עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כרגע אני עובד עם riva tuner אך לא מצאתי שם אופציה כזאת אני משתמש בויסטה בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 467 צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

שלום קניתי אתמול מחשב והוא מראה לי בeverest רק טמפ של AUX, HD, motherboard, מה אפשר לעשות.

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  3. Started by matvey99,

שלום , אני רוצה להזמין עוד כמה שעות 2 מאווררים של 120 של TT עם הלדים .. שמעתי שהם קצת רועשים אבל הם חזקים מאוד. עכשיו השאלה שלי כזאת , יש לי לוח GA 965P DS3 ואני אישית לא מוצא מקומות לחיבור המאווררים עם אפשרות שינוי מהירות אז אני לא יודע אם יש טעם לקנות אותם בכלל.. אז אם למישהו יש לוח כמו שלי והוא יודע כמה מקומות יש לחיבורים לשינוי מהירות אז בבקשה תגידן לי כי זה ממש יעזור לי.. ודרך אגב יש לי TUNIQ TOWER שמתחבר כרגע ל CPU FAN , יש את ה ספק שמתחבר ל PWR FAN ויש SYS FAN שאני לא בטוח אבל ניראה לי שהוא לא בשימוש ... יש אפשרות להכניס לשם מאוורר של מארז ? ולמה אמור לשמש ה חיבור של ה SYS FAN ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. הצלחתי להגיע עם 965G ל 2.7 גיגה אבל הואלא מוצא את ה HDD בהפעלת המחשב 9*300mhz יש למישהו רעיון איך להגדיר ככה שיעבוד ?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by -UltraV-,

איך אני בודק את זה? בבקשה..כי כמו ש gigabyte מסבירים אפשר לשנות את ההספק מהביוס אצלי =\ כמו כן אפשר לעשות OC מהביוס שזה כבר בדקתי ועובד

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  6. Started by yo1000,

שלום האם יש אפשרות כלשהיא להציג את טמפרטורת המעבד בזמן אמיתי בשולחן העבודה ? האפשרות היחידה בה אני מצליח לראות את טמפרטורת המעבד שלי היא אך ורק בהפעלה דרך תפריטי הביוס. להלן נתוני המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz VIA U8668 U Mother board name: Motherboard Chipset: VIA VT8751 Apollo P4M266 BIOS Type: Award (01/31/04) CPU Alias: Northwood, A80532 תודה מראש לכל העונים יש לי את ה everest מותקנת במחשב אבל לא מצאתי שום תפריט שמזכיר את טמפרטורת המעבד שלי, הפכתי את כל התפריטים שוב ולא מוצא. איזה ממשקים עוד יש ? רצוי ממשק פשוט וקליל שישב בשורת המשימות בסוף הצלחתי למצוא את התפריט רק שעברתי על תפריט הסנסור 100 פעם ולא ראיתי כלום. מסתבר שלמערכת לוקח קצת זמן…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by asafsee,

שלום אני רוצה לקנות Thermaltake BigTyp 120 ישנם 2 דגמים: 1- רגיל ללא פוטנציומטר / עובד ב 1300 סלד 2- בעל פוטנציומטר / ברצוני לדעת מה טווח המהירויות! תודה רבה על כל עזרה אסף

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  8. כמו הBIGWATER 735.. ?

• 3 תגובות
    • 400 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

יש לי מארז COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN הבעיה היא שהוא מאוד רועש, מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו, אמרו לי שאני צריך מאווררים, אבל אני לא יודע איזה.. תודה

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by white,

בוקר טוב! אני מחפש גרף שמראה את היחס בין טמפרטורה של רכיבים במחשב לבין הביצועים שלו. יש לנו דבר כזה? אותו מחשב,אותה משימה, טמפרטורות שונות. תודה!

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Ohad19,

מהן העלויות של OC ובסופו של דבר האם זה משתלם כלכלית ? לדוגמא: אני מתלבט בין קנייה של E6600 או E4300 שאותו אמהיר למהירות של 2.4 ג'יגה הרץ. השאלה היא האם את החסכון בעלות המעבד אני אשלם בחשבון החשמל ?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  12. יש מצב כזה? כאין שום דרך? כי חבל לי לא לעשות יש קירור לא רע =\ בקרה תנו לי דרך חייב להיות חרשתי גוגל =\ תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. Started by Bam65,

בשביל ש ה E4300 יגיע למהירות של E6600 יש צורך בלבצע OC ממש עצבני? אני שואל בגלל שההפרש מחירים ביניהם הוא פי 2 ואם בעזרת OC שלא יסכן משמעותית את הרכיבים במחשב, אני יכול להגיע לאותם מהירויות של ה E6600 אז באמת חבל להשקיע עוד כסף. המפרט ל-OC: ספק:Enermax Liberty - 400W מעבד:E4300 לוח אם: Gigabyte DS3 REV3.3 זכרונות:G.SKILL 2GB DDR2 800MHZ כרגע לא חשבתי על להוסיף קירור נוסף למעבד, אבל אם זה יהיה קריטי ל-OC אני חושב שאני יזמין את ה-TUNIQ. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  14. שלום לכולם, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש, (מפרט בפרופיל שלי).... אלו הטמפ' שלי... המערכת קירור שלי עובדת באופן הבא: (החצים שלמעלה זה אומר פנימה). אשמח לדעת גם, כיצד אני מקרר כרטיס מסך מדגם MSI 7300GT ... וגם לדעת אם הטמפ' שיש לי במחשב נחשבות לטובות? והאם רצוי לי לעשות OC למחשב? ואם כן כיצד אני עושה זאת? בברכת שבוע טוב אבי

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  15. יש בירשותי כרטיס SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320 MB .. יש לי קצת בעיות איתו והוא מגיע לי לטמפרטרות גבוהות מידי.. יש לי אפשרות איכשהו להגיע למהיריות המאורר שעל הגוף ? (דרך אגב אין בקר..)

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  16. משום מה-אני עדיין לא מבין איך לעזאזל. הביג טייפון לא נכנס לאנרמקס צקרה, והוא "רק" 12 וחצי ס"מ גובה. או יותר נכון זה מה שאיש או שניים אמרו פה בפורום (ואשמח אם סוף סוף יגיע הסבר או תמונות.) עכשיואני יודע שיש אנשים שהכניסו אליו זלמן 9700 בלי בעיה (שהוא קצת מעל 14 ס"מ) כרגע מבחינת תקציב, אני יכול לקחת זלמן 9500 או אנדי סמוראי (למרות שאני מאמין שאם הביג טייפון לא נכנס אז האנדי שהוא אותן המידות לא יכנס) יש עוד אפשרות מלבד הזלמן שיציגו ביצועיןם דומים, בפחות מ14 ס"מ גובה. תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה..

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מעבד amd 3800+ 64 dual לוח: asus m2v-mx לאחר שלא הצלחתי להפעיל את תוכנת Cool'n'quiet אני שוקל להשתמש בתוכנת crystal cpuid קראתי כי היא מורידה את תדר המעבד והמתח של המעבד כמו שהדברייבר של AMD. האם משיהו השתמש בתוכנה ? יש מומלץ / לא מומלץ להשתמש בהפחתת מתח למעבד? שאלה נוספת: בביוס יש אופציה שנקראת acpi 2 (כרגע לא פעיל בברירת מחדל) - הבנתי שזה קשור לניהול צריכת החשמל אבל אני לא יודע בדיוק מה זה. האם צריך להפעיל את האופציה הנ"ל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by pwntigo,

שלום, עשיתי אוברקלוק ל 400FSB שנותן לי 2800mhz עם e6300 לוח אם gigabyte S3 965p וזכרונות pqi 800mhz בווינדוז ובלינוקס הכל עובד כמו שצריך אני מריץ משחקים\תוכנות שלוקחות הרבה מהמעבד לאורך זמן והכל יציב ואין בעיות, הבעיה מתחילה כשאני מאתחל מחדש את המחשב, ואז שום דבר לא עולה ואני צריך ללחוץ הרבה פעמים על כפתור ה reset כדי למחוק את כל ההגדרות של הביוס לברירת מחדל, אין לי מושג למה זה קורה ניסיתי כמה דברים אבל תמיד זה ככה. ההגדרות הן 400 fsb 100 pci-e cpu voltage 1.35 ניסיתי גם עם יותר גבוה ונמוך וזה לא עזר... ויש לי Tuniq Tower והטמפרטורה הממוצעת היא 40C כשבחורף זה היה 30.

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  20. המחשב שלי (מפרט במקומו) נמצא ב OC , באס 400 , 2800MHZ , עם BT TT (לא VX). לפני חודשיים ואפילו סתם בלילה כשקר יותר - הטמפטורות במנוחה על סביב ה 30-3 (ב TAT), וסביב ה-40-2 (עם התוכנה של הבאנדל של הלוח), כרגע עומד על 47-8 , תחת מאמץ של TAT י (Workload level 100%) הוא עולה גם ל 50-2 (בTAT) ובבאנדל ל 62-4 השאלה היא אם לאורך זמן עדיף להוריד קצת מהאובר כדי לשמור על טמפרטוקרות נמוכות יותר? אולי כדאי הגלל הקיץ? המעבד נמצא על מתח סטוק, זכרונות 1:1 ב 800MHZ, והצ'יפסט נמצא בטווח הבטוח (יש עליו מאוורר הוא לא עולה בימים חמים תחת מאמץ את 38...) והכל יציב כמו שכתבתי 3 חודשים בלי קראש אחד (לוחות אסוס כמו פלדה... ) בראל. שכחתי לציין, הTT נקי מאבק (עשיתי לו ניקיון לפני יומים) והמארז …

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  21. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 אלו הזכרונות , עולים 380 ש"ח תגידו הזכרונות האלו בוודאות מגיעים ל 1000 ? ועוד שאלה האם בלוחות ה p35 x38 יהיו מחלקים 1:1 ? כי שמעתי מ RTR שהוא כבר ראה לוח אם אחד מהחדשים שלא מאפשרים 1:1

22. זה מה שיש לי: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/006/scnj1000p.html וזה האינפינטי: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/024/scinf1000.html מה יותר טוב?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by D-j-d,

שלום, בניתי לי מפרט למחשב אפשר לראות אותו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265240.0 המארז שלי הוא שקוף לגמרי בצידו, לכן מן הראוי שתוכן המארז יהיה נעים לעין.. לכן אני מחפש גוף קירור למעבד (E6600) שלא יהיה מסובך וענק ויתאים למפרט שלי. בגוף קירור שרשום שם (ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 LED FOR INTEL s775) קראתי עכשיו קצת, הוא טוב הוא יפיפה והכל אבל ה-FAN MATE2 הזה מאוד מפחיד אותי מהסיבה שצריך לכוון אותו לבד והוא איננו אוטומטית או משהו שכזה, זה לא סתם לחבר למעבד וזה .. אני מפחד טיפה להסתבך. בנוסף הגוף קירור הזה שוקל פאקינג 440 גרם יענו חצי קילו! יענו כמה טלטלות והגוף קירור הזה יכול לשבור ת'לוח אם...ואין על זה אחריות. וזה עוד משהו שמרתיע.. אגב אני יו…

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  24. אני כבר שבוע מחפש את זה ואני לא מוצא איך לשנות את הוואלט שהמעבד יקבל... יש לי Gigabyte GA-965GM-S2 (לוח אם)

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  25. לפני שאני בכלל מחליט אם להשאיר את ה OC שלי חי ונושם, צצה לי שאלה שאין לי תשובה טובה עבורה למעבד שלי (X2 3800) כמובן יש שתי ליבות. בדיקה באוורסט מראה את שתי הליבות וגם טמפ' שמוצגת כטמפ' המעבד. עכשיו פה מתחילה הבעיה. ליבה אחת רצה על 43 מעלות שניה רצה על 50 מעלות והתוצאה הכוללת של המעבד היא 45 השאלה היא די פשוטה. האם אני צריך להתייחס לטמפ של הליבה החמה יותר או לתוצאה הכוללת או..מה בעצם? עריכה ==== שימוש ב speedfan מראה טמפ' פחות או יותר זהה לשתי הליבות (מעלה לכאן או לכאן)

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים