמליים בבקשה... תודה :]

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by joniar,

שלום... הינו כבר פעם בסרט הזה עםהמחשב הזה וOC רק כיון שלקחו לי אותו לתקופה ארוכה הורדתי את הOC ועכשיו אני רוצה לחזור לעשות שוב אז יש את המפרט בצד ואני העלה את התמונות מה-OCCT ומCPU-Z אז..איך אני ממשיך מכאן[br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 12:25:01 זה WIN7[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by kira,

טוב בשעה טובה קניתי את המחשב על ידי חפירה ענקית באינטרנט ובאתר זה בינתיים לא הבנתי איך אני רואה את מעלות החום של כל ליבה במעבד שלי כי אני מקבל תוצאות מוזרות ולא אחידות דבר שני עשיתי מאט OC (על קצה הלשון ) כל התמונות הם אחרי ה OC הקטן שעשיתי ללא שינוי מתחים ... תמונות cpu-z תמונה מ EVEREST Ultimate Edition ו- SpeedFan הזמן הבדיקה של EVEREST מפרט Q6600 P5Q GSKILL 4G 1066 קירור לא נראה לי שזו הבעייה יש לי 690 COLLERMASTER 8 מאררים של 120 אחד של 80 ו Thermalright Ultra 120 Xtreme השאלה לאן אני ממשיף מפה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by montigo,

בימים אלו אני עובד על שידרוג המחשב שלי והוספת הרבה מודים. בין השאר אני רוצה להחליף את הכבלים ל-Rounded. אני מעוניין שאחד מהכבלים יתחבר לבורד, יעבור מאחורי לוח המתכת שמאחורי הבורד (אני עושה בו חור), ויגיע אל כונני ה-CD למעלה. אני צריך כבל Rounded IDE באורך 60 ס"מ בערך בשביל זה, כאשר קצהו האחד מתחבר לבורד, ו-2 חיבורי ה-IDE צמודים אחד לשני. הבעיה היא: אין כבלים Rounded IDE בארוך 60 ס"מ, לא סתם כי לא מייצרים, אלא כי יש בעיה חשמלית עם כבלים כ"כ ארוכים. אני מחפש Workaround מטורף כלשהו לעקוף את המגבלה הזו :AR15: שאלה נוספת למי שגר באיזור הרצליה: איפה אני משיג כבל Rounded Floppy (לא מצאתי באוסרם, למיר או עתיד)? ???

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ychig,

שלום, הרצתי פריים95 לאחר OC ל45GHZ ומייד קיבלתי את השגיאה הזאת: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 כך מוגדר הביוס: כפי שניתן לראות בטלתי את C1E והעלתי את הOFFSET ל0.065, מתח הזכרון ב1.495 (הכי קרוב שניתן ל1.5). שאר תזמוני הזכרון הם בauto, פשוט כי לא מצאתי באתר/על הזכרונות עצמם כמה צריך להיות. בOC של 4GHZ, הגדרת המתח בAUTO, בפריים לא הציג שום שגיאה. איך להמשיך בOC? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by METAL,

מפרט: AMD 1000 Epox 8KTA (אם אני לא טועה אני כמעט בטוח) 256 sdram - לא זוכר את החברה - יש אפשרות לבדוק? geforce 4 ti 4200 msi creative sound card live! wd 30 gb 7200 rpm wd 40 gb 7200 rpm midi atx אין לי ידע קודם באוברקלוקינג (גמו שאתם יכולים לראות ???) יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג ולהגיע לתוצאות טובות? מה אני צריך לקנות/להוסיף/לשפר? תודה!

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  24. יש לי לוח של אסוס P5B 965 ואני לא מוצא את אפשרות יחס הזכרונות,סייד ספקטרום מהירות FSB שאני אמור לעלות וכד'. יש למישהו מושג למה או היכן זה אמור להיות? וכיצד אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by firemanfpg,

היי, לחר בעיות של חימום במארז מצאתי את הבעיה - החלפתי 2 מאווררים 8 בגב המארז(xavier 3) לחזקים יותר - הבעיה שהם מרעישים מאוד יש לי כרגעthermaltake samrt case fan 2-A2178 http://www.thermaltake.com/dcfans/smartfan/a202829.htm אני מפעיל אותם באופן קבוע על עוצה מלאה - אני מעוניין בהמלצה על מאווררים שייתנו לי תפוקה בהתאם ושיהיה שקטים - עם הקיימים יש לי טרקטור - אני לא צריך בקרת שליטה וכו' שיעבדו על FULL כל הזמן. בתודה, Firemanfpg

• 11 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים